Új privát üzeneted érkezett!

Visszaolvasni nem tudok, csak jelentkezem.
28 hetes terhes vagyok.
Ma voltam orvosnál, uktrahangon babával minden oké, ciszta elmúlt, de a méhszájam nyitva. 1 ujjnyira. Fekvés és semmi emelés. Bálint mellett segítség nélkül nem egyszerű.
Megy a para és az agyalás, hogy is legyen.
Nem hiszem hogy mostanában még jövök.
Boldog ünnepeket mindenkinek.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Megjártuk a dokibácsit, de még nem vagyok otthon. Bejöttem a párom munkahelyére együtt ebédeltünk és most ideültem egy gép elé egy gyors helyzetjelentést írni neketek.

Méhszáj zárt, Domi mocorog ezerrel, a magzatvíz egy kicsit kevesebb a normálnál és végre már a ctg is mutatott fájásokat. Volt egy 10-s, 1 8-s és 2 6-s erősségű fájásom 30 percen belül, de a fájások időtartalma annyira rövid még, hogy ez nem mérvedó.
Doki azt mondta szerinte a karácsonyt még egyben otthon töltjük. Kép
Majd ünnepek után szülünk azt mondta.
Mondtam neki ezzel kiegyezek. Kép

Még egy kicsit üldögélek itt és utána irány haza.

ZituskaKép
Helyzet?????

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!Kép

Még mi is egyben!Kép
Voltunk ctg-n, ami kritikán aluli lett: összesen 2 db 60-70-es fájást produkáltam, ráadásul Manócskát is ébreszteni kellett.
Doki megvizsgált, méhszáj 1 ujjnyira nyitva. Szerinte a napokban még nem szülümk, de a héten biztos!Kép
Amióta megvizsgált fájdogál a hasam...hátha lenne egy kis hatása annak, hogy megpiszkált!Kép

CatKép
A Te fiaid is őrült helyesek, még mindíg!!KépKép

EditKép
Vigyázz nagyon magyadra, próbálj pihizni!!
Nem lesz semmi baj!Kép

Puszi!
Zitus és BotiKép
39+3

Kép
Kép
zituska28

Edit Kép
28. hét??? basszus, komolyan mitha csak most mondtad volna, hogy babás vagy.... hihetetlen hogy repül az idő.
Vigyázz magatokra! Második terhességnél sokszor előfordul, hogy nyílik a külső méhszáj. Pihengess, amennyit csak tudsz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Zitus: a dokik is tudnak szülést indítani vizsgálattalKép

Edit: jajj, nem irigyellek. Én uígy voltam, amikor Bogit vártam. De Te már "kicsúsztál" a méhszájzáró műtét idejéből is. Jó lenne tudni majd, hogy mi van Veled. Vigyázz magatokra!Kép

Hurki: képek még mindig itt: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/b_rajkai/my_photos
De, hogy gyarapítsam én is a csodaszép csodababák fényképalbumát (mától ez a topik neve!Kép), teszek ide is képet.
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi, ez az első "popsis" kép...hmm.nem is tudom, talán inkább a férjedre hasonlít ? KépKépKép

Olyan jó látni a testvéres fotókat. Nekünk is van kisbarátunk fél évvel fiatalabb, de mintha tesók lennének, ugyanaz a cinkosság van...Orsi nem kell arra a jaj nekedre 10 évet várni Kép

CAt eddig Sami volt a faviritom, de ez az Oligyerek nagyon szívdöglesztő lett Kép

Alena, Zéti meg olyan csibészke szemű, hogy reméljük a kistesónak is hasonló lesz KépTényleg mit érzel, mit szeretnél?

Nálunk meg terror-szigor van, próbálom ránevelni az egyedül alszunk-ra mert besokalltam a csak így meg csak úgy alszik el és azt is felrúgja időnként brrr. Az ebéd utáni alvás az szupi de az esti az rituálé ide vagy oda mindig máshogy sikerül...
Teszek még egy képet, lányok kérünk még fotókat, olyan jó így együtt látni a sok babát Kép
Kép
hurki

Jovi Kép
ez a talpacska nem semmi... Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

HurkiKép
Nagyon jóképű a legény, ez a cinkos kacaj nem semmi!KépKép

JoviKép
Nekem is a talpas kép a favoritom, de a többin is nagyon édes Berci. Látom a cumi már bejátszott nálatok is. Csajok hogy bírják ?

ZituskaKép
Úgyis Boti lesz az igazi karácsonyi ajándék, szentestéig biztos megérkezik!Kép

ÁgiKép
Sajna nem jött be a tippem, pedig nagyon szerettem volna! Na majd a héten!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

ZituskaKép
Én is úgy tippelem, hogy Boti karácsonyi ajándék lesz!

LányokKép
Annyira csodás babáitok vannak!!! Nagyon jó nézegetni őket!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Én is teszek fel Botiról.
Kép
Lujza
lujza

Szöszi, adós vagyok a méretekkel:
A falhoz tett mérce szerint 87 cm magas, de 92-es rucikat hord. 13.5 kg. MOst egy ideje nem nő hanem pufisodik Kép Olyan copákjai vannak, hogy hűűű.

Orsi, mikor tudunk meg részleteket a suttogós nem is tudhatunk még róla dologról? Kép

JOvi tényleg akkor neked van 2 bébisintéred ingyé??? És vállalják? Persze én ebben a korban nem rajongtam a gyerekekért. most meg....néha csodálkozom magamon, még a tévében utcán is vadidegen bébiket csodálok meg KépNéha még kicsit be is vizenyősödik a szemem ha nagyon aranyos a baba, tiszta liba vagyok Kép
hurki

LujzaKép
Elájulok, hogy ekkora nagy már Boti. Atyaég! Még nemrég pólyás kis csecsmő volt! Tuti nem egy nagyobb unokatesó?KépKép

HurkiKép
Én is mindig elérzékenyülök ha ilyen kis szarosokat látok! Ha meg pólyást, akkor mindketten a párommal olvadozni kezdünk. A TV-ben azóta nem tudom megnézni a gyerek betegségekről készült "szenzációkat", híreket, tök kivagyok rajta, és csak bőgök.

Rájöttem, hogy Zitus meg Pkagi a 40 ezer Ft-ra utazik, amit januártól kapnak a bébik.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Megpróbálok feltenni képeket, de tegnap sem sikerült!

Gyönyörűek a gyerkőcök egytől-egyig!

Edit,
én is így jártam a Noncsival. Sok pihenés!!!
Noncsi megvárta a 40.hetet!

pusza mindenkinek

HóvirágKép

Hóvirág
milianya

KépKép

Hóvirág
milianya

bocsi, kicsit rossz a képminőség, de másképp nem tudtam volna feltenni!

Hóvirág
milianya

Gönyörű babák topikjának anyucii! Kép
Köszönöm a méhszájnyitogatós hozzászólásokatKép

Egész nap fekszem, mert nekem Arni nem pihengetést mondott, hanem szigorú fekvést. Eltúlozta volna?
Héten apája itthon maradt, csak pár órákra ugrik be, addig meg átugrik szomszédasszony.
Hétvégén lemegyünk nagyszülőkhöz vidékre (Győr környéke és valszeg egész évben ott maradunk.
Január 2 kontroll és akkor meglátjuk a hogyan továbbot.
Holnap jön egy bébiszitter néni kipróbálni egymást, meg szerintem nagyszülőket próbálunk izzítani, de február közepéig (legalább a 36 hétig) nagyon jó lenne kihúzni.
Tegnap nagyon görcsöltem, éjjel is, aztán hajnalban volt egy Bálint szülése előtti hasmenés jellegű rosszullétem (jól megijedtem, hogy beindul a szülés), de kopp kopp, ma már inkább csak szúrkál a hasam.
Viszont Milán hihetetlen sokat mozog, remélm csak a sok nyugalmat nem bírja.

Van pár kérdésem:
1. Mit tudtok ülni veszélyes ilyenkor? Nyomja a teher és továbbnyílhat? Vagy valamire rosszul emlékszem?
Kibírom ha kell, de azért hónapokig csak feküdni kemény lesz.
2. MagneB6-ból csak 3x1-t mondott doki, de én 3x2-szedek, mert az az adag az van ráírva+mikor Bálintnál elején fájdogálta, 3x1 szart sem ért.
3. A kiskönyvbe beírt C001, ha jól olvasom mit jelent? Belső vagy külső méhszájam a nyitott?
4. Meglett a terheléses cukrom: 7,1. Nem kell diéta, de ne egyek édeset, mert határérték felett van (állítólag 6,6). Kicsit elszomorított így az ünnepek előtt.

És akkor csatlakozom. 2 kép a 16 hónapos nagyfiamról Kép

Kép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Erika Kép
holnap UH... de valószínűleg pont karácsonyra esne a transzfer, így inkább január lesz belőle.
új év, új gyerek Kép Kép Kép
Neked mikor kell drukkolni?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit Kép
ülni TILOS. Az mindennél rosszabb...
A 0001.... nem sok jót jelent. Elsimult méhnyak, és nyíló belső méhszáj, a külső és a nyakcsatorna zárt.
terheléses cukor: a határérték 2 órával később 7.9, tehát Te alatta vagy, de azért figyelj a nagyon cukros kajákra.
Szóval ezekkel az eredményekkel, nagyon-nagyon szigorú fekvés. Csak fürdeni és wc-re...
az ágy lábát megemeltétek már? az is sokat tud segíteni, hogy tehermentesítse a méhet.
Ha ennyire görcsölsz és enynire nem tart a méhszájad nem kellene Neked inkább infúzió? 6 gr magnéziummal és egy kis alkohollal?
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hogy min. a 32. hétig egyben kibírjátok!!!! Vigyázz magatokra!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

a tegnapi üzit este már nem tudtam elküldeni.

Lányok Kép olyan csodásak ezek a babák! Tényleg, mind csodababa, biztosan azért ilyen gyönyörűek Kép.

Reditke Kép nagyon drukkolok, hogy bírd a fekvést és tényleg minél tovább kihúzzátok Milán babával. A kisfiad nagyon szép, biztosan ő is sokat fog segíteni, hogy a kistestvér rendben megérkezhessen.

Orsi Kép drukk a holnapi UH-hoz, hátha sikerül mégis Kép.

Tegnap mi is voltunk UH-on, nagyon szépen köszönöm a drukkokat, óriásit nőtt a babánk. 2 héttel ezelőtt 2 mm volt, tegnap 18 mm-nek mérték. Már van szívhangja, K. szerint ha jövő héten is minden ok lesz vele, akkor szülünk, elbocsát a BMC-ből és mehetek a szülészetre terhesgondozásra. Nagyon boldog vagyok!
Köszönjük a drukkokat!

Émelygés és hányinger egyre jobban idegesít, feszült vagyok tőle. Csak arra bírok gondolni, hogy mit egyek és mikor, hogy ne undorodjak meg mindentől. K. szerint ez azt jelenti, hogy élő terhesség, B6 vitamint javasolt 3x1-et, amit én szedek is, valószínüleg ezért nem hányok, csak rosszul vagyok. Persze nem bánom, ha minden ok, de a Karácsonyt most nem nagyon várom így.

Ági Kép ÓRIÁSI már a pocakod!

Zituska Kép Ági KépNagyon drukkolok nektek, hogy most már a Karácsonyt otthon töltsétek és csak utána jöjjenek a fiúk.

Lujza Kép úr isten, mekkora már Boti Kép, még emlékszem, mikor kiderült, hogy babát vársz, mekkora boldogság volt, topikról topikra csodájára járták a drágát. Boldog Karácsonyt nektek is!

Próbálok még jelentkezni, sajnos itthon elég kiszámíthatatlan a net.

Puszi
Noémi
7+5 Kép
Vendég

EditKép
Húúúúú, nagyon ijesztő olvasni, ami veled van!
Kitartás és nagyon drukkolok, hogy minden legyen veled és a babával!

NoémiKép
De jó, hogy Te is jelentkeztél!
Gratuláa a szépen fejlődő babához!
Remélem a rosszullétek már nem tartanak sokáig, vagy legalábbis enyhülnek!
Kitartás, neked is nagyon drukkolok!!!

ZituskaKép ÁgiKép
Hogy vagytok? Még egyben? Annyira izgulok értetek!
Stella

Kép
stella9

EditkeKép
Kitartás, és tényleg vedd szigorúan amit az Arni mondott, hogy fekvés,fekvés,fekvés. Ülni a legveszélyesebb, mert nyomja a méhszájat. Biztos, hogy a belső van nyitva nem a külső ? Én azt hittem a külső, ami elég gyakori többedszer szülőknél, de a belső sokkal veszélyesebb. Drukkolok, hogy legalább a 36. hétig bent maradjon a kistesó.

NoémiKép
Gratulálok a nagy csodababátokhoz! Gondolom nagy öröm van a családban!Kép

StellaKép
Hogy vagytok ? Neveitek vannak már ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Köszi, jól vagyunk. Ma megyünk dokihoz és remélem ő is ezt fogja mondani!
Neveink vannak: Olivér és Botond (és persze mindegyik előtt az elmaradhatatlan Tamás Kép)!

Nálatok a srácok nagyon várják már a karácsonyt?
Biztos nagy lesz az öröm és a csodálkozás! Fa, meg égők,meg csillogás, húúúúúúúúú! És még ajándékok is!
Pusza
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Nagyon stramm nő vagy, hogy így bírod!KépKép Csak így tovább. Ha van kedved akkor kukkants be a www.ikresek.hu fórumra.

A fiúk még nem sejtik a kaárcsonyi ünneplést, de biztos fog tetszeni nekik az a pörgés, forgás, csillogás. Még csak a mézes kalácsomat tesztelték, az bejött nekik. Nagy fenyőt mi nem vettünk idén, csak egy kis műfenyőnk lesz felhelyezve valahová, mert a fiúk veszélyesek rá. Amúgy is zöld párti vagyok, és sajnálom ezt a sok kivágott fenyőt.Kép
Játékot mindössze egyet kapnak, mert nem érdekli őket a játék, a csomagolás inkább a játék nekik. Olyan hihetetlen, hogy egy éve még milyen pici csecsemők voltak!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

ReditkeKép
Nagyon vigyázz magatokra! Kitartás a pihenéshez!

Lányok, ennyi jóképű pasit, és szép kiscsajt kevés topicon látni!

Zituska, ÁgiKép
Még egyben?Kép

StellaKép
tetszenek a nevekKép

NoémiKép
tavaly nekünk is ekörül vált biztossá a terhesség, szép kis karácsonyi ajándék, ugye?KépKépMikorra vagy kiírva?

Mi már jobban vagyunk, elkapott egy jó kis nátha. Szerencsére Csenge nem kapta el, tényleg védi az anyatej.

JoviKép
jaj, még nem is válaszoltam Neked. Mi mindketten O Rh+-ak vagyunk, tehát tuti nem B-s vércsoport. A gyerkőc a két nagyszülőt örökölte, O Rh- lett.

Bea

Bea
regibeus

ReditkeKép
Nagyon vigyázz magatokra! Kitartás a pihenéshez!

Lányok, ennyi jóképű pasit, és szép kiscsajt kevés topicon látni!

Zituska, ÁgiKép
Még egyben?Kép

StellaKép
tetszenek a nevekKép

NoémiKép
tavaly nekünk is ekörül vált biztossá a terhesség, szép kis karácsonyi ajándék, ugye?KépKépMikorra vagy kiírva?

Mi már jobban vagyunk, elkapott egy jó kis nátha. Szerencsére Csenge nem kapta el, tényleg védi az anyatej.

JoviKép
jaj, még nem is válaszoltam Neked. Mi mindketten O Rh+-ak vagyunk, tehát tuti nem B-s vércsoport. A gyerkőc a két nagyszülőt örökölte, O Rh- lett.

Bea

Bea
regibeus

EditKép
Hogy valami pozitívat is hallj:ilyen méhszájjal feküdt bent a koriban egy ikres kismami, akinek már a 24 héttől "ennyi volt számszerűen a méhszája"(na, azé' remélem érthető)..a babái a 35 héten születtek meg.Tehát a szigorú pihi indokolt, de ki tudod húzni Te is!
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

CatKép
A karácsonyi ajándékkal mi is így vagyunk: Jocit az ásványvizesüvegek és a dobozok érdeklik, valamint nagy bajnok a rámolásban: garázdálkodik a szobákban, előszeretettel pakolja ki a gardróbokat, valamint a konyhában az edényeket.
Miért van az, hogy az én fiamat nem érdekli egy tisztességes, korának megfelelő gyerek játék??????Kép

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!
Mi még egyben, de talán Zituskáék már nem, mert biztosan jelentkezett volna ha nem így lenne.
Nekem a pocakom még nagyobb lett, mostmár nagyon feszít. Kép Az Uh-ba amikor beléptem meg is kérdezték: 2 baba? Mondtam nem csak egy, de jó nagy. Kép

Lányok Kép
Olyan aranyosak a gyerkőcök. Kép A férjemnek is megmutattam a sztárfotókat és neki is nagyon tetszettek.Kép

Edit Kép
Kitartást a pihihez, gondolom nem könnyű.

Kép

Kép
pkagi

KirriKép
Nálunk is a kedvenc a fiókok rámolása, palackokkal gurigázás, edények rámolása, tollak, távirányítók, mobiltelefonok, kulcsok, apa nyakkendője, övei és további tiltott dolgok bitorlása. Nem tudom mikor fognak játszani a játékaikkal, szerintem az enyémek sosem.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Jó reggelt lányok!

Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de Zituska megkért, hogy írjam meg, hogy tegnap 13:55-kor megérkezett Boti baba 3680 grammal és 52 cm-rel. KépKépKép A szülés szerencsére simán ment, Boti 4 óra alatt megszületett KépKépKép

További szép napot kívánok mindenkinek!

Timi+Kristóf
(28)

KépKép

KépKép
timika

ZITUSKA!!!KépKépKépKépKépKép
Óriási gratula Boti babához!
Kirriék
Kép

KépKép
KépKép
kirri

Jajj Zituska annyira éreztem!!!!! Kép
Gratulálok!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
pkagi

ZituskaKépKépKépKép
No, végre!!!!
Gratulálok a kislegényhez!!!!!
Sok pihit és tejcsit és várjuk a beszámolót!
Remélem karácsonyra hazamehettek!!!

ÁgiKép
Dokik nem mondtak semmit? Vagy csak uh volt?
Most mihez drukkoljak? Karácsony előtti, alatti, vagy utáni szüléshez?

Rólunk:
tegnap a doki mindent rendben talált. A fiúk szépen nőnek, hozzák a korukat.
Olivér továbbra is koponya-fekvésű, Botond viszont megfordult, újra harántfekvésben tanyázik, de a buksija van feljebb.
Én nem is értem, hogy volt erre a hatalmas fordulatra elég helye!!!
Rákérdeztem a dokinál a befekvésre. Csak akkor kell bemenni, ha elkezd kinyílni a méhszáj, vagy bármi más történik. De ha akarok befekhetek Kép! Hát nem kedves tőle, hogy felajánlja?
Pusza
Stella
24+0

Kép
stella9

Sziasztok,

gratulálok az új babákhoz Kép

Editke Kép
sztem a 001 az csak azt jelenti, h nyílik a belso méhszáj, nálam uez van. Viszont az elso szám hiányzik, ha az 3as (méhnyak hossza) akkor nagyon nagy baj nincs. Pihenj sokat, ne emelgess, szedd a magnéziumot, de ne stresszelj. Nekem ilyen a méhszájam kb 6-7 hete, keményedek is néha (én 20 hetesen görcsöltem be, volt kórház, minden) de nincs szerencsére változás azóta. Pedig nekem is itt van egy 15 hós ugye Kép Nagyon drukkolok neked!!!

Udv mindenkinek,
Kriszta
29+3
soraya

Stella Kép
Ma megyek ctg-re és a dokihoz. 11 órára kaptam időpontot a ctg-be.
Végeredményben mindegy mostmár mikor jön, de túlhordani nem szeretném.

Kép

Kép
pkagi

ZituskaKép

Gratulálok nektek, nagyon sok Boldogságot és egészséget kívánok nektek! Ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kívánhat az ember!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

ZituskaKép
Sok szeretettel gratulálok Boti baba születéséhez! Gyönyörű karácsonyi ajándék!KépKép

Várjuk a képeket!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Megjöttünk az orvostól. Domi mondanom sem kell irtóra jól érzi bennt magát. Méhszáj teljesen zárt, ctg-n magzatmozgás ok, fájás max 4-s volt csak.
Viszont képzeljétek a dokim mégiscsak elutazik 29-2-ig
Gondoskodott helyettesről, de én nála szeretnék szülni!
Beszélgettünk a túlhordásról is, mert ugye jelen esetben még az is előfordulhat.
Azt mondta, akkor a 41. héten be kell feküdnöm, nem indítják meg a szülést, hanem megpróbálnak fájásokat generálni, de a 42. hetet már nem várják meg, hogy betöltsem.

Kép

Kép
pkagi

ZituskaKép
Gratula a babához!Tényleg a legszebb karácsonyi ajándékKép
Lujza
lujza

Lányok, most hogy oklvasom a kiskönyvemet, lehet hogy én félreértettem a doktort?
Azt írta be, hogy C110.
Le tudná nekem valaki fordítani?
Ha jó látom Orsi értesz ehez a "kódnyelvhez". Kép
Köszönöm előre is.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
4 számnak kellene lenni... valószínűleg ez akkor c1100-t jelnet.
1: méhnyak hossza . 1 cm
1: külső méhszáj kezd kinyílni, nyitott
0: nyakscatorna zárt
0: belső máhszáj zárt

Zitusnak és Botibabának GRATULÁLUNK!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Köszi szépen. Úgy látom a nyákdugó elmenetele óta van ez az állapot. Kép
Akkor talán még van remény hogy 28.-ig megérkezik a baba.
Úgy örülök!!!
Még egyszer köszi a "fordítást".

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Gratula Boti babához, ügyes volt Zitus,hogy ilyen gyorsan meglett a kislegény!!

Orsi,most olvasom, versenybeszállsz újabb babáért???Atyavilág, neked vagy rengeteg a segitséged, vagy az idegeid vannak kötélböl...Nálunk is ennyi idös volt Ádám,mint most a te fiaid, szóval hasonló a korkülönbség, és egy örület, hogy finoman fogalmazzak...A két éves kort dackorszaknak is hivják, nem véletlenülKép
Szóval ha most áldott angyalkák is a fiaid,készülj fel, a kistesóval kisördögökké válnak...
Sokszor van-volt lelkifurkám,hogy most kellene igazán többet foglalkozni Ádámmal,mert most már elég nagy az együtt játszáshoz, gyurmázáshoz, festéshez,rajzoláshoz, de sokszor nincs annyi idöm a kicsi miatt,mint amennyi kellene ezekhez a dolgokhoz.
Hajitásom sincs, két gyerekkel ezt hogyan lehet megoldani, gondolom van-lesz segitséged...

Azért persze nem akarlak (nem is lehet, gondolomKép) lebeszélni, de rengeteg energiát kivánok a következö évhez..

Dani elmúlt 6 hónapos, 8.42 kg, és 72 centi...Már kúszik,és forog egész nap, egy pillantra sem áll meg...

A babaképek nagyon-nagyon aranyosak, tényleg csodaszép kis babák topikja ez!Kép

Mindenkinek nagyon sok boldog karácsonyt kivánok!!

Barbi
Kép

Kép
Kép
barbi

Barbi Kép
mi hármasban élünk általában, apa későn jár haza Kép de ha sikerül a lombik, akkor már szerintem a terhesség alatt is lesz valaki állandó segítség, mert 2 fiút emelgetni nem lenne túl szerencsés, a lépcsőzéshez meg még kicsik.
de még nem tudom, hogy lesz. ha sikerül keretes házba költözni addigra, akkor valószínűleg ezek a problémák megoldva és ugyanígy csináljuk tovább Kép Kép Kép

az elég mókás, hogy a Te Danid akkora, mint az én Levim, aki 14 hónapos Kép Kép Kép Kép

puszi mindenkinek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Zituséknek naagy gratula egyenest a fa alá érkezett Botijukhoz!!!

Reditke: vigyázzatok magatokra!

Pkagi: esetleg valami házimódszert nem próbáltok meg bevetni az ügy érdekében?Kép

Nálunk egyelőre nincs hír, de mivel doki január 2-ig szabin lesz, nem is szeretnénk ha Ádibaba hamarabb kikívánkozna.

Boldog, békés Ünnepeket kívánunk a topic minden szülőjének és csodaszép babáiknak!

Virágcsalád

KépKép
virág33

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Kép

Puszi

Vanda és Peti, aki már 5 hónapos Kép

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a gratukat, nagyon boldogok vagyunk. Eléggé megszenvedtemn, a szülés az semmi volt, de utána egy óráig varrtak, annyira szarok a szöveteim, hogy képtelenek voltak összevarrni. Ennek következtében rengeteg vért vesztettem, 3 napig ki sem tudtam kelni az ágyból, még ma is gyenge vagyok, de már sokkal jobb. Zozó egy édi baba, nagyon szép (naná!), néha rí, akkor tök tanácstalan vagyok, mit kéne csinálni. Megpróbálok legalább egy képet feltenni, de nincs sok időm, mert most is rí, olyan rossz hallgatni.

Boldog Karácsonyt Mindannyiótoknak!!!

Ja, most látom, Zitusnak megvan Botija? Óriási gratula nekik! Sok boldogságot!!!

Pussssz:
Krissi
shaloya

Kép
shaloya

Nagyon boldog karácsonyt kivánunk!

Jaj, annyira szépek ezek a gyerekek!!!

Karmen+Orsi

Kép

Kép

Karmen
karmen