Új privát üzeneted érkezett!

Félek még örülni, mi van ha nem igaz, mi van ha baj lesz, jaj, úgy utálom, hogy ilyen parázós vagyok!

Kép

itt a görbém, ma is 37 volt a hőm, bár most 5:58-kor felébredtem, vártam még 12 percet és nem bírtam tovább, úgyhogy ma kicsit korábban mértem, aztán kisurrantam a Wc-be és megcsináltam a tesztet és aztán nem hittem a szememnek.
Utána visszabújtam a férjemnek és elmakogtam neki, hogy apuka lesz. Van három kutyánk, nekik elmondta a nagy hírt, de előbb megkérdezte, hogy szabad-e, mert hogy babona meg minden. Első reakciója az volt, hogy vigyorgott, nézett rám és azt kérdezgette "tényleg?, nem szivatsz?" Nem hitte el ő sem és amig el nem indultam munkába azt mondogatta, hogy meg kellene csinálni a másik tesztet is, hogy biztos legyen. Én meg nem akartam megcsinálni, mert félek, hogy az nem lesz pozitív.

Kitaláltam már korábban, hogyha pozitív lesz a teszt, akkor a fa alá teszek egy Anne Gedes képeslapot borítékban és ráírom anyuék és anyosomék nevét, belülre pedig azt írom, hogy "Kedves Nagymamik és Nagypapik! Boldog karácsonyt kívánok!" Vagy valami ilyesmi, majd még finomítom.
Anyukám egyébként jan. 1-én lesz 50 éves, már meg van szervezve neki a meglepetés buli, de a legnagyobb ajándék neki is és mindegyik szülőnek ez lesz. Anyuval ma találkoztam, mert itt dolgozik mellettünk és nagyon szeretném elmondani neki, kérdezte miért vagyok morcos, nem tudom, hogy viselkedjek. Annyira szeretném, ha igaz lenne.

Kép
manka2

Tontica,
ismerem ezt a szarógalamb totyorgást... hasonlóan érzek Kép
Töltött káposzta! Kép Az nálunk is lesz! Kép

Kamilla Kép
egy picit kérek a drukkokból, ha már osztozunk a rókákon is Kép
Csalódtam Tibi bácsiban! Kép Kép

angel37

Nekem mondod???? Hátmég én mekkorát csalódtam. Pedig "olyan közel álltunk egymáshoz" és ennyire nem képes! Na mindegy. Szarok rá! Dobálja a pontos labdáit akinek akarja!

Kép

Kép
kamilla306

Csak magának volt képes összehozni, a többi meg le van sz*rva... Ááá, nem is kell tőle semmi! Kép

angel37

Kamilla: Kép Ebben en is remenykedek, marmint hogy megszallt a szentlelek, rogton jelentenem a Vatikannak! Kép
Ne szomorkodj, jon majd az a baba, persze tudom konnyu ezt mondani, en nagyon drukkolok Neked is es kivanom hogy minnel elobb teljesuljon a vagyad!!! Mi ez a roka meg Tibi bacsi ugy? Kép En nem ertem, komolyan! Kép

Manka: Kép
Kizartnak tartom hogy egy teszt tevesen pozitivat mutasson, en eddig csak az ellenkezojerol hallottam, van tapasztalatom. Kép
Nyugodtan orulj a babadnak, nem kell mindig aggodni!!! Kép

Mi van Krisztivel?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! Ez a másik topikunkból jött.
Tudod Tibi bácsi mindent elintéz......
A rókákat meg a zebrákat meg elkunyerátuk egy topiktárstól, ami nagyon szívesen megszabadulna már tőle. Mármint a rókától, a zebrától nem! (Azt nem is adta!)

Kép

Kép
kamilla306

Bocsi Betti, nem "AMI" hanem 'AKI". Ne haragudj, nem direkt volt. Kép

Kép

Kép
kamilla306

No, mire összeszedtem magam, hogy leírjam, Kamilla beelőzött! Kép

Csak azzal egésztíteném ki, hogy beérnénk mi a dolgok patás felével is, a róka csak kapcsolt cucc! Kép

Szóval Tibi bácsi a csíkos labdáival egy túlkombinált agyrém! Kép Kép

angel37

Kép Kép Kép

Akkor zebrakat, rokakat, farkasehseget, haspuffadast Kép vizesedest, gyomoregest, minden jot ami egy terhesseggel egyutt jar es csikor labdakat kivanok Nektek!

KépKép
KépKép
tontica

Ja es 9 honap mulva edi-bedi, tundi-bundi kisbabakat!!!

KépKép
KépKép
tontica

Nem lehetne rögtön a "9 hónap múlva" részhez ugrani??? Kép

Az örületes éhség az nálam alapból megy.!Kép Mi lesz akkor...?

angel37

A jó hírre rögtön felpörgött mindenki! Kép
Kezdek depis lenni... Kép Se baba, se mensi, se magas hő... már folyton arra gondolok, hogy biztos vmi baj van velem! Kép
Manka! Biztos nagyon jó érzés lehet meglátni egy ilyen tesztet és biztos jó együtt örülni a pároddal! Kép
ÉS ÉN IS AKAROK ÉDI-BÉDI, TÜNDI-BÜNDI KISBABÁT!!!!
Na jó, befejezem a hisztit, mert mindjárt nem lesz itt senki a fórumon (elszaladtok)..
Én még nem takarítottam, még ma is dolgozom! Kép
Holnapra marad minden..

Timi
Kép Kép
timocska

SZia Timocska! Kép

Nana, a depi szigorúan tiltott! Kép

Mióta is próbálkoztok?

angel37

Lányok besz...k rajtatok komolyan!
Kezd jó kedvem lenni és ezentúl tudok neketek szorítani és egy zebrás drukk az duplán számít, úgyhogy mindent bele csajok!!!!!!!!!!!!!
Puffadt a hasam, pedig edzettem mint a gép, eddig azt hittem ez a mensinek a jele

Kép
manka2

Angyal: Kép
Te akartad, /na meg hogy Timocska egy kicsit foldobodjon Kép /
Szoval 9 honap mulva: kialvatlan ejszakak, siro gyerek, orankenti szopi, taskas szemek, tul aggodo anyuka, stb. na persze ez csak a rosszabbik resze azert van jo is. Kép
Szoval en neha visszakivanom azt a nyugis 9 honapot! Kép

Timocska: Kép Kép Kép Ne legy depis!!! Van peteeresed, minden rendben van, elobb-utobb meglesz az a tundi bundi. Kép
Tegnap meg Manka is iszonyu depis volt. Kép

Ja, nekem nem takaritanom, foznom es vasalnom kene? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hu Manka, ugy latszik vigyaznom kell mit irok ide! A puffadt has mar teljesult! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Most már igaziból nem is az izgat, hogy nincs baba a pocakomban (persze ez is), hanem az, hogy akkor miért nem jön meg??? Bár igaza van a férjemnek, hogy nem kellene ezen ennyit agyalni! De majd karácsonykor... a sok ajándék és a család között biztos eltávoznak ezek a rossz gondolatok!

Timi
Kép Kép
timocska

Ahhoz képest, hogy reggel még bőgtem a kocsiban munkába menet, tényleg egész jó kedvem lett. És hát tulajdonképpen még meg se jött, úgyhogy nem tudom mit "izélek". Végülis miért nem lehetne egy leeresztett mellű, kihűlt vérű "hüllőnek" gyereke? Csak éppen kicsi rá az esély.

Kép

Kép
kamilla306

Candide avagy az optimizmus...

Kép

Kép
kamilla306

Kép
Én is ilyesmi vagyok! Kép
A hüllőknek semmi gondjuk a szaporodással!
Bár tojásokat nem szeretnék rakni... akkor tényleg inkább a császár! Kép

angel37

Timocska! Ha a 23. napon volt a pe-d akkor attol szamitva 14 napra fog megjonni vagyis a ciklusod 34. napjan, szerintem ugyhogy ezert nem jott meg meg es ne is jojjon varj meg ket-harom napot es tesztelj megegyet. Megegyszer mondom csak szerintem. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ma olvastam bele ebbe a topicba, és gratulálok a babához Manka!!:-)
A haspuffadáson kívül van még valamilyen tüneted? Mert nekem olyan néha mintha szúrkálnák, és csak feszül. Lehet hogy csak beképzelem! De még van mensziig 5 nap. A beágyazódás napjain meg leesett a hő, de ma újra 37 lett.
anna23

Anna
Nincs semmi, idegbajos vagyok, mint mielőtt megjön, de semmi, semmi más, sem lábgörcs, se derékfájás, se hasfájás ami előtte egy héttel már jelentkezett eddig, azért gyanús volt ez a nagy csönd.
Nekem mindig ugyanazon a napon jött meg eddig minden hónapban, hónapokon keresztül 27-én, múlt hónapban 25.-én, ezért, ha így nézem, még van három napom a mensiig, de a teszt az teszt.

Kép
manka2

Tontica!
Ma vagyok a 35.napon.. Kép Ja, és 23+14=37 Kép Na, de komolyan, még várok szentestéig és megigérem nem aggódok és képzelek be magamnak mindenfélét!! Kicsi hipohonder vagyok! Kép
Anna!
Mesélsz vmit magadról?

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska,
jól mondja Tontica! Kép

Nem adom fel: Szóval milyen régóta próbálkoztok? Kép

angel37

Angyal! Lehet, hogy ennyire szőke vagyok, de nem értem.. ha 23. napon volt pé és rá 14 napra jön meg, akkor miért a 34.napon kellett volna megjönnie? Kép
Igazából ez az első hónap.. (ezt csak sunnyogva jegyzem meg, és szégyenlem is magam a hisztimért)!
Tényleg ne haragudjatok!

Timi
Kép Kép
timocska

Angyal! Lehet, hogy ennyire szőke vagyok, de nem értem: ha a pé a 23.napon volt és rá 14 napra jön meg, akkor miért a 34.napon kellett volna megjönnie? Kép
Amúgy igaziból ez az első hónap (ezt csak sunnyogva jegyzem meg és szégyenlem is magam a hisztiért)! Kép
Tényleg ne haragudjatok!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Nektek sem megy a babanet?
Én már 3-szor küldtem el angyalnak a választ, de még mindig nem jelent meg!
Tehát!
Angyal! Lehet, hogy ennyire szőke vagyok, de nem értem: ha a 23.napon volt pé és rá 14 napra szokott megjönni, akkor miért a 34.napon kellett volna? Kép
Próbálkozás: igaziból ez az első hónap (ezt csak sunnyogva jegyzem meg és szégyenlem is magam a hisztiért)!!
Tényleg ne haragudjatok!

Timi
Kép Kép
timocska

Bocs, látom 3-szor is elment... Kép
Tényleg ennyire szőke vagyok! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok Csajok!

Én lennék az, aki fénypostán küldtem a rókákat és a zebrákat Kamillának és Angelnek. Kép Most éppen csíkos labda ügyben próbálok intézkedni Tibi bácsinál. Kép Egy időben sokat időztem itt ebben a topicban is, de miután kidobtam a hőmérőmet, így hanyagoltam ezt a topicot. Kép

Betti
15+6

Betti
betti73

Timocska,
bocsi, kapásból elhittem az összeadást Tonticának, és csak azt láttam, hogy +14... szóval igazad van, 37. napra kéne jönnie! Kép
Látod, nem is vagy szőke! Kép Kép

Ez azért még nem hiszti! Kép De jobb, ha megpróbálsz vhogy megbarátkozni a gondolattal, hogy elsőre azért nem biztos...Kép

Én az elsőnél (bevallom) kicsit meg is könnyebbültem, mikor megjött... A 6. csalódás volt az első nagyon rossz...Kép Azóta változóan tűröm...Kép

Bettiiiii! Kép
E hónaptól én se mérek! Talán jelent vmit? Kép

angel37

Angel!

Nekem bevált a nem mérés. Kép Kép

Betti
betti73

Igazatok van, en vagyok a hunyo, pedig nem is vagyok szoke. Kép
Timocska gorbejet neztem es az utolso bejegyzes a pe utani 11. napon volt a ciklus 34. napjan ehhez meg hozzaadtam 3-at es igy jonne ki a 37 ha nem neztem volna a 34-et 31-nek. Nezzetek vissza az elozo oldalon van, tisztara ugy nez ki mint a 31. Mentsegemre ennyi. Kép

Betti: gratula Neked!!! Remelem meggyozod azt a hires Tibi bat. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Manka

Nagy gratula,nagyon örülök a babócás hírnekKép!Aggódni meg nem kell,minden rendben lesz.És hogy biztos légy,téves pozitív teszt nincsKép!
Kép

Betti

Én is gratulálok,ez gyors voltKép!

Timocska

Még nyugi,annyira nem alacsony az a hő,vérjuk meg a holnapot is!!!!Kép

Tontica

Tényleg ügyi vagy a takarítással,egyébbel,én olyan lusta vagyok,mint a feneKép...

Angel

Azért tényleg ne hagyd ki a 9 hónapot.Egyrészt csodálatos,másrészt utána a vízözön...vagyis amit Tontica írtKépKép!

Kriszta??????

PuszAnyapoc

anyapoc

Tontica,
én se vagyok szőke Kép
de úgy látszik itt a topicon a szőkék jobbak matekból! Kép

Remélem közösen jól kiszámoltuk, hogy Timocskának mikor NEM fog megjönni! Kép

Anyapoc,
azt hiszem úgyse menne a kihagyás kivánság alapján! Kép
azért a magam kis félelmei megvannak...

angel37

Sziasztok, nem tudom leszek-é még holnap illetve az ünnepek alatt, de mindenkinek boldog Karácsonyt, és beteljesült álmokkal tarkított új esztendőt kívánok!

Kép

Junko

UI. Lányok, aztán hajrá, Tiborral, de ha lehet leginkább nélküle...Kép
Vendég

Junko! Kép

Boldog Ünnepeket neked is! Kép

Igazat megvallva én sem szeretném, ha Tibi bácsi közreműködése kéne...Kép

angel37

Karácsony készül, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,
csillogtassátok kedvetek,
legyetek ujra gyermekek
hogy emberek lehessetek!

Angyalok húznak a világ fölött.
Hírét hozzák, hogy földre szállt a béke!
Megszületett az Igazság, a Jóság,
akit úgy vártunk: megszületett végre.

Wass Albert: Karácsony I.
Vendég

Kép

anyapoc

Sziasztok!
Bocsi,hogy sokáig távol voltam!!!!!!!!!!!!!!!!
Legelőbb is:
Manka :GRATULÁLOK!!!!!!!Kép

Távollétem oka:Karácsonyi bevásárlás+csomagolás,Anyóslátogatás,és egyéb házimunka
Lányok,meg ne kövezzetek,de én úgy utálom ezt a karácsonyi mizériát.KépKépMindenki rohan,rádlépnek,belédrúgnak.
Na meg,kinek mit vegyek?
Következő alkalomra el is határoztam,mindenki saját kezűleg készítetett ajándékot fog kapni!!Kép
Elnézést,hogy most nem írok mindenkinek,de ma jöttünk haza,és hulla vagyok.A gyerek már egy hete nem alszik éjszaka.KépTalán érzi az ünnepi feszültségetKép
Rakok egy görbét ide,és megyek szundizni,holnap bővebben írok majd:
Kép
Mindenkinek kívánok békés ,boldog karácsonyt!Puszika:Kriszti
KépKép

KépKép

KépKép
okr

Jóreggelt mindenkinek! Kép
Lesz itt valaki az ünnepekkor?
Mi a párommal a két ünnep között elutazunk kicsit regenerálódni, de még előtte vagyok.
Ma kellene megjönnie, ha minden igaz... csináltam reggel egy 20-as érzékenységű tesztet: ------ azaz, negatív!!! Kép Annyira nem vagyok letörve, de már azt is álmodtam, hogy pozitivat teszteltem.. Hő 36,8.
Ma lesz a fadíszítés meg a kettesben lévő vacsi! Kép Már nagyon izgatott vagyok!
Tegnap megcsináltam életem első bejglijét, aminek a tésztája inkább hasonlít a buktáéra, de jó lett! Kép
Na, mégegyszer mindenkinek boldog Karit!!!
Puszi!
Timi

Timi
Kép Kép
timocska

SZiasztok!

Kép Kép Kép Kép KépKép Kép Kép Kép

Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek, és azt az ajándékot, amit már régóta szeretne!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Én elvileg netközelben leszek, néha benézek! Kép

angel37

Mi is NAGYON BOLDOG KARACSONYI UNNEPEKET KIVANUNK MINDENKINEK!!!

Anita, kicsi es nagy Monserrate! Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Remélem mindenki nagyon örült az ajándékainak,és kipihente a tegnapi nap fáradalmait mára!
Képzeljétek,tett a wunschkinder is p.é.-t!!!Csak épp nam akkora,mint a ferti.Most vajon melyik az igazi???????
Lehet,hogy mindkettő jó?Mert rengeteget tojásfehérjéztem ebben a ciklusban.KépA legtöbb nyák a 16.cn-n volt.Kép
Puszi mindenkinek:Kriszti

Kép

KépKép

KépKép
okr

Kép

Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!!!Kép

...jövő héten írok is,...tényleg!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok csajok!

Most csak ennyi mert a mai napom kicsit suru. Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Én is bejelentkezem, elment a család, vége a nagy "zabálásnak". Jó sok ajándékot kaptunk és adtunk is, úgyhogy minden szupi volt.
Ma vagyok a 38.napon, még mindig nem jött meg, a teszt negatív... Kép Szerintetek mit tegyek?
Holnap elutazunk a férjemmel Miskolc-Tapolcára, majd csak csütörtökön jövök!
Legyetek jók és még pihenjetek sokat!
Sziasztok, TimiKép

Timi
Kép Kép
timocska

Lányok!
Szerettem volna mindenkinek külön-külön írni,de egyszerűen folyamatosan időhiánnyal küzdökKép
Nézzétek el nekem.Kép

Timocska
Sztem később volt p.é.-d,a 27.cn-n.Így aztán még a teszt nem is mutathat mást,mint negatívat.
Tezstelj úgy 3-4 nap múlva!KépDrukkok mennek a babához+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A mensi nehogy már pont most jöjjön,mikor kikapcsolódtok huss -huss-huss el mensi Timocskától!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Üdv Lányok/Asszonyok! Kép

Ezt most találtam a neten: http://homero.lap.hu/

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

angel37

Angyal
Húúú,de jóóó!!!KépHa még lenne egy hőgörbe.lap.hu!Na akkor egész nap itt csungenék a netenKépKép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?