Sziasztok,
Krisz,
a fa
100 db volt, és már eggel 6-tól sorban álltak. Így, az én férjem, aki 1-kor indult el itthonról, már nem járt szerencsével.
Viszont, ma a Vámospércsi úton vettünk Normand fenyőt, olyan 1,5 méter magas lehet, és 3000 ft volt. Sztem érdemes szétnézni, a nagyok, amik pl Era nappalijába lennének jók
5000 ftosak.
Era,
milyen lett a kenyér? Hozz tésztát, oké
Nekem is van itthon egy adag, még lehet, csinálok egy másikat is.
Pancsika,
orvosválasztás, kórházválasztás nem olyan könnyű, először is, azt kell eldöntened, hogy te mit szeretnél, milyen körülmények között szülni, utána hogy szeretnéd eltölteni a 4 napot a kórházban. Gyerekkel állandón, vagy szoptatósan. Ha ezt eldöntötted, akkor már ki tudod választani az intézményt. Aztán jön a doki, milyen is legyen, férfi, nő, fiatal, öreg, mennyit szánsz rá, van-e igényed arra, hogy magánrendelésre járj, ahol nem kell várni, név szerint ismernek, kedvesek, csinálják az uht is, persze, nem ingyen ( olyan 4-5000 ft a magánrendeléseken egy vizit) Szülésért ennek az orvosnak általában a 10xesét illik adni, persze, lehet többet is
Vagy jó a normál Tb rendelés, ahol ugye, ismerjük a viszonyokat.
Szeretnél-e szülésznőt, milyen legyen mégis az orvos, nagyon kedves, vagy korrekt, határozott, stb. Egy embert kiemelni egyáltalán nem is tudnék.
Nálem fontos szempont lenne az is, hogy általában mennyit kell várni egy dokira. Tapasztalatból láttam, hogy volt, aki 3-4 órákat is várt. Az én véleményem az, hogy nincs olyan jó doki, akire megérné ennyit várni
Kismama nadrágom nekem van 2, de most kölcsönben van, ha gondolod, vissza tudom kérni, már megszült az anyuka
Én 180 cm vagyok, és 70 kg, ilyen a gatya is
Mindkettőt a Rákóczi utcai Brumiban vettem.
Övterelőm, az nem volt, de sztem a Brendonban a Malomparkban tuti, hogy kapsz.
Enci,
kár, hogy nem tudtok jönni
Ha a klinikára mész UHra, és nincs ismerősöd, akkor nehogy odamenjetek 8-ra. Ha 10 után mentek, sztem az is bőven elegendő. Ja, és lehet, hogy nem is lehet rögtö9n oda menni, ha nincs semmilyen papírod, hanem, akkor előtte a kartonozóba, majd ambulanciára, de ebben nem vagyok 100%, csak nagy a gyanúm
Ditke,
oké, majd jövőre
most megyek, megvesztek a fiúk, Imi nem is aludt semmit
ja, és persze, egyedül vagyok estére
manóka