Gönyörű babák topikjának anyucii!
Köszönöm a méhszájnyitogatós hozzászólásokat
Egész nap fekszem, mert nekem Arni nem pihengetést mondott, hanem szigorú fekvést. Eltúlozta volna?
Héten apája itthon maradt, csak pár órákra ugrik be, addig meg átugrik szomszédasszony.
Hétvégén lemegyünk nagyszülőkhöz vidékre (Győr környéke és valszeg egész évben ott maradunk.
Január 2 kontroll és akkor meglátjuk a hogyan továbbot.
Holnap jön egy bébiszitter néni kipróbálni egymást, meg szerintem nagyszülőket próbálunk izzítani, de február közepéig (legalább a 36 hétig) nagyon jó lenne kihúzni.
Tegnap nagyon görcsöltem, éjjel is, aztán hajnalban volt egy Bálint szülése előtti hasmenés jellegű rosszullétem (jól megijedtem, hogy beindul a szülés), de kopp kopp, ma már inkább csak szúrkál a hasam.
Viszont Milán hihetetlen sokat mozog, remélm csak a sok nyugalmat nem bírja.
Van pár kérdésem:
1. Mit tudtok ülni veszélyes ilyenkor? Nyomja a teher és továbbnyílhat? Vagy valamire rosszul emlékszem?
Kibírom ha kell, de azért hónapokig csak feküdni kemény lesz.
2. MagneB6-ból csak 3x1-t mondott doki, de én 3x2-szedek, mert az az adag az van ráírva+mikor Bálintnál elején fájdogálta, 3x1 szart sem ért.
3. A kiskönyvbe beírt C001, ha jól olvasom mit jelent? Belső vagy külső méhszájam a nyitott?
4. Meglett a terheléses cukrom: 7,1. Nem kell diéta, de ne egyek édeset, mert határérték felett van (állítólag 6,6). Kicsit elszomorított így az ünnepek előtt.
És akkor csatlakozom. 2 kép a 16 hónapos nagyfiamról