Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Megint csak bekuk,az idén szerintem már nem tudok jönni!Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket,és a fa alá sok-sok ajándékot kivánnok!!

Kép

Kép

Sziasztok!!
REmélem Januárba zebreesöre jövök visszaKép!!
Drukk mindenkinek!!!
Vendég

Manka!
Előbb-utóbb biztosan lesz, ne aggódj! Kép Lehet, hogy nem elsőre sikerül, akkor majd másodjára (tuti én is bilifüle leszek, ha megjön)! Én is nagyon szeretnék már édi-bédi, tündi-bündi kisbabát!!! Kép
Editke! Neked is sok ajándékot és sok-sok szerelmet kívánok!

Timi
Kép Kép
timocska

Junko!

Épp most gondoltam, hogy írok, és nagyon jólesettKépKép, hogy hiányoltál, gontoltam már el is felejtettetek!
Nagyon sajnálom, hogy nincs zebrás karácsonyi ajándékod...

Végül december elején végre megjött, csúcsot döntöttem (54 nap), egy idő után nem is mértem hőt. Tudtam, hogy esélytelen, hogy terhes legyek, de azért csináltam tesztet, persze negatív lett. A menzesznek örültem is, mert ha pont összejött volna, akkor a tűszős mandulagyulladásomra kapott antibiotikumok és lázcsillapítók, fájdalomcsillapítók beszedése miatt (muszáj volt bevenni) tuti végigizgultam volna a terhességet, hogy egészséges lesz-e...
Viszont azért is gondoltam, hogy most írok, mert úgy tűnik ebben a hónapban volt pé-m!Kép
Csináltam LH tesztet, és a tesztcsík erősebb lett, mint a kontroll, és most a hőm is elindult felfelé.
Persze össze is bújtunk...

Timocska!

Szerintem semmit nem jelent, hogy nem érzel semmit, mint ahogy valószínű az sem jelentene, ha éreznél. Az ember hajlamos a feszült várakozáskor felerősíteni a dolgokat...
Én Hannánál szabályosan azt éreztem, hogy meg fog jönni. Aztán pár nap múlva sem jött meg, és ez lett gyanús.
13000 Ft? Húha! Úgy látszik régen láttam fenyőárat. 3 éve nem vettünk fát. És idén sem fogunk, mert 24-én elmegyünk és csak 26-án jövünk haza. Mivel valószínű nem vágott fenyőt vennénk, nem érdemes egy gyökereset a maradék pár napra feldíszíteni (a gyökereseket hamar le kell szedni).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Manka,
ne keseredj el már előre! Kép még igazán nincs miért! Kép
Az meg nagy kib*szás a természettől, hogy nagggyon hasonlóvá tette a mensi és a zebra jeleit! Kép Épp ezért csak miklósbácsi eljövetelekor illik letörni Kép

SZia Beszti! Kép

Így van, ahogy mondod!
Az utóbbi hónapokban a ciklus második felében én is minden szirszart jelnek vettem, ami kicsit is eltért a megszokottól! Ha az ember ennyire figyeli magát, tuti felfedez vmi gyanúsat! Néha már csodálkozom, hogy szervezetem képes újabb és újabb dolgokkal átverni! Kép Kíváncsian várom mi trükköt tartogat ebben a hónapban! Kép

Anyapoc, Kép
elvileg most fejezném be, de maradok tovább, fél7-től van asztal! Kép
Akkor jobban vagy, ugye? Kép Egy kis hasmenés sosem árt, kicsit kipucol... Hangod?

angel37

Timocska! Nagyon sajnálom. Szorítottam pedig. Nem lehet, h korán volt még a teszt?!
Bocsi mindenkitől, h csak ennyit írtam, majd jövök még.
Vendég

Jóreggelt mindenkinek!
Én vagyok csak koránkelő? Kép Persze, már a melóhelyről írok! Kép Még mindig semmi, hő ma is 36,9.

Beszti! A fenyőfa az egyetlen, amiben nem köt kompromisszumot a párom... Így normann fenyőt vettünk és kb. akkorát, hogy nem tudom karácsonykor hová rakom a vendégeket, mert más már nem igazán fér el a nappaliban! Kép Majd ülnek a fa alá! Kép Ti hol töltitek a karácsonyt?
Tudsz görbét feltenni?

Ildi! Köszi a drukkot, majd még tesztelek a hétvégén!

Manka! Ugye nem keseregsz?

Anyapoc! Remélem már kiheverted a nyavajádat és teljes erővel készülhetsz a karácsonyra!

Tegnap megvettük még a maradék ajándékokat és be is csomagoltam őket! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

SZiasztok!

Csatlakozom a semmit-nem-érzők táborához. 24 napon vagyok. Nekem 25-26 naposak a ciklusaim és félidőtől folyamatosan egyre jobban szokott feszülni a mellem és egy-két nappal előtte megszűnik a feszülés és tudom, hogy meg fog jönni. Meg a hasam is szokott fájni már pár nappal előtte. Most meg tök puhák a melleim, nem is volt semmi feszülés egész ciklus alatt. És a hasam se fáj. Attól félek, hogy pé-m se volt.

24-én reggelre terveztem egy tesztet, de kb. 90%, hogy előbb megjön. Azért picit még reménykedek, de nem élem bele magam túlságosan.

Kép

Kép
kamilla306

Ja, és tegnap mi is megvettük este a fát. Bazi nagy és nagyon szép dús! Ez lesz az első karácsonyunk a közös lakásunkban! Annyira várom már, hogy az sem fogja tudni elrontani a kedvemet, hogy ha megjön előtte.

Kép

Kép
kamilla306

Lányok, ez borzasztó! Ma sincs kedvem dolgozni! Kép Tegnap se volt, meg már pénteken sem... már annyira karácsonyi hangulatom van, jó lenne már díszíteni a fánkat! főleg azért érzem ezt, mert tavaly pont ilyenkor költöztünk és nem volt igazi karácsonyunk, még fánk sem! Ezért az idén a tavalyit is be kell pótolni! Csomó ajándékot vettünk mindenkinek, bár a legszebb az egy két csíkos teszt lenne... Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok Lányok!
Most nem tudok visszaolvasni sajnos, de bekukkantok, hogy megosszam Veletek legújabb felfedezésemet. A p.é.-ben reménykedők és kételkedők kedvéért. Van egy bogyó. A Kalifornia Fitnesz terméke, úgy hívják PMS kapszula. Nekem egy orvos ajánlotta, arra, hogy rendszerezze a p.é.-t. (Magamtól sosoem veszek ilyeneket, mert nem nagyon hiszek a hatásukban.)
Nem nagyon drága, és nekem bevált. A múlt hónapban 13. napra tette a p.é.-met, és a mostaniban kísérletező kedvemben nem szedtem. Nos a 20. c.n.-n sem volt még p.é.-m. (Mondjuk nem izgulok, mert tudom, hogy előbb-utóbb lesz, csak lesben állva ki kell várni....)

Szóval nekem ez segített.
Szurkolok a zebraesélyeseknek.
És mindenkinek!

Puszi
p
pitypalatty

Beszti!

Örülök, hogy jelentkeztél. Ha volt pé-akkor baba is lesz. Iparkodtatok remélem. Tök jó. Tényleg jobb így, hogy már nem vagy beteg és talán így sikerül.
Nem tudom hogy lehet idegekkel bírni az ilyen hosszú ciklust, nekem 33 volt a csúcs.

Timocska!

Már be is csomagoltál, nem vagy semmi. Én sztem ezt 24-én fogom megtenni. Mert akkor már semmi dolgom nem lesz...gondolom én.
Még nem jött meg? Na kiváncsi vagyok, minden esetre reménykedjünk. Kép

Ja és látod én is szét dologozom magam, pedig annyira meígértettem magammal, hogy ma gyors hatékony munka délelött, délután kitartó alapos tanulás. Utálom magam.
De hát mindjárt Karácsony.

Kamilla!

Drukkolok azért neked is, azért olyan jó lenne.
Egyébként úgy is van, örülj most a Karácsonynak. Egyébként sztem én is azért nem voltam most annyira magam alatt. Ezer dolgom van még, nem érek rá ezzel foglalékozni. Szerencsére. Különben is a nagy bejelentés én mindentől függetlenül szeretném majd. Nem akarom szülinappal, Karácsonnyal, Húsvéttal elvenni a hangsúlyt a dologról és viszont. Ezért én nem bánom, hogy nem lesz karácsonyi nagy bejelentés, mert nem akarnám, hogy rólunk szóljon az ünnep. Meggyőztelek? De azért mégis csak jó lenne...Kép

Pitypalatty!

Köszi, de én még adok a természetnek 2-3 hónapot. Aztán majd meglássuk.

Ildi!

Mikor jössz?

Kriszta?

Editke Kép neked is szép Karácsonyt!

junko
Vendég

Szia Timocska

Nem kesergek, mert nem is jött meg, 36,9 volt a hőm reggel, pedig biztos voltam benne, hogy mára lemegy a béka segge alá. Tegnap este jó sz..ul voltam, fehér voltam mint a fal, hatalmas fekete karikák voltak a szemem alatt és alig birtam vánszorogni, hat takaró volt rajtam és nem tudtam felmelegedni. Tegnap alig ettem és este 1,5 órát edzettem, az normális, hogy edzés után megfürdök és utána annyira fázok az ágyban, hogy az hihetetlen? Ez nem csak tegnap volt ugyanis, hanem edzés után szinte mindig előfordul.

Kamilla
Nekem kb ugyanazok a tüneteim mensi előtt mint Neked, de most nekem sincs semmi, de tagnap iszonyúan fájt a fejem, teljesen biztos voltam benne, hogy megjön, aztán mégsem.

Mindenkinek üzenem, hogy reménykedek, míg ténylegesen meg nem jön, úgyhogy kérem vissza a drukkokatKép

Kép
manka2

Kép
Manka! Drukk!!!!!

j.
Vendég

Manka! Drukkolok magunknak!

Kép

Kép
kamilla306

Manka!
Kisbabát a karácsonyfa alá neked is, Kamillának is, és nekem is!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Timi
Kép Kép
timocska

Úgy legyen!!!!!!!

Kép
manka2

Lányok vagyok én is csak inkább nem is csatlakozom(mármint a netre), mert akkor leragadok és fuccs a tanulásnak. Nekünk is most lesz az első igazi karácsonyunk itthon. Bár már tavaly is megvolt a ház, meg itt is voltunk, csak még össze-vissza. Pl bőröndből öltözködtünk, meg ilyenek. Úgyhogy én is nagyon várom már. Valamelyikőtök írta, hogy olyan bátor volt, h az egész rokonság etetését bevállalta. Hát minden tiszteletem az övé. Mi inkább megyünk kajálni.Persze én is sütök főzök, de azért az mégsem olyan mint izgulni, hogy hogy sikerül a kaja. Szerintem én az izgulástól tuti elrontanám. Pl a rizst. Ja a lényeg, h én is nagyon drukkolok, h sikerüjön nektek. Olvaslak ám titeket.
Krisztiről tud valaki valamit?? Nagyon eltűnt.
Ja és szerintem korai volt a teszt!
Nekem a 3. naptól kell szednem a clostit 2-öt reggelente.És gondolom 5 napig. Mert 10 van benne. És be is veszem. Elhatároztam. Asszem a 29 napon vagyok, úgyhogy várom a pirit.
Vendég

Ildi!
Én írtam, hogy bevállaltam a családot. 25-én pl. kilencen leszünk és most készülök megcsinálni életem első bejglijét és töltött káposztáját! Kép Biztonság kedvéért anyósom hoz halászlét, anyukámék meg egy csomó sütit. Ja, lesz még sült karaj és majonézes krumpli is, ezeket nem lehet elrontani! Kép
Ma délután már görcsöl és szurkál a hasam, szerintem meg fog jönni...

Timi
Kép Kép
timocska

Angyal!
Jut eszembe! Hogy sikerült a vacsi? Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Tlidi!
Reggel 2-t kell szedned?
Nekem 2x1-et.
Ez mitől függhet?

Kép
Kép
zsazsóka73

Lányok, tesztelősök!

Van valami újság?

Ildi
Milyen jól teszed. Nekem is tanunom kéne, de nagyon!!!

j.
Vendég

Jó Reggelt!

Dobok egy görbét

Kép

Úgy néz ki megyek a padlásra ruhát teregetni, vagy lázas beteg leszek?
Szerintetek?
Még van két napom szerintem és aztán meg fog jönni.
Tesztet nem merek csinálni, mert félek, hogy nem lesz csíkos és akkor el rontja az egész ünnepet, bár talán jobb lenne, most megtudni. Ha megjön egyébként is depisebb vagyok és akkor csak rosszabb lesz.
Mit csináljak?

Kép
manka2

Manka!
Ha már csak két napod van, akkor ezek a mai érzékeny tesztek kimutatják, ha van valami! A kolléganőm is még mensi előtt tesztelt és most már 27 hetes terhes! Kép
Nálam a helyzet változatlan: mensi sehol, hő 36,9...

Timi
Kép Kép
timocska

Manka!

Nem értelek, a hőd igen jó. 37,1 az nagyon is jó, sőt. Várj még holnap reggelig, és ha akkor is ennyi akkor tesztelj sztem.
ÉS akár így akár úgy ne légy depis majd sikerül.

Timocska!
Neked már késik, bocs de nem emlékszem pontosan. Akár a tied is jó lehet, csak így tovább.

j.
Vendég

Anyámék jó fejek voltak. Mondták, hogy inkább nem jönnek ebédre csak délután, mert nem akarják, hogy az egész ünnepet főzőcskézéssel töltsem. (De lehet, hogy csak nem bíznak a konyhai tudásomban) Azért egy halászlét összedobok. Azt már évek óta gyakorlom. Bár a saját konyhámban még sose csináltam, ugyanis egy hete van kész a konyhánk.

Én nem mértem a hőmet, de reggel miközben jöttem a mh-re úgy éreztem, hogy megjött, de egyelőre semmi. Szerintem már ma délután megjön. NAgyon olyan érzésem van.

Manka nagyon szép a görbéd. Szerintem nyerő vagy!

Kép

Kép
kamilla306

Na, dobok én is egyet.. mármint egy görbét nektek! Kép
Junko, igen, ma már a 34. napon vagyok..Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska, Manka! Kép Kép

Olyan szépen alakul a görbétek!
Egy pillanatra majdnem elcsábultam, hogy újra mérni kezdjem! Kép

Timocska,
köszi a kérdést! Kép Öööö, jól sikerült...Kép Dióhéjban: zaba helyett inkább kissé a borozás felé tolódott a dolog, melyet komplett nőgyógyászati előadás követett a részemről...Kép Lényeg ami lényeg, volt utána akció, a többit meg majd meglátjuk, ahogy a vak is mondta...

angel37

Sziasztok!

Na,én is jobban,hangom alakul,de még hallani rjat,hogy gáz van..Kép
KArácsonyi hangulatom viszont nincsKép...De majd leszKép!

Manka

Nuygi,nyugi,amíg nem jön meg,addig bmi lehetKép!Én nagyon szurkolok,mert esélyes vagyKép!
És én is mensi előtt teszteltem Villővel...Kép

Angel

Szegény párodKépKép...jó lehet egy ilyen borozás...Jesszusom,már nem is emlékszem,mikor voltam spicces utoljára...hát most irigykedek egy kicsitKép!

Timocska

Nyugi neked is, a pociszurkálás is lehet jel.Na nem akarok hiú reményeket kelteni,de anno a fiammal én is azt hittem,hogy meg fog jönni(tehességre nem ganyakodtam),aztán az egyik babás kolléganőm mondta,hogy ugyan teszteljek már...KépAzért van a mensi szerű hasfájás,mert elkezdenek dolgozni a hormonok,növekedni kezd a méh stb...Ja,és Villővel is volt mensi szerű hasfájásomKép.De akkor már tudtam,hogy ott vanKép!
Görbéd meg egyenesen szuper!!!

Junko

Nálatok van vmi újság?Kép

Beszti

Én is emlékszem rádKép!

Editke

Neked is Boldog Krácsonyt és Új Évet is,ha már nem jársz erreKép!

Kamilla

Te most mértél hőt?Lehet érted is izgulni?Kép

Ildi

Én meg most fogok felvételizniKép!Jajj,úgy izgulok,régen csináltam már ilyesmitKép!

Tontica,Kriszta?????

Na megyek,pusz,Anyapoc

Kép

anyapoc

Izgulni lehet, Anyapoc, de nem mértem.

Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Tök jó név a Villő.
Még nem tudom mit csinálok, de most nagyon, nagyon magam alatt vagyok.
Négy éve vagyok a munkahelyemen, két diplomám van, plusz egy csomó szakképzés, mindegyik a munkakörömbe vágó. Iszonyú sokat dolgoztam ebben az évben is két pályázattal több millió forintot hoztam a cégnek.
Ebben a percben kezdődött meg a sunyi gyűlés, amin jutalmat osztanak azoknak akik bent vannak. Megérdemlik azok akik kapnak, de most úgy érzem gyes gyanú ide vagy oda itt hagyom ezt az egész nagy büdös sz..t!!!!!! Annyira megalázó! Ja és a jutalmazottak közt nincs egy diplomás sem, hát ezért.

Kép
manka2

Sziasztok!

Bocsi hogy csak úgy betolakszom!

Hallott már valaki a "beágyazódási süllyedésről"?
Amikor van a beágyazódás, akkor az ébredési hő picit lemegy, aztán újra 37 körül lesz.
anna23

Manka!
Mivel foglalkozol? Elhiszem, hogy csalódott vagy, én is biztos így éreznék! Hál'istennek nekem nagyon jó munkahelyem van, itt még ha terhes lennék sem küldenének el, hanem már felajánlották a távmunkát is! Ne is foglalkozz a többiekkel, ha nem érzed jól magad, akkor inkább válts! A stressz nem tesz semminek és senkinek sem jót!!!!
Anna!
Én még nem hallottam erről. Te honnan hallottad?

Timi
Kép Kép
timocska

Anyapoc,
hááát, ez már kicsit több, volt, mint szalonspicc Kép Kép, de oda se neki, nemsokára úgyis kerülnöm kell minden ilyesmit, UGYE? Kép
Szegény párom szerencsére - velem ellentétben - hihetetlen türelemmel van megáldva! Kép A drága még azt is mondta, hogy érdekli, amit mondok! Kép

Jó, hogy javulgatsz! Kép Karácsonyi hangulatom nekem sincs...

Manka,
ezek ocsmány dolgok Kép Egy biztos, ha szarul érzed magad, próbálj lelépni, bár tudom, nem könnyű...

Anna, szia! Kép
Mintha épp itt a topicon emlegetett volna vki ilyet... Talán Kriszta?

Tényleg! KRISZTAAAA! Hol vagy? Kép

angel37

Közgazdász vagyok egy magán cégnél. Többször akartam már váltani, de inkább mindig maradtam, tavaly volt egy nagyon jó lehetőség egy négy csillagos szállodába kerestek controllert, engem választottak, de beilyedtem, visszaléptem és inkább maradtam a régi megszokottnál, most megkerestem őket, de azt mondták sajna most nincs semmi, de magvan az önéletrajzom, emlékeznek rám és ha lesz valami szólnak. De mi van ha pont akkor leszek terhes, az szemétség lenne velük szemben. Itt viszont egyre jobban befordulok ettől a kiszolgáltatottságtól, hogy gyesre akarok menni, ide biztosan visszavesznek és most vettünk fel hitelt, havi 75e-t kell fizetnünk havonta és nem tehetem meg, hogy felelőtlen legyek. Iszonyú szar.

ezek után már csak az kell, hogy legyen egy negatív tesztem

Kép
manka2

Manka2!Kép
Ne rágd magad ezen! Máshol sem sokkal jobb ennél.
Én nyolc éve tűröm ezt. Váltani fogok.Annál is inkább, mert a teherbeesés egyenlő a felmondással.
Munkahelyen kívül megpróbálok csak a magánéletemre koncentrálni és bízom benne, hogy rövidesen más feladatok várnak rám..

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Meg elek csak nagytakaritottam, 3 nap alatt az egesz lakast kipucceroltam. Kép Buszke vagyok magamra, meg sutit is sutottem es tok fincsi lett, nekem igenis karacsonyi hangulatom van ezt mar penztarcank is megszenvedte. Kép Utolso szerzemenyem egy gyonyoru, nagy karacsonyi terito piros szalvetakkal. Kép

Terhesseg jeleirol: szerintem mindenki mas, en nem ereztem semmit az elso honapban a hugomnak meg mar szetfeszulnek a mellei. Kép Ja az egyetlen jel amit ereztem az az, hogy meg fog jonni. Kép

Anyapoc: Kép
Orulok, hogy jobban vagy! Kép
Megeggyeztunk mert o meg varni akar es megertem es elfogadom es valoszinu jobb igy de ma amikor olvastam a masik topicban, hogy megegy lany babas, ugy irigylem es mar nagyon szeretnek en is ott lenni mert ez a vilag legnagyobb csodaja.
Kép De igyekszem nem turelmetlenkedni, hisz igy egy kicsivel is eleg nehez es hulla vagyok estere.
Tenyleg, nem emlekeztem, hogy terheskonyvnek hivjak-e vagy kiskonyvnek. Kép
Nekem Cartilla del embarazo-m volt. Kép

Editke: Kép
Neked is nagyon boldog karacsonyt es uj evet kivanok!!! Teljesuljon a legnagyobb kivansagod es mihamarabb legy anyuka! Kép

Beszti: Kép
Mikorra derul ki? Vagyis mikor kell megjonnie?

Timocska: Kép
Ha a 23. napon volt pe-d akkor elvileg a 34. napon kellene megjonnie, nem? Ne jojjon meg!!! Kép

Kamilla: Kép
Neked is nagyon drukkolok, de jo lenne ennyi babas!!!

Manka: Kép
Ugyszinten nagy nagy drukk, szupigorbed van! Kép
Teljesen megertelek es egyutterzek veled en is utaltam a munkahelyemet, mindent beleadtam es megsem ismertek el, sot... Szerintem varj meg egy kicsit hatha meg tudod oket szivatni azzal hogy gyesre mesz. KépDe ha nagyon nem erzed jol magad inkabb valts, semmi nem eri meg hogy stresszelj! Egyszer elunk, szerintem neha vallalni kell a kockazatot! Kép

Angyal: Kép
Angyali parod van! Kép irigyellek a spicces esteert, mi meg szilveszterezni sem tudunk elmenni de sebaj itthon is le lehet reszegedni. Kép

Anna: Kép
Igen, itt irta valaki es szerintem is Kriszi volt. Majd csak jon o is elobb-utobb. Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Zsazsoka: detto! Kép A sz@r munkahelyet ott kell hagyni es keresni masikat, persze konnyu mondani. Kép

KépKép
KépKép
tontica

De előtte azért meg kell próbálni a párunkra és a babavállalásra koncentrálni.
Ha pedig a stressz oly mértékű, akkor váltani vagy valami okosságon gondolkodni..Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Bocsi, hogy zavarlak titeket, de ti jobban értetek ehhez a hőmérőzéshez. Szerintetek van még reméns, hogy lesz baba még ebben a ciklusban?

Köszi a segítséget!
Mesi

Kép

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Megcsináltam a tesztet és két csíkos lett!!!!!!!!!!!
Értitek??????????
Nem is hiszem el!! Ezt nem hiszem el!!! De komolyan!!! Tegnap még olyan szar volt minden, most meg.......nem is tudom mit csináljak, tényleg nem hiszem el!!
Szombaton megcsinálom a másikat is hátha nem jó a teszt. Gabriel tesztet csináltam és vettem egy Clearbluet is.
Háááát ezt nem hiszem el!!!!!!

Kép
manka2

Tücsök!

Nálam ha hő leesés van és ilyen nagy mértékű, akkor vagy még aznap vagy másnap meg is jön.
Sztem nincs sok remény, de persze minden ember más. Azonban mivel szép szabályos göbéd van a hőleesés is egyértelmű sztem.
(azért én mindig adok magamnak 0,5 % mérési hiba esélyt egyébként, de mindig igazat mondott a görbe.)
De majd fog ez a hő még fent maradni, ne aggódj!

Anypoc!

Nálunk semmi újság, még nem vagyok izgalmas szakaszban.

Lányok!
Hőjelentést kérnék, vagy egy kétcsíkos bejelentést, vagy valamit!

Tontica!
3 nap, nem semmi! Én másfél nap alatt végeztem a lakással, bár ez csak kis pane lakás, és olyan tessék-lássék módon lett kitakarítva. Tettem ezt hétvégén és már nem is látszik semmi. Kép

Na megyek
junko
Vendég

Manka!!!!!!

Na ugye én megmondtam! Gratulálok! Jó az a teszt, hidd el. A hők nem hazudnak! Kép
Nagyon vigyázzatok magatokra!

junko
Vendég

Jóreggelt!
De még milyen jó!!!
Manka!!! Nagyon-nagy gratula, tök jó volt a görbéd is, majd számolj be mindenről!!! Úgy örülök, tök feldobódott a hangulatom, már dolgozni sincs kedvem!! Kép
Teszel fel képet?
Nekem ma lesett a hőm 36,9-ről 36,7-re, bár még nem jött meg..

Timi
Kép Kép
timocska

Tücsök!
Ha lenne baba a pocakodban, akkor a hőd nem esett volna le, úgyhogy nem hiszem... Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Manka,
nahát, micsoda hírekre jövök! Kép
Gratulálok a két csíkodhoz! Kép És veszettül irígyellek... Kép
Visszanéztem görbédet: ha ott lenne a folytatás, igazi trifázisost láthatnánk! Kép

Tücsök,
A hőleeseés alapján elég gyanús, hogy meg fog jönni Kép
DE: amíg nincs mikibácsi, addig tessék reménykedni! Kép

Tontica,
ügyes vagy! Kép Én tegnap este ímmel-ámmal takarítgatni kezdtem, aztán egészen belejöttem! Kép
De úgyse ott leszünk ünnepek alatt...Kép
Vmi spanyol sütit csináltál?

angel37

KépKép

HURRA, HURRA, HURRA!!!!

Gratulalok Nektek, ugy orulok, most megoldodott a munkahelyi problemad is. Kép
Mit szolt a ferjed?
Vegre egy babas, de azert nem mesz el, ugye? Jo lenne egyutt varni a babadat itt a topicban. Kép

Minden babat varonak ilyen szep ketcsikos napot kivanok!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Junko, angyal: ugye milyen ugyi vagyok Kép En sem hittem el, hogy ilyen gyorsan vegeztem pedig aztan sikamikaltam. Kép Ugy fel vagyok porogve hogy ha megyek az utcan es valaki elottem totyorog vagy megall legszivesebben folrugnam. Kép
Nem spanyol suti lesz, hanem tipikus magyar kaja es suti. Toltott csirke, toltott kaposzta, zserbo es tiramisu. Kép

Fiam meg mindig alszik, hihetetlen! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Először is gratulálok Mankának. Ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattál volna.

Hát én nem tudok ilyen jó hírekkel szolgálni. Ma reggel mértem egy 36,6-ot, ami még viszonyítási alap nélkül is nagyon kevés, úgyhogy már csak abban reménykedek, hogy Mária még együtt se volt Józseffel és mégis teherbe esett. (Még szerencse, hogy a humorérzékem megmaradt)

Ma vagyok utoljára úgyhogy mindenkinek kellemes ünnepeket. A Drukkokat meg átadom valaki másnak. Mondjuk Timocskának?

Kép

Kép
kamilla306

Manka! Hatalmas gratula! Kép. Majd írok még mindenkinek.
Puszi mindenkinek. Este jövök
Vendég

Kamilla!

Tudom, hogy most egy kicsit el vagy keskenyedve, de nagyon vicces vagy mégis. Kép

Új év új remények.

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?