Sziasztok!
Megint lelkileg és fizikailag felkészültem egy hosszabb lélegzetvételű hozzászóláshoz!
Ma mi is "szánkóztunk" egy jót /Lili ült a szánkón, én meg húztam/. Aztán elloholtunk ügyet intézni, és autóval is szánkóztunk egyet. Muris volt: utcánk végén megálltam, körülnéztem, semmi nem jön, kikanyarodtam 1-esben balra az utcánkból, és mivel /szégyen ide vagy oda/ csak 2 téli gumira futotta az idei keretből /a régit meg kirámolták a pincékből, amikor feltörték/, így az első két kerekem, mintha le lett volna szegezve, a hátsó kettő meg jól meglódult és kipördült úgy, hogy minden ellenkormányzásom ellenére egy laza piruett után a menetiránnyal szemben álltunk meg. Jót röhögtem, meg a többi autós is, aki közben megérkezett és látta az akcióm, én meg szépen visszafordultam az utcánkba és kitolattam, majd folytattam az utam, mint a pap amikor elvégezte a dolgát /=mise történt volna/.
Tudom, hogy gáz, hogy Lilivel mögöttem én ezt tényleg mókásnak is tartom, de hála istennek széles az út, és tényleg lépésben mentünk, szerintem egy hangyaf.ng megállít, ha szembejön, így utólag átgondolva sincs veszélyérzetem a dologgal kapcsolatosan, viszont nagyon feldobott, hogy amolyan nosztalgia érzetem volt, mint amikor még anno a Trabimmal rallyzgattam a Mecseken sutyiban a gimi után...
Más: meg van az írásbeli része is a nyelvvizsgának, szóval TUDOK ANGOLUL. Na nem mintha én ezt nem tudtam volna, csak már be is tudom bizonyítani
JUHU JUHU JUHU !
Szuperminitali klassz volt, tényleg szuper minire sikerült, de nem baj, hozzám úgy sem fog mindeki eljutni, mert jó messze lakunk
Az sem baj,ha sok apró részletben jöttök, legalább gyakran van programunk!
Kriszti! Gratulálok a jogsidhoz, azért felhívnám a figyelmedet, hogy az autósiskola nem vezetni tanít meg, hanem vezetésből vizsgázni, szóval vigyázz nagyon, amíg kialakul a rutin. Látod én már tizenéve vezetek, aztán mégis vannak bakik!
Házikótok már biztos nagyon szép, remélem ott tudtok majd karácsonyozni !
Balett!
Édes lehetett, én is baletteztem minikoromban
Egy kis hajcimbálás belefér testvérek között is, legalább edzettebbek lesznek a csajok.
Liv! Most voltál itt, aztán a felét elfelejtettem amit mondani akartam, a másik fele meg utána jutott eszembe
Védőnő csak azért hiányzott, mert az alattunk lakó állandóan emlegeti, és nem értettem, hogy most én vagyok a hülye, vagy én? APEH
A nyomorultak
Képek nagyon szépek, és szerintem is szépek a sütik is. Mint az láthattad nálunk még ilyenre sem jutott idő !
Látod, gyakrabban kell idejönni kapucnit inni, és kihasználni, hogy Dávid milyen nyugis /szerintem fél tőlem nagyon, kicsit túl rámenős vagyok és nagyon letámadtam szegényt
/ Igen a béka volt a telefon témája, de amikor visszahívtál pont altattam Lilit. Hozzáteszem, nem volt eccerű meló még most sem, hogy már teljesen fáradt volt szegény. Benyúltam a szájába és fogínyére a legfinomabb érintésemtől is szó szerint felvonyított szegény..
na majdcsak kijön
Sunimum!!
Látod-látod!
Nem hagytam magam megvágatni
Nagy a pofám aztán 68%-kal sikerült megcsinálni, és 60%-tól már nincs is meg meg.
Lilinek takonykórból jobbulást! Hát az az igazság, hogy én is hallottam valamit, hogy mostantól már lehet a GYED mellett is 4 órázni.. Nem ártana utánanézned, nem hiszem hogy rosszindulatból nem szóltak, csak ez vmi nagyon friss változás azt hiszem..
Anyuszi! fogmosi: már a fogzás alatt használtunk "fogbuzit", és amióta meg van az első két fog /pont 1/2 évesen/, azóta minden reggel este mossa Lili. Reggelente én is besegítek neki néha, de nagyon ügyi, este apájával fürdik, azt hiszem azt teljesen önállóan csinálja. Már igértem valakinek képet róla, majd most felteszem!
Tontica!
Csiga - nem akarlak elkeseríteni, de szerintem lesznek még ennél sokkal gázosabb dolgok is, amit a szájába fog venni
Lesz még bőven mit mesélni neki
Ha itthon leszel szervezhetnénk egy talit a tiszteletedre!
Jut eszembe, Minike-mónival és Gábrieljével vajon mi hír lehet?
Noémi!
Tök jól hangzik ez a balett, és sajnos több sebből vérzem, de nem tudom kihasználni, mert ugye a.) Lili, b.) az a mocskos anyagi, de majd anyut ráuszítjuk a témára, szerintem agyon se lehetne verni, hogy ne menjen el!
Nikk! Grat a vizsgához, csak így tovább!
Nyelvvizsga helyetted?? NA de hiszen ez törvénytelen!! ;) Csak tudnék nyiltan mesélni.. ;) Babahegyek
Csak győzzék majd pár év múlva szusszal a nagyik együtt a csapatot!
LAu!
Sznapi buli
Minidizsi: "kúl"!
Vagy inkább a KIRÁLY a menő?
Bazsi fogtündére rendesen asztachanovista munka hőse címet érdemelne: 15??!!!!! Gyorsan le akarja tudni a melót,hogy aztán mehessen bulizni, mi?!
Vasani! Szegény Esztike! Hát jobbulást neki, remélem hamar kilábal a betegségből! Most biztos gyönyörű lehet a havas táj nálatok ott kint!
remélem van csőretöltött madáretetőd?
Csirkesz!
Kenyér hogy sikerült ? Védőnő- dehogy hiányzik!
Lásd: Liv hsz.
Kár hogy nem tudtatok eljönni
majd remélem egyszer azért még a 2. előtt sikerül, mert utána gondolom egy kicsit kényszeroffban leszel..
Alvás: az első babát úgy emlékszem még egész jól viselted, Te öregszel, vagy még ficánkább lesz a következő ?
Nagytaki ügyben szeretnélek saját hsz-ra emlékeztetni, hogy a dr figyelmeztett, hogy karácsony környékén megnő a koraszülések száma! Tessék pianóra venni. /mellesleg nekem ugyan nem jutott időm kreatívkodni, de a nagytaki kész - bebebeee!!
- persze már lehetne az egészet újrakezdeni..
/
Andi!
Jaj istenem
Ez rosszul hangzik, de azért biztos hamar rendbe fogtok jönni, ma már nem a legveszélyesebb dolog egy tüdőgyuszi. Csak nagyon rossz lehet szegény manónak! Szeretgesd meg egy kicsit a nevemben is!
Reditke!
Látod többször kéne eligérkezni, lehetne nagyot pihizni. Lili ilyen szinten még nem műveli a hisztit /kopp,kopp,kopp,hála az égnek!/ de el tudom képzelni milyen lehet, mert a hugom ilyen volt gyereknek. Sajnos. Õ plusszban képes volt magát szó szerint ájultra üvölteni hiszti közben: egyszerűen nem vett közben levegőt, elkékült és összerogyott.. Aztán egyszer csak a "kinőtte", bár még mindig nagyon hirtelen természetű. Egyszer mérgében összetörte a porcelán babaWCcsészét a fejemen, úgy hogy az egy centi vastag fajansz egy 5 cm-es darabja állt ki merőlegesen a fejemből, úgy mentem anyuhoz szólni....
NA nem elrettenteni akarlak, inkább vigasztalni, Bálint még azért 2 fokkal jobb ennél.
Vagy próbálj meghozzánk eljutni, hátha itt ő is jó gyerek lesz, mint Dávid.
Egyensúlyodra szó szerint egyre jobban kell vigyázni: nehogy a pocak előre húzzon
Tcis! Fotózásban próbáld meg Elizát természetes vislekdése közben lekapni, rájuk még nem az együttműködés a jellemző
Ha digigéped van azzal nyugodtan lőjj el egy csomó képet, aztán ami nem tetszik lehet törölni, nálam rengeteg képből szokott 1-2 szuper jól sikerülni!
Innima! Császár: nálam csak felfázáskor van erősebb fájdalom, de különben semmit változást nem tapasztalok. /kopp, kopp, kopp!/
Vera!
Liv a megmondhatója, hogy a hinta-örület nálunk is meg, az énekléssel is szokott próbálkozni. Sőt, anyám megmutatta neki, hogy a játékbabát a kezénél fogva meg kell lóbálni, és lehet énekelni hozzá hogy hinta-palinta, azóta az élő pajtikákat is elkezdi cibálni, rángatni, és mondja, hogy hinta! Így szegény Dávid is bekerült anyám közvetett áldozatai közé
Judy! Édes lehetett a két kölkec! Hóembert sikerült csinálni? Ovi: ez jó, és a dolgozó szülők hogy oldják meg? Mi ketten voltunk csajok, aztán állandóan téptük egymást. A testvéri verekedés szerintem ugyan úgy, mint ahogy az állatkölköknél, az emberi szocializációban is fontos szerepet játszik, mértékkel, de szükségszerű. Persze ez az én egyéni áltudományos véleményem volt
Pontagyú:
Kormi!Ha jól emlékszem nekem említette a dokker a pötyikéket is, de nem 100%. Én sem merem egyedül hagyni Lilit, 1x fordult elő, ajtót akkor is nyitva hagytam, és szóltam a szomszédnak, hogy semmit nem kell csinálni, csak ha tűz van vagy sokáig nem kerülnék elő /elütött az autó, fejemre esett a féltégla/ értesítse a férjemet, és akkor babó még nem is tudott kimászkálni. Reditkével ellentétben semmi esetre sem hagynám zárt ajtók mögött, ugyanis ha a szomszéd véletlenül felgyújtja a házat még a tüzoltóknak is gondot okoz a mentés. Persze nagyon pesszimista hozzáállás, de ilyenkor szerintem mindig a legrosszabbat kell alapul venni. Azt is megértem, hogy nem lehet könnyű, de kell hogy legyen legalább egy szomszéd, aki vagy segít valamit hozni, vagy figyel 10 percre kicsit. Ha nagyon gáz helyzet, inkább hívj fel, és viszek neked bármit amire szükséged van, még ha a fél világon is kell érte keresztül autózni!!!
Dino! Én baconos-aszaltszilvás pulykát sütök főételnek, sütikék közül nem tudok választani, és még a levesről fogalmam sincs, mert anyámat akartam meggyőzni, hogy egy jó halászlét csináljon szokás szerint, azt át tudja hozni, de leszavazott a család halügyileg, így nekem kell valamit ki- aztán megfőzni.
Egészséges BERNÁT: szupi!
Na mentem, kiírkáltam magam megint, a kezem is elfáradt
Hogy fogok így tanulni??
Még azért fogmosós képek:
itthon:
anyukámnál:
Macs