Sziasztok,
Andi, Böbike boldog szülinapot nektek! Ti is nyilas jegyűek vagytok?
Én is, csak nekem 14-én volt a szülinapom...
Jól vagyunk, bár Lilla elképesztően hisztis. Állítólag a férjem volt ilyen rosszcsont, én jó kislány voltam. Csak köztünk hajlandó aludni hosszabban, az ágyában éjszaka ha 1 órát alszik, már boldogok vagyunk. És persze utána 2 óra nyűglődés van, míg újra nem eszünk.
Ráadásul ismét sebesre, repedtre szívta a mellbimbómat. Kikészítő: cuppog a mellemen, rágcsizik, és szopizik egyhuzamban. És ráadásul míg olyan 80 körülit nem eszik meg, le sem tehetem, mert nem hajlandó nyugton lenni.
Már olyan dübbencs, hogy hihetetlen. Még a hét elejére elérte a születési súlyát, holott alig voltunk itthon 1 hete.
Szóval nem egyszerű. De egyébként - mikor tiszta a popsi, tele a poci, és ki is aludta magát - nagyon édes
Már tartja a fejét, alig csuklik meg neki. Nézelődik minden fényre, fehér-sötétre, a hangokra is nagyon figyel.
Anyukám van itt velem, ő segít, főz, vasal, meg kiveszi a kezemből a csajt, mikor kidölni készülök.
Igazából a múlt hét még durvult kicsit azzal, hogy hétfőn kaptuk meg a nappali bútorainkat, amiket még októberben rendeltünk meg, és mivel egyrésze lapraszerelt volt, szegény férjecskémnek az 5 apanapja alatt ez volt az egyik foglalatossága, én meg ráérő időben segítettem a pakolásban. Úgyhogy a múlt héten levegőt sem volt időm venni, de mostmár azért naponta egyszer legalább felnézek, hogy mi újság veletek.
A gyönyörűségünkről nem tudtam képet feltenni, mert túl nagy a mérete. Apa ugyan igérte, hogy megcsinálja, de szegénynek még nem volt ideje. Szóval igyekszem bemutatni nektek Lillát, ami késik nem múlik
Lányok,
fonalat vesztettem, a pocakosokból ki fog legközelebb szülni?
puszi mindenkinek,
Kata