Itt vagyok újra
Dino
Köszi, hogy küldted, de sajna nem kaptam meg. Elküldenéd egy alkalmas pillanatban újra, de most a
hamerli.klaudiaKUKACchello.hu címre?
Előre is köszi!
Hogy vannak a betegeid?
Mindenkinek még egyszer ezer köszi a gratulákat, a családban mindenki repdes
Persze azért olyan ismerősök is akadtak, akik rögtön mondták az uh hiányosságait és tévedéseit
Én is tudom, hogy a tuti csak akkor biztos, ha már megszületett, de fütyinek az én laikus szemem sem látta még nyomát sem.
Tontica
Az rémlik a hosszú visszaolvasás után, hogy Te kérdezted a szülés-dátumot: 2006.01.25. Remélem nem jön előbb, még élvezni szeretném egy kicsit a viszonylag egyben átaludt éjszakákat, habár a medencém már minden pózban zsibbad, a hasam húzódik, a kiscsaj meg folyton bullerozik
Macs
Lesz minitali? Mikor? Hol?
Kari-aji - jót röhögtem
Bár én is nagy rövidítős vagyok. A védőnő neked hiányzik? Mert én egy cseppet sem bánom, hogy a mienk baromira békénhagy minket. Ha hónapokig nem jelentkezem, ő akkor sem jelenik meg. Bár ez a januárban "feltétlenül találkoznunk kell" kirohanását nem tudom hova tenni. Majd kihívjuk, ha megvan a baba
Judy
Apája bevásárlása
Enyémnek nem nagyon van fantáziája, és minden karácsonykor mentegetőzik, hogy neki sosincs ilyen témában ötlete, ezért gondolkodjak helyette is én
Mi is gondoltunk hangszerre, erre Apája egy fél órát töltött a szintetizátorok között
, mire rájött, hogy ehhez még kicsi a kölök.
Liv
Ne mentegetőzz!! Tök jók a fotók, mind a gyerkőcről, mind a mézesről. Jöhetsz hozzánk is dekorálni, ha van kedved. Én a múlt héten elővettem a műfenyő girlandokat, de Apája lecseszett, hogy ne létrázzak, majd ő felteszi őket. Pár napig kerülgettem a cuccost, aztán visszapakoltam a szekrénybe
De ma este elkapom a frakkját
Beszti
Neked van jó kenyérsütőgépes kalácsrecepted? Ha igen nagyon vevő lennék rá
Móni
Örülök, hogy tetszik a meló. Kicsit irigykedem is, de per pillanat jobban szeretek szunyókálni, mint bármit melózni
Nikk
Ezzel a temetéssel tényleg nem lesz a legboldogabb a karácsony, de ha nagyon betegen érte volna meg a néni, akkor sem lett volna az. A betegség, vagy egy kedves személy távozása mindig nagyon szomorú, de sajnos meg kell tanulni kezelni ezeket a helyzeteket.
Nálunk a nagypapám pont az első házassági évfordulónkon ment el, anyósom meg Boti születésének napján.
A férjem nagyija pont ma került kórházba, remélem pici Csenge születésekor semmilyen családi tragédia nem lesz.
GnéKriszti
Először is hatalmas gratula a jogsihoz! Képzeld el, milyen fényesen csillogna a jogsid, ha "lélekben is" jelen lettél volna, nem csak testileg
Apukádnak sok erőt a gyógyuláshoz! A házhoz meg kitartást, lehet, hogy mégis ott ér utol Titeket a Jézuska
Bocs azoktól, akik kérdeztek, de elfelejtettem válaszolni.
Mukk-mukk
Csirkesz
33+4