szia megint,
Eszter,
még egy édes kisfiút tudhatsz hamarosan magadénak
majd a következő talán kislány lesz, de még akkor is a farkasok lesznek fölényben a báránykákkal szemben
ezért kell majd MÉG EGY kislány...
Andrea,
teljesen igazad van, legalább megnyugtat a kivizsgálás, te is megnyugodhatsz meg a bőrgyógyász is
(de ez akkor is meglepő, hogy a bőrgyógyász ilyesmire vetemedik!)(mert ha még a gyerekorvos, azt megértem...)Heimpálos a bőrgyógyász,ugye? Melyik orvos volt az? aki negatív tapasztalat volt nálunk (a nagy hírnevével
)az a Török doktornő volt, viszont a szemölcsös egy fiatal kosárlabdázó alkat volt, az tetszett
ekcéma: na, arról is van tapaszatalatom, születésem óta ekcémás vagyok, a 35 év alatt rengeteg szteroidos krémet elhasználtam
fiatal felnőtt koromra egészen rendeződött
a sok kivizsgálás alatt sokféle allergiát bizonyítottak rám: kezdve a tojástól az epren át...de egyik sem volt valós, ellenben a citrusokra rettenetes volt, erre magam jöttem rá, de elmúlt, mostmár nyakalhatom kedvemre
köszi a recepteket, a rizses tetszik, gondolom, szőlőcukor helyett használhatom a porcukkert
Játékok: nálunk a Transformers már "megunt" kategória volt egészen az iskolakezdésig, azóta megint imádjuk
Sárkányos?! az Transformers? én csak robotokat, repülőket, járgányokat ismerek belőlük.
A Bionicle nálunk is nagy kedvenc, tegnap vettem meg a második számú Vakamát
merthogy ez most új kiadás
a favorit azért még a Star Wars, mindenféle termékből: Lego, Revell modellek, Hasbro-figurák. Dorka is bukik rájuk, a kis figurák egy apró dobozban vannak, sok "sapkaszerűséggel" együtt, el tud vele pepecselni 10-15 percig, amíg rájuk adja. És a végén visszateszi őket a dobozkába, ezt ma vettem észre
a Playmobilból jó nagy készletünk van, akárcsak a Brió vasútból, de ezek most már fél éve a pincében pihennek, remélem, legalább a vonatot felhozhatom majd Dorcinak, mert azt annyira szerettem én is, meg abban bízom, Danira is az újdonság erejével fog hatni...
a Playmobil szépen el van téve az unokáimnak
Vera,
a Photosite.com-ra kell felmenned, ott letölteni az Albumbilder programjukjat, és utána lehet csinálni 150 képes albumot, fotóméret mindegy, nem kell kicsinyítgetni sem.
Nekem sajna nem lettek jó képeim, tényleg kezdő vagyok a gépemmel, de majd hozom azt a párat, ami még van.
Mit csináltál a hátaddal? "csak" egy rossz mozdulat volt?
Anikó,
megkaptátok ti is az értékelést? nekünk ma érkezett, nagyon elégedett voltam vele.
Mostanra jutott el Danikám oda, hogy mindent megpróbál elolvasni, ami a szeme elé kerül
nagyon igyekszik, sokat is gyakoroljuk szabadidőben. Még az autóban is azt akarja "játszani", hogy mondok 3-4 betűt, és összeolvassa. (nálunk ezzel voltak/vannak kisebb gondok)
Persze, hogy dícsérik a gyermekeidet, mert tényleg szépek
Dorka be volt tojva a Mikulástól, voltunk két bulin is, de sírásra görbült a szája
de a táncos pillanatokat nagyon élvezte, kipenderült a színpad elé, és azt hitte, neki tapsolnak, utána felment a színpadra, és ott táncolt a bohócokkal és a "kiválasztott" gyerekekkel
webkamera: nekem van egy, de nem szerettem igazán, mostmár nincs is feltéve, nekem nem tetszett, hogy a kép olyan "lassú", szaggatott, de lehet, ez már régi modell, vagy a gépem lassú...?
Orsi,
tényleg szépek a terítők, nagyon ügyes vagy.
Múlt héten végre elmentem abba a boltba (10 percre van tőlünk
), ahová kb másfél éve készülök: a Foltvarázsba, a Soroksári úton. Ha láttatok csodát! azt a mennyiségű csodálatos anyagot, fonalat, kongrét és millió kiadványt, ami ott kapható...Mindenképpen el kell menned egyszer!!! Ha kitalálod pl., hogy mondjuk teheneket akarsz hímezni, akkor abból is kb 50 kiadvány létezik...Menj el egyszer!!!!
Mese,
hol az a dzseki?
ezt újonnan vetted, annyiért, mint a turiban láttál?
Mesélnél a Trend-ről? szabad oda a bejárás vagy kártya kell? kifutó modellek vannak vagy rendes nagyker? merre Budaőrsön?
a fent említett (égig magasztalt) üzletben rengeteg babás dolog is volt, külön részleget kaptak
Rita,
nagyon aranyosak a gyerekek
nálunk is 9 hónap van az unokatesók között, bár Bálint csak másodunokatesó mert az unokaöcsém fia, de ő meg olyan, mint a testvérem
rosszullétek
majd elmúlik hamarosan
és az étvágyad?
Timi nem volt mostanában, ugye?! már vizsgázik?
enyém gyerekek jól vannak, tegnap nálunk is járt a Mikulás, bár csak az erkélyig jött, ott letette az ajándékokat, aztán távozott. Danikám egész este megnyúlt fülekkel rajzolgatott
úgy hallgatózott.
Anikó kérdezte a találkozón, Dani szerint ki hozza az ajándékokat, én váltig állítottam, Dani már tisztában van a szülői szereppel
háááát Anikó, mégsem olyan biztos ez!!!
felteszek még képeket
http://busborbala.photosite.com/ itt a gödi találkozó alatt vannak feltéve, és Dorkáról is vannak (bár összevissza időrendben) kedvenc képek egy albumban
sziasztok,megyek aludni
Anitabori