Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is vagyok,olvasó üzemmódban,mert a kicsi lányom éppen sztrájkol szopi terénKép.Küzdeni kell vele sokszor,hogy egyen,de azért tegnap estére már egész jó volt a helyzetKép.
Ma meg Albertirsára megyünk,szóval nem leszekKép.

Ja,az orgazmushoz:Kriszta jól írta,hogy a méh felszippantja a hímivarsejteket,de orgazmus nélkül is.A hüvely stimulálására kinyílik a méhszáj és a negatív méhűri nyomás szippant mindenképpen, ha van orgazmus,ha nincs.
Hát ige,ha orgazmusfüggő lenne,már lehet,hogy kihalt volna az emberiségKépKép!
Na,bocsi az okoskodásért,már megint nem bírtam magammal!

puszi mindenkinek,jó peteérést,jó akciózást és persze zebrásodást!Kép

Anyapoc

anyapoc

Angyal,Anyapoc
Én a babát szeretnénk topikban írtam,hogy a nő és a férfi együtt történő orgazmusa SEGÍTI a teherbe esést!
Nem írtam,hogy feltétele,mert az nem igaz,hiszen sajnos erőszak áldozatai is teherbe tudnak esniKép
Azt hiszem félreértettetek engem.

KépKép

KépKép
okr

Ezt már több helyen olvastam, hogy a női orgazmus segít beszippantani a spermiumokat, de egyáltalán nem feltétele a teherbeesésnek. (Ezzel szemben a férfi orgazmus......na jó nem folytatom)

Kép

Kép
kamilla306

Kriszta, Kép
SZtem nem értettünk félre, értettük pontosan! Kép És biztos van benne vmi, mert már én is olvastam ilyet...Kép
(No meg olyat is, hogy a szegény sperma küzd a méhösszehúzódás által keltett hullámokkal, amik épp ellene dolgoznak...)

Én azért írtam, hogy nincs köze hozzá, mert eszembe jutott, hogy egyszer másik topicon elkezdtek a lányok azon agyalni, hogy nekik lehet, hogy azért nem megy, mert hogy "kimegyelelőbb"...

Kép Kép

angel37

Na jól van akkor!!Rendben!Kép
Egyébként csak úgy érdekességképp írtam.Kb annyira számíthat,mint a pozíció.KépKép

Nem sokat írogatunk maKép

KépKép

KépKép
okr

Kép

Én vagyok, csak ez előbb nálam elég hiányosan jelent meg a babanet...

Képzeld nincsenek elvonási tünetek a hőmérő miatt! Kép

angel37

Angyal
Nahát,de ügyi vagy!!!!KépÉn még változatlanul függök!!
Mensi elmúl már?Vacsihoz idejében foglalj asztalt!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Alig van idöm jönniKép!!
Teljessen ki estem a képböl,hogy kivel mi van de ha jol láttom még nincs zebraKép!!

Angel!
Nekem se hiányzik a hömérö,söt sokkal jobb nélküle !Akor akciozunk amikor kedvünk van,és nem kell izgulni ,hogy mikor lesz pé!!
Annyira joKép!!

Mindenkinek nagyon drukkolok+++++!!

Már mennem is kell, bocsi hogy nem irtam ,mindenkinek !!!
Millo puszi!!

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Editke! Én is totál kiestem a képből! Kép
Bocsánat lányok, de ilyen keveset tudok jönni, bolondokháza van a melóhelyen! Kép
Ti hogy vagytok?
Képzeljétek, sikerült regisztrálnom a fertility-n, és először 16 cn-re tette a pé-met, aztán ma áttette a 23. napra! Vajon miért tesz ilyet? Nektek van hasonló tapasztalatotok?
Igyekszem visszaolvasni és remélem tudok még jönni! Felteszem a görgém, mondjatok róla vélemény! Előre is köszi és szép estét!Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Timocska!
Ilyet nekem is csinált. Nagyon hosszú volt a múltkuri cikluom, így 13cn-ről kb. 26-ra tette. Nekünk mindkettő jó lett volna, de aztán mikor megjött, akkor visszatette.
Ki érti ezt. Ezért inkább vezess egy másik görbét te is a wunschkinder-en. Ott a múlthavimat 13 cn-re tette.

Nálam változatlanul semmi.
A páfrányok kamuk voltak, mert a hőm nem követte..
OKR
szép a görbéd!
Puszi mindenkinek!
p
pitypalatty

Sziasztok!

Én azt olvastam a Gyereket akarok c. könyvben, hogy az orgazmus a gyerek nemét befolyásolhatja, ugyanis megváltoztatja a ph-t odabent és ez a megváltozott ph kedvez az y kromoszómáju hímivarsejteknek, vagyis nagyobb az esély fiú babára.

Már megint gondjaim vannak a fertility-vel, amikor beléptem nem a szokásos diagramm fogadott, hanem valamit problémázott azon, hogy november 2. óta írtam a hőt. Ha új ciklust kezdek, vagyis ha megjön a mensim, új táblát kell kérni, vagy folytathatom változatlanul?
És légyszi fordítsátok le, hogy mit jelent a következő szöveg:
Note: Stats, DPO count, Special and custom data are only displayed on VIP Member's charts. As part of your trial you have access to this feature.

Some charts show a "triphasic pattern." A triphasic pattern is when your chart shows a second thermal shift, starting around 7-10 days past ovulation. Three or more higher temperatures that are sustained are needed before you can consider the pattern triphasic. Remember, not all triphasic pattern charts result in pregnancy. Likewise, you do not have to have triphasic temperatures to be pregnant. Your BBT is your fertility sign that relates to the hormone progesterone. This is the only sign that can confirm that ovulation actually happened, while all the other signs that you chart only tell you that ovulation may be approaching.

Kép
manka2

Üdv Lányok és Asszonyok, sajnos most robognom kell Kép

Timocska,
jó ez a görbe, bár én hamarbbra tettem volna a pé-t, de majd kiderül...Kép

SZia Editke Kép
igen! Kép

Kriszta,
sztem tegnap letudta magát miklós bácsi, talán ma még csöppen kettőt Kép
Páromnak már szóltam, hogy stip-stop hétfő este Kép a helyet még nem döntöttem el, de mindenképp akarok foglalni! Kép (lehet, hogy különszobát kéne... Kép Kép Kép)

Manka,
most sajnos nem érek rá, de ha addig senki, akkor utána megnézem a szöveget! Kép

angel37

Sziasztok!

Manka
Ennyire jól nem tudok angolul,csak ki tudom esetleg következtetni.

Timocska
Csinál olyat a ferty,hogy máhová rakja a p.é.-t,a hőid alapján.

Angyal
KépAkkor hajrá!!!Kép

Ildi,Editke,Anyapoc,Junko ,Tontica ritkán jöttökKép

Görbém:A ferty ilyen korai időpontra még nem tett p.é.-t.Úgy látszik hat a gyógyi!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Szisztok lányok!

Pörgős volt ez az utóbbi pár nap, bocsi...

Most sem nagyon érek rá, de muszáj kérdeznem valamit...

Reggel sötétben, félálomban megnéztem a hőmérőt, 36.5-öt láttam rajta, de mikor most újra bekapcsoltam 37 volt és mintha olyat írtak volna a tájékoztatójára, hogy megőrzi az utolsó mért adatot... Mit gondoltok?
Nagyon nem mindegy, mert 37-nél már rajzol pé-t a fertility Kép Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Okr

Én ki sem tudom következtetni, úgyhogy mindenképp segítség!

Bali

Az én hőmérőm megörzi az előző adatot pár percig és addig mutatja is, aztán, ha bekapcsolom újra, akkor készen áll a következő mérésre, de én is mindeig félálomban vagyok a méréskor, úgyhogy amit írtam tekintheted semmisnek, amúgy sem mondtam sok értelmesetKép

Kép
manka2

Sziasztok!!
Vagyok, csak tanulok!
Editke!! Végre jelentkeztél!! Közeledtek, úgyh. hajrá akció!! Lakás ügy?? Mi újság?

Kriszti!! Jó lesz a görb. de ez még sztm. a fűrészfog szakasz. Úgyh. ne vedd komolyan a pé-t. Bár ki tudja. Hisz a pg is jó volt!! A bromó ennyire előrehozná a pé-t?? Hallottál erről esetleg v.mit?? Ha tényleg pé. volt akkor 10 nap múlva kell mensi! És csak 24 nap lesz a cikl. Nem túl rövid az??? Ezért gondolom hogy ez még csak fűrészfog szakasz. Remélem volt akció!!!

Timocska! Előbb volt az a pé!! Mint amikorra ez az idióta berakta. Akkor a beágyazódás volt. Nagyon úgy néz ki! Ugye volt akció!!!???

Pitypalatty! Görbét kérünk lécci!

Manka! Nekünk is megvan a könyv. Én is olvastam. Én csak a címére vagyok mérges! HOgy lehet ilyen címet adni, hogy "Gyereket akarok". Ez legtöbbször nem egy emberen múlik hanem kettőn, úgyh. én változtatnám a címét " Gyereket akarunk"-ra. Tuti, hogy szingli az írója! Hát ezek a feminista németek!!! Tőled is lécci egy görbét!!!

Aki ritkábban jön, lécci hozzon már magával görbét mert így nem vagyok képben sosem.

Angel!! Hajrá karácsonyra!! Lesz időtök ágyban melegedni. Mi lesz hétfőn?? Akkor még nem lesz pé-d?? Nem ?? Vagy csak felvezetőnek egy romantiku este???

Bali nálad mi újság? Azon kívül, hogy a hőmérőd rosszalkodik?? Görbe! Görbe!! Kérünk!

Nálam. Valahol a 22 cn körül vagyok maradtam ma is 36.3.-on. Nyákom van dögivel, de semmi szurkálás. Jó lenne a mensi a 31. napon és akkor kezdhetném a closti-mat. Már nagyon várom. Mostmár ne is menjen fel a hő mert akkor még ahhoz számítva 14 nap. Az olyan sok. Remélem megjön az anov. cikl végén is 31 napra! Mi a véleményetek erről??? Ja és ennyit a folliculinumról. Hát nekem absz. nem hatott igaz, h a leggyengébbet vettem.
Vendég

Halihó!
Most van időm kicsit bekukkantani!
Valaki igért nekem "példagörbét"! Kép Ki tud olyat feltenni, ahol minden jól látható?
Picit szóváltásba keveredtem a párocskámmal, mert azt mondta, hogy a foci vb alatt reméli még nem lesz útban a baba! Kép Szerintetek hogy lehet ilyet mondani? Tökre kiakadtam, mert az még barátok közt is fél év!
Mindegy, iszom ezerrel a cickafark teát, meg mérem a hőmet! Kép
Az én hőmérőm nem rögzít semmit, úgyhogy remélem jól látom hajnalban az értékeket! Kép
Angel, Bali, Ildi! Mióta próbálkoztok?
Manka! Mi újság?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Vagyok en csak nincs pofam idedugni a kepem ha nem tudok mindenkinek irni legalabb egy par sort marpedig arra nem mindig van idom.
Szoval akkor most bocsi de nem tudok hosszu, mindenkihez szolo levellel jonni.
/gyerek beteg, vagyis lazas az elozo heti vedooltastol, eppen rakjak be az uj sutomet meg fozolapomat, verik ki a falat/

Timocska: Kép

Ne vedd a szivedre, ezek a ferfiak mar csak ilyenek, mondanak ezt-azt aztan kesobb megbanjak.
Amugy nem tudom miert zavarna be egy terhesseg a foci vb-be?!
Majd akkor lesz nemulass ha mar megszuletett! Kép

Tlidi: Kép

Igazad van, egy babat mindket embernek akarnia kell.
Na eddig tartott, felebredt az en kis pocsosom. Kép

Elso pe-m: /nagy buszken mutatom Kép /

Kép

Nekem nincsenek szamok, meg zold kockak, meg score vagy micsoda, azok hol vannak? Bocsi, hulye vagyok! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tessék Timocska! Itt a mintagörbe( mármint Tonticáé)csak még 11 napig a piros vonal felett kell lennie a hőnek. Azt most képzeld hozzá. De durva ez pont 28 napos lesz. Én is akarok ilyet!!
Vendég

Sziasztok!

Mi újság?

Képzeljétek a szomszédasszony vigyáz a fiamra vagy másfél órát, így elmegeyünk a párommal sétálni... kettesben!!!! Értitek? Kettesben! Kép ide raknék széles vigyort, de nem tudom, hogyan kell!

Timocska!

Karácsony éjjel kezdenénk a próbálkozást, de ... úgy látom, hogy a Mikulás is csatlakozni fog, így tolódik. Eddig információt gyűjtöttem!

Tildi!

Hát most el foglak kényeztetni...! Kép Két görbét is felrakok, mert nem sikerült eldöntenem, hogy a szememnek higyjek (hajnal, félhomály) vagy az újra bekapcsolt hőmérőnek... Hááát...

Tontica!

Igazán gyönyörű a peteérésed, valóban büszke lehetsz rá!!Kép Gratulálok!

Angel! Mizu van, hol is tartunk?

Kriszta!
Visszatérve a sztorira... megbekélt már a család?

jaj, rohannon kell..!
u.i.: orgazmus nélküli fiú babám van...Kép

Livi

bali78

...megint nem megy a melléklet feltöltése...Kép

Livi

bali78

Még valami...

Timocska!

Mennyiben zavarja a párodat a bébi a hasadban a foci vb alatt? Hiszen akkor legalább még nem sír..., nem igaz?Kép

Livi

bali78

Kép

Megint csak bekukKép!!
Ildi!

Még eddig semmit nem tudok mondani,mert volt az értékbecslö ,és B.pesten az okosok döntennek és még nem telefonáltak ,hogy mi van,most várunk!!Elvileg megkapjuk a hitelt,de gyakorlatilag akor hiszem el amikor alá kell majd irni a szerzödést(még Karácsony elött)!!
Köszi a drukkot,de most a lakás valahogy jobban érdekel a babára nem sokat gondolok,talán jobb is igy!!
A hálob a tv már megvettük,mert csak azon tudok elaludni,és a nappaliba a csillártKép!!
De a költözés még messze van!!

Kép

Kép
Vendég

No egy percre beugrottam! Kép

Hol is tartunk? Próbálkozásilag 10. hónapnál, és igeeeen, jövő hét elején közeleg a pé! Kép Én a pé előtti két napban bízom nagyon valamiért (pé napján este már attól tartok lekéssük, de ez nyilván az én hülyeségem), és a hétfő épp ilyen! Kép
Ja, megfogadtam, hogy nem leszünk tenyészcsődör és kancája, és eddig tartottam is! Kép Vagyis ha vmiért nincs kedvünk esélyes napon, akkor nem fogunk... És persze a szex sem csak a gyereknemzést szolgálja! Kép

angel37

Ildi: Kép

Mintagorbe? Kép Koszike, nagyon orulok, hogy legalabb ez normalisan mukodik bennem. Kép
He, en nem kerhetek ilyen ikresitot? Kép
Tenyleg ha valaki direkt ikreket akar es elmegy a dokihoz az ad neki valamit?

Bali: Kép

De jo Nektek! Kép Hasznaljatok ki a gyerekmentesseget. Szeles vigyor: egy kettospontjel : es egy nagy o egymas utan. Kép
Szerintem a homero nem megy fel magatol 37 fokra, na meg nalatok annyira meleg van? Kép Szoval nyugodtan ird be a 37-et. Kép
Nekem is orgazmus nelkuli fiu babam van, sot mivel tudom a nemzes pontos napjat igy azt is tudom, hogy akkor tenyleg nem volt orgazmusom mivel mar a hocipom is tele volt a sok szextol. Kép

Editke: Kép

Nyugi tutti megkapjatok a hitelt, hugomek is 4 honapot vartak ra de vegulis minden ok es van sajat lakasuk. Elhiszem, hogy most csak ez foglalkoztat es ez jo hir igy nem kell idegeskedned babaugyben.

Angyal: Kép

10 honap? Biztos mar nagyon varod, drukkolok neked!!! Kép

Okr: Kép

Ez tenyleg korainak tunik de lehet, hogy majd kesobb atrakja. Amugy en nem ertem nekem miert nem a 12. napra rakta akkor volt a legalacsonyabb. Elmagyarazod? Na, legyszi! Kép

Lanyok segitsetek, nalam miert nincs a dpo, meg a kalendariumba zold potty, meg ezek amik Mankanal? mit csinaltam rosszul vagy nem csinaltam?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Én is vagyok,de már megint betegenKép.Én nem értem,de engem mindig megtalál minden francos vírus,baci..Kép

Kriszta

Én sem értettelek félre orgazmusügyilegKép,lehetséges,hogy segít egyébként a srácoknak,csak azt akartam mondani,hogy az se aggódjon,akinek nincsKép,mert attól még ugye lehet terhes...szóval ki van ez találvaKép...Ja,és nekem mindkét gyermekem anélküliKép!
Lehetséges,hogy ilyen hamar volt peteérésed???Vagy várjunk pár napot,hova teszi a ferty?Kép

Bali

az én digithőmérőm is tárolja az előző hőt,úgyhogy tuti az volt a ajó,azt írd be.Magától hülyeséget úgysem ír ki!

Timocska

Asszem én ígértem neked görbét,itt megtalálod:http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7484&post=650344#POST650344
Ezt a foci dolgot nem értem én sem..KépElég csúnyán hangzik,ennyire nem lehet vki sportfüggő...

Angel

10 hónap???Hűűű,jó sok türelmed van még mindigKép

Ildi

Nagyon drukkolok,hogy hamar megjöjjön és szedhesd a clostyt.De még inkább annak örülnék,ha vmi más történe..Kép

Tontica

Mi újság húgodéknál?
Hőd szuper,remélem marad is fentKép!Tényleg szép a görbédKép.

Editke

Drukk a hitelhezKépMajd fogsz Te tudni aludni tv nélkül is,ha lesz babaKép!

Na megyek,mert elalszok itt ültömbenKép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Tontica
Mi is lázasak vagyunk az oltástólKépDélután 38C volt a kiscsajszi.Étvágya szinte 0Kép
Azért nincs kocka,kalandáriumi zöld pötty,mert már nem vagy VIP-s.Azt csak bizonyos napig lehet ingyé,aztán fizetni kellene érteKép

A p.é.-t azért ide rakta,mert már nem esett a hőm(egyenlőre)hanem megy szépen felfelé.
Amúgy szupi görbéd lett!KépGRatula!

Ildi
Egy másik fórumon olvastam,hogy bromotól a 34-35
napos ciklus lerövidült 28-ra.Úgyhogy elméletileg lehetséges.Bár az is nagy szó,hogy nem kupolás,hanem fűrészfogas a görbémKép
Osztán a kend görbéje,meg hun van??????

Bali
Várjuk a görbéket!!

Manka
Valami olyasmi,hogy a háromfázisú görbén két hőesés látható,az egyik ovulációnál,a másik 7-10 nap múlva.Emlékeztet,hogy a háromfázisú a görbéd
terhes vagy (valószínűleg)A progeszteron hormonról van még valami aztán..........
passz.
Ez sem tutira jó,mert nem igazán tudok én angolul.A férjem szokott segíteni,de ő nincs itthonKép
Egyébként ezeket a szövegeket mindig általánosságban írja,,nem pont rád vonatkozik.

Timocska
Nálunk detto,csak Forma 1-el.Javaslom a videora rögzítést,és éjjeli megnézését a meccsnek.Amíg meg a pocakban lakik,no para.Kép

Angyal
Hát bizony-bizony,nem csak azért vanKépKép
Tetszett a tenyészcsődörös hasonlatKép
Persze ha a vacsi jól van időzítve...vagy esetleg egy villásreggeli?????

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc!
Sajnálom,hogy megbetegedtél!Mi is folyton taknyolunk,mióta bejött a rossz idő!Kép
Jobbulást!!!!!Kép

Hát,jó,ha nem értettetek félre!KépÉn meg nem is tudom,mikor jöhetett össze a mi babucink!Lehet megszállt a szentlélek?Mert akkor nálam sem igen volt orgazmusKép

KépKép

KépKép
okr

Lanyok meg a vegen kiderul hogy mindannyiunk gyereke "orgazmushiany"-ban fogant, akkor lehet, hogy ez a titok? Kép Na, jo hule vagyok. Kép

Anyapoc: Kép

Gyogyuljatok meg minnel elobb, sajna nalunk is ez megy sot gondolom a legtobb kisgyerekesnel, kb. kethetente beteg valaki. Kép
Hugomek megnyugodtak, elmeseltek a szuloknek, azok nagyon orultek a hirnek, mindenki happy, remelem igy is marad!!! Kép

Kriszta: Kép

nalunk is a Forma 1 a nyero meg a motorverseny, a bicikli, a foci stb Kép De a Forma 1 legalabb izgalmas, hogy a bicikliversenyen mit nez? Kép

Manka: Kép

A masik topikba ahova irogatok van egy lany aki most nyelvvizsgazott angolbol ha akarod megkerem ra hogy forditsa le Neked. ok?

KépKép
KépKép
tontica

hogy tudtok ilyen önzetlenek lenni!!??? Lehet, h nekem van rossz felfogásom, de minek sex-elni, ha nem élvezi az ember? Anélkül minek??
Ja és lehet, h ez volt a múlt hónapban a jó görbémnél a hiba, hogy én még utána is el...m, vagy 2* és kilökdöstem a katonákat?? (áh ez biztos hülyeség)
Vendég

Na megasztar szuneteiben idenezegetek. Kép

Ildi: Kép

Szerintem neha engedni is lehet Kép jo Neked! Kép
En neha meg ahhoz is hulla vagyok hogy elaludjak. Kép Szerintem ennek semmi koze ahhoz, hogy osszejon-e vagy sem, ezt most komolyan mondom tutti nem azert nem jott ossze mert Te ketszer is, mondom, jo Neked!!! Kép

Kriszti: Kép

En fiamnak sincs etvagya a normalis kajara bezzeg a banant ugy tomi magaba, olyan edi odamegy az asztalhoz ahol a gyumik vannak es mondja, hogy baaaaan.
Amugy semmi baja csak hoemelkedese van de se kiutes, se kohoges, se lehangoltsag szerencsere, gondolom par nap es elmulik.

Irjatok, hogy a kovetkezo szunetben is irhassak! Kép
Aztan meg a szuletett felesegekeben! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ildi

Nem tudod kilökdösni őketKép,ne aggódj...vmennyi meg így is-úgy is kifolyik.Ha nem vagy bizti a dolgodba,annyit tehetsz még,hogy buli után gyertyaállásba mész fel,vagy csak felhúzod a lábaidat háton fekve,hogy egy darabig ne is tudjanak kifolyni.De amennyi kell,annyi biztosan felmegy a méhebe,onnan meg nincs visszaútKép
Orgazmus nélküli szex:bármilyen furcsa,én anélkül is tudom élvezni a szexet.Szóval nem kifejezetten ez vezérel,hanem maga az együttlét.Na persze az sem rossz,ha befejezeésre kerül így-úgy a dolog,de nekem ezzel semmi gond nem volt.Szóval ha nincs orgazmus,nem jelenti azt,hogy nem jó a szexKépKépKép!

Kriszta

Nektek is jobbulást,meg olvasom,hogy az oltás betettKép.Nekünk úgy tűnik,csak a 2 hós macera mindegyik kölöknél,aztán már semmi gond.Na jó, a 3 éves után Bulcsúnak fájt egy kicsit a karja,de nem volt vészesKép.

Tontica

Tényleg,lehet,hogy itt a titok?KépKép
Örülök,hogy minden rendben Húgodéknál,így is kellett lennie.Az első megrázkódtatás után lenyugodtak a kedélyek.KépEz már csak ilyen.Az én párom is beparázott,hogy esetleg terhes lehetek,mert Villő nem akart szopizni rendesen,meg egyéb mindenféle jelek,de mégsem...KépÉs azért én ennek most örülök,mert így is rumlis minden napunk,hát még ha megint 3 hónapig hánynékKép!

Na,nem osztom az észt,megyek aludni tényleg,ha már mindkét gyermek alszikKép

Joccakát!

Anyapoc

anyapoc

Idi
Ne őrits már meg!Az a jó a sexben,hogy van orgazmus!KépKép
Amúgy én abszolút nem emlékszem volt-e,vagy sem.De gondolom volt.Ált azért,és addig szoktuk csinálni míg nincsKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc
Nálunk csak ez az oltás volt ilyen "lázas".Az eddigieket jól viseltük!

Tontica
Nálunk most a banán sem nyerő.Egy paradicsomos bébiételt,meg némi joghurtot tudtam beletömni ma.még szerencse,hogy az esti meg reggeli tápit megissza.
A Forma 1-et én is szeretem.Nincs is jobb altató szer a monoton zúgásnálKépKép

KépKép

KépKép
okr

Görbét azért nem rakok, mert szégynelletes. Esetleg holnap.
Vendég

Szunet van. Kép

Anyapoc: Kép sokszor nekem is csak az osszebujas a lenyeg mert a tobbihez tul faradt vagok. Kép Na de azert azt nem mondom, hogy nem sokkal jobb orgazmussal a vegen. Szoval mindenkinek igaza van es kesz! Kép

3 honapig hanytal, hu az gaz, en mar hosszu evek ota nem hanytam, meg szerencse, hogy en nem vagyok hanyos fajta, borzalmasan utalom.

Kriszti: Kép

En tisztan emlekszem, hogy akkor amikor babat gyartottunk minden nap tobbszor csinaltuk es mar nem birtam a tempot! Kép
Gyerek elott en is jokat aludtam a motorzugason. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ildi ,ne már!!!!!!!!!!!!!Mi a csuda lenne szégyenletes egy görbén?
Akkor az én 50 napos görbém mi?Csúfság?

KépKép

KépKép
okr

Tontica
Én meg azért nem emlékszem,mert nem gyakran voltunk együtt.Sajna mindketten sokat dolgoztunk.
Mindennap többször!!!!!!Nem is csodálom,hogy nem bírtad.A férjed jó kondiban lehetKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Jóreggelt! Kép
Hogy vagytok?
Hozzászólva a szex témához, nekem is sokszor egy-egy stresszes-hullás nap után csak összebújni van kedvem, mégha az orgazmus nagyon csábító is! Nálunk szerencsére a párom sem szexmániás! Kép
Összefüggés focivb és baba közt: ha egész nap a meccset bámulja, esetleg nem tudna velem dokihoz,uh-ra jönni, amit a világ összes kincséért nem szeretne kihagyni, mert elmondása alapján, ő már akkor is jó apukája akar lenni a gyerekünknek, mikor még a pocakban van! Kép Ez viszont tök aranyos tőle! Kép
Anyapoc! Köszi a görbét, kedves volt tőled, hogy megkerested! Ja, és gyógyulj meg mihamarabb!
Nekem ma kellene megjönni, de semmi jel. Sőt, ma reggel volt a legmagasabb a hőm, 36,8.
Igyekszem többet jönni ma, azt hiszem picit elmúlt a bolondokháza a melóhelyen!

Timi
Kép Kép
timocska

Tontica!
Írtad, hogy nincsenek zöld pöttyök a görbédnél, mint Mankánál. Nekem sincs... Lehet, hogy én is rosszul csinálok valamit? Kép
Csajok! Ha új ciklust kezdek új görbét hogyan kell kezdeni? Vagy hülyeséget kérdezek?

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Timocska!

Nekem is ez volt a kérdésem feljebb, hogy ha megjön a mensim, akkor kezdjek új görbét? és hogy?
Fennt írták a többiek, hogy azért nincs zöld pötty, meg minden, mert az csak egy ideig ingyenes, utána fizetni kell érte, azok a VIP-ek akik fizetnek.

Egyébként ott tartunk, hogy pont bele trafáltunk az ovulációba és az előtte lévő napba, úgyhogy esélyes vagyok, de majd csak 27-én tesztelhetek a fertility szerint, szerinted csinálhatok előbb is tesztet?

Okr

Köszi a fordítást, nekem ennyi elég, ha nem konkrétan rám vonatkoztatva írja a dógait, akkor nem is érdekel. Köszike mág egyszer

Kép
manka2

Manka!
Hányadik napon vagy most?

Timi
Kép Kép
timocska

Jo reggelt!

Megjottek a bolcsis fotok tok jok, bocsi csak ugy orulok neki. Kép

Azert nem egesz honapban minden nap tobbszor am, hanem csak a ciklus kozepen, na meg csak az kene! Kép Abba meg az en "jokondibanlevo" Kép ferjem is belehalna rolam nem is beszelve. Kép
Hogy van a kislanyod? En fiam ma mar tokeletesen rendben van, el is vittem bolcsibe mert rengetek dolgom van.

Szerintem a meccsek alt. du. vagy este vannak, nem? Nem ertek hozza csak gondolom. Majd folveszi, bar tudom az mar nem ugyanaz, nalunk is volt ilyen, hogy forma 1-et felovetelrol nezett, meg a telefont se merte folvenni nehogy valaki elarulja a veget. Kép
Bar en igy vagyok a sorozatokkal, hi-hi Kép
Mar tudod miert nincsenek zold pottyeink? Nem vagyunk VIP-sek, anyam minden a penzert megy! Kép

Manka: de jo!!!! Kép Nagyon drukkolok, komolyan annyira szeretnem ha csikos lennel de azert akkor is fogsz majd irogatni, ugye!? Kép
Mikor kell nagyon szoritani?

Most megyek vasalni mert mar elaraszt a ruhaaradat. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Ismerős! Nekünk is volt már olyan, hogy felvett vmi meccset és hiába tudtam az eredményt, nem szabadott megmondani! Kép
Tök gáz, hogy még ez is pénzért van! De nem gond, van vagy 4 email címem, tudok többször is regisztrálni, ha az egyik lejárna! Kép
De jó, hogy otthon vagy, még akkor is, ha vasalnod kell!

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska
Nem tudsz többször regisztrálni,mert megismeri a gépetKép
A görbédet viszont tudod később is vezetni,csak nincs kalendárium,meg színes pöttyökKép
A ciklust automatikusan elkezdi a program,amint a menstruációhoz beírod ,hogy light ,medium stb...

Tontica
Mi még mindig küzdünk a lázzalKép
Éjszaka is kellett csillapítani.Reggel a magamét már nem is mértem.

KépKép

KépKép
okr

Timocska

7. napon

Kép
manka2

Tontica

Jaj, de aranyos vagy!!!!! Köszönöm szépen!!
A pé utáni 7. napon vagyok, ugyanis pont akkor voltunk együtt a férjecskémmel. Múlt hónapban 25-én jött meg, vagyis pont karácsonykor kellene megjönnie, ha nem jön meg az lesz a legszebb ajándék, ha megjön akkor sem keseredek el.... remélem! A fertility szerint 27-én lehet tesztelnem, de már nagyon izgulok. Korábban nem lehet?

Kép
manka2

Manka
p.é utáni 14.napon már tesztelhetsz nyugodtan.Tehát karácsonyi ajándék simán lehet ebből!!KépKép
Nagyon-nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Igen, szerintem is nagyon jo, hogy itthon lehetek, nem is tudom mi lenne ha dolgoznom kene, meg ennel is jobban futna a lakas. Kép
Elkenyelmesedtem!
Mazlista vagyok ebbol a szempontbol mert a parom fizujabol meg amit a vallalkozasabol meg a mehekbol keres meg tudunk szepen elni es nekem nem kell dogzani,nem is akarok amig a gyereke/i/m eleg nagy/ok/ nem lesz/nek/ (18-20 eves/ek/) Kép Kép Kép
Bar ki tudja lehet, hogy elobb megunom az itthonulest.

Kitartas, nalunk masfel napig tartott! Kép

Nekem annak idejen karacsonykor fogant meg a fiunk, pont azokra a napokra esett a ciklus kozepe. Kép
De jo lenne ha osszejonne Neked!!! Kép Kép Kép De miert is ne jonne ossze? Kép

Na megyek a bolcsibe egyetlen fiamert. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Igen, szerintem is nagyon jo, hogy itthon lehetek, nem is tudom mi lenne ha dolgoznom kene, meg ennel is jobban futna a lakas. Kép
Elkenyelmesedtem!
Mazlista vagyok ebbol a szempontbol mert a parom fizujabol meg amit a vallalkozasabol meg a mehekbol keres meg tudunk szepen elni es nekem nem kell dogzani,nem is akarok amig a gyereke/i/m eleg nagy/ok/ nem lesz/nek/ (18-20 eves/ek/) Kép Kép Kép
Bar ki tudja lehet, hogy elobb megunom az itthonulest.

Kitartas, nalunk masfel napig tartott! Kép

Nekem annak idejen karacsonykor fogant meg a fiunk, pont azokra a napokra esett a ciklus kozepe. Kép
De jo lenne ha osszejonne Neked!!! Kép Kép Kép De miert is ne jonne ossze? Kép

Na megyek a bolcsibe egyetlen fiamert. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?