Sziasztok!
Tegnapig azt hittem, hogy a pici Bence kezd átállni nappali életmódra! Pl. Karácsonyra azt kaptam tőle, hogy tudtam éjjel 6 órát aludni majdnem egyhuzamban, és azóta is csak 2-szer kel fel éjjelente (egyszer röviden, egyszer hosszan, amikor a pellust cserélem). De elkiabáltam!!!
Most éjjel 10-kor feküdtünk le, ő meg fél 12-kor kelt, szopizott, elaludt, felkelt, ordított, ringattam, elaludt, leraktam, ordított, stb... Maszíroztam a pociját, pelenkát cseréltem,majd szoptattam egy párszor, minden lehetőséget kipróbáltam.
És ez így ment 3-ig!!! Zoli aztán nem bírta tovább, odavette közénk az ágyba, ahol 10 perc ordítás, simizés után elaludt. Én meg nem mertem, úgyhogy 4-ig vártam, aztán beraktam a kiságyába. Fél 6-kor újra felkelt, szopizott, aztán ordított egy kicsit halkan, majd félálomban nyöszörgött 3/4 7-ig, én meg már majdnem elaludtam. Zoli meg ekkor ébredt, és kivette Bencét az ágyból, odahozta, és nagyon édesen felkeltett, hogy meg kéne szoptatni, mert ébredezik!
Nagyon jót mosolyogtam volna rajta, ha aludtam volna vagy 6 (már nem álmodozom a 8 óráról!) órát, de így elég morcos lettem, ő meg elég zavart, hogy nem is hallotta. De megnyugtattam, hogy ő dolgozik, és keresi a pénzt, én meg ráérek majd napközben pihenni. Legalább tudott aludni valamennyit!
Én meg napközben pótoltam kétszer is!!!
De ha a mai éjjel is ilyen lesz, nem tudom, hogy mit fogok csinálni. Holnap újabb vendégek jönnek, Zoli szülei, tesója, és a kisfia, aki nálunk marad péntekig. Nem tudom, hogy fogom bírni! Igazából nem akarok senkit megbántani, de már ELÉG!!! Nem egy egyszobás lakásba való az a vendégjárás! Még el se tudok vonulni szoptatni (szégyellős vagyok), csak a galériára, görnyedve.
Na, mindegy, nem húzom fel előre magam!
Lányok!
Mennyi pénzt szokás (ha szokás) adni a gyerekorvosnak, illetve a védőnőnek, ha kijön?
Két eset van: mi hívjuk, illetve ő mondta, hogy jön! Most az utóbbi volt, ő mondta, hogy 29-én kijön, és megnézi Bencét! Kell adni neki?
Karácsonyra kaptunk az öcsémtől egy digitális konyhamérleget, amin lemértük Bencét evés előtt (4003 g), és 10 perc evés után (4077g). 3600g-mal született, a kórházból meg 3460g-mal hoztuk el. Ez jó nem? Nem akartam méricskélni, csak kíváncsi voltam rá!
Noémi