Sziasztok!
Eltartott egy ideig, mire elolvastam 4 napi termést.
Liliapuka
Hát már az sms-nél is nagyon-nagyon meghatódtam, de ahogy a képeket néztem.... Sok boldogságot kívánok nektek. Mérgelődtem, hogy pont akkor nincs gépem, amikor szültök. Mindketten ügyesek voltatok, és fantasztikus ez a tempó.
Mino
Nekem is jó a csütörtök, 4-ig biztos. Sajnos Bencével itthon vagyunk, mert beteg lett, így tényleg nem lenne aktuális, hogy feljöjjetek. Nagyon köhög, és lázas lett szegénykém, de közben azért a leckékkel is haladni kell. Nem egyszerű, ha már iskolás a gyermek. Szerencse, hogy most én amúgy is itthon vagyok, mert különben a nagymami szokott ilyenkor vele lenni, ő meg nem tudna vele tanulni.
Majd megmutatom a férjemnek az írásaid a diabétesszel kapcsolatban. Olyan jó lenne, ha mindkettőtöknek hasznos lenne ez az eszmecsere. Az az igazság, hogy ő elfogadta azt, amit a dokinő mondott, és nemigen nézelődik másfele. Én szoktam az újdonságokra, hírekre figyelni.
Olyan jó mindenkit olvasni, ahogy készülődtök a karira.
Nana
Az uh ára az brutális volt. Majd lefordultam a székről. Olyan szép vagy a fotón. Én is imádom az ikeás dobozokat, de mostanában nem járunk, így itthon veszek ilyen tárolókat. Férjem ki van rajtam akadva, azt mondta, hogy doboz vásásárló kisiparos vagyok már.
Mindig rendszerezem a játékokat és a por miatt sem mellékes.
Most ennyi jutott eszembe.