Sziasztok!
Ejha!!!!!Jol lemaradtam mar megint.De visszaolvastam am es most bepotolok mindent:-)))
Benci
Udv itt!Remelem,Bence mar meggyogyult!!
Gratulaa fogakhoz!!Nem semmi,hogy ilyen hamar kibujtak.Mi 7 hosak vagyunk es meg mindig semmi.
Annamari
Orulok,hogy Adammal nincs nagyobb baj.Ez azert naggggyon durva,hogy csak ugy kivonjak a forgalombol a gyogyszereket!!es akkor megis mi a turot szedjen utana Adam??Anyumnak van gyogyszartarban ismerose,Hatvanban.Ha megirod,mi kell,es nem receptkoteles,es tud szerezni,szivesen vetetek Vele!!Komolyan!
Egyebkent a hatvani korhaz meg olyan,hogy ha befektetik az embert,magaddal kell vinni a gyogyszereket,mert ott NINCS!!!Anyumat evekkel ezelott elutotte az auto.Nem vettek eszre,hogy trombozisa lett...Anyum huga orvos,O vette eszre.Es O szerzett neki gyogyszereket.Ez is durva!Nem tudom,hol elunk.
gratula a fogakhoz!
Gyonyoruek a fiuk a kepeken!Gergo kek szeme megbabonazott!
Zsofy
Mi hasznalunk Dentinoxot.Nem nagyon hat.Talan azert,mert Akos imadja az izet,es allandoan lenyalja az inyerol.Penteken 3!! oran at nyuszitett,ez az igazi,fajdalmas nyuszites,annyira fajt Neki!!
Na akkor mar adtam a Dentinoxot,gyogyszertari ecsetelot,homeopatias bogyot es Panadolt is.Igy egyutt hatott es elaludt nagy nehezen.Persze a fog,meg mindig nem jott ki
Kata
Adamnak utolag is BOLDOG SZULINAPOT kivanunk!!Olyan nagy fiu mar!
Mzx
Orulok,hogy beneztel!!
Johi
Megkoszonnem,ha megnezned az okos konyvedben,hogy mit ajanl meg fogzasra,mert nalunk egyrecsak durvul a helyzet...
Vikka
Azt hiszem,Adel es Akos akkor osszebeszeltek,hogy neki sem tetszik az alma
Jo ez az otlet,hogy irkaljuk kia babak korat
Wica
Nagyon orulok Neked!
Megneztem am Csenge friss fotoit,es hat gyogyoruseges!!!Mi lesz,ha elkezdenek udvarolni a fiuk???
napirend:
8 korul ebredunk,ekkor 180ml tapi
11 korul mostanaban rizspep vagy Sinlac gyumivel
del korul jo esetben elalszik egy fel orara
2kor ismet vmi gyumi
ha szerencsem van ez utan alszik max fel orat
5kor 180tapi
8kor 180tapi
Es komolyan mondom,elofordult mar nem egyszer,hogy du 4tol este 10ig dorbezolt nulla alvassal!!!es porog es porog,meg nem all egesz nap!!
Mondjuk az jo,hogy reggelig alszik,de ugye ejjel tobbszor ebred.Ez van,majd csak jobb lesz mar
Egyebkent meg ugy hozzaszoktam mar ehhez a rendszerhez.
Hajni
Nem,nem Neked irtam!!!
A csaldinetrol vkirol.
szuper,hogy ide is irogatsz!!!
A nap hire:
AKOS MA 2SZER FELALLT!!!!!!!!!!
A mi agyunkba kapaszkodott meg es felhuzta magat!Olyan buszke vagyok Ra.Persze utana lehuppant,de nagyon tetszett neki
Holnap gondoljatok rank,mert ujra kapjuk a BCG-t
Ugyanis Akoson semmi rekciot nem valtott ki.Legalabbis nem volt dudor,sem kifakadas,gennyesedes.
Csak azt nem tudom,hogy ha esetleg megis "befogadta" a szervezete csak epp jelek nelkul es most megis ujra kapja,az okozhat bajt???Mert akkor nem merem beadatni neki.Mit csinaljak??????Tanacstalan vagyok.
Csinaltam tok jo alairast es nem engedi feltolteni
BuszkeKriszta es ma7hosAkosom