Sziasztok!
Stella
a mindenit! Ez aztán a poci
Kavicska
Nagyon örülök, hogy kezdesz regenerálódni. Biztosan a pszichológus is benne van abban, hogy mégiscsak nekiugrotok a 3. inszemnek. Szép fejlődés, gratulálok és sok sikert is kívánok hozzá. Sose adjátok fel!
Farkasok
A képeket gondolom Farkaskoma készítette. Jó burtál. Miután most mindenkinek egy csomó gondja összegyűlt így az év végére, gondolom mindenkinek van kit odaképzelni malacka helyére
Az nagyon vicces, hogy a képek alatt ott a lehetőség "háttérképnek a telefonomra" és "képeslap küldése". No, valaki? Egy malackás képeslap küldés karácsonyra?
Mka
Nekem egy hónappal távolibb a következő lombikom, mint Neked, de én is hasonló gondokkal fogok küszködni, már látom. Én alapvetően az őszintéség híve vagyok, de most a legfontosabb az, hogy Neked jó legyen, hogy megnyugodj, ezért tetszik Zsebi javaslata. Aztán mire 2-3-4 év múlva visszamész dolgozni, ki a fene fog már erre emlékezni?
Azért van ám még valami! A lombik törvény, ami véd Téged a kirúgástól. Erről én Wishtől és Judittól hallottam, s végülis én is szeretném tudni, hogy akkor pontosan hogyn és mitől is véd ez a törvény! Wish
Judit
???? Köszi!
Kriszta
Vigyázz magadra, kérlek!
Én a közszférában dolgozom, jóval alacsonyabb bérért, mint ami a multiknál van -korábban én is multinál dolgoztam, s 5 éve magasabb volt a fizum, mint most...-, de azért sajnos a stressz minket sem kerülhet el, főleg év végén. Bár őszintén szólva ez talán inkább típus kérdése, mert én személy szerint önmagam hajcsára vagyok... Mindenesetre a munka itt is több személyekre bontva, mint amennyi valójában elvégezhető, csak itt több a léhűtő, akit ezért vagy azért nem lehet kitenni...
Timikém
Szerintem a jövő karácsony az egy szép cél az öribabára, nem? (Annál is inkább, mert én is akkor szeretnék szülni...)
Zsebi
, Edina
, Zsuzsi
Nálunk pl. nem tudni, ki a "hibás". Valószínűleg meg lehetne tudni, de nem akarjuk. De ha valahogy mégis megtudnám, hogy a férjem -amúgy szerintem Õ, de ki nem sz...ja le?-, akkor soha nem mondanám meg neki!
Zsebike
Na és ha hibáztál? Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit! Én is ilyen vagyok, utálok hibázni... dehát emberek vagyunk! (Engem a férjem mindig úgy nyugtat meg, hogy én hibázhatok, mert attól senkinek semmi baja nem lesz. Ellenben ő sosem hibázhat... És ez így van. Nálunk én kettőnk nevében hibázhatok
)
Zsuzsi
Nagyon drukkolok... bár én is úgy szoktam járni, hogy amelyik nap tesztelek, aznap meg is jön... Egészségügyi szempontból javaslom a tesztet, mert ha meg kell jönnie, akkor jöjjön. Oh, mennyi mindenre képes a psziché! Aztán ha mégsem ez a helyzet, akkor meg jön a várva várt boldogság, amiből ne hagyj ki minket sem!
Borsókás
Drukk-drukk.
Tuti, hogy valakit/valamit kifelejtettem, de ezt most elküldöm!
Fanni