Sziasztok!
Nem fogok mindenkinek írni, csak ami eszembe jut.
Lina,
én is csak állni tudtam vajúdás alatt. Feküdni, ülni nagyon rossz volt.
Oxival sztem nem lehet járkálni, de a felállást kiharcolhatod.
Indított szülés kimenetele sztem kétes. Mármint hogy sikerül rendesen v császár lesz belőle. Sztem mindenképpen jobb, ha magától indul el. Persze csakis akkor, ha minden rendben van. Bármi gond van, akkor muszáj indítani. Néhány nap túlhordás viszont sztem ezt nem indokolja. Részemről a "befektetést" sem.
Vajúdáskor próbáld ki a meleg vizet, ha csak tusolás formájában is. Nekem a kádban volt a legjobb.
Seriff,
üvöltött a hordozóban, kivettem, kapott cicit, aztán elkezdett volna játstani a karomban. Erre azt mondtam, h na nem, ilyet nem csinálunk az autóban és visszatettem az ülésébe. Újra elkezdett üvölteni, de nem voltam hajlandó kivenni. Néhány perc múlva abbahagyta. Erre értettem a csatanyerést.
Én is mindig ezt mondom, h mit fognak ők művelni ketten
Bepa,
azért ha tudok, mindig benézek
Nagyon-nagyon örülök, h sikerült a csak szopit elérni! Ügyik vagytok! És hogy sikerült? Elmondod nekünk?
Roz,
sztem ne aggódj, Áki tudja, h mi a jó neki. Ha nem kéri a tápi, adj neki a gyümihez vmi gabonát, igaza van Kobnak.
Kobudo,
én csak azért kérdeztem, hogy hogy van/lesz ez az átállás, mert nem tudom elképzelni, h majd magától egyre kevesebbet fog cicizni az én cicibolon Manóm. Nem problémázok rajta, csak kíváncsi voltam, hogy megy ez
Mellesleg mostanában nem akar enni, csak cicizni. Rendszeresen én eszem meg a kajcsiját. De ha nem, hát nem.
Nekem is kéne még suliba menni, de mikor fogok tudni én Leonától egy egész napra elmenni...
Lili,
nagyon klassz ez a fülbevaló
Zsófi súlya miatt meg ne aggódj. Heti 10 dkg simán megvan. Amúgyis...csak nézz rá!
Mino,
mikor találkozunk? A talin azt mondtuk, h a jövő héten
A mi éjjelünk nem volt olyan rettenetes, csak este befestettük a hajam, így későn tudtam lefeküdni. Leona meg felébredt 6.45-kor, ami nálunk korai. Egyébként csak 3* ébredt fel a 10 óra alatt. Na ez is még csak 2,5 órás átlag, de mégse 6-7-8 ébredés.
Kimentem ma nélküle a Tescoba, semmi gond nem volt vele, amíg haza nem értem (40 perc). Ahogy meglátott, elkezdett nyüszíteni. Kis pióca. Ha vagyok, akkor csak én kellek.
Viszont mostanában nagyon ügyin elalszik, most este is kb. 5 perc volt az egész.
Megyek én is aludni, jó éjt!
Kob, aszalt szilvás, májas pulyka nagyon jól hangzik. Hogy csinálod?