Jó reggelt
Egy gyors bekukk még, mielött belébocolok a korházba. Ez a fránya ágy már reggel 4 kor kidobott, erre én nem normális nekiálltam vasalni meg hasonló finomságok, de hát nem leszek itthon, apának meg kell a vasalt ing a melóhelyére.
Nicika
Tökéletesen vázolták a lányok a helyzetet babóval.
Reggeli uhán a doki azt mondta hogy lányos kinézete van, de mivel faros a fekvése nem lát igazán a lábai közé, este a 4Dén a dokinéni meg azt mondtha hogy mintha! zacsit látna a lába között, vagyis ő inkább fiúnak tippeli, igy én azt hiszem belenyugszom hogy a második is fiu lesz
tutira már csak a szülésnél fogunk menni
Minden pocis képet meglestem és annyira édik vagytok rajta, én inkább nem teszek fel, mert még valaki rosszul lesz a nagyságtól
bár valamelyik nap kedvesen megjegyezték hogy biztos hogy terhes vagyok? én meg lazán rávágtam áhhh dehogy csak egyszerűen dagi
Cukroslötyi ivászathoz mindenkinek kitartást és a citromot ne felejtsétek el, ugy sokkal elviselhetőbb a förmedvény ize, jah és szőlőcukorral készitik a 75 grammos lötyit, szal ne hogy azt higgye valaki hogy kristálycukorból keverik ki, igy talán egy fokkal jobb az ize az ördögénél
Cory
Ha nagyon unod magad akkor csörögj rám és sétáljatok át majd hozzám, hidd el hogy pikk és pakk eltelik a két óra az én hüleségeimet hallgatva
Vok
Jujj szegény párod
bizunk benne hogy csak egy kis gyomor elcsapásról van szó és nem valami ronda baciról, megelőzésként egyél te is sok c vitamint meg sok gyümit.
Vikó
egyáltalán nem nagyok a hurkáid, csinos pocid van nagyon neked is. Amugy elképzeltem a zenei összeállitásotokat és jót mulattam magamban
Nekem a fiam a müanyag edényeket szokta ütemesen verni fakanállal
Nicika
Még elfelejtettem irni, hogy igenis jól kivehető a babó a képeken, és ne izgulj az apukák nagy része szinte a fekete foltokon kivül mást soha nem fedez fel egy ilyen foto láttán
Édes a kis pofija a lányotoknak, és igazi kislány amiért ennyire szégyenlős
Nah megyek mert még le kell vakarnom a jeget az autóról és életet kell bele lehelnem, mert egy porcikám se kivánja most a bkvézást.
Remélem sikerül pénteken veletek taliznom, addig is mindenkinek nagyon szép napot kivánok, vigyázzatok magatokra és a családra
Ági