Sziasztok!
Kata!
4300ft-ért jó árban van a bödön.Én 5 ezerért vettem.Csak úgy járkál Domi ha vezetem,de ezt is én kezdeményezem.
Magától azóta nem indult el többet.
Zsófi!
Nem tanítottam a kaka,kaki szóra,magától mondja.Főleg akkor locsizik sokat amikor felébred és még szerelmeskedünk az ágyban.
Akkor rengeteget locsog.
Igen én előmelegítem a sütőt.Az első adagot akácmézzel csináltam a másodikat vegyes virágmézzel.Utóbbi hígabb volt így több lisztet felvett a kiírtnál.Nagyon egyszerű megcsinálni.Egy lábasba összeöntöd a mézet,fűszereket,cukrot,vajat felfőzöd és amikor kihűlt hozzákevered a szódabikarbónás lisztet.Ennyi.Be a hűtőbe,másnap nyújtod,szaggatod,sütöd.Eszed.
Figyeld meg amikor tanítgatod Bencét elraktározza és amikor nem számítasz rá elkezdi mondani magától.
Édes lehetet Bencus ahogy mutogat.
Domi a hol a szemed kérdésre kacsint,a hol az orrodra szuszil,a hol az okos fejedre rácsap a fejére.
Véletlenül Sára nem nyelt le egy titkos mikrochippet??
Muris lehetet ahogy pukizik.
Tetszik a zokniban lábmosás.
Miért is mos zokniban lábat???
Sys!
Húú jó sok mindent kapnak a lurkók.
Apa eladott egy házat?
Gondolom az a tolós,ülős FP játék az a kockafaló viziló.
Sütifalót még vehetsz van az Interspárban is.
Remélem anyósnak is vettél valami szépet,személyeset!
Ha a takonykór elmúlik találkozhatnánk!Mit szólsz?Gratula a fogacskához!
Melinda!
Köszi az udvarlást.
Szerencsére még nem merte megközelíteni Domi egyedül a fát!Ma mindig azt kellett játszani vele,hogy bebújt a házikójába és én váratlanul benéztem az ablakon.
Akkorákat kacagot!!!Na,meg gondoltam rád ebédnél mert Domi két tányér gulyást vágott be.Még evett volna,de már nem adtam neki.Aztán lenyomatta kettő mandarinnal.Én ezt nem értem.Néha nem eszik néha meg zabál.
Most nálunk is elvannak a fiúk együtt,de például tegnap állandóan rajtam lógott volna,az apja nem kellett.De hát mikor is kell anya ennyire,persze amikor nyakig mézeskalácsos.
Kicsit had büszkélkedjek!
Kibújt a kilencedik fogacskánk és pár napon belül jön a tizedik is.
Puszi,Jó éjt mindenkinek!Dia
Margit!!!!!Merre vagy????????