Borsókás,
Szuper
. Normál esetben kellene is lennie minden tüszőben egy petinek, tehát ez teljesen jó. Akkor fordul elő, hogy nincs, ha túl gyorsan nőnek, vagy az is lehet hogy van benne, de nem elég érett... Szóval neked tökéletes. Volt ICSI is, vagy mind spontán randi, vagy fele-fele ? Nagyon drukkolunk holnapra
Norka,
Nagyon helyes a babód ! Tényleg milyen jól lehet látni, szép formás, persze nem csoda hogy el akart bújni
Ne izgulj, 2 héten belül tuti hogy meg fog mozdulni
Nekem a legtalálóbb leírás a 'buborékok pattanása' volt
Tényleg olyan először. Mostmár nálam kezd erősödni Benőke, néha meg is lepődöm mekkora hullámokat kelt, de még még most sem kellemetlen, sőt
én is mindig vigyorogni szoktam
Lara,
Akkor jól gondoltam, azt tudjuk hogy Andor szuperman
Reméljük a műtét sem fogja túlságosan megviselni
Judit,
Én ám értem a B tervet
Az csak azért kell, hogy az A tervre nyomást gyakoroljon
Előre a festéssel
Fanni,
Szerintem bocsánatos a bűnöd az autóval kapcsolatban, csak ne forduljon elő túl sűrűn.... A lombiktörvénnyel kapcsolatban egyetértek, sajnos abszolút biztonság nincs....de ha valakit mégis ezért rúgnak ki, én biztos perelnék...
Az jó ha már nem bírtátok kivárni a hancúr-tilalom végét
Ezek szerint nagyon jó úton haladsz a követketkező nagy akció felé
Tegnap megjártam Londont, persze teljesen feleslegesen, de mostmár mindegy... én mindent megtettem, és el is döntöttem hogy előre hozom a január végére tervezett kiiratásomat január közepére... ki a francnak hiányzik ez a szivatás
Január közepére pedig lefoglaltunk egy prágai utat egy hétvégére, aztán én sem ülök többet repülőre
Na megyek, csomagolom az ajándékokat
Kriszta
23+2