Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lillaadri!

Micsoda véletlen,hogy megint egyszerre gondoltunk egymásra!
Mi holnap 12-re megyünk a kórházba,majd érdeklődöm felőled,hátha tudunk személyesen is találkozni.Szerintem nagy esélyünk van rá!Úgy tűnik beindultak nálad a dolgok,drukkolok nektek.
Jelentkezz reggel ha még otthon vagytok.
Bár,éjjszaka még bármi megtörténhet!Nagyon izgulsz(izgultok) már?Férjed jól bírja?
Kitartás nektek,már nincs sok hátra!
Remélem holnap találkozunk!
Szép és gyors szülést!
Puszi:mano4

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Szia Manó4!Kép
Hát sajna itt vagyok egy ujjabb eseménytelen éjszaka után!Kép
Lilla bölcsiben,Apa dolgozik,de hamar itthon tud lenni,ha valami lenne!Próbálgatok pihenni,meg a lakást így utoljára rendbe tenni!
Szóval semmi extra,de már csak 4 nap van hétfőig!!!
puszi
lillaadri

Szia Lillaadri!

Azért inkább csak pihengess,nem hiszem hogy sokáig bírja még Bence,de az a 4 nap is hamar el fog telni.És akkor szükséged lesz minden energiádra!
Tényleg,iszod azt a furanevű teát?

puszi
mano4

Kép
Kép
mano4

Jó reggelt!

Adri,
kicsit lemaradtam, mi lesz 4 nap múlva? Néha sajnos csak elég felszinesen olvasom el az üzeneteket időhiány miatt. Bocsi, ha már írtad.

Ma én vittem Sárát bölcsibe, mert az apja tegnap bulizott, így ma sokáig alszik. Annyira sokat dolgozik, hogy kell neki egy kis kikapcsolódás.
És ma így nem is megy dolgozni.
Én már kitaláltam egy csomó dolgot, hogy mit fogunk ma csinálni. Marha boldog lesz, ha majd felkel és megtudja. Kép Kép A vésérlás része lesz a kedvence.

Általában a két gyerek a legritkább esetben kel együtt, persze ma ez történt. 7 körül kukorékolt mindkettő.
Katát persze rögtön etetnem kellett (mivel már akkor 11 órája nem evett), ami Sárának persze baromira nem tetszett. Tehát Õt is le kellett kötnöm valahogy. Tehát egyik kezemben Kata, mert hogy szoptattam, a másik kezemmel kirakósoztam és persze folyamatosan beszéltem Sárához, hogy nyugodjon meg.
Etetés után szerencsére Kata hamar visszaaludt és akkor már volt energiám csak Sárára koncentrálni. Játék, kaja és nyomás a bölcsibe.
De ez a reggel elég sokat kivett belőlem, olyam, mintha 6-7 órája talpon lennék.

Most próbálok egy kicsit lepihenni, hátha...

Csók
Böbe
böbike

Húúú,Böbike!!!
Nem vagy semmi!!!Látom mi vár rám 2 gyerköccel!Pl.én sosem tudtam ülve szoptatni...
Fekve meg hogy fogok Lillával is játszani és mellette meg szoptatni...ajajjjj...jó tudni mire kell még felkészülni!!!
Akkor Sárinál is akkor most a kirakó a nyerő...nálunk is,néha már 20x kell kitenni ugyanazt a micimackós képet,hihetetlen!És csak a micimackós jó...hófehérke már nem!Kép
Nálunk is szokott Apa kikapcsolódni járni, ő fociörült!De nyugodt szívvel engedem én is,hiszen mindent megtesz kicsi családjáért és kell nekik egy kis szórakozás a barátokkal!Utánna meg olyan jó hallgatni az "élményeket",bár néha ez csak felháborodás a magyar foci miatt!!!
Ha hétfőig nem indul be a szülés akkor 7kor felvesznek és 9kor indítják!...és az még 4 nap!De addig még bármi történhet!!!KépKépKép
Megyek én is próbálok egy kicsit pihizni még!
puszi
adriKép
lillaadri

Szia Lillaadri!

Nem láttalak a kórházban, ezek szerint Bence még míndíg bírja!
Velünk minden rendben van,jót "moziztunk".
Nagyon aranyosan mocorog,de szerintem Õ nem élvezet annyira az uh-t mint mi.Állandóan megpróbált megszökni.Nagyon édi volt!
Kíváncsi vagyok mit fognak hozzá szólni a gyerekek.
Próbálj pihengetni minnél többet,mert később már nem nagyon lesz rá lehetőséged.
Sok drukk!!!!!
mano4

Kép
Kép
mano4

Jó reggelt Lányok!!!!!!

Mi ez a pangás? Sehol senki!

Lillaadri!

Csak nem????? Gyanús nekem ez a nagy csend!
Remélem már túl vagy a szülésen!

mano4

Kép
Kép
mano4

SziaMano4!!!
Dehogyis,itt vagyok!Kép
Jól kikészítettem ma reggel a dokit meg magamat!K
épzeld tegnap reggel óta tök keveset mozog Bence!Hívtam a szülésznőmet is,h. ez normális-e,erre azt mondta,h. ha 12ig nem mozog menjünk be ctg.re!Aztán rá 1 percre felhívtam Férjem,h. megmondjam mit intéztem,erre akkorát rugott a baba,h. biztos lettem minden ok,megismerte a hangját...gondolom!De aztán ismét hosszú pihi volt,kb. ha 5-6x éreztem lefekvésig,akkor sokat mondok...ma reggel meg ctg.,dettó aludt...vagy 30percet ültem,ébresztgette már a szülésznő is,de semmi!Na,gondolhatod...ennyi kellett így a 40+6.napon.Sírva jöttem ki a ctg.ről,és mit ad Isten,pont jött Velem szembe Mészáros!Aranyos volt, vigasztalt,meg minden,aztán látta rajtam,h. nagyon nem akarok megnyugodni és csinált uh.-os flowmetriát(keringés) is,és tényleg minden szupi lett,de már kezdek kiborulni egy picit a sok várakozástól!De ezt egy pasi ugysem érti meg,h. milyen érzés,ha egyik napról a másik napra nem mocorog annyit a baba és ráadásul már szülnél is,dehát nincs rá módod!És az a leggázabb,h. már 2ujjnyira nyitva vagyok,dugesz sincs már meg és semmit nem érzek,h. valami készülne...
Na ,mindegy,bocsi,h. ilyenekkel untatlak,csak jó volt kiadni magamból!Nagyon nem vagyok mostanában a helyzet magaslatán,de nem baj,már csak 3nap és újból Anyuka lehetek!KépKépKép
Veletek minden rendben?Sikerült egy kicsit pihenni a hétvége után?Férjed jobban van?
puszi
adri
lillaadri

Szia Lillaadri!

Teljesen érthető,hogy kiborultál.Persze,hogy izgulsz ha nem mocorog a baba,ráadásul a várakozás is nagyon fel tudja őrölni az idegeket.
Nekem szerencsére nem kellett ennyit várakoznom.Zolival 2.-ra voltam kiírva,és 3.-án reggel már be kellett mennem,a doki eltávolította a dugeszt és azt mondta,hogy vagy ma ,de lehet hogy egy hét múlva szülünk.Erre én 2-szer megmásztam 5 emeletet,és csak este 9-körül pihentem le,egész nap mászkáltam.Éjjfél körül elfolyt a magzatvíz,hajnal 3-kor már meg is volt.
Bogival szintén 2 nappal a kiírt időpont után bememtem a kórházba,burkot repesztett a doki,és fél12 előtt már meg volt a csajszi.Így nekem nem kellett napokig várakoznom,hogy mikor indul már be a szülés.De biztos hogy én is kikészültem volna a sok várakozástól.
Azért már szépen(csak lassan)haladsz a szülés felé.Végül is még teljesen normális túlhordásod van,ennyi bőven belefér.Próbáld magadat azzal nyugtatagatni,hogy a szervezeted tudja hogy mit csinál.és ha még nincs itt az idő,akkor kénytelen vagy várni.Legalább hétfőig! Kitartás,lehet,hogy beindul magától a hétvégén!
Velünk minden oké,pihenni nem igazán sikerült a héten sem,ajándékok után rohangáltam,és még mindíg nincs meg minden.
Férjecském ugyan talán javult valamit,de még mindíg vacakul van.Most is a kórházban van,remélem kitalálnak neki valami hatásos kezelést,már éppen itt lenne az ideje.Szegény,lassan több időt tölt orvosnál mint itthon,javulás meg nem nagyon van.
Ha van időd és kedved,jelentkezz,hátha jobban telik az idő.Ma ugyis lazább napot akarok tartani,rám fér egy kis pihi.
Szivesen csevegek veled.

puszi

mano4

Kép
Kép
mano4

Mano4!
Adsz egy email címet?
kösziKép
lillaadri

Hellóka Lillaadri!

mano4@citromail.hu
puszi

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Szia Lillaadri!
Mindenki biztat, hogy Bence meg fog szďż˝letni, de hďż˝t ezt Te is tudodKép)
Szerintem a mostani kevesebb mozgďż˝s felkďż˝szďż˝lďż˝s a szďż˝letďż˝sre. Nďż˝lunk legalďż˝bbis ďż˝gy volt. Az utolďż˝ 3 CTG-t vďż˝gigaludta Babus. Kedd reggel sem ďż˝n, sem a szďż˝lďż˝sznďż˝, sem a doki nem tudta felďż˝breszteni. Mondtďż˝k, hogy egyek csokit, ettem, az sem hasznďż˝lt.Csinďż˝ltak flowmetriďż˝r, rendben volt, terhelďż˝ses CTG-t, rendben volt.Persze aznap kiborultam azďż˝rt...Szerda reggel megint alvďż˝s a CTG-n, de dďż˝lutďż˝nra beindultunk.Kép))

Sok sikert k�v�nok.

-Ktina-
ktina

Sziasztok!
Lillaadri! Kitartás. Sokat gondolok rád. És biztos időben meglesz Bence. Tudod, bizony Mészáros doki szeret várni... De ezt is szeretitek benne, hogy nem akar mindent megoldani orvosilag!
Mi sem tervezünk nagy szilveszterezést, de ez a kirándulásos dolog jó ötlet. Gondolom időben kell szállást szerezni. Lehet, hogy jövőre bevállalunk valamit.
Böbe! A férjem remekül bírta. És Bene is Kép Mi is jól éreztük magunkat, csak hát a Vörösmarty tér hangulatosabb mint az a tömegnyomor.
A H&M-es árak átszámítva ugyanazok. Szóval 1-2-3 ezerért kapsz jó kis cuccokat. Már alig várom én is Kép A hazai gyerekruhák vagy nagyon drágák, vagy nagyon giccsesek néha Kép Vagy én nem tuodk jó helyen vásárolni Kép
puszika

mtunde

Sziasztok, mamik! Lillaadri, mennek a drukkok! Egy hét múlva, karodban Bencével már csak mosolyogsz azon, hogy mennyit kellett várnod!!!
Ne aggódj, hátha megint előbb elindul a baba!
Szép hétvégét mindenkinek!
Réka
sampa

Helló Lányok!

Tudnátok nekem segíteni!?
Borzalmasan fáj a torkom,de persze terhesség alatt nem lehet szedni semmilyen bogyót.
Ha valaki tudna ajánlani valamit annak nagyon örülnék.Próbálkozom mézzel,mentolos cukorkával és teával.
Mindenkinek szép napot,és jó hétvégét!
mano4

Kép
Kép
mano4

Szia Mano!

Próbáld meg a Coryzalia nevű homeopátiás készítményt. Szopogatni kell a tünetek csökkenéséig akár óránként. Ha a füledbe is kisugárzik és a nyelés is fáj akkor a Phytolacca C12 -ből naponta 2×5 golyót szopogass el. Természetesen ha homeopátiát alkalmazol , mentolos készítményeket ne használj.
Erika
Vendég

Erika!

Köszi a tippet,de mostmár kénytelen leszek várni hétfőig,mert a nálunk lévő gyógyszertár már bezárt.Addig is marad a méz,tea, mentolos cukorka.
Biztosan valami vírus a fiam hozhatta haza a suliból,nagyon sokan betegek.Õ sem volt túl jól a hét közepén,de sikerült kikúrálnom,erre nekem adja a bacikat!
Még egyszer köszi!
mano4

Kép
Kép
mano4

Mano4!

Gyógyulj meg gyorsan.Kép
Erika
Vendég

Lányok,sziasztok!Kép
Köszönjük a drukkokat,édik vagytok!Kép
Még mindig 2in1,a reggeli ctg. sem mutatott semmit!
Hétfőn 7re megyünk,f9ig előkészítés,aztán oxitocin és burokrepesztés!Erzsike szerint elképzelhető,h. délre már 4esben is leszünk!!!De jó lenne,már alig várom!KépKépKép
Edinán keresztül majd üzizek Nektek is,hiszen olyan sok hálával tartozom mindazért a kitartásért és bátorításért amit adtatok Nekem!Nagyon köszönök mindent!KépKépKép
Ma még rávettem Apát,h. menjünk be a Vörösmarty térre és környékére, még utoljára így 3asban egy kicsit körülnézni a karácsonyi vásárban ugyis hiányzik egy pár dolog még!
Mindenképp jelentkezek vasárnap estig!
puszka
adriékKép
Mano4!Jobbulást kívánok!!!Tegnap írtam választ,remélem megkaptad!KépKépKép
lillaadri

Szia Lillaadri!

Tegnap este én is válaszoltam a Te válaszodra!Azt megkaptad?
Igyekszem javulgatni,de nem sok esély látok rá,valószínű hogy megint valami vírust szedtem össze.Olyan dühös vagyok,mert annyira vigyáztam,a gyerkeket is próbáltam kerülni,de hiába.
Hétfőn gondolok rátok,és drukkolok nektek.Tényleg nagy esélyetek van rá hogy már délre meg lesz Bence,nekem Bogival ugyan így volt.
Gondolom jó volt még egy utólsót csavarogni,jól tettétek.
Hétfőig még mindenképpen jelentkezz!
Addig is kitartás!
puszi:mano4

Kép
Kép
mano4

sziasztok lányok!!!

Itthon vagyunk.CSabika kedd reggel 9.15-kor született.31 órát töltöttem a szülőszobán. 2950g és 54 cm. Császár lett a vége, sajnos leesett a szívhang a fájásoknál.Legközelebb többet írok, ma jöttünk haza, így nagy a zűrzavar.
Adri, bocsi, hogy beelőztelek.:-)Szorítok neked hétfőn, Erzsike mondta, hogy legkésőbb hétfőn lesz meg a baba. Sok puszi mindenkinek.
Jaj úgy félek, már most hulla vagyok.
Andi
andry

Sziasztok!
Szia Andi!

Sok szeretettel gratulálok Csabikához.Kép)
Hamar hazaengedtek Titeket, pihenj amennyit tudsz!
Van segítséged?

Üdv:

-Ktina-
ktina

Szia Andi!

Gratulálunk Csabikához!
Elég sok időt töltöttél a szülőszobán,biztos nagyon elfáradtál.Pihenj minnél többet,főleg ha van segítséged.Otthon jobban ki tudod majd pihenni magad mint a kórházban,és úgy már könyebb lesz.Majd belerázódtok hamar,ne féj!
Az elején mindíg nehéz mindenkinek!
Sok szép boldog napot kívánunk!
mano4

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!Kép
Képzeljétek voltunk bent a belvárosban,sétálgattunk,vásároltunk,és most még sokkal fittebb vagyok,mint amikor elindultunk!Ez így nem igazság!Még extra vacsit is csináltam Apának és futkároztunk Lillussal hármasban...
Szia Andi!Kép
Nagyon örülök Nektek,de komolyan!Bár mikor hétfőn mentem be ctg.re és közölte Erzsike,h. ott vagytok a másik szobában,azt hittem csak viccel!Kellett egy pár perc mire felfogtam,h. tényleg Ti vagytok azok!KépAztán meg azon csodálkoztam,h. szerdán mesélte milyen sokáig tartott a szülés!Emlékszem mennyire nagyon féltél tőle...de azért remélem annyira nem volt vészes!Pedig elvileg a 2. gyerek könnyebben jön...bár lehet ez csak "közhely"!Majd meglátjuk hétfőn...!KépKépKép
Szóval tényleg nagyon örülök,h. legalább Te túl vagy rajta!Aztán majd jövök csütörtökön és akkor majd együtt nevethetünk az egész szülésen!KépKépKép
Addig is kitartás és hidd el megoldunk majd minden problémát két gyerköc mellett is!KépKépKép

Manó4!
Képzeld én csak ma kaptam Tőled emailt(nagyon édi vagy,köszönöm,h. gondoltál Rám/nk),meg tegnap délben egyet!Szóval az esti kimaradt!Kép
Pedig annyira néztem,h. mikor kapok!!!Kép
Egyébként azokat a homeopátiás bogyókat anno Lillánál én is szedtem,szerintem is jók!!!
Nem is tudtam,h. nem lehet mentolosat ennem a homeopátia mellett!Egyáltalán nem lehet,vagy csak közvetlen utána nem lehet?
Ezer puszka Mindenkinek!
adriKép
lillaadri

Szia Lillaadri!

Kár hogy nem kaptál meg egy mailt,pedig hosszú volt!Majd pótolom,ha lesz energiám(és ha eszembe jut,hogy pontosan mit is írtam).
Én még abszolút nem használtam homeós bogyókat,így azt sem tudom,hogy lehet vagy nem mentolosat enni mellette.Fogalmam sincs!
Nem is tudom mit csináljak,még mindíg nagyon fáj a torkom,és persze nagyon nyűgös is vagyok.Lehet,hogy holnap elmegyek a háziorvoshoz,mert kedden a suliban van karácsonyi est(akkor azért nem tudok dokihoz menni)szerdán már itthon vannak a gyerekek,a férjemnek meg be kell menni a kórházba,így a szerdai doki is kilőve.A csütörtök meg nagyon messze van.Még megálmodom!
Mindenesetre eyg programot tudok holnapra,neked drukkolni!!!!!
még jelentkezem!
puszi!
mano4

Kép
Kép
mano4

:-) Aranyos vagy nagyon Mano4!

Most sietek,még írok ma!KépKépKép
puszka
lillaadri

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a szép szavakat.
Adri, így utólag azt mondom, hogy nem volt vészes,csak túl hosszú és nagyon rossz volt tudni, hogy a baba nincs túl jól és az sem kellemes, hogy nem volt víz, csak ami termelődik, az meg folyamatosan folyt. Erzsike a kedvességével tartotta bennem a lelket, nélküle nagyon nehéz lett volna minden, talán a felét ő vállalta fel helyettem. Egy TÜNDÉR!!!!!

Ktina, Igen van segítségem, anyósom a szomszédban, ő főz ránk. Áron most is ott van .Az első éjszakánk elég rosszul telt, Csabi Babi 3-ig szórakoztatott, aztán alvás fél 8-ig. Még ügyetlenül szopik és hamar elfárad. 30-akat szív. Miért van az, hogy a kórházban olyan jók a babák, aztán ha hazakerülnek többet sírnak?

Adrikám, holnap nagyon szorítok neked és könnyű szülést kívánok. Nagyon hamar vége lesz mindennek és fel sem fogod, hogy túl vagy rajta.
Ügyes legyél.

Mano4, remélem igazad lesz. Csak most nehéz összeszoktatni a két gyereket. Áron kiborul, ha Csabi sír.
Andi
andry

Szia Andi!

Majd belerázótok meglátod!Még Áronnak is meg kell szokni az új felállást,hiszen eddig körülötte forgott a világ.De szépen lassan Õ is rájön,hogy attól mert van egy kistesója,még mindíg ugyan úgy szeretitek mint régen.A picurnak is meg kell szoni az új környezetét(hiába,hogy ott él már 9 hónapja),neki is hamar kialakul majd a kis életritmusa.
Nem okoskodni akartam,csak igyekszem segíteni.
Jó hogy van segítséged,használd ki és pihenj sokat!
Kitartás: mano4

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Andi!
Türelem (tudom, hogy ilyenkor szinte az a legkevesebb)magaddal szemben is és a kisebb-nagyobb babókkal szemben is.Kép Természetes, hogy a két gyerekes felállás még nem megy csípőből, belejössz majd!Az első otthoni éjszaka nem mérvadó, lehet, hogy ma kis álomszuszék lesz Csabi.A szopi méregetéssel vigyázz, inkább az ösztöneidre mint a mérlegre hagyatkozz.Nálunk (és gondolom sokan másoknál is) volt olyan, hogy szopi előtt több volt a baba mint utána, pedig ügyesen szopizott.

Mano4!
Én úgy tudom, hogy a mentolos anyagok (illetve az erősebb illatanyagú anyagok) közömbösítik a homeopátiás szerek hatását.Ezért a homeós szereket mentolos fogkrém ill.cukor, rágó használata, evés, ivás előtt vagy után fél órával ajánlott bevenni.

Adri!
Én is küldöm holnap a pozitív energiákat!Kép

-Ktina-
ktina

Andi,
nagy gratula nektek! 31 óra? Az nagyon fárasztó lehetett.
Csabi biztos nagyon jó gyerek lesz, a másodikokkal nincs túl sok probléma, csak meg kell szokniuk az új környezetet.

Adri,
nagyon szurkolok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.

Csók
Böbe
böbike

Sziasztok Lányok!Kép
Elköszönni jöttem most Hozzátok,mert ugye holnap mi bevonulunk a kórházba!Szeretném megköszönni Nektek az eddigi bárorítást,bíztatást és a sok kedvességet ami kaptam,kaptunk Tőletek!Kép
Holnap f9kor kötik be az oxitocint,ahogy van valami értesítem Anide-t és a Férjemnek is megmutattam,h. tud majd jönni Hozzátok a hírekkel!Kép
(csak halkan jegyzem meg,h. 8perces fájások vannak már vagy 2 órája...f5kor kezdödött 10-12 perces fájásokkal)
Remélem,h. már csütörtökön itthon lehetünk és minden rendben lesz!
Sokszor puszilok minden pocakost és babás Kismamit!Biztos nagyon fogtok hiányozni!Kép
Adri+Lillus és a kis Pocaklakó
lillaadri

Mano,
nekem az első terhességemnél volt torokgyulladásom. Maripent kellett szedjek, az ügyseletes orvos írta fel, mert épp vidéken voltunk szilveszterezni.
Persze felhívtam a nögyogyit és azt mondta nyugodtan szedjem. Sárának sem lett semmi baja, persze ha nem lett volna szükséges, biztos nem szedtem volna be a gyógyszert.

de remélem már jobban vagy
csók
Böbe
böbike

Adri!
Remelem, a baba megelozte a doktor bacsit, es magatol kijott!
Ktina! Az en homeos dokim azt mondja, hogy a mentol annyira blokkolja a bogyok hatasat, hogy tobb ora, esetleg fel nap is kell, mig elmulik a mentol hatasa. Szoval jobb nagyobb szunetet tartani, ill. alacsony potencialnal bogyo utan egy v fel oraval oke a mentol, mert addigra a bogyo megteszi a dolgat, de forditva nem, mert sokaig hat a mentol.

A legkisebbunk ma esti mutatvanya: harman furodtek a nagykadban, de hamar vege lett a bulinak, mert a 9 honapos belekakilt a vizbe. Gyorsan kikaptam, meg a ketevest is, a haromeves mar egyedul kimaszik szerencsere. De a ket "nagy" oltozes kozben is ezen kuncogott, meg utana viszzamentek a furdobe megnezni a dolgot. Szerencsere nem haragudtak meg a kishugukra :o)

Volt mar valakinek kozuletek csuszo-maszo- mindenbe megkapaszkodo koru babaja karacsonykor? Nekunk most van eloszor, es jobb tippunk nincs, minthogy a jarokaba tegyuk a karacsonyfat, akkor nem tudja rangatni a baba. Van valakinek valami jol bevalt egyeb otlete?

Udv,
Orsi
torsi

Helló Lányok!

Köszi a sok tippet,aranyosak vagytok!
A torkom még mindíg nagyon fáj,ezért inkább felhívom a háziorvost,hogy Õ mit ajánl,pláne,mert hogy ma rendel utóljára!Gondolom antibiotikum lesz belőle,de már nem is bánom,mert beszélni is alig tudok.(a család nagy örömére)
Szóval pocsékul vagyok!
Remélem Adrinak segít,hogy ennyien drukkolunk nekeik!
Sziasztok!
mano4

Kép
Kép
mano4

Hali Lányok,

Annyira izgi, hogy épp most szülnek Adriék. Egy nagy drukk Nekik!

Képzeljétek a szülinapomra a férjemtől egy 3 napos családi kiruccanást kaptam az alsópáhoki hotelbe, ez egy ilyen gyerekbarát cucc. Voltatok már ott?
Tehát 26-án már utazunk, 28.-ig maradunk a hotelben, majd átmegyünk Vas megyébe, mert ott lakik a nagyi, magj vissza íkeszthely mellé szilveszterezni 29-én.
Annyira várom már, hogy elkezdődjön ez a pörgés.

Csók
Böbe
böbike

Sziasztok!
Mano,nem vettem okoskodásnak amiket írtál, köszi a bíztatást.

Ktina, neked is köszi. Ma sem aludt Csabesz, kb. 3-tól 5-ig "aludtam", de nem sajnáltatom magam, kibírom.

Böbike, igen 31 óra telt el a víz elfolyásától a baba megszületéséig, ill. a császárig. De ezt ne brutál fájásokkal képzeld el, hanem 8 perces fájásokkal, amik állandóan megszűntek. Először felerősödtek, aztán megszűntek többször is. De ez volt pont a szerencse az egészben, mert az, hogy Csabi nem bírja a fájásokat, csak reggel derült ki. Isteni szerencse.Böbike neked mikor van a szülinapod? Én ma "ünneplem" a 30-adikat. Boldog szülinapot neked is, ha ma van.

Adri, nagyon izgulok érted, de lehet, hogy már meg is van a bébi.

Lehet egy kérdésem? Apának is torokgyulladása van és lázas,nem puszilgatja a gyereket, nem is fogja meg, nem alszik vele, de nagyon félek, hogy elkapja. Volt már valaki ilyen helyzetben? Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne egy egy hetes babával, ha beteg lenne.

Szép napot!!!
Andi
andry

Andi,

Boldog születésnapot!!!
Nekem is ma van Kép Kép Ez nagyon jó!

Mindenképpen vagyetek a gyógyszertárban szájmaszkot! Mi már így egypár torokgyuszit átvészeltünk, úgy, hogy a gyerekek nem kepták el.
Akkor is ez volt amikor hazajöttünk a kórházól, küldök is egy ilyen képet.

Csók
Böbe

Kép
böbike

Sziasztok!
Andi gratulálok. kitatást,é saludj, amikor csak tudasz: még egy babnál is állati fárasztó az éjszakázás! há tmég kettővel! Minden segítség jóljön, de ezt te már tudod. Amúgy megnagy dolog 31 órát vajódni, majd a császár sebbel mászkálni!

Nálunk nem kellett semmilyen védeelm apa betegsége ellen, a kicsi semmit nem kapott el. Állítólag a legkevesebb anyatej is védi.
Meg a mikrokörnyezet bacijai is.
Adri, neke dmeg nagy drukk, talán már meg is van a kicsi!
Böbe! Ez aztán az ajándék! Majd mesélj! egyszer talán kipróbáljuk!
Tünde
anó: gyógyulj meg mihamarabb. Én is szedtem antibiotikumot, megmás gyógyszert is. Nem volt gond.

mtunde

Sziasztok!

MEGSZÜLETETT ADRIÉK KISFIA BENCE BENDEGÚZ!!! Kép

Kép

Reggel 6 kor 6 perces erős fájásokkal robogtak a kórházba, úgyhogy szerintem végül Bence baba úgy döntött kibújik noszogatás nélkül is, de ebben nem vagyok biztos! Kép Ami biztos: 4150 gramm és 58 cm Adriék Bencusa, és minketten jól vannak! Apukával beszéltem, Adri pedig a háttérben magyarázott, Bencus épp szopizott! Kép

Ma még bizti beszélünk, majd írok még! Kép

szép napot mindenkinek!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Egy NAGY GRATULA Adriéknak!!!!!

Csók
Böbe
böbike

Szia Andi,

Lillababa lefoglalja a teljes időmet, így nem tudtam írni, pedig Adriéktól tudtam, hogy megszületett a kisfiad. Nagyon gratulálok, és jó egészséget kívánunk Lillával együtt!

puszi
Kata
bóbi

Adrikám,

sajnos nem tudom viszonozni azt a kedvességet, hogy meglátogattál a kórházban (Lillától 1 órára sem lehet kilépni a házból), így csak így tudom elmondani most, hogy szivemből örülök,hogy Bencebaba úgy döntött, mégis csak jobb neki itt veletek kint Kép Elképesztően óriási lett ez a fiú, és biztosan csodaszép is!
Vigyázzatok magatokra, és persze ha hazaértetek majd beszéljünk!
Lillababa nagyon várja az ő "kis" barátjátKépKép

millió puszi
Kata
bóbi

Böbike, akkor neked is nagyon boldog szülinapot kívánok mégegyszer. A maszk egész nap apa száján volt? Vagy csak akkor, ha megfogta a babát?

Mtunde, köszi a gratulációt. Éjszaka Áron apával alszik, nekem most csak egy baba jut, de épp elég, amíg össze nem szokunk. Remélem tényleg megvédi őt a tejci.Különben az a 31 óra hosszú volt, de a császár seb annyira nem vészes, a gátmetszés nekem rosszabb volt.

Adri, millió puszi és gratula a kis Bencéhez. De jó, végre megszületett. Sok boldogságot. Karácsonyra itthon leszel. Jó időzítés nem mondom. Így kell ezt csinálni.Várjuk, hogy jelentkezz!!!

Kata, köszönöm.Hogy vagytok? Hogy telnek az éjszakák?

Pusza mindenkinek
Andi
andry

Légyszi valaki írja le hogy kell csökkenteni a kép méretét.Köszönöm.
andry

Andi,Böbike nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Nagy -nagy gratula Adriéknak,szép nagy lett Bence baba!!!!!Mikor olvastam,hogy már 8 peces fájásai vannak,reménykedtem,hogy mégis meggondoltam magát,és azért is beelőz Mészinek!!! Nagyon örülök,hogy megszületett!!!!!
Várom majd az élménybeszámolót!
Anide!
Köszi az infót Adriékról,ha megtudsz valamit remélem megosztod velünk!
Veletek mi ujsi? Jól vagytok?
puszi
mano4

Kép
Kép
mano4

Mano4, köszi.
andry

Sziasztok lányok!
Gratila Andinak is. Örülök, hoyg hamar meglett a baba! Tök jó.
Mindnekinek erőt és kiatrtást az ünnepekre. Bóbi! Nincs senki, akir eegy kicsi totthagyhatod Lillát? Azért tudsz pihenni?
Remélem, jól bírod!
Tünde

mtunde

Sziasztok,

Andi, Böbike boldog szülinapot nektek! Ti is nyilas jegyűek vagytok? Kép Én is, csak nekem 14-én volt a szülinapom...

Jól vagyunk, bár Lilla elképesztően hisztis. Állítólag a férjem volt ilyen rosszcsont, én jó kislány voltam. Csak köztünk hajlandó aludni hosszabban, az ágyában éjszaka ha 1 órát alszik, már boldogok vagyunk. És persze utána 2 óra nyűglődés van, míg újra nem eszünk. Kép
Ráadásul ismét sebesre, repedtre szívta a mellbimbómat. Kikészítő: cuppog a mellemen, rágcsizik, és szopizik egyhuzamban. És ráadásul míg olyan 80 körülit nem eszik meg, le sem tehetem, mert nem hajlandó nyugton lenni.
Már olyan dübbencs, hogy hihetetlen. Még a hét elejére elérte a születési súlyát, holott alig voltunk itthon 1 hete.
Szóval nem egyszerű. De egyébként - mikor tiszta a popsi, tele a poci, és ki is aludta magát - nagyon édes Kép Már tartja a fejét, alig csuklik meg neki. Nézelődik minden fényre, fehér-sötétre, a hangokra is nagyon figyel.

Anyukám van itt velem, ő segít, főz, vasal, meg kiveszi a kezemből a csajt, mikor kidölni készülök.
Igazából a múlt hét még durvult kicsit azzal, hogy hétfőn kaptuk meg a nappali bútorainkat, amiket még októberben rendeltünk meg, és mivel egyrésze lapraszerelt volt, szegény férjecskémnek az 5 apanapja alatt ez volt az egyik foglalatossága, én meg ráérő időben segítettem a pakolásban. Úgyhogy a múlt héten levegőt sem volt időm venni, de mostmár azért naponta egyszer legalább felnézek, hogy mi újság veletek.
A gyönyörűségünkről nem tudtam képet feltenni, mert túl nagy a mérete. Apa ugyan igérte, hogy megcsinálja, de szegénynek még nem volt ideje. Szóval igyekszem bemutatni nektek Lillát, ami késik nem múlik Kép

Lányok,
fonalat vesztettem, a pocakosokból ki fog legközelebb szülni?

puszi mindenkinek,

Kata
bóbi

hali,
a képméretezésről:
nekünk van egy Irfanview nevű programunk. Abban nyitom meg a képet, majd átméretezem úgg, hogy a nagyobb oldala 600-as legyen.

A féjrem itthon folyamatosan hordta a maszkot. Persze Sárának marhára tetszett a dolog, ezért Õ is hordta és nekem is kellett.
Érdemes jó sokat beszerezni, asszem 45-50 forint körül van egy a gyógyszeetárban.

Csók
BöbeKép
böbike

Kata!

Neked is BOLDOG SZÜLINAPOT!
Azt hiszem még beleférek a 8 napba (bár nem tudom honnan jön ez a 8 napos marhaság).

Csók
Böbe

Küldjetek sok-sok képet!!
Én annyira szeretem nézegetni a piciket.
böbike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?