Sziasztok,
Tegnap nem tudtam befejezni, mert családi vacsira kellett mennünk... Azért mi is felvettük a Fókuszt
Kovács doktornő is látszott egy pillanatra
Na és igen, Orsi és Lara fagyibabái tündériek voltak
Lara,
Örülök hogy Andor nem szenved legalább a műtétig. Hihetetlen hogy már mekkora
4 hónaposan ülni az normális ? Pénteken egy kolleganőm mesélte, akinek most 8 hónapos a kislánya hogy még nem ül rendesen....vagy félreértettem valamit.... látszik hogy még nem volt időm a szakkönyvekre
Az ICSI-s arányszámok nekem is meglepetések, de akkor jó, mert mi is lányt szeretnénk másodikra
Előre a csajokért
Borsókás,
Látod, minden rendben van a petikkel
Ha kedden leszívás, akkor még csütörtökön v. pénteken be is ültetik, nagyon izgi karácsonyotok lesz
Bár nem tudom fogsz-e tudni pihenni a sok ünneplés között
Ezerrel mennek a petirepesztő drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nóri,
Úgy látszik a sok trauma után hirtelen minden jóra fordult az év végére
Fanni,
Én is úgy tudom, hogy sem a lombik kezelések alatt, sem a terhesség létrejötte után nem rúghatnak ki. Most kezdtem ennek én is jobban utánajárni...
Wish,
Végülis hétfőn megyek interjúra, hogy elmondhassam, én mindent megtettem....Aztán jövőre meglátjuk mi lesz, azt hiszem az első sokkon már túl vagyok.... Január végétől aztán 1000% hogy kiiratom magam.
Zsebikém,
Kitartás, tudod, az új év mindjárt itt van, és az lesz a te éved
Igen, a képet inkább hagyd meg a táblában, ezen a mostanin nem sokat lehet látni....majd januárban remélem végre lesz 3D-s képem
Zsuzsi,
Végre hogy megjött, azért jól bekavart nálad ez a kezelés...nem értem miért mondta a Kaáli hogy ez nem az ő asztaluk ? Hiszen az ő betegük vagy, nem ?
Lazarus,
Üdv itt. Szerintem is a hiszteroszkópiára utalt az orvosod, az a méhtükrözés. csak akkor bennalvásos, ha a laparoszkópiával együtt csinálják, mint Zsebi is írta, és tényleg nem kötelező. Biztos volt valami oka amiért a dokid ajánlotta, de mivel mi nem tudjuk az előzményeket, nem tudom megítélni, miért kellene. A Kaális beszélgetésen úgyis ki fog derülni hogy ők mit javasolnak. A stimulációt pedig a Kaáli csinálja, ha már egyszer bejelentkezel oda...
Csajok, már csak két ajándékom hiányzik és kész vagyok, hurrá!!!!!
Kriszta
23+1