Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nicika,
szerintem fel lehet ismerni. Nagyon édi.

KépKép
KépKép
scullyx

Nicika: felismehető mindhárom képen a baba! Olyan cuki! a másodikon a két lába nagyon jól látszik, és pont ott volt a köldökzsinór?

Vok: akkor pénteken viszem a pénzt, mert eddig nem tudtam elmenni a bankba. Jó úgy? Ha kész lesz a párna, akkor megírod hova kell érte menni!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Boldog szülinapot Scullyx!!!

Nicika, nagyon édes a kislánykád, olyan tündéri, hogy már látszik a kis arcocskája is, és olyan, mintha egy kicsit mosolyogna, nem? Gratulálok hozzá!
csirippiri

Tünde! Amikor a dokitól kérdeztem hogy megtudja-e mondani a nemét akkor csak annyit mondott, hogy "még korai". Hát nem tom...

KépKép
nicika

Csirippiri! Most hogy mondod! Tényleg kicsit mosolygósnak tűnik! Csak azt nem értem apa hogyhogy nem látja az arcocskáját a képen! Kép

KépKép
nicika

Nancsika! Még meg sem dícsértem a pocidat! Jól megnőtt mióta nem láttuk! És sajna a csíkok is megszaporodtak! Na de majd szülés után eltűnnek!

Cory! Csak 5 kilót híztál az előző terhességed alatt? Nem semmi! Bár lehet hogy nekem is csak annyi lesz a plussz! Eddig ugye 3.5 kg-nál tartok és már csak 10 hét van hátra! Amúgy te most mennyi plussz kilónál tartasz?

Bartika! Szívesen a tábla frissítést! Örülök hogy apának is tetszett!

Jaj nekem ez nagyon tetszik:
Kép

KépKép
nicika

Nicika, gratula a bébifotókhoz. Korai????? Hát azé ez kicsit furcsa, max. nem látszik, de azért a 31. héten már meg tudják mondani.

Scullyx, boldog szülinapot, és remélem jó volt a 30-ba való váltás. Én majd áprilisban....Kép Azért egy korty pezsi nem árt. (szigorúan egy korty) Kép

Betti, sajna a hólyaghurut miatt. Valószínű hajlamod van rá, azért is jön ki ennyiszer. Fogamzásgátlótól szokott ilyen lenni, dehát az most egy ideje nem játszik.....Kitartás.

Borka, totál kész vagyok a mézesedtől, gyönyörűek! Én jövő héten fogok sütni, de ilyen díszítést biztos nem vállalok be. Örülök, ha egy fenyőágat kidíszítek. Kép

Ma pedig lefoglaltam a fenyőfát. Mi földlabdásat veszünk, és tavasszal elültetjük. Persze így nem nagy a fa, viszont sokkal jobb érzés, hogy nem egy kivágott fát díszítünk. Kép Olyan kis formás. Kép
Tavaly is már elültettünk egyet pároméknál, de szarvasbőgéskor egy szarvas megdézsmálta Kép Kép Ez valahogy mégsem esett annyira rosszul.

Puszi

Eszti
29+6
Vendég

Ezek a képek meg nagyon édesek:
Kép
KépKép

Ez is tök jó:
Kép

KépKép
nicika

Nicika
Nagyon aranyos a manód!

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="119911"> Sziasztok!
Scullyx,
boldog szülinapot. Kép
Nici,
nagyon jók a képek a babáról. Tök jól ki lehet venni az arcocskáját is. Kép

Voltam a kismamaklubban, babaápolás volt a téma. Megint hallottam egy verziót arról, hogy mit kell beszerezni babának. Aztán egy filmet is néztünk a fürdetésről, pelenkázásról, kenegetésről stb.
Tornára is elmentem, ahol meg rosszul lettem, de 5 perc alatt átment rajtam szerncsére.

Vok,
tényleg jó a Boráros tér is. Nagyon megköszönném Neked! Várom az SMS-t.
Puszi:
Angi
31+4</font>
angi79

<font color="119911"> Eszti,
ez egy nagyon jó gondolat, hogy nem kivágott fát vesztek. Én is erre gondoltam, mert ugy sajnálom a sok kivágott, kidobott fát!</font>
angi79

Halihó mindenkinek, akkor pénteken ütközünk (régi vasutas mondás Kép )

Cory, sajnos én most nem tudok beutazni a városba - másfél óra csak oda és most nincs aki elvigyen, úgyhogy marad a helyi jó kis SZTK labor, ezt gyalog megjárom 20 perc alatt, két órát majd csak elcsücsülök ott és vissza is 20... - és itt nincs cukros lötty, mint a Bártfaiban Kép Egyébként nem is muszáj csütörtökön mennem, most jövök rá, hiszen labor mindennap van Kép No, majd meglátom, hogy lesz a reggelem.- Neked meg sok sikert és gyógyulást a bajodhoz (nekem már sokat volt ilyen, együttérzés tőlem és naaaagyon sok folyadék - (koffein tilos!)

Nicika, a férfiak tapasztalatom szerint nehezebben ismerik fel a magzatokat uh-n - talán, mert a nők jobban rá vannak hangolódva... Az öcsikémnek már kettő is van, de egy csomó midnent még így se vett észre az enyémen, pedig ő mindig látta a sajátjai uh-ját is... A férjemről nem is beszélve, aki még sose látott ilyet és mindent el kellett magyarázni... szóval valahogy ez normális. A lényeg, hogy te látod Kép

A Kiugrott a gombóc a fazékból kezdetű soha véget nem érő dalt ajánlom mindenkinek, szédületes koncertet adtunk unokahugival a konyhában legalább fél órán keresztül, habverőkkel és ásványvizes palackokkal - belefoglalva az egész családot és minden tárgyat és ételt, amit csak ismerünk. Szóval óvodás korú urak és hölgyek nagyon élvezik az ilyen személyes és vicces dalokat. A legnagyobb nyűgösség és fáradtság is elmulasztható vele Kép

Bori, a cikket eltettem jobb időkre, most még nem akarom magam ilyenekkel stresszelni Kép

No, szép estét nektek, mamik Kép

Bocsi, Eszter, csak most ment el a siserahad, holnap majd próbálkozunk újra KépKépKép

V.

indianyo

Sziasztok!

Köszi csajok hogy együtt örültök velünk,tündérek vagytok!!!
Panka igazi neve Anna Eszter lesz,ma eldöntöttük apával.
Még mindig nem tudom,hogy kell ide fotót feltenni,de úgy fest,erről már lemaradok.

Puszi nektek:Vikiék

Mindenkinek előre is kellemes ünnepeket! Kép
visigo

Visigo!
Én segítek!

Kép
Na szóval eddig a szokásos, mintha üzenetet írnál!
Kép
Itt pedig katt a Melléklet feltöltésére, válaszd ki a meghajtóidról a feltöltendő képet! Katt a küldésre! Aztán már csak el kell küldened a hozzászólást!

Ha túl nagy lenne a képed, akkor esetleg abban tudok segíteni hogy elküldöd a képet a mail címemre pickwicktea@freemail.hu és én lekicsinyítem és felrakom neked a kívánt képet!

Nicika

KépKép
nicika

Nicika: most 1kg-nál tartok. Baluval tényleg 5-öt híztam, de én nagyon sokról indultam, és így más a helzyet.
Ha már írtam súlyt, írok más adatot is Kép Afp MOM: 0,3
Uh 26+1-en: BPD:6,75cm, OFD: 8,5cm Fekvés: medencevégű, placenta hátsó falon. Átlagos mennyiségű magzatvíz, gyomor és hólyagtelítődés látható. Ép koponya és gerinc, az orbiták és a felsőajak defectus nélkül. Végtagok és a magzati vesék kóros eltérés nélkül ábrázolódnak. Négyüregű szív, zárt rekeszizom, jó szívmüködés és mozgás. Köldökzsinórban három ér. Zárt belső méhszáj, szabad környezet. Rendellenesség nem látható.

Viko: értem. Pedig úgy kitaláltam, hogy együtt üldögélünk majd Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hű, Cory, csak 1 kg? én már a 10-nél járok, de lehet, hogy több is, mert akkor vagyok, mint a boszorkány mézeskalácsháza Kép
Sejtettem én, hogy nem akrsz tot egyedül üldögélni Kép

indianyo

Scully!
Hozd a talira, az a legegyszerűbb. Kép

Tünde!
Tökéletes a péntek. Kép Kíváncsi vagyok élőben a pocidra. Kép

Jajjj, kedves meglevő anyukák! Hoznátok édi képeket magatokkal??? Kép

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Kép
Vok Kép
Köszi, hogy hívtál és azt is hogy a csajokat informáltad Kép

Scullyx Kép
Nagyon-nagyon boldog szülinapot Kép

Bori Kép
Nagyon ügyi vagy, szépek a mézesek Kép

Cory Kép
Örülök, hogy minden oké veletek Kép A nemét nem tudták most sem megmondani?

Nicika Kép
Nagyon édes a babód és úgy látszik nagyon szégyenlős Kép

Bocsika, hogy így eltüntem, de sok minden jött össze.
Az estéimet, mert kizárólag ennek szentelem Kép Csak olvasás nélkül Kép
Kép

Annácska 24+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok! Telóval lefényképeztem a hasam, de ne mbírom feltenni ideKép Nicika! Ha elküldöm feldobod? És kérlek írd át a táblában a hasméretemet 121-re, kösziKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cory Kép
Bocsi, bocsi, csak most olvastam, hogy lányod lesz KépKépKép
Hatalmas gratula Kép

Zsuzsófi Kép
Hatalmas a pocid Kép Próbáld meg átnevezni a kiterjesztését a képnek.

Annácska 24+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Szelivi Kép
Én is megyek holnap terheléses cukorra, de nálunk tuti cukros lötyi lesz.
Már előre rosszul vagyok tőle Kép

Annácska 24+1

annácska

Zsuzsófi! Küldjed nyugodtan aztán feldobom! Kép

KépKép
nicika

Én még mindig ébren vagyokKép Most vittük haza a tesómat, szegényt jól megnyuvasztottam a matekkalKép

Nem tudtam csak ezt az oldalt visszaolvasni, mert az előtt lévő el van tűnve...

Ezért csak a hozzászólásokból:

Scullyx: Isten éltessen sokáig!

Bori: Biztos nagyon szépek a mézesek, de mondom én nem látomKép Minden okés a csajszikákkal?

Nicika: Nagyon aranyos a babátok, tök jól kivehető az arcocskája!

Angi: Te meg már nagyon ki leszel okosítvaKép Mi történt a tornán, semmi komoly? Vigyázz magadra!

Eszti: Tegnap sikerült betartani az alma-napot? Én végül fánkot sütöttemKép

Megyek megpróbálok ledőlni, bár nem tudom Boti mit fog hozzá szólni! Azóta is tombol szinte folyamatosan, már kezdek megijedni, mi lelte...Kép Meg aztán ki tudja mennyi alvást engedélyez egész estére...

Jaj, és nem is gratuláltam a 30-hoz Nicika, Tünde, Szisz, meg asszem holnap Eszti (de azt majd holnap!)szóval: Kép

Jó éjt!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annácska!
Ma elmentünk a szemben lévő piacra. A sütisnél (kell a nasi) az eladó közölte, hogy itt az egészségházban nem szórakoznak velem sokat, cukros lötyi van és kész. Viszont állítólag gyümölcscukor van. Az is finom magában, de vízzel elkeverve borzasztó lehet.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ágiboszi vasárnap volt 4D-n de az óta nem jelentkezett! (Már ha jól tudom!) Mi lehet velük?

KépKép
nicika

Nicika már küldtem Nem kaptad meg????

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita! Tünde már lassan 33 hetes! Kép És köszi a gratulát! Már csak alíg 10 hét! Kép

KépKép
nicika

Zsuzsófi! Már nézem! Pillanat!

KépKép
nicika

Nici, Szelivi magában is rosszKép Én megkostoltam.

Annácska jó a kiterjesztése, csak nincs feltöltésKép Ez a rossz ebben a mikrohullámú netben, hogy ingadozik ezerrelKép

Most azért megpróbálom újra...

KépKép

Siker! Mellétettem az öt héttel ezelőttit is, remélem látszik a különbség...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mamacka, az egyik örökbemama érdeklődik a képeslapjaid iránt, de vidéki, ha jól tudom, szabolcsi, ezt még pontosítjuk. Van valami ötleted, hogy lehetne hozzá eljuttatni a lapokat? Persze úgy nehéz, hgoy azt se tudom, hol is lakik pontosan, mondtam neki, hogy pénteken találkozom veled, addig írjon, hogy hová és mennyi kéne neki. Azt hiszem, csak családi mennyiségről van szó, de sose lehet tudni, miből mi lesz Kép Aha, megnéztem, borsodi, de az sem itt van Pest környékén... no sebaj, addig még majd egyeztetünk.

Hát akkor mindenkinek sok szerencsét a fröccsös vérszíváshoz :

Anita, hogy egyes gyerekek mennyit fociznak... KépKépKép A fánk az hányas kód is ? Kép

indianyo

Bocsi a széleeségértKép Hát nagyon nagyKép A minőségért bocsi, telefonos képKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hűha Zsu! ez még nagyobb, mint az enyém, pedig hát az se piskóta Kép Klassz Kép

Nicika, Ágiboszi ma reggel írt, minden oké, úgy emlékszem, legalábbis nem nagyon panaszkodott. asszem holnap megy be a kórházba.

indianyo

Zsuzsófi! Nem kaptam mailt! pickwicktea@freemail.hu -ra küldted?

KépKép
nicika

Nici oda, de már mindegy isKép beteszed a táblába a képet? meg a haskörméretemetKép Az 121.

Jah és ma, azaz 27+1 korban készült a kép.

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuszófi! Hatalmas a pocakod! És mennyit nőtt 5 hét alatt! Hihetetlen! Kép Örülök hogy fel tudtad tenni!

Vikó! A te pocidat mikor nézhetjük meg? Muti meg! Örülök hogy Ágiboszival minden oké! A baba neme nem derült ki? Kiváncsi vagyok! Már csak 7 mami van (39-ből) aki nem tudja a baba nemét!

KépKép
nicika

A haskörméretet betettem, a képet meg lementettem, majd igyekszem feltenni! Kép

KépKép
nicika

Na lányok én léptem szunyálni! Jó éjszakát!

Nici + Szintia baba 30+1

KépKép
nicika

Nicika! Valami szőr van ezzel a babanettel, most nem találom Ágiboszi üzenetét, mintha azt írta volna, hogy ez a második baba is fiúnak néz ki az uh orvos szerint, bár lányos az arca (ez most zavaros, de valami ilyesmi volt benne) meg, hogy holnap megy a kórházba, de mivel tegnap nálunk estétől nem volt net és csak ma délelőtt olvastam vissza hosszan, lehet, hogy még tegnap írta ezt, és akkor mától van kórházban a cukorbeállításon. Egy nagyon rövid tegnap estit találtam, mikor Nancsika apójának pocakját méltatta, de a hosszabb, részletesebben nem találom most. Meg mivel nem nagyon aludtam az éjjel, az is lehet, hgy összekeverem valakivel a két fiút (bocs, Ágiboszi, ha így van, tudod, a terhességi agyi érelmeszesedés Kép), de az biztos, hogy valami hasonlót írt, tehát jó hangulatú volt az üzi.
Az én pocakom... hát szélem-hosszam egy Kép nekem se fényképezőm, se kamerás telefonom nincs, majd megpróbálok a webkamerán valamit, de az meg nem túl jó, túl sötét van...

Azt előre kijelentem, hogy az én hurkáim az igaziak, úgy hogy Mamacka csak ne akarjon itt szégyenkezni a nemlétezői miatt Kép Én mondjuk sose voltam ropibaba Kép

Ja, Livi,
A fület úgy kell, hogy a már befejezett sapka alján az eredetileg kezdő szemeket újra felszeded és a két oldalt külön kötöd meg, méretre fogyasztva. Lehet egy-két plusz teljes sort is kötni, mielőtt különszeded a két oldalt.

indianyo

Cory!
Szaladj át hozzánk Kép Kép, nem hiszem, hogy pont ott kell ülni.

Borcsa, az elveszett
30+0 Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Írt Ágiboszi. Délelőtti uh-n mintha lány lett volna, du a 4D-n meg fiú Kép Holnap reggel meg befekszik a kórházba a cukor miatt.

Annácska, Szelivi: hát akkor kitartás nektek is a holnapi naphoz Kép Most megyek és bekeverem a koktélom Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na, próbáljuk meg... mondjuk az egérrel a kezemben próbálok fényképet csinálni a webkamerán, ezét a kitekert pózok... ha nem látszik angynak a pocak, az csak azért van, mert én eleve nagy vagyok KépKépKépKép
Kép

indianyo

Jaj de jó, Cory, hogy említetted Ágiboszi hsz-ét, én már azt hittem, hogy csak álmodtam az egészet.. akkor jól értettem én is a keveredést fiú-lány között Kép

No, hajrá nektek holnap a fröccsel Kép

indianyo

Van egy jó kis fotópályázat! Gyerekekről kell legózás közben (illetve Lego Duplo-zás közben) fényképet készíteni és beküldeni.

http://www.fotoklikk.hu/cms/netalon.xml?data_id=326&listtype=details&ttype=4&id= 12013

Ezt a hsz-t egy örökbemamától loptam, gondolom, nem bánja Kép

indianyo

Jó Estét!

Zsu és Vikó: jó kényelmes házikója van a babátoknak!!Kép
Zsu: Olyan aranyosakat írtál, ahogy apával édelegtek!!
Vikó: sajnálom, hogy nálatok apa csak így virtuálisan tud hozzád simulniKép
Mikor találkoztok már??

Én is úgy emlékszem, hogy a sima UH-n kislányosnak, 4D-n pedig fiúsnak mondták Ágiboszi babáját. Tehát még bármi lehetKép

Borcsa: hova tűntél???

Holnap reggel megyek a védőnőhöz, de minek? Megmér és elbeszéltünk.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsu, Vikó Kép
Nagyon szép nagy pocitok van Kép
Én még ehhez képest sehol nem járok Kép

Mindenkinek szép álmokat Kép

Annácska 24+1

annácska

Sziasztok!

Szép estét mindenkinek.

Nicika: nagyon szépek ezek a képek, gratulálok a kislányotokhoz. Az arcát tökéletesen lehet látni. Kép

Vok: köszi szépen a párnák intézését és különösen azt, hogy felvállaltad ezt a feladatot. Kép

Jó éjt mindenkinek,

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann!
Nagyon szívesen. Kép

Annácska!
Örülök, hogy visszatértél. Kép

Ágiboszival beszéltem ma telcsin, jól vannak. Kép Reméli, hogy csak megnézika cukrát, aztán zsupsz, már kint is van a kórházból. Kép Drukkk!!!

Na, nálunk meg Ádám 39 fokos lázzal jött haza a céges vacsiról. Már túl vagyunk a gyógyszer-tea bombán. Remélem el fog tudni aludni. Remélem "csak" a gyomrát rontotta el és nem valami fertőző cuccot hozott haza, mert akkor én pénteken mindent kihagyok, nehogy átadjam nektek a cuccot. Holnap megy dokihoz. Remélem fog neki mondani valami okosat... Kép

Jó éjszakát nektek!!! Kép

Puszi
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggeltKép

Egy gyors bekukk még, mielött belébocolok a korházba. Ez a fránya ágy már reggel 4 kor kidobott, erre én nem normális nekiálltam vasalni meg hasonló finomságok, de hát nem leszek itthon, apának meg kell a vasalt ing a melóhelyére.

NicikaKép
Tökéletesen vázolták a lányok a helyzetet babóval.
Reggeli uhán a doki azt mondta hogy lányos kinézete van, de mivel faros a fekvése nem lát igazán a lábai közé, este a 4Dén a dokinéni meg azt mondtha hogy mintha! zacsit látna a lába között, vagyis ő inkább fiúnak tippeli, igy én azt hiszem belenyugszom hogy a második is fiu leszKép tutira már csak a szülésnél fogunk menni KépKépKép

Minden pocis képet meglestem és annyira édik vagytok rajta, én inkább nem teszek fel, mert még valaki rosszul lesz a nagyságtólKép bár valamelyik nap kedvesen megjegyezték hogy biztos hogy terhes vagyok? én meg lazán rávágtam áhhh dehogy csak egyszerűen dagi KépKépKép

Cukroslötyi ivászathoz mindenkinek kitartást és a citromot ne felejtsétek el, ugy sokkal elviselhetőbb a förmedvény ize, jah és szőlőcukorral készitik a 75 grammos lötyit, szal ne hogy azt higgye valaki hogy kristálycukorból keverik ki, igy talán egy fokkal jobb az ize az ördögénélKépKépKépKép

CoryKép
Ha nagyon unod magad akkor csörögj rám és sétáljatok át majd hozzám, hidd el hogy pikk és pakk eltelik a két óra az én hüleségeimet hallgatvaKépKépKép

Vok Kép
Jujj szegény párodKép bizunk benne hogy csak egy kis gyomor elcsapásról van szó és nem valami ronda baciról, megelőzésként egyél te is sok c vitamint meg sok gyümit.

VikóKép
egyáltalán nem nagyok a hurkáid, csinos pocid van nagyon neked is. Amugy elképzeltem a zenei összeállitásotokat és jót mulattam magamban Kép Nekem a fiam a müanyag edényeket szokta ütemesen verni fakanállalKép

NicikaKép
Még elfelejtettem irni, hogy igenis jól kivehető a babó a képeken, és ne izgulj az apukák nagy része szinte a fekete foltokon kivül mást soha nem fedez fel egy ilyen foto láttánKép Édes a kis pofija a lányotoknak, és igazi kislány amiért ennyire szégyenlősKép

Nah megyek mert még le kell vakarnom a jeget az autóról és életet kell bele lehelnem, mert egy porcikám se kivánja most a bkvézást.

Remélem sikerül pénteken veletek taliznom, addig is mindenkinek nagyon szép napot kivánok, vigyázzatok magatokra és a családraKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

<font color="119911">Jó reggelt!
Én is fent vagyok, Lidi meg alszik a pocimban. Kép

Pocik:
Szépen növögetnek! Kép
Annácska,
simizgesd csak a babucit! Megy a drukk a cukros lötyihez!
Eszti,
gratula a 30-hoz!!!!
Vok,
reméljük átmegy hamar Ádin a betegség és Ti nem kapjátok el! Jobbulást neki! Kép
Anita,
hagyott aludni a kicsi fiad? Köszi az érdeklődést, én se tudom, hogy miért lettem rosszul. Kivert a veriték, lesápadtam, de miután ittam vizet és kinyitottuk az ablakot jobban lettem.
Ágiboszi,
én is remélem, hogy pénteken már velünk tudsz tartani.

Puszi:
Angi 31+5</font>
angi79

Jó korán keltetek, lányok!

Hű, Eszter, ennyit a jó kis céges vacsiról... sajnos az arcüreggyulladásos náthás baci benne van a levegőben már vagy 2 hónapja... de drukkolunk, hogy ne legyen gáz. Lehet, hogy apa csak egy kis extra kényeztetésre vágyik Kép

No, ugrok vissza ágyikóba, szép napot nektek, vigyázzatok a csúszós utakon, idióta utasokkal meg ilyenek... ja, és mingyá mentek iszogatni a jó kis fröccsöt, hát erőt, egészséget! Ágiboszi, gyere ki gyorsana kórházbul!

Tsókok.
Vikó

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?