Sziasztok!
Meg elek csak nagytakaritottam, 3 nap alatt az egesz lakast kipucceroltam.
Buszke vagyok magamra, meg sutit is sutottem es tok fincsi lett, nekem igenis karacsonyi hangulatom van ezt mar penztarcank is megszenvedte.
Utolso szerzemenyem egy gyonyoru, nagy karacsonyi terito piros szalvetakkal.
Terhesseg jeleirol: szerintem mindenki mas, en nem ereztem semmit az elso honapban a hugomnak meg mar szetfeszulnek a mellei.
Ja az egyetlen jel amit ereztem az az, hogy meg fog jonni.
Anyapoc:
Orulok, hogy jobban vagy!
Megeggyeztunk mert o meg varni akar es megertem es elfogadom es valoszinu jobb igy de ma amikor olvastam a masik topicban, hogy megegy lany babas, ugy irigylem es mar nagyon szeretnek en is ott lenni mert ez a vilag legnagyobb csodaja.
De igyekszem nem turelmetlenkedni, hisz igy egy kicsivel is eleg nehez es hulla vagyok estere.
Tenyleg, nem emlekeztem, hogy terheskonyvnek hivjak-e vagy kiskonyvnek.
Nekem Cartilla del embarazo-m volt.
Editke:
Neked is nagyon boldog karacsonyt es uj evet kivanok!!! Teljesuljon a legnagyobb kivansagod es mihamarabb legy anyuka!
Beszti:
Mikorra derul ki? Vagyis mikor kell megjonnie?
Timocska:
Ha a 23. napon volt pe-d akkor elvileg a 34. napon kellene megjonnie, nem? Ne jojjon meg!!!
Kamilla:
Neked is nagyon drukkolok, de jo lenne ennyi babas!!!
Manka:
Ugyszinten nagy nagy drukk, szupigorbed van!
Teljesen megertelek es egyutterzek veled en is utaltam a munkahelyemet, mindent beleadtam es megsem ismertek el, sot... Szerintem varj meg egy kicsit hatha meg tudod oket szivatni azzal hogy gyesre mesz.
De ha nagyon nem erzed jol magad inkabb valts, semmi nem eri meg hogy stresszelj! Egyszer elunk, szerintem neha vallalni kell a kockazatot!
Angyal:
Angyali parod van!
irigyellek a spicces esteert, mi meg szilveszterezni sem tudunk elmenni de sebaj itthon is le lehet reszegedni.
Anna:
Igen, itt irta valaki es szerintem is Kriszi volt. Majd csak jon o is elobb-utobb.