Új privát üzeneted érkezett!

Norka Kép
Õrület, mekkora!
Ez hihetetlen, hogy máris lehet imádni!

Borsókás Kép
Eddig azt hittük, hogy a transzfer napjáig jó szedni, de Stella még utána is szedte, arra már nem emlékszem, meddig... ő meg most ugyebár ikerbabákat vár! Szóval tedd, ahogy jónak látod, mindkét megoldás jó lehet!

LÁNYOK!
HOGY ÉN MILYEN IDIÓTA VAGYOK!
1 HÓNAPON BELÜL MÁSODSZOR HAGYOM RAJTA A VILÁGÍTÁST A KOCSIN... MOST LEMERÜLT PERSZE. SZEGÉNY FÉRJEM JÖN ÉRTEM, S MEGPRÓBÁLJUK BEÜZEMELNI. A CIKI AZ, HOGY A MÚLTKOR CSAK AZ AUTÓKLUB TUDTA MEGCSINÁLNI (8.500-ért), MERT FOLYTON BEKAPCSOLT A RIASZTÓ ÉS NEM LEHETETT KILÕNI. JAJJ, ÚÚÚÚGY AGGÓDOM!
Bocs, hogy leírtam... de épp szörnyen szarul érzem magam ettől...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Borsókás!
Nagyon drukkolok!Azért szépen megnövögettek.
Norka!
Nagyon édes kis manókád van.
Judit!
Jó volt újra olvasni vidám soraidat.
Latimi!
Holnap megyünk a szomszédotokba!Kíváncsi leszek a pszichomókusra!
Anyóssal kapcsolatban annyit,hogy nálunk mindenki teljesen normálisan fogadta a dolgokat-kivéve az apámat,de már ő is megbékélni látszik.
Mellesleg én nem várom már el senkitől,hogy megértsen,(főleg az egészségügyből laikusok),hiszen a gyermekszakápoló kolléganőim nem értenek meg,hogy miért kell így rohanni a dologgal,amikor még bőven ráérek,hisz még "csak"31 vagyok!Na mindegy.Ja és a barátnőm akinek szintén lombik babája van,(2.-ra sikerült neki)Õ sem érti a dolgot.
Fanni!
Van az úgy hogy az ember elfelejt dolgokat.Nekem sipol a kocsim,ha égve marad a pilács,pedig csak suzuki-régi,de a tesóm vadiúj suzija nem kiabál,azt én is mindig égve felejtem.

Holnap reggel 8-ra megyünk.remélem minden olyan simán megy mint a múltkori találkozón a mélyentisztelt pszichológus asszonnyal.
Majd jelentkezem!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Nóri!

Nagyon édes a babád, te úgy mégis mire tippelsz a nemét illetően????
A 3D-vel kapcsolatban: a Praxisban voltál? A Mátyás vizsgált? Ha igen , milyen volt? Te nem érezted úgy, hogy a vizsgálat zavarja a babát? Én amikor a 16. héten elmentem, úgy éreztem, hogy a vége felé már rosszul esik neki a hasnyomkodás és a műszer feje is kezdett elég meleg lenni. De emellett óriási élmény bekukucskálni az ő kis birodalmukba, remélem én is megnyugszom a lepényt és egyebeket illetően. Fickándozik a hasamban, néha úgy megcsiklandoz, hogy csak mosolygok, mint a vadalma, aki ilyenkor lát, nem tudom mit gondol...Kép

Borsókás! Tök jó, hogy már itt tartasz, hajrá holnapra!!!

Kavicska, ne törődj másokkal,amit te szeretnél és gondolsz, az a lényeg. Senki nem tudja a te helyedbe képzelni magát, lehetnél te 25 évesen is teljesen érett arra, hogy bármyilen beavatkozás árán babát akarj. Szóval 31 évesen egyáltalán nincs korán az, amit mi itt "művelünk".

reno
renoka

Norka!

Nagyon jó ez a 4D-s kép. Gyönyörű a babátok.
Biztosan álmos, azért dörzsölgeti a kis szemét.
remélem, igazad lesz a tavaszi besorolással kapcsolatban is. Én fiúra tippelek. A lényeg persze, egészséges legyen.

Renoka!
Igyekszem nem foglalkozni senki véleményével.

Timi
latimi

BorsókásKép
Drukkolok a pungihoz!!!!
Aztán a petik és a kiskatonák randijához!

Én az Aspirint az 5. hétig kaptam. Szerintem a pozitív tesztig nyugodtan szedheted Kép!

NóriKép
Nagyon jók lettek Bence/bogi képei!!!
Szép nagy baba! Gratula hozzá!
Stella

Kép
stella9

Lányok + FiúkKép

Ez szuper:
http://www.toonedin.com/movies/WhiteTrashXmas.html

Irodaajtó becsuk, hangszóró bekapcs Kép

Kép
stella9

Stella!

Nem semmi ez a filmecske.
Engem nagyon megnevettetett. Köszi.

Timi
latimi

Sziasztok!

Megjöttünk !
Meggyőztük a pszichológusnőt,hogy megfontoltak,és érettek vagyunk a gyermeknevelésre.
Nagyon fura volt az egész beszélgetés alatt komoly fejjel nézett ránk,de a végén feltörőszéles mosollyal közölte velünk,hogy támogatja ,és javasol minket örökbevalószülőnek.
Annyira megkönnyebbültem,hogy szorongatja a torkomat a sírás,de még nem volt időm kibőgni magamat.Mostmár semmi nem áll a boldogságunk útjában.
Akár milyen szomorkás ez a nap nagyon jól érzem magam,bár annyira fáradt vagyok,hogy alig élek.
Mindenkit puszilok! Most megyek,mert kezdenem kellene magammal valmit.
kavicska

Kavicska!
Örülök, hogy túléltétek. Már csak a tanfolyam van hátra, és hivatalosan is öri szülők lesztek.
Pihenjétek ki magatokat.

Timi
latimi

Kavaicska Kép
Gratulálok!
Õrült gyorsan ment!
De a 3. inszem úgyis sikerül Kép
Ha valaki kemény csajokat keres, az itt, ezen a topikon minden mennyiségben találhat!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, nagyon jólestek! Kép
Renóka, szerintem fiú, mert nagyon srácos volt a viselkedése, amit láttunk 20 percen keresztül. Úgyhogy szerintem Timinek igaza lesz a nemét illetően. Én lányra voltam ráizgulva, de végülis mindegy. Igen, én is azt éreztem, amit te: zavarja az UH. Azért is fordult be a végén. Nem is fogom ezt túlzásba vinni, ezután meg pláne, csak mozdulna meg olyan 2-3 héten belül... Kép

Kavicska, ez tényleg szuper gyors volt! Ti is a Tegyesz-es tanfolyamot csináljátok, vagy az Ágacskásat? Egyébként megírtam Ágacskáéknak, hogy mi történt velem, borzasztóan örültek, meg annak is, hogy a Lombikbabán leírtam a velük kapcsolatos élményeimet. Kép

Borsókás, na vajon mennyit produkáltál ma? Kép

Fanni, oda se neki. Nekem is kellett már elvontatni az autót ugyanilyen lámpa-bekapcsolva-hagyás miatt, mert még bikáztatni se tudta a párom a kocsit. Ki is esett fél munkanapja. Kép

Zsebi hol van?? Vagy lemaradtam valamiről, és igazoltan van távol?

Norka (14+5)
s_norka

Nóri Kép
Nem tudom, tényleg gyanús Zsebi felől ez a nagy csend! Lehet, hogy annyit dolgozik szegény, hogy már nics is ideje/ereje írni!

Amúgy nekem sem lehetett bebikázni, úgyhogy e hónapban másodszor Autóklub. Sajnos mindkétszer 10.000 Ft volt... már megtanulhatnám, hogy le kell kapcsolni a lámpát. Mondta is a hapsi, hogy ez nem új mobiltelefon, nem kell lemeríteni! He-he!

Amúgy szerintem kislányod lesz!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok lányok!Kép
Ma megvolt a punkció, 11 petikét sikerült leszívni. A vasárnapi UH-n 10-11 megfelelő méretű tüszőt látott a doki. Ez azt jelentené, hogy mindben volt petike is? Én nem számítottam ennyire.Kép
Most drukkolunk, hogy jól sikerüljön a randijuk a kiskatonákkal. Olyan soká lesz még holnap délelőtt....

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás,
SzuperKépKépKépKépKép. Normál esetben kellene is lennie minden tüszőben egy petinek, tehát ez teljesen jó. Akkor fordul elő, hogy nincs, ha túl gyorsan nőnek, vagy az is lehet hogy van benne, de nem elég érett... Szóval neked tökéletes. Volt ICSI is, vagy mind spontán randi, vagy fele-fele ? Nagyon drukkolunk holnapra KépKépKépKép

Norka,
Nagyon helyes a babód ! Tényleg milyen jól lehet látni, szép formás, persze nem csoda hogy el akart bújni KépKépKép Ne izgulj, 2 héten belül tuti hogy meg fog mozdulni KépKépKép Nekem a legtalálóbb leírás a 'buborékok pattanása' volt Kép Tényleg olyan először. Mostmár nálam kezd erősödni Benőke, néha meg is lepődöm mekkora hullámokat kelt, de még még most sem kellemetlen, sőt KépKépKép én is mindig vigyorogni szoktamKép

Lara,
Akkor jól gondoltam, azt tudjuk hogy Andor szuperman KépKépKép Reméljük a műtét sem fogja túlságosan megviselni Kép

Judit,
Én ám értem a B tervet KépKépKép Az csak azért kell, hogy az A tervre nyomást gyakoroljon Kép Előre a festéssel Kép

Fanni,
Szerintem bocsánatos a bűnöd az autóval kapcsolatban, csak ne forduljon elő túl sűrűn.... A lombiktörvénnyel kapcsolatban egyetértek, sajnos abszolút biztonság nincs....de ha valakit mégis ezért rúgnak ki, én biztos perelnék...
Az jó ha már nem bírtátok kivárni a hancúr-tilalom végét KépKép Ezek szerint nagyon jó úton haladsz a követketkező nagy akció felé Kép

Tegnap megjártam Londont, persze teljesen feleslegesen, de mostmár mindegy... én mindent megtettem, és el is döntöttem hogy előre hozom a január végére tervezett kiiratásomat január közepére... ki a francnak hiányzik ez a szivatás Kép
Január közepére pedig lefoglaltunk egy prágai utat egy hétvégére, aztán én sem ülök többet repülőre Kép

Na megyek, csomagolom az ajándékokat Kép

Kriszta
23+2

Kép

KépKép
kriszta71

Borsókás
Megkérdezhetem-é, neked melyik szuri kellett ( név ), és meddig tartott ( 1-2 hét? )?

ill mennyire volt rázós a punkció? Kép

volt e negatív mellékhatás?

Kép a választ.
lazarus

Borsókás!
Nagyon ügyi voltál, drukk hegyek emnnek tovább. Kép

Nóri!
Tündériek a képetk, már be is tettem a táblába, de még nem volt időm feltenni. Kép

Kavicska!
Rettentő gyorsan szárnyaltok előre ma, holnap már a kezedben a papír és ti is fent lesztek a várólistán. Kép

Kriszta!
Ez a beszéd, kit érdekel a munka amikor ilyen izgalmak vannak a testedben? Tessék rápihenni az anyaságra mert aztán lesz tennivaló bőven. Kép

Lazarus!
Bár nem tőlem kérdezted, de válaszolok szívesen. Maga a punció nem fájdalmas vénás altatásban végzik a has utána fájhat, de elviselhető, aznap ágyunyugalom. Én Gonal és Suprefact szurit kaptam. Kép

Én "igazoltan" voltam távol (de jólesett,hogy hiányolattok) beteg vagyok sokat melózok és még rokonok is voltak ma reggel mentek haza.
Ráadásul már a tököm ki van az egész lakással most a villanyunk szarakodik, de ma a szerelő itt volt tök kedves és elvileg megcsinált mindent. Remélem mostmár nyugis napjaim lesznek. Kép

Ja és a sógornőm volt itt a hétvégén és még két hete behoztunk a nagyim kertjéből aranyeső ágat és még nem nyilt ki a virág mire ő (tudja az összes dolgunkat lombi, stb.) ha nem nyilik ki akkor a babona szerint meddő vagy és nem lesz gyermeked. Na köszi, el is sírtam magam, de jelentem már amegpattant az egyik bimbó Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renó, Unique!
Holnap várjuk az uh képeket.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán
köszi, a vénás altatás ezexerint problémamentesebb, mint a gázos?

Ez a beillesztett tábla lehangoló, 2-5 lombik és nincs baba? Kép

Amugy ha az első nem jön össze, a "fagyibaba" próbák mennyire terhelőek?
lazarus

Lazarus Kép
a vénás altatás nem mélyaltatás, mint a gázos. Nem kell hozzá cső, és sokkal rövidebb. 10-20 perc max. a szervezetnek is kevésbé megterhelő.

fagyibaba: semmi extra. Normál ciklusban meghatározott napon tüszőrepesztő, és után az embrió lefagyasztásának megfelelően transzfer az x. napon.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Helló Lányok! Kép

Aki még egyáltalán emlékszik rám, annak egy gyors életjel: még ÉLEK! Kép

Per pillanat beszippantani látszik a sok munka, karácsonyi bevásárlásra is alig volt idő, még mindig van 1-2 apróbb-nagyobb ajándék, ami hiányzik... Hűű,de szörnyen hangzik ez így 21-én... Munkán kívül itthon is güzültem ezerrel, szombaton megtartottuk a szüleim 50. szülinapi buliját (1 hó van köztük Kép), irtó jól sikerült, nálunk volt a nagy dínomdánom. Kép

Ne haragudjatok meg rám, de visszaolvasnom szinte lehetetlen, úgyhogy teljesen képen kívül vagyok. Csak végigpörgettem az elmúlt 10 napot.

BORSÓKÁSNAK KIMONDHATATLANUL DRUKKOLOK!!! Kép Örülök, hogy ilyen sok kis petét sikerült növesztened!

JUDIT! Kép
Még dec.13-i "rövidke" üzidre: nagyon-nagyon köszönöm!!!! Kép Nem olyan rossz ám, csak ha az ember a tétlenségre, tehetetlenségre és az idő kegyetlen és értelmetlen múlására gondol. DE...

...és ezt most MKÁNAK Kép a törődő kérdésére is írom:
Ma du. megy a párom Papp dokihoz!!! Kép Ez már önmagában is jó hír, hogy végre időpontot kapott és bejut hozzá, nagyon-nagyon várom, hogy mit mond a doki.

Node most vissza a mókuskerékbe! Jövő héten már hála a jó égnek szabin vagyok, úgyhogy majd jövök vmikor, remélem hamarosan. Kép

Puszi mindenkinek!
Seszi
seszi

Jó reggelt !
A petikéink köszönik a gratulációkat, tényleg ügyesek voltak.
A baj csak az, hogy csigatempóban vánszorog az idő. Már olyan kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült tegnap a megtermékenyítés.

LAzarusKép
Én nov. 19-én kezdtem fogigátlót szedni, 16 napig. Aztán 12. 09-től négy napig Decapeptylt és 150 NE Gonal-t nyomtunk. 5. nap csak gonalka ment, aztán még 4 napig gonalka Menopur társaságában. Tehát összesen 9 szuris nap. Dec 18-án tüszőrepesztő szuri, 20-án punkció.
Ez utóbbi teljesen elviselhető. Épp csak annyi fájdalmat érzel, amíg szúr az altató orvos egy vénát. Aztán az altatóinj. beadása után már 5-ig se tudsz elszámolni. Én kb. 20 perc múlva ébredtem az örzőben kicsit másnaposan. HAsfájásom volt egy pici tegnap délután, de még gyógyit sem kellett rá bevennem. Sok vizet kell inni

Szakértők!
Mától kell dugnom a 3*2 utro-t. De nem túl sok tájékoztatás van a papírját. Csak úgy találomra reggel-délben-este, vagy fix időkben kell használni? Kell utánna feküdni, vagy ülni kicsit? Vagy gyorsan felszívódik a lényeg?
Kérlek segítsetek ki egy kis infóval!!!köszi

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás
köszi, és akkor most 3 nap múlva vissza, és minden kiderül? húúúúúúúúúúúúúúha, drukkolok.

Nekünk jan vége, de bevagyunk parázva.
lazarus

SesziKép
Mi az, hogy emlékszünk-e rád??
Fura volt, hogy nem jelentkezel, de remélem ezután kevesebb lesz a meló és több életjelet is adsz magadról!

BorsókásKép
Van doki, aki azt mondja, hogy szigoríúan 8 óránként kell nyomni az utrot, de ez sem törvényszerű.
Nekem pl. nem 3*2-t, hanem 2*3-at kellett nyomnom.
Állítólag hamar felszívódik a hatóanyag, de azért ha tudsz feküdj utána fél-egy órácskát!
És igyál sokat!!!!!!

Stella

Kép
stella9

Borsókás Kép
a szentírás szerint 8 óránként kell, hogy a hormonszint lehetőleg ne ingadozzon a szervezetedben. Nem igazán kell utána feküdni, mert gyorsan feszívódik. Ami ki fog folyni az nem a hatóanyag, csak a kakóvaj, amibeb benne van.

Ma megyek UHra 12re.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Stella, OrsiKépKép
Köszönöm nektek. Akkor megpróbálom 8 óránként felnyomni.

LazarusKép
Nem kell 3 napot várni! Már ma 11 körül kiderül, hány petike termékenyült meg, és mikor költözhetnek vissza!
A drukkokat köszi, most igazán ránk fér!

Hidd el, a jan. vége nagyon hamar itt lesz. A stimu alatt pedig már repül az idő.

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás : az utro mennyisége OK. Nekem túlstimu után 3x3-at kellett nyomnom, na az már elég gáz volt Kép

Nóri : nagyon szép a babócád, meghatódva nézegettem a képeket Kép

Stella : hogy bírod magad, a nagy pociddal ?

Lazarussal egyetértek, most én is olyan lehangolónak találom a táblicskunk eredményét...
Az idei évben öten babásodtak, de abból 3 spontán sikerrel.. Ami fantasztikus, de mégis..
Értitek, ugye ?

mniki

Borsókás!
Kb 3/4 órát kellene feküdni a kúp után (nekem az orvos ezt mondta), ha pedig ez nem lehetséges, akkor szájon keresztül is be lehet venni állítólag. Reggel-délben-este kell használni. Felhívtad már a Kaálit, hogy hány indult osztódásnak?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

ZsuzsiKép
Azt mondták, hogy 11 körül hívjam őket, tehát még nem telefonáltam!
Ezt most nem értem. Ugyanazt a kapszulát le is nyelhetem, amit fel kell nyomni? Biztos ez?

Borsókás

Borsi
borsókás

BorsókásKép
Csatlakozom Zsuzsihoz! Én is hallottam már olyanról, akinek szájon keresztül kellett ugyanezt szednie.
Hát, mit mondjak, én inkább nyomkodtam...

OrsiKép
Drukkolok a tudod mihez!
Stella

Kép
stella9

Stella, ZsuzsiKépKép
A férjem váltotta ki a kúpot. A gyógyszertárban megkérdezték tőle, hogy az orális, vagy a hüvelykapszulát kéri-e. Tehát szerintem kicsit más lehet az, amit szájon át kell szedni.

Nemsokára telefonálok!!Kép

Borsi
borsókás

Sziasztok lányok!

Sajnos, a 2. sikertelenség jobban letört mint gondoltam. Látom, frissült a tábla is - 3. lombik. Jajj!!! Kép

Borsókás! Remélem, mindjárt írsz, izgulok!!!

Norka,
imádok uh képeket nézegetni Kép Olyan édes!!!

Szia Lazarus! Üdv itt. Kép meg Kép mert ismét többen vagyunk...

Mindenkinek kitartás! hamarosan itt a Karácsony4 (és vége ennek az őrületes bevásárlási, főzési, takarítási rohamnak)
leona

Borsókás, kíváncsian várom, hogy mit mondanak a Kaáliban.
Biztosan ugyanazt a kúpot kaptad, mint én vagy bárki más. Ez eredetileg kúp, de mégis speciális, mert szájon át is beveheted (de csak persze jobb felhelyezni), nekem ezt a doki mondta, nem a gyógyszertárban.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Borsókás!

Merre vagy?

Timi
latimi

Borsókás, hogy állnak a picinyeid ?

mniki

Mniki,
Kösz a Profos cikket, elolvastam, magamévá tettem és bízok továbbra is varázslatos kezében és tudásában!

Borsókás,
Mi van már! Ne paráztass minket!

Drágáim,
Ma Caramell koncert, megyek LKT-vel csápolni, majd holnap beszámolok!

Zsebi,
Ezek után beengeded még a kecótokba a rokont!? Hogy lehet valaki ekkora bumburnyák! Azért ágacska megemberelte magát, és virít! A kocsis sztorid óta vadul figyelek bár én buszozok inkább, a felszíni közlekedést nem nagyon veszem igénybe- zebrán ritkán megyek át. Minden tiszteletem a BKV sofőröknek és mindazoknak akik normálisan a Kresz szabályait betartva igyekeznek vezetni! MEgszoktad az új szekrénysort? Talpmaszival hogy állsz? Én majd csak január 3-án megyek. Legutóbb egy emlékezetlevételes dolgot csináltunk, nekem nagyon nehezen ment, és meglepő de ugyanakkor nyomasztó dolgok jöttek elő, van amiről azt hittem hogy már rég elmúlt, vagy nem is tudtam hogy nyomaszt! Érdekes volt de nagyon lehangoló is, utána kérdezte is lélekbúvárom, hogy jövök-e még, mondtam persze, semmi nem rettenthet vissza. Szerintem jó hogy te is csinálod ezt a kúrát, mert már ott tartunk, hogy talán csak spirituálisan lehet segíteni a dolgokon.

Zsuzsi,
A lélekbúvár néni tanít ilyenekre, Renoka ismertette meg velem, nehéz szembesülni az embernek az életével, de jó. Remélem már jobban vagy! Kipróbáltad?

Snori,
Ms/Mr Kukucska nagyon furmányos! Írtó kis cukorrépa. Elhitted már vagy még rácsodálkozol?

Kavicska néni,
Jól haladtok, Sankó hogy van? Nem igazán értem a kollégáidat vagy azokat akik azt mondják, hogy még rá érsz. Csak nehogy nekik is végig kelljen járniuk ezt az ösvényt.

Wish,
Hun vagy?

Icsilya,
Mi volt az UH-án? Vizsgák, remélem a fiúk szorgalmasan lapoznak és kikérdezik tőled az anyagot!

Puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Helló Csajok Kép
UH: nyh 6.5 mm, no, ez még nőhet, Kép 17x18as tüsző, B: 13x12es tüsző (Krizsa szerint ebből nem lesz semmi).
Dec. 24 du. 12-18 óra között megszúrom magam ezzel az új repiszurival, ami bőr alá megy Kép és dec. 29. de. 10kor telefon, hogy felébredtek-e a manócskák, ha igen, akkor 12 körül transzfer.
apár hivatalosan dec. 26án kell elcsábítanom.

Ja, hormonjaim jók. prolaktin 12.5 Kép Kép (terhesség előtt mindig magas volt). Az FSH továbbra is 11... ami annyira nem fényes, de a fiúkkal is ennyi volt már az előző lombik előtt, így Kr. szerint ez nem lehet gond, meg hát a stimuval nem volt semmi gond, és most is van 2 spontán tüszőm.

visszaolvasok mindjárt.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!Kép
Aranyosak vagytok, hogy így izgultok értem. Eddig sajnos nem voltam net-közelben.
A 11-ből ma délelőttig 6 indult be. Azt mondták, hogy ezek szépek, és osztódnak. Holnap újra telefonálnom kell, pénteken pedig meglesz a visszaköltözés.
Nagyon örülünk ennek a hatosnak. A párom ragyog. Félt, hogy nem fog menni a kiskatonáknak a hadművelet. De ügyesek voltak!!!Kép
Szerintetek ezek már biztosan rendben vannak? VAgy leállhatnak még? Lehet, hogy a többi 5-ből is beindul valamelyik?

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
simán lehet, hogy még elindul, nekünk is volt 1 ami másnap indult csak be.
Amik elindultak, ha szépen osztódnak, akkor valószínűleg semmi gond nem lesz már velük.
Nagyon ügyesek ezek a kis margaréták.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Seszi! Mit mondott Papp doki a párodnak? Meglátod innen már mennek a dolgok! Együttérzek Veletek Kép

Orsi Hajrá! Azért ici-picit irigy vagyok ááám, úgy szeretnék még mindíg három lurkót! Kép Hány fagyaztott margarétátok van? Mindet felolvasztják?

Borsókás! A hatból még fagyasztóba is kerülhet! Hány apróságot kaptok vissza pénteken?

Én már úúúúúgy várom a január közepét.
Doki azt mondta a long protokollhoz az kell, hogy az előtte levő ciklusban legyen peteérésem. Miért kell ez, tudja valaki?
Érdekes, hogy nem küldött harmadik napi vérvételre, pedig az csak az előző lombik előtt volt utoljára. Rá is kérdeztem, de azt mondta nem kell. Furcsa. Azt vettem észre, hogy eddig mindig ugy mentem oda, hogy előre számítottam bizonyos eseményekre, hogy mi fog történni, de szinte sosem úgy történt, ahogy én azt elképzeltem, pedig rengeteget olvastam a témában...szóval elhatároztam, hogy nem foglalkozom előre a dologgal, lesz ami lesz alapon csinálom végig a procedúrát.
Nagyon várom már a szabit, bár még semmi nem biztos....meglátjuk.

Mka
Vendég

Orsi!Kép
Ezek fantasztikus hírek! Akkor nálatok is izgalmasak lesznek az év utolsó napjai. Hány manócskát olvasztattok fel? Mennyit szeretnétek visszaültettetni?
Nem bánom, ha a maradék 5 már nem indul be, csak ez a hatos kis csapat fejlődjön tovább. Szerintem biztosan érzik már, hogy mennyire szeretjük őket, tehát nem adják fel!

MkaKép
Úgy beszéltük meg, hogy mivel ez az első lombikunk, 2 picúrt kérünk vissza. Nagyon remélem, hogy utólag nem bizonyul majd kevésnek, és nem bánjuk meg ezt a döntést. Az viszont bíztató, hogy 4 manócskát el tudunk tetetni későbbre.

Lányok!
Az utro-ról akartam még kérdezni, hogy a visszaültetés előtti adagot fel kell-e nyomni, vagy az kimaradhat? Tényleg, azt sem tudom, kb. mikor szokott lenni a transzfer. Kinek mikor volt?
Köszi!
Borsókás

Borsi
borsókás

2x3 manónk van a frigóban. Először 1 szalmát olvasztanak fel, és meglátják, mi történik. ha egy sem ébredne fel, akkor felolvasztják a másik szalmát is.

transzfer előtt is mehet az utro, úgyis hüvelyt öblítenek.
nekünk a 3. napon volt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Seszi!
Hogy felejtettünk volna el? Szuper, hogy megy a párod Papp dokihoz. Majd mond mi volt! Ilyen nezhéz oda időpontot kapni?

Orsi!
Akkor ezek szerint elindultatok a kistesóért. Ez nagyon izgalmasan hangzik. Drukkolok.

Leona!
Sajnálom, hogy ennyire megvilset és tudom nagyon rossz látni a táblában az egyre nagyobb számokat.
Fel a fejjel és kitartás ennél már csak jobb lehet. Kép

Lazarus!
Hát igen nem sok szép info van a táblában, de egy vigazstaljon mindenképpen mióta ez a topik van és akiről lehetett itt olvasni és nem tűnt el mindenkinek megoldódik valahogy a babás helyzete, szóval nincs mit tenni irány az első lombik Ne félj tőle!

Farkasok!
Örülök, hogy neked is bejött ez a lélekbúváros dogog. Én is már csak januárban tudok menni, de nagyon nagyon várom, nekem nagyonjót tesz. Kép
Egyszerűen annyi pozitív dolgot kapok, hogy el se tudom mondani és hiszem és tudom lesz babám. Kép

Mka!
Ezt nem értem, nekem soha nem nézte meg K. hogy volt e abba a hónapba peteérésem amikor kezdtük a dolgot. Érdekes. Kép

Borsókás!
Nekünk is volt mindig akik csak másnap indultak be. Kép Drukk hegyek mennek az apróságoknak és nem fogják meggondolni magukat. KépA visszaületés előtti adagot nyomd fel nyugodtan mert úgyis kimossák.

Renó! Unique!
Uh-n mi volt?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Csajok Kép
akartam már kérdezni. Milyen a kaáliban az andrológus? eddig mindig a krioba mentunk spermavizsgálatra, de ha esetleg a jövőben kell, akkor egyszerűbb lenne oda menni.

köszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

OrsiKép
2*3 manócskánál akkor dupla esélyetek van arra, hogy néhány felébred a téli álmából.
Igazából a napszakra voltam kíváncsi. Az már nálunk is kiderült, hogy a 3. napon lesz. Csak arról nem szólt senki, hogy de., vagy du..
Mennyi ideig kell benn maradni a transzfer után? Rögtön fel lehet kelni, vagy egy órát fektetnek még?

Borsókás

Borsi
borsókás

Orsi!
Én erről csak annyit tudok nem igazán foglalkoznak vele, csak ha el van rendelve a sperma megnézése vagy ha te külön nézed megnézik, de "gyógyítással" nem foglalkoznak sajnos. Bár úgy általában észrevettem hogy csak a női dolgokra koncentrálnak. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Borsókás, gratula a 6 margarétához KépKépKép Ezek szerint spontán összeeresztés volt, nem ICSI ugye ? Biztos szépek lesznek, és jut belőlük a fagyiba is KépKépKép A beültetés nekem kora délután volt, szerintem általában délután van (2-4 között) mivel délelőtt vannak a punkciók/inszemek. A beültetés előtt betolhatod az utrot, de olyankor úgyis kimosnak belülKép szóval én kihagytam. És ne izgulj, a 8 órás beadást nem kell túlzottan szigorúan venni, nekem sokszor előfordult hogy 1-2 órával eltolódott a dolog, és nem lett belőle gond. Persze jobb ha utána egy kicsit nyugiban vagy, de igyis-ugyis kijön egy adag, ahogy Orsi írta, a kakaóvaj kötőanyag, tehát nem a lényegKép Nem nagyon kellemes dugdosni, de megéri KépKépKép

Zsebi,
Jobbulást, a sógornődet meg csókoltatom.... a párod mit szólt ehhez ? Én várnék a legközelebbi meghívással legalább jövő karácsonyig. Addig biztasson másokat, máshol...

Orsi,
Hát te nem teketóriázol KépKépKép 29-én már jönnek is a fagyik !! SzuperKépKép Majd ird meg milyen volt a 24-i újfajta repesztő szuri KépKépRemélem 26-án nem jön hozzátok túl sok rokon, nehogy lefáradjatok estére KépKépKép

Jelentem nekem minden ajándék megvan, egy részük már be is van csomagolva KépKépKép És pénteken szabin vagyok KépKépKép Mostmár jöhet a sütés főzés KépKépKép

Ja, és a 4D -re is bejelentkeztem, jan. 10-én megyünk Kép

Kriszta
23+4

Kép

KépKép
kriszta71

Na, itt vagyok.
Borsókás, de jó hírek, még fagyibabátok is lehet!

Nagyon szuper volt a Praxisban, ez a Mátyás doki egy földön járó angyal. Én még ilyet nem láttam, annyira kedves és profi volt egyben, hogy HÚ! Gyönyörű szép kislányunk lesz, most fél kilós (nehézsúlyúKép), mindene szép és működik. DVD-t kaptam, majd csinálok róla képet és felteszem ha lesz időm. Egyébként, nem hülyeség, de már látszanak a vonásai és tiszta apukája. De komolyan, az orra, álla, homloka, ami jó, mert nagyon jóképű a papa. Imádnivaló, már alig várom, hogy megölelgethessem áprilisban!!!
Ahogy ezt leírtam, kicsit megmozdult Kép

Lányok, olyan szép volt nekem ez a mai nap, mindannyiótoknak ugyanilyet kívánok!!!!

reno
21+5
renoka

ZsebiKép
Nagyon bíztató amit írtál, hátha a mieink között is van néhány későn érő típus, és csak holnapra indul be igazán.
Látom, már beírtad a teszt időpontját is a táblába. Hogy hogy fogom kibírni addig? Nekem még a pénteki ET is nagyon távolinak tűnik.
Másrészt viszont úgy repül az idő. Szept. 19-én voltunk először a Kaáliban, most meg alig 3 hónappal később a transzferre készülünk.
Kép

Mka!Kép
Nálam is megnézte a fogigátlós hónap előtt a doki, hogy volt-e peteérésem. A 3. napi hormonszint után 15-16. nap táján UH is volt. CSak ezek után írta fel a fogigátlót.
Nekem sem világos, miért fontos ez, de így volt nálam is.

Borsókás

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?