Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Melinda túdosított nekem, hogy nem utáltok, úgyhogy visszatérekKépKépKépKép Inkább nem olvason el Andi válaszát mert lassan kezd visszatérni a vérnyomásom a normál értékre. Bocsássatok meg a cirkuszért (legalább frissítettük egy kicsit a hangulatotKép), de egyszerűen ez kigyütt.Kép

DiaKép
Holnap én is meg akarom csinálni a mézes sütit. Csak elötte megnézem végre a receptet amit küldtél.

SzilviKép
Karácsonyi túlzásokkal én is egyet értek. Minden hülyeséget megvennék én is. De tudatosan csak két féle játékot kap. Mert még rajtunk kívűl vannak a nagyszülők, testvérek stb.. Már elég sok nem használt játékát eladtam, már nem fértünk el a sok lomtól. Egész jól meg lehet belőle élniKép Aztán most már tényleg ne tünjünk el!!Kép

KataKép
Én is a Tescoban vettem a sütifalót. Én gyerekem nincs nagyon oda értem. Na ennek tegyen jót az ember.Kép Bár amikor röhög a játék, az tetszik neki nagyon.

MelindaKép
Sok-sok puszi neked. Csak úgy... És szorítok ezerrel!!!

ZsófiKép
Én is azt szeretem a zsákban, hogy ha reggel leveszem róla akkor olyan jó meleg a lábikó. Eddig meg olyan volt mint a jégcsap. Ennek a Bence gyereknek milyen okos anyukája van, hogy zokniban fürdetiKép

Bocsi de most megyek mert még be kell csomagolnom Viktor ajándékát míg nincs itthon.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Annyira, de annyira örülök, hogy újra itt vagy! Kép Kép Kép Kép Most aztán tényleg nem eltűnni többet és nem ijesztgetni itt a jónépet Kép Puszi! Kép A drukk még mindig jöhet! Kép
Mi izgalmasat vettél Viktornak? Valami hajós ketyerét? Mert legalább Viktorodnak van valami hobbija, ami iránt érdeklődik, bezzeg Gábor... Kép

Dia!
Domi húzata tényleg nem semmi Kép Marci is ingadozik kajcsitéren, de azért ilyen mennyiséget még nem puszilt be, de ha ennyit enne, akkor meg én szakadnék meg. Már most alig bírom a sejhaját cipelni Kép
Annyira édesek, ahogy kacagnak ezek a kis pöckösök Kép Marcinál most az a sláger, ha Gábor feldobja a rénszarvasát a plafonra és lepottyan a földre. Babzsák jellegű, ilyenkor az jót zörög. Ha akarja, hogy dobálózzanak, akkor Gábor kezébe nyomja a szarvast és felnéz a plafonra. Meg kell zabálni Kép
Gratula a 9. fogacskához! Kép Ha kibújt a 10. is, akkor átküldhetnétek a fogmanót. Köszike!

Apropó, a Margit megnevezés Giginek szólt netalántán? Kép

Marci egyre meglepőbb dolgokat művel, egyszerűen okosodik. Egy párat a repertoárból:
1. Hol a nyelved? Erre kinyújtja a nyelvecskéjét, néha még jól meg is fogdossa Kép Ha rákérdezünk, hol az orrod, akkor az is sikerül, de ha utána a szeme holléte felől érdeklődnék, akkor az viszont ilyenkor lecsúszik az orra környékére Kép
2. Megtörli a száját a pelussal, ha kérjük.
3. Odahozza az itókáját, ha szomjas és valami olyat "mond": gni. Gábor szerint ez az 'inni' Kép Aztán visszaviszi az asztalra az üveget, ha megkérjük. Ezt a 'gni'-t úgy simán is mondja, ha ilyenkor megkínáljuk lötyivel, iszik.
4. Ma lefújtam apró morzsákat az etetőszék tálcájáról, ahogy Marci benneült a székben. Erre Õ is elkezdett fújni, vagy legalábbis úgy csinált Kép

Ezennel inkább befejezem, nehogy megunjatok Kép

Mindenkinek jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Ma Ruszlán robbant le,úgyhogy kezdhettek sajnálni.KépA két fiúval együtt nincs annyi gond,mint Vele,ha beteg.

Melinda!
Nagyon rendes vagy,hogy utánanéztél a sütifalónak,köszi!Kép
Marcid okos nagyfiú már!KépPatriknak az ö-ö-zés mesterien megy,ha akar valamit.KépDe a cicit azt szépen kéri.Kép
Nem is tudom miért akarok Neki játékot venni:tegnap kipakolta a fehérneműs fiókomat és prímán eljátszott kb.40 percet.Kép
Raul nem volt el az Apjával baba korában,olyan furcsa,hogy Patrik viszont bújik Ruszlánhoz,puszilgatja és többször kimutatja,hogy odavan érte.
Drukk-drukk!Kép

Gigi!
Üdv!KépKépKép
Ruszlánnak is van hobbija,de ezzel nem vagyok kisegítve ajándék vásárláskor:lovagol és kardmániás.Mondjuk egy lovat már régóta szeretne...

Szilvi!
Milyen ajándékokat készítettél?
Legszívesebben én is összevásárolnék mindent.Kép

Dia!
Patrik is sokáig-vagy ezer évig járkált úgy,hogy fogta az ujjam.Komolyan arra gondoltam,hogy rég járna egyedül,ha nem szoktatom erre rá.Irtó fárasztó volt.
Lendített a dolgon,mikor hívogattuk egymáshoz,mindig messzebbről.
Raul volt úgy,hogy hamar elkezdett beszélni,a járás váratott magára.Nem lehet mondent egyszerre.Kép
Jó kis étvágya van Dominak!KépGratula az új fogacskához,készülődőben lévőnek gyors kibújást!Kép

Zsófi!
Nagyon tuti a zoknis kép!!Kép
Sára kutyádon és a fintorgó dokin jót derültem.Kép!

Puszi mindenkinek!
Megyek ápolni.Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Még visszanéztem.Kép
Melinda!Kép
Most rájöttem,hogy hangtalanul is lehet hahotázni.KépMegnéztük a dvd-t a buliról és dőltünk Marcidon a röhögéstől Tamással.Ez a tánc és a lufi gyilkolás haláli egy manus!KépKép

Kata!Kép
Ó Te szegény,tényleg az apucik kitesznek 2 gyerkőcöt ha betegek.Jobbulást Ruszlánnak és kitartást neked!Igazad van sokszor kis dolgokkal jobban elvannak a gyerkőcök mint a drága játékokkal.Domi pl:imádja a szennyes kukáját ki-be pakolni.KépVagy ugye ott vannak a "tilos"dolgok mint a mobil,távirányító,szekrény ajtó stb....Kép
Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Akkor is az enyém az utolsó szó megint.Be-beeee.KépJaj,a tilos dolgok aztán az igazi érdekességek!Patrik is addig ügyködött,míg sikerült a TV-n néhány csatornát átrendezni-eltüntetni.Kép

Jó éjt!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Par soros bejelentkezes, meg elunkKép

Olvasasig meg el is jutok a topikban, amig mennek a doksi-feltoltesek a melomban, viszont az irashoz mar gondolkodni is kell, nameg idot szanni ra, ezert kicsit ritkan jutok idaig.
Kicsit faradt is vagyok mar, mert Zolcsi tobb, mint 1 hete takonykoros, es az ejszakait szereti mellettem tolteni, nade igy nem ugy alszik az ember, folyamatosan figyelek ra, igy nappal felkomas vagyokKép
Kozben a karacsonyi szervezes, ajandekok, csomagolas, nameg Zolcsi szulinapja.. szoval sokKép Viszont holnaptol szabin vagyok, igy vegre jut idom a lakasraKép A nappali mar alakul, a parkettazas is vegre teljesen kesz lett, szegok is a helyen, meg at is rendeztuk, igy van egy nagyon jo szoba, ami Zolcsi-biztos isKép
Karacsonyi menu hal lesz, halaszle, halszeletek tejfolosen sutve, rantott hal es azert csinalok nemi serteshusit is, a finnyasabbb lurkoknakKépKép

Melinda,
Szurkolok a tesoertKépKépKép Hidd el, hogy nagyon is van hely a szivedben kettonek, haromnak, negynek...Kép

Tobbieknek most csak puszi, remelem, hogy holnap jobban lesz idom irni, bar 2 lurkom lesz (oviszunet), es a nagyfiam mar jatszani akar a gepen...Kép

Mindenkinek jo keszulodest!Kép
Mica
mica

Sziasztok!

Hú,micsoda levelek!KépKép
A szavam is elállt.
Megint itt vagyok,bár csak rövid időre mert még mindig beteg vagyok.
Most ott tartunk,hogy a háziorvos teljes kivizsgálásra küldött.
Közben találtam egy diónyi csomót a mellemben amivel ma elmentema nőgyógyászomhoz.Kép
Tiszta para vagyok ,elküldött mammográfiára.
Szorítsatok nekem mert nagyon be vagyok tojva.Kép
A babák gyönyörűek.
Köszönjük a sok dicséretet,aranyosak vagytok.
Minden szülinapost Isten éltessen sokáig.
A receptek nagyon jók az a csirke felizgatta a fantáziámat.

Dia!

NINCS GÁZ!!!KépKépKépKép
A mézes nagyon jól néz ki,lehet,hogy még azt megsütöm.

Most mennem kell mert jön haza a párom és ebédet kell adni neki.

Mindenkinek sok puszi,Saxi
saxi

Gigi!

Már tökre betojtam,hogy hol foglak megtalálni.
De örülök,hogy visszajöttél.

Puszi,Saxi
saxi

Saxi!

Most csak neked írok gyorsan, mert ugyan csak olvasni jöttem, de muszáj, hogy küldjek neked több zsák szart!!!! Remélem az szerencsét hoz!
Azért nagyon szorítok is, remélem minden OK lesz! Majd írd meg! Juj, még nekem is görcsbe rándult a gyomrom, szóval ne rémisztgessél itt engem!

Sok puszi, és csak optimistán! Tuti nem lesz semmi baj!

Puszi
nmzsx

Drága Saxi!Kép

Nem lesz semmi baj!!! Nyugodj meg. Nekem egy cyszta nőtt az egyik mellemben a sok hormon miatt. Én is voltam mammográfián, ultrahangon. Nálad sem lesz semmi komoly. Mi mind melletted állunk és szurkolunk ezerrel. Én Kína éves termelését kívánom nekedKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Zsófi,Gigi!

Nagyon nagyon köszönöm nektek!
Olyan jól esett,hogy itt potyognak a könnyeim.
Én is remélem a legjobbakat,de csak Február 9.-re kaptam időpontot,addig meg rághatom a kefét.
Mégegyszer köszi.

Sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Először is Neked írok. Engem is nagyon megijesztettél, de valahogy a szívem mélyén érzem, hogy az Égiek nem tehetnek semmi rosszat egy kétgyermekes anyukával. Úgyhogy próbálj megnyugodni, mi nagyon szorítunk Neked és Veled vagyunk. Kép A következő sokkot akkor kaptam, amikor a februári időpontot írtad. Ez normális dolog???!!! Szörnyű ez az ország... Kép Esetleg itt Pesten nem kaphatsz előbb időpontot, vagy nem tudom, de ez hihetetlen. Kép
Mindemellett jobbulást! Millió puszi Nektek!

Mica!
Neked jó kis szabit, ami alatt süthetsz, főzhetsz, takaríthatsz. Hú, de jól ki fogod magad pihenni Kép Momentán azt mondhatom, hogy én is szabin vagyok, mert Gábor van szinte egész nap Marcival, én pedig pöröghetek a lakásban. Tök jól elfáradok estére, de tuti jókat alszok az éjszaka Kép
Zolikának jobbulást, kívánom, hogy a Jézuska érkeztére és saját szülinapjára makkegészséges legyen!

Kata!
Jobbulást Ruszlánnak! Az Rajtad is biztos sokat segít majd Kép
Nagyon ismerős, amit írsz: vehetek én minden szir-szart Marcinak, ha Neki éppen a levetett zoknim, melltartóm kell. Marci is fehérnemű mániás Kép De azért Õ sem utasítja el az távírányítókat, mobiltelefonokat (erre mostanság nagyon vigyázunk, mert az enyémet már tönkretette Kép), stb.

Dia!
Örülök, hogy jót rötyögtetek a seggrázóslufigyilkosunkon Kép Nem semmi manus lesz, ha már most ilyeneket produkál Kép

Gigi!
Sikerült rácsot venni végül? Ma mentél?

Megyek, mert a ma gyártott diós sütijeimet kell lekvárral összeragasztgatnom. Elég babrás lesz Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

ui: köszönöm a drukkokat! Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Azt hittem nem tudok ma jönni mert apa céges bulin van,de egy kicsit mégis beugrottam.
Saxi!Kép
Nagyon,nagyon szorítok, nem lesz semmi baj!Nyugi ne is gondolj rosszra!Itt vannak az ünnepek,a gyönyörű családod kapcsolj ki!Bátor,ügyes csajszi vagy én bízok benned!KépMikor mész vizsgálatra?Majd jelentkezz légyszi!Addig is éteren keresztül küldök egy ölelést.Kép
Kép

Mica!Kép
Mikor fogsz már pihenni?KépCsak pörögsz,pörögsz ezerrel.KépNem is értem,hogy birod.Véletlenül nincs a fiúknak hiperaktivitásra gyógyszerük amit Te szedsz be??KépKép"Láttad a született feleségeket?Kép"

Mindenkinek pusza.Nekem ma hosszú műszakom van apjok meg dorbézol.KépNa de holnaptól szabin vagyok.KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Saxi!

Figyu, szerintem ezt ne halaszd el februárig, ez nagyon fontos dolog (még akkkor is, ha szerintem nem lesz semmi baj). Keresztanyám múltkor volt nőgyogyóban, és elküldte mamográfiára, de ő csütörtökön volt és hétfőre már kapott is időpontot. Szóval szerintem próbáld meg máshol is!

Továbbra is nagyon szorítok, és bocs, hogy beledumáltam a dolgaidba, de csak a jóindulat beszélt belőlem, meg a féltés.

Dia
Kitartást a hosszú naphoz. Ma nekem is az volt. Apa egész nap jött-ment, ajándékokat vett, meg...vettünk végre egy kocsit. Kép Kép úgy örülök!

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Dia!
Akkor ez a hosszú mai nap kárpótol az elkövetkező szabikért! Kép Neked is nagy könnyebbség lesz, ha Tamás otthon lesz. Én úgy érzem magam, mintha Hawaii-n lennék, pedig egész nap gürizek, de legalább a magam főnöke vagyok és akkor csinálom a dolgaimat, amikor én gondolom. Ki gondolta volna, hogy ez még örömet jelenthet az embernek Kép Persze azért megdögönyözöm a Kisfőnököt, nehogy azt higyjétek, hogy rá se tojok egész nap!!!
Gábornak holnap lesz mini céges összeröffenése (max 1 óra), amire valszeg Marcit is elviszi Kép Addig kókuszgolyót fogok gyártani Kép

Zsófi!
Gratula az új autóhoz! Ez lesz netalántán a Te kari ajándékod? Milyen autó? Majd kérünk róla képeket! Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

SaxiKép
Én egyszer anyut vittem ilyen vizsgálatra és gondoltam egyet és én is bementem utána. Se beutalóm se időpontom nem volt. Tényleg próbálkozni kéne máshol is. Ha van időd akkor kicsit körbenézhetnél a neten.

ZsófiKép
Gratula az új autóhoz. Hozzánk is eljöhetnétek ám egyszer!! Milyen márkájú? Zoknis Bence jól van?

MelindaKép
Nem jutottam ma el az Ikeába. Már fél 11 volt mire elindúltam, még a raktárba is be kellett mennem. Aztán irány az Auchan. Teljesen meglepődtem, hogy alig voltak. Senki nem volt elöttem a pénztárnál. Holnap készülök rácsot venni, meg valami ruhát is kéne mert már nagyon topi vagyok. SEmmi ünneplős cuccom sincs. Jó, hogy Gábor ilyen ügyesen foglalkozik Marcival. Viktor ha itthon van akkor is csak ide ül oda ül. Olvasgat, netezik. Én meg állandóan csesztetem,hogy foglalkozzon már vele. De azért szereti nagyonKép

DiaKép
Viktor holnap megy bulizni. Természetesen ma sincs még itthon. Már napok óta én fürdetek. Olyan hétköznapi örömök hiányoznak mint Barátok közt stbbb. Álom-álom.

Márti merre jársz??? Lejárt a határidő, tessék jelentkezni!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

T...öm tele van a mai nappal.Jó kis kezdés,igaz?Inkább nem folytatom a panaszkodást.

Saxi!
Nagyon-nagyon szorítok,hogy ne legyen semmi baj!!!Én is csak arra buzdítanálak,hogy próbálj meg hamarabb elmenni mammográfiára valahogy.Kérlek,írj,ne tűnj el.Ha csak pár szóra van időd,az is jó.Kép

Mica!
Így megszépült a kéró?Ezt már meg kell néznem egyszer!KépGondolhatod,Patrik minden fél éjszakát mellettem tölt,félig aludva...
Küldöm a takonyűzőt.Mihelyt megérkezik Patrikhoz,rögtön utána.

Melinda!
Hogy sikerült a sütiragasztás?Nagyon tuti,hogy ennyi szabadidőd van.Engem is szinte kielégít egy nyugodt porszívózás.Kép
Puszi a lufi,-és mobilgyilkosnak!Kép

Dia!
Kb.olyan állapotban voltam ma,mint a négy gyerkőccel rendelkező született feleség,a múlt részben.KépKép
Élvezd ki a szabid minden percét.
Ruszlán is itthon van,de...áááá.

Zsófi!
Gratula az új kocsihoz!Részleteket!Kép

Gigi!
Milyen jó kis buliidőszak van a pasiknak!Hogy nekem milyen hétköznapi örömök hiányoznak,el sem merem mondani.KépDe nem rinyálok tovább,mert még azt hiszitek,hogy csak panaszkodni tudok.

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Na,most telt le a műszakom.KépVagyis már 10-től alszik Domi,de egyszerűen nem száll le rólam!!Most is a nagy ágyon alszik és ugye nem mertem eddig otthagyni.Áááááááá!!!!

Gigi!Kép
Volt ma Viktor Bükkszéken?????Jó bulizást Neki holnapra!KépÉn NAGYON megvagyok elégedve a Tamás főnökével!!!KépSzóval megyünk Mezőre......Viktor holnap bedobhatná a kannákat!Hm??????

Zsófi!Kép
Gratula a kocsihoz!KépMesélj,milyen stb....!?Háát igazán bőkezű Jézuskád van.KépRemélem januárban személyesen is megnézhetem!KépMizus veletek???

Melinda!Kép
Igazán ügyi csaj vagy,hogy serénykedsz a konyhában!KépÉn is gondoltam,hogy még kéne valami sütifélét csinálni.....De valami egyszerű lesz csak.Mondjuk levelestésztából pizzás csigák és mogyorókrémes-kókuszos csigák.KépJa,én is a szabim alatt átnyalom a lakást stb.....Most volt a bulira nagytakarítás de már olyan mintha nem is lett volna.KépJanuárban átjöttök egyik hétvégén??????Légyszi!Kép

Kata!Kép
Kitartást asszonyság!KépLélekben veled vagyok!!!!!Ruszlánnak nem szokott céges bulija lenni így évvégén???Soksoksoksok puszi.Kép

Saxi!Kép
Szerintem is próbáld meg előbb elintézni a dolgot!Szorítok nagyon!!!!

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hát lányok nem csalódtam bennetek,nagyon aranyosak vagytok,hogy így segítetek nekem.
Köszönöm szépen!
Vannak hírek,mégpedig az,hogy megint felhívtam a kórházat és megsürgettem a dolgokat.
Tegnap azért kaptam ilyen távoli időpontot mert azt hitték csak ellenőrzésre jelentkezem.
De mivel még fiatal vagyok meg kell várni a következő mensit és félidőben kell mennem,mert különben,a hormonok miatt nem valós az eredmény.
Szóval valahogy január elején megyek.
Most azért nem lehet mert már túlléptem a félidőt.
Végülis egy hónappal előbb,már az is valami.
Ennyit sikerült intézni,most már megpróbálok a karácsonyra koncentrálni,de valahogy most nagyon nehezen megy.
Állandóan agyalok,hogy mi lesz,hogy lesz.
Tudom,hogy nem jó de nem tehetek róla nem megy ki a fejemből.
Nem tünök el időnként jelentkezem.
Mindenkinek sok puszi,Saxi
Ha ezeket a képeket látom egy kicsit jobb.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Dia!
Te mostanában nem tudsz aludni, vagy mi???!! Nem gonoszkodni akarok, de pár napja figyelem, hogy még éjfél körül is írogatsz. Én már akkor úgy húzom a lóbőrt, hogy reggelig kibírja Kép
Na, azért olyan sokat nem serénykedek a konyhában, de a sütiket szépen beosztom, úgyhogy ma golyózok Kép, holnap meg gyümölcskenyerezek. Sósat én nem is sütök, mert az valahogy sosem sikerül igazán jól. Van fagyasztott pogim és azt bevágom a sütőbe. Tök finom Kép A csigáid jól hangzanak!
A januárt majd megbeszélhetjük, én benne vagyok. Kép
A takarításról annyit, hogy én is úgy érzem, hogy csak sikálok, takarítok, mosok, porszívózok, de ahogy befejezem, szinte kezdhetném előről. Kép Kép Úgyhogy örökmozgó üzemmódban vagyok takarításügyileg Kép Kép Kép
Ma már biztos jobb, hogy Tamás is otthon van! Jó takarítást, főzést stb!!! Kép

Kata!
Te szegény, gondolom a halálos beteg Ruszlán húzódik meg az "áááá" mögött, ugye?! Kép Kép Ezek a pasik, tényleg, ha benyelnek egy kis bacit, már a halálukon vannak... Gondolj arra,hogy valamikor ennek is vége lesz!
Sütiragasztás furcsa mód, nagyon gyorsan sikeredett! Ezt is élveztem végül Kép Puszit átadom!!! Kép
Patrik hogy bírja a takonykórt? Javulgat? Jobbulást továbbra is! Kép Nekünk nem kell a takonyűző manó, úgyhogy átküldöm a miénket!

Gigi!
Auchan-ban nem voltak? Tegnap a Cora dugig volt délelőtt Kép Mintha a világvégét várnák az emberek, de komolyan, mintha egy hétig zárva lennének az üzletek és mindent meg kéne venni a boltban. Mi csak a heti bevásárlásunkat végeztük, mert minden szép apránként megvettem, nem akartam a végére hagyni, mert éreztem, hogy diliház lesz.
Marci egész nap apázik. Most is csak azt hallom: "apa-apa-apa". Ma reggel is erre keltünk Kép
Viktornak jó bulizást! Kép Még szép, hogy imádja azt a csodaszép szőke herceget! Kép

Márti!
Tényleg lejárt a határidő! Vagy most a karácsonyi hajtásban vagy? Gyere egy picit! Írj, mi van Veletek!

KépKép

KépKép
bujka

Szia Saxi!

Beelőztél!!! Kép Örülök, hogy sikerült előbbre hozni az időpontot, már tényleg egészen más, mint február! Most legalább okosabbak lettünk, hogy csak úgy nem lehet menni, hanem csak a félidő a jó! De így sem, úgy sem lesz semmi baj! Pesze könnyű mondani, hogy ne gondolj rá, de próbáld meg! Ezek a gyönyörű leányzók mellett csak szépre lehet gondolni! Az első kép a kedvencem Lilikéről, egyszerűen meg kell zabálni. Ha meglátja Gábor, hát teljesen odalesz Kép
Kellemes készülődést!

Puszi Nektek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Saxi
Örülök, hogy van korábbi időpont...jó sokan anyáskodunk itt fölötted, mi?! Kép Kép Én nem tudok kedvencet mondani a képek közül, mert mind vagy ezért vagy azért lett a kedvencem! Kép Kép

Dia
Végül egy Astra classic-ot vettünk (azt az újabbat, de nem a legújabbat). És kombi, szóval akár a kutyákat is vihetem és Bence összes cuccát. Olyan jó, hogy nem kell végre nyomorogni. Persze nem újat vettünk, mert arra nem volt pénz, meg szerintem az új kocsi az az értékvesztés miatt csak pénz kidobás (persze ez csak a mi véleményünk). Nyílván, ha nem számítana, akkor tojnánk a veszteségre. Kép
Egyébként jól vagyunk, anyósnak rendületlenül festem a képet (majd, ha kész akkor közzé teszem, aztán mindenki leadhatja a megrendelést) Kép Kép.

Melinda
Mi csak mostanra terveztük a heti bevásárlást, de asszem megoldjuk itt a Sparban vagy majd István elmegy valamelyik este, hátha nincsenek olyan sokan már. Tényleg hihetetlen. Akár egy napos ünnep előtt is képesek elárasztani az áruházakat az emberek, úgy csinálnak, mint akik belehalnak, ha egy napig nem mehetnek bevásárlóközpontba. Kép
Van már valami eredmény? Ne izgass már itt! Az én koromban ez már nem egészséges! Kép

Kata
Beteg Ruszlán Kép. Tudom milyenek ilyenkor! Mintha minden fickóba genetikusan lenne kódolva, hogy teljesen elgyengüljenek ilyenkor. Kép Jobbulást neki...magad miatt is! Kép
Született feleségek...hű, az már gáz! Azért még bogyókat nem szedsz, ugye? Kép Kép
Kitartást!!!!

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Saxi!
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj! Most tényleg próbálj meg csak a karácsonyra koncentrálni meg a két gyönyörq gyerkQcödre.
De tudm könnyq ezt mondani.

Dia!
Januárban talizhatnánk tényleg. remélem akkor már nem lesz taknyos egyik gyerkQc sem.
Nem a kockafalót vettük meg hanem egy másik fajtát ami úgy néz ki mint egy kismotor és ha szétnyitod a hátsó kerekét akkor tolhatja.
Persze hogy vettem anyósnak is valami szépet, kap a vércukorszintmérQjéhez tesztcsíkot aztán legyen boldog. Mondanom se kell az sem volt olcsó, mert 50 db több mint 4000 forint.

Kata!
Tányérokat gyártottam szalvétatechnikával, gyöngyszövött karkötQt meg lámpásokat. Rakok fel a tányérokról képet meg majd a lámpást is lefényképezem.
Kitartás Ruszlánhoz! Az én férjem is retenetesen hisztis tud lenni ha elkapja a nyavaja. Hál istennek ritkán fordul elQ.

Gigi!
Örülök hogy visszajöttél!

Melinda!
Van már valami fejlemény? Esetleg 1 pár babacipQ lesz a fa alatt Gábornak a meglepetés?

Zsófi!
Gratula az autóhoz! Mi is szeretnénk már egy újat. Talán jövQre sikerül. Mi az opel zafirát néztük ki.

Tegnap kibújt GergQ 7.foga is és úton van a 8. Rendesen beindultunk.

Íme az egyik tányérkészlet amit gyártottam
Kép
sys

Sziasztok!

Dia!
Tamásnak nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!!! Kép (Ma ünnepli?)

Szilvi!
Nagyon klasszak a tányérok! Nagyon ügyes vagy!
Én üvegfestettem Anyunak és a Húgomnak. Most fogom mindjárt befejezni, hogy karácsonyig be tudjam csomagolni Kép
Gratula a fogacskához! Tényleg jól belehúztatok.

Zsófi!
A kombiban tényleg el lehet férni, de csak egy darabig, mert aztán azt is úgy dugig fogjátok pakolni, hogy kamionban kezdtek el gondolkodni. Kép Mi legalábbis így vagyunk vele Kép

Kedves Lányok!
Amint lesz valami eredményem az esetleges legújabb generációval kapcsolatban, akkor jelentkezem. Karácsony utánig valahogy bírjátok ki. Ha én kibírom, akkor Ti is!!! Kép Remélem senki egészségét nem rombolom le azáltal Kép

Millió puszi: Melinda

ui: szingli lettem, a Pasijaim elmentek bulizni! Megyek porszívózni, ajándékot csomagolni, üveget festeni stb.

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Voltam ma az Ikeában és megvettem a rácsot. Remélem jó lesz. Holnap felszereli az apu. Viktor egyszerűen ilyen téren egy analfabétaKépKép És lusta is!! Mennyi időre mentek el a sakcok, hogy ennyi dolgot akarsz megcsinálni??? Két hétre??KépKép Mi holnap esete megyünk vacsorázni a céggel. De mint nem normális család már megint két kocsival megyünk, hogy mi Olivérrel időben haza tudjunk menni.

SzilviKép
Örülök, hogy örülszKép Szépek a tányérok. És ezeket lehet is használni, nem oldja fel a víz?

DiaKép
Tamásnak boldog névnapot kívánok!!! Holanp vagy én vagy Viktor beviszi a kannákat. Előre is köszi szépen! Van bébiszittyód és nem is írsz???

KataKép
Kitartás!!! Az ünnepek alatt próbálj meg pihenni. Bár ahogy most leírtam rögtön rá is jöttem, hogy ez hülyeség. Mint tudjuk a gyerek tojik rá, hogy ünnep vagy hétvége van...Kép Na egy beteg pasiról már ne is beszéljünk.

ZsófiKép
Új kocsit mi sem vennénk. Hasonló okokból mint ti. Az első egy-két évben nagyon sokat esik az ára. Azt meg fizesse ki másKépKép Kombi: csatlakozom Melindához!!!! Nekem is kombi autóm van és még azok között is nagy, de alig férünk el benne. Ha még a kutya is beül akkor már olyan érzésem van mintha egy kispolskiban ülnénk!

SaxiKép
Ez nagyon hír!!! Nem mindegy, hogy egy hónappal hamarabb meg van az eredmény. Ha ránézek a lányokra mindig arra gondolok, hogy ilyen szépségeket én is elfogadnék. De azért a női hiszti nem hiányzikKépKép Eleget nyüdlődik ez a két pasi is!!

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Háát csajok a szabinapomon még fáradtabb vagyok mint máskor:KépMa mostam,főztem,vásároltamKép.Holnap takarítás,süti sütés,főzés.
Melinda!Kép
Igen,jól látod általában fenn vagyok későig.Viszont tegnap még rosszabb volt a helyzet.megjött Tamás éjfél körül dumcsiztunk,megfürödtem és egyszerűen nem tudtam elaludni.De úgy képzeld el,hogy 5-ig tv-t néztem és olvastam:KépVégre elaludtam és Domi költött 7-kor.KépAzóta csak szédelgek,de nem volt ma 10 percem,hogy ledőljek kicsit.

Saxi!Kép
Örülök,hogy sikerült korábra időpontot intézni!Kép
Tündériek a csajok.KépNekem mindegyik kép nagyon tetszik.A harmadikon fölfedeztelek ám téged is!Kép

Többiek merre vagytok???Mindenki serénykedik a konyhában?KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Most láttam csak a többi levelet.Kép
Tamás köszöni szépen a köszöntést!Kép

Gigi!Kép
Ma adtam le az unokabátyámnak a rendelés víz ügyben.Mondtam,hogy minimum 20 liter de lehet 40 is.KépKép
Mindenkinek szép estét!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Két 20 literes kannám van. Holnap beviszem, úgyis mennem kell fényképekért. Mielött megyek, felhívlak.
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia!
Én is így voltam, hogy a szabinapjaim éjszakáink olyan jókat aludtam, hogy még szinte fel sem ébredtem, úgy elfáradtam. Azért amit tegnap csináltál az tényleg durva, 5-ig virrasztani, aztán 2 óra alvás... Kép

Gigi!
3 órára mentek el a fiaim, de a porszívózáson kívül, ami max. 5 perc lett volna, mindent megcsináltam, úgyhogy elégedett vagyok! Kép Fő az önbizalom, vagy mi?!
Sok szerencsét a rácsszereléshez. Nem bonyolult. Ha Viktor antitalentum, szerintem Te is meg tudod csinálni Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Szeretnék Raullal dicsekedni:ma először lovagoltatták futószárral,nagyon jól ment Neki.Mindenfélét kellett közben csinálnia(pl.mindkét karját oldalra nyújtani),volt,hogy oda sem mertem nézni.Látszott,hogy nagyon élvezi.Megdicsérték,tényleg nagyon ügyes volt.Bevallom,azt hittem félni fog,de nem.Kép
Látom előre,hogy pár év múlva egyedül üldögélek,miközben a fiúk lovardáznak.

Dia!
Köszi a puszikat,úgy tűnik megérkeztek:ma reggel a fogorvosnál másfél órát vártam(pedig időpontom volt),mégsem akadtam ki.Kép
Mondja, Nagysád,magácska nem szed véletlenül olyan felpörgető pirulákat,így a Karácsonyi hajrában?(Lsd.Szül fel.)KépEl is hiszem,hogy szédelegtél egész nap.
Ruszlán idén nem megy céges bulira.Már jobban van,de még nyög.

Saxi!
Na,a január mindjárt barátságosabban hangzik!Kép
Csodaszépek a csajaid!KépBogi mekkorát nőtt!

Melinda!
Úgy érzem,tudsz valamit.Ezt abból szűrtem le,hogy párhuzamot vontál Ruszlán kórsága és a kedélyállapotom között.KépTuti nem jó Neki,volt magas láza,de hogy ne tudjon betakarózni???
Marci biztos méginkább leveszi Gábort a lábáról,mióta mondja is Apát.KépHogy érezték magukat a bulin?
Takonyűzőt köszi!Kép

Zsófi!
Kombi pakolhatóságáról csatlakozom az előttem szólókhoz!Kép
Kíváncsian várom Anyósnak szánt képedet!
Bogyót még nem szedek,kiborulok én anélkül is!Kép

Szilvi!
Nagyon szépek a tányérok!KépEngem is érdekelne,hogy lehet-e használni-mosni is őket?A többi kreatívságodról is tegyél képet majd!Új foghoz gratula!Nagyon megviseli a fogzás a családot?
Patrik fél ötkor úgy sírt,hogy mindenki felébredt.Kép

Gigi!
Jó bulizást holnapra!Későn kezdődik?
Merem remélni,hogy Ruszlán jobban lesz,és a közeljövőben megszabadul a manduláitól,mert ha nem,én......

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Saxi!
A fiam meglátta a lányaid képét és teljes extázisba esett. Kiabált, huhogott meg rázta a seggét hozzá. Úgyhogy vigyázz nemsokára megnövünk!

Gigi!
Mi is az Ikeában akartunk rácsot venni, de amit kinéztünk összesen 2 darab volt és egyikhez sem voltak szerelékek. Aztán végül a Bricostore-ban vettünk egy harmonikás rácsot.

Kata!
Le vannak ugyan lakkozva a tányérok, de azért nem mondanám, hogy nagyon mosogassák. De gondolom azért finoman lehet. Inkább dísznek jó vagy esetleg nasisnak.
Semmi problémánk a fogzással. Se nyqgösség, se éjszakai felkelés. Szerencsém van!

Megtörtént elsQ komolyabb balesete GergQnek. Sikeresen leszájjalta a számítógép házat. Szerencsére nem a fogával csak az ínye felett az a lágy rész szakadt fel. Szegénykém úgy sírt dQlt a szájából a vér én meg jól megijedtem. Hál istennek nála is csak 5 percig tartott az ijedtség meg a sírás. Nálam már egy kicsit tovább mert azt hittem hogy kiverte a még teljesen ki se nQtt fogát.

Megyek mert most meg szekrényezik.

Sok puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Saxi!
A fiam meglátta a lányaid képét és teljes extázisba esett. Kiabált, huhogott meg rázta a seggét hozzá. Úgyhogy vigyázz nemsokára megnövünk!

Gigi!
Mi is az Ikeában akartunk rácsot venni, de amit kinéztünk összesen 2 darab volt és egyikhez sem voltak szerelékek. Aztán végül a Bricostore-ban vettünk egy harmonikás rácsot.

Kata!
Le vannak ugyan lakkozva a tányérok, de azért nem mondanám, hogy nagyon mosogassák. De gondolom azért finoman lehet. Inkább dísznek jó vagy esetleg nasisnak.
Semmi problémánk a fogzással. Se nyqgösség, se éjszakai felkelés. Szerencsém van!

Megtörtént elsQ komolyabb balesete GergQnek. Sikeresen leszájjalta a számítógép házat. Szerencsére nem a fogával csak az ínye felett az a lágy rész szakadt fel. Szegénykém úgy sírt dQlt a szájából a vér én meg jól megijedtem. Hál istennek nála is csak 5 percig tartott az ijedtség meg a sírás. Nálam már egy kicsit tovább mert azt hittem hogy kiverte a még teljesen ki se nQtt fogát.

Megyek mert most meg szekrényezik.

Sok puszi
Szilvi
sys

Ez szerintem a fiam mqve volt
Csak egy percre nem figyelek rá....
sys

SziasztokKép

Most csak dicsekszem ha nem baj!!

Gyerekem egy mini EinsteinKép TEgnap evett kekszet aminek a fele a kövön kötött ki. Fogta magát, felvette a földről és kivitte a szemetesbe és kidobta. Én teljesen ledöbbentem. Gondoltam, hogy ez tuti véletlen, úgyhogy a kezébe nyomta egy zsepit. De ugyanúgy megcsinálta. Azóta ő viszi ki a pisis pelust. A szókincse is elég meglepőKép Legalább 10-15 szót mondd és helyesen is használja. Épp most szereli fel az apu a rácsot, odament megfogott egy tiplit és megkérdezte, hogy: mi ez????KépKép

Na megyek mert vár a mosatlan.

Este majd még jövök és reagálok mindenre!!
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok lányok! Kép

Képzeljétek tegnap voltunk Istvánnal bulizni! Kép Olyan jó volt! Céges buli volt (egy helyen dolgozunk) és nagyon szupi volt a hangulat, a zene és a kaja is. Csomót táncoltunk (először, komolyan mondom, hogy problémát okozott, hogy hogyan is kéne elkezdeni...már legalább 2 éve nem táncoltam) Kép. Szóval nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt végre bulizni. És utána Kép Kép is nagyon szupi volt! Kép Kép Tisztára, mint amikor csak jártunk. Kép Mondtam is apának, hogy gyakrabban kéne bulizni mennünk, de lehet, hogy csak gyakran leitatom. Kép Kép

Ja, és most hoztuk el a kocsit! Kép Kép Úgy örülök neki, már neve is van...Henrik. Kép Kép Ez jutott először eszembe, amikor megláttam. Szegény Samukát ott hagytuk, de nem is gondolok inkább rá, mert nagyon rossz lesz a kedvem. Szóval most az egyik szemem sír, a másik meg nevet. De sajna a Twingo nagyon kicsi volt, és férjemnek kocsiját még pár hónapja lecseréltük egy kisebb régebbire, amit lehet nyúzni. Így a két kis kocsi nem volt túl praktikus. De pl. a kis öregbe Kép (ez egy régi fiesta) két bazi nagy fenyőfát bepakoltunk, úgy, hogy még a csomagtartó is le volt csukva. Kép Szóval az meg jól rendezhető. Végülis azt is szeretem, csak meg kell szokni, de ez tényleg szupi! Na jó, nem áradozom itt tovább, mert még hülyének néztek. Kép

Ja, és még valami Kép képzeljétek a buliba úgy dícsért mindenki, hogy milyen csinos vagyok, meg vékony, hogy vékonyabb vagyok, mint, amikor odakerültem...úgy hízott a májam. Kép De az igazság az, hogy nagyon jól esett kicsit fáradt anyai szívemnek. Kép Kép

Ennyit rólunk és a kocsiról. Kép
Ma Bencécske csoda jó volt, csomót játszottunk, és már ment több, mint 11 lépést. Kép Olyan büszke vagyok rá...egyébként tipikus anyuka lévén, a buliban is folyamatosan Bencéről meséltem, már egy perc sem múlik el, hogy ne gondoljak rá. Kép Hát ennyit rólunk!

Szilvi Kép
Aranyos lehetett a fiad, ahogy extázisba esett. Elképzelem, ahogy rázogatja a popsiját...olyan édesek ezek a kölkök!

Dia Kép
Tamásnak én is boldog névnapot kívánok, így utólag is! Kép Hogy vagytok, hogy állsz a sütés, főzéssel? Én még sehogy, de gondolom ez nem lepett meg. Kép Domika mit csinál mostanában?
Nem semmi ez az ötig fent lét. Kép Gyanús vagy te, múlkor láttam a fürdőben nálatok olyan kis gyógyszeres dobozokat (most már tudom mi volt az...viszontláttam a született feleségekben Kép) Ja, egyébként korai volt az öröm a született feleségek dupla részes vetítéséhez...az eddigieket ismétlik. Kép Kép

Gigi Kép
Milyen rácsról beszéltek? Már olyan régen téma, de nem tudom, hogy miről van szó. Kép Aztán nem akarok semmiből kimaradni. Kép
Oli, hogy van, készülődik már a Karácsonyra? Kép

Melinda Kép
Te aztán tudsz pörögni! Kép Kép Nálunk azért ilyen nem szokott lenni, hogy István egész nap Bencézzen. Na, majd minnnyá elolvastatom vele a bbnetet. Kép Mi közösen szoktunk foglalkozni vele, vagy felváltva. Egyszer ugyan, amikor beteg voltam, akkor ő foglalkozott vele.

Puszi
nmzsx

Sziasztok!
Azt hittem ha szabin leszek végre pihenhetek,de neem.Meg se állok egész nap.KépReggeli után elmentem a gyógyszertárba tápszerért aztán a fordászhoz.Ott ültem két órát/eddig pihentem/.Aztán rohanás haza ebédet készíteni."Mondjuk azzal nem volt sok baj,mert a hurka,kolbászt bedobtam a sütőbe.Kép"Amíg sült kivasaltam egy kosár ruhát.Ebéd után megsüttem 6 tepsi csigát/süti nem élőKép/majd elrohantam még vásárolni.Aztán kitakarítottam.Most az ajcsikat csoportosítom és a nappaliban rendeszkedek.A fiúk jól elvoltak egész nap.KépMost is együtt húzzák a lóbőrt.Kép
Képzeljétek mi volt ma a gyógyszertárban!Úúúúgy felhúztam magam!!!!!!!Kiváltottam 2 tápszert/elég méretes doboz/és 2 popsikrémet.Mondom a nőnek adjon már szatyrot mert,hogy a fenébe viszem el kézbe.Erre rámförmedt,hogy úgy viszem el ahogy akarom nem ad szatyrot mert nem adhat.A múltkor elkapták/nem tom kik.../,hogy adot szatyrot és megbőnették.Hát ilyet??????KépÁllítólag reklám vagy mi a fene azért nem adhatnak.KépNa nagy dobozokkal beegyensúlyoztam a pluszba és egy rohadt szatyor miatt végig álltam egy kilométeres sort.Szóval a fodrászhoz érve 200-as vérnyomásom volt.KépArról már nem is beszélek,hogy nem látni,hogy fodrásznál voltam.KépSzóval ez volt a mai napom.Kép

Zsófi!Kép
Irigy,irigy a buliért!KépBár nálunk egy buli nem éreztetné velem azt az érzést,hogy most jöttünk össze apjukkal.KépKépDe elterveztem,hogy a két ünnep között mi is elmegyünk moziba és vacsizni.Addig Domit a keresztszülőkre bízom,bár ők még nem tudnak róla.KépMégegyszer gratula a kocsihoz,használd egészséggel!KépKöszi Tamás köszöntését.A pirulákat valaki más fürdőjében láthattad.KépNálunk szinte még fájdalomcsillapítót is úgy kell keresgélni.De a hűtőben van bőven,nazivin,lázkúp,köptető,phanadol szirup.Kép

Gigi!Kép
A múltkor már akartam is kérdezni,hogy miért nem dicsekedsz Oli beszéd tudományával!?KépSzerintem is nagyon sokat beszél.Tündéri amikor mondja,hogy adol,adol....Na meg a picsa!!!!!KépKépÉppen ma dorgáltam meg Domit,hogy nem leszünk jóban mert ő nem akar beszélni se és járni se.KépKépLusta disznó!Kép

Sys!Kép
Nekem is tetszik a tányér.Igazán ügyi vagy!KépBaleset.Kép

Kata!Kép
Hogy van a beteg?Megmarad?KépKitartás!PusziKépÜgyi vagy,hogy fogdokihoz jársz!Na és bátor!Kép

Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Mielött még rossz hírét kelted a fiamnak, nem azt mondja, hogy picsa, hanem, hogy PITYA!!!!!KépKép Teeeeeeeeee!!! Látod én ezért nem megyek fodrászhoz. Úgysem látszik sosem. Max. ha levágatom rövidre, de most kényelmi okokból növesztem. Domi majd megtanúl járni, te meg rohanhatsz utána. Nálunk öt perc nyugalom sincs. Nem akarlak kiábrándítani, de Vikiék sielni mennek karácsony után, úgyhogy ők nem tudnak vigyázni Domira. Meg nem is lesztek itthon. VAgy mennyi időre mentek Mezőre?? Nem vagyok képben. A két ünnep között én is tervezek egy kis disznótorost. GyógyszertárKép Én ezt nem is értem. Nálunk mindig adnak, a gyógyszertár neve van rajta. Gondolom ők meg gyógyszergyáras szatyrot osztogattak. Jó bunkó felétek a patikusKép

ZsófiKép
Rács: az a lényeg, hogy van nálunk egy lépcső ami megy fel az emeletre (húúúú milyen meglepőKép)és eddig székkel barikádoztam el. De azt simán félre tolja. Kb egy hónapja vettem a Brendonban egy olyan ajtót amit nem kell felfúrni, hanem csak befeszíteni. HÁt egy nagy kalap sz@r volt 16 ezerért!! Visszvittük, természetesen nem adták vissza a pénzt, pedig eredeti csomagban másnap vittük vissza. Úgyhogy le kellett vásárolnomKép Melinda adott egy ötletet, hogy az Ikeában lehet jó ajtót kapni. És tényleg. Felszerelte az apu, jó stabil. Pedig már Olikám ki akarta tépni a falbólKép

KataKép
Raul mennyi idős kora óta lovagol??? Elhiszem, hogy büszke vagy rá. Én már attól elhaltam, hogy kivitte a szemetet a kukábaKép Mi lesz itt később? TEhetnél már fel a fiúkról képet!! Légyszi!

MelindaKép
Hol vagy??? Csak nem sütiket gyártasz? Pihenj!!!!! Köszi szépen az Ikeás tippet. Nagyon szuper az ajtó. Hálám üldözni fog!!

SzilviKép
Megkérdezhetem, hogy miért tüntél el ennyire?? Mi írogattunk ám neked ide. Meg hiányoltunk. Ezek a törpék annyira tudnak ordítani ha fáj valamilyük, hogy az emberben megáll az ütő. Én még a hatása alatt vagyok, ő meg már röhög. Asszem lesz még részünk pár ilyen balesetben.Kép

Na voltunk a vacsorán. Én olyan hülye vagyok amikor még mindig abban reménykedem, hogy tudok pár értelmes mondatot váltani felnött emberekkel. Egész végig a bárpult mellett ácsorogtunk, amin volt egy karácsonyfa, egy bicikli modell meg egy szánkózó rénszarvas. Rénszarvast állandóan nyomkondi kellett, hogy énekeljen. Biciklit rángatta jobbra-balra. Fenyőfát meg párszor felborítottuk.Kép Eközben mindenki cigizett a kócerájbanKép (na jó nem mondhatok erre semmit mert nem játszóházba mentünk) Gyorsan kikértem a kaját. Míg evett legalább addig ültünk. Mindenki röhögött rajta mert nagyon ízlett neki a kaja, úgyhogy alig nyelte le a falatot már mondta, hogy adol, adolKép Fél kilencre már haza is értünk. Viktor persze ott maradt bulizni.

Na lépek, puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Családi problémák miatt tüntem el, de már minden rendben van. Magam alatt voltam nem volt kedvem semmihez csak a gyerekekkel foglalkoztam. Ne haragudjatok, hogy úgy eltüntem, de mondom most már minden a legnagyobb rendben van.
Tök jó, hogy Oli így beszél már. Nekünk azt mondták, hogy lehet hogy fel kell vágni GergQ nyelvét mert le van tapadva és akadályozni fogja a beszédben. De szerintem semmi ilyesmit nem kell majd csinálni, mert a barátnQmnek is ezt mondták és a lánya még nem volt másfél éves és folyékonyan, tisztán beszélt.

Nem is mondtam képzeljétek megyünk 29.-étQl 2.-áig DobogókQre. De már most lelkiismeretfurdalásom van mert GergQcit meg itthon hagyjuk a Mamával. Szerintetek nagyon rossz anya vagyok?

Felrakok még egy pár képet az alkotásaimról:

Kép
Kép
mécsestartó
Kép
lámpa
Kép
sys

Sziasztok!
MINDENKINEK BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNUNK!Dia,Domi,Tamás
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Irtó rövid leszek,rohanok.

Dia!
Patikus.KépRuszlánt most küldtem vissza a dokihoz,azt hiszem szúrkálhatom megint.Kép

Gigi!
Tényleg nagyon okos Oli!!KépNem semmi,hogy már ilyen sokat beszél!Kép
Képet sajna nem tudok feltenni ezzel a retek őskori géppel.Kép
Raul párszor ült lovon eddig,de kantáron vezették,így futószárral azért izgalmas volt.Kép

Szilvi!
Nagyon szépeket csináltál!KépBár én is ilyen ügyes lennék!
Raulnak születése után,még a kórházban felvágták a nyelvét,hát,mit mondjak:látszik.Egész nap karattyol.Kép
Egyáltalán nem vagy rossz Anya,érezzétek jól magatokat!

Zsófi!
Tök jó kedvem lett a soraidtól,mert érződött,hogy milyen jó a hangulatod.KépRagadós.Kép

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Nem tom, hogy tudok-e ma még jönni, mert már tényleg kéne készülni Karácsonyra. Kép Még semmit nem csináltam. Kép Lustaság fél egészség! Kép Kép

Szóval Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Nem tom, hogy tudok-e ma még jönni, mert már tényleg kéne készülni Karácsonyra. Kép Még semmit nem csináltam. Kép Lustaság fél egészség! Kép Kép

Szóval Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Tegnap estére elég vacak hangulatba kerültem, mert kiesett a fogamból a tömés és nem voltam szép látvány Kép Kb. az 5. fogorvos vállalt el, mert mindegyik szabin volt már januárig!!! Jól megy ezeknek, nem kell sajnálni őket. Na a lényeg, hogy annyira sz@r kedvem volt, hogy nem akartam lehúzni a hangulatot. De ma megcsinálták, csak 14 ezer magyar büdös forintunk bánja Kép Ja és még felajánlották, hogy megcsinálnak még kettőt, így a három "csak" 20 rugó. Köszönöm, de nem éltem vele Kép

Zsófi!
Te voltál a fő ok, hogy inkább hallgattam, hát annyira jó kedved volt. Öröm volt olvasni és az a sok mosolygós fej Kép Régen biztos nem értékeltünk volna ennyire egy ilyen görbe estét, most meg szinte a mennyországban érzi magát az ember Kép
Pörgök ezerrel, de ma azért takaréklángra állítottam magam, jobban mondva olyan kótyagos vagyok, hogy csak na. De azért nappalit így rendbe raktam, és előkészítettem a fa helyét Kép
Jó készülődést Neked is! Látod, Te legalább kipihentem állsz neki karácsonyozni és meg már kifacsartam magam! Kép

Dia!
Mondtam én Neked, hogy csak szabinak tűnik, ha otthon van apája, de úgy kihajtjuk magunkat, hogy csak nézhetünk. Sajnálom a fodrász eredményét és a patikát Kép
Remélem a mai napod jobban sikerült Kép

Gigi!
Oli nagyon kis okos! Nekem az tetszik a legjobban, hogy a gyertyát is mondja már Kép Pitya Kép Kép Kép Már én is nagyon várom ezt az időszakot, hogy tényleg tudja az ember lánya, hogy mit akar a kis pöcsöse. Azt is úgy élvezem, hogy amikor csak hallom, hogy "gni", na akkor inni akar Kép Most fognak csak rohamosan beindulni, mi meg csak kapkodjuk a fejünket! A szemetes sztori is klassz Kép Az őszieknél olvastam hasonlókat.
Az biztos, hogy törpével már nem tud úgy kikapcsolni, vacsizni stb az ember, mint előtte. Látod, Zsófinak még Bence nélkül is csak a kissrác volt a témája. Pláne, hogy az egész éttermet átrendezte Oli Kép
Örülök, hogy jó lett a rács! Most Viktor vagy Apukád szerelte fel? Kép

Szilvi!
Hú, nagyon ügyes vagy, hogy csodadolgokat csináltál. Nekem nincs túl ügyes kezem ezekhez, bezzeg a húgom olyan gyönyörűségeket tud gyártani, hogy csak ámul az egész család. Ahhoz képest biológus lett belőle Kép
Sajnálom a családi gondokat Kép, remélem már rendeződött minden.
Jaj, ezek a balesetek Kép Szörnyű, én is úgy meg tudok ijedni. Pláne, hogy ennyire vérzett is szegény Gergőnek. Nekünk csak kicsit fojt a vér, de én attól is betojtam. De azért folyamatosan kékfoltos Marci, mire eltűnik az egyik, produkál egy másikat Kép Kép
Dobogókő miatt irigyellek és nem vagy rossz anyuka. Gergő biztos jól fogja érezni magát. Utána pedig egy kipihent, feltöltődött anyukát kap vissza. Kell ennél több?! Kép

Kata!
Édes lehet, ahogy Raul lovagol Kép Én is rinyálnék ezerrel, az tuti!
Szerdai buli jól sikerült negyed 5 körül mentek el hazulról és 3 órát távol voltak. Ezalatt egy nyikkanása sem volt, legalább Gábor szerint Kép Pl a kocsiban is tök nyugis volt, bezzeg amikor mellette ülök, gyakran nyivákol. Úgyhogy ezen felbuzdulva ma már az anyósülésen utaztam újra kb. 1 év után! Furi volt Kép Vissza a bulihoz: mindenkivel haverkodott, kunyizta a kajákat, táncizott (értsd rázta a sejhaját), pápázott, vigyorgott. Végeredményben: nagy sikere volt! Kép

Asszem ennyi. Enni kéne, mert kilukad a gyomrom, de nincs étvágyam Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk Mindannyiotoknak!

Kép

Puszi: Marcika & Melinda & Gábor

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Kép
Melinda!Kép
Megláttam a fenti képet és mondom magamnak :Hú de klassz fájuk van Szlonkaiéknak!KépAztán gyanús lett,hogy nálatok nem is láttam kandallót.Majd leesett,hogy ez egy üdvözlő lap.Kép
Mikor fogsz tetsztelni?Juj úgy izgulok!KépFogorvos.KépMivel tömte be a fogadat arannyal?KépÉn is csak tartaléklángon pislákoltam ma.KépDélelőtt még elszaladtam Édesapának koszorút venni,persze megajándékoztam magam is még egy parfümmel.KépOda adtam Tamásnak,hogy csomagolja be és lepjen meg vele.KépAztán megfőztem és pihiztünk.Majd megjött Domi keresztanyucija,vele lehúztam egy stampot/én csokilikőrt,ő jégert/.No mi két nőszemély kellően be is csicsentettünk ettől a hatalmas mennyiségű piától.KépMire anyósék jöttek 5-re karácsonyozni én már csak bóbiskoltam.KépMost kezdek helyre rázódni mert már vacsiztunk.KépHáát ennyi volt a mai napom.KépDomikám tündéri azt leszámítva,hogy délután nem aludt így estére elég kezelhetetlen lett.Magyarul zizis volt!KépDeeee már látni a 10.fogacska csücskét is!Kép

Sys!Kép
Irigy Dobogókőért!KépÉrezzétek jól magatokat,aztán beszámolót kérünk!KépIgazán ügyi,kreatív csajszi vagy.Kép

Kata!Kép
Nagyon ügyi Raul,igazán büszke lehetsz rá!KépBár ha Domikám ülne ott akkor biztos a frász kerülgetne.Kép

Mindenkinek sok puszi!Szép estét!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Bocsi lányok,hogy már megint képet teszek közzé.KépDe ez ma este készült fürcsi után és annyira tetszik,hogy gondoltam megosztom veletek.KépPuszi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Csak gyorsan...kaptam ma egy olyan szép történetet, gondoltam fölteszem ide! Holnap este megpróbálok jönni!

Sok puszi mindenkinek!

Egyszer egy ember megbüntette a lányát, amiért az eltüntette a drága pénzen vásárolt arany csomagolópapírt.

Amiről az apa nem tudott az az volt, hogy a lány hosszú órákat azzal töltött, hogy az aranypapírból kivágjon egy darabot, amivel az apja számára készített ajándékot: egy dobozt csomagolt be vele, és tette a fa alá.

Amikor szenteste az apja meglátta az ajándékot, kibontotta és látta, hogy a doboz belül üres.

Azt mondta a lányának:

- Tudod kislányom, az úgy szokás, hogy ha valakinek ajándékot adunk, akkor nem szabad üres dobozt adni.

- De apa - így a lány - hiszen ez a doboz nem üres, tele van csókokkal, amiket én raktam el neked karácsonyra.

Az apa könnyeivel küszködve ölelte át a lányt, bocsánatáért esedezve. A kislány átölelte apját és sírva bocsátott meg neki.

Nem sokkal ezután a kislány meghalt egy balesetben. Az apa egész életén át az ágy alatt őrizte az arany dobozt. Amikor rosszul érezte magát, mindig kinyitotta a dobozt és egy emlékezetes csókot vett ki belőle, így emlékezve az ő gyermekére, aki azt odatette.

Mindannyiunknak van ilyen aranydobozunk, amely tele van csókokkal gyermekünktől, családunktól, barátainktól, Istentől.
nmzsx

SziasztokKép

MelindaKép
Szép a nappalitokKépKépKép

SzilviKép
Örülök, hogy rendezőtek otthon a dolgaitok. Nagyon ügyes vagy! Én csak lesek. És ezeket a szépségeket mikor csinálod?? Nekem semmire nincs időm, pedig csak egy haramiám van.

Lányok!Kép
Mindenkinek nagyon szép ünnepeket kívánunk! Biztosan benézek az ünnepek alatt is, hogy lássak sok szép karácsonyfát! Viktort ráízzítottam, hogy faragja be a fát, hogy holnap már csak díszíteni kelljen. De azt mondta, hogy mamut fenyőt vettem, úgyhogy holnap jön az ismerőse motorosfűrésszel farigcsálniKép Egész nap csak takarítottam de az alsó szintre már nem maradtam sem időm sem erőm. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem fogom a belemet is kilógatni, hogy aztán holnap estére már halál fáradt legyek. Takarítás meg volt, de a rendrakás elmaradt. A sok cucc be lett pakolva az ajtóval rendelkező szobákbaKép Olivér sem aludt ma szinte semmit. Délelött szervízbe vittük Viktor kocsiját, az úton aludt vagy 20 percet. Na ennyi volt a napi adagja, úgyhogy estére már elviselhetetlen volt. Mondtam is neki, hogy vigyázzon magára mert ezt látja a Jézuska. De nem hatotta megKép Pár év múlva már lehet ezzel zsarolni.
Most megyek, mert még a skacok ajándéka nincsen becsomagolva.
Legyetek jók, mindenkinek sok szép ajándékot. Sírásmentes napokat!!
Puszi
Kép

KépKép
gigi28

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Tóth Bálint:
Egy kisfiú születésére

A lucfenyőn rigó fütyült
a hegyen pásztorcsillag ült,
s három nagyfülű csöpp szamár
hátán jött a háromkirály.
A villamos szépen megállt,
a rendőr hármat szalutált,
néztük a furcsa menetet,
a kalauz is nevetett.
A buszról kucsmás, nagysubás
fehérszakállú vén juhász
zökkent le, nyakában a kos,
övében fényes rézfokos,
bojtárja báránykát hozott,
és senki nem csodálkozott:
- Induljunk - mondták -, emberek,
látni a boldog kisdedet.
A küszöbön egy angyal ült.
-Még nem lehet!- szólt, s elrepült.
Fénylett helye míg visszaszállt,
kaput, ajtót szélesre tárt,
s mentünk, hogy végre lássuk őt,
ki mindőnk örömére jött.
Testén fehérlő pólya volt,
jászol helyett csöpp ágya volt,
lehelte boci meg szamár,
- álltunk, mint ki csodára vár -
s hogy felmutatta Mária,
sírt, akár más emberfia.

sofka
sofka

Sziasztok!

Nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Köszönöm a bíztatást DobogókQvel kapcsolatban, már azon gondolkoztam, hogy csak Apát meg a Lányát küldöm én meg itthon maradok. Borzasztóan fog hiányozni GergQ és remélem nem fog megutálni mire hazajövök. Viszont hál istennek Q is imádja a Mamát úgyhogy biztosan nem lesz gond.

Gigi!
gergQ nagyon jól elvan magában így délutánonként tudtam kreatívkodni meg éjszaka.

Sok-sok puszi mindenkinek!
Szilvi
sys

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?