Hellóka!
Csak nem mi vagyunk ismét az elsők?
Megint ébren vagyunk... Ég nagyon a gyomrom...
Nyúlanyó: gratula a jó cukorhoz! Nálunk is ilyen komolyan veszik a cukrot: azért ismételték meg mindenképpen nekem + nem egy ismerősömet fektettek be a patológiára cukorprofilra... De nagyon ügyi vagy,hogy így vigyázol!
Nicika: Szép lesz a fátok! Nekünk is ilyen szép (2,4m) Normandfenyő lesz! Épp tegnap hozta Apa, de be van hálózva, így nem láttam..., de biztos szép!
Nadine: Szépen növöget a pocid! Nem is írtam, én Milupás krémet használok a hasamra Eszti és Angi javaslatára! Nagyon tuti, persze bimbikét kerülöm
Bori: Vhol tök jó,hogy már útra készen a lányok, de szorítok én is,hogy legalább dec.végéig, vagy inkább jan.elejéig még bírják!
Angi: Milyen koncertre küldöd a kispapát?
Még annyival odébb van? Akkor egyedül megy szegény?
Jobban vagy, nincs semmi baj?
Eszti: Örülök,hogy jó volt az előadás! Egészségedre a tejcsit! Az jó a kalcium miatt
Rita: Te is szépen elkezdtél kerekedni! Csini a pocid
Tünde: Szép nagy már a hasid! Csíkok tényleg nem látszanak! Nekem van,hogy kidudorodik a köldököm,ha a bébim úgy fekszik, de van,hogy csak simán egyvonalban a hasammal... Pedig nekem is jó mély Nici!
Tök jó a link! Látod Eszti, itt is kb. 9000-től van kókuszmatrac...
Babetta: Köszi a képet, ilyenre gondoltam, ahogy írtad! Sőt, már gondolkodtam is rajta,hogy venni kellene egyet! Holnap meg is nézetm! Akkor szerinted annyi lehet, hogy kicsinek mutatkozó fiaink súlya húzza lefelé a hasit, vagy vmi ilyesmi?
Nagyon nem bánnám, mert azon lehet segíteni. De egyre jobban izgulok, nem -e rövidültem tovább... Már mindjárt megtudom !(kb. 12 óra)
És legalább így kaptunk pociképet megint tőled! Hát, szép nagy lakija van Levikének
A 12 kg meg egyáltalán nem látszik rajtad!
Na, megyek, visszadőlök
Azt hiszem, írtam egy kis olvasnivalót megint Nektek így reggelre
Szép napot!
Anita (29+5)
Ui.: Már egyszer megnéztem a nézetet, jó kis mosolygós lett! Főleg ahhoz képest,hogy hajnal van, és már vagy 20 perce pötyögök!