Új privát üzeneted érkezett!

A lina egy két ágyas baba-mama szobában, hála az ismerős főnővér helyettesnek.
Viszont nem tud még normálisan lábbra állni csak segítséggel, mert szédül zúg a füle meg ilyenek... Azt mondják, hogy valószínüleg a rekeszizma nem rendeződőtt még vissza és kellene egy haskötő, Így most rohanok és veszek egyet.
Délután még írok és teszek ki új képeket
liliapukája

Nahát Syg, milyen ügyes vagy. nekem eszembe se jutott hogy esetleg én szivjam meg az orrszivó végét. Kép Az egymásba rakható dobozok Ikeásak, van a Kikában is. Ott is vettem már. Az Ikea apró gyerektárolói általában nagyon ötletesek, praktikusak és olcsók.

Leona jól van? Hogy aludt? Már kérdezni akartam a férjed hol dolgozik? Emlékszem eygszer már írtad, amikor vki esküvőjét szervezte vagy ilyesmi. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
mail megjött, oké!
Jó ez az orrszívás Kép A cél szentesíti az eszközt, nem?

Szláva,
nagyon szép, és gyors volt akkor Lili születése, ügyik vagytok!

Bea (Zsolti),
a táblázatot küldöm! Most nincs időm kicsinyíteni, lassan indulunk Szegedre.
Nana, küldenél egy mailt, hogy elküldjem Neked is a táblázatot? Lehet, hogy tudnom kéne, de mégsem Kép

Kép

Kép
kobudo

Szláva,
igyon sokat-sokat és ha vmi homeot szeretne, akkor China rubra CH30.

Nana, Kob,
vmit muszáj volt kitalálni, nem akarom, h féljen a porszívótól.A nóziját meg le kellett szívni.

Nana,
jó lenne már eljutn az Ikeába. Remélem nemsokára már meg fogja "engedni" Leona.
Robi most nem a vendéglátásban dolgozik, nyáron csak besegített, amikor sok rendezvény volt. Egy izraeli gyümölcslésűrítményeket forgalmazó cégnél dolgozik. Sok helyen van ez a gyümölcslé, pl. a Főzelékfalóban is.
Leonát fél 12 és fél 8 között egyszer kellett felvennem (előtte többször is)és mostanában nem kell őt állva elringatni, hanem elég vele beülni a hintaszékbe. Ált. 5-10 perc alatt elalszik.

Kép
sygnum

Egyszer már kérdeztem, ha esetleg vki tudja, hol van kecskeméten kismamajóga? Esetleg baba-mama kapcsolatanalizisre lehet vhová járni?

Kob,
mailt köszönöm. Nagyon profi. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
olyan gyümölcslét mi is vettünk már, illetve a férjem, 5 l-eseket (én nem szeretem. Szerencsére Kép)
A hintaszékben való ringatózás nálunk is nagyon bejött. Kép Most bezzeg csak szól hogy megy aludni. Kép

KépKép
KépKép
nana09

kob
mail ment

syg
látod enniyre feledékeny vagyok tudod mi félelmetes ebben dologban oy nagyon büszke voltam memóriá,ra hihetetlen dolgokta megjegyeztem anyum mindig nekem mondot meg minden dátumot meg mindent mert tudta hogy nem feljetem el mostmeg.. Kép ennyire béna vagyok nagyon bosszant főleg az hogy ezzel a feledékenységgemmel megbántopk embreket pl egy elflejtet igérte amit most a tesónak is ttem és nagyon fontos lett volt és elfelejttem Kép és most hargaszik rám

zsolti
hogy van bea ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Édes nagyhajú Lili!Kép

Nana, nem Õ a nappaliban csinál kupit! De délelőtt becsomagoltuk az ajándékok nagyrészét, és nem is nagyon akarta Õ csomagolni,mert a celluxozó lefoglaltaKép! Kob egyszer már írta a kismamjógát, de nem emlékszem, h hol van, és arra sem, h mikor írtaKép!

Megvettük ma a fát is, még jó, h itt van a sarkon, különben Apa betojt volna, olyan nehézKép!

Kép
seriff

GRATULÁLUNK MI IS!!!!!!!!!! Kép

NAGYON SOK ÖRÖMET A BABÓHOZ!!!!!!! Kép
birolili

seriff Kép

miért mekkora fát vettetek vagy gyökeres azért nehéz?

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana,

Klapka u-i jógastúdió, Janiné Etelka vezeti. 30/255-5220 Hívd fel, nem tudom, hogy most mikor van.

Kép

Kép
kobudo

Köszönöm Kob, bocs ha már írtad.

Mégegy segítségkérés. A nagymamámnak szeretnék venni gyógykristályokat (vagy vmi ilyesmi csodabigyot). Hol keressem én ezt? Hol, Milyen boltban?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Most lett csak gépem, olvasok péntektől, majd jövök.

Mino neked gyorsan elküldöm a számom emailben a pontok miatt, mert ügye csak 31-ig jó.

Lináéknak nagy-nagy GRATULA! Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Nana,milyen kristályokat? Amik ilyen féldrágakövek,mint rózsakvarc, stb? Mert ezek biztosan vannak ott a Főtéren vmelyik sátorban,vagy a Malomban is mintha lenne egy ilyen üzlet.

Roz, nem gyökeres, 2.10 m -es a fa,nem tudom miért, de télleg nehéz, megpróbáltam bevinni a garázsbaKép, viszont csodaszép, és kezd lassan karácsonyi hangulatom lenni, mert éreztem az illatát, pedig állítólag nincs is ennek a fajtánakKép!

Kob, jó utat! Csak nem vizsgád is lesz még Karácsony előtt?

Mino,mi is katunk még tegnap pontokat, de egy füzetünk már betelt, le is adtuk, újat meg nem adtak, vagyis az nem gyűjtős, hanem egykuponfüzet. Így viszont van vagy 8 pontunk, kéred?

Kép
seriff

Seriff,
Hú, jó kérdés! Fogalmam sincs. Kép A tv-ben látta az én drága jó nagymamim vmi teleshop vagy hasonló műsorban. Én meg mondtam neki az biztos gagyi, majd én veszek neki igazit. De hogy mit? Kép
Milyen fajta fát vettetek?

KépKép
KépKép
nana09

Normann, vagy egyesek szerint Nordman fenyőt vettünk. Hű,ezt nem tudom milyen kristály lehet, még nem is láttam a tvshopban sem ilyetKép!

Ja, Syg,azt láttam, h vannak ősz hajszálaidKép!Kép

Kép
seriff

Lináék!
Szívből gratulálunk mi is Nektek!
Sok pihenést, bőséges tejecskét, kicsattanó egészséget kívánok Kicsiny családotoknak! Kép

Cukker, köszi, e-mail megjött! Valszleg csütörtök lenne a napja, amikor el tudnánk hozzátok ugrani, de ha nem haragszol, nem maradnánk, mert 3an leszünk, (dokihoz megyünk). Csak feldobnám hozzátok a szakácskönyveket, és magamévá tenném a pontokat! Nagyon köszönöm!

Seriff
Vovv...8 pont??? Nem sajnálnád??? Hát persze, hogy szeretném! Keményen rádumáltál! KépKépKép
(De ha mégis megtartanád a pontokat, akkor szerzek Neked üres pontgyűjtő füzetet!)
Cserébe, ha valakinek kell valami a DM-ből a 15% kedvezménnyel, csak szóljatok!

Bea tök jól van. Gerinc érzéstelenítést kapott, meg volt előtte egy kis Dormicum, amitől mintha becsípett vlna.. Sok mindenre emléxik, mert közben mesélték a történéseket, de nem tudja, h valóság volt, vagy csak olyan álom féle.. KépKép
Holnap már jön is haza! A kedve is jó!
MAjd Zsolti mesél még.. KépKép

KépKép
mino

Seriff,
mi is olyat szoktunk venni. Megkérdezhetem arra felétek mennyibe kerül? És pontosan hol vettétek?

KépKép
KépKép
nana09

Syg
Nem vágattam rövidebbre a hajam... KépKép

Roz
Pindur pandúr megvan, Pestről! KépKép Andris szerezte be! Megdícsértem...KépKép

Nana
Nekünk is van a recsegős kerekű, tükrös aljú, csörgős lámpájú autónk!! KépKép
Szuper ez a kép rólatok! KépKép

KépKép
mino

Nana, mától 3ezer métere,eddigi 3500 volt, és nagyon szépek, pont a sarkon van, ahogy bekanyarodsz a Hetényi útról a Széktó utcába, de ott a Domb áruházzal szemben vhol,pontosan nem emlékszem,ott is uezek árulnak.

Mino, nekünk idénre már úgysem gyűlik össze annyi pont, úgyhogy a Tiéd,csak gyere érte.Mindjárt dobok egy mait, h hová rejtem ha nem lennénk itthonKép!

sÜL A 3.ADAG MÉZES,MOSTMÁR REMÉLEM EZ KITART kARÁCSONYIG!

Kép
seriff

lányok,küldenék egy pps-t Beniről a megadott emailek alapjánKép
remélem nem veszitek tolakodásnak

KépKép
KépKép
bepa77

irtam egy jó hosszut de elszállt Kép

majd este ujra irom ugyis egyedül lesze

csa lényeg

bepa
én nagyon várom Kép

seriff
mézers recit ird már le légyszi

nana
majd leirom ujra hol aphatsz ilyet szerintem
de most rohano áki nagyon nyügi

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Te minden este egyedül vagy?Kép
Oks,a mézes, tuti puha helyből:
25dkg mézet 10dkg margarinnal és 10dkg cukorral összeolvasztasz,hogy egynemű legyen-kicsit kihűtöd, belekeversz egy egész tojást és még kettőnek a sárgáját.50dkg liszthez 1 teáskanál szódabikarbónát,és 1 evőkanál mézeskalácsfűszert keversz, hozzáadod a mézes masszához, összegyúrod-kézzel,kanállal és folpackkal bélelt tányérba teszed, be a hűtőbe másnapig,akkor 3részre osztod, kb fél cm-sre nyújtod, kiszaggatod, tojással megkened,160 fokon 12-13 percig sütöd. Ez Anyukám receptje, Neki picit kemény lett, de csak mert túl vékonyra nyújtjaKép!
Hannácska, kb másfél órája ásítozik, d nem bír elaudniKép! Mostmár kár is lenneKép!
Bepa, én is várom, küld!

Kép
seriff

Nana,
Ezt a gyümölcslésűrítményt nem tudod venni, üzletben nem kapható. 5 literes kiszerelésben nincs is. Egyébként Grand Gold a márkája, van honlapjuk is. Sztem finom, ha jól hígítják. Sok helyen túlságosan felhígítják.
Most mondja Robi, h a Szil-Coopban lehet kapni őket.

Cukker, Mino,
a pontokat jan. végéig lehet beváltani.

Seriff,
lebuktam, észrevetted őketKép

Bepa,
jöhetKép

Manóka nagyon ügyes volt ma. Csak 2* volt kézben, egyszer de., amikor az alvásból felébresztette a telefon, meg du., amíg porszívóztam. Egyébként meg mindig a hintaszékben aludt el, nem kellett vele állni és ringatni meg táncolni. Azért még nem kezdek reménykedni, h így marad.

Kép
sygnum

ebben a mézesben van kalória rendesenKép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Eltartott egy ideig, mire elolvastam 4 napi termést.

Liliapuka

Hát már az sms-nél is nagyon-nagyon meghatódtam, de ahogy a képeket néztem.... Sok boldogságot kívánok nektek. Mérgelődtem, hogy pont akkor nincs gépem, amikor szültök. Mindketten ügyesek voltatok, és fantasztikus ez a tempó.

Mino

Nekem is jó a csütörtök, 4-ig biztos. Sajnos Bencével itthon vagyunk, mert beteg lett, így tényleg nem lenne aktuális, hogy feljöjjetek. Nagyon köhög, és lázas lett szegénykém, de közben azért a leckékkel is haladni kell. Nem egyszerű, ha már iskolás a gyermek. Szerencse, hogy most én amúgy is itthon vagyok, mert különben a nagymami szokott ilyenkor vele lenni, ő meg nem tudna vele tanulni.
Majd megmutatom a férjemnek az írásaid a diabétesszel kapcsolatban. Olyan jó lenne, ha mindkettőtöknek hasznos lenne ez az eszmecsere. Az az igazság, hogy ő elfogadta azt, amit a dokinő mondott, és nemigen nézelődik másfele. Én szoktam az újdonságokra, hírekre figyelni.

Olyan jó mindenkit olvasni, ahogy készülődtök a karira.

Nana

Az uh ára az brutális volt. Majd lefordultam a székről. Olyan szép vagy a fotón. Én is imádom az ikeás dobozokat, de mostanában nem járunk, így itthon veszek ilyen tárolókat. Férjem ki van rajtam akadva, azt mondta, hogy doboz vásásárló kisiparos vagyok már. Kép Mindig rendszerezem a játékokat és a por miatt sem mellékes.

Most ennyi jutott eszembe.

Kép

Kép
cukkermáz

Syg,
Pedig az volt. Grand Gold. Tuti. ua. mint a Főzelék...ban. Hát az lehet hogy nem 5 l volt nem igazán figyeltem meg és nem boltban vette, hanem vmi ismerőse hozta neki Pestről, vkitől.
Az ananász tényleg egész finom tud lenni, ha ugy ahogy írod jól higitják. Kép

Mino, és Bálcsi szereti ezt az autót??? Dani nem nagyon rajongott érte.

KépKép
KépKép
nana09

nana,
nekem az ananász a kedvencem, meg a grapefruit.de csak 1 literes kiszerelés van meg vmi nagyon nagy.

mindenkinek megvettük már az ajándékokat, csak manónak nem. és gőzöm sincs, mit kapjon. annyi mindent vettünk neki az utóbbi időben, de mindig odadtuk neki. most meg nincs több ötletemKép

Kép
sygnum

Bepa,
én is szeretném ha lehet.
dani2003@fibermail.hu

Syg,
hát én már csak ilyen hüle vagyok azért 1 l-t 5-nek nézni nem semmi. Kép
Már kérdezni szerettem volna, hogy ...szóval van nekem ilyen "nagy labdám" még Danival való pocakosságom alatt vettem, de akkor 9 hósan először ráülni már nem esett jól, most viszont majd szeretném használni, csak azt nem tudom hogy az én 180 cm-hez jó-e a labda mérete? Mekkora kellene nekem?

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
legalább 70 cm átmérőjű, de az is lehet, h kell a 75. Mérd le, ha úgy ülsz, h a csípőd derékszögben van, akkor milyen magasan ülsz és ahhoz adj még 5 cm-t. A lényeg az, h ne legyen a csípőd 90 fokos szög alatt. Vagyis fölött. Szóval érted, a combod lefelé lejtsen. De bénán magyarázomKép

Kép
sygnum

Szaiosztok!

Köszönjük a biztatást. Bea már jól van. Délután még nagyon fájt a lába, de mostmár könnyebb Neki. Holnap már jöhet haza.

Lillácskával megvívtam a közelharcot fürdésnél és etetésnél, de mostmár szunyókál a KisDrágaKép

Mindenkinek Jó Éjt !!!

KépKép
KépKép
sbea

seriff

köszi recit valami hasonlót sütöttem de ott nem kellet külön olvasztgatni semmit hanemmindnet egybe furcsálottam is mert amit eddig csináltam mindig kellet csak ez gyorsabban k és egyszerűbnek tünt igy 3 gyerek mellet finom ez is de nem az igazi Kép viszont nagy szépek lettek ki vannak díszitve mindennel mazolával dióval tojásfehérjévelmás nemjó lesz fár Kép csak ne dolgoztam volna vele annyit Kép
fátok biztosnagyopn szép mi is nagyot szertnénk idén már el is tevzetem ohgy lesz szombaton lepasszolom az összes gyerköcöt a mamának délután megcsinálom fát meg ajándékokat összerakom nikinek vasutat és az már ott fog zakatolnia fa alatt sok csillagszórót rakok fel meg vacsit is megcsinálom anyu olyan1 körül viszi el csajokat és 4-5 körül hozza vissza elvileg Kép
mostanában tényleg nagyon sokat vagyok egyedül gyerekekkel tibor mindig megy és nem igazán munka miatt van távol tegnap este vacsorázni voltak elég későn jött haza és ráadául most számitó géépet is eladta ugyhogy nem lesz gépünk mert korszerűsit kb 1 éves ez a gép na mindegy ugyhogy én bes gubozok szerintem ez idő alatt ha még gép sem lesz

zsolti
nagyon ügyes vagy hogy igy beválalaod lilávcskát bár szerintem ez neked egyáltalán nem jelentet gondotKép

mino
akkor mostmár minden ajándék megvan
én ma megint voltam nagykerbenésmegint 7000 ft ot ott hagytam Kép Kép

nana
szerintem kapsz a főtéren is az ásványos fickó bizt ott van nála szokottleni vagy aabban azorvos kellékesben ami a volt amforra udvarban vagy esteleg rákoczi utcából nyiló első utca talán weselényi utca nem tudom ott volt / van nem tudom van e még a bahia vagy mi csoda ott régen minden féle kütyüt füstöt mécsest párologtataot lehetet kapni rtalán most is vagy ceglédi uton van a sóbarlang és ők árulnak ha jól emlékszem vagy leglább tudják hol kapsz ( egyébként ajánomnektek meg mindnekinek ezt só "barlangot" nagyon szuperr 1 bérlet olyan 1500 ft körül és nagyon jót tezs ilyen téli időszakban Kép )

syg
nagyon ügyi leoka remljük igy is marad
kicsit igy te is helyre állsz lelkileg testileg reméljük lehet hogy érzi rajtad hogy megnyugszol attóla tudatdol hogy hogy ügyesedik Kép
nekem is ugyanez volt problémám hogy annyi mindent vettem csajoknak demindig odtam valami miatt és most nem tudok mit adni adrinak szülinapra még agyalok rajta szerintem sok apró kacatot kap amit régóta zsertne mint matricás fűzet esernyő matricák saját kifestő saját szines -finc- zsirkréta- készlet

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
még nem reménykedek, majd ha már 1 hete lesz ilyen.
Az a baj, h Leonát nem nagyon érdeklik a játékok. Még mindig az ásványvizes palack a kedvence.
A Mókuskás mondókának leírnád a szövegét? Nem emlékszek rá.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Linának nagy-nagy gratula a nem is olyan kicsi babához! Én is elpityeredtem, ahogy a szülésről olvastam és a képeket nézegettem.

Bea! Gyors gyógyulást, talpraállást kívánok!

Ma du. megyünk aláírni az előszerződést a lakásról, ha minden jól megy. Megnézettük másik ügyvéddel is a szerződést, remélem zökkenőmentesen belemennek a módosításokban.

Szép napot kívánok nektek! Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

pille

gatulálok lakáshoz Kép ez gyors volt Kép
ügyessek vagytok Kép

syg
hu remélem jól irom
mokuska mokuska
felmászott a fára
leesett leesett
kitörött a lába
doktorbácsi nem gyógyitja meg
mert huncut a mókus ujra a fára megy

most niki még alszik ő tudja profi módon Kép ezt a mondokát Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, gyorsan legyen meg az új gép, mert mi nélküled nem bírjuk ki egy fél napig sem! Ezt üzenem Tibornak, h ne zárjon el Minket Tőled!Kép
Én is így ismerem ezt a mondókát, csak az utolsó sor nem ugrott be. De tök érdekes,h mindig eszembe jut vmi gyerekdal,anélkül, h hallgatnám őketKép!

Pille, ügyik vagytok,és gyorsak! Mikor költöztök?

Mi se vettünk még ajándékot Hancinak,szánkót szeretnénk, de annyira gagyik vannak.Játéka meg tényleg annyi van, ruhája is,namajd holnap-holnapután még futunk egy kört!

Zsolt és Lilla harca klassz lehetett, hiába Zsolt erőfölénye, Lillácska biztos kicselezte!Kép

Mino, akkor melyik nap?

Nana, hinger?

Kép
seriff

Jó Reggelt!!!!

Jól aludtatok? Lillácska 20-6-ig szunyált, igaz 2,30-kor fent volt és gagyarászott, de nem keltem fel hozzá. Elaludt magától.

Bea már jól van. Rá is állt már a lábára. Nemsokára megyünk érteKép

Syg!
ásványvizes palack nálunk is bevált, viszont Lilla imádja a porszívót. Legelőször kb 1 hónapos korában arra aludt el, hogy porszívózunk a szobában. Érdekes... Kép

Szláva mizjs Linával és Lilivel? van már tejcsi?

Igazából ezt a két fotót szerettem volna megosztani veletek. 1 hete készültek az usziban. Nagyon jó kis képek voltak még másoknak is. Főleg nagyobb babákról lehet jó képet csinálni, mert Õk már úsznak pár másodpercet víz alatt, és a nagy hajuk lobog a vízben. Kép

Kép

Kép

Kicsit zavarosan írtam, de sietek még fürdeni, mielőtt Lilla felébred.

Szép napot

KépKép
KépKép
sbea

Zsolt, nagyon jó képek! Mennyire aranyos Lilla,és hogy nyitva van a szeme! Ezt nagyon kevés felnőtt csinálja! Nagyon-nagyon tetszik!Kép

Mino, közben olvastama a mailt,meg válaszoltam isKép!

Kép
seriff

űKöszi Seriff4

Volt olyan kép is amin ketten vagyunk lillával a víz alatt, de Én nem tudta értelmes fejet vágni így azok törlésre kerültekKép

Egy gyors fürdés már meg is volt. Most egy kis gyümit turmixolok. De mi legyen a menü?

alma-banán + gabonapehely?
alma- körte + gabonapehely?
körte-banán + gabonapehely?
alma-körte-banán + gabonapehely?
esetleg gaonapehely helyett babapiskóta ?
Tegyek bele narancsot is?

Szavazzatok. A szavazás ára : 0 Ft A szavazók között majd kisorsolok valamit. Kép

KépKép
KépKép
sbea

seriff
aranyos vagy bár tudom tibor is függő mert a tőzsdét figyeli a neten szerintem mégsem fog az olyan gyorsan menni mig mindent beszerel egy teljessen üres házba de bizom benne hogy haladni fog majd egy kicsit sürgetem Kép

zsolti
gondolom már evett lilácska
de én az elsőre szavazok Kép beát puszilom és erősődjön Kép ti meg vigsázatok rá lilácskával Kép a képek meg nagggggggggyyyyon jók szuperek

Kép

Kép

Kép
roz23

syg
pulsatilla ch 15 mire is vettem mulkor ? Kép jó kérdés mi Kép mert adrinak ákinak megint folyik az orra és nem emékszem mit kaptak mutkor folyi-folyik az orruk és kicsit köhögnek

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Danusnak is kicsit folyt az orra és főleg éjjel köhögött is. Én semmit nem adtam neki csak mézes-citromos teát (de rengeteget. min. 2 l) + kálciumot. kopp-kopp mintha már jól lenne. Kép

Persze Ákinak nem mehet a mézes-citromos, de Adri nem issza meg? Persze szigorúan házi méz.

Zsolti,
Ezek a képek tényleg nagyon jók. Kép Irigykedek is hogy nekünk ilyen nincs. Kép

SZLÁVA,
Kérlek jelentkezz be!!! Már izgulok mi van veletek. Kép

KépKép
KépKép
nana09

De édes Lilla! Kép Szerintem mi is kipróbáljuk majd Adél babával. Úgyis halak lesz Kép, biztosan imádja majd a vizet. Flóra rák jegyű, őt sem lehet kicsalogatni a vízből, annyira imádja. Meg lehet, hogy a vérében van, én is imádok úszni, űztem is versenyszerűen.

Lakás! Nem merem elkiabálni, ma még csak az előszerződés írjuk alá + foglaló fizetése. Átadás április közepén. Egy hónapos lesz Adél, az éppen ideálisnak tűnik. Addig is hitel intézése, belső burkolatok, színek,szaniterek kiválasztása. Nem fogunk unatkozni az elkövetkező néhány hónapban.

Roz! Ne hagydd magad, küzdj a gépért. Nagyon hiányoznál, a Te erődből szoktam meríteni, ha padlón vagyok.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

szia Pille!

Megkérdezhetem hol vesztek lakást? Olyan sokat mostanában nem építenek.

Mi is jártunk Danival bébi uszásra, de nekünk nincs ilyen szupi vízalatti képünk.

És hogy bírod még a munkát? nem jár túl sok stresszel? Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Zsolt, de miért turmixolod? Nem elég ha a banánt villával szétnyomkodod és az almát vagy körtét belereszelned? Én mostanában nem szoktam a turmixot elővenni. Különben mind finom sztem, én sem tudnék választani, talán azt nem amit utoljára kapott, vagy attól is függ,milyen állapotúak a hozzávalók,minek kell elfogyniKép!

Kép
seriff

Ma mindenki eltünt??? Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Szeretnem megkerdezni,hogy jar toletek valaki a Dr.Nyirady maganrendelojebe?
Ha igen,nem tudja veletlenul hogy UH-os kepet tud csinalni,vagy esetleg videofelvetelt??
Elore is koszi!!!
Ancsa

Kép
Kép
ancsa81

nann
én itt vagyok csak edzek akorára mikor nem lesz gépem Kép

olvastad a boltokat amiket irtam ?
ti megvettétek már fát?

tényleg
seriff
ti rövid levelűt vettek ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
igen néztem, ma el is megyek megnézni. Ma kell végre vennem vmit, mert holnap, holnapután már nem érek rá erre.
Fát ma szeretnénk megvenni.

Holnap megyek Afp vérvételre. Gondolom megint lesz ájulás, mivel rengeteget lecsapolnak. A vérnyomásom meg egyébként is csak 90/50 körül mozog. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bepa, nagyon köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a nagy örömet! Nagyon aranyos vagy! Kép
Nagyon jól sikerült ez a kis vetítés! Kép

Puszi mindenkinek! jaj, milyen délelőttöm volt..... Kép
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?