Nahát akkor.
Azért volt a nagyon jooooo reggelt, mert lehet, hogy valaki éjjel megszerelte az én kis elromlott fiamat!
Új szisztéma szerint: fürcsi 20:00 körül, szopcsi+elalvás karban, aztán 20:30-21:00 körül felviszem ágyikóba. Éjjel 22:00-kor felébredt, pici cici, nyugtató suttogás, és nem fogjátokelhinni; reggel 7-kor ébredtem arra, hogy Bálint jókedéjüen (milyen "j"??) dumál az ágyában!
Megölelgettem, megdícsértem!
Andris meg azt hitte, hogy 1 óra körül felkeltünk eni. Mondom, nem csak dünnyögött, én meg 2X visszasímogattam. Ennyi!
Hát nem óriási?!?
Amint megemeltük az ágy fej részét, elkezdett javulni a helyzet. Most meg ez történt... csak így is maradjon!
Tegnapi uzsinál még jó, hogy a sütőtök+répa pürét kiporcióztam, különben mindent felfalt colna Életeke! Andrisnak megmutattam, hogy hogyan kell a kanalat Bálcsi szájába tenni, merthogy még most tanuljuk a kanalazás, kaja és nyálnyelés összhangját. Nagyon ügyesek voltak a fiúk!
Pocakfájás csak az uzsi után 1+1/2 órára volt egy kicsi, de egész éjjel semmi!
Cukker
Pontokat köszönöm, mindig jól jönnek! Cserébe 2 nyalánkságos könyvet tudok kölcsönözni!
A terhességem történetét nem írnám le mégegyszer, de a kórházak/ kecskeméti kórház topicban tudsz róla olvasni! Ott írok a szövődményeimről is. Kb a lap közepe táján kezdődik, Syggel, Liolgával beszélgettünk ..
A csasziról hamarosan írok, de éppen most ugrik be a barátnőm, tehát majd csak utána..
Anikó
Szerintem tuti a hason alvás! Bálint még Arni korában felhúzott lábakkal aludt hason, így a hasfájás is enyhébben zajlott, és a szelek is könnyebben jöttek. Arról nem beszélve, h a fejecskéjük oldalra fordul, és az esetlegesen felböfögött maszat zavartalanul kifolyik a szája szegletében..Így nem szuszogja vissza.
Bálcsi a mai napig hason alszik, igaz nálam mindig be van kapcsolva a légzés figyelő!
Pumpa: inzulin pumpára pályáztunk a kezelő orvosommal, mert ugye szinte beállíthatatlan diabeteszes vagyok. Az 1 millába kerülő géphez kértünk OEP támogatást.. Így kb csak 100.000-nek kéne lennie a gépnek, + az infúziós szerelékek, tartozékok.
Na ez a kütyü folyamatosan rajtam lenne, a pocimba szúrva egy ici-pici branül, amin keresztül a nap 24 órájában kapnám az inzulint. Nem kell vele időpontokat tartani, és ha valami baj van, azonnal + inzulint lehet adni (olyan van a kütyüben, ami azonnali hatású), vagy csökkenteni lehet a dózist. Nagyon parányi adagokat lehet vele adni, így pontosan be lehet mérni, hogy melyik napszakban mennyire van szüksége az én szervezetemnek! A lényeg, hogy totál egyénre lehet szabni a th-t.
Kob
Hülye fejjel elfelejtettem visszacsörögni Rád! De amúgy is sikerül sötétedésre hazaérni..
Hát így, hogy beleolvastam a könyvbe, inkább nem olvasnám tovább... Nem erre gondoltam én. Amikor hevesen tiltakoztatok, hogy micsoda borzalom, azért nem reagáltam, mert nem tudtam pontosan a tartalmát. Én azt gondoltam, hogy az alvászavarról szól, és hogy tippeket ad, miért nem alszik a gyermek, és hogy meg lehet tanítani az alvást, magát. Nem gondoltam, hogy az egyedül alvásról szól.. Tényleg idomítás!!! Andris és a kutyák jutottak erről eszembe.
Hát ezeket én sem tudnám megcsinálni Életkével!
Folyr.köv..