Sziasztok
Kzsuzsa
En nem kemenyedtem,de szedtem a MagneB6-ot eloszor jo volta hanyingerre,aztan meg labzsibbadasomra is a kalcium pezsgovel egyutt
Szerintem sem befolyasolja az Elvit,Materna a baba sulyat,inkabb sok folosleges edesseg.En vegig szedtem az elevitet aztan Alex 3100 gramm lett.
Cici ugyben mindenkinek az a rossz ami eppen van,nekem 70 B,de terhesen max 70 c volt
Ja es a gaz hogy szopi utan meg kisebb lett
,logni nem log,mert azert akkora nincs....
Szoritopk hogy sikeruljon a szopi,mert elhatazoni konnyi hogy nem fog idegesiteni ha nem ugy sikerul,aztan amikor anyakent ott allsz es siro gyerekkel akkor az mar mas szitu,de remelem nem fogod atelni,szivbol kivanom
Dori
Drukk neked mara a plasztikaihoz,aztan beszamoltk erunk,mit donottel
Te az en emberem vagy
Tutod szopi ugyben egyetertek,nekem is eltartott 2 het idegbetegsegig amig rajottem jobb ha en nem sirok es a baba tapit eszik mint hogy elrontsam ezeket a visszahozhatatlan napokat egyutt.Bar eroltettem tovabbra is 6 honapig,de mindig kapott potlast,mert mashogy nem ment.Csak beletorodni volt kicsit nehez.
De konnyen itelkezik akinek minden siman ment,es igazad van a Kismama meg partner ebben,en sem olvasom mar(bar elarulom hogy a mi cegunk papirjara nyomjak
)
Kcsilla
Erdekes en olyat nem ismerek aki nem akart szoptatani es volt teje,vagy biztos van par ilyen egyszeru lelek,de nehogy bebizonyitsa mar hogy ejjel jobb felkelni tapit kesziteni uvolto gyerek mellett,mint racsatlakoztatni a cicire es kesz. Ugyhogy mendemondakra nem adok,szerintem nagyon ritka a ki nem akar szoptatni,tobb az aki akar aztan nem jon ossze.Es nem igaz hogy nincs kotottseg,mert mindig en etettem a gyereket uvegbol is,csak akkor voltam nyugodt ha ez igy ment.
Katus
Hogy vagytok? Tanulas hogy megy?Jaj legyen igazad hogy a masodiknal minden egyszerubb
Kataa