Sziasztok!
Tegnap estére elég vacak hangulatba kerültem, mert kiesett a fogamból a tömés és nem voltam szép látvány
Kb. az 5. fogorvos vállalt el, mert mindegyik szabin volt már januárig!!! Jól megy ezeknek, nem kell sajnálni őket. Na a lényeg, hogy annyira sz@r kedvem volt, hogy nem akartam lehúzni a hangulatot. De ma megcsinálták, csak 14 ezer magyar büdös forintunk bánja
Ja és még felajánlották, hogy megcsinálnak még kettőt, így a három "csak" 20 rugó. Köszönöm, de nem éltem vele
Zsófi!
Te voltál a fő ok, hogy inkább hallgattam, hát annyira jó kedved volt. Öröm volt olvasni és az a sok mosolygós fej
Régen biztos nem értékeltünk volna ennyire egy ilyen görbe estét, most meg szinte a mennyországban érzi magát az ember
Pörgök ezerrel, de ma azért takaréklángra állítottam magam, jobban mondva olyan kótyagos vagyok, hogy csak na. De azért nappalit így rendbe raktam, és előkészítettem a fa helyét
Jó készülődést Neked is! Látod, Te legalább kipihentem állsz neki karácsonyozni és meg már kifacsartam magam!
Dia!
Mondtam én Neked, hogy csak szabinak tűnik, ha otthon van apája, de úgy kihajtjuk magunkat, hogy csak nézhetünk. Sajnálom a fodrász eredményét és a patikát
Remélem a mai napod jobban sikerült
Gigi!
Oli nagyon kis okos! Nekem az tetszik a legjobban, hogy a gyertyát is mondja már
Pitya
Már én is nagyon várom ezt az időszakot, hogy tényleg tudja az ember lánya, hogy mit akar a kis pöcsöse. Azt is úgy élvezem, hogy amikor csak hallom, hogy "gni", na akkor inni akar
Most fognak csak rohamosan beindulni, mi meg csak kapkodjuk a fejünket! A szemetes sztori is klassz
Az őszieknél olvastam hasonlókat.
Az biztos, hogy törpével már nem tud úgy kikapcsolni, vacsizni stb az ember, mint előtte. Látod, Zsófinak még Bence nélkül is csak a kissrác volt a témája. Pláne, hogy az egész éttermet átrendezte Oli
Örülök, hogy jó lett a rács! Most Viktor vagy Apukád szerelte fel?
Szilvi!
Hú, nagyon ügyes vagy, hogy csodadolgokat csináltál. Nekem nincs túl ügyes kezem ezekhez, bezzeg a húgom olyan gyönyörűségeket tud gyártani, hogy csak ámul az egész család. Ahhoz képest biológus lett belőle
Sajnálom a családi gondokat
, remélem már rendeződött minden.
Jaj, ezek a balesetek
Szörnyű, én is úgy meg tudok ijedni. Pláne, hogy ennyire vérzett is szegény Gergőnek. Nekünk csak kicsit fojt a vér, de én attól is betojtam. De azért folyamatosan kékfoltos Marci, mire eltűnik az egyik, produkál egy másikat
Dobogókő miatt irigyellek és nem vagy rossz anyuka. Gergő biztos jól fogja érezni magát. Utána pedig egy kipihent, feltöltődött anyukát kap vissza. Kell ennél több?!
Kata!
Édes lehet, ahogy Raul lovagol
Én is rinyálnék ezerrel, az tuti!
Szerdai buli jól sikerült negyed 5 körül mentek el hazulról és 3 órát távol voltak. Ezalatt egy nyikkanása sem volt, legalább Gábor szerint
Pl a kocsiban is tök nyugis volt, bezzeg amikor mellette ülök, gyakran nyivákol. Úgyhogy ezen felbuzdulva ma már az anyósülésen utaztam újra kb. 1 év után! Furi volt
Vissza a bulihoz: mindenkivel haverkodott, kunyizta a kajákat, táncizott (értsd rázta a sejhaját), pápázott, vigyorgott. Végeredményben: nagy sikere volt!
Asszem ennyi. Enni kéne, mert kilukad a gyomrom, de nincs étvágyam
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda