Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gigi!
Örülök, hogy már jobban vagy! További jobbulást azért, az sosem árt. Tudom, hogy milyen, amikor úgy legyengül az ember a hányástól-fositól, hogy majd elájul. Én kb. 17 lehettem, amikor lavorral ültem a WC-n és egyszercsak arra ébredtem, hogy a WC kövén fekszem és fáj a fejem: leájultam és lefejeltem az ajtót Kép
Dzsungel Kép Az klassz! Az ára már nem, de a cél a fontos a kis anyásnak!
Oké, akkor januárban várunk Titeket! Kép
Táncosseggű jól van! Még eszik is!!!
A karácsonyi menü nálunk a szokásos és számomra kihagyhatatlan rántott hal krumplipürével, tartármártás. Ezt 24-ére csinálom. Sütemény: kókuszgolyó, gyümölcskenyér, és egy nemtudommianevesüti (diós linzerjellegű tészta, amiből formákat szaggatok és kettőt lekvárral "ragasztok" egybe-finom és sokáig eláll).

Zsófi!
Sajnálom Bencét az ujjacskái miatt! Kép Ügyesek ezek a Skacok, hamar elfelejtik a bajukat, mi meg szívinfarktust kapunk. Egyszer Marci csípte be, de nagyon a hüvelyujját a fiókba, azt hittem eltörte. Erre egy jó kis ordítás után, lepattant az ölemből és már mászott is tovább a dolgára Kép
Köszönjük a receptet! Kép Ezt még én is meg tudom csinálni, mert én sem vagyok egy konyhatündér, próbálok azért főzöcskézni, de elsősorban én is hétvégén. Kép
Hú, akkor Te nagyon szép lettél. A fodrászt írigylem, a fogdokit annyira nem.

Dia!
REmélem rendben vagytok! Nem tért vissza a fosi! Nem semmi, hogy a Hajni is elkapta ezt a nyavaját Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Gigi!Kép
20.án derül ki tutira,hogy megyünk e Mezőre,de ha megyünk természetesen hozok vizet!Mennyit hozzak,20,30,40litert?Kép
Örülök,hogy kezdesz jobban lenni.Kép

Zsófi!Kép
Ujjacskák.KépTényleg szörnyű lehetet.Brrrr!!!
De a lényeg,hogy nincs nagy baj.Nagyon ügyi,bátor asszonyság vagy,hogy voltál fogdokinál!KépAzt hiszem január-februárban én is rászánom magam.Csak ne félnék annyira!KépHát igen,tényleg nem igazán jó ötlet szinti mellé még zenélő könyvet venni.Most a bulin 2 játékot bekapcsoltunk a gyerkőcöknek és majd szét ment a fejünk a visítástól.KépRendesen megkönnyebbültünk amikor a pókot kikapcsoltuk.Kép
Irigy,irigy a fodrászért!Háát Te nőszemély arany életed van!Fodrász?Fogdoki?Torna?Sielés?KépKép
Köszi a receptet.Kép

Melinda!Kép
Tegnap nekem is pont az a kép ugrott be,amikor Marci rázta a fenekét.KépHaláli volt.Tamás nem tudta elképzelni mi a fenét röhögök magamba.KépElmeséltem neki,de azt inkább látni kéne.KépFigyu!Szégyellem,de nem tom,mi a vezetékneve Marcikának.KépMa csináltam a Domi naplóját ahová ő is bekerült és nem tom a nevét.KépKép
Köszi kérdésedKépfosi,róka koma elkerül manapság kop-kop!!

Menü:Hááát mi most azt beszéltük Tamással,hogy nem kivánjuk idén a halászlevet.A szülőknél úgy is az lesz.KépÍgy most én tejszínes-tárkonyos pulykaragu levesre gondoltam,aszaltszilvával töltött még nem tom pulyka vagy sertés hús lesz e,rántott sajt,krumplipüré,mazsolás rizs.Hétvégé kipróbálom a mézeskalács sütést az lesz még és nem tom milyen desszert még.Jó lenne gesztenyepüré is,de Tamás nem szereti.Legalább több marad nekünk Domival.Kép
Szilveszterre/itthon bulizunk hármanKép/sonka,kolbis karaj,virsli lesz hagymás burgonya salival+kaszinó tojás.Elsején mindig tejfölös lencselevest eszünk füstölt sonkával,hogy sok pénzünk legyen a köv.évben.KépEddig még nem igazán jött be,na de majd egyszer.....Kép
Mindenkinek puszi!Ma született feleségek!!!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Hihihi!27-30 között minden délután lesz született feleségek.KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Csajok!

Megvagyunk nem vesztünk ám el, csak sütök ezerrel.
Már készen vagyok a mézespuszedlikkel, és a málnás linzerkarikákkal. Ugyanis kaptam végre egy sodrófát és egy gyúródeszkát pont jókor, így hát gyorsan neki is álltam a sütésnek.
Karácsonyi menü nálam lesz mivel az egész család jön bulizni mert Noncsika szülinapját ünnepeljük 25-én, ezáltal csinálok egy kis sajtos panírban rántott csirkecombikat, libamájjal töltött sült sertésdiója, másnéven comb, amit a hentessel jó mélyen fölszurattam, hozzá burgonyakrokett, párolt vörös káposzta, rizi-bizi, töltött sült csirke, a leves hagyományunk szerint tyúkhúsleves gazdagon.
A desszert, ezek az apró sütik, plussz karácsonyi kalács, és karácsonyi fatörzs amit szintén sütök, plussz Nonó tortája.
A kalács délutánra készül vagy estére, a családnak uzsira.
Hát lesz mit csinálnom, most meg ezerrel takarítok, még ebben a hidegben ablakot is kell pucolni.
Nonó már jól van, én is és Gyuri is. Szóval helyrejöttünk végre.
Szilveszterkor anyukám jön át és vigyáz Noncsira 8-kor elmegyün tesómék házibulijába ami itt van 15 percre tőlünk és hajnal 1-re szándékozom hazaesni és az uramat hazahúzni. :-)))
A menü szilveszterkor: Sült malackaraj lesz tepsis sült krumplival töltött káposzta és virsli.
Jóétvágyat mindenkinek!
Jobbulást mindenkinek aki náthás és beteg főzzetek-süssetek mert klassz dolog, na megyek takarítani, fúj.

Sok puszi mindenkinek

ANDI
tandi

Sziasztok!

Dia!
Marcikám becsületes neve: SZLONKAI MARCELL Kép Ja és nincs harag, hogy nem tudtad, hisz eddig nem így reklámoztam az ördögfiókámat Kép
Örülök, hogy rendben vagytok! Én tegnap éreztem magam vacakul (ezerrel puffadt a hasam és gyenge voltam), de találgattam, hogy vagy meg akar jönni, vagy fosi-hányás következik, vagy a csipkebogyótea okozta. Végül az utolsó nyert Kép Viszont még nem jött meg!!!!!!!!!!!!!!! Lassan keresgéljük a kisöcsi/kishugi neveket Kép
Hú, jó kis főzöcske lesz Nálatok! Fincsin hangzik minden.

Andi!
Már kezdtem aggódni, hogy hol jársz, alig írsz, de ezennel meg van az indok: házitündér lettél, sütsz, főzöl, takarítasz. Nálatok sem lesz semmi a menü Kép
Tényleg Neked mikor indult be a szülés, a tavalyi Szentestét még meg tudtátok otthon ünnepelni?
Én bezzeg inkább takarítok, mint főzök. Engem a takarítás sokkal jobban kikapcsol Kép Ma délután is azt csináltam és úgy élveztem! Én sem vagyok normális, mi?! Kép
Örülök, hogy rendben vagytok mindhárman! Így tovább!

Ma Marcikát elvittük tanácsadásra, ahol is megállapították, hogy szép nagy, jól fejlett baba! Mint ha én nem tudtam volna, mi?! Mostanság kezd leszakadni Tőle a derekam. Ma 6-kor felsírt, kb. 10 percet ringattam, amikor visszaraktam az ágyba, azt hittem, hogy nem egyenesedek ki. Nagyon gáz Kép A lényeg, hogy 11,69 kg és 79 cm. Kép 1 éve még 4 kiló és 53 cm körül mozgott Kép

Jók legyetek és írjatok!!!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!

Nem tünök én el, csak néha úgy összejön minden, hogy azt sem tudom hol vagyok.
Elárulom én eddig is házitündérke voltam. Imádok főzni sütni, főleg másoknak, jöhettek hozzánk nyugodtan. :-)))
Amúgy is rég láttalak titeket.
Tavalyi szentestét? De hiszen 22-én szültem és 25-én hozott haza Gyuri,teeeeeeeeee :-)))
Én a karácsonyt sajnos bennt töltöttem, de örömmel és boldogsággal. Klassz volt, bár majd berosáltam a sebemmel, mert csak jobb oldalon tudtam feküdni, és úgy mászkáltam mint egy robot, iszonyat volt, de nem úgy gondolok rá. Életem legszebb karácsonya és szentestéje volt. Jövőhéten csütörtökön lesz a lányom 1 éves és annyira hihetetlen, akkora cula már. Marcikád is hatalmas lett, emlékszem amikor itt a szőnyegen még dögönyöztem néha elgondolkodom, hogy ha megint terhes lennék, és megint szülés, normál szülésem lenne vagy megint kettévágnak, nem is tudom melyik lenne a jobb. Egyik sem, de vajon ugyanígy fogom szeretni mint ezt a manókát, vagy hogy van ez? De biztos imádni fogom a következő bébit is.
Nekem sajna pont ma megjött, pedig már nagyon vártuk hogy nem fog. Õszíntén szólva jövő szept-re tervezzük, de megbeszéltük hogy ha bármikor addig összejön nem baj, sőt igazából mire várjak, minél előbb annál jobb, hisz szerintem az a jó ha együtt nőnek fel, és nem sok a korkülönbség, persze ez nekünk egyre nehezebb anyukáknak.
Drukkolok neked hogy tényleg babád legyen, ti már tervezitek?
No megint szófosim volt, remélem nem voltam túl fárasztó.

Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Csak egy percre ugrottam be mert az egész család dögrováson van,én is alig látok olyan beteg vagyok.
De nem panaszkodni jöttem.

Minden szüli és névnaposnak utólag is nagyon sok boldogságot és minden jót kívánok.

Nem hiszem,hogy ünnepekig tudok jönni,legalábbis most nem úgy tűnik,hogy rendeződnek a dolgaink.

MINDENKINEK,BÉKÉS ,BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS SIKERES ÚJÉVET KÍVÁNOK!

Vigyázzatok magatokra és a babákra,sok-sok puszi mindenkinek,Saxi

Zárásul teszek fel pár képet a lányokról.

KépÍgy várjuk a mikulást az ablakban.

Kép

Kép
saxi

SziasztokKép

SaxiKép
Olyan elcsépelt, hogy mindig azt mondom, hogy ollllyan szépek a lányok. De hát tényleg így van!! Olikám is falta volna a miki csokit, de hát erősen korlátozni kellett benneKép Nektek is nagyon szép ünnepeket.

MelindaKép
Naaaaaaaaaaaaaaa!!! Csak nem tesó?????????? Mikor derül ki?? Légyszi-légyszi ne hagyj minket kétségben. Amikor olvastam ahogy Andival beszélgettetek, hogy ki mikor akar tesót, egy kicsit összeszorúlt a szívem. Nem mintha nagyon akarnék, de az rossz érzés, hogy ha szeretném akkor sem lehetneKép Na nem nyavajgok tovább. Gyerekem úgyis kitesz legalább hármatKép Már őt is nehéz követni fizikailag meg idegilegKép

AndiKép
Nem semmi menüKép

Ma beszereztem a karácsonyfát, husikat, halat. Legalább az meg van. Elöbb mondta a Viktor, hogy írjam össze, hogy mi kell és egyik éjszaka elmegy a Tescoba. Az elöbb láttam a híradóban, hogy a városban tiszta káosz van, még a mentő sem tud közlekedni. És még nem vettem Viktornak ajándékot. Anyuékról már ne is beszéljünk. Na nem kesergek tovább.

Jó éjt! puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Andi!
Szia Te konyhatündér! Kép Látod, magamból indultam ki, mert én nem szeretek annyira főzni, de szerintem, ha tűzhely közelébe kerülök, akkor abból túl rossz nem sül ki Kép Viszont sütni inkább szeretek.
Bocsánat, teljesen összekavarodtam, én azt hittem, hogy Nónoka 25-én született, de most néztem, hogy összekevertem Mica Zolikájával. Mégegyszer bocsi! A válasz akkor is megérkezett Kép: a Szentestét a kórházban töltötted.
Megleptél, hogy nem örülsz annak, hogy megjött, mert arra azért jól emlékeztem, hogy későbbre terveztétek a második babát. Nem baj, úgy is jön majd, amikor Õ akarja Kép
Bizony én is sokszor elgondolkozom rajta, hogy hogyan fogom szeretni a másodikat. Néha olyan (fura) érzéseim vannak, hogy Marcin kívül hogy is szerethetek vagy legalább annyira egy másik babát, mint Õt. Na elég hülyén hangzik, de akkor is ilyen érzéseim vannak. Remélem a kétgyerekes anyukák megerősítenek majd, hogy mégiscsak természetesnek mondhatóak ezek az érzések.
Egyébként nálunk már tervbe van véve a következő baba, de a jövő év elején kezdenénk a gyakorlatozást. Ja és még nem jött meg, bár 34 napos mostanság a ciklusom és ez a "csak" a 35. nap volt....

Saxi!
Én se tudok mást írni: A LÁNYOK GYÖNYÖRÛEK!!! Kép Ezek a csittek-csattok, tüneményes! Az öröm az arcukon pedig mindennel felér Kép
Nektek is NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SZERETETBEN GAZDAG, BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNUNK MINDHÁRMAN!

Gigi!
Nem tartalak bizonytalanságban, bár most én magamat érzem a legbizonytalanabbnak. Andinak már írtam, hogy 34 napos ciklusaim vannak és ez a 35. nap, de igazán nem érzek még semmit. Na, majd meglátjuk Kép Bár nem tudom, hogy örüljek vagy féljek-e...
Később, ha teljesen rákészültetek mindketten még mindig ott van a lombik. Hisz van remény, itt van a legfőbb bizonyíték: OLI! Több nem is kell! Kép

Gyorsan megyek lecsutakolni Marcit, aztán még visszafutok a szopi után! Gyertek, nem akarok magamnak írni!!!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Az Fp-ről ide már nem írok mert úgyis elolvassátok a másik topikban.KépUgye Melinda?Kép

Melinda!Kép
Háát gratulálok!KépGondolom véletlen.Vagy tervezett a kistesó ilyen hamar?KépKöszi a nevet.KépCsipkebogyótea.KépKépAzt hittem az sül ki,hogy teleetted magad babbal.KépKépGratula Marcika méreteihez!Fura,hogy csak 1 kilóval több Dominál,pedig azt hittem többel.De biztos a hossza zavart be mert 4 centivel magasabb.Persze csak azért mert Domi az a 4 centit a pelusban hordja.KépKépKép
Ma bekevertem a mézeskalács tésztát..)Kiváncsi vagyok milyen lesz....Így nyersen nagyon fincsi.KépHolnap megyünk ajándékokat vásárolni.....
Ti már megvettétek?

Andi!
Igazán ügyi háziasszony vagy!KépNem is tudom,hogy tudod mind ezt gyerek mellett megcsinálni!!???Persze úgy könnyű ha van ott egy nagyi.KépKépeket kérünk majd a buliról!
Háát bennem is felmerül néha az a kérdés,hogyan lehet kettő vagy több gyereket szeretni ugyan úgy mint az egyet.Most még nem tom elképzelni.Talán egyszer majd ha Istenke is úgy akarja...

Saxi!
Örülök,hogy benéztél közénk,tündériek a csajok még mindig!KépKellemes ünnepeket nektek és gyógyuljatok meg mire jön a Jézuska!KépAztán egyszer tényleg jöhetnél és mindenről beszámolhatnál mizus veletek!De addig is időnként csak ennyit íjd légyszi!Tudod!NINCS GÁZ!!KépKép

Zsófi!
Merre vagy???
Mindenkinek sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Halihó Dia!
Én nem is szoktam leselkedni máshová Kép Kép Kép Kép Na, jó bevallom, azért egy picit Kép Igen, olvastam a FP játékokat, de csatlakozom a csajszikhoz és majd később olyan jól fog jönni Kép Ja, de kép alapján nem is tűnik picuri részekből állónak. Biztos csak az én szemem csal Kép
A babát tervezgetjük, de most még terv előtti lenne, de az előbbi levelem óta mintha fájdogálna a hasam.
Mi az ajándékvásárlásnak a végére ma tettünk pontot. A családnak már november óta folyamatosan vásárolgattunk, nem akartam a végére hagyni, lesz még itthon mit csinálnom a vásárláson kívül is Kép Kép
Holnap számolj be a kisült mézecskalácsról, de csak ha marad belőle a sütésig Kép

Saxi!
Előbb elfelejtettem jobbulást kívánni az egész családnak! Azaz: Egészséges Karácsonyt Nektek! Kép

Most már megyek, mindenkinek szép estét!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Na lehet, hogy megjön neked reggelre, minket meg így felizgatszKép Öreg vagyok én már ehhez. A lombikot kizártnak tartom. Annyi tortúra, fájdalom, idegeskedés..... Asszem ezzel a néggyel letudtam az adagomatKép Tudom, hogy sokan csinálják, hogy visszamennek tesóért, de nekem ehhez nincs energiám. Meg egész nap csak lótok-futok Olikám után. Akkor meg pihennem kéne. Úgy meg, hogy nem adok meg minden esélyt az újabb lombiknak, nincs sok értelme. Meg amig nem volt gyerekem akkor az annyira hajtott, hogy bármeddig képes lettem volna csinálni. De most... Mondjuk bennem is felmerült, hogy szeretném e a második gyerekemet ennyire. Szerintem ez teljesen normális érzés. Majd meséljétek el, hogy milyenKép

Megyek lehenteredni!!Ma kb. 15 kiló húst mozgattam meg, kicsit fáradt vagyokKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak ettől az időtől kicsit zizi top vagyok és nem sok kedvem volt írni. Már két napja nem voltam lent Bencével, de ma is egész nap esett az eső. Kép Erre most mondja István, hogy Gödöllőn meg legalább 5 cm hó van. Kép Ilyenkor úgy utálom Pestet! Kép Bence is elég zizi mostanában, tök nyűgi, tisztára matrica üzemmódban van. Kép

Dia Kép
Én is olvastam máshol Kép a FP ajándékról, de szerintem nem gáz. Ha tényleg mindenkinek küldtek ennyi mindent, akkor szerintem az jó. A vonat (vagy mi), meg jó lesz később. A lényeg az az, hogy miért kaptátok! Kép

Melinda Kép
Hű de izgi! Most akkor miért izguljak, hogy legyen baba, vagy ne legyen. Én inkább az elsőt választom. Kép Kép Nálunk még nincs tervben, de bennem is pont ezek merültek fel, mint benned. Én sem tudom elképzelni, hogy tudnék egy másik gyerkőcöt is úgy szeretni, mint Bencét. Ezért egyenlőre nem is tervezem a tesót, majd ha úgy érzem, hogy lesz hely a szívemben, egy másik kölöknek is. Egyenlőre a férjembe és Bencébe vagyok szerelmes. Kép

Gigi Kép
Örülök, hogy már jól vagytok! Nálad esély sincs arra, hogy lombik nélkül tesó legyen?

Meséltem már, hogy megvettük a fát már! Már megvan egy hete és bazi nagy! Kép Persze én választottam. Kép Kép Én nagy fa mániás vagyok. Remélem, azért befér majd a lakásba, az erkélyen egy kicsit visszahajlik. Kép
Dia, Dia... műfa?! Fujj, hogy én azokat, hogy utálom. (De azért téged szeretlek) Kép Számomra a legszebb és legfontosabb ünnep a Karácsony és imádom az ezzel járó fenyő illatot. Teljesen más ilyenkor a szobában még a levegő is. Nem hiszem, hogy valaha lemondanék erről. Na jó, egy esetben, ha azt mondanák, hogy holnaptól kezdve egy fát sem vágnak ki, mert kímélni kell őket. A fák miatt lemondanék róla, de mivel úgyis kivágják szerencsétleneket, így nem hagyom, hogy csak úgy heverjenek a földön, a meg nem vett fák, így egy fa, biztos velünk Karácsonyozik mindig. Kép Kép

Puszi Mindenkinek
nmzsx

Sziasztok!

Jelentkezem,vagyunk,most éppen Patrik beteg.Ismét taknyos és nagyon brutális,ahogy köhög.Egyenlőre nem kell antibiotikum,köptetőzünk.Voltunk az oviban játszódélutánon,gyanús,hogy onnan hozta haza.Az összes játékot megrágta.
Teljesen természetesek a kistesó körüli gondolatok,nem egyszer az én fejemben is megfordult,tudok-e Raulon kívül másik gyereket is úgy szeretni,ahogy "kell".Elképzelhetetlen volt.
Hát,tudok.KépTényleg úgy van,ahogy Raulnak szoktam mondani:Az Anyukák szívében több hely van,mindegyik gyermeküknek jut bőven.Kép
Szóval,hajrá Kistesók!!!

Megyek aludni,a múlt éjjel csak másfél órát sikerült.

Mindenkinek nagyon sok puszit küldök!KépKépKép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Zsófi!
Nálunk is műfa lesz-idén először.És fenyőágak díszítésnek,több helyen.Én nagyon útálom,hogy potyognak a tüskék,egy idő után mindenképpen.Sokáig szokott állni a fa.Aztán a tüskéket széthordjuk,Patrik megeszi.Szoktam takarítani,de az Ünnepek alatt nem vagyok hajlandó naponta 2x porszívózni emiatt.Kipróbáljuk,aztán legfeljebb többet elő sem vesszük.Kép
Puszi Neked és matricaKépBencédnek!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Zsófi!
Matrica.Ez tetszik.KépKépDomi is nagyon matrica mostanában.KépKöszi,hogy szeretsz így műfenyőstől is.KépSajna nem tudtad megszeretetni velem az élő fenyő varázsát,pedig jó beszéd volt.KépValahogy úgy állok hozzá mint Kata.De lehet,hogy egyszer ha Domi nagyobb lesz vagy lesz házikónk akkor rászánom magam egy földlabdás egyedre.KépMi se voltunk ma kint.De ezt is biztos olvastátok a kukucskáló társaddal,hogy miért nem voltunk.KépKépKépApós jól ránk hozta a frászt.Kép

Melinda!
Háát te igazán ügyi csaj vagy,hogy már minden ajcsi megvan!KépNálunk még csak Tamásnak és Pannának van meg,ja és Dominak félig.Már nem kóstolgatom tovább a tésztát mert tényleg nem lesz mit kisütni holnap.KépMajd teszek fel képet a végeredményről.KépDe lehet,hogy máshová.De úgy is megtalálod.KépHajrá menszi!!Vagy nem hajrá?KépNekem most a fogigyógyszertől elég szépen beállt 27 naposra.Te szedsz gyógyszert?????

Kata!
Hajrá műfenyő!KépNálatok,hogy áll az ajándék vásárlás?Mi lesz a menü?Ruszlánéknál ilyenkor mi a szokás menüileg?KépEzt jól megaszontam.Kép
Patriknak jobbulást kivánok!Jaj annyira szar,hogy ilyenkor minden bizbaszt összeszednek.KépDomi is egyik takonykórból megy a másikba.KépÉn ezért nem viszem játszóházba mert ő is előszeretettel a szájába vesz mindent.KépKitartást asszonyság!Kép

Mindenkinek jó éjt!Itt nagyon fúj a szél.Úúúgy utálom.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mindenki éjjeli baglyot játszott tegnap??!! Igaz, hogy én sem aludtam, de későn én már koki vagyok az íráshoz Kép

Zsófi!
Nekünk "csak" 160 cm-es fa lesz, de olyan szépet választott Gábor, hogy majd megszólal. Tavaly is Õ vette, úgyhogy ezen a téren is számíthatok rá Kép Normann, úgyhogy jó sokáig csodálhatjuk és még a tűlevele sem hullik, viszont nincs tőle olyan klassz illat. A műfenyőket én sem csipázom, de azért a műfenyős csajszikat igen! Kép
Tetszik ez a matricás megjelölés Kép Marcikám szerencsére most jól elvan, épp előbb kacarászott édeseket, szinte gurgulázott a nevetéstől Kép
Ha besikerült a baba, akkor nálunk tényleg nem gáz (egyébként sem lenne sohasem az!), mert már tervezgetjük rendesen, szedem az Elevitet is. Úgyhogy hajrá! Én is két pasiba vagyok ám szerelmes Kép

Kata!
Először is jobbulást Patriknak! Szegénykém, még hagyján a takonypócoskodás, de a köhögés Kép Azért nem aludtál múlt éjjel, csak 1,5 órát? Remélem most több sikeredett.
Köszönöm a megnyugtatást a második babával kapcsolatban, ezek szerint nem vagyok defektes. Legalábbis ezen a téren Kép

Dia!
Várom a mézeskalács bemutatót! Enni csináltad, vagy díszítésre? Mi enni annyira nem szeretjük, inkább a fára és a lakásba lógatom ki őket.
Nem kezdtem el szedni fogamzásgátlót a szülés után, mert eldöntöttem, hogy tovább nem "mérgezem" magam. Sajnos nekem csúnyán foltosodott tőle az arcom, a homlokomon még most is látszik, de mondjuk már megszoktam. Eleve úgy terveztük, hogy nem lesz sok különbség a két baba között + 2 baba a terv, így utánuk majd elkezdünk védekezni valami más módszerrel... De ez még a jövő zenéje!

Gigi!
Látod, én ebbe bele sem gondoltam, hogy a lombikkal bizony pihenni kell és nagyon vigyázni kell magadra. Jaj, egyszerűen olyan igazságtalan az élet Kép
Jól henteredtél? Kép

Megyek tovább takarítani! Gábor bébiszitterkedik nekem, egy tündér! Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Anyucikák!

Annyit írtatok, hogy rá kell az embernek szánni fél napot, mire végre a végére jut.

Melinda!

Hajrá hajrá jajj de jó lenne, ha tényleg összejönne, én nagyon örülnék nektek, igazi nagy család lesztek, mondjuk kicsit nehéz mindezt egy anyának ellátni mert gondolom Marcika is felér 3 gyerkőccel, Noncsi legalább 5-el, a kis hiperaktív, szóval drukkolok a bébihez is és a házvásárláshoz is.
Igazából mi is úgy vagyunk, hogy amit a Jóistenke ad nekünk elfogadjuk elfér a családban mivel én apucika nélkül nőttem fel, a szüleim sajna 6 éves koromban elváltak ettől függetlenül imádtam aput, de ezáltal egész életemben arra vágytam, hogy nagy családom legyen. Remélem sikerül az álmom.
De biztos fogod szeretni hisz amikor terhesek voltunk a hormonok csak úgy tengtek, hol bőgtünk, hol hisztériás rohamban törtünk ki, hol elérzékenyülve romantikus filmre vágytunk, vagy csak egy-két jószóra, szóval ki van ez találva hidd el, nagyon fogod imádni mindkettőt.

Dia!

Igazán igyekszem, és elárulom, hogy mindezt amit csináltam most a nagyi segítsége nélkül csináltam, hát tényleg nagyon ügyes vagyok, de csak esténként tudtam mert akkor van nyugi. De pont te beszélsz aki olyan kajákat csinál hogy nem győzöm újságolni anyóséknak meg anyunak hogy már megint olyan finomat ettünk, és nagyon ügyes vagy.
Anycinak nagyon sokat köszönhetek, rengeteg, szavakkal le sem lehet írni, örülök, hogy van nekem és imádom, még ha néha ki is idegel.
Légyszí légyszí legyen tesó nálatok is, olyan jó lenne, remélem jövő év végére belehúz ez az ember osztán össze dobtok egy hugit. :-))) Domika is biztos örülne neki, hát még Tamás. Szerintem ugyanúgy fogod szeretni, ha Kata ezt írja akkor ő már csak tudja.
A buliról küldünk képeket feltétlen ide is meg oda is. Remélem jól fog sikerülni. Képzeld nálunk még az atyaég is micimackóból áll, anyós vett neki egy plüss micimacit, a tortája micimacis lesz, a csomipapírtól kezdve minden, asszem ez már beteges, jobb lesz ha váltok már Garfieldra. :-)))

Gigi!

Remélem némi ötletet adhattam neked a Kari menühöz, te is nagyon nagyon ügyes vagy, 15 kg hús, anyám, nem semmi vagy.
Tudod azért ne add fel a bébi kérdést, mindig van remény, amikor azt gondolod, hogy már nem lehet, akkor fog sikerülni és még csak lombik sem kell hozzá, meglásd, csak koncentrálj jó erősen és meditálj és hidd el menni fog, én azt mondom, hogy minden kisgyermek szíve mélyén az lakozik, hogy ne egyedül nőjjön fel, legyen egy játszópajtija, hisz mi nem tudjuk mindig azt nyújtani amit ők szeretnének, bármennyire is megtesszük a tőlünk telhetőt. Szóval én azért szurkolok, hogy talán egyszer tényleg sikerül nektek, remélem.
Tényleg Gigi jobban vagy már?

Kata!

Jobbulást kívánok pici fiacskádnak, jajj szegénykéim hát ti aztán tényleg nehezen jöttök ki már ebből a kórságból.
Hála az égnek mi már túlvagyunk, de remélem nem is leszünk ennyire betegek. Legfőképpen mert a porszívónk a szervízben van, ugyanis rommá égett a motor, fél éves, jó mi?! Ezáltal Nonó orrát sem tudom szívni.

Zsófi!

Én is utálom a műfenyőt de most úgy gondoltuk hogy praktikusabb mert Nonó életveszélyes és a műfenyő is egy komód tetején lesz kikötve jobbról-balról.
Nagyon fog hiányozni a fenyő aromás illata, de nálunk folyt a gyanta is a fáról és a parkettáról azóta is szedem.
Te már megvetted az ajándékokat mindenkinek?

Márti!

Hol jár maga kedves?
Mit kap karira Gigid?
Írjál ám!

Saxika!

A lányok okosak, szépek, és megyünk hozzátok januárban szóval készüljél. :-)))
Írtam e-mailt. Itt is kívánok jobbulást nektek.

Mica, Barbi, többiek mi ez a lazsa?

Na lányok nékem megint lett egy észveszejtő ötletem, még csak babahordozó sem kell, a gyerkőcök már ellesznek nagyok, tudunk sétálni is, ha nem lesz nagyon cug, van kedvetek átjönni januárban vagy februárban?
Rég taliztunk gyermekek is eljátszogatnak mi is jót beszélnénk, csinálok fincsiket megint, aki szeretne jönni jelezze, én mindegyikőtöket szerettel várom.
Tudjátok hiányoztok, a képeket nézve mindig úgy elérzékenyülök és azért mert végig követhettem ezeket a picurikat ahogy ilyen szépen fejlődtek 1 éven keresztül és most újabb 1 év megpróbáltatás következik, ez az anyaság igazán klassz dolog.

Sok puszi mindenkinek jó vásárlást, főzést, sütést, írjatok.

Pusszancs:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Nem tudom, hogy szívesen láttok e még ennyi idQ után, de azért bejelentkezem.

gergQcim nagyon jól van és még mindig egy áldott jó baba. Legaalábbis éjszaka, mert nappal olyan mint egy sajtkukac. Mászik ezerrel, feláll, leül megint mászik megint feláll és így tovább. Nem is tudom ezek a picik hogy bírják energiával ezt a sok mozgást.Méricskélésen régen voltunk de kb. 10 kiló és olyan 80 centi körül van. Az evQkéje nagyon rendben van még tele pocival is képes koldulni. tegnap kibújt az 5. foga is, hát ezek elég lassan jönnek ahhoz képest hogy az elsQ már 5 hónaposan kibújt.
Nagyjából ennyi rólunk. Ha még nem utáltatok ki akkor megpróbálnék megint csatlakozni.

Az 1 éveseknek nagyon sok puszit küldünk és így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

A betegeknek meg mielöbbi gyógyulást!

Szilvi
Kép
sys

Szia Sys!

Gondoltam rád a napokban és én nagyon örülök, hogy az én kis bubukámat is látom végre.
Gyere sűrűbben szép nagy legényke lett belőle és már olyan nagyfiús pofija lett nagyon szépek így együtt.
Na hát ez a ruci igazán csábos kisfiad van.
De hová tűntél ennyi ideig?
Rád is vonatkozik amit írtam, hogy szeretnék újból egy talit és ha van kedved gyertek el hozzám sok szeretettel várlak benneteket.

Sok puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!Kép
Melinda!
Holnap kapsz képet a mézeskalácsról,mert a mai adagból már alig van.KépAhoz képest,hogy én eddig nem igazán kedveltem,most elég rendesen pusztítom a bendőmbe.KépKépTehát ki is derült,hogy nem díszítésre csináltam.KépKét baba a terv,vagy Marcika + két baba??Kép

Andi!
Háát nagyon gondolkodunk a tesón,de ha lesz is csak spontán úton.Én többet nem csinálom végig az inszemet!Majd nyáron elkezdünk nem védekezni és kiderül mi lesz.Nem baj ha minden micimackós!KépÉn imádom őket,most gyártottam ilyen figurákat Dominak üvegfestékkel.Szerintem ne cseréld le Garfieldra!

Sys!
A múlthéten tanakodtunk Gigivel,hogy mi lehet veletek.KépPróbáltam volna sms-t küldeni,de kiderült,hogy nincs meg a számod.Pedig azt hittem meg van.Örülök,hogy jelentkeztél!Attól,hogy nem voltál itt köszöntöttünk titeket Szilvia és Gergő napon is.KépSzóval nem vagytok ám elfelejtve!KépMi volt veletek,hogy így eltűntél?Gratula Gergő méreteihez.KépTiteket is megtalált a takonykór?Mi lesz a menü karácsonykor?Ajándékok megvannak már?Na most jó sok kérdést zúdítottam rád.KépDe így jár az aki sokáig nem jelentkezik.Kép

Zsófi???????

Mindenkinek puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

SzilviKép
Épp múlthéten mondtam Diának, hogy hívjon már föl téged!!! Féltem, hogy valami baj van és azért nem jelentkezel. Nagyon édesek a gyerekek. Légyszíves gyere sűrűbben!

MelindaKép
A tudomány szerint nem lehet hagyományos úton gyerekünk. Ez sokszor fáj, de amikor Olikám felidegel, akkor már nem annyiraKépKépKép Leginkább olyan 5 év múlva szeretnék még egyet. Ha már Olivér önállóbb lesz. De ez még a jövő. Na valami kiderült már??

Ma letudtuk az anyuék ajándékát. Már csak Viktornak kell megvennem a meglepetéseket. Idén több kissebb dolgok fogok venni. És őt is arra kértem, hogy inkább személyes ajándékot vegyen, mintsem bemenjen egy üzletbe és az első arra jövő drága cuccot megvegye. Nálunk is normand fenyő lesz, az abszolút nem hullajtja a leveleit. Ez a műfenyő fílíng nekem sem jön be. Igaz most gondolkozhatom, hogy hová rögzítem majd ki, de Olivért eddig sem lehetett egy pillanatra sem egyedül hagyni. Zsófival értek egyet: ha valaki azt mondaná, hogy ha műfenyőt veszek akkor nincs több kivágott fa, akkor azt vennék. Kell a fenyőillat a népnekKép Minden évben nagyon szép fát veszek, de idén még szebbet akartam. Hiába, ezek a gyerekek meghülyitik az embertKép
Nálunk a kari menü: halászlé, rántott ponty, majonézes krumplisali. Lehet, hogy még csinálok mákos gubát. Majd megkérdezem Viktort, hogy szereti e. Meg hát Olikámnak les rántott husi, petrezselymes krumplival. AZtán majd egyik nap még lesz sült kacsa comb, párolt káposztával. 25.-én és 26.-án meg ugysem leszünk itthon.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Hát én aztán írhatok neked, no mindegy.
Fincsi menütök is lesz.

Dia!

Én is imádom a micimacikat.

Dia! Gigi!
Csajok írtatok és egyikőtök sem válaszolt, hogy jönnétek e örülnétek e ha lenne, van e hozzá kedvetek? Azért valamit írjatok.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Itt vagyok én is! Kép Végre ágyba dugtam Mini Manót.
Látom, megosztott a vélemény a fenyőkről. Kép

Gigi
Nekünk olyan talpunk van (biztos láttál már ilyet, mert mostanság ilyenbe szokták kitenni a fákat) ami fémből van hajlítva és hozzá kell szögelni a fához. Ez azért jó, mert nem borul fel a fa. (Remélem) Nekünk is Normann van, eddig még bejött, egyszerűen muszáj ilyet venni, mert itt a panelban, kb. 2 nap alatt sem lehullana a normál fenyő összes tüskéje. Én is évről évre egyre szebb fát keresek, nem tudom lesz-e ennek a mániámnak vége. Kép

Dia Kép
Még nem kukucskáltam, de minnnyá. Kép Képzeld, Bence már tök ügyesen közlekedik. Ma csak néztem, amikor a konyhából a saját lábán masírozott ki. Kép Olyan édi. Egész nagy távolságokat tud már megtenni. Olyan büszke vagyok rá. Mi ma voltunk vásárolni, de félek ennek soha nem lesz vége. Olyan lassan haladunk. Bezzeg magamnak tudnék egy csomó mindent venni. Kép

Melinda Kép
Azért Bence sem olyan vészes, csak most két napja olyan fáradtnak érzem magam, biztos azért visel meg jobban.
"Csak" 160 cm fa. Kép Én is kb ekkorát akartam (na jó, inkább 180-asat, de ez tuti van vagy 250 Kép. Nem igazán tudom, hol a határ. Kép

Andi Kép
A komód tetejére is lehet élő fenyőt tenni. Szerintem a normannak nem folyik a gyantája. Egyébként meg szerintem "mindegy", hogy mi borul rájuk. Nem mindegy, hogy mű tüske, vagy igazi áll beléjük? Kép Dísz az mind a kettőn van, és szerintem az veszélyesebb. Na ennyit az okoskodásomról. Kép

Szilvi Kép
Örülök (először ürülöket írtam Kép Kép), hogy újra itt. Nagyon aranyosak a gyerkőcök, olyan szépek.

Ja, képzeljétek vettünk Bencének hálózsákot. Most van rajta először, kíváncsi vagyok, hogy fog benne aludni. De már muszáj volt, mert hiába volt rajta dupla adag ruha, mivel kitakarózott és a szél miatt csak 18-20 fok volt a szobában sikerült megfáznia. Így most vettünk neki zsákot, remélem ezzel megoldottam a problémát. Kép

Puszi
nmzsx

SziasztokKép

AndiKép
Bocsi, hogy neked nem írtam, de örülök, ha valamit tudok írni, Olivér nyuglődött egyfolytában.
Meghívás: szeretném ha tudd, hogy én csak a magam nevében beszélek! Köszönöm a meghívást, de nem megyünk. Nem tartanám őszintének. Itt a neten beszélgessünk a gyerkekről, de ne bonyolítsuk tovább a dolgot. Remélem megérted. A Dia meg önálló ember majd ő eldönti, hogy mit szeretne. Előre is jó bulizást kívánok!

ZsófiKép
Nekünk olyan fenyő talupunk van, amit az apu hegesztett hat évvel ezelött dec.24.-énKép Az volt az első karácsonyunk külön a Viktorral és vettem én talpat, de abba max.egy fenyőágat lehetett volna beletenni. Én meg persze akkor is egy mamut fenyőt vettem. Úgyhogy kétségbe esve rohantam hozzá és ami vasat talált abból csinált egy jó nagyot. Azóta sem tudtam olyan nagy fát venni, hogy ne férjen beleKép Elneveztük rakéta kilövőnekKép Csúnya, úgyhogy mindig latakarom egy terítővel.
Olivér zsákban alszik. Kell pár éjszaka, hogy megszokja. Bár inkább a reggel a gázos amig nem tud még benne felállni. De már megtalúlta, hogy kell felállni. Régen én is három takaróval borítottam be csórit. Most meg legalább nyugodtan alszom mert tudom, hogy melegben van. (éjszaka kb. 20 fok van nálunk, ami nem sok ha egy helyben fekszik)

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Patriknak folyik az orra,már az lenne a furcsa,ha két hétnél tovább nem lenne beteg egyik fiú sem.Legyen már nyár!Na,jó az ünnepeket még megvárhatjuk!Kép

Dia!
Nálunk szinte szóról-szóra az lesz a menü Karácsonykor,mint Gigiéknél.
Ruszlán azt mondja,Náluk füstölt cuccokat esznek ilyenkor,vagyis január 6.-án.Akkor tartják.(Pravoszláv)
Leírnád a mézes-receptet?Kipróbálom,ha sütés nélkül is ilyen fincsi!KépMiket kap Domi?
Szenteste hármasban lesztek?
Majdnem mindenkinek megvan már az ajándék.Ruszlán megkapja azokat,amiket a házassági évfordulóra vettem,mert akkor nem érdemelte meg.
Én is megkaptam Tőle az új telcsimet,Patriknak köszönhetően,aki kikotorta Apja táskájából.Kép

Szilvi!
Jó,hogy írtál!KépGyerekek nagyon aranyosak,fiad jól megnőtt!Kép

Zsófi!
Kíváncsi vagyok hogy válik be a hálózsák.Én ki sem mertem eddig próbálni,tekintve,hogy kb.100x ébred fel Patrik éjjel,felül-feláll.Kép

Andi!
Én is szeretem Micimackót és társait!KépTényleg igazi házitündér vagy!
Jó ötlet a tali,köszi.Bár mostanában sok a takonykórság.Kíváncsian várom a többiek véleményét.

Melinda!
Van már valami fejlemény??KépIzgulok!Kép

Gigi!
Bevált a bébiszitter?Lemaradtam pár körrel.KépPárásítót még nem vettünk,és ha ilyen húzós az ára,akkor egyenlőre marad a vizes törölköző.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Akarom mondani:az lenne furcsa,ha két hétnél tovább egészségesek lennének.

Kép
Kép
ruszlána

KataKép

Ez egy komolyabb párásító. Ennek a feléért is kapsz már jót! Én a krupp miatt vettem ilyen drágát! A vízes töröközővel meg a radiátorra tett lábosokkal az a baj, hogy a vízben levő sók meg a fontos cuccok azok nem kerülnek be a levegőbe mert kicsapódik a lábos falán. Ezt most olvastamKép Jól megoldottad Ruszlán ajándékátKépKép
Olivér legalább másfél hete egészséges. Kezdek rettegniKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Kata!Kép
Ügyi ez a Patrik fickó,hogy kikotorta az ajcsit.KépMa én is beszéltem Pannával telefonon.Mesélt az ovis szerepléséről/Miku ünnepség volt/,majd elkezte sorolni miket csomagolt a nővéremmel.KépDe Timi időben észbe kapott elkapta tőle a telcsit így az én ajándékomat nem tudta elárulni.KépKépTényleg nagyon fini a mézes.Én ma szines cukorkákkal díszítettem,de holnap mazsolával és aszalt gyümikkel is fogom.Halmozom az élvezeteket.KépDominak egy nagy mondókás könyvet vettünk és a sütifaló bödönt.Már úgy kellett elkunyiznom tőle,hogy betudjam csomagolni mert nagyon tetszik neki.KépIgen,szenteste hármasban leszünk.KépJól csinálod,nem kell most külön költened Ruszlánra.Nagyon rafkós vagy.KépJobbulást Nektek!Itt a recept:<!--attachment: m_zeskal_cs_recept-316078.doc*mime_msword.gif*application/msword*2.2**m%e9zeskal%e1cs+recept%2ertf --><center><pre>
Kép
mézeskalács recept.rtf (2.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Andi!
Tudod,hogy megbeszéltük már emailban a dolgokat.Hasonló az érzésem mint Giginek.De nincs harag,de maradjunk a neten.Talán egyszer majd megbeszéljük a dolgokat!

Zsófi!
Nagyon gratulálok Bencének a járáshoz!KépMost én is kis cselhez folyamodtam.KépKözépre tettem az asztalt így közelebb van az ülőhöz.Képzeld tegnap az asztaltól odament az ülőhöz /3 lépés/.KépÉn úgy örültem,hogy még levegőt se vettem nehogy megzavarjam és elessen.KépKépTeee!Ez a bödön nagy siker!KépOlyan édes amikor kukucskál bele,hogy ki beszél ott.Na és amikor nevet a bödön és ő is hahotázik vele.KépMi ma letudtuk az ajándékokat.KépDe magamnak és Dominak én is megtudtam volna venni az Europarkot.Kép

Lányok!
Már olyan rég tettem fel képet,ugye nem gond ha dobok egy párat!?KépMa készült rólunk.KépPuszi.Mindenkinek jó éjt!Dia
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Kata!Kép
Jaj,ja elfelejtettem írni!!!Nekünk is van párásító,nagyon jó és csak 10 ezer volt.Szóval nem muszály több tízezreset venni!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia, Gigi!

Nem magam miatt hívtalak benneteket hanem mindenki miatt egymásért.
Köszönjük az együttműködést a többiek nevében is, mindenkinek jól esett volna ha látjuk újból egymást 1 év után,csak ezért csináltam volna de tudjátok nincs harag, az a jó ember aki meg tud bocsájtani én meg tudtam holott fájdalmas és nekem a legfájdalmasabb, de ti tudjátok és egyáltalán nem haragszom, talán egyszer tényleg megbeszéljük és Gigi csak tudd nálam őszíntébb ember a világon nincs, ami a szívemen a számon még ha olykor fájdalmas is, de soha senkit nem bántanék.
Ettől függetlenül jó embernek tartom magam és rettentő őszíntének. Ilyen is leszem örök életemre és nekem akkor is hiányoztok még ha én nektem nem is.

Hát lányok csak tudjátok én megpróbáltam aki itt volt először az tudja, hogy milyen jó volt együtt és azt is hogy én milyen vagyok, kis perferz kukifotózó őrült de jól éreztem magam, és azt hiszem talán egy kicsit a talikat én indítottam el, és nem vagyok öntelt én továbbra is fenntartom, hogy aki szeretne jönni egész nyugodtan, mindenkit sok szeretettel várok akár külön akár összehozzuk az időpontot és úgy.
Ha nem értek rá, nincs kedvetek megértem csak jót akartam és én kíváncsi lettem volna mindenkire és minden babára így 1 év után, mert nem mindig tudunk írni sok minden történik velünk és még is csak egy kis csapat vagyunk.
Csak elgondolkodtam.
Ennyi.
Szép estét mindenkinek jóéjszakát.

Puszi:

ANDI
tandi

Gigi!
Akkor azt hiszem tényleg lecseréljük a tanyasi párásítást!Kép

Dia!
Mekkora ez a legény!KépNagyon jó képek!Panna már nem hiszi,hogy a Jézuska teszi az ajándékot a fa alá?Majdnem megtudtad a Tiédet.KépDe már csak néhányat kell aludni és megtudod!KépMilyen az a sütifaló bödön???
Hol vettétek a párásítót?Én még azt sem tudom biztosan,hogy milyen a párataltalom a hálóban.De gondolom,hogy alacsony.Kép
Köszi a receptet,lehet,hogy kipróbálom!Kép

Éjjeli bagoly el.

Puszi.

Kép
Kép
ruszlána

Andi

Azt hiszem, hogy eddig nagyon visszafogott és normális stílusban írtam neked, de most nagyon felidegesítettél!! Szerintem hagyjuk ezt az álszent dumát az őszinteségről és a megbocsájtásról!!!! Mégis mi hiányzik bennem neked?? Az öntelet gazdag pofám és a közönséges sítílusom. (csak a többiek kedvéért, hogy értsék: Andi véleménye ez rólam: egy gazdag picsa akinek elvette az eszét a pénz és még közönséges is. És ezt a leg őszintébben a hátam mögött tárgyalta ki) Azért mert én nem megyek hozzád még a többiek mehetnek! Érezzétek jól magatokat csak engem hagyjál már békén!!!!!!!!!! Légyszíves ne foglalkozz már velem! Soha nem voltunk barátnők, ezután sem leszünk! Ennnnnnnnyi! Témát lezártam.

KépKép
gigi28

Gigi!

Semmi rosszat nem írtam, soha nem írta rád hogy picsa, és azt hiszem ez senkire nem tartozik és látod most aztán tényleg közönséges voltál.
Az nem izgat hogy a legjobb barátnőm volt Dia?
Dia és neked egy ilyen lány a barátnőd?
Szerintem ide az ember nem ezért ír, hogy ilyen szöveget kelljen olvasni, úgy hogy megkérlek, fejezd be ezt az ordenáré stílust, mert tényleg nem tudom mit képzelsz már magadról.
Hát ennyi.

tandi

Andi

Ha nem tünt volna fel, eddig senki nem említettem, hogy milyen affér volt kettőnk között. De mivel játszottad a Teréz anyát, úgy gondoltam leírom, hogy tudják a többiek milyen kedves, őszinte voltál velem. Úgy, hogy két szót életünkben nem beszéltünk és nem is ismertél. Engem nem izgat, hogy neked a Dia volt a legjobb barátnőd. Barátkozz vele. Nekem ehhez mi közöm?
További szép napot, csak vigyázz nehogy szenté avassanak!

Többiek!Kép
Mível erre a cirkuszra senki nem kiváncsi és én már tovább nem tudtam tartani a számat, bocsi mindenkitől. Itteni pályafutásomat befejeztem. Aki szeret és szeretek azzal úgyis tartom a kapcsolatot. Tudjátok, hogy hol lehet megtalálni. Legyetek jók, mindenkinek békés karácsonyt és boldog új évet kívánok!

Sofka Tomija neked meg nagyon boldog első szülinapot!

Puszi

KépKép
gigi28

Drága Tomika!Kép
Nagyon boldog első szülinapot kivánunk!Dia és DomiKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Melinda!Kép
Itt a süti fotó.KépAz egy bogyó pisztácia,a sok bogyó mazsola a szines cukorkák.KépOlyan szép formásak voltak kiszúrva de a sütéskor így szétlapultak.KépDe nagyon fincsik és ez a lényeg.Kép

Kata!Kép
Sajna már nem tom megmutatni a sütifalót mert becsomagoltam.De szerintem Melinda vagy Zsófi szivesen dob róla egy fotót.Ugye lányok?KépAjálom Patriknak is tényleg csuda jó.KépMi itt a Saturnban/Europark/vettük a párásítót.Szerintem minden műszaki üzletben lehet kapni.Biztos lesz vagy 10 féle,úgyhogy lehet válogatni.KépNálunk 23 fok van a hálóban így nagyon jó a párásító.Tényleg érezni,hogy olyan könnyű a levegő tőle.Panna:Érdekes módon csomagolja az ajándékot mégis várja a Jézuskát.Biztos azt hiszi az ő ajándékát hozza csak a Jézuska..)
Amit még tegnap elfelejtettem írni:Domi is pár napja zsákban alszik,mert mindig lehúzta a zoknit a lábáról.És ugye a takarót se tűrte meg magán.Nincs semmi gond a mozgással a zsákban.Persze ez csak akkor érvényes ha kellően nagyobb a zsák mint a lurkó.KépA másik,hogy péntek óta bővült a szókincse a KAKI szóval.KépKép
Puszi.DiaKépNos,csak a levél végére engedte tenni a képet nem tudom miért.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!

Nem tudom miért kellett most bántani engem ezzel, főleg hogy azóta 32-szer kértem bocsánatot és le sem tojtad. Én csak talit próbáltam volna összehozni,és nem hinném hogy emiatt az affér miatt vezekelnem kéne egy életen keresztül.
Nem kell elmenned innen de viszont engem sikerült elűzni a netes oldalról.
Köszönöm, jól esett.
Ezt most leírtam és megkértem a férjem hogy tiltsa le az oldalt, hogy még véletlenül se írjak ide.
Én kérek elnézést amiért megpróbáltam egy talit itt nálam összehozni azt hittem örültök neki.
Hiba volt ezek szerint, de ettől függetlenül aki kíváncsi rám és a lányomra tudjátok a címet a telefonszámot és ennyi.
Én tűntem el és visszajöttem csak azt nem tudom, hogy minek.
Ezért, hogy sértegessenek egyfolytában?!
Ja és Gigi emberek vagyunk nem állatok ezt szemtől szemben is meg lehetett volna beszélni kulturált körülmények között amit én régen fel is ajánlottam nem is egyszer, de te a kemény nő majd megmutatod kivagy címszóval egyszer sem voltál hajlandó végig hallgatni és szépen megbeszélni.
Csajok én eltűntem és többet nem írok, jól éreztem magam és mindenkinek köszi, aki írt nekem, de ott az e-mail megtaláltok.
Ja és mielőtt még megkapnám, hogy most a mártírt játszom éppen nem a Teréz anyut, nem nem a mártírt játszom csak egy anya vagyok akinek ez baromi szarul esett.
Dia neked külön köszönöm, hogy ezt azért sikerült megkavarnod.
De már erre is hiába írnál inkább kerüld ki ezt a levelet ahogy eddig tetted.

No sok puszi és senkit többet nem fárasztok semmivel.
Senkit nem akartam megbántani az ember hibázik olykor és tudtam bocsánatot is kérni, jóvá is akartam tenni, nem sikerült.
Azért többiek hiányozni fogtok.

ANDI
tandi

Sziasztok!

Dia!
Gratulálok az első 3 lépéshez!!! Kép Pár hét és szaladhatsz a Nagylegény után! Kép
Annyira édesek vagytok a képen! A középsőn, ahol jót nevet (szinte hallom Kép) Domi, tisztára hasonlít Marcira Kép Legalábbis szerintem...
Klassz a mézes, mindegy az alakja az íze a fontos! Egyébként szerintem semmi baj nincs az alakjukkal sem. Pláne klasszak, hogy már duplaadagot is csinálsz belőle Kép Lehet, hogy én is kipróbálom?

Kata!
Párásítót tényleg lehet ócsóért venni, miénk nem is a legegyszerűbb, de az is maxi 12ezer volt.
A sütifalóról rakok képet, Marci szülinapjára kapta és Õ is nagyon imádja. Domihoz hasonlóan Õ is belekukucskál a belsejébe Kép
Itt épp az orrát nyomkodja, ilyenkor zenél, nevet stb.
Kép

Itt pedig kívételesen belenyúl a formákért és nem egyszerűen kiborítja Kép
Kép

Ez a csodajáték egyébként 4 nyelven (magyar, angol, cseh, szlovák) számol és mondja a bedobott alakzatok formáját. Aranyos! (Remélem százalékot is kapok utána Kép)

Gigi!
Ne tedd ezt velünk!!! Ne hagyj itt! De ha végképp itthagysz, akkor még úgyis megtalállak! Kép

Zsófi!
Majd kérünk képet erről az óriásfenyőről! Kíváncsi vagyok, hogy fog elférni Kép
Hogy jött be a hálózsák? Nekünk a legelején volt, de mostanában már nem mertem ráadni, mert nem tudom, hogy állna fel benne. Bár Gigi írja, hogy Oli megtanult benne felállni. Kép

Szilvi!
Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk! De remélem már nem tűnsz el ennyire. Csatlakozom Gigihez, sajnos már én is csak rosszra tudtam gondolni, hogy azért nem jelentkeztél, de örülök, semmi baj. A lurkók nagyon édesek, csodaszépek. Kép A képet profi fotós csinálta? Nagyon tetszik!
Gyere!!! Ne tűnj el!

Sofka!
Tominak nagyon boldog 1. születésnapot kívánok! Kép

Kép

Jelentés: MÉG MINDIG NEM JÖTT MEG!!! Kép Kép Kép Már tényleg nem tudom, mire gondoljak! Szurkoljatok nekem, mert egy kicsit már beleéltem magam! Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!Kép
Szurkolunk.Kép
Kép
Panna még járt is anno a hálózsákban,nagyon muris volt.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sofka!

Tominak nagyon boldog 1. Születésnapot kívánok!

Kép

Puszi
nmzsx

Újra itt! Kép

Lányok, mi történt itt má' megint? Pár hónappal ezelőtt, ha jól emlékszem Andi-Dia meccs volt, most meg Andi-Gigi?! Kép
Andi, én nem szeretnélek megbántani de, ha tényleg azt mondtat (akár más szavakkal is, amit Gigi mondott), hát akkor azt kell mondanom 1:0 Gigi javára. Én sem akarnék veled bratyizni. Bár megjegyzem, én nem haragszom rád, mert rám még nem mondtál semmit. Egyébként szerintem azért az őszinteség és a bunkóság (bocs, neveletlenség v. irigység) az nem ua. Én is mindenkinek megmondom az őszintét, de azért pontosan tudom, hogy mire milyen reakció lesz a válasz. Pl. ha valakiről azt gondolom, hogy gazdag picsa és ennek a véleményemről hangot is adok, akkor már bocs, de miért várod, hogy megbocsájtson neked. És egyébként ez nem őszinteség, hanem bunkóság. A másik, hogy hiába kérsz bocsánatot, szerintem ez már viszont nem őszinte dolog. Mitől változott meg így a véleményed, ha azóta nem is találkoztatok, így szerintem most nem vagy őszinte. Bocs, nekem meg ez a véleményem.

Dia Kép
Gratula a "kaka"-hoz. Nálunk Bence nem hajlandó semmit mondani, de már több állat hangját is tudja utánozni. Kép Kép
Te, figyu má! Nincs nálatok a naptár egy kicsit ellapozódva? Kép Kép Egyébként szép a fa! Kép

Melinda Kép
Akkor drukkolunk!

Gigi Kép
Remélem annyira nem bántódtál meg, hogy most tényleg ne gyere többet. Többen vagyunk itt még normálisak! Kép

Puszi
nmzsx

Toto köszöni a jókívánságokat. Kép

(És csak halkan, legközelebb az ilyen levélváltás szerintem jobb lenne emilben... )

http://www.kepfeltoltes.hu/051218/Tomiegy_ves_047_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

sofka
sofka

Zsófi!Kép
Már Te is csesztetsz?KépTudom hányadika van.KépA fámnak pedig nem kell udvarolni,tudom,hogy nem őszinte!KépKépKép
Mit csináltatok ma?Én Domikámnak kötött pulcsiért és ingért loholtam,de eddig még nem sikerült venni.Na meg megsüttem újabb dupla adag mézest.E mellett nincs hangom amit Tamás nagyon élvez és Domi is kinevet amikor hangot próbálok kicsiholni magamból.KépRöviden ennyi a mai napról.Kép

Sofka!Kép
Tündéri Tomika.Jól látom,hogy kis vöröske?KépVolt nagy buli?Gyerkőcök jól vannak?Várják már a Jézuskát?

Mindenkinek puszi.Dia

Gigi!
Gyere máááááááááá!!!!!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Én most nagy bölcsen nem nyilvánítok véleményt a Gigi-Andi szóváltásról.

Sofka!
Tominak nagyon sok szeretettel kívánok boldog szülinapot!KépA tortából falatozott ilyen jóízűen?Kép

Gigi!
Akkor most e-mail,meg ilyesmi?Most tényleg nem jössz?Ne már légyszi!!!

Dia!
Járkál a nagyfiú,vagy szünetet tart?A kaki az fontos szó,ügyes,hogy már tudja!KépPatrik némán mutatni szokta,hogy hol van.Kivéve,ha a fürdővízben úszkál,mert az rögtön kiszúrom.Kép
Panna nagyon aranyos kis csajszi lehet!Kép
Sütid jól néz ki,rá kéne szánnom magam.
Hálózsák akkora,hogy Raul,ha behajlítja picit a lábát,simám aludhatna benne.KépNa,majd egyik este kipróbáljuk.Legfeljebb ha zavarja Patrikot,akkor egyszer már tudni fogom miért ébredt fel.Kép

Melinda!
Csinálj egy tesztet,mert megőrülök!!!Kép
Sütifaló tök jó lehet!KépHol vettétek?Külön jó,hogy megtanít idegen nyelveken is pár szót.Kép
Tényleg gondban vagyunk az ajándékkal Patriknak,mert a padlás is dugig van játékkal,Raul babajátékai is megvannak még,ami több,mint elég.

Zsófi!
Nem írtad,hogy bevált-e a hálózsák.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata
Ja bocs, tök jó a hálózsák! Tényleg próbáljátok ki! Olyan jó érzés, hogy, amikor reggel fölkel Bence és megfogom a kis lábát, akkor végre nem hideg.

Dia
Nem is mondtam, hogy mennyire belelkesítettél a sütéssel. Ugye előmelegített sütőbe kell rakni? Te milyen mézet vettél? És honnan tudom, hogy híg-e vagy sem? Kép Ilyeneket úgy utálok eldönteni. Nem vagyok én szakács mesterné. Kép
A kaka szó kimondására, hogy vetted rá Domit? Mondogattad neki, aztán egyszercsak kimondta? Bence tojik rám. Amikor tanítgatni akarok neki valamit akkor úgy csinál, mint akit nem érdekel, aztán pár nap múlva ha rákérdezek, hogy hol van pl. az orra, akkor már mutatja is. Szóval rafkós a gyerek. Múltkor, amikor itt volt a doki, neki is elkezdte mutogatni az orrát, szemét, száját, meg, hogy nekem is van. Olyan édi volt. De azt bírom benne, hogy a szemét, amikor mutatja nem csukja be közben, de majd kiböki a kis ujjával. Kép
Ja, és ez is akkor volt, amikor a doki itt volt...hülye kutyáim pár napig olyan büdöseket eregettek (pedig semmi étrendi változás nem volt), hogy csak na. Erre Sára kutyám pont akkor eresztett el magát, amikor itt a doki. Gondolhatod, hogy milyen ciki volt. Mit gondolhatott rólam. "Nem semmi, hogy anyuka miket ereget" vagy valami hasonlót! Kép Kép

És végül...aszngyák, hogy gumiban szeretkezni, olyan, mint zokniban lábat mosni. Ez elsőről még ne kérdezzétek a fiamat, de a másodikról nekem köszönhetően már van elképzelése. Kép Kép

PusziKép

puszi
nmzsx

Sziasztok!

Gigi!
Nehogy eltünj nekem most hogy én visszajöttem!!!!

Dia!
Én már túl vagyok hál istennek az ajándék vásárláson. Tegnap vettük meg az utolsót a Reninek. Egy 100 centis babát és persze emellett kap még egy táncszQnyeget amit valami zenegéphez kell csatlakoztatni és nyilak mutatják hogy hova lépjen meg van még egy gyereklaptop amibQl a betüket, számokat tanulhatja. GergQnek mi is FP játékot vettünk amit tolni is tud meg rá is tud ülni. De idén sok saját készítésq ajándék is lesz a fa alatt.
A karácsonyi menq pedig halászlé meg göngyölt csirkemell lesz.

Kata!
A sütifalót láttam a Tescoban. Mostmár bánom is hogy nem vettem annyira lelkesedtek érte. Az az igazság hogy majdnem túlzásokba estem a gyerekeknek az ajándékaival, mert azívem szerint a világ összes kincsét és játékát megvettem volna. De drága férjem leállított, hogy mostmár aztán elég legyen.

Melinda!
Mi a helyzet? Én is nagyon szurkolok neked! Ilyenkor én is vágyom még egyre, de azt hiszem mi megmaradunk a kettQnél. De ez olyan izgi, tényleg drukkolok!!!
A képet profi fotós csinálta az oviban. eszméletlenül jól sikerült, ugye?

Dia!
Olyan kis tündéri Domi! Már igazi nagyfiús!

Sofka!
Én is nagyon boldog születésnapot kívánok Tomikának!

Ja és majdnem elfelejtettem kibújt a hatodik fogunk is.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Szilvi!
Gratulálok a 6. foghoz! Egyébként mi is rendesen leálltunk a növesztéssel, jól megálltunk 8 darabnál, ahhoz képest, hogy nálunk is jó korán, már 4 hónaposan kibújt az első. Mondjuk nem bánom, mert így amikor szájába vesz valami szöszt, akkor oldalt az ínyénél (a leendő fogai helyén) be tudjuk csúsztatni az ujjunkat és így kinyitjuk a száját, majd kibányásszuk a kincseit a szájacskájából Kép
A kép tényleg nagyon jó lett!

Dia!
Bocsi, tegnap elfelejtettem írni, hogy Marcin kívül szeretnénk még egy babát, így lesz belőlük kettő Kép
Én akkor is udvarlok a fátoknak, mert igenis szép!!! És nincs vita! Én például nem szeretem azokat a fákat, amik nem látszanak ki a sok dísz alól, a Tiétek szép és punktum!!! Kép Domi nem borította még magára?

Zsófi!
Ez a zokniban fürdetés nagyon tetszik, milyen okból sikeredett így? Vagy így a zoknimosást is letudtad kapásból? Kép Bence is a lábát áztatja leginkább? Mert Marci a fürdés 80%-ában áll, mászkál, aztán a fürcsi végefelé, ülve elkezd a lábaival rúgdosni és nagyon élvezi, ahogy hullámzik a víz. Tegnap így rányomott még 5 percet a lubickolásra! Kép
Hajrá sütés-főzés! A méz akkor híg, amikor a kanálról le tudod csurgatni, tehát nem áll meg a kanálban. (Szerintem... Kép)

Kata!
A sütifalót mi a Cora-ban vettük, de a Tescoban is láttam hírdetni, az gondolom Felétek is jobban van. kb. 5 ezer Ft körül mozog az ára.

Asszem itt januárban gáz lesz, mert Gábor folyamatosan Marcival van, ahogy játszik és amint kiteszi a lábát a nappaliból, jön a nyüszítés, most meg az ordítás. Szerencsére én azért "rászoktattam", hogy legalább 5 percet el volt maga, amíg én egy-két dolgot kapkodva, de valahogy megcsináltam. Mi lesz itt???

KépKép

KépKép
bujka

Szia Kata!

Addig-addig bújtam a Tesco honlapját, hogy megtaláltam a bödönt! Kép
Linkelni egyszerűen nem tudtam (béna vagyok!). Az első Akciós újság 25. oldalán van, 4300Ft-ért és Cegléden is árulják.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Kép
Kata!Kép
4300ft-ért jó árban van a bödön.Én 5 ezerért vettem.Csak úgy járkál Domi ha vezetem,de ezt is én kezdeményezem.KépKépMagától azóta nem indult el többet.

Zsófi!Kép
Nem tanítottam a kaka,kaki szóra,magától mondja.Főleg akkor locsizik sokat amikor felébred és még szerelmeskedünk az ágyban.KépAkkor rengeteget locsog.KépIgen én előmelegítem a sütőt.Az első adagot akácmézzel csináltam a másodikat vegyes virágmézzel.Utóbbi hígabb volt így több lisztet felvett a kiírtnál.Nagyon egyszerű megcsinálni.Egy lábasba összeöntöd a mézet,fűszereket,cukrot,vajat felfőzöd és amikor kihűlt hozzákevered a szódabikarbónás lisztet.Ennyi.Be a hűtőbe,másnap nyújtod,szaggatod,sütöd.Eszed.KépFigyeld meg amikor tanítgatod Bencét elraktározza és amikor nem számítasz rá elkezdi mondani magától.KépÉdes lehetet Bencus ahogy mutogat.KépDomi a hol a szemed kérdésre kacsint,a hol az orrodra szuszil,a hol az okos fejedre rácsap a fejére.KépKépVéletlenül Sára nem nyelt le egy titkos mikrochippet??KépKépKépMuris lehetet ahogy pukizik.KépKépKépTetszik a zokniban lábmosás.KépMiért is mos zokniban lábat???

Sys!Kép
Húú jó sok mindent kapnak a lurkók.KépApa eladott egy házat?KépGondolom az a tolós,ülős FP játék az a kockafaló viziló.KépKépSütifalót még vehetsz van az Interspárban is.KépRemélem anyósnak is vettél valami szépet,személyeset!KépHa a takonykór elmúlik találkozhatnánk!Mit szólsz?Gratula a fogacskához!Kép

Melinda!Kép
Köszi az udvarlást.KépSzerencsére még nem merte megközelíteni Domi egyedül a fát!Ma mindig azt kellett játszani vele,hogy bebújt a házikójába és én váratlanul benéztem az ablakon.KépAkkorákat kacagot!!!Na,meg gondoltam rád ebédnél mert Domi két tányér gulyást vágott be.Még evett volna,de már nem adtam neki.Aztán lenyomatta kettő mandarinnal.Én ezt nem értem.Néha nem eszik néha meg zabál.KépKépMost nálunk is elvannak a fiúk együtt,de például tegnap állandóan rajtam lógott volna,az apja nem kellett.De hát mikor is kell anya ennyire,persze amikor nyakig mézeskalácsos.KépKép

Kicsit had büszkélkedjek!KépKibújt a kilencedik fogacskánk és pár napon belül jön a tizedik is.Kép
Puszi,Jó éjt mindenkinek!Dia

Margit!!!!!Merre vagy????????Kép

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?