Új privát üzeneted érkezett!

Leona
Nagyon-nagyon sajnálom!Kép
Én mennék a helyedben a műtétre.Nem vészes,és segíthet.Így lehet, hogy valami miatt,amin lehet segíteni feleslegesen mennek a lehetőségek.

Nekem szerencsére megjött!Minek nemtudokmost örülni?!
Na de ez van.A kis fagyi babáim tartják a lelket bennem.
Ma már sokkal könnyebb 3-4 órátis kibirok sírás nélkül.

Edina
dedina

Leona Kép, de én is amellett vagyok, hogy a lapar csak segíthet és ki lehet bírni. Ha lesz erőd, vágj bele.

Fanni! Nekünk 3 hónapot mondott az orvos, addig tartózkodjak a teherbeeséstől. Mi csak úgy természetesen védekeztünk, nem estem volna kétségbe akkor sem, ha netalán véletlenül összejött volnaKép

Unique! Zsebike! Igen, muszáj mennem, bár azért vannak kétségeim, de nem lehet semmi baj. Párizsba megyünk, nem kirándulás, hanem munkaügy.

Az éjjel alig aludtam, anniyra beparáztam a repülés miatt, de ma már mondhatni megnyugodtam. Nem hiszitek el, de 4 orvos isemrőst kérdeztem meg, és mind azt mondta, hogy az a gáz, ha alul tapad a lepény és nem ha elöl. Nekem szerencsére nem alul van, így semmivel nem kockázatossab ez a rövid repülőút egy hosszab autózástól. Vigyek Magne B-t, de ha eddig nem véreztem és görcsöltem, akkor menjek nyugodtan. KRISZTA! Te mit mondasz? De tényleg nincs semmi panaszom szerencsére, jól vagyok és a babám is fészkelődik Kép
Ma még tudlak olvasni titeket, aztán csak majd' egy hét múlva.

Stella, szépek a nevek!

Még jövök
reno
20+4
renoka

Leona, fel a fejjel... pár nap, és jobb lesz kicsivel. De kérlek, a lapart ne hagyd ki. László dokinak arany keze van ebben (bár lehet, nem mindenki osztja a véleményem), de nálam bizonyított. Tök felesleges úgy futni felesleges köröket, hogy közben nem zársz ki esetleg valami bagatell dolgot! És nem nagy cucc a lapar, nekem már kétszer volt, és tudom, hogy nem kell félni tőle, jó 2 nap az egész. A szülés sokkal fárasztóbb lesz... Kép

Renóka, szerintem többet árt az idegeskedés, mint maga ez az alig 2 óra repülőút. Nyugi, igyál előtte citromfű teát, az óvintézkedéseket tartsd be. Mi baj lenne? Én is tervezek apával még márciusban egy hosszú hétvégés városlátogatást, bár lehet, hogy nem hozzám kéne viszonyítani, mert mostanában az kezd rólam kiderülni, hogy nem vagyok teljesen normi.

Képzeljétek, már végső szakaszban van az örökbefogadási procedúránk, a helyi gyámhivatalnak már csak rá kellett volna ütni a pecsétet a Tegyesz által megküldött javaslatra, erre kitalálták tegnap, hogy ma még egyszer ők is kijönnek körbeszaglászni. Biztosan felkeltette az érdeklődésüket a cseresznye/dió tálalónk. Enni ma nem nagyon merek, nehogy észrevegyék, hogy esetleg domborodok. A f.sz kivan, most gyorsan takarítok kicsit. Kép

Norka (13+5)
s_norka

Renoka Kép
Mégegy kérdés!
Azt nem tudod, hogy miért mondják ezt a 2-3 hónapot? Hiszen ha úgysem tudsz teherbe esni, akkor nem leszel terhes, de ha mégis, akkor meg az miért baj?

Ne félj a repüléstől! Ha minden hülyeséget, amit ajánlanak vagy nem ajánlanak megfogadnának a nők amikor terhesek, akkor semmi mást nem csinálnának, csak egy steril szobában feküdnének 9 hónapig! Párizs gyönyörű, ha üzleti is az út, biztosan élvezni fogod!
Jó utazást és vigyázz magadra!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Leona!
Nagyon sajnálom.
A műtétet ne hagyd ki!

Norka!
Nem csoda, hogy tele van a hócipőd. Remélem, hozzánk nem akarnak jönni. A mi papírjainkat ma kapják meg.
Az én párom óránként fog nekik telcsizni, hogy szedjék össze magukat. Nálunk ez szokott működni.

Timi
latimi

NóriKép
Ez az utolsó pecsét mit jelent? Ezzel váltok hivatalosan is örökbefogadó szülőkké?

Vegyél fel jó laza rucit, bár nem hiszem, hogy sok közük lenne az állapotodhoz!

Stella

Kép
stella9

Szevasztok Drágáim,

Olvasó üzemmódban vagyok!

Valaki kérdezte korábban, hogy mi jó a hajhullásra, ami nekem bejött a Pharmanordtól Bio-Cink, napi egy ja azért megsúgom hogy kb. 5 hónapja szedem és az elmúlt 1-2 hónapban csak akkor amikor eszembe jut, de a kezdetben szigorúan nyomtam, és lám nem hullik a hajam, hozzáteszem , hogy minden nap hajat mosok és elég hosszú a hajam, és még ráadásul szép is, na jó ezt hagyjuk. Felhívnám a figyelmet, hogy csak evés után vegyétek be, mert nekem például eléggé marja a gyomrom, de ha mégis kevés koszt után nyomatjátok akkor gyorsan ráinni valami folyadékot, és akkor javul a helyzet.

Unique,
akartam kérdezni, hogy csináltattatok beépített szekrényt, mert korábbi képeiden nem volt szekrény!

Latimi,
Gratula a papírhoz, reméljük, hamarosan mindenre pontot tesznek és békésen várhatjátok a gyerkőcöket!

Snori,
Számból vetted ki a szót - nem vagyok normi! Tessék egy kicsit lelassulni, mindent lehet csinálni csak tessék egy kicsit lejjebb tenni a mércét, ne kelljen babócának szívbajt rátok meg ránk hoznia megint! Ami pedig ezt családlátogatást illeti erre nem tudok mit mondani! Nem kellene ilyenkor valami indokot mondaniuk? Vedd fel az urad valamelyik gúnyáját és ülj úgy mint egy rendes férfi, púposan!A szövettani cuccra nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy ha te nem törődsz magaddal akkor leszarják az embert, és ezt a magyar egészségügy minden alkalommal megerősíti, remélhetőleg meglelik valahol a mamád papírjait és végre megnyugodhattok! Nincs időd átfesteni a konyhát fenyő színűre?

Süni,
Ez a vese? Nem lehet hogy apa valami gyűrűt akar adni karácsonyra és ezzel próbálja elvonni a figyelmedet vagy épp az alapanyagot gyártja? Remélem már távozott az ékkő és elraktátok emlékbe! Apának kitartás és sok folyadék! Szívesen beülnék az oviba megnézni a produkciótokat, nagyon édi lehet, nem tudom hogy bírod lelkierővel amikor a kis cukorrépák szavalnak, énekelnek, mert nekem összetörik minden alkalommal a szívem és nagyon kell igyekeznem, hogy ne lássák mennyire szenvedek! Azért mégis irigyellek, de csak néha! puszilom az állatkertet, remélem vitt nekik a mikulás csomagot, és nem volt benne virgács, bár ahogy Brúnót ismerjük, ez kevésbé elképzelhető.

Fanni,
Örülök, hogy ilyen jó csajszi vagy! szerintem ami a szexelést és terhességet illeti nem nagy hangsúlyt fordítanék rá, mert ha csak magamat veszem példának, ugyebár az alig átjárható petevezetővel minden hónapban megvan az esély hogy valaki lefelé jövet beszorul és ott növekszik tovább, hát lehet hogy volt már ilyenem, de valahogy minden hónapban megjött, szóval ha azon paráznék, hogy teherbe esek és méhen kívüli lenne akkor soha nem szexelnénk Farkas úrral, tessék szexelni a kiírt időpont után, és nem aggódj! Popó be cici ki, élvezzétek és kész!

Renoka,
Én egy kis Eifel tornyot szeretnék, ne legyen túl nagy mert a kocsikulcsomra szeretném feltenni ( ja hogy nincs is kocsim), vigyázz magatokra, de ez lesz a babócáig az utsó!

Limbi,
Szeretnék gratulálni a sikeres beültetéshez, várjuk a további beszámolót! Honnan a Limbi név?

Leona, Dedike,
Ölellek benneteket, és kérlek benneteket, hogy nézzetek előre, és nem feladni! Az ember azt hiszi, hogy a sikertelenség első pár napjában lerendezi magában a dolgot, de sajnos ez sokáig nem múlik, és sokat fogtok még sírni, akkor is amikor nem számítotok rá, de egyszer lazán vigyorgunk együtt! Ahogy Fanni is írta, ezt soha nem lehet elfeledni, talán majd csak egy bébivel, de lehet hogy akkor sem.

Ginuska,
Igen sok külföldi jár a Kaáliba, ez ne tartson vissza! Írj ide többet!

Borsókás,
Hajrá, Holnap már UH. Azért remélem apa tudja hasznosítani a tanácsainkat!

Andi999,
Csak azt tudom mondani, amit Renoka, hogy meg kell próbálni minden lehetőséget. Mi úgy döntöttünk Krisztiánnal, hogy Reno professzorát igénybe vesszük, így februárra jegyeztek elő műtétre, nagyon bízom benne, hogy legalább az egyik petevezetőt olyan állapotba tudja hozni, hogy azon lejönnek a megtermékenyült utódok, és akkor végre megoldódik a problémánk, esetleg lehet majd inszem vagy terminált együttlét, de ha mégsem akkor megnyugszom, hogy minden rendben van odabent és akkor még nagyobb elánnal tudunk a lombik programban részt venni. Csak azt tudom javasolni, hogy mindenféleképpen meg kell próbálni minden kockázati tényezőt kizárni, ez a professzor egyszerre megcsinálja a lapart és a hiszteroszkópiát és megcsinálja amit lehet, mikrosebészeti beavatkozással tehát lehet, hogy a műtét ideje egy kicsit hosszabb mint egy sima laparral. Csak azt tudom még ehhez hozzátenni, amit a Prof. mondott, hogy hiába az UH, az nem lát olyan pontosan mint egy laparos műszer, sajnos nálam az első laparnál ez be is igazolódott, tehát tessék végig gondolni, és utána dönteni, mert mondhatjuk, hogy sikerül az első lombik, de nagyobb az esély a sikertelenségre, és azaz 1-2 hónap idézőjeles csúszás semmi ahhoz képest amit már addig vártál. Döntsétek el! Mérlegeljetek! Snorival teljesen egyetértek- töltött bikinis csajszi!

Wish,
Ha olvasod a fentit, kérlek gondold át a januári kezdést, azt mondtad, hogy mondjam amit gondolok, hát mondom , tessék neki esni a laparnak és ne tökölj, csinálod és kész! Mi az hogy egy hónapot csúszol? Hidd el nem vagy kész rá, meg kellett hogy mondjam, mert utána legalább annyira szarul leszel mint most voltál / vagy. Laci is akarja, hogy kezdjetek, mert nekem nem úgy tűnik!? Kerülj magaddal egyenesbe, mert nem lesz jó így! AÚÚÚÚÚÚ! Bokszolni akarsz? Gyere üss meg! Nem írnám Neked, ha rosszat akarnék!

Zsebikém,
Köszi a táblát! Feltétlen találkoznod kell Seszi nénivel mert nagyon csajszi ám, Fanni hajhosszúságával vetekszik és irtó kedves!

Seszi,
Állati, hogy ti is ilyen közel laktok! Örülök, hogy találkozhattunk! Láttam ám hogy könnyeket csalt a szemedbe a problémátok, illetve amikor próbáltál róla mesélni, de kérlek bármilyen perverz gondolattal támadj le minket, mert ha nem mondod akkor nem fogunk tudni segíteni! Hidd el sokat fog segíteni ha elmondod és megszokjátok, hogy nektek ezzel kell együtt élnetek, és tessék bízni abban, hogy lesz gyerkőcötök, csak várni kell. Mi nagyon sok embernek elmondtuk, hogy problémákkal küzdünk, - az most teljesen mindegy hogy a férfi vagy a nő miatt alakult ki ez a helyzet- aki tudta megértette aki nem az meg nem, de soha nem szabad hagyni, hogy valaki ez alapján rossz véleményt alakítson ki rólatok, tessék beszólni vagy elküldeni a csudába, fel kell magatokat vértezni és ne félj, megoldódik ez az átmeneti állapot! Apának sok kitartást és mondd meg neki, hogy van ám Kaális férfiak fóruma és ott a fiúk minden hülyeségről dumálnak, igaz nem ilyen bőbeszédűek mint pl. én most, de próbálkoznak közös sörözéssel, amerikai focinézéssel, tessék apának is felállni és nem keseregni, mert attól nem lesz jobb! Esetleg eljöhetne ő is a következő talira! Nem tudom most miért írtam ezt Neked de valahogy kikívánkozott, mert annyira jóember vagy hogy joggal kérdezheted, és kérdezzük mi is hogy miért pont benneteket kellett a sorsnak kiválasztania! Majd megtaláljuk a magyarázatot de addig is HAJRÁ!

Puszilok mindenkit!
Farkasok J

Kép
farkasok

Timi, Stella,

a baba tudja, hogy nem szabad domborodni, meg van egy bő farmerom, nem látszik most semmi. Egyébként, hogy van-e hozzá közük...? Õket ismerve, még a WC-be is be fognak nézni, hogy milyen szagút k...lok. Bocs, ez nagyon vulgáris volt, de kb. ez az igazság.
Úgyhogy Timi, csak turbózzad a párodat. Aztán nehogy rátok is nagyon kíváncsiak legyenek. Kép

JuditFarkas, fenyőre már nem tudok pácolni, viszont a legrettentőbb fenyőillatosítóval fújtam tele a mellékhelyiségeket, hátha gyorsan kifordulnak. Meg még csinálnék egyéb finomságokat, csak nem merem. Kép

Stella, igen, akkor kb. 2 hét, vagy még kevesebb az ünnepek miatt, és örökbefogadó szülők lehetünk hivatalosan.

Na, mentem Kép Úgy érzem magam, mint Macaulay Culkin a betörőkkel...
s_norka

Fanni!
Talán Te tudsz segíteni. Én megmondom őszintén nekem a fekete tea a kedvencem, de arról leszokóban vagyok, mert az se jó én pedig napi két litert ittam belőle jó nem túl erősen, de akkor is. Gyümiteából melyik típus nem fekete tea????

Zsuzsi!
Nálam ez a "bekavarodik" azt jelenti, hogy a második és a harmadik lombik után (nem ami közvetlen megjön hanem a következő) mindig késik most speciáel öt napot és utána is csak éppen barnázás és végül hét nap késéssel jött meg. Most pedig kettőt késet amúgy nekem óra mű pontossággal jön meg 25. napra. Na de remélem visszaállunk a kerékvásgásba ismét, bár mondjuk egy kilenc hónapos megszakítással kiegyeznék. Kép

Leona!
Kép Kép Kép Igazán szomorú vagyok és ezt utálom az egészben, hogy nincs magyarázat. Kép Kép Kép
Csak ismételni tudom a lányokat sok mindent fel lehet tárni egy lapar műtéttel amit amúgy nem látnak ilyen az endometriózis a gyulladt petevezető. Igen lombiknál is jelenthet gondot az én orvosom elmondásai alapján.

Nóri!
Remélem már leszálnak rólatok! Amúgy "baj" lenne ha látnák,hogy van valaki a pociban?

Farkasok!
És magatokról egy szó se?????? Sikerült beszélni a szédületesen aranyos dokibácsival az esetleges korábbi laparról???????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Judit,
köszönöm a hosszú választ, igazából én is azon az állásponton vagyok, hogy a babá(k)ért mindenféle bevatkozás elvégeztetésére hajlandó lennék; és az időt sem szeretem húzni (ezért is választottuk az uh-s vizsgálat helyett a röntgenest, mert állítólag az biztosabb ereményt mutat).
Holnap megyünk a kaáliba, ott megmondják, mivel érdemes kezdeni. Lehet, hogy egyből lombikot javasolnak, s ha esetleg az nem sikerül, akkor utána lapar.
De köszi az érveket, mindenképpen jó ez a megerősítés! Ezek szerint nálatok is a petevezetékkel van probléma?

Zsebi,
én úgy tudom, hogy gyümölcsteából csak a darabosat érdemes venni (esetleg azt is bioboltban). Filtereset ne vegyél, mert az szinte mind csak ízesített, vagyis csak aromaként tartalmazza a gyümölcsöt, de amúgy fekete tea. Persze ritkán ebből is lehet találni olyat, ami csak gyümölcsdarabkákból áll.
Amúgy én a hársfa-citromfű-menta kombinációt (vagy külön-külön is) mindenkinek javaslom téli napokra! S még terhesen is lehet inni.

Andi
andi999

Judit Kép
Ritkán írsz, de aztán győzze olvasni az ember Kép
Na igen. Tényleg így van. Az ember azt hiszi, hogy már összeszedte magát, aztán meg nevetve sirdogál egy oldalas "levélen", amiből sugárzik a szeretet mindenfelé - ez a Te írásod, persze.
Tudod, hogy a Biocink jó a megtapadásra is? Majd februárban megtudod Kép

Zsebike Kép
A gyümi tea általában nem koffeines, pontosabban teines. De ami biztosan fogyasztható korlátlanul, az pl. a csipkebogyó, hibiszkusz, bodza. Bár én pl. epres teát ittam eddig pickwick-ből (250 Ft körül van doboza, 20 filterrel), az is fincsi. Most álltam át a csipkebogyóra. Részemről egy teáskanna vízbe (szerintem kb. 1 liter) 3 filtert teszek + 2 teáskanál méz. Én a gyümi teát nem citromozom, de nyugodtan lehet bele tenni!
Remélem tudtam segíteni.

Norka Kép
Kíváncsi leszek a beszámolódra! Vajon mit tudnak még kitalálni? Remélem, majd ebből is cikk lesz egyszer Kép

Unique Kép
Én már nem vagyok kismami, de a bőgés csak úgy, az nekem is megy! Ki merném jelenteni, hogy ez mindenkire igaz a topikon...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Norka!

Itt még senkihez nem mentek ki a gyámügytől. Ezek szarnak mindenre. Tőlem kijöhetnek, csak a határozatot is hozzák magukkal. A tegyesz jogásza is mondta, hogy érdemes őket cseszegetni. Akkor még haladnak is a munkával.

Rovarirtót kellett volna használnod, hiszen a gyámügyisek csótik.(tisztelet a kivételnek)

Timi
latimi

Farkasok J
Hát, én nem is tudtam, hogy neked ilyen írtó nagy szíved van. De most már ez is kiderült. Kérlek, írj gyakrabban!
A párom egyébként többek között a te részletes útmutatásod alapján lett ilyen profi nővérke!köszi
Kép

LeonaKép
Én annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog. NAgyon sajnálom!!!!

Sajnos most csak ilyen rövidre futja. Figyelemelterelés címén ma megnézzük/hallgatjuk az Aidát az Erkelben. Remélem célt érünk vele, mert napok óta csak a tüszikék és a holnapi UH jár az eszemben.
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Fanni, jót kérdeztél, fogalmam sincs, hogy mire a nagy óvatosság. Biztosan a benti "út- és egyéb viszonyok" helyreállása végett mondják, de csak találgatok.

Nóri, szerintem meg jól érezték magukat nálatok és visszavágynak, csak nehogy odaszokjanak Kép! Jó, hogy te is így látod ezt a repülés témát. Azért szorítsatok nekem!

Judit, VÉGRE! Becsszóra nem hagyom el utána az országot, ez lesz az utolsó, a következő majd ha kint lesz a bébi és jön velünk.

Ma először kidugta valamijét a hasamon, annyira vicces volt, és most már ülve is érzem őt. De jó lesz majd nektek is ezt érezni!!!

Majd jövök, vigyázzatok magatokra, én is vigyázok!

reno
renoka

Hurrá!!! Megkapjuk a határozatot még az idén!! Kép Kép A csaj egyedül volt, sietett, a kabátot se vette le (na meg a cipőt se, de megbeszéltem a kutyival, ha szőnyegre lép, ő azonnal belecsíp a lábikrájába), megvolt 15 perc alatt, és minden OK. 2008-ban örökbe fogadhatjuk a kistesót! Kép Lám, mennyire előre tervezek, nem mondhatjátok, hogy nem. Kép

Gyerekek, ugye most nem kötözött pulyka / töltött bikinis pipiként asszociáltok rám...? Kép Azért nem vagyok hústömeg, vagy ilyesmi, csak a bikinfelsőből oldalt kifolyt a cicim, az alsó meg lecsúszott a szeméremdomb határáig, mert nem tudtam elég magasra felrángatni. Kép De mingyá, veszek nagymamis tornadresszt.

FarkasJudit, azt azért még meg kell mondanom, amit Wishnek írtál, 100%-ban úgy érzem én is, csak már nincs olyan nagy pofám, kímélem a bébit. Kép De támogatom az írtakat.

Fanni, elvileg azt szokták mondani, a kikapart/sérült nyálkahártyán nem tapad meg olyan biztonságosan a következő babó, és fennáll ismételt vetélés veszélye, ezért tartatják be a 3 hónapot küret után. Szerintem meg baromság, sokan egészségügyi küret (nem abortusz) után lesznek babások, mert friss a nyálkahártya meg úgy minden ott bent. Szerintem nyugodtan essetek egymásnak. Kép

Különben cikket nem írok erről az egész gyámügyről, amíg nem fogadtunk örökbe, nem akarom megütni a bokámat... annál inkább érlelődik bennem a gondolat, hogy a fővárosi szövettanért felelős patológiai intézetről meg a rendszerről írok egy csúnyát... meg hogy egy áttétes rákos bőven meghal egy 4 hetes kezeléskésleltetés miatt. De itt befejezem, mert ez egy szomorú téma.

pusz mindenkinek Norka (13+5)
s_norka

ZsebiKép
KöszönömKöszönömKöszönömKöszönömKöszönömKöszönömKöszönömKöszönömKöszönöm Kép Aranyos vagy! Kép Gondoltam ám, hogy nem volt szándékos Kép

LeonaKép pedig én titokban reménykedtem, ahogy írtam is Kép Kép most már azt hiszem nem jó a "sajnálom", pedig szörnyen érzem magam ilyenkor, amikor ilyet írtok Kép

FarkasokJKép
Nohát, üdv a fedélzeten! Kép Jó sokat bepótoltál, az fix! Kép
Neked meg olyan memóriád van, hogy azt nem is hiszem el Kép Tényleg szekrényt csináltattunk, ez az egyik közös ajándékunk a férjemmel. Beépített szekrény. Nagyon klassz, jó sok hely van benne, bár a pakolást eltoltam arra az időre, amikor többet leszek itthon, mert a meló miatt már amúgy is épp elég fáradt vagyok minden nap Kép

RenoKép
Vigyázzatok magatokra, jó utat! Kép

NóriKép
Az a jó, hogy bármilyen téma előkerül, Te úgyis meg tudod írni Kép Ezt én nagyszerűnek tartom!
Azta, jól bebiztosítottátok magatokat: 2006-ban jön az első, 2008-ban a második Kép Ezt nevezem gondos családtervezésnek!!!
Jajaj izgalmas téma ez a bikini-dolog Kép Bizti megmozgatja a minket olvasó férfiak kalandos gondolatait Kép Én is kb így nézhetnék ki bikiniben, de inkább nem teszem próbára a férjecském türelmét Kép

KismamikKép
Intim téma: Ti hogy álltok a hancúrozással?
Én szeretném, de egyszerűen olyan nehezen megy igazán elengedni magam, hogy sokszor kudarcba fullad az egész Kép Meg óvatosan, vigyázva... Ez normális, hogy így érzek? Egyébként apának is totál felborult a bébitől a bioritmusa, mondta, hogy mintha ő is változott volna hormonálisan, mert már nem az első dolog a szex amire gondol Kép Általában sem Kép

Na dugulok, puszi

Unique
24+5

KépKép
unique

Borsókás Kép Nem karácsonyi ajándék lesz az ultrahang,hanem a páromnak a születésnapi ajándéka is KépKerek éfordulóra Kép

Dedina:Most itt pityergek a gép előtt,neked tele van a szíved szeretettel,köszönöm Kép

S_norka:Köszi 23-án kiderül Kép

Fanni 73 Kép:Köszönöm

Stella:2 babócát kaptam vissza KépPihenni nagyon nem tudok,dolgozom,de itthon kényeztet mindenki Kép

Renoka:Remélem nemsokára egy egész zebrafarm lesz itt KépJó utat!

Unique:Köszönöm Kép

Leona:Nem is tudod neken ez mennyit jelent,tegnap annyit gondoltam rád!

Farkasok:a vezetéknevemből adódik,ígérem mindent elmondok,ahogy történik velem valami Kép
limbi

Andi!
Köszi. Igazából azt se tudom mennyire nem jó a fekete tea, csak valahol hallottam róla. De ma "hős" voltam megittam a cickafark teát minden nélkül. Kép

Fanni!
Azért annyit biztos nem iszom meg belőlük,hogy bajom legyen, mert igazából nem is izlenek. Szerintem most kúraszerűen azt a x filteres cickafarkot megiszom aztán szünet. Kép
Nekem is az az epres még a kedvencem imádom az ízét. És én is mézzel és citrommal ízesitem. Kép Kép

Borsókás!
Hogy éreztétek magatokat?

Nóri!
Gratulálok! Ez akkor igazán szép terv kívánom hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella
Tényleg jók a nevek, de nekem a Botond az különösen tetszik!Kép

Zsebi
LH-teszt ügyben: a PG/53-om szerintem jobb. Az nyálból mutatja meg a peteérést. Ez egy örök dolog, mert ez egy kis "mikroszkóp" szerű kerek eszköz. Nagyon könnyű használni is, ja és az ára ugyanannyi, mint a Babymarknak.Viszont csak gyógyszertárban láttam még eddig.

Borsókás
Mindegy is azhogy kiadja be, csak bemenjen az a szuri.Aztán mindent bele!Nagyon szorítok!Kép

Norka
Még az a szerencséjük, hogy nem kukacoskodtak!Ezt már családtervezésnek nevezik az tuti!Kép

Farkasok Juditja
Persze tudom én ezt. Csak nehéz még előre nézni.Persze azért sokszor megy, és sokszor nem.Sőt az egyik pillanatban előre tudok nézni a másikban meg visszaesek. Ez ilyen! De csak jobb lesz! Azért a kis fagyikáim nyugtatnak egy kicsit.Egy kicsit!

Limbi
Kiváncsi vagyok, hogy hányan is vagy! Azért jó lenne, ha ikrek lennének.Kárpotolna az élet a szenvedésekért!Az uh képet majd el ne felejtsd ám feltenni!Mert én személy szerint, de gondolom itt mindenki nagyon szeretjük!Vigyázz magatokra nagyon-nagyon!

Edina
dedina

Szia Zsebi!

Kösz a kérdésed, jól vagyok, de sajnos semmi változás velem. Egyelőre még nem tudom, hogy merre tovább, hamarosan dönteni szeretnék...
Nem nagyon írok, de azért rendszeresen olvaslak titeket, és szurkolok mindenkinek nagyon! Kép

Üdv, Almodo

Kép
almodo

JuditKép, Norka Kép
Köszönöm a fejmosást, végiggondoltam még egyszer az érveitek alapján, de végül csak ugyanúgy döntöttem. Tulajdonképpen nekem a szívem és az eszem is azt mondja/mondta, hogy nem kell nekem ez a hisztero, de ha már a dokim felvetette el kellett rajta töprengjek és persze akkor már miért ne töprengjen hangosan az ember Kép
De tényleg nagyon köszönöm, amiket írtok és mondtok, mert segít tisztábban látni.

JuditKép
Én már ennél készebb nem leszek a következő lombikra. Tuti persze, hogy padló lesz megint, ha nem sikerülne (de hát miért nem sikerülneKép), de ezen nem változtatna az sem, ha több időt várnék. De hosszadalmasak a gondolataim ezzel kapcsolatban, de egyik este ha ráérsz szívesen beszélgetek róla. És persze bármi másról is Kép

Leona,
Sajnálom, hogy nem sikerült, de jó, hogy előre néztek a következő felé.

wish

Többiektől elnézést, egy kicsit OFF, ez Zsebinek szól:

Zsebi! Nem akartam bepofátlankodni a másik topikba, ahova írsz. Tudsz róla, hogy Alexéknek (Miki) végül a 2.lombik sikerült két hete, és hétfőn ikreket láttak az UH-n Enikőnél?? Kép Sok fagyibabájuk is maradt, ha jól emlékszem, szóval, nagyon jól sikerült az akció! Kép

ON
Kismamik, az lehetséges, így 14.hét környékén, hogy a kevesebb zaba és jobb emésztés miatt laposabb a poci??? Olyan ijesztő...

Unique, nekünk ilyen gondunk még nincs a szexszel (bár jóval ritkábban űzzük a sportot) Kép De magunkat ismerve, borítékolom, hogy lesz, nem is soká...

Norka (13+6)
s_norka

Farkasok,
ahogy olvastam hozzászólásodat, akkor esett le a tantusz, hogy biztosan a bio cinktől vagyok rosszul reggelente. én mindig éhgyomorra vettem be, de őszintén szólva meg se fordult a fejemben, hogy attól vagyok rosszul, de mostmár biztos vagyok benne.
Nem írtál magadról, hogy tudsz-e valami konkrétat a műtétről? Ha legközelebb írsz, légyszíves írd már meg, hogy ahhoz a német prof-hoz hogyan lehet bejutni, kihez, hogyan kell bejelentkezni. Köszi

Zsebi,
nekem most 6-ik napja késik a menszeszem és nem is érzem semmi "előjelét", hogy meg akarna jönni.Csütörtökön kellett volna, és akkor is éreztem egy kis görcsölést kb 2 napig, aztán elmúlt.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

UniqueKép
A témáról abszolut kívülállóként nem tudok nyilatkozni.
Már egész kis megerőltetéstől, vagy több mozgástól hol itt, hol ott fáj a pocimm úgyhogy inkább nem erőltetjük a témát Kép!

NóriKép
Szerintem csak a gyámügyes csajszi miatt húzta össze magát!
A pocakméret az elején nap közben is sokat változik. Most még bőven van hely odabent, úgyhogy ne aggódj!
Egyébként lehet abban valami, hogy a jobb emésztés miatt nem domborodik annyira!

LimbiKép
A kettőből is lehet három Kép! Szerintem tuti ikrek, de vedd úgy, hogy nem mondtam semmit! Majd az uh-n kiderül! Bírod még a várakozást? Mert én már írtóra kiváncsi vagyok!!!

LányokKép
Teszek fel 22. hetes pocakképet.
Nem túl élesek, bizots remegett apa keze Kép:

Kép

Kép
Stella

Kép
stella9

Stella, meg kell mondanom, majdnem elájultam a pocimérettől!! Ennyit nőtt egy hónap alatt?! Jesszus... Kép És mekkora lesz ez még?? De te nagyon csini vagy, azt látom!
s_norka

Stella
Ez igen!KépSzép nagy pocid van!KépSzép nagyok a fiúk is biztos!Kép

Edina
dedina

Edina!
Köszönöm! Kép

Nóri!
Igazából addig figyeltem az eseményeket, hogy sikerült nekik, aminek nagyon örültem, de addig már nem olvatam hogy ikrek. Ez akkor így külön jól sikerült. Kép

Wish!
Én egy hatalmas kalappal kívánok és nagyon nagyon remélem, hogy már semmi negatív nem fog érni titeket!!!!!!!!!!

Zsuzsi!
Esetlege egy teszten nem godnolkodol??? Hátha az anygalka már ott kínálgatja a legszebb ajándékot!!! Drukkolok olyan jó lenne megint egy babó! Kép

Stella!
Gyönyörű a pocakod! Én is ilyet szeretnék!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
A teszten nem gondolkodom egyelőre (pár napot még biztosan várok), az igazat megvallva nekem ez meg se fordul a fejemben, inkább félek, hogy "valami felborult", vagy hogy "leállt" a petefészkem megint, mint az endo kezelésének idején, meg azon jár az eszem, hogy ez is mind időveszteség, ennyivel később kezdhetem el a következő lombikot. Még azt szeretném kérdezni, hogy nálatok veled is van gond vagy csak a pároddal?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Stella : fantasztikus hogy beindult a pocid növekedése !! Szép, formás vagy !!

Nóri : ez igen, hamarosan kétgyerekes anyuka leszel Kép

Farkasok : köszi a bio-cink tippet. Egy gondom van ezekkel, hogy kapszulák, meg nagy durung bogyók én meg azt nem bírom lenyelni Kép

A Béres Mg-helyett is sima MagneB6-ot szedek, mert nekem az már túl nagy...

Zsebi : nekem azt mondták anno, hogy 4 x 4 hetes kúrát érdemes tartani, úgyhogy bátran igyak a cickafark teát. Ugye nem is olyan rossz ízesítés nélkül ? Kép

mniki

Stella!
Szép nagy már a pocakod. A lurkóknak szükség is van a helyre. Túl sokat ne dolgozz. Vigyázz magatokra.

Norka!
Megnyugodtam, hogy gyorsan ment a vizit. Tök jó olvasni ezt a 2008-as dátumot.

Remélem, az égiek is megszánnak bennünket, és jövőre a fa alatt ott lesz egy babóca.
Én meg csak tervezek, tervezek. Persze egy szponzor is kerestetik.

Timi
latimi

StellaKép
Muszáj veled kezdenem. Ezt nevezem én pocaknak!!!! Óriásit nőtt az utolsó fotó óta, és szép formás.

LimbiKép
Ha karácsonyi, ha szülinapi ajándék lesz is a párodnak, biztos azt kapja, amire most a leginkább vágyott.

ZsebiKép
Az Aida jó volt, ahogy azt vártuk is. A célját viszont nem igazán érte el a dolog, nem igazán sikerült lekapcsolni az agyunkat a lombikról.

ZsuzsiKép
Egyetértek Zsebivel, én is megpkockáztatnék egy tesztet. Tapasztalatból tudom milyen sz.. érzés negatív tesztet produkálni. De hátha...

Ma voltam UH-n. 5 napi szurizás után mindkét oldalon 3-3 10*10-es tüszi van. Nem igazán tudom, hogy ez mit jelent. A doki szerint be fognak még indulni. Tovább kell szúrkálni, aztán pénteken ismét UH.
Szakértők!
Kb. milyen méretűre kell nőniük a tüsszencseknek ahhoz, hogy leszívhassák őket?

Ui: Ma ismét bejelentette egy kolléganőm, hogy 4 hetes terhes. "Nem igazán akarták, de azért örülnek neki." No comment. Gondolom van, aki ismeri az érzést, ami hatalmába kerített:Kép Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!

Igen, még nőniük kell egy kicsit. Nem kell aggódni, ezek megnőnek.
Az sem jó, ha tól nagy, mert kipukkadnak, akkor meg nincs mit leszívni. A lényeg, hogy legyen bennük sejtecske. A 16-os mérettől már jó a tüsző. Legalábbis én így tudom.

Timi
latimi

BorsókásKép
A tüsszencsek a koruknak megfelelő méretűek Kép!
A szuriktól majd híznak rendesen. 18-20 mm-estől, már le lehet szívni őket.

Ismerem azt az érzést, amiről beszélsz. Kitartás és reménykedj, hogy most Te jösz!
Stella

Kép
stella9

TimiKép
Akkor ezeknek a 10-eseknek még van hova fejlődniük. Igazából nem aggódom, csak kíváncsi vagyok. De az nagyon.Kép
A kezdeti terv szerint hétfő-kedd magasságában lenne a punkció. Ehhez ha jól számolom, a pénteki UH-ra már elég nagynak kellene lenniük.Remélem, belehúznak a tüsszencskék.

Borsókás

Borsi
borsókás

Stella!
Köszi, ismét sikerült megnyugtatnod. A következő lombiknál (bár túlélném, ha nem kerülne rá sor) már ezen biztos nem fogok rágódni.
Én is abban reménykedem, hogy most már én következem. 8-an dolgozunk együtt nők, egyikük febr.-ban, másikuk májusban fog szülni, a harmadikról derült ki most, hogy 4. gyermekét várja. Kicsit igazságtalan a sorstól, hogy körülöttem ennyi terhes van. De ha már ennyire körbe lettem lőve, talán most sikerül engem is eltalálni.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsuzsi!
Nálunk eddig csak a páromnál találtak bajt. Még egyetlen vizsgálat van ez a gentikai amire épp holnap megyünk és ha ott is rendben minden akkor "ennyi csak" a bajunk.

Niki!
Azért nem lesz a kedvenc italom az tuti. Kép De ki lehet bírni. Egy szuszra megiszom a csészét aztán megyek megmosom a fogam. Ebből is már a mentol nélkülit h asználjuk a homeos cuccok miatt. Erre is azt mondtam én nem tudnám megszokni és megszoktam. Kép

Borsókás!
Ismerem az érzést és itt szeritnem mindenki. Nekem már szinte mindegyik kolleganőm a másodikat várja és én már akkor szerettem volna babát mikor ők még az elsőt ki se találták. Kép
kb. 20 mm-esre kell növeszteni, de szeritnem ez szép eredmény nagyon jó, hogy egyformán haladnak és ez még csak az ötödik nap. Szeritnem pénteken már ki is fogja jelölni a punckió időpontját! Fú de izgig. Drukkkkkkkk! (Ja most olvsom, hogy amúgy is ez volt a terv. Szeritnem pénteken repeszt és hétfőn szívásKép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás!

Meg lesz a punkció hétfőn. ne aggódj.
A tüszők tudják a dolgukat.
"Sajnos" körülöttem is csak úgy potyognak a gyerekek.
Az égiek nem jól osztják el a gyerekeket. nagyon sokszor oda érkeznek, ahova nem kellene.

Nektek is összejön a lurkó.
Itt mindenki nagyon megérdemelne már egy babócát. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyit kell érte dolgozni. Azt hittem, hogy ez egy abszolút természetes dolog. Úgy látszik, nem.

Engem ez a várkozás tud az őrületbe kergetni.
Még az idén is egy kicsit szomorú lesz a karácsony gyerkőc nélkül. A legrosszabb az, amikor elmegyünk a rokonokhoz, és mindenkinél van gyerek.
Nekünk is juthatott volna egy.

A drukk megy ezerrel. +++++

Timi
latimi

Borsókás
Hát pontosan ezért nem csinálok még tesztet, mert nem akarom látni, hogy egycsíkos. Szerintem 6 nap késés még simán belefér, főleg ilyen körülmények között, hogy a lombik is bekavarhatott.
Nekem 20 mm felettiek voltak a tűszőim, és nagyon feszített a hasam már a vége felé.

Zsebi
Én csodállak benneteket, hogy annak ellenére, hogy nektek (lányoknak) nincs semmi bajotok, és mégis ennyire természetes, hogy a párotok mellett így kitartotok és akár évekig kiteszitek magatokat ennek az egész lombik-témának. Tudom, hogy ez részetekről a világ legtermészetesebb dolga, én nem vagyok benne biztos, hogy tudnék-e ennyire önzetlen lenni, ha nekem semmi bajom nem lenne. Bocs az őszinteségemért. Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Timi!
Ismerős az érzés. De talán túléljük valahogy idén is és utána már jövőre mi is a csemeténkkel leszünk elfoglalva, vagy legalább a pociban lesz már. Kép

Zsuzsi!
Semmi baj,hogy elírod a véleményedet. Tudod ha már így szóba hoztad leírom az én gondolataimat. Nálam ez úgy volt, hogy amikor kiderült hogy lombik jöhet csak szóba a párom tök kivolt, hogy ez hülyeség meg ilyesmi aztán látta hogy zárul a kör semmi nem marad tényleg. Belevágtunk, bár ő azt mondta nem akarja bármi bajom legyen inkább ne legyen gyerekünk. Mondtam neki, hogy ha fordítva lenne akkor ő ugyan így mellettem lenne és mindent bevállalna a közös cél érdekében. Azt mondom, ha az a fél aki "hibás" mindent megtesz azért hogy legyen akkor nincs miről beszélni, de hallottam már olyanról,hogy a lánnyal minden rendbe a pasival nem és még a lánynak kellett könyörögni, hogy menjen el vele vizsgálatra meg egyáltalán legyen ott maikor ott kell lenni. Ez szerintem gázos.
Hidd el neked is ez lenna a világ legtermészetesebb dolga mert szereted a párodat és szeretnétek babát, csak ott vannak az akadályok amit csak együtt tudunk leküzdeni és bízom benne hogy mindenkinek siekrül és eléri végre a célját.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

StellaKép
Ez igen, gratulálok ehhez a hatalmas pocihoz! Félelmetes, hogy mekkorát nőtt! Mekkora lesz még? .... Nekem most a 24. hét végén nincs ekkora (mondjuk nálam egyke lakik odabenn Kép). Gyönyörű a pocid!
Köszi az infót, legalább nem vagyok egyedül, a tudat sokat segít Kép

NóriKép
Ne ess kétségbe, nekem még most is nagyon sokat változik a pocim, reggel kisebb, este olyan vagyok mint egy kis hordó és feszül, de a 14. hét környékén még emlékszem, nekem is össze-vissza mozgott a mérete. Nehogymár most ez legyen a baj! Kép Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Dedina:Már megint itt pityergek a gép előtt,annyira kedves vagy,köszönöm!Ígérem ahogy megkapom az ultrahangképet felteszem ide Kép

Stella:Elöszőr is gratulálok a gyönyörű pocakodhoz KépMiért vagyok mindenkinél iker gyanus,nem értem KépHát a várakozás nem az erősségem,de már nincs sok hátra Kép

Borsókás:Nem is tudod mennyire büszke már most KépMi lesz később?Nagyon boldog Kép
limbi

Limbi
Ne pityeregj ennyit!KépEz tök természetes, hogy örülünk egymás sikereinek!KépEgyre kiváncsiabb vagyok, hogy hányan vagy!Pihenj sokat!

Zsuzsi, Zsebi
Ha már így felkerült a téma én is leírom, hogy nálunk hogy is volt.Én nagyon hamar 3 hónap után elmentem orvoshoz.5 hónap alatt kiderült, hogy a páromnál nincsenek rendben a kiskatonák.Sírás-rívás volt kb. 1-2 hétig.A férjem sokkal jobban kiakadt, mint én.Azt mondta hagyjam el keressek olyat aki tudja teljesíteni az én egyetlen, de hatalmas álmomat az életben.Persze én sem vagyok hülye, hisz őt szeretem már 7 éve, és vele szeretném felnevelni a lehetőleg közös gyerekünket.De ez a hullám lement nála.Most viszont, hogy nem sikerült megint elő jött nála.Azt mondja, hogy minden miatta van,mert ő a "hibás".Lassan sikerül megnyugodnia.
Hogy kitartok mellette?Ez nemkérdés!Õ is kitart mellettem!

Edina
dedina

Limbi
Email-ben akartam neked küldeni valamit, amit most találtam és te meg Stella jutottatok az eszembe, de nem találtam címet a profilodban.Így megpróbálom feltenni ide.
Kép

Edina
dedina

Sziasztok,

Renoka,
Annyira bánt hogy nem tudtalak időben megnyugtatni, csakhát pont én is úton voltam ! Vasárnap színházban voltunk, hétfőn este a prezimet csináltam fél 11-ig, mert 2 napra mentem Prágába, az utolsó nagy meetingemre ma este jöttem haza... Biztos minden renden volt és jól érzed magad Párizsban, de annyira sajnálom azt az álmatlan éjszakádat Kép
Igy utólag tényleg kár ragozni, de nekem az égvilágon semmi bajom nincs a repüléstől, pedig Máté már most világlátott kisember KépKépKép

Unique,
Nálunk továbbra is Máté növekszik, a másik Kriszta, aki amugy Lujzika néven ir nagy ritkán, neki van lánya, ez kavart be egy kicsitKépKép
Nálunk most kevésbé óvatos a szex mint az első 3 hónapban, mondhatni 'hozzászoktunk', de az tuti hogy legalább fele olyan gyakorisággal műveljükKép Szerencsére a párom egész jól viseli, ennek az időszaknak más a különlegessége KépKépKépKép
Sírás terén én egész jól állok, de ez annyira egyéni, én is emlékszem egy kolleganőmre, aki az utolsó hónapban(amikor még dolgozott, azt hiszem a 6.-ban) szinte minden nap elsírta magát valamiért....szóval ne aggódj Kép Azt hiszem én az agresszív fajtába tartozom, mármint aki inkább jobban 'ugrik' minden igazságtalanságra, a legkisebb intoleranciára, meg ilyesmi...

Stella,
Ez fantasztikus, tényleg mekkorát nőttetek KépKépKép A múltkori képen még úgy tűnt, hogy 'hasban leköröztelek' de mostmár át kell adnom az első helyet Botának és Olivérnek KépKépKépKép

Még egy sztori az egészségügyről... hétfőn 16,45-re voltunk behívva a Schöpf-Méreibe, ahol a biopsziát csinálták, egy utolsó UH-ra, amin Dr Szakértő mindent jó alaposan megnéz és végérvényesen megállapítja hogy a gyereknek mindene a helyén van... Úgy osztották ki az időpontokat hogy te 4-re jössz, te 4,15-re, ő 4,30-ra stb (nyolcan voltunk) erre szépen odamentünk, és rajtunk kívül még vagy harmincan vártak a dokira.... Vártunk türelmesen, egy órát, mindenki bement előttünk, majd egyszer csak kijött a doki, fa arccal szó nélkül elment, és vagy fél óra múlva jött vissza, eljött a második óra is-miközben kiderült hogy a 'saját' betegei előnyt élveznek velünk szemben, ekkor ismét kijött és az előzőekhez hasonló módon távozott-gondolom vacsorázni- ekkor aztán annyira felment bennem a pumpa hogy felálltunk és hazajöttünk.... Kell a fenének az ő hatalmas szakértelme !!!! Úgy fel voltam háborodva, hogy csak na.... Azt hiszem legközelebb hatökörrel sem tudnak engem rávenni hogy betegyem a lábam abba a kórházba.

A jó hír viszont, hogy holnap megyek a saját dokimhoz, és feltétlenül viszünk videokazit is végre... A 4D-t azt hiszem január elejére halasztom, ezek az ünnepek túl sűrűek mostmár, nem fér bele.

Borsókás,
Nagyon drukkolunk a punkcióig, szépen nőnek azok a tüszők, én is úgy emlékszem hogy 20 körüliek jók a leszívásraKépKépKép

Limbi,
Kitartás, azért tippel mindenki ikrekre, mert a HCG-d olyan magas volt KépKépKép Ez Stella és Orsi esetében is ikreket jósolt (és ugye szegény Fanninál is hasonló volt az eredmény)

Zsuzsi,
Nálunk a párom is és én is 'kishibásak' voltunk, végül is a fene tudja mi volt a meghatározó ok (petevezetők, vagy a sperma rossz mozgása, vagy a fejében levő enzim hiánya vagy a petesejt burkának keménysége vagy mindez igy együtt Kép)

Farkasok Juditja,
Tényleg szép hosszú és szívhezszóló, amolyan Juditos levelet kaptunk tőled a hosszú hallgatás után KépKép Remélem mielőbb eljön annak a reményteli műtétnek a napja KépKépKép Addig is csak így tovább KépKép

Wish,
Most akkor lesz műtét vagy nem? Bocs, de nekem kicsit homályos volt a 'döntésed'

Norka,
Ha jó az emésztésed, akkor azért nem látszódik még a hasad, nekem tényleg főleg a gyomrom volt nagy az elején KépKépKép No pánik !!! A fürdőrucis jelenet jó lehetett KépKép Én már a 11. héten is egyrészesben feszítettem a konferenciánkon a szálloda termálvizében Kép Ami azóta valószínűleg már rám sem jönne Kép De azt hiszem én kibírom jövő nyárig uszás nélkül...Viszont januártól isten bizony megyek tornázni, nade oda mit vegyek majd fel ????
Anyukád történetén a papírokkal sajnos már meg sem lepődöm....megírását támogatom KépKép

Orsi,
Most akkor mi is van a vizsgákkal ? Volt amelyik nem sikerült, vagy csak szimplán sok van ?

Mostmár nem bírok tovább az írásra koncentrálni, de mindenkit ölelek akinek nem írtam különKépKépKépKép
Holnap igyekszem feltenni az UH képet Kép

Kriszta
22+4

Kép

KépKép
kriszta71

LimbiKép
Kriszta megelőzött a válasszal: Tényleg a magas hcg miatt vagy ikergyanus, mert két babó duplán termel Kép!
Stella

Kép
stella9

Zsebi, Edina,
Nálunk is kiderült nagyon hamar, hogy én vagyok a "hibás", és nálunk az elején nem volt ez "sima" ügy. Nem azt mondom, hogy könyörögni kellett a páromnak, hogy csináljuk végig, de ő még ma is azt mondja, hogy ő még akár 5 évig el lenne gyerek nélkül. De hát én 32 évesen meddig várjak? Főleg így, ilyen körülmények között, hogy nálunk ez nemcsak egy elhatározás kérdése, hanem lehet, hogy évekig tartó "procedúra" lesz belőle. Meg hát nem csak a korom miatt szorgalmazom ezt a témát, hanem egyszerűen vágyom rá. Már évek óta.

Stella, hatalmas pocakod van, mint egy szülés előtt álló kismamának.
Megírnád nekem, hogy a HCG szintnél mi számít magasnak és mi a normális? Ezzel egyáltalán nem vagyok tisztában.
Kriszta
Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol, hogy ennyit utazol örökké?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok,

Nyavajgás ON
Qrvára tele van a hócipőm a rengeteg munkával, és nem tudom mi a szart tehetnék.
Nagyon bírom levezetni az egész napos strsszt, ami ér.
A munkával felszem, kelek, borzalom.

Legjobban az aggaszt, hogy januárban elkezdjük a következő beavatkozást, a sok stressz tönkreteheti az egészet.
Most ugy erzem a kettő együtt nem fog menni. Vagy a lurkó projekt vagy a munka.
Persze egyértelmű, hogy melyik a fontosabb, csak nem tudom hogy lehetne ezt jól intézni.
Eltolni sem szeretném a lombikot, mert munka szempontjából úgysincs jó időpont, hisz dolgozni mindig kell, bár mostanában extra sok van.

Lehetésges változatok a fejemben:
1. Idénről maradt 10 nap szabim, amit szívesen kivennék januárban, de akkora a hajtás, hogy tuti lepadlóznak, ha azt mondom szabira akarok menni, mert kimerültem, és pihennem kell a lurkó projekt előtt. Azt gondolom nem fognak elengedni.
2. Egyszer csak váratlanul elmegyek betegszabira január közepén, a házidokim simán kiír. Ezzel az a bajom, hogy nem tudok hazudni Kép és itt viszonylag hosszú időről van szó.

Esetleg egymás után a kettő, ha nem engednek el szabira, amit én őszintén fogok tálalni, akkor elmegyek beteszabira és szarok a fejükre (attól tartok, akkor ez fog stresszelni, és ugyanott vagyok ahol a part szakad).

Volna egyéb ötlet, hogy lehet ezt elintézni?
Tudom, jó kérdéseim vannak, de komolyan tanácstalan vagyok...

Háttérként csak annyit, hogy nagyon szeretem a munkám, a munkahelyemen elég humánusan állnak az emberhez, a főnököm eddig a lombik kapcsán mindenben támogatott. De most rengeteg meló van, hulye ügyfelek igényeinek kielégítése elég stresszes, ráadául most elég nagy projekteken dolgozom. Szóval sok ez most nekem, leginkább nyugalomra vágyom.
HELP!
Nyavajgás OFF

Dedina, Leona: fel a fejjel. Én azt gondolom minden egyes sikertelen beavatkozás is közelebb visz bennünket a célhoz. Kitartás!

Limbi, gratulálok Kép

Seszi, sikerült időpontot kapnotok Papphoz? A páromnak hétfőn nem, de kedden reggel 8:45-kor sikerült beszélnie az aszisztenssel. El kell intéznünk Papp dokival a punkcióhoz a biopsziát.

Fáradt Mka
Vendég

ZsuzsiKép

A pasiknál teljesen máshogy ketyeg az a bizonyos óra. Nálunk is könyörögni kellett apának, hogy menjünk már el dokihoz, de húzzuk az időt azzal, hogy "csak" próbálkozunk.
Azóta is hálás azért, hogy ilyen erőszakos voltam akkoriban!

Kikerestem neked egy hcg-s viszonyítási alapot egy másik topikból (én csak annyit tudtam, hogy a 13. napon a 20 fölötti érték terhességnek számít):

HCG szintek
3 napos transzfer eseten mar a 9.napon általában mérhető a HCG termelődése:

HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Ha több babád van, ezek az értékek sokkal magasabbak általában.

Stella

Kép
stella9

Köszi Stella, akkor van mostmár valami fogalmam erről is és értem, hogy miért írtátok Limbinek, hogy biztos ikrei lesznek. Amikor megtörténik a transzfer és pár nap múlva ilyen magas a HCG, akkor már jó eséllyel marad 2 baba? Szóval ez ennyire az elején kiderül, hogy 1 vagy 2 lesz?

Kép
zsuzsi73

KrisztaKép
Bocsi, ha nem voltam világos. Nem lesz hisztero most, de ha a köv lombik sem sikerülne, akkor az után igen.
Mi van a munkáddal, kell "állásinterjúznod"?

MkaKép
Szerintem, ha humánusak a munkahelyeden, akkor legyél őszinte és kérd ki a szabid.
Nincs helyettesíthetetlen ember, biztos, hogy nélküled is meg fogják oldani valahogy. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Néha felhívtak telefonon, időnként elküldtek egy-egy fájlt QA-ra, de egyébként tudomásul vették, hogy pihenésre van szükségem és támogattak benne.

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?