Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Akkor most nem értem. De a lényeg, hogy ott vannak fent..

nadine81

Nadine! Nőtt a pocid! Felfelé is kerekedik már! A popód pedig szerintem ugyanakkora! Kép
A versike tényleg nagyon szép! Be is fogom írni a naplómba! Kép

KépKép
nicika

<font color="119911"> Nadine,
szépen növöget a pocakod! Kép
Nici,
szerintem szép fátok lesz!
Lyly,
örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden oké Veletek!

Most mennem kell angolra! Majd utána jövök. Megint totál hulla vagyok...</font>
angi79

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!
bocsi, de csak felületesen tudtam visszaolvasni.

Nicika!
Mi a helyzet a táblával? Kell hozzá jelszó? mi a teendőm, írjak e-mailt, vagy, ha ezt olvasod küldesz nekem egy jelszót?

Cory!
Sajnálom a rémvérvételt.

Eszti!
Ngyon ügyi vagy, hogy már megvan Apának az ajándék.
Nekem még sajna nics. Illetve már vettem egy pénztárcát, de magamnak is vettem, becsomagoltam azokat is, erről nem tud. De Õ ma vett nekem valamit, pedig nagyon utál vásárolni. Nekem pedig nincs jó ötletem.
Barkácsolni szeret, de már a létező összes barkácsgépet megvettem neki az évek alatt.
Ha van valami ötletetek, várom.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Ritaa! Küldje egy mailt nekem! pickwicktea@freemail.hu Aztán már küldöm is a jelszót!

KépKép
nicika

Magunkról:
Ma voltam 26.hetes U.h-n.
Minden rendben van!Kép
A BPD:68
a FL: 50 mm.
A lepény a hátsó falon tapad, jó helyen.

Rita
(26+3)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Aludtunk egy óriási nagyotKép
kb. fél egytől.Én 4-kor ébredtem , Olivér fél ötkorKép

Rita, grat. hogy minden rendben vanKép
Nadine, szépen alakul a pocidKép

Tünde, hallottam, hogy a kerepesi kh is elég jó, de inkább maradok a beváltnál.
Azt hiszem választok új szülésznőt, megnézem az enyém kit ajánl, bár van még egy befutó rajta kívül, de úgy érzem, ő is őt fogja ajánlani.
Doki meg jó lesz az ügyeletes is.
Úgyis végig a szülésznő lesz bennt, nem árt, ha őt ismerem jobban.ELvileg 24.-25.-től nincs itthon az orvosom, (30-31 a kiírt dátumom), ha hamarabb megszülök, akkor még itthon is lesz.
Úgyis Olivér születése óta 26 naposak a ciklusaim, lehet, előbb érkezik kis NatasaKép
Levente 1 héttel, Oli 2 nappal előbb született norm.28 napos ciklussal.

Hát, ilyen dilemmáim vannak.De még március tényleg odébb vanKép
Eszter, tényleg én is abban bízok, hogy egy jó orvoshoz kerülök, de azért jobb lenne a megszokott párosKépKép
És nem akarok ismeretlen helyre kerülni, ha már a megszokott emberek nem veszenk körül, akkor a hely legyen ismerősKép

Nicika, szép a fátok.
6ezer pénz nem is olyan sok, Pesten 10-15 ért árulnak fákatKép
Mi még nem vettük meg, amjd jövő héten, nem is tudom mennyi pénzt szánunk rá.Nekünk is legalább 2,5 méteres kéne.Lenne helye az új nappalibanKép
Kép

Ildikó
vas

Vas! Én meg még azt hittem hogy ez a fa drága! Akkor ez nem is drága! Kép

KépKép
nicika

Mamcka! OFF: VAn egy ragasztópisztolyom, amit valahogy mépg sose sikerült igazán használni. Lassan melegszik fel, de ha eljutunk a "csúcsig" és folyékonnyá válik a ragi, akkor is annyira gyorsan hűl ki a kinyomott "lé" - gyakorlatilag ahogy kinyomtam, már meg is keményedett, hogy nem tudok két papírdarabot se összeragasztani. Szerinted mi lehet a baj? a pisztoly vagy a ragasztórúd?

Nekem azt mondta a védőnő (doktor szabadságon egész decemberben!)hogy nyugodtan megetk a 24. és 28. között bármikor, úgyhogy elhalasztom a jövő hétre a cukorvizsgát, egy héten egy "nagy út" elég amostani helyzetben (holnapután ugye tali a nagy Budapesten Kép)

MAjd jövök még, csók mindenkinek
V.

indianyo

Vikó, nekem 26-28 hetet mondtak.
Ma meg is kérdeztem itt a laborban, lesznek 2 ünnep közt, majd akkor megyek.Akkor leszek 27 hetes.POnt ideális leszKép
vas

Ildikó: a Szent Imrében simán szülnék az ügyeletesnél én is, ha úgy adódna. Nagyon jók a dokik. Ha meg lesz választott szülésznőd, akkor tényleg nyugodt lehetsz :9

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na látod, Ildi, erről beszélek. Össze-vissza mondanak mindent mindenhol... Tualjdonképpen egy ráérős kismamának ki is töltik az idejét ilyen remek tanácsokkal, annyit kell utánajárni, hgoy mi is a jó, helyes KépKépKép Ráérek menni később akárhogyis Kép

indianyo

Nadine: nőtt a pocid, és tényleg felfelé isKép
A popódat nem néztemKép

Anita: na jó, akkor már magam sem tudom hol tartokKép
Egyébként nekem a hepatitis B leletem tűnt el, újra kellett kérni. Ha valaki pozitív, akkor Bp-en csak 4 kórházban szülhet. Szerencsére negatív lett!

Rita: én bioszappant, fürdősót, különleges fotópapírt vettem a férjemnek (eddig).
Örülök, hogy minden rendben a babával, szépen növöget Neked is!

Ildi: én is maradtam a dokimnál, pedig elment Vácról, szerintem is úgy dönts, ahogy a legbiztonságosabb számodra! Az új szülésznő nem tud dokit ajánlani, vagy már nem is akarsz dokit fogadni? Bízol benne, hogy előbb szülsz?

Lyly: várunk pénteken!

Nyúlanyó: nem értem, hogy miért számítasz cukorbetegnek?! Nekem a múltkor a 120 perces 7,9 lett. most 5,5, egyikre sem mondtak semmi rosszat!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory, én is így vagyok vele.Kép
Ha lesz új szülésznőm, akkor tényleg nem is izgulok.Õt meg szülésig úgyis megismeremKép

Vikó, rá is érsz még menni.
Úgyis kb. egyidősek vagyunk, én is kari után megyekKép
vas

Ja, és nekem is azt mondták, hogy a Szent Imrében minden szülésznő nagyon remek, és egészséges természetes szülésnél úgyis az a lényeg... de a doktornénim (aki nem tud bevállalni a sok szülés miatt) azt ajánlotta, hogy ne keresgéljek orvost, mert az ügyeletes dokik is jók lesznek ebben a kórházban, nem kell aggódni. - No, ezt még akkor mondta, amikor nem tudtunk, hogy mi a baj a placentával, szóval majd még januárban érdeklődöm nála... viszont a védőnéni szerint az a gyakorlat, hogy a méhlepény az idő előrehaladtával feljebb csúszik, úgyhogy lehet, hogy mégis én is majd az ügyeletesnél tudok Kép No ezt a kisregényt csak azért írtam, hogy több forrásból is kapjál egy kis megerősítéstKép Ne aggódj, ha otthonos a hely, akkor úgyis minden könnyebben megy Kép Ja, barátném a 4. gyerekekét most szeptemberben szülte ott, és mire a doktor megérkezett volna, a gyerek már bőven a mama mellén pihegett, de még a szülésznő is csak arra tudott odaérni, hogy az álló helyzetben vajúdó mamából éppen kicsusszanni akaró babónál segédkezzen, annyira gyorsan mentek a dolgok -igaz, előtte egy másfél órás streptococcus baci miatti infúziót kellett a mamába nyomni, hogy nehogy a babára is átterjedjen, de aztán már nem is volt megállás Kép

Most ittam fincsi meleg tejeskávét, meg is indult a pennám rendesen KépKépKép

indianyo

He-he, februárban tesztelem, milyen a Szt. Imrében ügyeleten szülni Kép
Ennél sokkal pocsékabb okból már sikeredett beesnem oda, és osztályon felül rendesek és segítőkészek voltak. No jó, dr. Lovas beszólt egy lightosat, de tőle én nem várok mást...

(És hogy miért vagyok eltűnve - mert max 24 óránként bírok ránézni a topikra, és annyit írtok, hogy nem bírom követni - nehéz a netmentes helyen dolgozó kismamákok élete Kép)

Borcsa 30+1

Borcsa
KépKépKép
borsts

Vikó!
Nem is tudom mit mondjak a helyzetetekre. Nekem az is elég volt, hogy a férjem hónapokig kijárt manchesterbe meg londonba. Igaz legtöbbet egyszerre 3 hónapot volt kinn. És persze nem volt még baba.

Nadine!
Nekem először 14 hetesen a kórházban hallgatóztak, mert a nővérkék nem tudták, hogy mi van velem. A védőnéni a múlt héten, vagyis a 23. héten.
UH-val a 12. héten a kórházban hallgatóztunk és az meg is van videón!

Bettiflame!
Én benne vagyok az együttes látogatásban! Legközelebb a két ünnep között megyek dokihoz és nála ki vannak téve a témák meg a dátumok, meg, hogy ki tartja. Akkor fel tudom írni!

Esztipeszti!
Nekem reggel a villamoson át akarta adni egy fiatal a helyet, illetve elvette a táskáját, hogy elférjek. De egy megállóért nem akartam leülni. Erre egy öregasszony majd fellökött, leült egy másik szabad helyre, és beszólt a fiatal gyereknek, hogy igazán lehetne annyira kulturált, hogy átadja nekem a helyet. Szegény égett, mint a rongy, én meg magyaráztam, hogy már csak egy megálló és már megbeszéltük, hogy nem ülök le. Aztán a néni annyira erősködött, hogy mégis leültem.

Egyébként nekem holnap 11 és 1 között kell menni az eredményért. A legtovább az hepatitis tartott, mert az AFP is meglett 6 napra. A hepatitis is a levétel utáni 2. napra van dátumozva, de csak bő egy héttel később kapta meg a védőnő.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Kösz csajok az aggódást.Tényleg nem is izgulok már.Maradok a helynél inkább,új szülésznővel(számomra az a nagyobb biztonság), doki meg lesz, aki lesz.
Aztán lehet, hogy mind a kettő itthon leszKép
Tényleg a szt. imrében csak jó orvoskról hallaniKép
Meg aztán harmadik gyerek, lehet pitty-potty kijönKépKépKép
Kép
vas

Megvan a vérképem, és minden oké Kép Megnyugodtam Kép

Ildikó: én alapvetően 4,5 éve úgy kerestem kórházat, hogy olyan legyen, ahol simán merek szülni az ügyeletesnél. Mert hát a dokinak is lehet vakbélgyulladása az utolsó pillanatban vagy akármi, előre nem látható dolgo, ami miatt nem tud bejönni. De amiket hallottam a kórházról, megnyugtatott. Meg hát én is itt születtem anno az ügyeletesnél Kép

cory
Budapest

Hajrá lyányok! Azért ez a hármasal kezdőd kétjegyű szám, amiben már sokan vagytok, szépen hangzik... onanntól már gyorsan telnek a napok Kép

Még egy barkácskérdésem van mindenkihez: hol lehet patentoló szerkentyűt és patentot hozzá kapni? Varrnék én rugit a csemetének, de gombolással őrület, meg ki szeret gomblyukat varrni Kép Viszont patenttal még sose volt dolgom. Majd pénteken talira menet benézünk Eszterrel egy pecsvörkboltba, hátha ott, de ha nem, akkor? Szóval adjatok nekem tanácsot, lyányok! Ja, gomblyukazásnál már csak cippzárt varrni utálok jobban Kép

indianyo

Sziasztok!
Én is voltam ma dokinál. Hát most már ő is úgy látja, hogy december végére várhatók a babák. Bár a méhszájam zárt, de teljesen megrövidült a méhnyak, az "A" baba feje beállt a szülőcsatornába, "B" viszont haránt fekszik a bordáim alatt. A ctg enyhe fájásokat is mutatott. Egyébként, ha karácsony után születnének meg a manók, már a 37. hétbe lépve nem kell semmitől sem tartanunk (mondta az orvosom). Most nem ígérem, hogy visszaolvasok, mert nagyon sokat ültem a klinikán a kifejezetten kényelmetlen padon, inkább pihizek egy kicsit.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Hű, Cory, ez aztán gyorsan ment! de jó...

indianyo

Cory: akkor ez letudvaKépKépKépKép

Bori: tovább drukkolunk, hogy december végéig bent maradjanak!! Ilyenkor gondolom minden nap számít! Aztán lehet, hogy átcsúszik a dolog januárra?

Ildi: pont erre gondoltam, hogy a 3. gyerkőccel lehet, hogy épp beérsz a kórházbaKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Bori,
pihizz is szépen! Akkor lányok már startra készen. Kép De azért várják meg a 37. hetet!!! Drukkolok Nektek ezerrel!!!!
Cory,
gratula a jó vérképhez!
Ritaa,
még én se vettem semmit férjecskémnek. Õ is barkácsolni szeret, de neki is megvan mindene. Kép
Eszti,
Te meg tényleg ügyi vagy, hogy beszerezted az ajándékát. Az mindig jó, ha a pasik főzöcskéznek. Én azt hiszem koncertjegyeket veszek neki. A koncert még soká lesz, de muszáj megvennem, mert elfogynak majd a jegyek.</font>
angi79

Nicika: megnéztem a táblát, de szerintem én ma 31+6 vagyok és nem 32+6!
vagy hülye vagyok?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Te 31+6 vagy, ha én 31+5. hisz csak egy nap van köztünk.
angi79

Csajok, nem tom, mi lelt engem, de egy óra alatt megittam egy liter tejet, és még mindig kívánok....Kép

Istvános lányok, voltam előadáson. Január 4-én lesz a következő. A mostani nekem már nem volt új, mert tornán is ezt csináljuk: relaxáció és légzés vajúdás és kitolás alatt. Amúgy jó volt. Szóval január első szerdáján folyt. köv. Már várom. Kép

Eszti
30+0
Vendég

Tünde és Angi! Valamit elgépelhettem, már javítom is! Bocsika!

KépKép
nicika

Mai poci képek:

Kép

Kép

a csíkok azért ott figyelnekKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Hatalmas nagy már a pocid! Látom a köldököd sem bírta a gyűrődést és kiáll! Már az enyém is ellaposodott, pedig jó mély köldököm van! A csíkok meg alig látszanak a pocidon!

KépKép
nicika

Hú Tünde!
Igazán nagy már a pocid.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="119911"> Tünde,
nem is látszanak a csíkok! Kép Szép nagy! Kép
Eszti,
igyad csak azt a tejet, de azért ne túl sokat. Következő előadáson mi lesz a téma? Nálunk a császármetszés.</font>
angi79

Sziasztok!
Én is írtam hétfőn és nincs sehol.

Vok
Ezért nem láttad hogy melyiket kértem. Nem is tudom mi lett, volna ha nem hívsz.
Jobbulást a párodnak ,és próbálj jönni pénteken.

Eszti gratula a 30-hoz!!!! Én Szenteste fogom tölteni a 30.hetet.

Angi
Vigyázz magatokra.

Cory
Hát lehet hogy neki ugrottam volna a néninek. Remélem már nem fáj.

Nadine
Én az Avont használom a hasamra eddig jó.
A cicimet is ezzel kentem az elején, a bimbót persze nem ,de nekem nagyon viszketett és kiszáradt tőle .Most nem kenem semmivel és nincs vele semmi baj.
Fürdés: én ez miatt kerültem kórházba az elején vérzéssel ,mert melegvízbe ültem. Azóta eszembe nem jut ,hogy fürödjek,. Így marad a zuhany amit nagyon utálok. De a fürdés szerintem az elején vészes csak, én úgy megijedtem,hogy 10 lóval se ültetnének be a kádba.

Annácska
Remélem már nem szédülsz . Hogy állsz a kötéssel?

Szépek a pocak képek.
Zsu a tied meg hatalmas nagyon tűni.

Ildi
Szerintem nem rossz Kistarcsa, de dönteni neked kell.
Eladtad a kocsit?

Tünde
Azt hiszem hízásba én fogok nyerni mert már 12 kilónál járok.

Anita
Van egy tippem hogy mit csinálj,hogy sétálás közben ne szakadjon le a hasad. Én is így voltam ,de mióta használom ezt a hasfogót vagy nem tudom mi a rendes neve ,nagyon jól bírom. Csak éjjel nem használom,ezt érzem is amikor kimászok pisilni, majd szétszakadok. Majd lefényképezem és felrakom az árát nem tudom mert én kaptam ,de biztos nem olcsó,de megéri.

Pénteken én is megyek talira.

Ja voltam pénteken a kórházba pisilni, és a bacik ki vannak nyírva. Minden oké!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek
Babetta És Levi 28+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mi is csináltunk ma pociképet:

Kép
Kép

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Kép

Anita
Ez lenne az.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Rita: Látom Neked is már felfelé terpeszkedik a drága! Nekem már a torkom rugdossaKép

Babetta: Dorinával 25kg körül híztam, ezt nem haladod túl, az tuti!Kép Most hagylak nyerniKép

Nicika: hát igen, a köldököm már rég kiáll, lassan akasztani is lehet rá valamit!

T. 31+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: Tök jó az a haskötő, láttam ilyet a Brendonban, azt hiszem 6 v. 8 ezer lehetettKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Itt lehet olcsón fehérneműt rendelni:

http://www.bambino.hu/index.php?m=kismamafehernemu

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Hellóka!

Csak nem mi vagyunk ismét az elsők? Kép Megint ébren vagyunk... Ég nagyon a gyomrom...

Nyúlanyó: gratula a jó cukorhoz! Nálunk is ilyen komolyan veszik a cukrot: azért ismételték meg mindenképpen nekem + nem egy ismerősömet fektettek be a patológiára cukorprofilra... De nagyon ügyi vagy,hogy így vigyázol!

Nicika: Szép lesz a fátok! Nekünk is ilyen szép (2,4m) Normandfenyő lesz! Épp tegnap hozta Apa, de be van hálózva, így nem láttam..., de biztos szép!

Nadine: Szépen növöget a pocid! Nem is írtam, én Milupás krémet használok a hasamra Eszti és Angi javaslatára! Nagyon tuti, persze bimbikét kerülömKép

Bori: Vhol tök jó,hogy már útra készen a lányok, de szorítok én is,hogy legalább dec.végéig, vagy inkább jan.elejéig még bírják!

Angi: Milyen koncertre küldöd a kispapát?Kép Még annyival odébb van? Akkor egyedül megy szegény?Kép
Jobban vagy, nincs semmi baj?

Eszti: Örülök,hogy jó volt az előadás! Egészségedre a tejcsit! Az jó a kalcium miattKép

Rita: Te is szépen elkezdtél kerekedni! Csini a pocidKép

Tünde: Szép nagy már a hasid! Csíkok tényleg nem látszanak! Nekem van,hogy kidudorodik a köldököm,ha a bébim úgy fekszik, de van,hogy csak simán egyvonalban a hasammal... Pedig nekem is jó mély Nici!Kép
Tök jó a link! Látod Eszti, itt is kb. 9000-től van kókuszmatrac...Kép

Babetta: Köszi a képet, ilyenre gondoltam, ahogy írtad! Sőt, már gondolkodtam is rajta,hogy venni kellene egyet! Holnap meg is nézetm! Akkor szerinted annyi lehet, hogy kicsinek mutatkozó fiaink súlya húzza lefelé a hasit, vagy vmi ilyesmi?Kép Nagyon nem bánnám, mert azon lehet segíteni. De egyre jobban izgulok, nem -e rövidültem tovább... Már mindjárt megtudom !(kb. 12 óra)
És legalább így kaptunk pociképet megint tőled! Hát, szép nagy lakija van LevikénekKép A 12 kg meg egyáltalán nem látszik rajtad!

Na, megyek, visszadőlökKép Azt hiszem, írtam egy kis olvasnivalót megint Nektek így reggelreKép

Szép napot!

Anita (29+5)

Ui.: Már egyszer megnéztem a nézetet, jó kis mosolygós lett! Főleg ahhoz képest,hogy hajnal van, és már vagy 20 perce pötyögök!

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911">Jó reggelt!
Anita,
én vagyok a második korán kelő! Kép
Köszi szépen, már jól vagyok. A koncertre ketten megyünk majd és Robbie Williams lesz, júliusban. Egyedül azért nem küldeném el. Kép
Ritaa,
szépen alakul a pocakod! Csini vagy!
Babetta,
örülök, hogy a bacik megszüntek! Jó ez a bugyesz. Mi Esztipesztivel egy hafogó övet láttunk a Mega Toysban. De ez tuti lehet! Kép És tényleg nem látszik a 12 plussz.
Tünde,
köszi a linket. Egyébként az én lányom is nagyon fent kalimpál már, konkrétan a jobb oldali bordáimmal játszik és azokat szépen le is zsibbasztja. A gyomrodat is nyomja? Nekem nem, de étvágyam nem nagyon van mostanában. De gondolom ez még visszajön. Kép

Puszi:
Angi 31+6</font>
angi79

Jó reggelt, én meg a 3. (ha valaki be nem előz)

Angi, szinte tudtam, hogy RW-r mentek. Kép
Anita, valóban, kókuszmatrac 9000-ért. A Minimanóban néztem múltkor, ott 12-től kezdődik....Kép
Babetta, biztos nagyon kényi ez a hasfogó. Látszik, hogy jó lehet a hasnak, és tehermentesíti a hátat.
Rita, Tünde, szép a pocitok. Tünde, te már nagyon haladsz a vége felé.

Na de ma megyek Borihoz, megvarrjuk a játszószőnyegemet. Megnézem a hatalmas pociját, és a csodamézeseit. Kép

Ja, én meg 2-4ig voltam fent, kisfiam olyan mozgásokat gyakorolt, amiket még soha. Kezével, lábával egyszerre, mindenhol, erőseket, sorozatokat gyártott. És azért mondom, hogy gyakorolt, mert mindig előről kezdte ugyanazt a mozdulatsort.......imádom. Kép Kép

Eszti
30+1
Vendég

Ja, Angi, a következő előadás téma a fájdalomcsillapítás és ennek lehetőségei lesznek. Pont a dokim tartja, de amúgy is kíváncsi vagyok.
Vendég

Sziasztok!

Már nem aludtam visszaKép

Mostanában mindig a gyomrommal focizik Manóci, szerintem ezért ég ennyire... Jobb oldalamra (apa felé)meg nem fordulhatok, mert akkor balhé vanKép

Angi: biztos voltam benne,hogy nem enged a férjed egyedülKép Júliusban meg már simán elmehettek Lidikétől egy kis koncertreKép Örülök,hogy jobban vagy! Azért mindig csipegess vmit,mégha nincs is nagyon étvágyad, nehogy megint rosszul legyél!

Eszti: akkor ma kész lesz a játszószőnyeg? Nagyon kíváncsi vagyok! Ha majd tudod, muti meg!Kép Fú, akkor Bencus is formában vanKép A következő előadásotok témája is frankó, majd mesélj!

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Eszti,
jó alkotást és dumcsizást Borinál! Nem semmi a kisfiad ezekkel a mozgásokkal. Kép
Anita,
a gyomorégés rossz lehet. Szedsz Rennie tablettát? Ismerős ez az apa fele nem tudok fordulni dolog. Csak nálunk a jobb oldal pont a nyerő és csak néha szabad a bal oldalamon feküdni. A kis főnökök.</font> Kép
angi79

Nem szedek Rennie-t! Hallottam, hogy ezt lehetne, de nekem régebben sem ért semmit... Lehet, azért kipróbálom!
Igen, régen nálunk is apa balra volt tőlem, csak már egyszer helyet cseréltünk, mióta Botit várjukKép Lehet, vissza kellene cserélnünk a helyet?Kép Szegényke, annyira jól bírja a hülyeségeimet... Akkor már Lidike is uralkodik... Most már ez leszKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita: a gyomorégésre nekem a maalox jött be. Kitartás! Kép

cory 27+0 Kép

cory
Budapest

Angi, amúgy én is szerettem volna RW-re menni, de én nem mertem venni jegyet...... Kép Már a múltkor is jó lett volna, de akkor esély sem volt jegyvételre.
Vendég

Köszi CoryKép Kerek 27? Gratula!!! Karod hogy van?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tényleg csajok, hol lesztek Szilveszterkor??

Nicika, amúgy a fenyő tényleg gyönyörű, és nem drága, legalább is a pesti árakhoz képest.
Vendég

Anita: köszi Kép Karom most már jobb, de még érzékeny. Főleg a csuklóm Kép

Eszti: mi itthon fogunk üldögélni öregesen Kép

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?