Ildi
Nem tudod kilökdösni őket
,ne aggódj...vmennyi meg így is-úgy is kifolyik.Ha nem vagy bizti a dolgodba,annyit tehetsz még,hogy buli után gyertyaállásba mész fel,vagy csak felhúzod a lábaidat háton fekve,hogy egy darabig ne is tudjanak kifolyni.De amennyi kell,annyi biztosan felmegy a méhebe,onnan meg nincs visszaút
Orgazmus nélküli szex:bármilyen furcsa,én anélkül is tudom élvezni a szexet.Szóval nem kifejezetten ez vezérel,hanem maga az együttlét.Na persze az sem rossz,ha befejezeésre kerül így-úgy a dolog,de nekem ezzel semmi gond nem volt.Szóval ha nincs orgazmus,nem jelenti azt,hogy nem jó a szex
!
Kriszta
Nektek is jobbulást,meg olvasom,hogy az oltás betett
.Nekünk úgy tűnik,csak a 2 hós macera mindegyik kölöknél,aztán már semmi gond.Na jó, a 3 éves után Bulcsúnak fájt egy kicsit a karja,de nem volt vészes
.
Tontica
Tényleg,lehet,hogy itt a titok?
Örülök,hogy minden rendben Húgodéknál,így is kellett lennie.Az első megrázkódtatás után lenyugodtak a kedélyek.
Ez már csak ilyen.Az én párom is beparázott,hogy esetleg terhes lehetek,mert Villő nem akart szopizni rendesen,meg egyéb mindenféle jelek,de mégsem...
És azért én ennek most örülök,mert így is rumlis minden napunk,hát még ha megint 3 hónapig hánynék
!
Na,nem osztom az észt,megyek aludni tényleg,ha már mindkét gyermek alszik
Joccakát!
Anyapoc