Új privát üzeneted érkezett!

A rég megígért disznóvágás képei...

http://www.kep.tar.hu/farkasalom/50189293#2

Farkaskoma

Kép
farkasok

Sziasztok!

Ma kapja meg a jelentkezési lapunkat a GÓlyahír. A tanfolyamon megtudtuk egy csajszitól,most olyan engedmény van, hogy a határozat nélkül is beadhatjuk a jelentkezési lapot. Persze csak az adhatja be, aki a viziten, a pszichodokin, a tanfolyam elvégzésn túl van.(Vki már ezek nélkül is próbálkozott volna.) Már nagyon sokan állank sorba. Bízom benne, hogy így is gyorsan kapunk babát.

Farkaskoma!
Elég horrorisztikus képek. Én eddig háromszor voltam disznóvágáson, de az is elég volt. Persze én a házban voltam füldugóval, hogy ne halljam a malackát.

Timi
latimi

Sziasztok!

Elveszett bárány jelentkezem!
Limbi!
Gratulálok!
Leona!
Kép Sajnálom hogy nem sikerült!
Stella!
Nem semmi poci!

Velem annyi van,hogy december 20-án megyünk vissza a pszicológushoz.
Január 12-én pedig megyek a Kaáliba a doktoromhoz.Szerintem februárnál előbb nem kezdjük a 3.inszemet,mert nem kezdek el addig Norcolut-ot szedni,bár kiirathatnám,de majd ő kiírja.Amire pedig eljutok addig,hogy kezdés szerintem még 2 hét utána.
Ezen kívül munka munka hátán ami most kitölti a napjaimat.A karácsonyi készülődésre szinte nem is jut időm.Igaz az ajándékok már szinte mind megvannak.
Jó készülődést mindenkinek!
Sok puszi!
Borsókásnak mennek a drukkok!
Sziasztok!
kavicska

FarkaskomaKép
Timivel ellentétben nekem nagyon bejönnek a képek és irígy kutya vagyok!
Imádom a disznóvágást, de nálunk évek óta nem volt Kép!

ZsuzsiKép
Elég hamar kiderült, hogy hány baba tapadt meg, de ekkor sajnos még nem biztos, hogy meg is maradnak.
Nagyon bonyolult ez az egész terhesség és ami ez idő alatt zajlik!
Nálatok mikor lehet izgulni a hcg-szint miatt?
Stella

Kép
stella9

Stella
Nekem az első alkalommal nem volt transzfer, mert a 3-ik napon (épp amikor indulni akartam a kaáliba)felhívtak, hogy ne menjek, mert nem osztódott tovább. Ezt követően megjött az első mensesem pontosan, majd a második mensesenek 7 nappal ezelőtt kellett volna megjönnie. A HCG szintet azért kérdeztem, mert akkor a teszt már most tuti, hogy kimutatná, ha terhes lennék, nem? Eddig babonából nem csináltam meg, mert eddig kivétel nélkül mindig ugy jártam, hogy a tesztelés után pár órával mindig megjött.
Amúgy a 2. lombik februárban lesz.
Én napra készen csak kb 2 hónapja követem az eseményeket itt nálatok, amúgy meg csak a táblázatban levő információkból tájékozódom. na és ott az van, hogy neked 2 lombik+2fagyibabás. Ez konkrétan azt jelenti, hogy van még 2 fagyibabád is, vagy azt, hogy fagyibabát kaptál vissza?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

ZsuzsiKép
Ha van pocaklakód, akkor a tesztnek már ki kellene mutatnia, de megértem a babonádat.

Ébredési hőt nem szoktál mérni? Ha nem jön meg, akkor én holnap mérnék egyet a helyedben. Ha 37 körül, vagy fölötte van, akkor aznap tutira nem jön meg és baba is lehet a dologban!
Jó lenne egy meglepi zebra!

A táblában lévő adatok azt jelentik, hogy volt 2 lombikom stimuval és transzferrel, plussz a kettő között 2 fagyibabás beültetés, amik nem sikerültek.
Azért írtuk így, mert a fagyis transzfert fizettük, ezért nem számít bele az 5 finanszírozott lehetőségbe.
Stella

Kép
stella9

Wish,
Köszi. Igazából én is ezt tartom a legjobb megoldásnak, de nagyon tartok a reakciótól ismerve az erőforráshiányt, bármennyire is humanusak.
Ma a fönökömmel ebédelek, azt hiszem előhozom a témát. Lesz ami lesz.

Kavicska, én is 12-én megyek a doktorhoz.
Akkor lesz egy UH, és ha minden OK, akkor felírja a szurikat a lombikhoz.

Mka
Vendég

Kedves Kaálisok!
Kedves Babanetesek!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy 2005. augusztus 21-én, 18.27-kor megszületett a kisfiam. Tóth László Ferencnek hívják, 3220 g, 55 cm és 35 cm-es fejkörfogattal, császáros baba lett. Kék a szeme és barna a haja. Nagyon, nagyon boldogok vagyunk.
A "Szabolcsban" szültem, Dr. Török Miklósnál. Az orvosokról és a szülésznőkről csak jót tudok mondani, de a csecsemősök és a szülészeti osztályon dolgozó nővérekről vegyesek a tapasztalataim....
Vannak akik nagyon aranyosak (csecsemős: hosszú-hosszú fekete hajú, félhosszú barna hajú, kicsit duci; szülészet: általában az idősebbek) és vannak akik fúúúj, jobb lenne ha nem kisbabákkal és újdonsült anyukákkal foglalkoznának (csecsemős: szemüveges, félhosszú barna hajú, kevésbé szép arcú; szülészet: vörös, fiatal alacsony, sok-sok sminkkel. Sajnos a neveket nem tudom, de szerintem aki itt szült biztosan tudja őket azonosítani).
Jaj és köszönet Dr. Krausz Margit aneszteziológus doktornőnek, aki végig mellettem volt és Bátor Kati néninek, aki bíztatott és megígértem Neki, hogy megírom Nektek, hogy Õ még igenis ott dolgozik a szülőszobán.
Sok szerencsét és kitartást kívánok mindenkinek, bízom benne, hogy Nektek is sikerül.
Próbálok majd képet is küldeni, ha a babanet is akarja....
mamóca14

Kedves KAÁLISOK!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy 2005. augusztus 21-én, 18.27-kor megszületett a kisfiam. Tóth László Ferencnek hívják, 3220 g, 55 cm és 35 cm-es fejkörfogattal, császáros baba lett. Kék a szeme és barna a haja. Nagyon, nagyon boldogok vagyunk.
A "Szabolcsban" szültem, Dr. Török Miklósnál. Az orvosokról és a szülésznőkről csak jót tudok mondani, de a csecsemősök és a szülészeti osztályon dolgozó nővérekről vegyesek a tapasztalataim....
Vannak akik nagyon aranyosak (csecsemős: hosszú-hosszú fekete hajú, félhosszú barna hajú, kicsit duci; szülészet: általában az idősebbek) és vannak akik fúúúj, jobb lenne ha nem kisbabákkal és újdonsült anyukákkal foglalkoznának (csecsemős: szemüveges, félhosszú barna hajú, kevésbé szép arcú; szülészet: vörös, fiatal alacsony, sok-sok sminkkel. Sajnos a neveket nem tudom, de szerintem aki itt szült biztosan tudja őket azonosítani).
Jaj és köszönet Dr. Krausz Margit aneszteziológus doktornőnek, aki végig mellettem volt és Bátor Kati néninek, aki bíztatott és megígértem Neki, hogy megírom Nektek, hogy Õ még igenis ott dolgozik a szülőszobán.
Sok szeretettel kívánom, hogy Nektek is sikerüljön!
Küldök majd képet is, ha a babanet is akarja....,de most megyek, mert szopiiiii van.
mamóca14

Mamóca
Gratuláloka kisfiadhoz!Sokboldogságot és jó egészséget kívánok nektek!

Timi
Akkor most már igazán éles a helyzet!Kép

Leona
Hogy vagy ?Jobb már egy kicsit?Én lassacskán letudom piroskát is.Így már végleges búcsút vettem a kicsiktől.Gondolom te is legalább olyan szomorú vagy,mint én, na de majd tavasszal.......

Edina
dedina

Edina!
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen sorszámot kapunk majd. Olyan ez, mint amikor a bankban sorba kell állni. Ez van.

Timi
latimi

Borsókás,
mi tegnap 3/4 2 körül voltunk a kaáliban Andorral. Nem lehet, hogy láttalak?

Nem olvastam még teljesen vissza, majd este megpróbálom, aztán írok.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara
Ezt nektek küldöm.(Remélem nem lesz sértő.)
Kép
Ilyen stramp kiskölyök Andor, ezért nagyon gyorsan fel fog épülni a műtétből.

És mikor az apukája nyomdokaiba lép:
Kép

Edina
dedina

Timi!
Nem tudom, mikor adtátok fel a papírokat, de amint hogy megérkezik Gabikához, azonnal telefonálni fog, és megmondja, hanyadikok vagytok. Én feladtam szerdán elsőbbségivel, és csütörtökön már csörgött is a mobil, pont akkor, amikor a Tescoban babaruhákat néztünk. Kép Én is kíváncsi leszek a számotokra. Mi 170-es sorszámot kaptunk október elején. De a miénk mondjuk már nem ér, mert áprilisban hátra fogjuk soroltatni magunkat, és aztán 1 gyerekkel már sokkal többet kell várni állítólag (de ez így igazságos is). Úgyhogy a sorszámodból már automatikusan levonhatsz egyet. Kép

Norka (14+0)
s_norka

Timi
Ez van igazad van,de azért szurkolok nagyon-nagyon, hogy minél kisebb legyen az a sorszám!Kép

Renóca
Nektek nem telefonáltak még, hogy mennyit léptetek előre?

Edina
dedina

Norka!
Ennek alapján mi a 250-ik sorszámot kapjuk majd. Ez borzasztó. Honnan szedik a babákat, hogy teljesíteni tudják azt a másfél évet?

Timi
latimi

Timi, lefogadom, 200 sem lesz a sorszámotok. Állandóan megy a lemorzsolódás, többek közt az olyan esetek miatt, mint én. Nyugodtan lehet úgy számolni, hogy ami sorszámot kaptok, azt oszd el kettővel a morzsolódás miatt, és azt tovább osszad 55-60-nal, ennyi baba van egy évben. Mínusz 3-6 hónap, ha korababát, vagy kisebb mértékű betegségben rendellenességben (pl. ujjhiány) is elfogadtok. Most nem viccelek!
s_norka

Norka!
Koraszülöttet nem jelöltünk be. Nem szerepelt kérdésként a papíron, így el is feledkeztünk róla.
Csak tudod, egy picit gonoszak vagyunk ennyi sikertelen lombik után. Így "nagyképűen" a teljesen egészséges babát jelöltük be.
A jóisten szóljon belőled, hogy nem a 200-as sorszámot kapjuk. Én is úgy szeretnék jövőre egy kisbabát.

Elfelejtettem válaszolni: tegnap este adtuk fel elsőbbségivel a jelntkezési lapot.
Köszi a bíztatást.

Timi
latimi

Timi, ez nem gonoszság, abszolút érthető, hogy valaki ennyi szenvedés után nem akar semmi problémát a babával. Az Ágacskán mi is elemeztük ezt a kérdést. Korababa kérdés tényleg nem volt, mi valami megjegyzésként írtuk oda, hogy 1800 gr fölött elfogadjuk a babát, ez már egy korrekt születési súly, de mégis előnyt lehet vele élvezni. Utólag is lehet szólni. Súgtam. Kép
s_norka

Dedina KépKöszönöm gyönyörűek a pici angyalkák Kép
limbi

KrisztaKépKöszönöm az infót!

StellaKép

KavicskaKépKöszönöm
limbi

Edina!
Azért az jó lenne hagy elfogadná a helyzetet és nem vádolná saját magát ezt mi is átéltük bár odáig nem jutottunk hogy hagyjam el de ő is hibáztatta magát, pedig nem szabad ez bárkivel előfordulhat sajnos és ezzel meg kell tanulni együtt élni és együtt túlélni ezt az időszakot. Kép

Kriszta!
Ez a sztori nem hangzik valami jól, de jól is tetted hogy otthagytad hogy lehet valaki ekkor tuskó????? Akkor mindek adnai időpontot?
Holnap képek akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mka!
Ha humánus a főnököd, mond annyi "hazudással" a dolgot, hogy januárral vagy előirányozva lombikra és szükséged van a pihenésre és bizto megérő lesz veled és el tudsz jönni szabira. Szerintem. Kép Járj sikerrel. Nekem ősszel így volt szarba maradt a főnököm, de mivel előre szoltam mondta ne foglalkozak semmivel menjek. Kép

Timi!
Ez szuper! Kép Szorítok a mielőbbi gólyahírhez. Kép
Kívánom holnap csörögjön a telcsid és nagyon szupi hírt kapjál. Drukkolok miden előtted lévőnek oldodjon meg a problémája és akkor már soron is leszel. Kép

Kavicska!
Jöhetnél sűrűbben, kevés munkát neked is és hajrá az öribabáért. Kép

Zsuzsi!
Teszteljél már egyet csak a kedvemért. Ne nézd meg küldt át és én örömködöm a csíkokon. KépSzorítok továbbra is. Kép

Lara!
És milyen egy ilyen bababemutató? Biztos mindenki körülnézihogy milyen szép babát sikerült összehozni? Ilyenkor úgyan úgy bementek a dokihoz? Mesélj!!!!!!!!!

Magamról:
Ha a lombikos kudarcokat leszámítom a mai volt életem legszarabb napja (bocs a kifjezeésért, de ez még enyhe is volt).
Indult azzal, hogy a kollegannőm megint lebetegedett és megint egyedül húzom az igát, és millió határidős munka lenne foggalmam nincs hogy fogom megcsinálni, bent nem akarok maradi a tököm kivan a túlmunkával. .(
Aztán délután elmentünk a genetikushoz, végülis ott nem volt semmi rossz levették a mintát és kb. 5-10 % esélyt mondott hogy itt baj leszbár úgy látja hogy nálunk a leletek alapján a megtermékenyítésnél van baj, illetve az immunológiát nem tudta megcsinálni, mert azt másik doki csinálja úgyhogy az majd januárban, ha itt minden rendben lesz.
Aztán jövünk hazafelé ábrándozunk, hogy milyen jó enne ha sikerülne már valahogy mert a t... ki van ezzel erre szépen zöld lesz a lámpa mennénk át mikor egy barom elszáguld előttünk és telibevág egy autót aki szabályosan közlekedik. Kicsin múlot hogy nem gázol el, persze telefon a kezében és ennyit mond sajnálom elnéztem. Mondtam neki hogy akkor hogy nézne a szemembe vagy a pároméban, hogy most ott feküdne egyikünk az úton????? Azért ez hihetetlen.
Aztán hazaérve telefonál a kolleganőm,hogy van egy munka ami kicsit gázos bent és hát ha ezt tényleg elnéztük akkor oltári lecseszés lesz belőle. Gyomoridegem van, hogy remélem csak nem jól emlékszem, de alig bírok magammal, várom a reggelt, hogy meg tudjak győződni nem rontottam el.

EGyszóval elegem van.............

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
Hát tényleg nem egy szép nap volt!De remélem hogy holnap kiderül, hogy nem rontottál el semmit.
Még jó, hogy nem ütött el benneteket az a vadállat!
A párom kezd helyre rázódni.Ma már csak egyszer beszélt arról, hogy Õ tehet mindenről.Fejlődő képes!Kép

Kriszta
Ez a sztori a dokinál, nem semmi.Ez már nagyon durva.Hogy meri ezt megtenni?Ehhez már vastag bőr kell, hogy legyen az arcán.Képet nagyon várom!

Timi
nagyon kiváncsi vagyok mit mondanak, szorítok, hogy valami jó kis számot kapjatok!

Edina
dedina

Zsebi,

Ne izgulj, biztod nem rontottad el !!! A bunkó autós meg megérdemli hogy legközelebb őt találják el...bár az ilyenek mindig megússzák.....az egyetlen jó dolog hogy ti is megúsztátok KépKép Hihetetlen hogy mindenki csak szív a munkahelyeken.... kezdem utálni a világot amiben élünk. Pont megfogadtam, hogy gyes után egy non-profit cégnél fogok munkát keresni, vagy fogalmam sincs, de a lelketlen multikkal betelt nekem is a puttonyom....
Drukkolok hogy a genetikan minden rendben legyen, és hogy a jövő év elhozza neked a rég megérdemelt jutalmat KépKépKépKép
Sajnos UH fronton nem tudok sokat prezentálni... Minél nagyobb a babó, annál nehezebben látszik a képeken. Most van 2 kép, amin az egyiken csak a feje, másikon csak a lába látszik, de én is csak azért tudom, mert a monitoron láttam... Azért mindjárt megpróbálom feltenni. Vittünk kazettát is, de azt Zoli elvitte magával-ma éjszakás- de abból amúgy sem tudnék ide feltenni semmit.
Ma valahogy megint morcos volt a dokim, közölte hogy túl sok kilót szedtem fel, mivel a terhesség feléig begyűjtött kilók kétszerese jön fel a masodik félben. Ezt összeadva pedig tényleg elég sok jön ki... dehát én már két héttel túl vagyok a felén... most jól rámijeszett...mégse tudok diétázni !!

Wish,
Minden világos, akkor hajrá a következő lombikra és nem is kell az a hisztero KépKép Végül is nem irattam ki magam, még nem tudom kell-e mennem jövő héten, de valószínűleg igen...Már nem érdekel, elmegyek, ezzel én mindent megtettem, aztán januárban már tényleg bele fogok sz...ni...még van egy hét szabim is KépKép

Zsuzsi,
Marketinges vagyok, és egy egész régió (7 ország) tartozik hozzám, ezért kellett elég sokat utaznom...de már nem sok van hátra, és a dolog nagyon úgy áll, hogy nem nagyon várnak vissza....

Norka,
Vissza lehet magatokat soroltatni ? És akkor teljesen előről kezdődik a várakozási idő ? Hű de bonyolult...

Timi,
Akármilyen számot is kaptok, az lesz a ti szerencseszámotok KépKépKép

Edina, Leona,
Tegnap nem is írtam nektek, de ahogy olvasom már kezdtek talpra állni. Jó hogy legalább nem lett műszeres a vége, sok erőt kívánok nektek a túléléshez, aztán pedig hajráa következőre Kép

Lara,
Tényleg, milyen volt az intézetben ? Vittetek valami ajándékot Kovács dokinak ? Előre bejelentkeztetek, vagy csak beállítottatok ?
Andornak a műtétig nincs semmi panasza ? Nem sírósabb vagy ilyesmi ?

Farkaskoma,
Kár hogy több a disznós kép mint rólatok Kép Látszólag k. hideg volt...zsenge gyermekkoromra emlékeztet...brrrrrr...

Mka,
Én is arra szavazok hogy próbáld megbeszélni a főnököddel...ha nem megy akkor pedig irány a betegácsi...

Mostanában kezdek egyre fáradékonyabb lenni....

Kriszta
22+5

Kép

KépKép
kriszta71

Ime a kép, nem túl sok látható rajta, de súgok, ez Máté feje oldalt nézve-illetve inkább a koponyája KépKép
Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi, azért kívánom, ez maradjon életed legszarabb napja... Kép Inkább csak pechesnek nevezném. Munkahelyen mindenki szokott hibázni, én anno úgy elszámoltam valamit egy projektnél, hogy ki is rúgtak (jó, inkább ez volt az utolsó csepp a pohárban). Oda se neki! Ne rágódj rajta. A baleset meg nem veletek történt, ez meg igazán nem pech!

Kriszta, hátravetetjük majd magunkat a rangsorban, különben megszületik a baba, és utána jönnének is a telefonok mindig, mivel utána lassan a sor elejére kerülnénk, hogy na, született egy, lennénk-e a szülei... nem akarok felesleges munkát adni Gabikának ezzel, jegeljük a témát vagy másfél évig.
A másik dolog, hogy a multik olyanok, amilyenek, de vigyázz, mert a nonprofit szektor sem teljesen ártatlan. Most, mikor gyűjtöttem anyagot a karácsonyi adományozós cikkhez, volt szerencsém olvasni érdekes "belső hangokat". Vannak ezek az alapítványok, sokuknál az megy, hogy a disznó vezetőik zsebre tesznek egy csomó pénzt, a munkatársakat meg dolgoztatják. Szóval, itt is szét kell választani az ocsút a búzától!
Még az jutott eszembe, hogy leírod 23 hetesen: "kezdek egyre fáradékonyabb lenni..." És te írtad, hogy vállaljam be nyugodtan a 38.hétig való tanítást? Kép Kép Már bevállaltam, de azért elgondolkodtató... Kép

Norka (14+0)
s_norka

NóriKép
Az azért egy dolog, hogy bevállatad a 38. hétig a tanítást, de ha bármi gáz van muszáj lesz megérteniük, hogy baba és a te egézséged a legfontosabb. Egyébként meg elég pörgős vagy, úgyhogy nem féltelek Kép
Nekem volt olyan kolléganőm, akinek a cégnél benn ment el a magzatvíz. Mundjuk szerintem ez erős túlzás, annyira nem volt nélkülözhetetlen az illető, de lám, az utolsó percig is lehet bírni Kép

MkaKép
Drukkolok! Remélem megértőek lesznek Kép

ZsebiKép
Akkor innen már csak felfelé vanKép

TimiKép
Remélem nem kaptok magas sorszámot és jövőre már hárman karácsonyoztok ti isKép (és a többiek is Kép)

Wish

wish

Jó reggelt!!
Kép
Most csak gyorsan bekukkantok, nem sokára indulok a Kaáliba UH-ra.
Köszönöm mindenkinek a drukkokat, próbálom hasznosítani őket a tüszinövesztéshez.

LaraKép
Sajnos biztosan nem találkoztunk szerdán, mert én 11-12 között voltam ott. Látogatóban voltatok a dokinál? Biztosan mindenki örült, Andor a munkájuk egyik kézzel fogható eredménye.
Vannak újabb fejlemények műtét ügyben? Benn alhatsz a kórházban? Lehet, hogy írtad már, de most nincs időm visszakeresni.

TimiKép
NAgyon szorítok, hogy valóban 200 alatt legyen a sorszám. A várakozás alatt pedig még sok minden megtörténhet...

ZsebiKép
Teher alatt nő a pálma---Örülj neki, tegnap megint nagyot nőttél!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Jó reggelt!

Ma reggel telefonált anyunak az orvos: NEGATÍV!!! Kép Kép

Azt hiszem, ennél szebb karácsonyunk most nem is lehetett volna. Kép Köszönöm, istenem.

Norka (14+1)
s_norka

Sziasztok!

Stella Kép a mindenit! Ez aztán a poci Kép

KavicskaKép
Nagyon örülök, hogy kezdesz regenerálódni. Biztosan a pszichológus is benne van abban, hogy mégiscsak nekiugrotok a 3. inszemnek. Szép fejlődés, gratulálok és sok sikert is kívánok hozzá. Sose adjátok fel!

FarkasokKép
A képeket gondolom Farkaskoma készítette. Jó burtál. Miután most mindenkinek egy csomó gondja összegyűlt így az év végére, gondolom mindenkinek van kit odaképzelni malacka helyére Kép
Az nagyon vicces, hogy a képek alatt ott a lehetőség "háttérképnek a telefonomra" és "képeslap küldése". No, valaki? Egy malackás képeslap küldés karácsonyra? Kép

Mka Kép
Nekem egy hónappal távolibb a következő lombikom, mint Neked, de én is hasonló gondokkal fogok küszködni, már látom. Én alapvetően az őszintéség híve vagyok, de most a legfontosabb az, hogy Neked jó legyen, hogy megnyugodj, ezért tetszik Zsebi javaslata. Aztán mire 2-3-4 év múlva visszamész dolgozni, ki a fene fog már erre emlékezni? Kép
Azért van ám még valami! A lombik törvény, ami véd Téged a kirúgástól. Erről én Wishtől és Judittól hallottam, s végülis én is szeretném tudni, hogy akkor pontosan hogyn és mitől is véd ez a törvény! Wish Kép Judit Kép ???? Köszi!

Kriszta Kép
Vigyázz magadra, kérlek!
Én a közszférában dolgozom, jóval alacsonyabb bérért, mint ami a multiknál van -korábban én is multinál dolgoztam, s 5 éve magasabb volt a fizum, mint most...-, de azért sajnos a stressz minket sem kerülhet el, főleg év végén. Bár őszintén szólva ez talán inkább típus kérdése, mert én személy szerint önmagam hajcsára vagyok... Mindenesetre a munka itt is több személyekre bontva, mint amennyi valójában elvégezhető, csak itt több a léhűtő, akit ezért vagy azért nem lehet kitenni...

Timikém Kép
Szerintem a jövő karácsony az egy szép cél az öribabára, nem? (Annál is inkább, mert én is akkor szeretnék szülni...)

ZsebiKép, Edina Kép, Zsuzsi Kép
Nálunk pl. nem tudni, ki a "hibás". Valószínűleg meg lehetne tudni, de nem akarjuk. De ha valahogy mégis megtudnám, hogy a férjem -amúgy szerintem Õ, de ki nem sz...ja le?-, akkor soha nem mondanám meg neki!

Zsebike Kép
Na és ha hibáztál? Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit! Én is ilyen vagyok, utálok hibázni... dehát emberek vagyunk! (Engem a férjem mindig úgy nyugtat meg, hogy én hibázhatok, mert attól senkinek semmi baja nem lesz. Ellenben ő sosem hibázhat... És ez így van. Nálunk én kettőnk nevében hibázhatok Kép )

Zsuzsi Kép
Nagyon drukkolok... bár én is úgy szoktam járni, hogy amelyik nap tesztelek, aznap meg is jön... Egészségügyi szempontból javaslom a tesztet, mert ha meg kell jönnie, akkor jöjjön. Oh, mennyi mindenre képes a psziché! Aztán ha mégsem ez a helyzet, akkor meg jön a várva várt boldogság, amiből ne hagyj ki minket sem!

Borsókás Kép
Drukk-drukk.

Tuti, hogy valakit/valamit kifelejtettem, de ezt most elküldöm!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi,
egy ismerős barátnőjét épp tegnap találták telibe, mentő vitte el. Persze nem ő volt a hibás. Lehet, hogy a 2 baleset egy és ugyanaz?

Kaáli: időpontot egyeztettünk, szóltunk hogy bevinnénk Andort. Nagyon örültek nekünk, ahogy kihámoztam az overállból, már ki is kapták a kezemből a nővérek. Kovács doki tünemény volt, örült nekünk, mindenről kifaggatott, 3* megköszönte, hogy bementünk. Ajéndékot nem vittünk, fotót viszont igen. És nagyon örült is neki, szerintem jobb ajándék volt mindennél. Kép
Aztán megbeszéltük a jövő év menetrendjét is. Peti májusban megy egy kiskatona-vizsgálatra, ha nem látnak javulást az eddigiekhez képest, akkor augusztusban megyünk vissza a fagyibabákért.

Borsókás,
hát akkor sajnos tényleg nem találkoztunk.

Edina,
édesek a képek, már volt dobverő a kezében. Fotó is készült róla, majd ha lesz egy kis időm, felteszem.

Nóri, Kriszta
az az igazság, hogy én is szinte végig dolgoztam. De a 7. hónaptól már nagyon fárasztó volt, minden reggel egy kínszenvedés volt elindulni. Ha újra kezdhetném, akkor a 3. trimeszterben már messze elkerülném a melót.

Lara

Lara

KépKép
lara77

KrisztaKép
Szerintem ezt a súlygyarapodásos dolgot nem lehet így meghatározni!
Gondolom, Te sem eszel sokkal többet, mint korábban és mégis jönnek a kilók. De ha visszagondolok a feltett pocakképedre, egyálatlán nem tűnt úgy, hogy máshol is lenne többlet a pocin kívül.
Ne is parázz ezen, mert annyira egyénfüggő!
Én most tartok +8kg-nál és ezt tartom már jó 3 hete. Hol megindul, hol leáll a hízás, de a ruháim nem mutatják a változást. Így hát nem is érdekel. Ababák az eldők és hülye leszek "fogyózni" az Õ kárukra!
Ami feljön, az majd le is megy szopi alatt!

ZsebiKép
Tényleg elég gáz napod volt. Remélem azért tudtál aludni és reggel kiderült, hogy nincs vaj a füled mögött!

NorkaKép
Nagyon örülök anyukád jó leletének! Igazán jó hír!!!!

LaraKép
Ez nem semmi! Hamarosan jöhet a tesó? Le a kalappal, szerintem jól csináljátok! De hogy sikerült erről apát is meggyőzni? Vagy neki sem volt ellenvetése?
Stella

Kép
stella9

Fanni
Én pár nappal ezelőtt olvastam valahol azt, hogy aki részt vesz a lombik-bébi programban, felmondási tilalom alatt áll, már a procedúra kezdetén is. Szerintem ez a munka törvénykönyv módosítása. Próbáltam most vissza keresni, de nem találom.

Kriszta
Azt nem értem, hogy ha nem várnak vissza téged dolgozni, akkor mi lesz? Kirúgnak? Mert ezt ugye nem tehetik. Vagy el lehetetlenítenek?

Zsebi,
remélem minden jól végződött ma a munkahelyeden.
Ahogy olvaslak benneteket, hogy mindenkinek tele van a hócipője a rengeteg melótó, az jutott eszembe, hogy nálam ez épp fordítva van. Nekem is rengeteg melóm van (az évvége miatt), és nekem ez segít túlélni ezt az időszakot. Mármint a két lombik közötti időszakot.

Fanni, Zsebi
Csináltam tesztet, negatív lett. De akkor hogyan tovább? Továbbra se jött meg, s ha egyszer nem vagyok terhes, akkor mostmár jöjjön meg! Ez a 8-ik nap. Felhívjam a Kaálit? De mit tudnak mondani?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Lányok!

Mindenkinek köszönöm a biztatást.
Ma még nem telcsiztek a gólyahírtől. Ha meg lesz a határozat, akkor bejelnetkezünk az Ágacskához és az alfa szövetséghez is.

Zsuzsi!
Hívd fel a kaálit. Már a 7 napos késésnél is el lehet gondolkodni.Ez az én véleményem. De egy hívást megér, hátha van vami ill. vki odabent.

Timi
latimi

Sziasztok !

Kicsit eltűntem... ne haragudjatok, csak sok a munka, mindig van valami nyűg Kép, otthon meg már hulla vagyok.., de hamarosan itt a karácsony, pihenhetünk majd KépKép

Lara : vigyorgok, mint a vadalma Kép Jöhet a kistesó ? Kívánom, hogy sikeres legyen a fagyibabás akciótok !

Zsebi : a munkahelyi problémák nagyon meg tudják keseríteni az életünket. Valahogy túl kell élni ezt az időszakot, aztán majd csak jobb lesz. Azért remélem nincs nagy gáz..

Zsuzsi : én is azt mondom, hívd fel a Kaálit, lehet, hogy kéne egy UH !

Borsókás : mit láttak az UH-n ??

Kriszta : köszönjük a fotót és vigyázz magadra !!

Farkasok : nekem is tetszik a kép, hasonlót készítettünk 4 éve szilveszterkor Kép)
Kabdebo dokiról olvastam egy cikket a Magyar Hírlapban, -gondoltam rátok !! Biztosan sikeres lesz a műtét és hamarosan együtt örülhetünk a Kisfarkasoknak !!

Timi : remélem kellemes meglepetés ér majd benneteket - nem lesztek a 200.-ik várakozók, ez tuti !!!

Most sajnos mennem kell, mindenkire sok szeretettel gondolok és ígérem, ha vége a bolondokházának, kicsit gyakrabban jelentkezem.

mniki

Lányok, hallottátok, hogy az Országgyűlés elfogadta a javaslatot, miszerint az egyedülálló meddő nők is részt vehetnek 2006.07.01-től a mesterséges megtermékenyítési eljárásokban? HVG dec.10.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

A 199-ikek vagyunk a listán. Ebből még jön le pár ember,mert sokan új helyre lesznek sorolva. Azt mondta a Gabika, hogy 2 év a várokozási idő.
Márciusban kapjuk meg majd az igazi besorolást a kiesők miatt. Na meg menet közben is kapnak néhányan babát.

Timi
latimi

Stella,
te beszélsz? Te már most bevállaltad a kistesót Kép
Előre így terveztük, úgyhogy Larapapa egyetértéséért nem kellett sokat dolgoznom Kép

Mniki,
köszi, de azért még messze van az augusztus Kép

Timi,
ez most jó? 2 év sok idő, de a biztos babaáldás reményében azért gondolom valahogy eltelik Kép

Kriszta,
helyes pofija van Máténak Kép

Ja és egy új info: megkérdeztük Kovács dokit a fiú-lány arányról ICSI-nél. 49% lány és 51% fiú. Tehát az, hogy itt nálunk csak fiúk sikeredtek, az a véletlen műve. Szóval van esély kis copfosra is Kép

Edina,
az ígért dobverős kép:
Kép

És mivel Andor ma 4 hónapos, megörvendeztette magát egy kis ücsörgéssel:
Kép Kép

Na most jól elárasztottalak Benneteket magunkkal, bocsi

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lányok!
Köszi a drukkokat csak rosszúl emlékeztem szóal már össze is készítettem ami kellett minden a helyén van. Kép

Kriszta!
Ami eddig van a táblában kép az nagyon cuki azon olyan szépen látszik hagyjam azt vagy tegyem a frisset??????

Nóri!
Ezek szép hírek és szép ajándékok a fa alá. A munkával kapcsolatban valóban igaz amit Wish írt nem féltelek belevaló csajszi vagy, az meg legyen a suli baja, ha beüt a krakk.

Fanni!
Én úgy tudodm hogy aki lombik kezelés alatt áll azt nem lehet kirúgni, de itt nem csak egy-egy projektet kell érnteni hanem az öt alatt. Illetve a betegállomány megilleti a dolgozót egészen a stimutól a végéig. Kép De remélem nem tájékoztatlak félre. Kép
A lombikbaba.com-on biztos lehet találni erre konkrét infot.

Zsuzsi!
Szeritnem várd meg a hétvégégét és ha nem jön meg csörrents be és biztos megnéz.
A melóval én is úgy vagyok hogy jó szeretem is, de mostmár nagyon sok amit rámpakoltak a héten három ember helyett dolgoztam és ez már sok és ebből adódik, hogy az ember már azt se tudja mi van. Szóval elegem van. De ajövő hét sem lesz jobb még egy kolleganő elmegy a másik aki beteg meg még mindig nem jön, de remélem a vezetők kitalálnak valamit.

Lara!
Biztos nem mert itt személyi sérülés szerencsére nem történt. Kép
Ez igen akkor a jövő évben ismét beindul a gépezet és jön a kistesó. Kívánok hozzá sok sikert. Kép
Azért ez akkor nem is olyan nagy aránykülönbség a fiúkat és a lányokat illetően. Kép
Ne félj újra kezdheted és akkor remélem az első perctől nem dolgozol. Kép

Borsókás!
Mi volt az uh-n?????

Megvárom Borsókást a hírekkel sé teszek fel egy új táblát. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!

Hát elég szarul hangzik a két év, de bízom benne, nem kell ennyit várni.

Andor hatalmas baba és persze gyönyörű.

Timi
latimi

Zsebi!
NAgyon sok újat nem tudok mondani a tábla számára. Sajnos még mindig csak közepes méretűek a tüsszencsek (14-es, 15-ös), viszont már egyik oldalon 4, a másikon 5 lapul. Sz. szerint most már inkább a méretük növelésének kellene nekihasalnom, a számuk gyarapítása helyett. Vasárnap újra UH, addig pedig dupla adagban Gonal-f és Menopur.
Arra számítottam, hogy mára már elég nagyok lesznek, így kicsit elkeseredtem.Kép Viszont nőttek azért, tehát nagy baj nincs.Kép

Ezt gyorsan elküldöm, aztán visszaolvasok.

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Az nem baj ha kicsit elhúzodik a stimu és lassabban nőnek a tűszök. Drukk hegyek mennek! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSuzsiKép
Elég sz.. egycsíkosat látni, de legalább most már tudod, nem babó van a dologban. Szerintem is várnod kellene még néhány napot, aztán menj be egy vizsgálatra, UH-ra. Biztos nincs baj, csak a stimu miatt kutyulódott össze a rendszer.
Nálunk is "csak" a párommal van a baj, de én ezt kezdettől közös problémaként kezelem. MI akarunk babát, amihez ketten kellünk. Bármelyikünkkel van is a baj, az kettőnket korlátoz. Mivel így gondolkodunk róla, a páromnak sincs az az érzése, hogy ő a hibás. Kivéve, mikor a füle hallatára kérdezte meg tőlem a saját húga, hogy emiatt elválok-e tőle. (NO comment- Azért jól kiosztottam!)Erről még tegnap "beszélgettetek", de gondoltam, hozzászólok.

LAraKép
Tervbe véve a kishugi? Egy egész ütős zenekarra pályáztok? NAgyon sok sikert hozzá!!!

TimiKép
Két év első hallásra nekem is elég hosszúnak tűnik. De ez így is sokkal jobb, mint a vég nélküli kilátástalan próbálkozás a babásodásra. Legkésőbb két év múlva ölelhetitek a picúrkátokat. Ja és persze az sem hagyható számításon kívül, hogy közben megérkezik spontán valaki, és ti magatok fogjátok kérni a hátrábbsorolást.

Mindenkivel, akit beborít a meló nagyon együttérzek, bár a mai naptól én szabin vagyok. A fölös energiáimat küldöm azoknak, akik még nem lazíthatnak. (Azért ne sokan jelentkezzetek érte, mert nem sok maradtKép )

KrisztaKép
Várjuk a képet!!

Borsókás

Borsi
borsókás

Lara Kép
szóval akkor lehet, hogy az eszkimókák között van nálunk is lány??? Kép Kép Kép
szupeeeeeeer!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
azt mondta Kovács doki, hogy a fele lány nálunk is a fagyiknak, csak azt nem tudni, hogy melyik fele Kép

Borsókás,
köszi Kép Megy a drukk, hogy nagyra nőjjenek a tüsszencsek!

Lara

Lara

KépKép
lara77

nekünk már 2 pasink van, ugye Kép tehát a fagyiban így elvileg most többen vannak a lányok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, LAraKépKép
Mindenemet odaadnám, ha már a második gyerkőcömet tervezgethetném én is.
Kicsit most magam alatt vagyok. A párom még a munka frontján, így egyedül kellett beadnom a szurikat. Nem sikerült igazán fájdalommentesen. CSak legalább nőnének a tüsszencskék rendesen tőle!Kép
LAra! Köszönöm a drukkokat, azt hiszem nagyon ránk is fér.
Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Timi
Végülis nem értétek el a 200-as határt.Kép De akkor most már te is kismami vagy!Lehet, hogy elsőhallásra sok az a két év!De legalább tudod, hogy akkor már tuti biztos.Gyorsan el fog telni.Ne aggódj!Meg persze ez a szám még csökkeni is fog!Kép

Lara
A képek nagyon jók!Régen raktál már fel képeket! Nagyon ügyi, hogy már ül is!Nagyon sokat változott.Gyönyörű baba! És hajrá jövőre a hugiért!Kép

Zsebi
Örülök, hogy minden rendben volt! Küldök neked egy kis energiát a munkához.Én most úgy is itthon vagyok. De nem is tudnék dolgozni.Nálam nem jön be a munkaterápia.Sajna!

Borsokás
Ne legyél elkeseredve!Tudod nekem is nehezen nőttek meg tüszőim, és mégis még fagyibabák is lettek!Fel a fejjel!A szurit ha gyorsan szúrod magadba, nem fáj annyira (sőt, egyáltalán nemfáj), mint ha lassan csinálod!Legalábbis nekem így volt.Kipróbáltam így is, úgy is.

Edina
dedina

Zsebi Kép
Köszi, majd megnézem a lombikbaba.com-on... hátha.

Lara Kép
Andor milyen gyönyörű baba! Azt nem írtad, hogy van? Én is már úgy szeretném bevinni a Kaáliba a babámat... Kép
Drukkolok a kistesóért is, úgy olvasom ki a soraidból, hogy most kislányt szeretnél, így Andor mellé egy kislányt kívánok jövőre, a karácsonyfa alá!

Borsókás Kép
Ne aggódj, nekem is nagyon lassan nőttek! Nem is az a lényeg, hogy mikorra nőnek meg, hanem az, hogy egyformán tegyék. A szúrkálás végefelé már nagyon fáj, meg lelkileg is sok, de már mindjárt itt a vége... s remélem, hogy majd azt mondod, megérte!

Zsuzsi Kép
Nem tudom... én inkább csak hétfőn telcsiznék és megpróbálnék egy forró, sós fürdőt.
De remélem, hogy azóta már megoldódott a kérdés!
Sajnálom, hogy negatív lett a teszted, de szerintem veszélyes magunkat felesleges ábrándokba ringatni... így jó, hogy teszteltél...noha Te érezted, hogy nem vagy babás.

Szép hétvégét mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Edina, Fanni
Andor nagyon köszöni a dícséretet Kép

Fanni,
nekem igazából tök mindegy, hogy fiú vagy lány. Ez az arány csak azért volt érdekes, mert itt a topikon eddig úgy tudtuk, hogy az ICSI-s babák 90%-a fiú. De mint kiderült, mégsem.

Borsókás,
tudom, milyen türelmetlen már ilyenkor az ember lánya, de ne légy elkeseredve. Tudom, hogy mi nagyon szerencsések voltunk, hogy elsőre sikerült, + fagyibabáink is vannak. De hidd el, te is be fogod vinni a babádat megmutatni a kaáliba, és az ő fotója is gyarapítani fogja a sikertáblát. És akkor már nagyon gyorsan repül az idő, észre sem veszed és már mész is a másodikért Kép

Zsuzsi,
ha a hétvégén nem jön meg, csörögj be a kaáliba és nézzétek meg, mi van odabenn, lehet, hogy ciszta. Azért jó lenne tisztán látni.

Andor műtétje: január 3-án lesz, 1 hétig kell bentmaradnia. Az osztályon nem lehet ottmaradni, de van a kórházban szoptatott babáknak baba-mama szoba. A kérdés csak az, hogy éppen szabad lesz-e. A közérzete nem rosszabb, nem érez ebből az egészből semmit. Antibiotikumot kap, hogy a pangó pisi ne okozzon gyulladást. Teljesen jól van. Kép

Orsi,
akkor előre a csajokért! Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?