Helga
De én is ott voltam! ...legközelebb légy bátrabb! ...bár biztos én sem mertem volna!
De aranyos vagy, hogy gondolsz ránk!
jól esik! Olvasgattam de már kibújt gyerekkel kapcsolatban nem nagyon tudtam hozzászólni!
vagy legalábbis nem akartam okoskodónak tűnni! No majd a saját tapasztalatok tengerében!
...akkor most mi is is mesélünk...
Tegnap voltunk UH-on!
Olyan nagy élmény volt az UH és a dokibácsi is!!! Annyira örülök, hogy őt választottuk már csak azon izgulok, hogy bennt lesz-e a szülésnél! Nagyon ajánlom neki!
Kapott ajándékot is és nagyon örült neki! Sőt elővette megmutatni, hogy milyen szép saját készítésű inget kapott egy másik anyukától! Úgy örülök neki, hogy nem csak pénzzel lehet neki örömet szerezni! ...persze azt is fog kapni... de a kerámiámat is biztos vagyok benne, hogy értékelni fogja!!!
Nekünk sima UH volt nem 3D de mi így is el vagyunk tőle ájulva.... az öregek(anyósék, anyuék) nem nagyon találják rajta a gyereket,de az sem baj. Anyós após megnézni sem szereti a felvételt olyan bizarnak találja.
Olyan kis aranyos Áron fiunk! 24 hét 3 naposnak nézték és 700-750 gramm. Az egyik kezecskéjét végig a feje felett tartotta. Szopizta a lábacskáját, a másik talpát meg megmutatta eközben, persze csak rövid ideig mert sürgős pedálozni valója akadt.
Iszogatta a magzatvizet, a doki még a retináját is látta, vagyis azt, hogy merre néz... na ezt azért én nem vettem ki, de azt igen, hogy pislogott!
Beteszem a videóba és megpróbálom lefotózni, de messze nem lesz olyan szépen kivehető mint a 3D vagy a fotóról beszkennelt! Sajnos papírja nem volt a dokinak így képet megint nem kaptunk!
ja és a jó hír, hogy feljebb kúszott a lepény... a doki azt mondta biztos azt tartja a kezecskéjével! ...így úgy néz ki, hogy szülhetünk!
Rákszűrést is csinált! (nekem tán még sose volt talán csak egyszer 5 éve) de olyan óvatosan vette le!!!!...nem vérezgettem vagy barnáztam.
Mindenkinek minden jót és áldott békés ünnepet!
...még azért lehet benézek addig de most rohanni kell vásárolni!
...pedig azt hittem, hogy idén időben kezdtem!
A hó sajnos elolvadt, de én még reménykedek a fehér karácsonyban!
Mamacka és Áron