Sziasztok,
Renoka,
Annyira bánt hogy nem tudtalak időben megnyugtatni, csakhát pont én is úton voltam ! Vasárnap színházban voltunk, hétfőn este a prezimet csináltam fél 11-ig, mert 2 napra mentem Prágába, az utolsó nagy meetingemre ma este jöttem haza... Biztos minden renden volt és jól érzed magad Párizsban, de annyira sajnálom azt az álmatlan éjszakádat
Igy utólag tényleg kár ragozni, de nekem az égvilágon semmi bajom nincs a repüléstől, pedig Máté már most világlátott kisember
Unique,
Nálunk továbbra is Máté növekszik, a másik Kriszta, aki amugy Lujzika néven ir nagy ritkán, neki van lánya, ez kavart be egy kicsit
Nálunk most kevésbé óvatos a szex mint az első 3 hónapban, mondhatni 'hozzászoktunk', de az tuti hogy legalább fele olyan gyakorisággal műveljük
Szerencsére a párom egész jól viseli, ennek az időszaknak más a különlegessége
Sírás terén én egész jól állok, de ez annyira egyéni, én is emlékszem egy kolleganőmre, aki az utolsó hónapban(amikor még dolgozott, azt hiszem a 6.-ban) szinte minden nap elsírta magát valamiért....szóval ne aggódj
Azt hiszem én az agresszív fajtába tartozom, mármint aki inkább jobban 'ugrik' minden igazságtalanságra, a legkisebb intoleranciára, meg ilyesmi...
Stella,
Ez fantasztikus, tényleg mekkorát nőttetek
A múltkori képen még úgy tűnt, hogy 'hasban leköröztelek' de mostmár át kell adnom az első helyet Botának és Olivérnek
Még egy sztori az egészségügyről... hétfőn 16,45-re voltunk behívva a Schöpf-Méreibe, ahol a biopsziát csinálták, egy utolsó UH-ra, amin Dr Szakértő mindent jó alaposan megnéz és végérvényesen megállapítja hogy a gyereknek mindene a helyén van... Úgy osztották ki az időpontokat hogy te 4-re jössz, te 4,15-re, ő 4,30-ra stb (nyolcan voltunk) erre szépen odamentünk, és rajtunk kívül még vagy harmincan vártak a dokira.... Vártunk türelmesen, egy órát, mindenki bement előttünk, majd egyszer csak kijött a doki, fa arccal szó nélkül elment, és vagy fél óra múlva jött vissza, eljött a második óra is-miközben kiderült hogy a 'saját' betegei előnyt élveznek velünk szemben, ekkor ismét kijött és az előzőekhez hasonló módon távozott-gondolom vacsorázni- ekkor aztán annyira felment bennem a pumpa hogy felálltunk és hazajöttünk.... Kell a fenének az ő hatalmas szakértelme !!!! Úgy fel voltam háborodva, hogy csak na.... Azt hiszem legközelebb hatökörrel sem tudnak engem rávenni hogy betegyem a lábam abba a kórházba.
A jó hír viszont, hogy holnap megyek a saját dokimhoz, és feltétlenül viszünk videokazit is végre... A 4D-t azt hiszem január elejére halasztom, ezek az ünnepek túl sűrűek mostmár, nem fér bele.
Borsókás,
Nagyon drukkolunk a punkcióig, szépen nőnek azok a tüszők, én is úgy emlékszem hogy 20 körüliek jók a leszívásra
Limbi,
Kitartás, azért tippel mindenki ikrekre, mert a HCG-d olyan magas volt
Ez Stella és Orsi esetében is ikreket jósolt (és ugye szegény Fanninál is hasonló volt az eredmény)
Zsuzsi,
Nálunk a párom is és én is 'kishibásak' voltunk, végül is a fene tudja mi volt a meghatározó ok (petevezetők, vagy a sperma rossz mozgása, vagy a fejében levő enzim hiánya vagy a petesejt burkának keménysége vagy mindez igy együtt
)
Farkasok Juditja,
Tényleg szép hosszú és szívhezszóló, amolyan Juditos levelet kaptunk tőled a hosszú hallgatás után
Remélem mielőbb eljön annak a reményteli műtétnek a napja
Addig is csak így tovább
Wish,
Most akkor lesz műtét vagy nem? Bocs, de nekem kicsit homályos volt a 'döntésed'
Norka,
Ha jó az emésztésed, akkor azért nem látszódik még a hasad, nekem tényleg főleg a gyomrom volt nagy az elején
No pánik !!! A fürdőrucis jelenet jó lehetett
Én már a 11. héten is egyrészesben feszítettem a konferenciánkon a szálloda termálvizében
Ami azóta valószínűleg már rám sem jönne
De azt hiszem én kibírom jövő nyárig uszás nélkül...Viszont januártól isten bizony megyek tornázni, nade oda mit vegyek majd fel ????
Anyukád történetén a papírokkal sajnos már meg sem lepődöm....megírását támogatom
Orsi,
Most akkor mi is van a vizsgákkal ? Volt amelyik nem sikerült, vagy csak szimplán sok van ?
Mostmár nem bírok tovább az írásra koncentrálni, de mindenkit ölelek akinek nem írtam külön
Holnap igyekszem feltenni az UH képet
Kriszta
22+4