Új privát üzeneted érkezett!

Ja, es gyonyoruek a babak!!

Majd teszek fel en is kepet, ha egy kicsit magamhoz terek...

benci

Jujj, mint önjelölt törzstag családinetes, plusz az állandó leállásokat megelégelve a költözés egyik kezdeményezője, nem is merek írni már, még valaki leszedi a fejem Kép.
Ráadásul mi van, ha abba a táborba tartozom, akik miatt páran nem írnak a másik topicba, és én meg nem is tudok róla...

Most kicsire összehúzom magam, de azért elmondom, hogy csináltam az ételek bevezetéséről egy táblázatot -no nem saját kútfőből - több forrás összeollózásával. Akit érdekel, annak szívesen elküldöm, csak írjátok meg a mail-címeteket a monimami kukac t-online pont hu -ra.

A gyerekek és a glitterek is gyönyörűek, külön gratuláció a fogacskákhoz Bencinek.

Akiren, hogy mennyiszer hiányoltalak a másik topicon!!!!!

Kép

Kép
mzx

Mzx!

KoszonjukKép

Reszemrol nem abba a taborba tartozol...)
Olvastam odaat, hogy keszited a tablazatot, engem erdekelne, lassan aktualis lesz nalunk is...
Irok akkor mailt..es koszi itt is...

Enci

benci

Kata!
Húúú, Dávid hatalmas! Mi még csak 7 kg. vagyunk, de nálunk az egész család pici Kép Lánykám két és fél évesen épphogy 11 kg. Kép
Akartam írni, hogy menjetek a Rubinba úszni, mert mikor mi Petrával jártunk egy 8-9 éves nagytesó is ott úszkált a babákkal... de aztán láttam a profilodban, hogy Szeged...Kép, na meg azt is láttam, hogy kollégák vagyunk Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,

Igen, valóban "méretesek" vagyunk (tudod, az anyai többes Kép), de nálunk ez a "szokás", Ádikám is hatalmas volt mindig, 1 évesen ő 13 kiló volt és 90 cm... Szóval hozzászoktam Kép

Te az ELTE-n végeztél?

Mzx,
Kép

üdv Mindenkinek,
Kata
pankata

Sziasztok, újra itt.

Szóval még áll a bál? Én azt hittem, én vagyok összeférhetetlen, de ezek szerint nélkülem is van izgalom.

Mzx,
én is küldök egy mailt, nálunk is lassan aktuális lesz. Köszönjük.

Zsofy,
Nórika is egyetlen sort nyűgizett a 4 hós oltásán, teljesen el voltam ájulva. Hát most látom mást sem viselt meg. Én meg gondoltam, különösen masszív kiscsaj ez. Na mindegy, így is nagyon büszke vagyok minden hős babura.

Ma volt védőnéni, nagy boldogan újságolom, hogy milyen nyugodt, boldog heteink vannak, óraütésre eszünk, alszunk... Erre mondja, hogy látja kezd nyálizni, lassan jön a foga. HÚÚÚ! Hát eddig tartott a nyugalom? Nem igazság. Szóval már előre rettegek, pl. azt sem tudom mi az a Dentinox. Te jó ég!

KépKép
KépKép
jdora

BOLDOG SZÜLINAPOT ÁDINAK! KépKépKépKépKép

Benci
Sasának is egyszerre jött két foga... éjszakára Dentinox géllel kekentem az ínyét és adtam neki paracetamol szirupot (fájdalomcsillapító)... Így egészen tűrhető volt...
Vendég

Jdora,
Jó, hogy vagy újra! Nem biztos ám, hogy nyügi lesz és hasonlók, előre ne aggódj, inkább úgy fogd fel, hogy ha másabb, mint eddig, akkor az a fogának köszönhető. Nem érdemes előre stresszelni, de komcsi mondom Kép A Dentinox egy kimondottan fogzáskönnyítő fájdalomcsillapító gél, amivel lehet kenegetni a kis ínyét, ha szükséges. Én mondjuk Ádinak a rágókáját kentem be vele, jó gyakran Kép
Egyébként nagyon ügyi a Nóri, hogy ilyen kis "svájci órát" játszik Kép

Betsy,
Köszi Kép

Pusz,
Kata
pankata

Lanyok, egy kerdes:
addig szenvednek a babak, amig kibujik a fog, vagy utana is faj meg nekik, ahogy no?
Benedek valtozatlanul nyaladzik, tomkodi az oklet ezerrel a szajaba, es nyugos...vagy keszulodne mar a tobbi fogacska is?

akkor en is kiprobalom a Dentinoxot, ha ennyien dicseritek...

benci

Benci,
Ha már áttörte az ínyt, utána nem fáj, úgy tudom, sztem inkább a többi készülődik. Legalább hamar letudjátok Kép

Pusz,
Kata
pankata

koszi, en is valahogy igy gondoltam...Kép

benci

Sziasztok,

Bár én biztosan a nem kívánatosak táborába tartozom, azért Encinek írok,mert hátha segítek neki egy kicsit.Fogok közétek járni, mert bár irtam, hogy sok sok motivációt nem láttam bennetek, hogy megismerjtek engem és igy fordítva sem..... De Krisztát és még egy pár embert akinek érdekel a sorsa csak itt lelem meg.

Betsy: jó volt rólatok olvasni, annon nagyon eltűntél.

Benci: próbáltál neki homeopátiát adni? az segít sok sok esetben. Camomilla a neve és mondjuk C30-asban ha próbálod, szerintem sokat segítesz vele.

Bannamari: fiúk gyönyörűek és gratula a fogacskákhoz.

Bkirszta: köszi az infót és bocsi, hogy nem tudtunk többet dumcsizni.

Minyu: hogyhogy nem tudtál jönni?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Na, én kezdem egyre kevésbé érteni ami itt folyik - Johi, mi ez a "nemkívánatosak tábora" duma??? - de azért néha bekukkantok majd...

Kata!
Igen ELTE! Kép És Te? Szeged? Mert sógorom ott végzett szintén pszichon...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi,
De tényleg, miből gondolod, hogy itt vannak "nemkívánatosak"??? Valamit nagyon félreértettél!

Bogárka,
Én Debrecenben végeztem, de 7 éve Szegeden tanítok, gyakorlatilag az első végzett évfolyamtól kezdve mindenki "megfordult" a kezem alatt Kép Ki a sógorod? (Jöhet priviben is Kép)

Pusz,
Kata
pankata

Johi!

Koszi, hogy jottel segiteni, ismerem a homeos bogyokat, kb. egy honappal ezelott adtam is neki chamomillat, 3O ch-sat, es 15-ost is, akkor meg csak az alvasproblemaira, mert pont "nalatok", a csaladineten olvastam, hogy ez segithet...tulajdonkeppen hetekig adtam, napi 1-2x, es akkor hagytam abba, amikor kezdtem eszrevenni, hogy mintha sokkal rosszabbul aludna, miota adom...pedig meg hiszek is benne-ami szerintem sokkal fontosabb, mint az, hogy valoban hasznal-e-en is szedem az urticat tejserkentesre...
A fogzasra adott chamomollaval meg az a gondom, hogy a konyvecske ugy irja, hogy akar felorankent...en viszont nem tudom egyertelmuen eldonteni, hogy mikor faj neki, vagy mikor a foga miatt nyugos, es ugye fogzasi problemak honapokig lesznek, akkor mostantol honapokig adjam neki naponta tobbszor?
Ez komolyan erdekel, Ti hogy csinaljatok?

Amugy Neked is leirom, hogy reszemrol meg Te sem tartozol abba a taborba..Kép..Lassan csak eljutunk a mumushoz...Kép..Bar ketlem, hogy idemereszkedne...Kép
Azt pedig nem ertem, hogy mibol derult ki Szamodra, hogy nem kivancsiak itt Rad, ezert Te sem rank...Nehany napja mukodik a topik, nem lehet elvarni azt a szemelyeskedest-ezt most nem pejorative irom-ami a csaladineten folyik...Meg szerintem nem is ez egy forum lenyege...
Es anelkul, hogy tovabb kavarnam az indulatokat, vagy megsertenem a csaladinet kollektiv lelket, nekem nem ugy tunik, hogy ott minden rendben lenne...Ugy ertem, a felszini "jo csapat" mogott azert eleg hamar beizzanak az indulatok...
Aztan valaki irta nemreg, hogy a tarsasag 9O%-a ott akar maradni...ehhez kepest en csak toredeket latom az egykori topiklakoknak...
Ismetlem, nem akarok minositeni, foleg igy, kivulallokent, de velemenyem lehet, es csak azert mondom el, mert "egyesek" megprobaltak bomlasztani ezt az ujraindulo topikot..itt is, ott is...
Es valtozatlanul ugy gondolom, hogy teljesen rendben van, hogy 2-3, vagy akar tobb nyari topik is legyen, es mindenki oda irjon, ahova akar, es ahol jol erzi magat, nem is ertem, hogy zavarhat ez valakit..illetve ertem..Kép
Es meg valami, bar lehet, hogy ezzel aztan vegkepp elvetem a sulykot: ami a legfurcsabb szamomra, hogy a csaladineten nagyon sok ertelmes, empatias, bolcs kismama van, ezert nem ertem, hogy hogy nem mukodik egy termeszetes szelekcio, amikor ezek a csunya kavarasok folynak...

Elnezest mindenkitol-mert tudom, hogy sokan olvassak odaatrol is-aki erintve erzi magat, nem akarom tenyleg kavarni a sz@rt, csak mar ugy kikivankozott...

Mindenkinek jo forumozast, es jo hetveget kivanokKép

Enci.

benci

Jé, már hétvége van? Ti tudjátok a napokat? de komolyan, én teljesen elveszek a hétköznapokban. a szombat, vasárnap még okés, mert akkor itthon van mindegyik Fiam, de a többi nap KépKépKép

Én lehet, naív vagyok, de nem értem ezt a "táborozást", de mindegy, nincs is jelentősége, szvsz.

Inkább teszek ide egy képet a tegnapi buliról és Ádikámról aki visszavonhatatlanul 6 éves lett Kép
Kép

Pusz,
Kata
pankata

Kata,
húúú micsoda nagyfiú!!! Gratulálunk!
Most megyek veszek Dentinoxot és no para, ok. Köszi.

KépKép
KépKép
jdora

Szia Enci,

Egyáltalán nem bánottál meg, és örülök, hogy segíthetek.... A camomillatól rosszabbul alszik? jaj... az nem jó. Fogzásra én úgy fogom Fanninak adni, hogy ha látom hogy emiatt nagyon nyűgi, akkor kap néhány golyócskát. Meg tudom neked nézni, hogy az okos könyvem mit mondana még fogzásra.... ha gondolod. Mondjuk nálam Fanni egyébként is nyűűűgi fajta.

Remélem lasan elmúlik nálatok a csúnya fogzás és nem lesztek nyűgik.

Szerintem a családin igen is jó a banda és persze lehet itt is az, mert miért ne lenne.
Az, hogy vannak viták szeritnem tök természetes, hiszen több mint egy éve fórumozunk együtt. És némely megszólalás- beszólás tűnhet vitának, de mivel én ismerem a résztvevőket egyáltalán nem is veszem sokszor annak. De tényleg nincs értelme itt erről vitatkozni. Inkább tényleg örülök, hogy itt is lesz élet és ha valaki ide szeret jobban járni annak szíve joga.

Brrrrrrr pont indulni akartam, erre úgy eleredt az eső, hogy ki sem merek mozdulni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ja, még Enci: nyugodtan adhatod a chamomilát akár hónapokig is. nem lesz baja. Enyém dokinéni homeós és Õ mondta, lehet adni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi Kép
Ezek szerint nem kaptad meg az üzim Kép Irtam PÜt nem rég, bocs a tegnap miatt! Majd add meg légyszi mailben vagy PÜ-ben a telszámod, hogy el tudjalak érni!
Pusza

Kép
Kép
Kép
minyu

Kata!
Írtam mélt Kép

Johi!
Igenis kívánatos vagy itt, és kész!!! Kép Sztem a családin egy mumus van, aki miatt több ember is eljött, nekem a többség szimpi volt... Téged meg nagyon kedvellek, de hát minket más is összeköt Kép!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi,
Nálunk itt Szegeden olyan szép idő van, nemhiába "napfény városa" Kép csak az a kár, hogy a két napja esett havacska elolvad, hát ennyit a délutáni szánkózásról Kép
Hol lehet olyan okos könyvecskét beszerezni a homeós bogyikról? Bár úgyis egyeztetnék a dokinéninkkel, mielőtt bevetjük (miénk is preferálja), de hogy lehessenek okos kérdéseim?

Jdora,
KöszikeeeeKép És csak az "előzmények" miatt írom neked, hogy Mini annyira nézte Ádika tortáját, hogy nyilván kapott egy nyalásnyit a csokikrémből Kép Ízlett neki, bár ő bármilyen új ízt szívesen fogad, és az is igaz, hogy nagy része Apa ingén landolt nyál formájában Kép
Nórika miket csinál már?

Pusz,
Kata
pankata

Bogárka: kösziiiiiiiiiiii. bezony más is.... Életben az az egy ember nagyon normális különben. El sem hinné az ember. De tényleg. Sokszor mondom is neki, mert segítőkész meg minden.

Pankata: irigy Johi... itt olyan rohadék idő van. Már bocsánat. Könyvecskét régebben a patikák osztogatták, de aztán betiltották nekik azt hiszem. Hát nem tudom lehet-e még szerzni, de kérdezd őket. Homeopátia babáknak és mamáknak van sárga és kék is belőle. Járj utána... Szeged... imádom, olyan sok szép élmény köt oda.

MInyu: megkaptam...írtam is néked. Semmi gond, majd átveszed máskor.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,

koszi megegyszer, a konyvecskek nekem is megvannak, amugy most volt itt a gyerekorvos, es szerinte az a baj, hogy a chamomilla nem mukodik Benedeknel alkatilag...es majd utananez, hogy mik vannak meg...

Enci

benci

Johi,
Köszike, utánajárok Kép csak vígasztaljon, itt is kezd elromlani az idő Kép Vagy csak már sötétedik???

Kata
pankata

Johanna KépKépKépKép

Kata
Ádám már kész nagyfiú....

Szerintem, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy hova, melyik fórumra ír... Ezen kár vitázni...
Vendég

Bkriszta,
Adélgyereknek jobban ízlett az őszibarack. Az alma lehet, hogy kicsit savanyú (pedig nem az, nekem Kép ).. A barackos kanálra rábukott, az almától meg néha öklendezett, és az a fej... Kép)

Fogzás..
én próbáltam a Dentinoxot, főleg hajnalban, mert csak gyűrte az arcát, amikor máskor simán elaludt.. akkor bevált, bár nem sok maradhatott a szájában, mert összefoltozta a lepedőt.
Próbáltam a chamomillát is , egyik este, megelőzésképpen, de még rosszabb volt, mint különben..(többször felébredt, és nem akart/tudott visszaaludni) azóta nem is adtam neki. én nem vagyok tudósa a homeopátiás szereknek, de amit olvastam az alapján Adélgyerek alkatilag éppen "chamomilla". nem értem én ezt, úgyhogy remélem átvészeljük. Kép

ezt a sz@r időt, nem lehet így kimenni, de még az ablakot se kinyitni, hát beesik ez az izé, fúj..

ja, és egy javaslat, hogy tudjuk, mekkorák a babák, amikor a pocakban voltak, akkor is mindig oda írtuk, éppen hol tartunk Kép

vikka
Adél 6 hónapos+8 napos Kép

KépKép
vikka

Johi!
Egyébként én is pont arra gondoltam, hogy életben biztos teljesen más lehet Kép! A neten bizt. valamit kompenzál...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Betsy,
Igen, valóban igazi nagyfiú, úgy is vielkedik, de nekem olyan hihetetlen, tudod, még csak most született ő is Kép

Vikka,
Jó ötlet ez az odaírás, mert már nincs "képem" megkérdezni, kié mekkora Kép utánaolvasni meg lusti vagyok, nőiesen bevallom. Olyan gyönyörű nevet választottatok, az egyik kedvencem Kép

Bogárka, Johi,
Nahát, most már engem is kíváncsivá tettetek Kép ha lesz egy lyuk az oldalamon, majd mondom a Férjemnek, hogy miattatok van Kép
ja, Bogárka, mél ment Kép

Pusz,
Kata
Ádi (6 év és 1 nap-na ezt tuti nem fogom tudni számon tartani) és Dávid (5 hónap+ 3nap)
pankata

Sziasztok!

Bár most nincs igazán mondanivalóm, csak beköszöntem, mert néhány embernek akiket régről ismertem igazán örültem.

Betsy!
Szépen megnőtt a lánykád, emlékszem, hogy milyen picike volt amikor született, mellesleg mint az enyém ;o).

BKriszta, Akiren, Bogárka jó hogy ti is megvagytok Gyermekek édik!

Engem személy szerint nem érdekel, hogy babanet vagy Családi, én ide is és oda is fogok írni (ha időm engedi)itt is ott is vannak számomra értékes emberek.

Pusszancs:
Wica
wica

Johi!

Miféle más köt össze benneteket? Most jól felcsigáztatok.

Wica meg a többiek!
Örülök, hogy gyülekezik itt is a csapat.

Ádika igazi nagyfiú, igazán nem hatévesnek néz ki.

Enyém Ádámnak mára már 3 foga lett, most már a bal felső 2-es vagy 3-as bújt ki, talán inkább 2-es. Ami engem zavar, - bár nem tudom, hogyan is néz ki másnál a felül kibújt fog - hogy nem teljesen az ínye hegyén bújt ki, hanem egy picit oldalt. Mondjuk alulról reszel, és biztos az ínye formája is alakul még. Szóval csak akarom kérdezni, hogy milyennek kell lenni? Vagy vigyem vele fogorvoshoz?

Benci!
Teljesen egyetértek!

Puszi mindenkinek,

Annamari
8 hónap és 16 nap
Korrigált korunk 6 hónap és 12 nap.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Üdv az ismerősöknek és az ismeretleneknek!

Annamari
Ilyenkor még teljesen normális... Fogszabályozás majd csak a maradandó fogaknál szükséges... KépKépKép

Gyerek ma elemet cserélt... teljes töltés van benne... széles vigyorral viháncol az ágyában...
Betsy és a 7hó+5 napos Sasa
Vendég

Annamari,
Tényleg idősebbnek néz ki, az étteremben is mindig megkapja az étlapo "te már tudsz olvasni" felkiáltással, erre ő meg mondja, hogy "még csak a számokat ismerem" Kép megjegyzem, hasznos tudás Kép
Fogakkal tuti nincs gond, addig egyébként sem foglalkoznának vele, amíg az összes ki nem bújik, merthogy az még igazítja a többit. És a tejfog helye még abszolút nem határozza meg a maradandóét, legalábbis Anyukám ezt mondta. (fogdoki Kép) És hogy bírja Ádám ezt a fogdömpinget? és Gergő?
A korrigált a kor a kiírt szülési időpont?

Betsy,
A "kis éjjeli bagoly" Kép Mikor alukált el végül?

Alvásról jut az eszbe. Bocsi Lányok, nem akarom senki kedélyét borzolgatni, de mennyit alszik egy 5 hós napközben? Sztem az enyém túl sokat... Tudjátok, jóból is megárt a sok Kép de komolyan, van egy "átlag" idő?

Pusz,
Kata
Ádi (6 éves) és Dávid (5 hó+ 4 nap)
pankata

Pankata, az én babám kb. 3 hetes kora óta maximum 2,5 órát alszik napközben, de az alvás a napok 90%-án leginkább 0 és 1 óra között van. De ő a másik véglet, szerintem. Kép

Mzx-Móni és Erik (5 nap múlva 6 hó)

Kép

Kép
mzx

Jó reggelt!
Most kezdek magamhoz térni... gyerek az éjszaka nagyon felturbózott volt... éjfél után aludt el...addig szórakoztatta magát... Szerintem a nagy szél zavarta...
Utálom idő van itt... hó, hideg... Ha ki akarunk menni, először az útról a havat el kell söpörniKépKép... és apa nincs itthon... elment egy kicsit síelni...

Nálunk ez az átlagos rendszer:
7 óra körül szopás
9-10-ig alvás
11 körül püre+szopás
13-15-ig alvás
15 körül püre+szopás
18 körül fürdés
19 körül szopás
utána zsupsz ágyba... 23 körül még esetleg szopás, ha ébred
1-3 öra körül valamikor szopás

Betsy és Saskia (7hó+6nap)
Vendég

Sziasztok,
a mi napunk meg így néz ki (bocsi a keveset alvó babásoktól...Kép).
8 ébredés,
fél 9-9 kaja,
fél10-től alvás,
12 ébredés
fél 1 kaja,
fél 2-2-től alvás
fél 5-kor ébredés (ált. én simogatom fel...)
5 kaja
fél 7-kot pici relax, max fél óra
8 fürdés, kaja
fél 9-9 alvás másnap reggel 8-ig.

na ez van, lehet hogy így a jó, bár én úgy emlékszem Ádika is jó alvó volt, de nem ennyire...

na pusz, megyek, mert Apa elküldött csavarogni egyet, aztán készülünk Ádika délutáni Mekis partijára Kép

Kata
pankata

Kata!

Ekkora mázlistát!
Enyém gyerekek együtt nem alszanak ennyit napközben. Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Pankata, ezt a mázlit! Az én picúrom ma 2* fél órát produkált, kis jóindulattal...

Kép

Kép
mzx

Kata!
Hát ezért ilyen hatalmas a Te fiad! Kép Aki ennyit alszik! Kép Doni ma 1-től fél 2-ig és fél4-től negyed5-ig bírt aludni... ja, és negyed7-kor kelt Kép... és este negyed8-kor aludt el.

Annamari!
Johival egy másik fórumon is "törzstagok" vagyunk, de ez még mind semmi, mert van egy közös ismerősünk is! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szép Jó Reggelt Kép

na jó, akkor úgy állok hozzá, hogy mázlista vagyok, bár nekem ez a napi 17-18 óra körüli szundi kicsit soknak tűnik.
Egyébként tényleg naggggyon szerencsés vagyok, mindegyik Fiammal. Apa sokat segít, Ádika nagyon megértő, Mini pedig egy kis türelmes és nyugis vigyori Babóca.
A bátyus tegnapi Mekis szülinapi buliján sem volt egy hangja sem, illetve csak dumált nagyokat Kép

És napközben jól elvannak a kevesebbet alvó babócák? Járóka Nálatok beválik? Nálunk még nincs, Ádi anno utálta, így most nem szereztünk be ilyet.

Zsofy, Jdora,
nagyon eltűntetek Kép

Pusz,
Kata
pankata

Pankata, nekünk sincs még járókánk, bár kellene, mert állandóan résen kell lenni, hátha éppen akkor kezd el forogni, és még lepottyan a kanapéról. Picúr egyébként egész jól elvan napközben, de nagyon sokat kell szórakoztatni, mert magát még csak kb. fél órára köti le evés után. Szóval nem sok mindent lehet tőle csinálni. Nagy kincs az alvás, mindent az alatt a rövid idő alatt próbálok elintézni Kép.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!!

Hazaértem, visszaolvastam mindent. Kép

Bkriszta:
és sem értetteem, h kinek írtad azt 1 hete. Nekem??(ugye, nem?? )
Na, de tényleg hagyjuk, végülis mindegy, h miért járasz ide, a lényeg h jársz. Kép)

Betsy:
de jó, h jöttél. Kép))
Saskia még mindig szépséges. Kép

Családinet-babanet:
nekem is mindegy, h melyik felület, bár én is a babanetet szeretem jobban.
De mivel anno itt(most ott.) már több,mint 1 éve vagyok, ezért inkább oda irok, ha csak annyi az időm. Remélem ezen nem sértődik meg senki. Kép
Szeretnék ide is jönni, de néha Marcim nem engedi.
De igyekszem. Kép

Na, de most mennem is kell.

Hajni
Vendég

Járóka
Nekünk nincsen... még...
A nappalink szinte üres (nem kaptunk még kedvünkre való bútort...), ott szokott játszani Sasa... leteszem a földre és garázdálkodhat kedvére...

Már megint lapátolhattam egy csomó havat... Mikor lesz már nyár?
Vendég

Sziasztok!

Ejha!!!!!Jol lemaradtam mar megint.De visszaolvastam am es most bepotolok mindent:-)))

BenciKép
Udv itt!Remelem,Bence mar meggyogyult!!
Gratulaa fogakhoz!!Nem semmi,hogy ilyen hamar kibujtak.Mi 7 hosak vagyunk es meg mindig semmi.

AnnamariKép
Orulok,hogy Adammal nincs nagyobb baj.Ez azert naggggyon durva,hogy csak ugy kivonjak a forgalombol a gyogyszereket!!es akkor megis mi a turot szedjen utana Adam??Anyumnak van gyogyszartarban ismerose,Hatvanban.Ha megirod,mi kell,es nem receptkoteles,es tud szerezni,szivesen vetetek Vele!!Komolyan!
Egyebkent a hatvani korhaz meg olyan,hogy ha befektetik az embert,magaddal kell vinni a gyogyszereket,mert ott NINCS!!!Anyumat evekkel ezelott elutotte az auto.Nem vettek eszre,hogy trombozisa lett...Anyum huga orvos,O vette eszre.Es O szerzett neki gyogyszereket.Ez is durva!Nem tudom,hol elunk.

gratula a fogakhoz!KépKép
Gyonyoruek a fiuk a kepeken!Gergo kek szeme megbabonazott!

ZsofyKép
Mi hasznalunk Dentinoxot.Nem nagyon hat.Talan azert,mert Akos imadja az izet,es allandoan lenyalja az inyerol.Penteken 3!! oran at nyuszitett,ez az igazi,fajdalmas nyuszites,annyira fajt Neki!!KépNa akkor mar adtam a Dentinoxot,gyogyszertari ecsetelot,homeopatias bogyot es Panadolt is.Igy egyutt hatott es elaludt nagy nehezen.Persze a fog,meg mindig nem jott kiKépKép

KataKép
Adamnak utolag is BOLDOG SZULINAPOT kivanunk!!Olyan nagy fiu mar!

MzxKép
Orulok,hogy beneztel!!

JohiKép
Megkoszonnem,ha megnezned az okos konyvedben,hogy mit ajanl meg fogzasra,mert nalunk egyrecsak durvul a helyzet...

VikkaKép
Azt hiszem,Adel es Akos akkor osszebeszeltek,hogy neki sem tetszik az almaKépKép
Jo ez az otlet,hogy irkaljuk kia babak koratKép

WicaKép
Nagyon orulok Neked!
Megneztem am Csenge friss fotoit,es hat gyogyoruseges!!!Mi lesz,ha elkezdenek udvarolni a fiuk???Kép

napirend:
8 korul ebredunk,ekkor 180ml tapi
11 korul mostanaban rizspep vagy Sinlac gyumivel
del korul jo esetben elalszik egy fel orara
2kor ismet vmi gyumi
ha szerencsem van ez utan alszik max fel orat
5kor 180tapi
8kor 180tapi
Es komolyan mondom,elofordult mar nem egyszer,hogy du 4tol este 10ig dorbezolt nulla alvassal!!!es porog es porog,meg nem all egesz nap!!

Mondjuk az jo,hogy reggelig alszik,de ugye ejjel tobbszor ebred.Ez van,majd csak jobb lesz marKépEgyebkent meg ugy hozzaszoktam mar ehhez a rendszerhez.

HajniKép
Nem,nem Neked irtam!!!KépKépA csaldinetrol vkirol.
szuper,hogy ide is irogatsz!!!

A nap hire:
AKOS MA 2SZER FELALLT!!!!!!!!!!
A mi agyunkba kapaszkodott meg es felhuzta magat!Olyan buszke vagyok Ra.Persze utana lehuppant,de nagyon tetszett nekiKép

Holnap gondoljatok rank,mert ujra kapjuk a BCG-tKépKépUgyanis Akoson semmi rekciot nem valtott ki.Legalabbis nem volt dudor,sem kifakadas,gennyesedes.
Csak azt nem tudom,hogy ha esetleg megis "befogadta" a szervezete csak epp jelek nelkul es most megis ujra kapja,az okozhat bajt???Mert akkor nem merem beadatni neki.Mit csinaljak??????Tanacstalan vagyok.

Csinaltam tok jo alairast es nem engedi feltolteniKépKépKépKép

BuszkeKriszta es ma7hosAkosom

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta
Gratulálok Ákosnak a felálláshoz!

BCG-hez ötletem nincsen, nálunk már nem oltanak ezzel...

Betsy
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Doni, annak ellenére, hogy keveset alszik, nagyon jól elvan napközben Kép ... én ezt egy kicsit annak is betudom, hogy második baba, így egyrészt néha csak a tesókája látványa is elszórakoztatja (hatalmasakat tud kacagni rajta Kép), másrészt alapból olyan kis alkalmazkodóbb, nyugodtabb, ami meg talán az én nyugodtságom következménye is... Petrát nekem is állandóan szórakoztatnom kellett, és emlékszem, ha jól el is volt egy darabig, akkor attól rettegtem, hogy meddig tart még és mikor kezd el nyöszizni... Szóval én Doni születése után pár hónappal feltettem a "nagy költői kérdést" Kép: "vajon miért nem lehet az, hogy az embernek a második gyereke szülessen elsőre?" Kép

Járóka: Petránál még volt, de nem nagyon bírta, így hamar kikerült a földre...Doninál már csak föld...habtapival Kép

Kriszta!
Gratula Ákosnak!!! Kép Olvastad a sztimrésen, hogy LH is épp ma állt fel? Úgy rémlik csak egy nap van köztük, igaz? Akkor nagyon összhangban vannak!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kriszta!Kép

Megköszönném, ha megkérdezné anyukád az ismerősét. Coordinax a dóccer neve, és vényköteles, de a vényt bármikor feliratom, ha van belőle hatvanban. És persze el is viszem neked, vagy az ismerősnek elküldöm postán. Mondjuk, nem nagyon hiszem, hogy lenne, én tudok olyanról, aki tavasz óta nem kapott. A Péteryben a koraszülöttön rendeltek többet, most abból kaptunk, de az a készlet is véges. Szóval nem tudom. Mert más gyógyszer van a refluxra, de a dokinénink szerint nem ilyen jó. Márpedig ezzel is bukik Ádám néha, hát még egy másikkal.
Szóval, ha megnézné, nem lenne gond a receptet eljuttatni. És még egyszer köszi.

Más: ha valakinek van Aventes zacsija elfekvőben, szívesen megvenném, mert annak is leálltak a gyártásával. Kép

Ákosnak HATTALMAS GRATULA a felálláshoz. NAgyon ügyes. Én is épp ma mondtam Péternek, hogy tegyük lennebb a kiságy alját, mert hamarosan nálunk is felállás lesz. Ádám ma már felült a kiságy szélébe kapaszkodva, Gergő pedig símán feláll, ha fogom a kezét. Tehát lassan egyedül is menni fog.
De ez az Ákos érdemeit nem kissebbíti.

Jaj, még egy csomó dolgot akartam, de most van egy aranyos kis film.

Pankata!
A korrigált kor igen, a kiírt időpont. Nekünk aszerint kell számolni a fejlődésüket, mert nagyon korán, 30 hétre és 5 napra születtek.

Puszika mindenkinek:
Annamari

Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Kriszta,
nagggyon ügyi az Ákos, gratula neki! Biztos nagyon fogja élvezni, állva egész más megvilágításba kerül minden Kép
És ma szorítunk a szurihoz. Sztem lett volna jele, ha pozitív a reakció, bízz a dokikban és ne aggódj!

Annamari,
Anyatejesre gondolsz? ragaszkodsz az Aventeshez? nekem van pár Medelás, ha megadod a címedet (priviben) küldök szívesen Kép

Bogárka,
Nálunk a helyzet dettó! Emlékszem, amikor Ádival kimozdultunk, síkideg voltam, hogy felborul a napirend, minden velem van-e stb. most meg, teljes nyugalommal teszem mindezt. Igaz, már csak Ádi miatt sem aggódhatom túl magam Kép Ez a "második gyerek-szindróma", úgy látszik, általános Kép A Bátyus nálunk is nagy kedvenc, csípik egymást. Mini olyan áhítattal nézi Ádit ici-pici kora óta, hogy csak na Kép Sőt már a pocakban is Ádi hangjára mindig reagált, már ott elkezdődött Kép

Pusz,
Kata
Ádi (6 év + 4 nap), Dávid (5 hó+6 nap)
pankata

Sziasztok!

Kicsit eltuntem, mert hetvegen vendegeink voltak, nem hianyoztak, most, hogy a fiam meg mindig beteg...

Kriszta, koszonjuk, de sajnos meg mindig nem gyogyult meg teljesen a Benedek, tegnap mar jobban volt, igy aztan ugy gondoltuk, hogy megint johet a nagykadas furdes a tobb napos cicamosdas utan, hat nem kellett volna, reggelre megint taknyos, es kohog is...
De nem is csoda, nalunk 19!! fok van a panelben, azt se tudom mar, hogy oltoztessem, tenyleg, van meg valaki, akinel ilyen hideg van? Tudom, hogy alvasra jo, de nappal nagyon hideg, nem beszelve arrol, hogy ki kell hagynunk a masszirozasokat, pucerkodasokat, ami pedig nagyon jot tenne a mozgasfejlodesenek...

Irtatok a napirendrol, en ilyet nem tudok, nalunk az 5. honap vegere sincs ilyen, ami mondjuk fix, hogy 2-2,5 orankent eszik, tudom, hogy gyakori, de nem tudom tovabb huzni, ejjel alszik este 1O-tol reggel 9-1Oig ugy, hogy 6-7kor ebred egyet enni, bar most, hogy beteg volt, 2-3x is ebredt enni, es meg vagy 3-4x, amikor eleg volt a cumi visszaaltatni...
Nappal nagyon keveset alszik, kb.3xfelorat, igy gyakorlatilag semmit nem tudok csinalni, mert sajnos nem nagyon van el egyedul, max.1O percet, azutan szorakoztatni kell, vagy cipelni...azt hittem, hogy ahogy no, egyre jobb lesz, de ugy tunik, egyre rosszabb, nem tudom, meddig foghatom meg a fogzasra, hogy ilyen nyugos...bar teny, hogy most is keszulodik szerintem egyszerre tobb foga is...Most vettem neki Dentinoxot, de 2 perc alatt lenyalja...lehet, hogy elkezdem megint adni a chamomillat, ill.most felirta a dokinenink a Viburcol kupot, van valakinek tapasztalata?

Annamari, en a Polusban talaltam egy bababoltban anyatejgyujto zacsit, valami no-name, de a celnak megfelel, es olcsobb, mint az Aventes...

Most csak ennyit, mert Benedek mar reklamal,

udv.Enci.

benci

Enci
19 fok szerintem nagyon hideg.... nálunk folyamatosan 24-25 fok van... Ezt szeretem a saját fűtésben...
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?