Új privát üzeneted érkezett!

hahó

Nekem sem lesz már nagyon időm jönni, Gergőmnek tegnap kifakadt a füleKép hülye anyja meg az ügyelet sem vette észre hétvégén a fülgondotKép
pengeélen táncolunk, hogy ne legyen kórház.

Viola
Boldog névnapotKép

Edit
Vigyázz nagyon magatokraKép drukkolok nagyonKép pihenjél és próbálj segítséget szerezni. az egy ujjnnyi talán még nem olyan gáz, ha nem nyílik tovább. nekem majdnem végig c2100 volt. szóvalmtényleg kíméld magad, tudom milyen nehéz a kicsi mellett.

Csirkesz
Jól tetted, hogy pihiztél. most még minél többetKép Boti továbbra is jófej a mézesfelmosóssalKép

Van élesztő nélküli recipém zserbóra, ha vkit érdekel, férjem kedvence a zserbó. nekem kicsit tömény. bár szopi alatt imádtamKép

pusz és ha nem jövök minden szépet és jót kariraKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Végre itt vagyok. Elaludt a kismuki, és ahelyett, hogy bepótolnám a nem alvást vele együtt, itt vagyok, és írkálok. Márcsak azért is mert látom, sokan már nem jönnek mostanában. Kép

Dédi reggel 8-re jött /3/4 3kor kelt szegény/ és a 1/2 4-es vonattal már ment is haza. Neki már ingyenes a vonatozás, ha gyorssal jön. Látszott rajta, hogy nagyon jól érzi magát nálunk, imdja a kis Lilit, sokat játszottak. Én meg főztem, készülődtem, mint az őrültek.. 73 éves, de egészséges, nagyon fiatalos, modern felfogású és kedves./Csabi nagyija/. Én is nagyon szeretem. Sajnos ritkán tud jönni,mert napközben ő felügyel az ükinkre /kb. 95/, az anyukájára, aki bent a házban még szépen eljárkál, csak kint nehezen közlekedik! KépDédi pont most panaszkodott, hogy kezd agyilag kicsit lelassulni, már nem olyan friss, pedig pont azt csodáltam benne eddig, hogy ilyen korában még ennyire klasszul tartja magát mind fizikailag, mind szellemileg.
Az én apai nagyszüleim is élnek még, de ők már betegecskén, ők még messzebb laknak ráadásul.. Kép Nagy szülőnk viszont már 2 édes és egy "mostoha" van.. Kép

Vasárnap én is kicsit kiütöttem magam, vagy gyomorrontásom volt, vagy valami kis röpke vírus, de éjjel jó sokat beszégettem a kagylónál róka bácsival.. Szerencsére gyorsan elmúlt, már túl is vagyok rajta.. Kép
Meg van egy újabb házidoga, az utolsó, már "CSAK" a vizsgákra kell készülnöm Kép Biztatásd, drukkot, gratulációkat mindenkinek köszönöm! Kép

Lili nevében is köszi a fogmosós bókokat, bocs, de most köszönöm meg mindenkinek egyesével! Kép

Hisztizők! Kép Kitartás! Ez most egy ilyenkorszak, De ne aggódjatok, majd elmúlik!....és akkor jön a dackorszak! Kép Kép /Remélem most jól megvigasztaltam mindenkit! Kép/

Jó sok hsz-m van, de mindet leírom végre Kép

Vasani! Most már azért csak behavazódik a táj!Kép Mi is tettünk sajátgyártmányú madáretetőt, de nálunk tutti nem leszenk Gombóc Artúrkák a tél végére, mert arra sem veszik a fáradtságot, hogy lesz.rják.. Kép Nem baj, úgy kell nekik! Kép Látod attól tarottál, hogy apa-lánya oda vissza adogatják majd a beteséget, erre látod, nem olyan irigyek ők, adtak neked is belőle.. Kép Jobbulást, remélem Eszti már meggyógyult. Kép

Inimma! Muchnak hívhatsz, csak too much nem szeretnék lenni!Kép Kép Kép

Andi! Kép Látod, ezek azok a pillantok amikért számomra érdemes megállni azt csillapíthatalan késztetésemet néha, hogy az ablakon keresztül kiszórjam a hisztiző, üvöltő gyermekemet... Kép

Hvera! Gyönyörű ez a mosoly!Kép Gyerekmentes óráidra mindig irigy vagyok, bár most múltkor nekem is sikerült Liv jóvoltából egy órára meglógni.. KépIrtó ügyi vagy kreatív téren, sorry a tali miatt, de én nekem sem lett volna jó, mert Visegrádra kell mennem az osztáyltársamhoz, egy pár tankönyvet csak most fogok megszerezni a szorgalmi időszak végén.. Hiába tanulni sosem késő... KépKép Viszont tutti tudunk jót szánkózni is.

Tényleg, van még 2 hely az autóban, jön valaki rallyzni, az jóóóóóó pálya arra felé Kép Kép Kép Rallyról jut eszembe, azrét sikerült visszakapcsolni Kép Egyenlőre. Bár nem tudom ki mennyire ismeri a Börsi Tesco parkolót, van pár körforgi és télen-nyáron f.szán csúszik, na ott sosem tudom megállni, hogy ne vágjam be a kanyarba a kocsit. Kép Kép Kép Csirkesz, azért a kézifék Lilivel tabu.. Kép Hiába, így gyerekesen már ergya vagyok Kép

Lau! Kép Édesek a képek, és szerencse, hogy még nincsenek abban a korban, amikor ciki lesz a kistesó Kép Remélem jól vagy, azért próbélj meg az ünnepek alatt is viszonylag sokat pihenni. Kép

Judy! Kép Fogacskák! Kép Lehet hogy csak a körzeti fogtündér lusta disznó,beszéljetek Lauékkal náluk valami sztachanovista van /15 körüli fognál tartank, ha jól emlékszem.. Kép/ hátha át lehet jelentezni hozzájuk, ma már szabad választás van az egészségügyben. Bár nem tom ez a fogtündérekre mennyire vonatkozik! Kép GErgőnek jobbulást, puszi-puszi. Ha nagyon fáj 1-2 cseppet csöpögtess a fülébe a kövirósza husos szirmából, az nagyon jó. DE túlzásba ne vidd, az sem jó...

Beszti! Bolt elhagyás hiszti esetén nagyon jó lenne, csak elég ritkán kivitelezhető, arról nem is beszélve, hogy ilyen alapon sosem végzek a bevásárlással és éhen döglünk! Kép Irtó csoda szépek lettek a mézeskelácskáitok! Kép

Noémi! Kép A másik nyelv német, az majdnem anyanyelvi szinten nyoman anno. Bár most már vagy 7-8 éve alig használom Kép Kép Helénád hű a nevéhez: gyönyörű. Méretei továbbra is lenyűgöznek! Kép Tudása is!! Kép

Sunimum! Na a béna pénzügyesekről én is mesélhetnék! Kép Gyalogos által közveteve okozott baleset sajnos a hátulsó autós hibája, hiszen neki kötelező olyan követési tvolságot tartani, hogy vészhelyzet esetén /ez az volt/ is meg tudjon csitt-csatt nélkül állni. Sz.r ügy.. Kép CSÚCS szép a gyertya, meg nem mondtam volna hogy nem valami kézművessoron vetted!Kép Élesztő: langyos tejbe kell tenni kis cukrot /1-2 kk/, belemorzsolni az élesztőt, és meleg helyen /pl. radiátor, tűzhely környéke 5-10 percig félrerakni pihenni. Nekem mindig bejön.. Kép

Csirkesz! Kép JÉZUSOM! Már CTG korszak jön.. Jan vége babó, istenem, hogy rohan az idő!!! Tényleg fogadd meg a doki tanácsát, és ne turbózd magad karácsony ügyileg, majd ráérsz februárban a kettő kölkeccel pörögni! Kép Ha tudsz! Kép

Tcis! Remélem Elisa már el is felejtette a betegséget! Nem biztos h még akltuális, de lázcsillapítani és is csak 38 felett szoktam, még éjjel is, max. beállítom az órát, és 2 óra körül felkelek /ha kivételesen olyan korén már alszok/ egyszer rákukkantani manócira. Bankot ne is emlegesd, nekünk 120.000et számláztak el hitelkártyára, és ráadásul nem is ismerték el a hibát, nem tudtuk bizonyítani... Kép Az azért nem kispénz.

Kormi! Örülök, hogy apamentességet végül jól átvészeltétek. Kép Lassan a te becsípődéseid, elnyomódásaid is a múlté lesznek, és akkor meg a manó miatt nem tudsz majd aludni! Kép Benedek nagy kopé, de legalább el van magában, ami nagyon jó Kép

Tontica! Én Leőwey-s voltam, nemzetiségi tagozaton. Kép Abban az időben nagyon sokat jártam ki Szentlőrincre dizsizni a barátnőmhöz. Anno volt valami görcsönyi "pasim" is, lehet hogy akár kőkemény 1 hónapig, szégeny, de már a neve sem jut eszembe, csak az arca rémlik! Kép Nem félek, hogy kiterülök, mert régen ennél még durvábban nyomtam, amíg nem volt kölkec! Kép Bár az is igaz, hogy akkor még fiatalabb is voltam Kép Meg volt egy gyomorfekélyem is Kép NEm baj, fő az optimista hozzáállás Kép Kép már egy félév.. Kép A kreatívbölcsis óra nagyon szép, klassz ajándék! Kép

Pocó! Kép Baris lányaid szépek Kép LEgalább túl lesztek rajta Kép Bár kár hogy az ünnepekkor.. Kép

Kriszti! Drukk, hogy a házba minél hamarabb be tudjatok költözni Kép Azért nagyon édes-aranyos a ti óvodátok is, hogy ilyet még nem is hallottam, hog szeretet sütit sütnek a kicsik! Kép Autóval csak okosan! Kép

Viola! Utólag Boldog névnapot ,8 napon belül még érvényes!Kép Popsihoz jobbulást! Szegény kicsi Míra. Te nem lennél hisztis, ha aranyered lenne, szerinted? Széklet lazító a narancs és mandarin is, van a kecskemétinek szilva vagy őszi és sárgabarck babakajája, abból tudsz neki kajci után 1/2 üveggel desszertként adni, vagy víz helyett lehet neki rostos narancs, őszibarack vagy sárgabarilét adni. Remélejük minden rendben lesz! Kialvatlanság???? Kép Bagoly, bagoly, itt Veréb! KépAzért nyós pajtás majd "én megnevelem" megjegyzése érdekes egy kicsit Kép

Macsek! Köszi a receptet! Kép Szomszédod egy komplett hülye, sajnos ilyen mindenütt akad Kép Szerintem kár lenne az ő primitív szintjére lesüllyedni Kép Márknak jobbulást!

Liv! Kép Azért nem baj, ha naponta egy kicsit szokja a szandit, nem kell teljesen az egyik végletből rögtön a másikba esni Kép

Reditke!Tudom könnyű azt mondani, de légyszi ne stresszeld magad, próbálj meg pozitívan gondolkodni, nem lesz semmi baj! NO PARA!!! Pihenjél, szerencsére meg tudjátok oldani a segítséet is. Ha szükséged lenne valamire, vagy tudok segíteni, csak szólj!
Kata! Te meg ne legyél drága depis, nem is olyan vészes a helyzet!! Kép Aki így lecsezsett egy barom volt, elmehet a p.csába, azt kész! Kép Nehogy a szívedre vedd!!! Lili is megégette a kezét, és nem vittem orvoshoz. Esetleg javaslom, hogy ha nem félsz csináld legközelebb amit én csináltam Lilinek /magamnak is ezt szoktam/: amikor már szépen megtelt vízzel a hólyag, tűvel megbököd egy picit 1-2 helyen. Tutti nem fáj, hiszen az égés miatt ott nem úgy érez a bőr. Picit megnyomkodod finoman, épp csak hogy a lé kifolyon, és lelapuljon a pukli. így nem fkad ki olyan nagy nyílt sebre, hanem szépen a régi bőr alatt bőrösödik meg a seb. Bár lehet hogy kedves áplólónőinknek feláll ettől az antitudományos hozzáállástól a szőr a hátán, de nekem eddig bejött, Lilinél is Kép

Moszi! Kép ÉDES ez a kép, szuperül sikerült! Kép

Na asszem ennyi, mára elég belőlem ,nem ? KépAki kimaradt annak KIS ÉS NAGY MUKK!Kép helyesírásért meg bocsi, de tudom, h nem fogom átnézni.. Kép

Puszi mindenkinek! Kép
Macs
maccs

SziasztokKép

Nagyon köszönöm mindenkinek a vígasztalástKép Olyan jólesettKépKép

Párom is azt mondta, hogy ha az égés után azonnal megjelenünk, akkor meg azért csesztek volna le, hogy mit ugráltatom őket ilyen kis semmiséggelKépKép

JutiKép
Nagyon drukkolok, hogy hamar rendbe jöjjön Gergő füle, azt meg pláne, hogy ne kelljen esetleg kórházban töltenetek az ünnepeketKép

MacsKép
Külön köszönet Neked a tanácsért, ez a kis finoman beszúrkálás nekem szimpiKép Azt nem akarom írni, hogy legközelebb kipróbáljuk, mert bízom benne, hogy nem lesz legközelebbKép

ReditkeKép
Ugyanúgy, mint a többiek, csak annyit tudok tanácsolni, hogy pihenj amennyit csak lehetKép Nagyszülőket könnyen lehet ugrasztani, hogy Bálintra vigyázzanak?

MacsekKép
Jobbulást MárknakKépKépKép

VasaniKép
Neked is hamar felgyógyulást kívánokKép

Pusz és mukk mindenkinek, most megyek főzőcskézni holnapra, mivel délelőtt kontroll és ahogy az eü-t ismerem, szerintem ott fogunk dekkolni déligKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok lányok.

Köszönöm a hozzászólásokat és a drukkokat. Pár hónapig még szükségünk lesz rá, mert ugye vissza már nem zárul, ami kinyílt Kép Kép

Egész nap fekszem, mert nekem a doki nem pihengetést mondott, hanem szigorú fekvést. Eltúlozta volna?
Héten apája itthon maradt, csak pár órákra ugrik be, addig meg átugrik szomszédasszony.
Hétvégén lemegyünk nagyszülőkhöz vidékre (Győr környéke és valszeg egész évben ott maradunk.) KataKép Mint látod nem könnyen ugraszthatók. Anyósom már nyugdíjas, de nála papa (párom apuja) 85 éves és volt egy stroakja, tehát sajnos őt sem lehet sokáig magára hagyni, ellenni meg máshol nem nagyon tud: én szüleim munkahelye nem olyan, hogy sokat "lóghatnának". Nameg a távolság is. Szóval megoldjuk, de nem egyszerű mutatvány.
Január 2-án kontroll és akkor meglátjuk a hogyan továbbot.
Holnap jön egy bébiszitter néni kipróbálni egymást, meg szerintem nagyszülőket próbálunk izzítani, de inkább mi költözünk majd le Bálinttal vagy még nem tudom. Elég egyedül vagyok megoldani a dolgot (na jó párommal vagyunk egyedül), meg azt sem mondhatom, hogy se kutyám, se macskám, mert Süti besértődik Kép

Mindenesetre február közepéig (legalább a 36 hétig) nagyon jó lenne kihúzni.

Tegnap nagyon görcsöltem, éjjel is, aztán hajnalban volt egy Bálint szülése előtti hasmenés jellegű rosszullétem (jól megijedtem, hogy beindul a szülés), de kopp kopp, ma már inkább csak szúrkál a hasam.
Viszont Milán hihetetlen sokat mozog, remélm csak a sok nyugalmat nem bírja.

Apa már perel velem, hogy fekvés és igaza van.
Megyek is.
Vigyázzatok magatokra. Pusssz

Edit
Kép

Kép
reditke

Kata!
Ezt a módszert a nagymamámtól tanultam, ő annak idején úgy mondta, hogy "levarrja" a vízhólyagot az ujjamról. Rendesen befűzte a cérnát, és a tűt átszúrta a puklin, és mintha varrta volna úgy csinált. Kép Persze a cérna felszívta a vizet, és így lelapult. Nekem nagyon tetszett, és persze után sem fájt úgy a helye.. Kép Milyen klassz így karácsonykor ilyenekre emlékezni! Kép Azóta nagyon sokszor volt vízhólyagom, mert a kezemen és a lábamon is jó érzékeny a bőr, egy kicsit szűk cipő, két csapás a kapával, és már van is. Kép Ne aggódj Marcinak és Hannának is lesz még párszor, ez sajnos előre megígérhetem neked! Kép

Reditke, megnéztem a kiskönyvemet, én a 31 héttől voltam 1 ujjni, majd a "vajúdás" alatt sikerült 60 óra alatt még 1-et hozzátenni.. Kép Kép Kép Egy percet nem pihentem, végig dolgoztam, még az utolsó nap is. Persze első gyerek volt, stb, ÉS nem vagyok orvos.. Természetesen azért az ő szava számít, de ne ijedj meg annyira szerintem, mert az aggódás csak ronthat a helyzeten! Kép

Na mentem, ma már másodszor sikerült jönni KépKép
MAcs
maccs

Sziasztok!

Maccs: En Szentlorincre jartam szakkozepbe az Ujhelyi-be. Oda jart a barinod vagy a gimnaziumba? En is sokat dizsiztem ott. Kép
Ha a barinod Ujhelyis volt lehet, hogy ismerem. A "pasidat" meg tutti mert a legtobb fiatal "pasit" ismerem Gorcsonyben. /ott mindenki jart mindenkivel annak idejen/ Kép
Nem szedsz Te valami elenkitot? Kép Nekem amikor utoljara ilyen kialvatlan idoszakom volt elkezdett sz@rakodni a szivem, olyanokat dobbant hogy azt hittem ottmaradok /es ez kb. ket honapig tartott mar vizsgalgattak ossze-vissza aztan elmult/ Ugyhogy en mar hulla lennek a helyedben.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Nálunk minden rendben van, a pocaklakó már majdnem 2 kilós (1930 gr-ra becsülte a gép), súlya alapján kb 31. hétben lehetnénk. Dokinő szerint vagy tényleg megjön korábban, vagy ami valószínűbb, hogy Benedeknél nagyobb súllyal születik. Kaptam egy aranyos arcképet is a piciről.

Maccs,
a vízhólyagkiszúrást én is ismerem, nekem majd minden cipő hólyagosra töri a lábam, s ügyesen kiszúrva a hólyagot, sokkal gyorsabban és fájdalommentesebben szokott gyógyulni.

Reditke,
folyamatosan megy a drukk, hogy minden rendben legyen!

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Juti! Fájós fülre OTO-THHERM sapka kitünő. Ismered? Nekem a középső fülfájós volt és a gégsz dr néni ajánlotta. Van benne két kis zselés tasak, amit ha felmelegítesz,jó sokáig tartja a meleget. Belül a sapiban meg van egy-egy kis zsbecske, ahova vattát vagy gézt lehet tenni, hogy felfogja, ami kijön. Nekünk besűrüsödött megfázásoknál is bevált, mert melegíti az összes járatot a fülön keresztül és felhigul, beindul minden. Ja és tuti nem húzódik a fülreGyógyszrtárakban lehet kapni

Zserbó: a nagyim mindig ribizli lekvárral csinálja, akkor nem annyira édes.

Reditke! az utolsó 8-10 hétben nekem is 1 ujjnyi volt és harmadik gyerkőc. Viszont képtelen voltam feküdni, mert akkor mindenhol fájt. Állandóan lóti-futi voltam, mert akkor csináltuk a tetőteret és intéztem mindent, mert apa akkoriban 12-14 órákat dolgozott. Nyugi! Nem lesz ott semmi baj.

Maccs! én mennék rallyzni. Anno friss jogsival és egy trabanttal a mátrai utak réme voltam. A haverokkal egy-egy jól sikerült buli után a parádi versenyszakaszon gyakoroltunk, persze éjjel és hajnalban, hogy még érdekesebb legyen. Ha belegondolk, csoda, hogy soha senkinek nem lett semmi baja.

Mára ennyi, mert már azt se látom, amit írok.
anyuszi3

SZIASZTOKKép

Azt hiszem én sem jövök már, csak az ünnepek után.

Ezúton kívánok minden topik kislánynak, kisfiúnak, (kis)mamának és papának KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK AJÁNDÉKOT!!!

Noémi+Heléna

KépKép
fantikbaba

Hali

Köszi mindenkinek, Gergő már jobban van, ma visszavittem a fülészetre. még kellett szívni picit, majd 2 ünnep közt kontroll.

Anyuszi
Köszi, megkérdeztem, a dokinő szerint is jó a sapi, de a mostani esetben már nincs értelme. de majd szerzünk egyetKép

puszi mindenkinek
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gnékriszti, gratula a bilihez Kép Jó karácsonyi ajándék a leányzótól Kép

Nálunk a mellékelt kép csak látszat, nem történik semm iérdemleges Kép

Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Árom meggyógyult, ismét a régi. Éjszaka alszunk, nappal vigyorgunkKép

Juti!
Remélem nem fáj Gergő füle és szép, békés karácsonyotok leszKép

Kormi!
Benedek sem volt kicsi baba, a maga 3700 grammjávalKép Állítólag a nehezebb babák könnyeben születnek, mert a gravitáció jobban húzza őketKép

Maccs!
Nálunk is ez a szokásKép

Kata!
Az orvosokon sosem lehet kiigazodni. Ne vedd komolyan.

Reditke!
Pihenj sokat! Azért gyere és írd meg, hogy minden okés.

Mennem kell, mert Áron tudtomra adta, hogy éhes.

Andrea
(5+2)

KépKép
Áron

Micsoda?????Nagy gratulaKép Akkor Nektek is szép karácsonytKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Váááóóóó!!! Gratula kismama KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

SziasztokKép

Délelőtt átestünk a kontrollon, hát felkészültem, hogy most mit fogok kapniKép Aztán én is elcsodálkoztam, amikor lekerült Marci kezéről a kötés, hogy szinte tökéletesen begyógyult a sebeKép Nem is kapott már semmiféle kötést, de itthon azért raktam rá egy ragtapit, mert az új bőr még kicsit vékonyka. Hülye doki, nem tudom miért kellett a frászt hoznia rám tegnapelőttKépKépKép
Egyébként Marci teljesen jól van, egyáltalán nem tűnik az ujja érzékenynekKépKép

Múltkor szó volt a kari menükről. Most már szinte biztosan maradunk itthon, egész hétvégére havat mondanak, így nem akarunk botorkálni. Szóval a következőket tervezem:
- oreganos rakott hal,
- csirkecombok mustármártásban
- diós pulykamell

ÁronKép
Nem hiszek a szememnek? Csak nem??? De jó, gratulálokKépKépKépKép

JutiKép
Örülök, hogy jobban vagytokKép Az a fültisztogatás nem volt nagyon fájdalmas?

PocóKép
Ti már kezditek a biliztetést? Én húzom-halogatom, majd tavasszal, nyáron tervezem elkezdeni.

Pusz és mukk, vacsitájm,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Ma voltam dokinál, csak kicsi petezsákot láttunk. Amíg nem látom dobogni a szivecskéjét, addig csak fél gőzzel élem bele magam.

Andrea

KépKép
Áron

Andi Kép, jaj de jó, gratula! Akkor most már te is igazoltan pihizhetsz, lustizhatsz, használd ki! Kép

Judy, remélem, Gergőnek teljesen rendbe jön a füle, és így teljes egészében tudjátok élvezni az ünnepeket.

Liv

Kép

Kép
liv

Kata! Nem kezdtük még, én is lusti vagyok hozzá Kép Csak Fanni kedvenc mániája, hogy mikor füri előtt lekerül róla a pelus, pár másodpercen belül csurrant egy nagyot, főleg a kádba. Ezért szoktuk azt csinálni, hogy füri előtt 1-2 percre ráültetjük a vécére, szokja a témát Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

AndiKép
Nagy nagy gratulaKép
Megy a drukkKép

M.

Kép
sunimum

KataKép
Akkor Te is megkönnyebbültélKép menüd jól hangzikKép
a fültisztítás egyáltalán nem fájdalmas, ugyanaz mint az orrszívás, csak fülből.

AndiKép
irigyKép meg drukk hegyekKép közös dokkernál voltál? még a régi helyen rendel?

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Köszönöm a gratulációkat, de még nem zsebelem be.

Juti!
Ma az Istenhegyiben voltam, de január második hetében már Kőérberekben rendel. Sajnos ott egyelőre kisfelbontású UH van, így marad a kórház. Harmadikat terveztek?

Pocó! Ez a WC-s ötlet teszik. Áron is pissant, ahogy megcsapja kukiját a hideg levegő. Fanni nagyon édes és micsoda nagy márKép

Andrea

KépKép
Áron

Andi: Kép
Nagyon nagyon gratulalok, es nagyon nagyon irigyellek de vedd ugy hogy ezt nem is irtam! Kép

En mar harom napja takaritok, sikalok, ablakot pucolok, stb. es holnapra is maradt, odavagyok teljesen, penteken meg sutes-fozes, szoval rendesen benne vagyok a karacsonyi keszulodesben. Kép

Bocsi de hulla vagyok, megyek meccset nezni az urammal. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Andi,
gratula, majd ezt is begyüjtöd később. Kép

Kamerának hála ma élőben néztük végig, ahogy Benedek kimászik a kiságyból a pelenkázóra. Azt már nem vártuk meg, hogy onnan hogyan jut tovább. Már csak pár nap, s utazunk, addig remélhetőleg nem lesz nagy baj, aztán Kecskemétről hozunk neki egy másik kiságyat, ahol nincs olyan keresztléc, ami segít a kimászásban, mint ezen.
Kapott ma egy nagy, kerekeken guruló játéktároló dobozt, meg is kapta, apja nem várt vele Karácsonyig, rögtön birtokba vette, nagyon imádja. Kissé alábbadtam a Benedeknek szánt kívánságlistámon, Csillának is vettünk egy 76 cm-es rongybabát, s ezzel lassan letudtam a vásárlásokat.

Valamilyen csoda folytán még mindig működik a számítógépünk, de látom már, hogy januárban nagy szerelések, újratelepítések várnak rám. Piszkosul hiányozni fogtok a gépmentes időszakban.

Kormi

Kormi

kormi

Egy kis ízelítő Benedek elmúlt napokbeli tetteiből:

itt lelkesen segédkezik apának a kamera felszerelésében
Kép

A lejárt tévéújság kivégzése az ágyunkban
Kép

Bepréseli magát az új tévéálvány szekrényrészébe a polcok alá (alulra nem is raktunk polcot, oda bármit tennénk is, úgyis leszedné)
Kép

Kormi

Kormi

kormi

Kormi Kép Tündéri eleven kis manó Benedek Kép Látszik rajta, hogy nem unatkoztok mellette Kép

Andi Kép Kezdetnek ennyi is elég a vécéről, Dóri is majdnem három évesen lett szobatiszta, akkor viszont egyik napról a másikra. Fanninál sem fogom eröltetni, bár örülnék, ha nem várná ki a 3 évet Kép

A vécénkben a kép idején egyébként nagy volt a forgalom, nem látszik Dóri, de ott van, és betolta a babakocsiját is, hogy Fanninak legyen mibe kapaszkodnia Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Na Visegrádról is sikerült épségben hazaralliznunk! Kép EGyszerűűűűen muuuszáj egy kupac képet felraknom, tök klassz volt! Kép A Bnőm a Silvánusban dolgozik, az egészen a fellegvárnál van fent. Szánkóztunk egy tök jót! Kép

Tontica! Sejtettem, h ott mindenki ismerős, Szt lőrincen is mendenki az volt! Kép Még akár az is lehet h tini korunkban dizsiztünk együtt, csak nem tudjuk! Kép Kép Bnőm is Leőweys volt, így kerültem én Lőrincre, kijártam hozzá "tanulni" Kép Viszont tudom, melyik volt a te sulid! Kép
Élénkítőre nincs szükségem, "natur high" voltam világ életemben. Olyannyira nem, hogy Lili szoptatása miatt még koffeines italokat sem iszok, pedig régen lecsúszott a vizsgaidőszakban jó pár liter kv! Kép Ha már a "régi szép időket" emlegetjük, anno előfordult h úgy belefutottunk az éjszakába, h 2 napig nem volt időm aluszkálni, és azt is sikerült bogyók és egyéb segéd eszköz nélkül átvészelni! Kép Kép

Kormi! Pocaklakó méreteihez gratula, csak legyen erőd még egy csomót cipelni Kép Meg megszülni! Kép Benedek egy tündér még minidg, még ha kicsit csintatlan tündérke is Kép

Anyuszi! Kép Kár h kimaradtál a rallyból.. Kép Legközelebb!.. Kép

Judy! Gergő füle! Kép

Pocó! Fanni továbbra is szép Kép Wc-n mi is szoktunk üldögélni, de a bili is már többször élesbevetéssel is sikerült! Kép Azért nem kell semmit elkapkodni, egy jó csomó gátlástól meg lehet manókát óvni, ha az ember nem erőlteti.. Kép

Andi! Kép Akkor a fél gőzös beleéléshez egy fél gőzös gratula! Kép Kép Kép Hajrá, hajrá Kép

Kata! Kép Menüd istenien hangzik! Kép Marci ujjacskája: ugye ugye, szemét doki! Kép

Most el, nagy halom képek jönnek! Kép
Macs
maccs

Muszáj vagyok egy kis hsz-sal bejelentkezniKép

AndiKép
Azért én is küldöm a kisgratulámat!!Kép És a nagy drukkomat!KépKép

Tesóm is egy hete jelentette be, hogy jön náluk a kistesóKép Kb. 7 hetesKép

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Liv-féle szuperminitali:

Kép
Kép
Kép
Kép

a tegnapi hóemberónk /mára meghót, az még az este elovasztotta az eső
Kép

Visegrádi szánkó-bajnok
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Néhány tájkép, naplementés Dunakanyar nektek! Kép
Kép
Kép
Kép
maccs

Nagy halom képek most értek ide, mert hajnalban Lili felsírt, és muszáj volt megszoptatni, és hiába hagytam égve kint a lámpt, a gépet bekapcsolva a félig feltöltött képekkel, jól elaludtam... Kép

Tegnap el is felejtettem írni, hogy Lilinek áttörte a 9. fog a fogíny. Húztam visszafelé a szánkópályáról, és félúton úgy el kezdett üvölteni, mint a sakál. Én meg tökre beparáztam, mert fogggalmam sem volt, mi a túró baja van szegénynek, amitől ennyire visít. Rohanva húztam mamag után Lilit a kocsiig, ahol megpróbáltam, jobb ötlet híján egy kis szopival megnyugtatni. Na kkor derült ki a turpisság, mert láthatóan a szopi sem ment nagyon neki, bár jól esett volna, aztán megint üvöltött kicsit, és jól bele láttam a pofijába.. Hát elég nézett csúnyán nézett ki... De legalább kint van az a fránya csücsi!! Kép Kép

Macs
maccs

HaliKép
Épp a drágalátos és hipergyors UPC irodában csücsülök, a srácok már megunták, és elmentek sétizni. De most már csakazért is kivárom a soromat, mert akarok upc telefont, és olcsóbb in ternetet, meg saját névre kábeltévét. Kis telhetetlen, igaz?KépKép

AndiKép
GratulaKépKép Ez szuper hír!

JutiKép
Miért irigykedsz? A harmadik tesót tervezitek???

MacsKép
Bazi jók a képek, hoénapra mi is kircsit tervezünk, mert nem vagyunk hajlandóak ezt a karácsonyt elrohanni. Szóval Visegrádnál van hó... Jó tudni!
Fogacskához gratula!

Nekünk, ha minden igaz, a 15. és 16 fogak is útban vannak a két alsó szemfog személyében.

PocóKép
budis kép nagyon teccccKép Mi ma reggel ültettük bilire Botit, háthe beletermeli a szokásos reggeli kakkert. Bilibe semmi nem ment, ellenben rá 5 perce a pelusba mindenKép

KormiKép
Benedek nagggyon vagesz, és eleven, mint mindig. De ne aggódj, előbb-utóbb kinövi a szekrénytKép

Mindenkinek MUKK, majd otthonról folytatom.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Hahó

Mielőtt belémdumáljátok, NEEEEEEEEEEM.
majdha már önállóak lesznek, és megtanulnak, aludni és maszatolás nélkül enni és inni, és öltözni és wczni és nem lesz mind2 ilyen anyamajma, na akkor esetleg talán persze csak ha növesztek még pár kötélideget, na akkor esetleg ráadásnak mindjuk 5 év múlva és persze csakis kislányt.

mukk.

azért még irigykedni lehet, nem? ez nem azt jelenti hogy lenne hozzá kedvem. kevés vagyok én ehhez. és minden tiszteletem a 3 és több gyerekes anyukáké. akiknek van türelmeük. nekem mér nincs?

na most jólmegaszontam, asszem ez tükrözi mai idegállapotomat. pedig semmi extra karácsonyi dolog, csak a szokásos takartíás, főzés lenne, de még azt se hagyják az ördögfiókái.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

fenti szösszenet folytatása, szóval majdha a kicsit nem kell kiszedni ruhástul a zuhanytálcából, nem akar egésznap lépcsőtmászni, az edényeimmel a járólapot feltörni, megenni a padlóápolót, körömvirágkrémet, krémparfümöt, nem dugaszolja el a bidélefolyót a fenti kenőcsösdobozzal menthetetlenül és nemfognak egésznap nyafogni és kikapcsolni a tévét, számítógépet, vagy felhangosítnai 50-esre és nem lesznek állandóam betegek, és nem pakolják szét napi 50-szer az egész házat és az összes szekrényt, na akkor majd elgondolkozom 3askán.

boldog karácsonytKép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

JutiKép
Neked is boldog karácsonyt! Nagyon kedves kifakadás voltKép

CsirkeszKép
Te tényleg mobil anyuka vagyKép UPC irodából babanetezel?

MaccsKép
A képek szuperekKép Remélem mi is találunk havat Szegeden. Ma utazunk, nagyszülők már megvették a szánkót.

AniKép
Tesódnak gratulálok! Szép karácsonyi ajándékuk leszKép

KormiKép
Benedek nem semmiKép Ez a kamera jó ötlet volt. Na de mi lesz ha két gyerek lesz a szobábanKép

Andrea

KépKép
Áron

Juti! Ezen a kifakadáson apával együtt jót nevettünk. Nálam 10 év után jött el a: NA JÖHET A HARMADIK! Szóval nem reménytelen!

Maccs! képek szupik. Itt esik és elolvad. Most is esik a hó, de szerintem nem sok marad belőle. Mire bocs felébred, minden tocsogni fog.

Időm ennyire volt, megyek utolsó bevásárlás.
anyuszi3

SziasztokKép

Nem volt netünk 3 napig, csak egy pillanatra ugrom be, majd jövök, egyelőre teljes visszaolvasás nélkül:

AndiKép Gratulálok előre is, szorítok, hogy minden rendben legyen!!Kép

JutiKép Nagyon-nagyon tetszett a monológKép Mintha a férjemet hallottam volna, ő szokta ezeket mondaniKép Már nagyon hozzászoktam - gondolom, Te isKép -, hogy már sosem lesz igazán rend a lakásbanKép
Múltkor Balázs a testápolómat kóstolta megKép

Lassan készülünk dokibácsihoz, mert Áki köhécsel megint, Bazsinak meg elég kenőcsös, hasmenés-forma kaksija van.

VeraKép Örülök, hogy beszéltünk, sajnálom a szerdát, majd bepótoljukKép

Pusza
Lau
lau

Sziasztok!
Rövid leszekKép
Nag ykarácsonyi hajtás van nálunk i s utsó napokra, ma elkezdtem megfőzni sütni a dolgokat.
A béliz isteni, a májat lesütöttem, kenyeret köré később, a májkrém is fini. Melóból hazafelé nagybevásárlás volt, és hull a vagyok, alig fél órát szundiztam.

MaccsKép
küldhetnél egy kis energiátKép Lili szuper, fogacskához gratula, ahogy látom, ő is bnagy rallibajnok lesz, csak ő motoron nyomja.

AndiKép
kifakadásKépKépKép Lehet, hogy sokkal kevesebb türelmem van, mint neked, de én egy gyerkőc mellett is így érzem, bár Lili nem is csinál ilyen hajmeresztő dolgokatKép

CsirkeszKép
Nekünk is UPC-nk van, dumálhatunk ingyéKép
Egyébként jó, csak néha túlterhelt a rendszer, nem ad vonalat, vagy egyszerűen szétkapcsol. A számlázásra pedig figyeljetek oda az első hónapokban, nekünk úgy megkavarták, hogy június óta most kaptunk eelőször olyan számlát, ami korrekt volt, és a ténylegesen fizetendő összeget tartalmazza...

Most lépek felfrissülni, majd még jövök, ha nem is ma,de holnap bizti.

Mindenkinek mukk, mindnyájatokra gondolok, csak erőm nincs írniKép

Puszi
Móni

Kép
sunimum

Szaisztok,

Képek összesek szupi szupikKépA babák nem különbenKép

LauKép Én is örülök, és tuti pótoljuk. Addig is derekadra vigyázz, a fiúkáknak meg gyógyulást karácsonyig.

JudyKép Számomra kettővel is csoda. Pl. elképzelem a karácsonyi bevásárlást ....Hát láttam pár szülőt ígya z Árkádban. Tényleg le a kalappal. Anyuszi, Beszti hősök vagytok.

A ház nálunk is úszik, a rend leghalványabb jele nélkül. KOrnél is fogzik ezerrel, nem tudom melyiket növeszti. Ma bevásároltam fájdalomcsillapítót, dentinoxot, és égésre krémet a patikában,ja és svédcsepppet magamnakKép a nehéz időkre. Az én béjlizKép-emKépKép még bennn figyel a szekrényben( még Kornél pocakosodás előtti karácsonyról) de már érik, hogy megigyam. Estére totál hulla vagyok, tegnap órákig építőkockáztunk ( vagy annyinak tűnt). Nagyon ügyesen szedte szét,amit építettemKép

Szobatisztaságot majd másfél évesen kezdem, mert nincs idegem hozzá, plusz miniatűr a wcnk

AndiKép Annnyira örülökKép Nekünk is csak egy pici petezsák volt Kornél az első UH-n. Nagyon édes lehetettKép Szóval persze nem éli bele magát az ember, de akkor is, ez olyan csodaKép És pont karácsonyraKép

Enyém férjem azt mondta, hogy másfél év múlva jöhet a következő baba. Persze értem én, hogy az építkezéshez nem az igazi egy terhes anyuka. De alig váromKép

Kismamáknak türelmet és jó pocakosodástKép Az anyukáknak meg sok türelmet és nyugis karácsonyt és segítő béi csősz családtagokat.

Vera

hvera

Na itthon vagyunk - felerészbenKép
Boti igazi hapsi, bemondta az unalmast a vásárlás közben és kissé lázaskás. Szerintem a fogai. Na de aki karácsonyra két új szemfoggal akarja meglepni a szüleit, annak áldozatot is hozni kellKépKépKép
Apája még megveszi a kaját az ünnepekre, és utána már semmilyen boltnak nem megyünk a közelébe, HORROR ami a lakásfalakon kívül van.

UPC-nél potom 2 órát töltöttünk, így aztán lecsaptam az egyik gépre, és jobb híján bepótoltam a lemaradásomat itt, a nagyvilág híreiben, még egyszervoltoztam is BotivalKép
De most ugyanannyi pénzért, mint amibe eddig az egy szem internetünk került, lesz telefonunk, tv-nk és internetünk. Igaz, hogy a telcsi majd csak január 16-tól él, de akkor isKépKép

JutiKép
Tökre teccett a szösszeneted. Időnként én is ezt gondolom, de a pocak most már megvanKépKép Lecsatolni és otthagyni valahol meg ugye pazarlás lenneKép

MóniKép
Köszi, akkor majd figyelem a számlát.
A bélíz és a menüd egy-az egyben jöhet át ide fénypostán, mert farkaséhes vagyokKép

LauKép
Jézuskával egyeztess, betegséget most már vigye, ajcsit meg nyugodtan hagyja a fa alattKép

VeraKép
Nagytaki?? Rend?? Az mi az?? Már meg sem próbálom utolérni magamat és a háztartást. Mosogatógép egyre gyakrabban megy a kézi mosogatás helyett, egyre gyakrabban kap boti is meg én is itthonra vasalatlan szerkótKépKép Ellenben mindenki nyugis, béke van és szeretetKépKépKép Úgyhogy ez most már így marad, ha csak el nem kap valami fergeteges ihlet (remélem nemKép).

Akinek jól jön egy tipp: A C&A -ban 3 szuper minőségű, 100% pamut rövid ujjú body most 1600 pénz. Kiscsávó kap tőlünk karácsonyra, ha már belefutottunk a szuper-akcióbaKép

Csirkesz
35!!! Lassan ez már visszaszámlálást jelentKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!Nagy karácsonyi készülődés?!
Mi még holnap futunk egy kört a kicsivel.A nagy apával lesz az új házban.

Tegnap katasztrófális napom volt!!!!!!!!!!!!!!!!
Na szóval!Ágota köhögése nem múlt el,így aztán elvittem a doki nénihez,hogy kérjek beutalót a röntgenre mert a kicsit most kell kontrolra vinni!Az kórházban van a röntgen és a parkoló hely minimális.Az ellenkező oldalban persze ki van rakva egy megállni tilos tábla.De mivel 2 km-en belül nem volt hely én bizony megálltam(szépen lehúzódva nem akadályozva a forgalmat.)Meg aztán az sem volt egy utolsó szempont,hogy a két gyerekkel ne kelljen sokat gyalogolni.Kb.két órát töltöttünk el a röntgenen.Egyik gyerek nyűgösebb volt mint a másik.Lemásztunk az autóhoz,gyerekeket bekötöztem és indultam a doki nénihez a friss eredményekkel.Mentem egy pár métert és arra lettem figyelmes,hogy valami flityeg a szélvédőn.Megálltam a pirosnál kiugrottam és látom,hogy egy kedves Szilágyi Sándor nevezetű rendőr feljelentett.Nem részletezem mit éreztem de az illető édeanyukája biztosan csuklott.
Mikor végeztem a gyerekekkel bementem a rendőrségre,hogy én is boldog karácsonyt kívánjak neki.Sajnos nem volt bent!Elmondtam a panaszomat és azt üzentem neki,hogy legyen egy kedves felesége,két gyönyörű gyerekkel és persze mind a két gyerek egyszerre legyen beteg.Ha orvoshoz kell mennie gyalogoljon két kilómétert és magérti mért álltam ott ahol álltam.A rendőrség kapusa igen érdekes arcot vágott mert ilyet még nem halott,hogy valaki felkeresi az őt megbüntető rendőrt és üzen neki.
Fokozhatom a dühömet tovább mert felhívtam a közútkezelőt megkérdeztem ha nincs elég parkoló hely hol álljak meg?Érdekes választ kaptam!Ennek a táblának nincs jelenetősége "egy ott felejtett"tábláról van szó.Régen ott egy buszmegálló volt és azért rakták ki mára a megálló megszünt az önkormányzat meg nem kérte a tábal levételét.
Felhívtam az önkormányzatot januárra utána néznek és ha valóban nem szükséges levetetik.
Én tudom,hogy a büntetést ki kell fizetnem de nem tanga bugyit vásároltam.Nagyon felháborodtam.A hivatalokban csak azt mondták,hogy a rendőr emberségén múlt az egész.Nem igaz,hogy nem látta a két gyerekülés és még azt tudni kell,hogy a kórház közelében nincs semmilyen üzlet.Tehát azt tudni kellett neki,hogy csak ott lehet az autó tulaja.
Ráadásul reggel nyolc óta voltam úton ez pedig dél körül történt.

Más!?
Adrienn tüdeje szépen letisztult de Ágotánál ugyan az van kialakulóban.Egyszer gyógyuljanak meg!
Na megyek!Bocs a dühöngésért!
GnéKriszti
gnékriszti

Kellemes es Boldog Karacsonyi unnepeket kivanunk mindenkinek!Kép

Bocs, de most csak ennyi. Pakolok es 10 utan amikor a ferjem megerkezik a munkabol indulunk haza. Remelem mos nem 20 orat utazunk mint tavaly. Majd otthonrol ujra jelentkezem.

Puszi mindenkinek.

Tcis es kis csaladja.

Kép

Kép
tcis

Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt kívánunk!

GnéKriszti és rendetlen családja!
gnékriszti

Aldott karacsonyt es Boldog Uj Esztendot kivanok minden babanetes kismaminak es csaladjanak!

Vikinek boldog nevnapot!

Kerem en kussban vagyok, mert mi ugy dontottunk, hogy egesz evben rendesen takaritunk, most negy napot pihizunk. Ezennel a takaritas, fozes stb letudva. Persze nem jonnek vendegek, csak mi vagyunk.

Mukkk!
csengo
Vendég

BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
GnéKriszti, a rendőrnek is, ha már neked nem sikerült boldog karácsonyt kívánni neki. Kép

Liv és családja

Kép

Kép
liv

Kellemes, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek Kép

Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!!! Kép

Dino és családja

Dino

Kép

Kép
dino

Nagyon boldog, szeretetteljes, békés Karácsonyt kívánunk!

Móni, Lili, Apája

Kép
sunimum

Sziasztok! Kép

Mindenki olyan szűkszavú, pedig nálunk most vannak igazán történések! Kép

Kezdem ott, hogy csütörtökön muszáj volt a városba bemenni autóval, mert a sulis anyagaimat kellett megszerezni, ill. apája nem adta le időben a "rendelést" ajándék ügyben, és ezért nekem kellett az utolsó pillanatban kapkodni /jellemző.. Kép!/. Így aztán 1/2 12kor elindultunk Biáról Pestnek uzsgyi neki, aztán hipp-hopp alig telt bele 2 óra, és 1/2 2re sikerült is a Duna Plazáig eljutni. Ismerős valaminek az, hogy pesti dugó?? Na azt szorozzátok meg minimum 2vel! Kép Állatkertparádé ami az utakon folyt. ! Kép Még szerencse h Lili viszonylag nyugis volt, csak az utolsó negyed órát üvöltötte végig! Kép Aztán még át az Ázsia Centerbe, újabb röpke 1 óra, és "futás" haza, apáját útközben éppen fel tudtuk 1/2 5-kor venni Kép Szóval elég "pikk-pakk" elintéztem két 10 percet dolgot nem? Kép

Aztán Lili este akkorát zúgott a székkel együtt, hogy komoly percekig fontolgattam, hogy most lesz-e az első komoly ügyeleti látogatásunk. A szék összecsukódott, rácsukodott mindkét lábára, és egyenest repültek a föld felé. Közben volt némi kocc a virágos polcunkkal is, eredményként egy túzvörös fültő+halánték, egy teljeshosszában azonnal sötétlila aláfutásos alkar, valamint akkor piros, mára bekékült-barnult térd a hozzátartozó lábszárral együtt. Aztán mégsem mentük sehova! Kép Merthogy kicsilány az anyja legnagyobb bánatára secperc alatt rosszalkodott továbbb, újabb sérüléseket összeszedve Kép Például ráejtette a nagylábujjkörmére a tejszínhabsprayt, ami ennek követeztébne lehet hogy le is fog hullani, mindenesetre vérzett a töve, és jó kék! Kép Szumma szummárum egyetlen magzatom úgy néz ki mintha egész héten ütöttük-vertük volna válogatott kínzási módszerekkel /körömzúzás/, persze így karácsony és vendégek érkezése idején! KépVolt egy olyan érzésem, hogy ma véletlenül még a védőnő is beesik.. Kép-Hála istennek nem jött! Kép

Aztán éjjel én még készülődtem, sütikéztem, közben tanultam. Egyszer hallgatom, mi a szösz molyol a sarokban. Megyek az egereinkhez, helyén van mindkettő. Visszaülök, megint lomol valami.. Gondoltam csak rosszul láttam, biztos kint van az egerünk.. Megyek megint ellenőrizni az egereinket, fel is ébresztem őket, fussanak egy kört, biztos ami tutti, de mindenki a helyén.. Újra leülök, újra motoszkálás hallatszik. Na akkor már elkezdtem keresni a hang forrását, itt valami nem stimmöl. Íme az eredmény, a potyatársbérlő: Kép

Kép

Az elemet én tettem mellé, hogy látszodjon, milyen "óriási" darab volt. Még szerencse, hogy a saját egérkéim edzésben tartanak, így semmi pillanat alatt sikerült elkapnom.. Kép Látjátok, ilyenkor derül ki, hogy TÉNYLEG minden rosszban van valami jó, kigondolta volna, hogy egyszer még áldani fogom a hajnali egérkergetéseimet! Kép Kép KépRemélem kis potyázónkból nincs több, ő kis lány volt.. Kép Kép Kép

Ma volt a párom szülinapja, bár most csak meggratuláltuk, holnap fogunk ünnepelni az egész családdal együtt. Készítettem gesztenyetortát, remélem fog neki tetszeni, bár kicsit túl giccsesre sikerült! KépÚgy látszik nekem még nem sikerült kinőlnöm a szívecskékből! Kép:

Kép

Kész van nagyjából a "menü":
2 fajta leveske elkészül ma du., csak melegíteni kell: fokhagyma és sajtkrémleves /bár Macsek receptjét turbóztam egy kis baconnal, tutti finom!/.
Mákos gubának a kifli felkarikázva. Mák ledarálva. Tej van, méz kész... - ja! az a méhek dolga volt! Kép
Aszaltszilváspulyka begyöngölve, hűtőbe várja a sütőbe tételt. Holnap frissen készül hozzá risz és sültburgi.
Francia sali kész, hűl és érik.

Sütik: málnás-ribizlis gyümölcskocka, gesztenyetorta, tiramisu, kókuszgolyó, keksztekercs, mogyoróscsók, mandulásaprósüti /Beszti+egy másik recept könyv keveréke, de elég száraz lett sajna Kép/, holnap még összecsapok egy muffin, ha érzem, hogy nem elég a nasi.. Kép
No meg a "pancsolt" bélíz ott figyuz a hűtőszekrényben, bár nekem az erős kévám miatt inkább kávélikör ízű! KépAzért így is fini!

Ha meg a vendégeknek valami gondja van a menümmel javaslom majd nekik, hogy legközelebb menjenek étterembe enni! Kép Kép Kép

Most még gyors becsomizom az ajándékokat, mert holnap már 8kor itt vannak a hugiék, a reggeli vonattal jönnek, és akkor már nem lehet papír nélkül előszedni őket. Liliről nem is beszélve! Kép

Nem írok egyesével hsz-t, csak egy nagy közöst!

MEGHITT, BÉKÉS, BOLDOG SZERETETBEN ÉS EGÉSZSÉGEBEN GAZDAG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BÕKEZÛ JÉZUSKÁT KÍVÁNUNK!

Kép

Lili, Andi/alias Macs/, Csabi
maccs

NAGYON BOLDOG ÉS SZERETETBEN GAZDAG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

ANDREA & ÁRON

KépKép
Áron

Maccs! sütihegyek. Nagyfiam üzeni, küldj, fény post!!!! Picilány nem semmi mutatványt produkákt. Egérvadászni ide is jöhetnél! Van egy társbérlőnk bő 2 hónapja halljuk, de nem találjuk. A cicánk meg nyugodtan alszik, ahelyett, hogy megfogná

Ákos fiam kiakasztott az elmúlt napokban. Hiszti, nem alvás, takony, hasmenés.... Aztán másfél nap alatt áttört 3 fogacska, a negyedik is még az idén kibújik szerintem, így az idei évet 10 foggal zárjuk.

Mindenkinek kellemes ünnepeket, békét, boldogságot!
anyuszi3

Békés,Boldog Karácsonyt kívánunk MINDENKINEK!

Viola,Míra baba,András
h_viola

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?