Új privát üzeneted érkezett!

Kormi, bocs, hogy én ellenérvvel jövök, de én nem hagynám egyedül Benedeket a lakásban. Azért nem, mert írtad, hogy a kiságyból és a járókából is kimászik, vagyis szabad terep lenne számára asztal, szék stb.... Vagy teljesen balesetmentes, gyerekbiztos a szoba?

Dino, én semmit! Kép Szülőknél vacsi, másnap férjem szüleinél kaja, 26-án nagymamámnál. Úgyhogy csak 1-2 sütit sütök.

Liv

Kép

Kép
liv

LivKép
Mázlista, de a taktika jó!Kép Azért a sütikre is kiváncsi vagyok.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!
Megint lelkileg és fizikailag felkészültem egy hosszabb lélegzetvételű hozzászóláshoz! Kép

Ma mi is "szánkóztunk" egy jót /Lili ült a szánkón, én meg húztam/. Aztán elloholtunk ügyet intézni, és autóval is szánkóztunk egyet. Muris volt: utcánk végén megálltam, körülnéztem, semmi nem jön, kikanyarodtam 1-esben balra az utcánkból, és mivel /szégyen ide vagy oda/ csak 2 téli gumira futotta az idei keretből /a régit meg kirámolták a pincékből, amikor feltörték/, így az első két kerekem, mintha le lett volna szegezve, a hátsó kettő meg jól meglódult és kipördült úgy, hogy minden ellenkormányzásom ellenére egy laza piruett után a menetiránnyal szemben álltunk meg. Jót röhögtem, meg a többi autós is, aki közben megérkezett és látta az akcióm, én meg szépen visszafordultam az utcánkba és kitolattam, majd folytattam az utam, mint a pap amikor elvégezte a dolgát /=mise történt volna/. Kép Tudom, hogy gáz, hogy Lilivel mögöttem én ezt tényleg mókásnak is tartom, de hála istennek széles az út, és tényleg lépésben mentünk, szerintem egy hangyaf.ng megállít, ha szembejön, így utólag átgondolva sincs veszélyérzetem a dologgal kapcsolatosan, viszont nagyon feldobott, hogy amolyan nosztalgia érzetem volt, mint amikor még anno a Trabimmal rallyzgattam a Mecseken sutyiban a gimi után...

Más: meg van az írásbeli része is a nyelvvizsgának, szóval TUDOK ANGOLUL. Na nem mintha én ezt nem tudtam volna, csak már be is tudom bizonyítani Kép JUHU JUHU JUHU ! Kép

Szuperminitali klassz volt, tényleg szuper minire sikerült, de nem baj, hozzám úgy sem fog mindeki eljutni, mert jó messze lakunk KépAz sem baj,ha sok apró részletben jöttök, legalább gyakran van programunk! Kép

Kriszti! Gratulálok a jogsidhoz, azért felhívnám a figyelmedet, hogy az autósiskola nem vezetni tanít meg, hanem vezetésből vizsgázni, szóval vigyázz nagyon, amíg kialakul a rutin. Látod én már tizenéve vezetek, aztán mégis vannak bakik! Kép Házikótok már biztos nagyon szép, remélem ott tudtok majd karácsonyozni !Kép Balett! Kép Édes lehetett, én is baletteztem minikoromban Kép Egy kis hajcimbálás belefér testvérek között is, legalább edzettebbek lesznek a csajok.Kép

Liv! Most voltál itt, aztán a felét elfelejtettem amit mondani akartam, a másik fele meg utána jutott eszembe Kép Védőnő csak azért hiányzott, mert az alattunk lakó állandóan emlegeti, és nem értettem, hogy most én vagyok a hülye, vagy én? APEH Kép A nyomorultak Kép Képek nagyon szépek, és szerintem is szépek a sütik is. Mint az láthattad nálunk még ilyenre sem jutott idő ! Kép Látod, gyakrabban kell idejönni kapucnit inni, és kihasználni, hogy Dávid milyen nyugis /szerintem fél tőlem nagyon, kicsit túl rámenős vagyok és nagyon letámadtam szegénytKépKép/ Igen a béka volt a telefon témája, de amikor visszahívtál pont altattam Lilit. Hozzáteszem, nem volt eccerű meló még most sem, hogy már teljesen fáradt volt szegény. Benyúltam a szájába és fogínyére a legfinomabb érintésemtől is szó szerint felvonyított szegény..Kép na majdcsak kijön Kép

Sunimum!! Kép Látod-látod! Kép Nem hagytam magam megvágatni Kép Nagy a pofám aztán 68%-kal sikerült megcsinálni, és 60%-tól már nincs is meg meg. Kép Kép Lilinek takonykórból jobbulást! Hát az az igazság, hogy én is hallottam valamit, hogy mostantól már lehet a GYED mellett is 4 órázni.. Nem ártana utánanézned, nem hiszem hogy rosszindulatból nem szóltak, csak ez vmi nagyon friss változás azt hiszem..

Anyuszi! fogmosi: már a fogzás alatt használtunk "fogbuzit", és amióta meg van az első két fog /pont 1/2 évesen/, azóta minden reggel este mossa Lili. Reggelente én is besegítek neki néha, de nagyon ügyi, este apájával fürdik, azt hiszem azt teljesen önállóan csinálja. Már igértem valakinek képet róla, majd most felteszem! Kép

Tontica! Kép Csiga - nem akarlak elkeseríteni, de szerintem lesznek még ennél sokkal gázosabb dolgok is, amit a szájába fog venni Kép Lesz még bőven mit mesélni neki Kép Ha itthon leszel szervezhetnénk egy talit a tiszteletedre!

Jut eszembe, Minike-mónival és Gábrieljével vajon mi hír lehet?

Noémi! Kép Tök jól hangzik ez a balett, és sajnos több sebből vérzem, de nem tudom kihasználni, mert ugye a.) Lili, b.) az a mocskos anyagi, de majd anyut ráuszítjuk a témára, szerintem agyon se lehetne verni, hogy ne menjen el! Kép

Nikk! Grat a vizsgához, csak így tovább!Kép Kép Nyelvvizsga helyetted?? NA de hiszen ez törvénytelen!! ;) Csak tudnék nyiltan mesélni.. ;) Babahegyek Kép Csak győzzék majd pár év múlva szusszal a nagyik együtt a csapatot! Kép

LAu! Kép Sznapi buli Kép Kép Kép Minidizsi: "kúl"! Kép Vagy inkább a KIRÁLY a menő? Kép Bazsi fogtündére rendesen asztachanovista munka hőse címet érdemelne: 15??!!!!! Gyorsan le akarja tudni a melót,hogy aztán mehessen bulizni, mi?! Kép

Vasani! Szegény Esztike! Hát jobbulást neki, remélem hamar kilábal a betegségből! Most biztos gyönyörű lehet a havas táj nálatok ott kint! Kép remélem van csőretöltött madáretetőd?

Csirkesz! Kép Kenyér hogy sikerült ? Védőnő- dehogy hiányzik! Kép Lásd: Liv hsz. Kép Kár hogy nem tudtatok eljönni Kép majd remélem egyszer azért még a 2. előtt sikerül, mert utána gondolom egy kicsit kényszeroffban leszel.. Kép Alvás: az első babát úgy emlékszem még egész jól viselted, Te öregszel, vagy még ficánkább lesz a következő ? Kép Nagytaki ügyben szeretnélek saját hsz-ra emlékeztetni, hogy a dr figyelmeztett, hogy karácsony környékén megnő a koraszülések száma! Tessék pianóra venni. /mellesleg nekem ugyan nem jutott időm kreatívkodni, de a nagytaki kész - bebebeee!!Kép - persze már lehetne az egészet újrakezdeni..Kép/

Andi! Kép Jaj istenem Kép Ez rosszul hangzik, de azért biztos hamar rendbe fogtok jönni, ma már nem a legveszélyesebb dolog egy tüdőgyuszi. Csak nagyon rossz lehet szegény manónak! Szeretgesd meg egy kicsit a nevemben is! Kép

Reditke! Kép Látod többször kéne eligérkezni, lehetne nagyot pihizni. Lili ilyen szinten még nem műveli a hisztit /kopp,kopp,kopp,hála az égnek!/ de el tudom képzelni milyen lehet, mert a hugom ilyen volt gyereknek. Sajnos. Õ plusszban képes volt magát szó szerint ájultra üvölteni hiszti közben: egyszerűen nem vett közben levegőt, elkékült és összerogyott.. Aztán egyszer csak a "kinőtte", bár még mindig nagyon hirtelen természetű. Egyszer mérgében összetörte a porcelán babaWCcsészét a fejemen, úgy hogy az egy centi vastag fajansz egy 5 cm-es darabja állt ki merőlegesen a fejemből, úgy mentem anyuhoz szólni.... Kép NA nem elrettenteni akarlak, inkább vigasztalni, Bálint még azért 2 fokkal jobb ennél. Kép Vagy próbálj meghozzánk eljutni, hátha itt ő is jó gyerek lesz, mint Dávid. Kép Egyensúlyodra szó szerint egyre jobban kell vigyázni: nehogy a pocak előre húzzon Kép

Tcis! Fotózásban próbáld meg Elizát természetes vislekdése közben lekapni, rájuk még nem az együttműködés a jellemző Kép Ha digigéped van azzal nyugodtan lőjj el egy csomó képet, aztán ami nem tetszik lehet törölni, nálam rengeteg képből szokott 1-2 szuper jól sikerülni! Kép

Innima! Császár: nálam csak felfázáskor van erősebb fájdalom, de különben semmit változást nem tapasztalok. /kopp, kopp, kopp!/

Vera! Kép Liv a megmondhatója, hogy a hinta-örület nálunk is meg, az énekléssel is szokott próbálkozni. Sőt, anyám megmutatta neki, hogy a játékbabát a kezénél fogva meg kell lóbálni, és lehet énekelni hozzá hogy hinta-palinta, azóta az élő pajtikákat is elkezdi cibálni, rángatni, és mondja, hogy hinta! Így szegény Dávid is bekerült anyám közvetett áldozatai közé Kép Kép

Judy! Édes lehetett a két kölkec! Hóembert sikerült csinálni? Ovi: ez jó, és a dolgozó szülők hogy oldják meg? Mi ketten voltunk csajok, aztán állandóan téptük egymást. A testvéri verekedés szerintem ugyan úgy, mint ahogy az állatkölköknél, az emberi szocializációban is fontos szerepet játszik, mértékkel, de szükségszerű. Persze ez az én egyéni áltudományos véleményem volt Kép Pontagyú: Kép Kép Kép

Kormi!Ha jól emlékszem nekem említette a dokker a pötyikéket is, de nem 100%. Én sem merem egyedül hagyni Lilit, 1x fordult elő, ajtót akkor is nyitva hagytam, és szóltam a szomszédnak, hogy semmit nem kell csinálni, csak ha tűz van vagy sokáig nem kerülnék elő /elütött az autó, fejemre esett a féltégla/ értesítse a férjemet, és akkor babó még nem is tudott kimászkálni. Reditkével ellentétben semmi esetre sem hagynám zárt ajtók mögött, ugyanis ha a szomszéd véletlenül felgyújtja a házat még a tüzoltóknak is gondot okoz a mentés. Persze nagyon pesszimista hozzáállás, de ilyenkor szerintem mindig a legrosszabbat kell alapul venni. Azt is megértem, hogy nem lehet könnyű, de kell hogy legyen legalább egy szomszéd, aki vagy segít valamit hozni, vagy figyel 10 percre kicsit. Ha nagyon gáz helyzet, inkább hívj fel, és viszek neked bármit amire szükséged van, még ha a fél világon is kell érte keresztül autózni!!!

Dino! Én baconos-aszaltszilvás pulykát sütök főételnek, sütikék közül nem tudok választani, és még a levesről fogalmam sincs, mert anyámat akartam meggyőzni, hogy egy jó halászlét csináljon szokás szerint, azt át tudja hozni, de leszavazott a család halügyileg, így nekem kell valamit ki- aztán megfőzni. Kép Egészséges BERNÁT: szupi! Kép Kép

Na mentem, kiírkáltam magam megint, a kezem is elfáradt Kép Hogy fogok így tanulni?? Kép

Még azért fogmosós képek:

itthon:
Kép
anyukámnál:
Kép
Kép

Macs
maccs

Kormi: Kép

Nekem mondta a doki, hogy a 8. napon be fog lazasodni aztan kiutesei lesznek, a laz eddig bejott hajszal pontosan a 8. napon, kiutesek meg nincsenek (ne is legyenek)

Bocsi csak ennyi most el kell huznom.
Ja meg:

Macs: Kép

Nagyon edi vagy, tali az en tiszteletemre?, hat ez nagyon jol esett, meglatjuk mert en szuleim egy Pecs melletti kis faluban laknak es parom nem jon velem igy kocsi nuku, ha anyuek fel tudnak vinni...

KépKép
KépKép
tontica

Dino, sajtos-juhtúrós pogit biztos sütik, mert az annyira finom lett a múltkor (tudod, ennek feltettem a receptjét), meg citromos sütit, ami tök egyszerű, a férjem szerint túlságosan is, neki nem is ízlett, Dávidnak viszont nagyon (nekem is), ezért biztosan csinálok.
De jó, hogy meggyógyult Bernát! Kép

Maccs, gratula a nyelvvizsgához! Nem is mondtad!

Épp most vettem ki a sütőből egy meggytortát. Tök jól néz ki. Ha összeesik, amíg megírom ezt a hozzászólást........

Maccs, szerintem egyáltalán nem vagy rámenős, és abszolút nem támadtad le Dávidot. Csak nem volt kedve bratyizni. Kép
Bocs, hogy pont akkor hívtalak vissza, amikor Lili épp elaludni készült.
Nagyon édes, ahogy fogat most. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok LányokKép

ReditkeKép
Fúú, nem hangzik jól ez a hiszti dologKép Az teljesen érthető, hogy már fárasztó NekedKép
Hátha csak valami átmeneti állapot, ki tudja mi jár a pici agyában, amikor épp odavágja szegény hintapacit... Én eddig nem tapasztaltam hasonlót, bár mi pár hónappal mögöttetek vagyunkKép Írtad, hogy elég sokat mentek különböző helyekre, hogy ne unatkozzatok otthon, nem lehet, hogy sok új inger érte az utóbbi időben és túl van pörögve? Fogalmam sincs, csak egy tipp...
Most, hogy jönnek a nagyszülők egy picit talán fellélegezhetszKép

Áron-AndiKép
Hogy van pici Áron?

LauKép
Szóval, hol vannak a szülinapis fotók??KépKép
Sokfogú Bazsi is élvezte a bulit?KépKép

CsirkeszKép
Emlékszem még én is a nehéz éjszakákra, amikor már csak igen nyakatekert pózokban volt némileg kényelmes az alvás (inkább csak fekvés)Kép
Nagytaki? Hahaha... Egyszer biztos az is leszKép
Jó volt a málna?Kép

KormiKép
Remélem Benedek gyorsan helyrejönKép
Asszem én nem hagynám itt Esztit egyedül, pedig ő még nem is mászik ki sehonnan-sehová, de én ilyen fél(t)ős vagyokKép Pedig igaza van Reditkének, hogy az udvarra viszont volt, hogy egy órára is kimentem, polcot festeni, meg kertet rendbetenni, vagy csak úgy teraszon bámulniKép De az valahogy nekem mégis más (pl. többször behallgatóztam a házba, van-e sírás).

MaccsKép
Nagy gratula a nyelvvizsgához!!KépKép
Hm, és az autós akcióhoz isKép
Sajna, valahogy nem akar behavasodni a tájKép Persze így is szép, mert tiszta zúzmarás minden, de azért a szép nagy hó már nagyon kéne. Egyébként mióta itt lakunk, csak egyszer volt nagy hó, az első télen, az 3 éve volt. Úgyhogy már igazán itt lenne az ideje, hogy megint szép havas tájas fotókat tudjak csinálni (persze ahhoz kéne a fotómasina isKép). Nem baj, megpróbálom a sima géppel a fotózást (ha lesz hó).
Madarakat etetjük szorgalmasan, van csini házikós madáretető is, meg olyan labdacsok is, amit csak a fára kell lógatni. Jönnek is a madárkák ezerrelKépKép Tavaszra olyan dagi madaraink szoktak lenni, hogy Gombóc Artúr elbújhat mögöttükKépKép
Nagyon aranyos a fogmosós Lili!!KépKépKép

DinoKép
De jó, hogy Bernát meggyógyult!Kép
Én még nem'tom mi lesz az ünnepi kajcsiKép

LányokKép
Köszönjük a biztatást, Eszti egy napig volt lázas-náthás beteg, tegnap csak néha kellett szívni az orrát, viszont mára megint dugultabbnak tűnik a bucijaKép Meg talán nyügisebb isKép Ja, és Apája is beteg lettKép Remélem nem fogják oda-vissza adni egymásnak a bacikat...

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Jaj,lanyok,
ne tudjatok meg,milyen sz'rt fozok: pacalt. Kép
Apa egyik kedvence,en utalom. Mar tegnap delutan felraktam foni,nem birtam vacsorazni,total hanyingerem volt tole. Kép

Csongor reggel ota ezt hajtogatja: kave-kaki,kave-kaki... Kép es kozben mindent bedobal a kukaba...Kép

Ma megyunk meglatogatni a baratnomet a korhazban,jol van,csek tegnap beraktak neki egy ertagito rugot. Lehet,hogy meg a heten hazamehet! Kép

Csirkesz,
koszi! Kép
Kepzeld,a gimis osztalyomban egyszerre harmunknak volt ugyanaznap a szulinapja. Nagyon jo volt,felvaltva unnepeltuk,hol itt,hol ott. Kép
Nekem csak egy csaszim volt,az elso szulesem sima volt,mar ha egy vakumos szulest 26 oltessel annak lehet nevezni...Kép Kép
Nagytakaritas majd a 2 unnep kozt.Tegnap derult ki,hogy a HR-n elszamoltak a ferjem szabadnapjait,ugyhogy neggyel kevesebb van,mint hittuk... Kép Haza kell jonnie 27-en reggel dolgozni,pentek du.vissza. En is jovok,lesz vegre egy kis csend az eletemben es tudok takaritani,nem beszelve estenkent a nyugodt osszebujasrol... Kép

Kriszti,
egyszer a fiamnak,aki akkor volt 14 honapos,a baratnom 8!!! honaposa tepte ki igy a hajat...
Nyugi,tesok mindig veszekszenek valamelyest,szerintem is kell a lelki fejlodesukhoz... Kép De azert ilyenkor mindig mondd meg Adriennek,hogy nem szabad,abba fogja hagyni!

Redtke,
nagyon rosszul hangzik Balint hisztije. a fent emlitett baratnom fia csinalt ilyeneket(es meg sok mast)allitolag mar nem csinalja,de meg fel eve nyilvanos helyen felkepelte az anyjat!!!En meg azt lattam a tavasszal,hogy belerugott az amugy terhes anyjaba. Kép
Nagyon fontos szerintem,hogy turelmes legyel es segits neki. ha tenyleg azon duhodik be,hogy valami nem sikerul neki,menj oda,nyugodt hangon beszelj vele,mutasd meg,mit kell csinalnia. Ha meg nem jossz ra,mitol van,csak ugy,akkor hagyd.
Csanad egyszer csinalt foldrevetosdi-uvoltosdit,nem akart setalni menni,vegul o nyert,mert minek rangassam ki az utcara,ha nem akar? Egy ora mulva 39 fokos laza lett,nagyon beteg volt 4 napig. ja mellesleg a masodik Karacsonya volt. Kép

Dino,
asszem en sem fozok. Kép ha meg mosogatni se hagynak soha a nagymamak,akkor nyilvan foznom se kell.Kép
nezd meg a mindemgettet,vannak karacsonyi receptek!
Ja,ajandekokrol azt mondtuk,hogy a Jezuskanak nagyon sok dolga van es nagyon nehez a csomagja,a mamaekhoz csak egy-ket dolgot tud elvinni,a tobbit ide hozza. Szerintem tokmindegy lett volna,barmit mondunk,a lenyeg a cucc volt. Kép Kép
Nagyon orulok,hogy Bernat meggyogyult!!! Ugye most minden nyugisabb? Kép

Liv,
hat akkor nem tudom,mitol lehet ez a fajdalom,de teny,hogy pocsek. Szoval kinek igy,kinek ugy. Kép

Kormi,
szerintem se hagyd egyedul Benedeket,foleg,hogy tenyleg ki tud maszni az agyabol!! szomszed,baratno nem tud beugrani arra a 15 percre?
Ha hallgatnal vmi jo kis zenet,nem segitene a lelkiallapotodon? nekem mindig bejon.

Maccs,
ugy nem gond,ha ezentul Much-nak foglak hivni??? Kép Kép Kép
Vagy inkabb ralibajnoknonek? Kép Kép
Gratulalok,ugyes vagy!!!!
Nagyon jok a fogmosos kepek!!!!

Tontica,
hugodek felfogtak mar a baba jottet? Kép

Inimma
inimma

Sziasztok!

Köszönöm a hsz-kat, közben megoldódott a problémám, megcsinálták a liftet. Párom hajnalban még bevásárolt, ma ki se kell mozdulnunk. Most Benedek szunyál, én is gyorsan eszek valamit, aztán pihizek, hogy bírjam a délutáni menetet. Õkelme délelőtt eltüntette a videó távirányítóját, plusz apróra szétszedte a haptapiját. Amikor egy kicsit csöndben elvolt a nappaliban, én meg a hálóban neteztem, akkor épp csak azért volt csend, mert beült a kanapén felhalmozott tisztaruha kupacba, s dobálta szerteszét, közben meg egy rágókát rágcsált. Nehéz tartani vele a lépést....

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Áron alszik, egy kicsit írok és én is követem.

Reditke!
Lehet, hogy Vasaninak igaza van és túlpörgeted a kölköt. Persze ez okoskodás, egy pszihológus többet tudna erről mondani.

Kriszti! Ügyi vagyKép Én a jogsimat Áronnal a hasmban tettem le. Itt Bp-en borzasztó tanulni, vagy 2* megvágtak. Most sem szívesen vezetek, ha ismeretlen útra kell menni, mi apával előszőr bejárjuk az utat.

Maccs!
Gratulálok a nyelvizsgához és Lilihez is. Igazi kiscsaj márKép

Inimma! Hú, az a 26 öltés elég durván hangzik. A menszim nekem teljesen fájdalommentes lett a szülés után, bár előtte sem volt tragikus. SzabadnapokKép Én szeretem a pacalt, de otthon sosem főzném. Kegyetlen bűdös.

Kormi!
Én már hagytam egyedül Áront itthon 10 percre. Le kellett mennem a patikába. Vittem magammal a gyerekörzőt, még az ucán is működik, pedig másodikon lakunk. De, Áron nem tud kimászni az ágyából és elég jó alvókája van.

Dino! Mi a szüleimnél karácsonyozunk, anya főz, én vagyok a kukta segéd. Roston hal és aranygaluska minden évben van, plusz gesztenyés pulyka, vagy valami szárnyas is.

Liv! Nekem a múltkor pezsgett a piskótám a liszttől (gondolom). Amikor a tojásos, lisztes masszába belekevertem a tojáshabot pezsgett és szétfolyt. Nem biztos, hogy a sütőben van a hiba.

Áron már jobban van, bár eddig sem volt rosszul. Nappal vigyorog és mindent rámol, éjszaka még köhög, de nem vészes.
Csirkesz! Lehet, hogy hamarabb észre vehette volna, de negatív tüdő hallgatás, nem húzó, száraz köhégés, az is max. 3* éjszaka inkább asztmára utalt. Sajnos van hajlama az asztmáraKép

Minden beteg babának gyógyulást, a fogzóknak gyorsan kibújó csücsköket kívánok!

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Dinó,
tök jó, hogy meggyógyult Bernát! Kép
Nálunk a menü a következő lesz: sajtleves fokhagymás pirított bagettel, zöldfűszeres lazac roston sütve majonézes salival, narancsos-mézes-szójaszószos kacsamell párolt káposztával és kacsazsírban megforgatott krumplival, paradicsommal és sajttal töltött sült gombafejek. Süti: zserbó részemről + szülők hoznak bejglit meg sósat. Hozzánk jön mindkét szülőpáros, ezért lesz többféle kaja, cuccos egy részét már előtte nap megcsináljuk. Fát éjszaka díszitjük és el lesz barikádozva másnap a szoba.

Áron-Andi,
jó, hogy Áronmár jobban van. Mi lett az üvegmatricáiddal?

Anita,
jobbulást a lánykádnak!

Tontica,
jó lenne, ha összejönne egy tali! Meddig maradtok?

Nagytakarítás: egész héten takarítok és mindig felfordulás van, nem tudom, lesz-e valaha rend? Talán 5 év múlva?

Megyek, mert mindjárt ébred a kis ördög.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Azt hittem írtam tegnap, vagy csak akartam? Vagy csak most nem veszem észre???KépKépKép Pedig nem is vagyok fáradt!
Mindegy, ha valamit már írtam, akkor az ugorjátok átKépKép.

Inimma!

Nekem volt 1 csaszim, de nem volt ilyen utána.
Azt hallottam már, hogy változhat a menzesz terhesség, szülés után, de nem a császár okozza.
Bár azt elég nehezen tudom elképzélezni, hogy valakinek az első szülése után nem változott a menzesz, de a második után igen. Én a helyedben mindenképpen továbbmennék, hogy mi okozza, hátha mégsem a császár volt az oka.
Gyerekhiszti: na ugye ennek vannak határai. Önveszélyes nem lehet, de amit biztosan nem lehet hagyni, hogy agresszív legyen. Szülőt megrúgni, megütni még hiszti közben is tilos!

Andi!

Én is Bp-n tanultam és mindenből elsőre átmentem. Csodálkoztam is magamon nagyon!KépKép
De azóta se szeretek Bp-n vezetni, parkolni meg mégjobban utálok. (Főleg mivel egy 7 személyes autóval mászkálok általában, tehát még nem is egyszerű.)
Lisztpezsgés: húúú! Mi volt abban a lisztben????

Reditke!

Nálunk Nátán nagyon tud hisztizni, de ő 2 évvel idősebb. Igaz neki látszólag mindig van oka, persze mi más, mint hogy nem az ő akarata érvényesül. Bár akkor bármin, bármikor, bárhol, akár vélt, akár valós sérelmeken.
Nagyon fárasztó tud lenni.
Ha ok nélküli, akkor tényleg ki kéne deríteni, mi lehet az oka, hátha akkor tudsz rajta segíteni, esetleg megelőzheted...

Kormi!

Nekem tegnap tuti mondták a pöttyöket is a 15 hós oltásnál. Jobbulást a picinek!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Sajnos az éjszaka Aderienn olyan köhögő rohamott kapott,hogy kapkodtam a fejemet és nem tudtam mit csináljak vele.Pedig este köhögés csillapító kúppal fektettem le.Reggel elvittem a doki nénihez aki persze nem talált semmit.Sőtt még a védő néni mondta is,hogy készíti a 15 hós oltást én mondam,hogy kár lenne mert a lányka nem egészséges.A vizsgáltok végén a doki néni csak annyi mondott még jó,hogy nem oltottuk be(még jó).
De én erősködtem,hogy egy röntgent megérne mert valami nincs rendbe.Mire ezt az egészet elmondtam a köhögés ismét elkezdődött.Na ez volt az a pillanat amikor a doki néni is látta,hogy nem viccelek.Elmentünk a röntgenre és felnőtt köröm nagyságú területen tüdőgyulladása van.
Nem tudom kinek a picurja ilyen beteg de az rémlik,hogy mostanában írta valaki.
Adriennek sem volt láza.Egyszerűen a köhögése volt elviselhetetlen.
Lányok!Olyan vagyok mint egy kisfiu aki most kapott egy játék autót.Mindíg megyek,parkolok(Amivel magamhoz képest nagyon elégedett vagyok).Tehát nagyon élvezem ezt a vezetősdit.
Juti!
Hát néha a kicsi valóban veszélyesebb mint a nagy.Az esti fűrdésnél nálunk is minden vacakon megy a vita.Néha csak azt látom,hogy egy játékot mind a ketten meg akarnak kaparintani és ide-oda húzgálják majd az egyik ráun és elkezd visítani.
Tehát a lányok is harciasok tudnak lenni.
Megyek uzsiztatni!
GnéKriszti
gnékriszti

Szia Kriszti!
Én írtam, Áronnak is kis kiterjedésű tűdőgyulladása van. Nálunk sem talált dokinéni semmit. Mivel nem javult a köhögés, mi is röntgenre mentünk. Ezek a vírusok borzasztóakKép

Macsek!
A matricák gyönyörűek, csak újat kellet csinálnom. Nem a festékkel volt a baj, hanem a műanyag tasakkal amire festettem. Vastag, átlátszó, fényes irodai mappa nem alkalmas a célra. Amikor "bugyira" csináltam már sikerült.

Beszti!
Elismerésem, hogy egyből letetted a jogsitKép

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok,

Ma 11-kor váratlanul beállítottak apósék, így gyerekmentesen vásárolhattamKép aZ ajándékok jórészt már a szekrényben pihennek, úgyhogy főleg kaját. Só-liszt gyurma alapanyagotKép

Karácsonyra én totál felvillanyozósom és ezer féle dolgot alkotok, és újabb ezerhez vannak terveim. Férjem szerint januárban kéne kezdenem, ha mindet meg akarnám csinálni.

Oltásosonak jobbulást és tünetmentes átvészelést.
Pocakosoknak jobb éjszkákat. csatlakozomKép én is irigy irigy az alvástól függetlenül.

CsirkeszKép Nagytakarítás, ha ha ha. Fiam most épp fél a porszívótól, úgyhogy csak a hangos porszívóm tudja elnyomni az ordítását. Persze lehet, hogy csak a hangját utánozza, mert,. ha kikapcsolom ő is elhallgatKép blakmosás helyett üvegmatricákat raktam ki, mert az ápol,. és eltakarja a koszt az ablakon. MacccsKép hogy birod?

Tesós szülőkKép MInden elismerésem. Mi az öcsémmel óriási verekedéselket folytattunk, szóval nem irigyellek titeket.

KormiKép Örülök, hogy jó a lift. Nálunk egyáltalán nincs iylen luxus, azóval mi a 2.ról megyünk le kocsival. Szerencse, hogy mire a következő jön, addig ra Kornél már egyedül lépcsőzik. Én lemennék kézenfogva Benedekkel, ha közel a bolt egyébként. Hátizsákba meg be lehet rakni azt a pár cuccot, amit evnni kell. Mondanám, hogy meglátogatunk, de elég sűrűek a napjaink így karácsony előtt.

KrisztiKépBaletttündér ÁgotaKép Adrienn egy igazi kistesóKép Jogsihoz grat. Bátor vagy, nekem jogsim van, de Pesten nem mernék vezetni. Viszont tökéletesen navigálokKép

MaccsKép Gratula az írásbelihez isKép Naggyon vagesz anya vagy. Lilinek lesz mit mesélnie a krosszos anyujáról. Fogmosós képekKép nekünk sajna egyedül még csak a hadonászáás megy.

HIszti:nálunk sosem ön vagy közveszélys. Szerintem jobb, ha kiéli a frusztrációját. Csapkodás van, meg fenék padlóhoz csapkodás is, de általában fél perc alatt vége. Volt már 2 perces is, de sokszor az ölelés sokat segít.
Törpe erőszakosan hí+-v6+6Kép Ezt ő írta a végén

Folyt kövKép

Vera

hvera

Andi!

Nem dicsekedni akartam a jogsival, inkább csak eme számomra is meglepő eseményt elmondtani.
Nem gondolom, hogy valaki rosszabban vezet azért, mert neki nem sikerült elsőre, az én drága páromnak sem, pedig jól vezet és azóta nagyon sokat, tehát jóval nagyobb tapasztalata van, mint nekem.
Jobbulást Áronnak!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok, HELP!
A férjem vett kézzel készített szappant, mézes, narancsos, és Dávid megevett belőle egy kb. 2 cm-es darabot. Lehet valami baja tőle?
Ugye, nem???
Liv

Kép

Kép
liv

Liv, szerintem hasmenes lesz tole, vagy hanyas, de en ez esetben felhivnam a dokit. HA nincs baja, akkor is sok tejet (cici) itass vele. Megkostoltad Te is? Mezes narancsos szappannak nem tudnek ellenallni.

MOstanaban nem tudok jonni, mert nalunk is extra hiszti van. Olyan szinten hogy megfogadtam nem viszem tucsokzenere, mert elrontja mindenki oromet. EGyedul az jo neki, ha valami nagy boltban (kika, rs) rohangal es ezt kepes 4 oran keresztul. Regen mindig azt gondoltam, hogy azok a szulok, akiknek a gyereke a foldhoz veri magat, nagyon rossz emberek, mert szegeny gyerekkel nem foglalkoznak. Es azt gondoltam, hogy ez csak az o hibajuk lehet. Most megkaptam az elettolKép Azert en probalom csititani, de neha van olyan hogy onmagara is veszelyes. Aztan meg mint a kisagyal nez ki a kek szemeibol es szoszi hajacskajavalKép
MUKKK
csengo
Vendég

LivKép
bár már lehet azóta beszéltél orvossal. Én kicsi citromlevet adnék, és minél többet itatnám tejjel, vagy vízzel. Heim Pál kórházban van gyerektoxikológia, szerintem őket is fel lehet ilyenkor hívni. Remélem minden OK Dáviddal, szerintem nem lesz semmi gond!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Írtam tegnap egy jó hosszú hozzászólást, erre lefagyott a gépemKép

Jó sokat írtatok megint, ami tök jó, csak nem tudok vele lépést tartaniKép

Így nagy vonalakban, amire emlékszem:

LivKépszerintem nem lesz semmi baja Dávidnak, de ha aggódsz, szerintem hívd fel a gyerekorvost, ő mit gondol.

MaccsKép rossz volt olvasni, pedig nekünk is így van felszerelve - vagy nem felszerelve a kocsink -, szintén anyagiak miatt. Remélem, nem lesz kellemetlenebb élményetek!!Kép Szuperminitali tök jó lehetett, mostanában nagyon zsúfoltak a napjaink, és úgy megoldani, hogy kiérjek időben, plusz még hazafelé Ákosért suliba 4-re szinte lehetetlen. Át kell vergődni hozzá egész PestenKép

HisztiKép Ákos volt ilyen hisztis, hogy állandóan földhöz vágta magát, már ennyi idősen is, mint most Balázs. Bazsinál néha furcsállom isKép, hogy semmiféle hisztire való hajlama nincs, tényleg nyugodt kiskrapek. Remélem, a bátyját is lenyugtatja majd idővelKép
Õk sosem veszekednek, de ez szerintem annak is köszönhető, hogy mjadnem 6 év van köztük, ill. Bazsi nyugodt természeténekKép

CsengőKép Vért izzadtam, mikor a bevásárlóközpont közepén hisztizett Ákos, igaz, nem mindig földön fekve, de ordítva. Néztem az emberek tekintetét, és láttam, amit Te is írtál, hogy "na, micsoda anya". Most már sokkal-sokkal jobb a helyzet, a hirtelen elbőgés sajnos még mindig előfordul, sőt, ősszel még toporzékolást is láttam tőle, amit itt is írtam.

VeraKép jövő héten minitali?? Mit szólsz? Még nem sikerült a tésztaangyalkákat megcsinálni, nincs mivel összeragasztanom őket. Te mindig ragasztópisztolyt használsz?

MacsekKép Férjemnek meséltem, mit írtál a takarításról, itt vigyorgottKép Mi is azt nézzük, hogy szinte egész nap pakolunk, mégis kupi van. 5 év múlva se remélj nagy rendet, hacsak nem rendmániás lesz a gyerkőc, mert Ákinál szinte állandóan rohan a szobaKép Mondjuk most már szerencsére kezdi megtanulni, hogy mit hova kell tenni pl. esti lefekvésnél, pedig kicsi kora óta tanítjuk neki. Bazsi már most állandóan pakol, egyelőre kifelé, de volt, hogy felszedegette a szöszöket és felrakta az asztalraKép

Minidiso: képeket teszek majd fel, de a héten újra kellett telepíteni a gépet és a képnézegető, amiben méretezni szoktam a képeket, még nincs fent. Talán majd ma. Nagyon jók készültekKép

KrisztiKép Adriennek jobbulást!! Nem tudom, gratuláltam-e a jogsidhoz, most megteszemKép Nem kis feladat. Régen én nagyon szerettem vezetni, most már nem annyira, annyi az őrült vezető, hogy csak naKép

Többieknek egyelőre mukk, most ébredtek fel a fiúk, megyek kakaóztatniKépKép

Pusza
Lau
lau

Hali
Liv
Hogy van Dávid? remélem minden oké. emlékszem mit izgultamén is a krémparfüm miatt. a padlóápolóról nem is beszélveKép

Csengő
Tényleg csak addig okos az ember amíg mások gyerekét kell nevelni, mert nincs sajátjaKép aztán néha megáll a tudomány. tapasztalatKép

Dino
Hát inkább csak a havas füvön húztam a szánkótKép kép, sajna még nincs beszkennelve.

Maccs
nagyon ügyi vagy, gratula a vizsgáhozKép autókázásKép azért csak óvatosanKép

takizás: hát én sem viszem túlzásbaKép otóberben a festés után úgyis volt minden, most csak a szokásos heti taki lesz. az is elég a 160 nm-en.

Csajok. kezdek aggódni, hogy így 14 hósan még mindig csak két foga van Kisgének. van még valaki így lemaradva? a nagy is későn fogzott, de azért 4 foga már volt ennyi idősen. anyukám azt mondja nézessem meg, lehet, hogy fel kell vágni nekiKép persze még nekünk sem engedi megnézniKép a két alsó kijött 11 hósan és azóta semmi. pedig adom neki rendesen a d viatmint, kap tejtermékeket, joghurtot, sajtot, tejpépet, túrót (tejet nem ihat a ekcéma miatt), meg még szopizik is. nem tom.

na pá
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

TonticaKép Naná, hogy tali a kedvedért! Mikor jössz pontosan haza?

LauKép Technokol rapid a megfelelő ragasztó, mint mindig. Persze ha jöttök, akkor itt a ragasztópisztolyom. Tavaly kértem karácsonyra, és az anygalokhoz használtam előszörKép

Várunk titeket. Hihetetlen mennyiségű helyünk van, akár 5 felnőtt + csatolt gyermekek is elférnek a szobában, szóval, ha valaki jönni szeretne jövő héten, akkor nosza. Addigra talán nálam is elkészül a mézeskalácsKép

Vacsiötlet:
Hagymás puffancsot gyártottam. Röviden sűrű papaécsintatészta borsozva, sózva vegetázva, szerecsendiózva, bele sütőpor ( mind 1 mokkás kanál)kivéve sóKép azt ízlés szerint. Pele az apróra vágott hagyma ( robotgéppel összeaprítva) kb. fél kiló ehhez 20 dkg liszt 1 deci tej kb. és 2 tojás.
Naggyon bejött nekünk. Kornélnak IsKép

Ja, a kis vigyrmanóról mindjárt csatolok kpetKép

Nyugi KrisztiKép Nem dicsekvés a jogsi, szerintem tök bátor vagyKép
LIvKép Sztem kicsit habzik majd a szájaKép Mi is ettünk szappant kicsinek, aztán mégis itt vagyunk., Tuti jó szaga meg illata voltKép Szólj, hgogy mit mondtak, feltétlenül.

JudyKép FelvágniiiiKép Szerintem ez kicsit durva eszköz. Beszélj egy jó fogorvossalKépNálunk 9-nél állt meg a fognövesztés, viszont nyálzik ezerrel azóta is.

CsengőKép Dont worryKép Kicsit aktív pasi lesz belőle. Minél előbb irasd majfd be falmászásraKépKép az rohadt fárasztó dolog, hátha lefárasztja majd kellően. Kornél akor hisztis, ha fáradt. De akkor nagyon monja a véleméyét ámKépÖnveszélyes balhé nálunk még nem volt. Ölelés nem segít? Egyébként ugyanazt tudom mondani, mint Macsnak. Aki így néz, annak tuti nem volt még gyereke.

Konyhaátalakítás: ezer tervem van és volt, de úgy néz ki, hogy a nagy tervekből csak pici lesz, mert elhatároztuk, hogy belevágunk a budafoki házépítésbe, és akkor ugye inkább arra kellene gyűjteni. Azért remélem pár dolgot meg lehet csinálni abból, amit szeretnék így is.Képés persze Kép a pár dologért.

Most ennyire futotta. Jövő héten tali nálam, aki tud jönniKép

VeraKép

hvera

Hahó!

Van pár percem.
Nemrég jöttünk meg az orvostól. Nátán reggel fájlalta a nyakát, erre megdöbbenve látom, hogy duzzadt a nyakánál, annyira, hogy látszik. Mivel Hanna még csak kedden kapta meg a mumpsz elleni oltását, ezért irány az orvos. Persze Nátán is kapott anno oltást, de ugye sajnos láttunk már olyat, hogy valaki oltás ellenére beteg lesz...
Szerencsére nem mumpsz, csak nyirokcsomó-gyulladás. Antibiotikum, és nem mehet oviba (sajnos a jövő héten sem, így lemarad az ovis karácsonyrólKép). Cserébe engem boldogítKép.

Csengo!

Ezért szoktam én mindig megtudakolni, hogy vajon az illetőnek van-e gyereke.Kép A gyerekes szülők ugyanis ált. nem néznek rondán egy hisztiző gyerek szülőjére (kivéve, ha ők épp egy nagyon nyugodt gyereket fogtak ki és azt hiszik, ez az ő érdemükKépKép).
Türelem!KépKép
Bolt esetén hisztikor a legjobb megoldás a terület lehető leggyorsabb elhagyása és nézőközönségmentes helyre vinni (pl. beültetni az autóba, ha azzal mentetek).
Így egyrészt nem tudnak az ember lelkébe gázolni feleslegesen, másrészt a gyerek is elveszti a közönségét, úgy már annyira ált. nem érdekes a hiszti.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

HahóKép

(elöre szólok, hogy hosszú ü és ö betüket ne várjatok tölemKép)

Engem is ideevett a fene ebéd után, alvás elöttKép

JudyKép
Szerintem sem kellene felvágatni KisG ínyét, mert ha az ínyfelszín közelében sincsenek még a fogak, akkor kár minden macera. Egészséges, szép kisgyerek a kissebbik G-d, szerintem ne aggódj! De tudod, egy telefon a dokitoknak akár megnyugtató is lehet. Vagy majd a 15 hós bökkencsen megmutatod neki, amikor személyesen is láthatja a fogakat és ínyt.
Most sül a kalács, amit a recepted alapján a gépben csinálok, tényleg gépböl kimászós fajtaKépKép De nekem a kakaót úgy belekeverte, mint a pity, nem lesz ebböl csíkos kalács, csak egyöntetüen kakaós.

LivKép
Dáviddal minden oké? Bár egy kis szappantól nagy baja nem lehet - szerintem.
Imádom az ilyen szappanokat. Prágában láttam elöször ilyet, és azóta mindig visszatérek abba a boltba, ha ott járok. Akkor el is határoztam, hogy egyszer nekem is lesz ilyen boltom, és naphosszat a fini virágolajokat, és gyümölcsös szappanokat fogom szaglászni. Még nem tettem le róla, bár továbbra is távoli terv.
A kedvencem a citromos-kiwi-s szappan kiwimagokkal, és beleágyazott zsinórral (a zsinórnál fogva fel lehet akasztani tusolás után, így nem ázik szét a fini szappan), frissítö az illata miatt, és a kiwimagoknak köszönhetöen dörzsiz isKép

CsengöKép
Egy ideig én is azt hittem, hogy hülye szülö hülye gyereke csinalhat csak ekkora patáliát, és hogy türelemmel minden ilyen helyzet kezelhetö... De azóta már voltunk Botival bevásárolni, és nézetem egy másodperc alatt romokban hevertKépKép

VeraKép
KornélfotóKépKép
Azt hiszem lecsapok a vacsiötletedre, ami hagymás, az mind jöbet nekemKép Mekkora puffancsokat csináltál?

DinoKép
Te kérdezted a karácsonyi menüket????
Mivel a pocakkal már egyre fáradtabb vagyok, olyan kajcit tervezek, ami mellett nem kell ott állni. Így leves nem lesz (én bánom, de a többiek: após, sóginö+barátja, férjem nem bánják, mi meg Botival kibírjukKépKép), aztán lesz sült kacsa pároltkáposztával, meg sütözacskóban sült kakukkfüves krumpli és sajtszósz. Süti meg leveles tésztából eszkábált édes + sós.
Másnap úgyis mindenki elhúz máshová, így remélem, hogy a szüleimnél lesz hagyományos halászlé rántott hallal és majonézes krumplival.

Férjem Botival hazamegy Vp-be péntek estére - ez lesz az elsö külön töltött esténk Botival, de nem bánom, végre korán lefekszem, és délután is csak henyélekKépKép
Szombaton jönnek is vissza - remélem már délelött, csak a nagyit látogatják meg a kórházban. Aztán hétvégén takizunk egy kicsit, meg befejezzük a karácsonyi vásárlásokat.
Ja, tegnap megérkezett a nagyszülöktöl a kistesó ágya, amit persze össze is szereltünk, és betettük Boti szobájába. Nem tudom mennyire volt tudatos a válasza, amikor azt kérdeztük, hogy bevihetjük-e a szobájába a kistesó ágyát, de csak azt hajtogatta: nemmm, nemmm, nemmm.KépKép A kis jószívüKép
Most van ideje szokni az új ágyat, mindig benéz, és konstatálja, hogy a kistesó még nincsen bennKép reggel is azzal kezdett, hogy bekukucskáltKép

BesztiKép
Nátánnak jobbulást! remélem hamar meggyógyul. Nem mondta a doki, hogy mitöl lehet gyulladt a nyirokcsomó?

Csirkesz
34 hét és +5,5kg és 97cm

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

SziasztokKép

Jó sokat termeltetekKép Ennek csak örülni lehetKép viszont kellene hozzá egy felolvasóKép

ÁronKépKrisztiKép
TüdőgyulladásKép Gyógyulást roham tempóban!!!

GnéKrisztiKép(az előbb lemaradt a né)
A jogsihoz gratulálok, resszkessetek gyalogosokKép

MaccsKép
Nyelviszga, nem semmi bevetted a kanyart elsőre, és a RigóbanKép Van nyelvérzéked azt tudtam, most meg még papírod is van, mi a másik nyelved?
A fogmosós képen Lili egy kisangyal, el sem hiszem hogy tud rossz csont leniKép Most nézem régen barna hajú volt Lili, hogy kiszőkült, anyja lánya lesz Kép

BesztiKép
Nem könnyű ennyi gyerekkel, főleg ha még beteg is voltál, kisfiúnak gyógyulást!

HveraKép
Recept tök jó, hétvégen kipróbálom.Szépen mosolyog a fiad Kép, én ritkán tudom így lekapni a leányzóm.

LivKép
jól van Dávid? Szerintem csak hasmenése lehet, a natur szappanban növényi lug van, és nem evett olyan nagy mennyiséget.

ReditkeKép
Hiszti itt is van, eddig harapott, arról gyorsan leszoktattam, most épp karmolKépKép Arról is leszokóban, elő fordul hogy négykézláb a padlóba verte be a fejétKép Aztán meg rájött hogy az nagyon fáj, így az sincs már.Hiszti után azonban mindeg jön tőle a puszi, és azt mondja "be-be" (azaz fájdalmat okoztam anyának).
Hagyni kell őket hisztizni, amig az nem ön és közveszélyes, a hiszti is az önkifejezés egyik formája.(azé akkor sem fogom a hisztit szeretni).

LauKép
Képeket várjukKép
A balettra lehet hogy még én se megyek, ha megyek Heléna is jön, kiváncsi lennék mit szólna(szólnának) hozzá (főleg ha közbekiabálna)Kép

DinoKép
Bernát gyógyulásaKép

InnimaKép
PacalKépKép Én is utáltam, de mára megeszem, a férjem viszont utáljaKép Elkelne egy kukazár nálatokKép

VasaniKép
Nektek is jobbulást!!!

Rólunk:
Heléna beszél állandóan, még álmában isKép
Már meg se tudom számolni hány szót tud, a legújabb az építő, porszí vvvvvv (porszívó)
lépcő,iszik, számol kettőig (amikor szopik a cicire is mondja kettő Kép, mutatja a szemét, fülét orrlyukat hogy abbol is kettő van, két kanálra is mondja.Csiga-bigát elmutatja.Takarít, felmos profi módon (ennek örülök a legjobban, játékait a nevén nevezi (kata-baba, tánci, nap,duci,vau-vau,zuzsi).Imádom és Büszke vagyok rá, és én sem vagyok csöppet sem elfogultKép Amúgy kb 12 kg és 82 cm.

Anyamanya és a többiek mi van veletek?

Noémi

Kép
fantikbaba

BesztiKép hányszor okoltuk saját magunkat, mikor Áki hisztirohamát néztük, hogy biztos, valamit rosszul csináltunk. Pedig nem, mert Bazsinál is ugyanolyan nevelési elvek szerint "működünk", mégis homlokegyenest másmilyen. Most egy nyugodt gyereket fogtunk kiKép

VeraKép hihetetlen jó kép ez KornélrólKép Annyira aranyos rajtaKép
Jól bejelentkeztem hozzátok talira, mi??KépKép Remélem, azért nincs öri-hari!! Jövő héten mennénk, melyik nap? Maradjon a jól bevált szerda? Már Ákos is tudna jönni, mert szünet lesz.

JutiKép szerintem egyáltalán nem gáz, hogy 2 foga van, doki mit mond? Nem hiszem különben, hogy ez akkora probléma lenne.

Az ígért képek a szülinapról:
A két kislány, Vera és Alexa, akit Áki az osztályból meghívottKép A harmadik az örök kedvenc, Réka, sajnos nem tudott eljönniKép
Kép
Norbi táncol, hogy mit, azt nem tudom, mindenesetre nem csinálta rosszulKép
Kép
Csoportkép tortávalKép
Kép
Kép
Táncolnak a hétévesek. Már ilyenkor elkezdik a lány a lánnyal, fiú a fiúval táncolást??!!Kép
Kép
Bazsi bulizikKép
Kép
Bazsi bevágódott a csajsziknálKép
Kép

Pusza
Lau
lau

Először megnézte, hogy kell összerakniKépKép
fantikbaba

Lau egyszerre írunkKép
Lau ha lenne két jegy eljönnétek a balettra?

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!
Jó rég voltam, és már egy órája olvasok visszaKép
Lili alszik, kidőlt, édi volt. apa is alszik, ő is kidőlt, ő is édiKép

Gyors hsz-k:

TcisKép
Naptárt még én sem csináltam meg, még festéket kell venni a nyomtatóba, és fotópapírtKép

LauKép
Ezer köszi, cím a profilbanKép
Ákosnak utólag is happy birthday!!!!
Köszönöm kérdésed, a munka nagyon jó, nagyon élvezem, simán visszarázódtam, megy minden, mint a karikacsapásKép
Lili hiányzik nagyon egész nap, de mivel másra kell figyelni nagyon, ezért néha nem gondolok rá. De csak néhaKép
Egyébként sokat beszélgetünk róla akolégákkal, mindig érdeklődnek, mi újság, és a faliújságon kint van a fotója mindenki babájának, így Lili is, és így akkor látom, amikor csak ránézekKép

InimmaKép
Szerintem is járj utána, én ilyet még nem hallottam. Kár, hogy nem olvastam korábban, tegnap voltam a nődokimnál szűrésen, és megkérdezhettem volna tőle is.
Nekem abszolút nem fáj, csak nagyon ritkán érzem, de én régen sem kínlódtam soha, szerencsére. Mennyisége több, mint rég, de nem fáj.

CsirkeszKép
Már csak 6 hét!!! Te jó égKép
Ne erőltesd meg magad, pihenj sokat!
Én most vasaltam ki egy nagy halmot, de nagytakarítani sem időm, sem energiám. Pedig ablakot már oly rég kéne pucolni....

JudyKép
Kalácsinfo köszi, kipróbálom valamikor, csak jussak odáigKép

KormiKép
Benedekkel mizujs?
Mi is megkaptuk az oltást, kedden, és mondta a dokinéni, hogy egy hét múlva lehet láz, köhögés, orrfolyás, apró kiütés, de csak a lázzal kell vigyázni! Szörnyen hangzik, hogy Benedek azért aludt olyan sokáig, mert lázas lett. Jobbulást neki!
Ja, és tudom, már nem aktuális, de én sem hagynám egyedül Lilit, akkor sem szívesem hagyom, ha csak a folyosóra mennék kivinni a szemetet.

DinoKép
Nagyon örülök, hogy Bernát meggyógyult!!!
Menü:
Leves: aszaltszilvás borkrémleves nekünk, Lilinek gyümileves,
Főétel:valami töltött pulyka, plusz nagyim féle töltött dagadó különféle körettel
Süti:beigli, zserbó
Ezek szenteste, a többi napon nem vagyunk, így aztán azt a főzést megúszomKép

MaccsKép
Gratula!!! RallybajnokKép A gyednek utánanézek, még a végén visszamegyek gyedre, és úgy dolgozom! Na akkor jön a kánaánKép
Egyébként olyan suták a munkaügyesek, hogy arról is én világosítottam fel őket, hogy 2005.jan.1től a gyermek egy éves korától lehet dolgozni gyes mellett 4 órában, ők még a másfél éves verziót tudták...durva, nem?

MacsekKép
A menüd nyálfakasztóKép

GnéKrisztiKép
Autózásra nagyon irigy vagyok, imádnék vezetni, de sajna nincs autónkKép Addriennek sok gyógypuszi!

LivKép
Mi lett a szappanevés következménye? Remélem semmi különös!
Képzeld, nekem kimosatták a számat szappannal kiselsős koromban, mert csúnyán beszéltem(esik a hó, fin.ik a ló, s..ggen csúszik az igazgató), na a tanárt is megutáltam, és szappant sem ettem azótaKép

Egyébként durva a budapesti közlekedés, és gyakran a gyalogosok is barmok.
Tegnap előtt az orrunk előtt ment össze két autó, két hülye gyalogos miatt, aki a piros lámpánál ment le a zebrára, úgy, hogy tök sok autó jött közben. Az első autó persze beletaposott a fékbe, hogy el ne üsse, a mögötte lévő meg beleszállt...persze lehet, hogy az meg túl közel volt, nem tartotta köv.távot, a gyalogosok meg el akartak slisszolni, de nem engedték el őket. Nem tudom a végét, de ilyenkor ki a felelős?

Egyébként mi jól vagyunk, Lili megy ki szépena takonyból.
Oltást megkaptuk, doktornéniben fel sem merült, hogy ne kapjuk meg, és ő elég szigorú, nincs apelláta. Lili elég stram, eddig sem volt soha semmi gond egyik oltásnál sem(kopp-kopp), remélem ennél sem lesz bajKép
Nem tudom, ti szoktátok e, de én mindig befújom az oltás helyét Naksollal, és így nem kell borogatni, nem gyullad be, nincs gond vele. Persze a kúp az befigyelt, de eddig minden ok a kiscsajjal.

Na megyek, mert kaját kell neki csinálni, ha felébred, biztos tök éhes lesz.

Kimaradtaknak sok mukkKép
Mindenkinek pusz:
Móni

Kép
sunimum

Sziasztok,

MóniKép A naksolt lehet vény nélkül kapni a patikában?

LauKép naná, hogy jó a szerda. Nekünk a délelőtt a jobb, mert Kornél ebéd után dől ki mostanság. Ha nektek is, akkor gyertek Ákossal együtt.Kép
Többiek?

Nyálfakasztó menükKép
Nálunk még nem tudom mi lesz. Amit én imádok, az a tengeri halfiléből is elkészíthető, de igazán sügérből finom citromos-diós hal receptem. Lehet, hoyg idén is az lesz.

Halacskát citromfűvel, fehérborssal, sóval bedörgöl, vajjal megtűzdel( valódi vaj)rá a citrom és narancskarikák, meg az apróra vágott dió, és már sülhet is. Fogyókúrás, abszolut egészséges, és egyáltalán nem macerás. Nincs olajos hal íze, és ha filéből van akkor a kicsik is simán ehetik.

CsirkeszKép Úristen, mindjárt megjön Csenge babaKép Azért a második terhességgel tényleg röpül az időKép A puffancsok krokett méretűek, én evőkanállal szaggattam. Vigyázz, mert hamar kész vanKép

NoémiKép Heléna nagyon okos, hogy ennyit beszél már. Kornél mindnet megért de nem tanul igazán új szavakatKép Na de majd a csábos tekintetével hódítKépKép

Beteg babócoknak azonnali és teljes gyógyulástKép

Vera

hvera

Noémi hozzászólásáig tudtam visszaolvasni, így most csak a válaszok csak addig.

Mindenkinek köszönöm szépen a kérdést: Dávid jól van. Nem hívtam fel az orvost, nem volt semmi baja, se hasmenés, semmi, úgyhogy ajánlom mindenkinek, hogy biztos, ami biztos, ezentúl kézzel készített, természetes alapanyagú szappant vegyen. Kép
Amikor lenyelte, akkor láttam, hogy baromi szar íze lehet (nyilván), tiszta piros lett az arcocskája (épp most dobta ki az újságomat a kukába, a szaros pelusok közé, még nem olvastam, nem baj), nagyon fintorgott, de nem lett baja, ez a lényeg.

Dino, különben miért jó ilyenkor a citromlé? Natúr pár csepp, vagy vízzel?

Beszti, jobbulást Nátánnak!

Judy, ha aggódsz, kérdezz meg egy orvost a fogakkal kapcsolatban. Amikor az én sógornőm kicsi volt, a szülei már azt hitték, nem lesznek fogai, mert másfél éves korában jött ki az első neki!

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

VeraKép
Igen, kapható vény nélkülKép
Jövő hét szerdán éjszakás leszek, de attól még délelőtt tudnánk menni elviekbenKép Főleg, ha nem lesz mellékhatás...meglátjuk, engem csak kérdőjelesen vegyél be a listába, jó?

Móni

Kép
sunimum

MacsKép
Délután akartam már írni, de kiment a "zagyamból", hogy Rigóék lealázásához hatalmas gratulaKépKép
Soförmutatványod nem semmi lehetett (tuti nem kézifékesre vetted a figurát??KépKép). Azóta is így csinálod, vagy visszatértél a hagyományos, unalmas, simán kanyarbevevös technikához?

LivKép
Na ugye! Bírja Dávid a kiképzést. Lehet, hogy a szappanra jobban kell majd vigyáznod ezentúl, mint Dávidra!Kép

GnéKrisztiKép
Neked, illetve lánykádnak elfelejtettem jobbulást kívánni!
Úgyhogy gyógyuljon gyorsan.

VeraKép
Nekem teccene a halrecepted, de ezek a kákabélüek a környezetemben nem hajlandóak a tengeri halfilén kívül mást megenni. Én meg pont azért nem rajongok annyira, mert szerintem finibb a ponty, harcsa, afrikai harcsa, sügér, stb...

SunimumKép
Én is vasaltam, de hogy nagy halmotKép, az túlzás. Lassan azon gondolkodom, hogy összarakom a kórházi pakkot, de majd csak januárban.
Megvettem a Tena Lady Super betétetKép Marha könnyü volt elfelejteni, hogy az mekkora bazi nagy. Szerintem más be sem fog férni a kórházi pakkba, ha azt is belerakomKépKép

NoémiKép
Elképesztö, hogy Heléna már miket mond. Boti egy értelmes mukkot sem. Néha huhog egyett, vagy vau-vau, de slusszKép
Egyébként nagyon zép a kis-nagylányodKép

JudyKép
A kalács nagyon tuti lett, már csak a csücske van megKép

KormiKép
Hogy megy a bezártság / Apa nélküliség?

Ma volt a 9. nap a 15 hós bökés után, de se láz, se pöttyök. Csak így továbbKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lanyok,
haaaaaat...akkor en nem'tom,mitol van ez a nagy fajas nekem. Valszeg ha meg ketto ilyen lesz,akkor megmondom dokinonek,hogy csinaljon vmit.

Meglatogattam tegnap a baratnomet,jol van,de sajnos nem engedik haza,pedig ugy volt.Vittem neki cserepes feher tulipant,nem szabadott bevinni-gondolhattam volna. Kép
Szoval jol van es orulok,hogy lattam,attol eltekintve,h megmutatta a hasat. Kép hat azt nem kellett volna. Oriasi szegenykemnek,sok a vize es a varras is szornyu,50 kapocs volt benne. Kép
na jo,bocs,hogy ennyire leirtam,de nem tudom,valaha elfelejtem -e ezt a latogatast. Kép
De egyszer szuperul lesz es majd tologatom a babajat-nagyon remelem!!!!!Kép Kép Kép Kép

Liv,Tontica,
szerintem ossze kene hozni a fiaitokat egy talira,mutatnanak egymasnak jobbnal jobb falatokat!! Kép Kép
Csanad soha nem volt szajbadugos-evos,csak egyszer. akkor benyult a kukaba es kikapott egy szaraz husdarabot. Kép De resen voltam! Kép
Szerencsere Csongornal elmulott a mindent-a-szamba-teszek korszak. Tudja,mi eheto,mi nem .Pl.Rudi-papir,muanyag torta nagyon fincsi.. Kép De David es Ratico is tudja!!! Megmutattak,hogy a szappan es a natur csiga igenis jo!!!! Kép

Lau,
tok jo lehetett a buli!!! Aranyosak a kolkok,jo,hogy bevettek Bazsit is. Gondolom,o is elvezte. Kép

Noemi,
nagyon okos Helena!!!! Kép Az a legszuperebb ,amikor megmondja majd,mit ker enni es mi a baja.

Csajok,
van egy bevalt,igazi majkremreceptem. Ma jutott eszembe,h milyen reg csinaltam. Jojjon?????

Meg akartam vmit irni,de elfelejtettem. Kép

Inimma
inimma

JA!!!!!
Tapszer:
Aki tapszert ad a babonak!
Leirnatok,milyent isznak es kb.milyen az ize?
Csongor most Mildibet iszik,reggel bananost,este rizsest.Azert szeretnek valtani,mert nem jo ez,h 2 fajta van,nekem macera tarolni meg toltogetni a zacsibol a tarolodobozba.
Koszi.

Inimma
inimma

Megint en....bocsanat.
Bailey's receptemet is kozkinccse teszem,ha kell. Nagyon-nagyon finom,2 nap alatt elfogy. Kép
Es tenyleg olyan,mint az igazi!!!!

Eldugulok mara,jo ejt!!!

I
inimma

InimmaKép
Májkrém recept jöhet, én imádom!
Tápszer:most álltunk át a sima Humana-ra, az íze szar.Ez sima, ízesítés nélküli tejalapú táp. Mostanában akarok hozzákeverni kakaót, hogy változatosabb legyenKép
Én zacsiban tartom, abból merem ki, szerintem úgy nem macerás.

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok,

InimaKép
Receptekre vevo vagyokKép
Nekem szules utan a menzesz mennyisege valtozott csak sokkal tobb lett, de szerencsere tovabbra is fajdalommentes. Dokira rakerdeztel mar, hogy mitol lehet a fajdalom? 50 kapocs eleg rosszul hangzikKép

JudyKép
Itt a szomszed fiunak aki 14 eves 17 honapos koraban jott ki az elso foga, meg most is valtja a fogait. A ferjem munkatarsnoje lanyanak ugyszinten. Majd lassan kijonnek nalatok is a fogacskak ne idegeskedj.

LauKép
Kepek nagyon szupik. Latom Bazsi is jol erezte magatKép

MaccsKép
RallyKép Vizsgahoz gratulaKépAranyos a fogmosos kepKép Ma este megmutattam Elisanak Lili baba, hogy mos fogat es kerdeztem, hogy o is megmossa, erre igent bologatott. Mire oda kerult a sor persze meggondolta magatKép Nem tudom miert nem kedveli a fogkefet mostanaban.

NoemiKép
Lanykad nagyon aranyos es elkepeszto milyen okosKép Nalunk meg mindig inkabb a halandzsa megy. Az utobbi napokban kezdte a ki, be, aqua=viz szavakat mondani nem tudom miert konnyebb olaszul mikor magyarul sokkal egyszerubb.

LivKép
SzappanevesKépKép Orulok, hogy nem lett tolle semmi baja Davidnak.

MoniKép
Azert jo hogy valahova ki birtad tenni Lili kepet, igy csak konnyebb elviselni a hianyat.

Ezektol a menuktol mar nekem is csorog a nyalam. En nem keszitek semmit. 25.-en a testveremeknel lesz az ebed a sogornom nagyon jol foz es mindig terulj asztalkam van. Imadok naluk enniKép A tobbi napokon meg vagy anyu foz vagy anyosom, meg persze a dedi meg a tobbiekKép

BesztKép
Natannak jobbulast.

Minket is elkapott a takonykor. 3 napja apat tegnap este Elisat de erzem, hogy en se uszom megKép Remelem azert jovo pentekig kikeveredunk es nem kell betegen utaznunk. Ma este 37.8 volt a laza (levonva o.5) nem adtam neki kupot. Szerintetek kellett volna? Azt mondjak 38 felett nem kell csillapitani a lazat. Kicsit elbizonytalanodtam mert maskor ilyenkor mar kapott lazcsillapitot.

Tcis

Kép

Kép
tcis

TcisKép
Én rettegek a lázgörcstől(mint nagy eü-sKép), és bár nem szívesen adok gyógyszert sem neki, sem magunknak, de ha csak 2 tized fokkal is feljebb mutat a hőmérő a normálisnál, én nyomom Lilibe a kúpot. Bajt nem csinálok, és nyugodtabban alszom. És ő is kellemesebben érzi magát, nem levert, stb.

Gyorsan gyógyuljatok, betegen nem jó sem utazni, sem az itthoni kis időt úgy tölteniKép
Terülj asztalkámKépIrigy-irigy
Ja, nem csak Lili képe van kint, most az osztályról összesen hét embernek van babája(velem együtt), és minden babáról van kép. Lassan osztályos óvodát nyithatunk(vagyis bölcsit, mert még kicsik)Kép

Na dugulok, jó éjt!
M.

Jaj, majd elfelejtettem, Lilinek kibújt a 9.foga is, nagy meglepetésemre bal, fönt hátul, az egyik örlő két csücske már kint van. Én észre sem vettem(igaz az éjszakák rosszak voltak és fosi is volt), de a dokinéni mutatta meg, mikor belenézett a szájába alaposanKép

Kép
sunimum

Sziasztok!

Hát, a liftdolgot jól elkiabáltam, ma sem működött. Mindenesetre Benedeket egészségesnek nyílvánítva a hónom alá csaptam, s délelőtt lementünk játszózni. Két tanulság az útról: 1. marha nehéz egy feneke nőtt őkelmének, 2. kézenfogva meg igen alacsonyan van még nekem, kissé beállt a derekam, a pocak nem nagyon kedvez a hajolva közlekedésnek.
Ellenben valami elképesztően aranyos, ahogy a tőle telhető legnagyobb sebességgel szedi a lábát az utcán. A játszón meg találtunk egy vele kb egyidős kislányt, akitől jól el lehetett szedni a homokozós játékokat.
Legalább útközben kitaláltam, miket is akarok neki még karácsonyra: bogyóhuzogatót (vasárnap egy könyvesbolt babasarkában nagyon tetszett neki), pancsis játékot (már únja azokat, amik vannak, s túl gyorsan végez a fürdéssel), olyan kismotort, aminek van (szülőkézbevaló) tolókarja (létezik ilyen? még csak triciklin láttam ilyen kart, de akkor talán egész jól tudnánk babakocsi nélkül közlekedni) s most már muszáj egy homokozókészlet is.

Csirkesz,
egész jól elvagyok apa nélkül, csak úszik a lakás. Nálunk ő a rendmániás, tehát amikor hazajön, ő szokott Benedek után is elpakolni, én ehhez lusta vagyok. A csúcs most az apróra szétszedett haptapi, szerintem megy egy zacskóba, s vissza a feladónak, azaz a nagyszülőkhöz, majd ott elszórakozhatnak vele Benedekkel együtt. Mivel ált. este 10-re szokott hazajárni, igazából mindent én csinálok Benedek körül. A bevásárlást csinálja ő, s babakocsi nélkül ezt eléggé alapszinten tudom majd csak megcsinálni. De szombaton meg már jön is haza.
Az 5.5 kg miatt irígykedem, nekem így a 29. hét táján már biztos fennvan egy plusz tizes, és 110 cm-es körméret.
Tegnap éjjel sütöttem egy minicsirkét, a felét rögtön befaltam, most meg nekiálltam végre a muffinsütésnek, hármat be is nyomtam azon melegében, s most eléggé rosszul is vagyok tőle... Még szerencse, hogy csak 6 db-os formám van, így csak annyit habzsolok be, a tészta felét meg elrakom holnapra. Így elsőre egész jó lett.

Noémi,
Heléna szókincséért én is irígykedem, de majd eljön az az időszak is, amikor majd visszasírom azt az időszakot, amikor még nem volt készen Benedek beszélőkéje...

Inimma,
szerintem minden receptet szívesen fogad a társaság, engem spec. a májkrém érdekelne.

Nem semmi karácsonyi menüket írtok. Nálunk még nem dölt el, hogy mi utazunk, esetleg a párom családja jön fel látogatóba, akkor viszont ki kell találnom valamit, s bevásáro9lni... Lassan eljön az a karácsony előtti pánikidőszakom, amikor rájövök, hogy még nem vásároltam semmit, nem vagyok kész semmivel... S idén mindez Benedekkel+pocakkal nehezítve.

Minden betegeskedőnek gyors gyógyulást, senki ne tőltse betegen a Karácsonyt!

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Szia Mindenki!

Inimma: Kép
Engem nagyon erdekelne a Baileys recept!
Tapszer ugyben nuku en fiam tejcsit iszik. Kép

Csirkesz: Kép
Tenyleg nemreg volt hogy irigysegemben evett a fene amikor bejelentetted hogy babat varsz es nekem meg mindig nincs? Kép
/sajna nem is lesz egyhamar Kép /
Boti nagyon eros kiskrapek!

Inimma: Kép
Tudom, hogy nem ugyanaz de az en baratnom kb. harom eve idegosszeroppanast kapott, tiszta kaba volt, szellemeket latott, boszorkanynak kepzelte magat es mindenkirol osszeeskuves elmeleteket szott. Azt hittem soha nem lesz a regi de meggyogyult pedig nagyon, nagyon rosszul volt.
Kivanom baratnodnek, hogy minnel elobb gyogyuljon meg, Te nagyon nagy segitseg lehetsz neki, biztos nagyon orul amikor bemesz hozza.
Latod mi fiaink Liv-vel milyen batrak?! Ki merne utanuk csinalni? Kép

Liv: Kép
Orulok, hogy nem lett semmi baja Davidnak de eros ficko a Te fiad is! Kép Es micsoda izlesvilaga van! Kép

Vera: Kép
Ez a hal isteni lehet, meg is csinalom lehet hogy holnap de honnan veszek citromfuvet?
Kornel nagyon edi a foton, nagyon rendesek vagtok a talit illetoen, szivesen elmennek, gondolkodtam is rajta, hogy hogyan lehetne megoldani:
1.) szeretettel meghivunk mindenkit Pecsre! Kép Kép Kép
2.) a hugom barijanak a novere ott lakik Pesten majd veluk megbeszelem, hogy vigyenek fel, talan a hugomnak is kedve lenne a babazashoz. Kép
Febr. 15-en megyunk haza es marc. 14-en jovunk vissza.
Addig barmikor bar ezt a sogorommal kell megbeszelnem elotte. Kép
megoldjuk! Kép

Sunimum: Kép
Zserbo receptet ird le legyszi, nagyon szeretem de meg sosem csinaltam, ja errol jut eszembe mar van uj sutom. Kép
Jo egy kicsit kimozdulni otthonrol, ugye?!
En dolgoztam masfel evet egy idosek otthonaban mint mentalhigienes es mivel nekem nem kellett furdetnem, etetnem, pelust cserelnem stb. allandoan piszkaltak a noverek es ki is utaltak. Iszonyu nagy osszefogas van a noverek kozt de en bavallom ahol annyi no dolgozik ott engem a frasz kerulgetne, neha borzalmasan tudnak viselkedni egymassal tiszta feltekenysegbol.

Fantikbaba. Kép
Szerintem Helena szuperbaba! Kép
Ennyi mindent mond mar, nagyon okos kislany!

Lau: Kép
Boldog szulinapot Akosnak igy utolag, kepek alapjan tok jol erezhettek magukat.
Azt hiszem Te irtad egyszer hogy szivesen kijonnetek nyaralni, csak azert irom mert neha ki lehet fogni nagyon akcios jegyeket, mi az egyik utert 11 eurot fizettunk, innen Becsbe alt. tok olcso es sokkal olcsobb ha jo par honappal elore vesszuk meg. Szivesen segitek barmiben, jegyet nezek, foglalok, szallas stb.
Ez persze mindenkinek szol.

Juti: Kép
Szerintem is nezesd meg dokival de szerintem nem lesz szukseg vagasra, majd kinonek! Kép

Beszti: Kép
Natannak gyogypuszi! Kép

Maccs: Kép
Gratula a vizsgadhoz, en most vettem meg a Da-Vinci kodot spanyolul, akkor is vegigszenvedem ha a felet nem ertem! Kép
Csak igy tudom noveszteni a szokincsemet! Kép

Megjottek a bolcsis fotok, nagyon edik, jobban mondva egy ora Ratico kepevel, egy kulcstarto, kepeslap, kep kerettel, naptar. majd lefenykepezem de most kidoltem, nem birok tobbet irni, bocsi a tobbiektol!

Meg valami pedig mar kettos latasom van Kép a fiamat Monserrate-nak hivjak, Rate az a becezese, a Ratico meg a becezes becezese igy mivel fiam igen nagy legeny mar Kép par honapja Rate-nak hivom mint az apjat, csak azert irom, hogy tudjatok kirol van szo, amikor ugy szolitom: Rate! Kép Tudom, hogy nem a legszebb nev es foleg nem tunik annak magyarul de ez volt a ferjem kivansaga es punktum. Kép

Csak ennyi, jocakat! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Inimma, nekem 2 császár után nincsenek ilyen menzi alatti görcseim. Viszont néha "csak úgy" vannak, olyankor van, hogy pár másodpercig meg sem bírok mozdulni. Ezt a teóriát nem halottam még.
nálunk kitört a bárányhimlő. Dóri tele van pöttyökkel, szerencsére egyenlőre nem viszket neki, legalábbis nem vakarja. Fanninál másfél-két hét múlva tuti ki fog jönni, jó karácsonyunk lesz Kép
Fanni oltása tök sokat csúszik. December elején nem kapta meg, mert éppen náthás volt, múlt héten nem akarta beadni a doki, mert ne legyen már beteg karácsonyra. Karácsonykor ugye tuti, hogy báránykázunk; és fertőző betegség után hat hétig megint nem kaphat oltást. Nem baj, majd 3 évesen csak megkapja a következővel együtt Kép

Nekem meg idegbecsípődésem van, alig bírok mocorogni Kép De ma már legalább elviselhetőbb volt valamennyire a helyzet Kép

Dobok egy képet is Kép Itt épp Dóri mossa Fanni fogát Kép Segítőkész csajszi, hiába Kép

Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

LauKép
képek szuperek, bizti jó volt a buli.

JudyKép
nekem van egy ismerősöm akinek a kisfia, úgyanilyen lassan növesztette/növeszti a fogát, mint Kisgé, most 2 éves és még nincsen meg az összes fogacskája. Doki mit mond erre? Havas füvön való szánkózás.Kép De legalább lehetett szánkózni. Itt max. havas, kutyakakis füvőn tudnám húzni a srácokat.

MacsKép
Lili írtó nagylányosan mossa már a fogát. Vizsgához gratula. Ezt a pulyka receptet leírnád részletesebben? Köszi.

VeraKép
Nagyon jó ez a kép Kornélról!Kép Azért egy házépítés jobb, mint egy konyhaátalakítás.Kép

BesztiKép
Nátánnak jobbulást!

CsirkeszKép
A mailt megkaptad? Reméljük Boti nem tudatosan tiltakozik a kistesó ágya ellen!Kép Kíváncsi vagyok hogy fogadja majd a pici lányt.

NoémiKép
Heléna nagyon ügyes.Kép Mi még csak néhány szónál tartunk, de azt tudja már két hónapja, valahogy megrekedt Bernát a nyelvtanulásban.

SunimumKép
Lilinek további jobbulást!

LivKép
a szappan lúgos, a citrom savas ezért közömbösítik egymást. Igazán akkor van értelme, ha a lúgevés, vagy ivás után hamar adják. A másik lényeg a lúg hígitása, vízzel vagy tejjel.
Örülök, hogy nem lett Dávidnak semmi baja!Kép

InimmaKép
jöhetnek a receptek. Barátnőnek jobbulást!
Tápszer: Bernát Nutrilon 3-at iszi, de nem tudom milyen íze van, majd megkóstolom és megírom.

TcisKép
voltam a Tescóba, írok mailt.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Tontica, szerintem a Ratico kifejezetten aranyos, de a Rate is jól hangzik.

Pocó, neurológusügyben van valami fejlemény?

Liv

Kép

Kép
liv

Liv! Sajna nem telefonáltam még, egyenlőre próbálom összeszedni magam Kép Meg most karácsony előtt nem hinném, hogy bármit is tudnánk már csinálni. De januárban mindenképpen viszem.

Pocó

Kép
Kép
pocó

SziasztokKép

Két napja nekem is nagyon fáj az oldalam, lehet, hogy nekem is idegbecsípődésem van? Vagy megemeltem magam??Kép Ha hétfőre nem múlik el, akkor megyek dokihozKép

SunimumKép Nem látok e-mail címet a profilodban, lehet, hogy nem publikusra állítottad?
A gyerkőcök a bulin az ágyon ülnek, de nem sok látszik belőle, ezért szeretném a képet elküldeniKép
Most rohanok, mert viszem Ákit suliba, jövök még ma.
SZép napot!!

Lau
lau

Hali

Köszi a hozzászólásokat fogügyben. akkor nem aggódomKép dokira majd rákérdezek azért. max protkója lesz KisgénekKép

Pocó
idegbecsipődésKép mitől kaptad? fogmosásKép Kisgé a kétszem fogát nem engedi megmosni, teljes szájzár és fejkapkodás. úgyhogy nem is baj, hogy csak kettő van, körbenyalogatja legalábbKépKép pedig ő is látja Nagygét fogatmosni.
barikákKép

LivKép
na, örülök hogy nem lett gázKép egy-két kósza szappanbuborékkal nem találkoztál?KépKép

Dino
Gergőnek is 2,5 évesen jöttek ki az utsó tejfogaiKépakkor családi vonás. de legalább szépek a tejfogai, a védőnő meg is dícsérte.

Noémi
Hú de cserfes lánykád vanKép nagyon ügyiKép

Tcis
Én csak 38 felett szoktam csillapítani. a láznak azért van természetes gyógyító hatása is, a szervezet védekezik. szaóval én picit hagyom dolgozni. szerencsére nincs lázgörcsre hajlam.

Csirkesz
5,5 kiló, aztaaa, nagyom ügyi vagyKép emlkszem nekem 34 hetsen 13 kiló voltKépKép jól le is bazilikázott a védőnő.
kalács, akkor nem jött ki a gépből? és volt csíkja?? a menü nem semmiKép egy husilevest csináltass magadnakKépKépaz megfő magátólKép kívánós kismamátóé nem szabad semmit megvonniKép régen nem is szeretett a kacsahúst. gimis emlékKép

nálunk szerintem a klasszikus rántott hal lesz majonézes krumplivel. esetleg a skacoknak sültcsirke krumplipürével, vagy husigombóc vadasan. meg szeretnék mákos gubát és forralt bortKép süti max valami muffin. nagy zaba nem lesz, egyrészt nem akarom az egész napot a konyhában tölteni és romjaimban a fa alá esni, másrészt 25-én hazahúzunk. vendég meg úgyse jön 24-én.

na pá
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Este elfelejtettem megköszönni a válaszokat karácsonyi kaja ügyében. Szóval mindenkinek nagyon köszi!Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Szoval a receptek:
Majkrem 1:
25 dkg darabolt csirkemajat 25 dkg margarinban kockakra vagott hagymaval megsutunk.Fuszerezzuk soval,borssal,majorannaval,mustarral(barmivel-izles szerint). Ha kicsit kihult,osszeturmixoljuk.

Majkrem 2:
30 dkg csirkemajat 1 fej hagymaval 10 dkg margarinban megsutunk. Meg melegen belekeverunk 1 fott tojassargajat. Turmixoljuk. Fuszerezzuk soval,borssal,mustarral,reszelt citromhejjel es 2 ek. tejszinnel. Meg egyszer turmixoljuk.

Pastetomnak: Hosszukas sutoformat kibelelunk bacon-csikokkal ugy,hogy a szele lelogjon. Beleontjuk a majkremet,beboritjuk a lelogo bacon-nel es megsutjuk sutoben.

Nagyon finom mindketto,az elso egyszerubb. Ebben tuti nincs tartosito meg sertesborke! Kép

Bailey's: (nagyon sajnalom,hogy nincs ekezet a laptopon,akkor magyarul irnam-igy Beliz,guszta mi?)
3 dl konyak vagy whiskey,4 dl tejszin,2 tubus suritett tej,2 dl feketekave,2 csomag vaniliascukor,2 doboz Danette csokipuding.
Mindent osszekeverni,uvegbe tolteni.Hutoben erlelni par napig. Nekunk nem jott ossze,mire megert volna,mindig megittuk.Kép Szoval szerintem erlelni felesleges,de persze serve chilled,az fontos. Kép
Kb.masfel liter lesz,nem olcso,de olcsobb,mint az eredeti es tuti finom. Sajnos az ajandek whiskey-nk elfogyott,ugyhogy szunetelunk. Kép
szerintem ajandeknak is tok jo,szep uvegben,valamilyen jo kis felirattal ellatva.

Majd irok meg,most Csani olvasni akar.

Inimma
inimma

LauKép
Bocsi, azt hittem felraktam, és mintha ott is lett volna sokáig, Tcis onnan szedte le a naptárhoz...nem lehet, hogy a személyes dolgokat levették??
riffermonica@freemail.hu
Nagyon köszi a képet, várjuk. Jó lenne tudni, mekkora pontosan kinyitva, mert férjuram ragaszkodik a minimum 160*200hoz...

InimmaKép
Minden recept jól hangzik, béjlíztKép megcsináljunk, nekünk van ajándékba kapott black velvetünkKép

VeraKép
Voltál a játszóházban?

Móni

Kép
sunimum

Köszönöm a gyógyulást kívánó szavakat.Mai éjszakánk már egy kicsit jobb volt.Nem köhögöt az orra viszont jól folyik.A doki néni szerint ez nagyon jó mert tisztul a tüdő.Ja és elment a hangja.Valami kicsi még van de nagyon nyekergős.

Tegnap Ágotáék az oviban "szeretet" sütit sütöttek.Reggel felszereltem nyújtófával,kisdeszkával,szaggató formákkal.Vidáman ment az oviba az óvónéni elmondása alapján használta is az eszközöket.
Elhatároztam,hogy a fügöny varrása miatt úgy is kipakolom a varrógépet így hát varrok neki egy kiskötényt.Természetesen Adriennek is mert letépi Ágotáról ha neki nincs.

Hétvégén jön az anyós tehát teljes erővel festjük a házat és takarítom az ablakokat.
Istenem el sem hiszem ha már onnan írok nektek.Remélem január első hetéban már ott lakunk.
Nem tudom,hogy lesz a külön altatás de Ágota már tegnap alkudozott,hogy ő apával én pedig a "piros" szobában Adriennel alszok.A piros szoba a mi hálónk.Remélem sikerül végra megin az urammal aludni.Olyan jó lenne ha legalább éjszakára csak az enyém lehetne.Tudom mi vagyunk hibások amiért ez így alakult de azért....

Karácsonyi készülődésről csak annyit,hogy még sznite senkinek nem vettünk semmi majd a jövő héten belehúzok.Nem tudom mikor de egyszer csak sikerül.A gyereklek kaptak egy -egy új ágyat.Ágota közölte,hogy neki olyan ágyt vegyünk ami az Adrienné volt amikor megszületett.Én erre csak egy rövid választ adtam:-Akkor kellett volna használnod mikor olyan kicsi voltál.Erre szokta mondani,hogy ő még mindíg kicsi baba.
GnéKriszti
gnékriszti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?