Mino
Én nem ismerem a történeted, elmondanád? Mi volt Bálcsival?
Köszi a könyvet, szívesen venném, lemásolnám. Amúgy a sütésben az a rossz, hogy a gyógyszertárban készítik az édesítőszert, és nem mindig ugyanaz az íze. De ezt biztos te is tudod akkor. Amúgy van már néhány bevált édesség, a férjem készíti őket. Egyszer vettünk somlóit a Delikátban a McDonalds melett, és úgy láttuk, hogy édesítőszerrel csinálták. Ott a legfinibb szerintem.
Milyen pumpát vettél? Vannak szövődményeid? Férjemnek még szerencsére eddig nincsenek. Sok minden befolyásolja a cukrát, akár egy megfázás is, ha gyulladásban van a szervezete.
Vajúdásnál nekem is a derékfájás volt a legrosszabb. Az is csak akkor fájt, ha jött a doki vizsgálni, és a hátamra kellett fordulni. Lehet, hogy engem is tágított? Amikor kézzel vizsgált, nagyon fájt. A fájásokra már alig emlékszem, a végén olyan fáradt voltam, hogy elaludtam kettő között. Én nem tudtam soha, hogy hánypercesek a fájásaim. Mondták, hogy figyeljem már az órát, de én képtelen voltam a kettőt elválasztani, annyira egybefolytak. Majd biztos az órát nézem, amikor görcsölök, én inkább a levegővételre figyeltem.
Syg
Nekem dél körül repesztettek burkot, és éjfélkor vették ki Bencét. Ez elég sok idő szerintem is. Velem könnyű dolguk volt, mert mindent némán tűrtem.
Az én férjemnek is folyton az utazáson jár az esze. Most télen is mentünk volna valahova, ha nem lennék pocakos. Most kapott üdülési csekket, egy évig használható fel, azt kell majd elkölteni, szerintem Mallorkára nem érvényes.
Bepa
Én nem írtam alá semmit csaszi előtt. Vagy nem voltam már magamnál, és nem emlékszek? Hm
Annyira fura volt, hogy amikor felébredtem már nem volt pocakom. Így utólag, hogy minden rendben ment, nem is bánom a császárt.
Lina
Nagyon kíváncsi vagyok 15-ére