Új privát üzeneted érkezett!

na megpróbálom feltenni v.hova, de gyorsan ide is teszek 1-2 képet

+1 kép, még aznap vettem Levinek végre dzsekit. (ugyanannyiért, mint a Pók utcai ltp- es turis boltban :-)

pusz
Mese
Kép
Kép

babafalva.hu vonalzó
meske

A csoportkép (múltkor kicsit jobban sikerült, nem?! :-) ahhoz képest, amit műveltek, még elég tűrhető képek :-)))
Kép
Kép
Kép
Kép

babafalva.hu vonalzó
meske

Basszus nem tudom a képeket feltölteni nem tudok új albumot csinálni valamiért nem engedi Kép Kép

Mikulást nagyon élvezte,sok óvis is volt,állandóan odaállt a mikulás elé a színpadhozKép Édi voltKép
Anita!Mi volt aaz a programm amivel feltöltötted a nyári talis képeket?

És nem csak én fotóztam hanem Mese Anita Anikó,Nanda

Nanda !
Neked meg nem tudtam elküldeni a képeket mert visszadobta a mélt folyamatosan!
de azért pár képet rakok felKép
Vera
Kép
Kép
Kép

KépKép
viranka

SziasztokKép

Gyors leszek, mert még be kell állítanom a videót a megasztárra!

Manó
Olyan hülye vagyok! Elfelejtettem reagálni a képeidre, pedig akartam!
Mind a ketten nagyon szépek vagytok!Kép Édes, mosolygós egy lánykád van!Kép Remélem tényleg ott lesztek a következő talin!Kép

Eszter
Gratula!!!!!Kép

Mese, Vera
Köszönjük a képeket!Kép

Anikó
Én is kivoltam ettől a bezártságtól, álomkór maradt, de csak nekem.Kép Gergőt délután csak 3/4 4-kor tudtam elaltatni, 40 percre. Kíváncsi vagyok mit fog szopizni este, mert fél 1-től jó párszor ciciztünk, hátha elalszik.Kép

Na, most csak ennyi voltam.

Mindenkinek köszi a dícsérő szavakat!

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi, Megasztár holnap lesz, ma Vészhelyzet van.KépKép

Eszter, gratulálok a második fiúhoz!
tandrea

Andrea
Közben rájöttem!KépKépKép Csak enyire vagyok zaza!Kép De végül is tök mindegy volt, hogy mi volt ma, a videót be kellett állítanom.Kép

PusssszKép

Zaza Orsi

avocado

Hali,

Anikó,
Köszönöm kérdésedet már javul manó keze. Kicsit még piros de már nem vészes.

Andrea,
Remélem hogy nem lesz semmi gáz és csak formális vizsgálatok lesznek. Szerintem manó sincs 10 kg-nál több bár mi nem voltunk mostanában méretni. Megkaptad már a próbacsomagot? Majd írd meg a tapasztalataidat.

Bocs most többet nem tudok írni mert leragad a szemem majd holnap még jövök

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

szia megint,

Eszter,
még egy édes kisfiút tudhatsz hamarosan magadénak KépKépmajd a következő talán kislány lesz, de még akkor is a farkasok lesznek fölényben a báránykákkal szemben Kép ezért kell majd MÉG EGY kislány...

Andrea,
teljesen igazad van, legalább megnyugtat a kivizsgálás, te is megnyugodhatsz meg a bőrgyógyász is Kép (de ez akkor is meglepő, hogy a bőrgyógyász ilyesmire vetemedik!)(mert ha még a gyerekorvos, azt megértem...)Heimpálos a bőrgyógyász,ugye? Melyik orvos volt az? aki negatív tapasztalat volt nálunk (a nagy hírnevévelKép)az a Török doktornő volt, viszont a szemölcsös egy fiatal kosárlabdázó alkat volt, az tetszett Kép
ekcéma: na, arról is van tapaszatalatom, születésem óta ekcémás vagyok, a 35 év alatt rengeteg szteroidos krémet elhasználtam Kép fiatal felnőtt koromra egészen rendeződött Képa sok kivizsgálás alatt sokféle allergiát bizonyítottak rám: kezdve a tojástól az epren át...de egyik sem volt valós, ellenben a citrusokra rettenetes volt, erre magam jöttem rá, de elmúlt, mostmár nyakalhatom kedvemre Kép
köszi a recepteket, a rizses tetszik, gondolom, szőlőcukor helyett használhatom a porcukkert Kép
Játékok: nálunk a Transformers már "megunt" kategória volt egészen az iskolakezdésig, azóta megint imádjuk KépSárkányos?! az Transformers? én csak robotokat, repülőket, járgányokat ismerek belőlük.
A Bionicle nálunk is nagy kedvenc, tegnap vettem meg a második számú Vakamát Kép merthogy ez most új kiadás Kép
a favorit azért még a Star Wars, mindenféle termékből: Lego, Revell modellek, Hasbro-figurák. Dorka is bukik rájuk, a kis figurák egy apró dobozban vannak, sok "sapkaszerűséggel" együtt, el tud vele pepecselni 10-15 percig, amíg rájuk adja. És a végén visszateszi őket a dobozkába, ezt ma vettem észre Kép
a Playmobilból jó nagy készletünk van, akárcsak a Brió vasútból, de ezek most már fél éve a pincében pihennek, remélem, legalább a vonatot felhozhatom majd Dorcinak, mert azt annyira szerettem én is, meg abban bízom, Danira is az újdonság erejével fog hatni...
a Playmobil szépen el van téve az unokáimnak Kép

Vera,
a Photosite.com-ra kell felmenned, ott letölteni az Albumbilder programjukjat, és utána lehet csinálni 150 képes albumot, fotóméret mindegy, nem kell kicsinyítgetni sem.
Nekem sajna nem lettek jó képeim, tényleg kezdő vagyok a gépemmel, de majd hozom azt a párat, ami még van.
Mit csináltál a hátaddal? "csak" egy rossz mozdulat volt?

Anikó,
megkaptátok ti is az értékelést? nekünk ma érkezett, nagyon elégedett voltam vele.
Mostanra jutott el Danikám oda, hogy mindent megpróbál elolvasni, ami a szeme elé kerül Kép nagyon igyekszik, sokat is gyakoroljuk szabadidőben. Még az autóban is azt akarja "játszani", hogy mondok 3-4 betűt, és összeolvassa. (nálunk ezzel voltak/vannak kisebb gondok)
Persze, hogy dícsérik a gyermekeidet, mert tényleg szépek KépKép
Dorka be volt tojva a Mikulástól, voltunk két bulin is, de sírásra görbült a szája Kép de a táncos pillanatokat nagyon élvezte, kipenderült a színpad elé, és azt hitte, neki tapsolnak, utána felment a színpadra, és ott táncolt a bohócokkal és a "kiválasztott" gyerekekkel Kép
webkamera: nekem van egy, de nem szerettem igazán, mostmár nincs is feltéve, nekem nem tetszett, hogy a kép olyan "lassú", szaggatott, de lehet, ez már régi modell, vagy a gépem lassú...?

Orsi,
tényleg szépek a terítők, nagyon ügyes vagy.
Múlt héten végre elmentem abba a boltba (10 percre van tőlünk Kép), ahová kb másfél éve készülök: a Foltvarázsba, a Soroksári úton. Ha láttatok csodát! azt a mennyiségű csodálatos anyagot, fonalat, kongrét és millió kiadványt, ami ott kapható...Mindenképpen el kell menned egyszer!!! Ha kitalálod pl., hogy mondjuk teheneket akarsz hímezni, akkor abból is kb 50 kiadvány létezik...Menj el egyszer!!!!

Mese,
hol az a dzseki? Kép ezt újonnan vetted, annyiért, mint a turiban láttál?
Mesélnél a Trend-ről? szabad oda a bejárás vagy kártya kell? kifutó modellek vannak vagy rendes nagyker? merre Budaőrsön?
a fent említett (égig magasztalt) üzletben rengeteg babás dolog is volt, külön részleget kaptak Kép

Rita,
nagyon aranyosak a gyerekek Képnálunk is 9 hónap van az unokatesók között, bár Bálint csak másodunokatesó mert az unokaöcsém fia, de ő meg olyan, mint a testvérem Kép
rosszullétek Kép majd elmúlik hamarosan Képés az étvágyad?

Timi nem volt mostanában, ugye?! már vizsgázik?

enyém gyerekek jól vannak, tegnap nálunk is járt a Mikulás, bár csak az erkélyig jött, ott letette az ajándékokat, aztán távozott. Danikám egész este megnyúlt fülekkel rajzolgatott Képúgy hallgatózott.
Anikó kérdezte a találkozón, Dani szerint ki hozza az ajándékokat, én váltig állítottam, Dani már tisztában van a szülői szereppel Kép háááát Anikó, mégsem olyan biztos ez!!!

felteszek még képeket
http://busborbala.photosite.com/ itt a gödi találkozó alatt vannak feltéve, és Dorkáról is vannak (bár összevissza időrendben) kedvenc képek egy albumban

sziasztok,megyek aludni

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Gyorsan írok, mert Gergő Mókus alszik, addig van időm.

Bori
Szuper jók a képek! Az összes! Megnéztem az összes albumot és tündéri képek vannak Dorkáról! Az a kirándulós meg nagyon szuper, irígy-irígy!Kép
A talin olyan édes képek készültek! Külön kedvenceim, amin Dorka, meg Gergő vannak együtt!Kép
EkcémaKép Én is visszaestem, a múltkor el kellett menem a bőrgyógyászatra és én is szteroidosat kaptam rá, szerencsére 2 nap alatt elmúlt tőle! De előtte majd levakartam a karomról a bőrt!Kép
Hímzés: köszi! Meg a bolt-tippet is!Kép Remélem egyszer tényleg eljutok! Csak pénz is kell hozzá, de gyűlnek az ötveneseim!Kép

Képzeljétek megvolt ma a Mikulásozás a babaklubban! Olyan édesek voltak a gyerekek, odamentek Karcsihoz, meg az ölébe ültek!Kép Nagyon jó Mikulás volt a Drágám, így már most megkérték, hogy jövőre is csinálja meg, de én még nem tudom, hogy jó ötlet-e, mert Gergőnek nem hiszem, hogy jó lenne. Most is, mikor Karcsi bejött és megszólalt, akkor Gergő mondta, hogy "Apa, Apa". Csak aztán a látvány, az legyőzte a hallását.Kép De a végén is nagyon gondolkozott, mikor Mikulás bácsi elköszönt és kiment, akkor Õ még egy percig tűnődött. Nagyon cuki volt, azt hittem megzabálom!Kép
Mindjárt kicsinyítek képet és felteszem.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szóval a képek:

Gergő tegnap reggel, mikor megtalálta a cipőjében a meglepetéseketKép
Kép
Kép

Ezt az oroszlános hátizsákot kapta a KeresztmamijátólKép
Kép
Kép

Ez pedig a mai babaklubbKép Karcsi a cél érdekében szemüveget vett és méretesebb pocakot, így nagyon jó lett az összhatás!Kép
Kép
Kép

Orsi

avocado

Hali,

Anitabori,
Végre mi is látszódunk valamelyik képen köszi-köszi Kép

Orsi,
Csini ez a mikulás Kép Nálunk most kimaradt a személyes találka a mikulással, de manó is nagyon meglepődött hogy van valami a csizmájában. A legjobban az anyósomtól kapott haaaaaaaatalmas télapónak örült bár babának nézte. Jó ez a hátizsák is.

Eszter,
Gratula a kisfiúhoz. Tényleg kell még egy harmadik is hogy ne legyél annyira elnyomva Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Dög fáradt vagyok, de végre befejeztem a naptárt! Kép Kari ajándék fele letudva. Most jön a honlap!

Bocsi, most még csak a képeket nézegettem meg, azok nagyon aranyosak! És Mókuska Apukával!Kép

Már nem merem ígérni annak időpontját, mikor tudok tisztességgel ideülni matani a billentyűkön, de becs szór igyekszem4 JÓ! Nehari!

Tegnapi mikiről pár kép

Kép
a lényeg a kalács volt végig
Kép
de ha már ott volt akkor kellette magát kicsit
Kép
és ha már annyira meg akarják ajándékozni, hát elfogadja!Kép

Puszi!

Eszter, Valószínűleg Marci 19+1

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter
Édesek a képek! És a szöveg hozzá!Kép
Rég láttam már ilyet: 19+1. De jó is újra látni!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Sikerült feltölteni a képeket végre Kép Kép
Köszi Anitabori Kép Kép

http://KVera.photosite.com

vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Ja lányok! Nagyon jók a képek! Nekem Anitaborié is nagyon tetszik ám!!!
Nanda, csemetém nem lehet kivakarni a fényképezőgépből!!!! meglátja, odarohan őszintén szólva elég idiótán belevigyorog a lencsébe, majd miután előre pislog, mert tudja, hogy jön a vaku, gyorsan szalad a túloldalra megtekinteni, milyen kép készült róla!

Látom, azért többségében sikerült a Mikulás mindenhol. Olivért tényleg a kalács kötötte l zömében, csak akkor volt érdeklődő, amikor kapta a csomagot. Amit azzal a lendülettel elfordulva nyíomott volna egy másik baba kezébe4 Kép Adakozó csemete! remélem megtartja jó szokását, és nem fog állandó vitától zengeni a ház! Kép

Aranyosak vagytok, de harmadik babára vajmi kevés esélyem van, mert Apa határozottan nem kíván mégegyszer ennyi ideig mellőzni! Kép Nem mondom azért jól esik, de... Aztán még ki tudja. Felveszem a türelmes imádkozósáska pózt, és ha esetleg mégis látom jelét.... lecsapok! Kép

Andrea!
megrázó, amit írtál, de hihetetlen is! Olivér szerintem hónapok óta nem hízott semmit, és az itthoni mérleg szerint ruhástól 10 kiló! Jövő héten megyünk méreckedni, így meglátjuk, de szerintem sem lehet komoly baj minden tünet nélkül! Ám biztos, hogy én is inkább a kivizsgálást választanám, mert engem is be tudnak ugratni a dokik, még akkor is, ha nem értek egyet velük!
Drukk!

Ne haragudjatok, hogy most nem írok egyenként, de amíg alszik csemete gyorsan kajálok és megyek elmerülni a szűcsszakma rejtelmeiben, mert sosem lesz meg a honlap, nemhogy karácsonyra!

ja, és mi már egészen jól állunk, már csak Apukám ajándéka hiányzik, szóval bele kell húznom!

Sziasztok!

Eszter

ui.
Rita! Már nem kell sokat várnotok neketek sem az UH-ra! Kép Vigyázz magatokra! Jó munkát! Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Vera
Annyira jó lett az oldal!!!Kép Nagyon ügyi vagy! A zene hozzá szuper! Teljesen meghatódtam, ahogy nézegettem a képeket és ment alatta ez a zene! És a képek annyira jók lettek! De tényleg, kivétel nélkül! Ahogy nézegettem őket, úgy elkapott a vágy, hogy holnap megint talizzunk!Kép

Eszter
Ügyi vagy ajándék ügyben! Már én is majdnem megvagyok, csak a Huginak kéne még szalvétagyűrű a tányéralátétekhez és Anyunak ajándék, amit sajnos nem bírok kitalálni, hogy mi legyen.Kép Hetek óta töröm a fejem, de nem sikerül kiokoskodnom.Kép Segítséééééég!
Imádkozó sáskaKépKépKép

Most megyek hímezni, különben soha nem lesz kész!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

OrsiKépköszi!

Andrea, nyugiKépÉn Esztim sincs még 10 kg. és nem úgy néz ki mint aki alultáplált lenneKépKépMi 2 hét múlva megyünk"mázsálásra"majd tudósítók!

Eszter, nagyon cuki Olivér, és szöveggel jók a képekKép
Tényleg jó látni a hetek számolását. Nálunk is remélhetőleg jövőre lesz még ilyenKép

Mese, Vera, Képköszike a képeket. Bár én sajna nem tudom ki-kicsoda, de azért jó volt nézni! Egy-két babát felismerek, de nem biztos, hogy jó anyukához párosítanámKépKié az a kisfiú amelyik majdnem minden képen sír?Olyan kis cuki, úgy megvígasztalnámKépKépBocs, de nem tudomKép

Tegnap én is kratívkodtam karácsonyra. Felültem a buszra, és bementem a városba megvenni az ajándékok 80%-átKépKépKépNálam jelen pillanatban ennyi, mint kreatív ajándék készítésKépKép
Mennem kell, mert már föl is keltünk.
Vagy ez fél 2-től csak nekem tűnik ilyen rövid időnek??Kép
manó
manóci

Sziasztok!

Nem tudom meddig hagy a drágám írni.Kép Reggelre hőemelkedése lett és köhög,remélem nem betegszik le.KépMost alszik.

Manó:sírós baba az én Bencém,nem tetszett Neki,hogy összeültettük Õket.KépEgyébként tényleg elég sokat sír,bár mások nem így látják.Csak engem tüntet ki.Kép Kép

Képek miatt már szóltam apának,azt mondta,hogy türelem.....

Vera,Bori:köszi a képeket,nagyon jók.Ez a photosite nekm nem jött össze,sehogy sem bírtam lefordítgatni az angol szöveget.Béna Anikó Kép

Vera:kaptam Csináld magad naptárt,úgyhogy megoldódott az ügy.Kép

Eszter:gratula Marcihoz (de azért még ne éld bele magad! Kép Eredetileg mi is két babát terveztünk,aztán később mégis nagyon akartuk Bencét.Amikor már Gergő és Kata olyan nagy volt.KépKépet nem kaptál?
Mikis képek arik.KépIkeás puttonya volt? Kép

Andrea:nekm azt mondták a 75 centis,10.2 kg-os 16 hónapos fiamra,hogy óriás.Akkor most mi van????
Sajnos Megatron és Optimus Transformer nincs se égen,se földön,nem tudom fog-e örülni annak,amit kaptam végül.Kép Én nem jutok ki Bécsbe,az van,ami itthon van.
Fentebb írtam,hogy hogy vagyunk,sütireceptet köszi.Kép

Orsi:képek édesek Kép

Bori:voltál a turiban? Nekem nagyon sz@r volt.Ellepték a viszonteladók a boltot,embernagyságú zsákokat cipeltek már a nyitás után fél órával.Semmit nem kaptam.Kép
Értékelőt még nem kaptunk.Kata is mindent olvas,amit lát,és folyton kér feladatokat matekból is.Nagyon tetszik Neki.Kép
Most valahogy nagyon gyanakszanak a gyerekek nálunk,biztos téma ez a télapó,Jézuska a suliban.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe,megyek képeslapot írni.Ált.100-150 darabot szoktam,de most már Geri is besegít Kép.Jövőre meg Kata is.Kép

Többieknek is puszi:

Anikó
vakili

Sziasztok!

Sajnos nincs sok időm írni, sajnos még mindig egyedül vagyok a fiúkkal.Kép

Anikó, a férjem tavaly karácsonyra Optimust rendelt Marcinak az Astra Zeneca Jégcsarnoknál levő játékboltban. Pár nap alatt beszerezték.
Apukám ott vett neki Unicront is.

Andrea
tandrea

fú, Andrea, mikről nem irtok.. Optimus meg ilyenek, azt se tudom miféle szerzetek :-) mééég?!

Eszter, gratula kis üstököshöz, de még tényleg az elején vagytok, lehet ebből még puncis is :-))
sajna nálunk is apa ugyanúgy áll hozzá, mint te férj, szóval én is izgulok nagyon :-)

Bocsi, csak röviden, mert holnap vizsgázom, tanulok, férjuram hollandoknál tanyázik, csak holnap este jön meg.

trend2: magánba is lehet menni, de rég voltam, a boltoknál kell megkérdezni, kiszolgálnak- e. van ahol igen, de nem nagykeráron, van ahol 10ezer Ft- ért kell, van ahol meg simán kiszolgálnak. Tavaly is ott vettem dzsekit 3000- ért, a Baby Shopban, Baby Bellben kiszolgálnak tuti, (itt most csak bababoltról van szó, a felnőtteket még nem néztem egyszer sem) én először a Leopoldiba jártam, barátnőmmel, nagyon jó kis cuccaik vannak, de aztán úgy döntöttek csak nagykereseket szolgálnak ki (elszállt velük a ló..) hát akkor fulladjanak bele a készleteikbe :-)
nem kifutó termékek, hanem az épp aktuálisak vannak benne, és a nagykereskedők járnak ide.
A Baby shopban mondták hogy 10ezerért ha vásárolok, nagykeres kártyát is kapok (mert a parkolós őr problémázott hogy miért nincs) azzal nagyker áron is vásárolhatok. Csak vigyek egy pecsétet- végül is csak van v.kinek cége a környezetedben, függetlenül hogy mivel foglalkozik a cég.
Premier Outlet center előtt, óriás posta mögött az ipari parkban, de ha ez egyszerűbb, a Matti nagyker (kismama újság, térkép, www.matti.hu) felé, az odavezető út mentén van a Trend2.
Na ezt most jól elmagyaráztam!!!

Flotvarázsról már hallottam hogy szuper cuccaik vannak :-)

na még akartam irni, de muszáj mennem,
sziasztok
Mese

Astra Zeneka, jut eszembe korcsolyaaaaa!!!! Na csak jöjjön el a karácsony! (anyuék 2 percre laknak onnan)

Levi dzsekis elmaradt kép..na nem volt olyan olcsó (5e) de a turiban sem volt 5e alatt dzseki, igaz vadi újnak néztek ki, meg külföld, de akkor is. Azóta vettem 3500ért is egy vil.kéket :-) tudjátok, mert mi van hogyha elesik :-)
Kép
Kép

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

talis képek nagyon aranyosak, sajnálom, hogy mi már megint nem jutottunk el. Olvasgatni szoktam, de írni nem nagyon jut időm, az életünk még mindig elég kaotikus, most nálunk is a karácsonyi vásárlással súlyosbítva.

Ami miatt végül is jöttem két mondatra:

ANIKÓ: Levente jövő héten kedden megy Bécsbe, így ha meg tudod pontosan mondani, hogy mi kell, akkor utána tud nézni

Jerry
jerry

SziasztokKép

Gyors leszek, nemsoká jönnek a tanítványaim.

Manó
KreatívkodásKép

Anikó
100-150 lap! Úr isten!Kép

Mese
Én is csak nézek, mint az a nevezetes borjú, mert fogalmam sincs miről írogatnak a jányok, csak sejtem, hogy mik ezek! De én is a véleményen vagyok, hogy egyszer mi is megtudjuk és akkor jajjj nekünk!Kép
Dzseki: nekem is kéne, mert pont ma romlott el Gergő egyik dzsekijének a cippzárja.Kép Ezt használtan kaptuk, örültem hogy van kettő, mert Gergő is néha belecuppan a sárba teljes testbedobással, erre most az egyiknek annyi.Kép Pénztárca megint megcsapolva.Kép
Elmondod, hogy ami a képen van hol vetted? Mert őszintén, nem nagyon jöttem rá abból,
amit írtál.Kép

Jerry, Andrea
PusziKép

Most csak ennyi voltam, este még próbálok jönni.

PusziKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Megyünk fürdeni, de hoztam egy aranyos poént.

Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Ja! A lényeget elfelejtetetm!Kép

A globális felmelegedés bizonyítékai!Kép

avocado

Orsi,
a dzsekit az Aradi u.ban (IV.ker) vettem, igaz gatyó is volt hozzá, a Baby Planetban. (régen Megatoys volt)
Egy vil.kéket meg szintén Újpesten, a Shop stopban a Takko- ban, ez 3500 volt. Nagyon kis dögös ez is, a nyakánál pl. a zippzárt végén nyakat védő izé van (nevezzük buroknak), a kézfején hófogó mint a sicuccoknak (megjegyzem a mai világban nem is értem miért nincs minden gyerek cuccon ilyen..) bár ez nem olyan nagyon- nagyon meleg mint a sötétkék (amin látszik is hogy az) de azért meleg.
Remélem tudtam segiteni :-)

A Trend2- ről csak infót adtam, csak mert Anitabori kérte.

még1 vizsgán vagyok túl. :-) A 8- ból 2 megvan, anyám, tudtam én mire vállalkozom??!

na jóéjt, elfáradtam
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok,

OrsiKépKéptök jó!

Mese, Nagon édes ebben a dzsekiben, meg sapiban meg az egészKép
Trend2-ben még én sem jártam pedig mi itt lakunk ettől az egész létesítménytől 10'-reKépDe a Mattiba néha, a Kenguruba meg szoktam járniKépA babásokat meg tudom erősíteni, hogy ott lehet nekünk is vásárolni mindenféle limit, és kártya nélkül is!

Anikó, képslapKépKépEz nem semmi! Régen én is nagy képeslapíró voltam, de amióta elterjedtek a mobil, sz. gép stb. azóta valahogy mindenki ezen küldözget üdvözleteket, és egyszerűbb meg gyorsabb a "válasz"-ra klikkelniKép
Bencédet akkor már megjegyeztem, és tudni fogomKép
Nagyon cukika, akkor is ha sírKép
Jó éccakát, elteszem magam holnapra a nagy,nagy bevásárló körútraKépKép
Manó
manóci

SziasztokKép

Túl vagyunk egy bevásárláson az Auchanban, hát iszonyat volt! Nem túlzok, ha azt mondom, hogy 100ezren voltak, mindenki letapossa a másikat...szóval kicsit kikészültünk.Kép Viszont vettünk kültéri világítást, 2x10 métert, így holnaptól már a mi házunk is szép lesz,igazi karácsonyváró! Majd megpróbálom Karcsival lefényképeztetni.
Ja! És ma nyílt itt nálunk a Dechatlon és vettünk Gergőnek egy szuper kis hótaposót 2990-ért! Nem mertem megveni a 24/25-ös méretet, mert nagynak éreztem, így most van a 22/23-as, aztán ha kinövi veszek egy nagyobbat. Remélem lesz rendes hó, hogy tudja a Drágám használni! Meg a szánkónkat is megcsinálta Karcsi olyan gyerekszánkónak, szerelt rá háttámlát, vagy mi a fene az, és úgy szeretnék Gergő Mókussal jó nagyokat szánkózni!Kép

Mese
Köszi, hogy leírtad, akkor holnap el is nézünk oda, mert 3500-ért nagyon olcsó! Én most 8-10 ezerért láttam.Kép Ráadásul a másik dzseki is elkezdett szórakozni velem, azon is vigyázni kell, hogy húzom fel a cippzárt, mert kinyílik.Kép Pedig ezt nemrég vettük.Kép De már technikás vagyok, így most az ok, remélem nem romlik el! Karcsi szerint meg lehet csináltatni a cippzárt, hát nem tudom. Azért majd megkérdezzük valahol.
Elfelejtettem írni, hogy mennyire édes Levikéd a képeken, különösen a másodikon!Kép

Manó
Ugye?Kép Csak én nem tudok egy viccet normálisan elmesélni, vagy leírni.Kép

Na, most ennyi voltam, hulla fáradt vagyok a mai nap után. És holnap is menni fogunk bent a városban, meleg gatyó kell Gergőnek, meg Anyunak kellene ajándék, de most már legalább azt tudom, hogy mit akarok, így célirányosan lehet keresni.
Ja, meg a szalvétagyűrűk! Tudna valamelyikőtök segíteni, hogy merre keressek ilyet? Azt hittem a Brico Store-ban lesz a dekor osztályon, de nem tartanak.Kép

Na tényleg megyek.

Anikó, Rita, Vera, Andi, Andrea, Eszter, Jerry, Bori, Nanda
PussssszKép És gyertek légyszíves!Kép

Manó, Mese
PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Hazajött végre a férjem! Nagyon húzós volt ez a hat nap egyedül.Kép Teljesen lemerültem és már nagyon türelmetlen voltam szegény gyerekekkel.

Megnéztem az összes képet, nagyon szépek a gyerekek!

Eszter, remélem nem vagy csalódott hogy ismét kisfiad lesz, olvastam régebben hogy lányban reménykedtél.
Nekem a második fiúnál volt iszonyú csalódás hogy nem lány, biztos voltam benne hogy lányom lesz. A harmadiknál pedig csak az volt a fontos hogy egészséges legyen.

Anita, én abban reménykedtem hogy pubertáskorra kinövi az ekcémát! Nem tudtam hogy ez tovább is tarthat.Kép
Dr. Szalai Zsuzsannánál voltunk, a krém egyébként szuper amit Dávid bőrére adott, látványosan javult 1 hét alatt. Õ adta a beutalót is.
Egyébként eldöntöttem hogy nem idegesítem magam a súlya miatt és elvégeztetem a vizsgálatokat. Azért még kedden elviszem egy magándokihoz is, meglátom ő mit mond.
Férjem szerint itthon nem lehet Transformerst venni (még az Astra Zenecában sem, mert legutóbb már katalógusuk sem volt, bár érdemes azért megkérdezni). Sógornőm a Gulliver Nagykerben vett hasonló játékokat, de azok nem eredeti Transformersek.
Igazából mostanában Marci nem játszik semmivel csak a számítógéppel, van egy nagyon jó kis program, még én is szeretem nézni. Együtt játszik a két unokatestvérével és közben skype-on beszélgetnek. Balázs meg persze mindenben követi a bátyját. Mióta oviba jár Balázs szívesebben fedezi fel a régi játékait és nagyon jól elfoglalja magát akár egyedül is.
Gratulálok kisfiad értékeléséhez! Gyönyörű a kislányod!

Orsi, Apa-Mikulás jól festett a jelmezében!
Gergő milyen nagyfiú már!
Szalvétagyűrűt legutóbb a Boszorkánykonyhában láttam.
Cippzárt már többször cseréltettem, legutóbb egy hónapja Marci dzsekijében. Apukám intézte, annyit tudok róla hogy valahol a Dózsa György út környékén van egy Röltex ahol cserélnek cippzárt. Lehet hogy ez Nektek nagyon kiesik. Ha érdekel, megkérdezem a pontos címét.

Manó, ügyes vagy az ajándékvásárlással! Mit sikerült ma venni?

Anikó, Bence hogy van? Nem lett beteg, ugye?
Hogy bírtatok ennyi képeslapot megírni?
Dávid még mindig nem beszél, legközelebb a "szellemileg visszamaradt" jellemzést kapjuk.Kép

Mese, tényleg elképesztő hogy éppen mi a "divat" a gyerekek körében. Év elején mondta hogy nagyon sok gyereknek van mobiltelefonja az osztályban, és ő is szeretne kapni. Hát nem fog.
Sajnos a rivalizálás már az oviban elkezdődik.Kép Bár Balázséknál egyelőre nem látom ennek jelét.
Jó hogy írod ezeket a boltokat, itt lakom a környéken, még a boltokat is ismerem, de nem tudtam hogy ilyen cuccokat is árulnak.

Andi, próbacsomag még nem érkezett meg, szólok ha kipróbáltam.
Lányod hogy van? Sebek begyógyultak?

Végül itt van az én "testileg elmaradt" gyermekem:

Kép
tandrea

Képzeljétek, a hugomnak ma 3 hetes a kisfia. Rengeteg teje van, szoptat. A héten volt nála a gyerekorvos és a védőnő is, és mindkettő azt javasolta hogy csak a baba 3 hónapos koráig szoptasson utána adjon tápszert. Sajnos nem tudom hogy miért mondták és nem is vagyunk olyan viszonyban a hugommal hogy szóljak neki hogy ez baromság!KépKép
tandrea

Sziasztok!

Nincs sok időm,csak meg akartam köszönni a Transformeres infokat.

Jerry:Nagyon aranyos vagy,most már csak a kíváncsiság miatt szeretném megtudni,hogy egyáltalán létezik-e a Transformers nevű játékból Megatron vagy Optimus,mert itthon nincs.Egy másikat meg már megvettünk,és nagyon drága volt,úgyhogy biztos nem kap még egyet.Ezek robotból járművé átalakítható játékok.Csak ha véletlenül belebotlik Levente,akkor nézze meg,hogy van-e és mennyibe kerül,de egyébként ezzel ne töltse az idejét! Kép Még egyszer köszönöm a felajánlást!!!! KépTeljesen rendbejött a műtét után?

Andrea:Neked is köszi!Kép

Bocsi,most nincs több időm,Bence és Kata is lebetegedett,szerencsére nincsenek nagyon rosszul,de nagyon csúnyán köhögnek (most már én is),tiszta takony mindkettő,Bencének sokszor van hőemelkedése.Kép

Talis képek megvannak,kinek küldjem???? Kép

MInden gyerkőc nagyon szép,Andrea még mindig nem értem a dokit!!!!!Kép

Na,puszi:Anikó
vakili

Mailcímeket kérek,mert nem mindenkiét találtam a profilban.

Anikó
vakili

Sziasztok lanyok!

Kepzeljetek a suliban tegnap ereztem eloszor hatarozottan a babat. Kép Ketszer rugott egy nagyot. Kép Gondolom kenyelmetlen volt neki ahogy ultem. Kép De jo erzes volt! Kép Lilit kesobb ereztem eloszor. Olyan 17 hetesen.

Aniko: nagyooon jooook a kepek! Kép Foleg az amelyiken en vagyok Lilivel. Vegre egy sztarfoto rolunk. Kép Gyerekeknek jobbulast. Kép

Andrea: Ez szomoru, hogy nem vagy olyan viszonyban a hugoddal, hogy nem tudtok ilyesmit megbeszelni. Toled aztan vegkepp elfogadhatna tanacsokat, hiszen te tapasztalt harom gyerekes anyuka vagy. Nincs lehetoseg a kapcsolatotok megmentesere vagy javitasara? Az orvos es a vedono tiszta hulyek! Ki erti ezt??
En meg azt se ertem, hogy David miert "testileg elmaradt". Meg a kepen is egy egeszseges, pofis szep kisfiu mosolyog.
Most latom csak, hogy megkaptatok azt a gumi lovacskat. Azt nem karacsonyra szantad Davidnak? Kép Es legalabb elvezi?

Orsi: Mi nem az Auchanba szoktunk ilyenkor jarni, hanem a Cora-ba. Turhetobb es szebbek a husok, halak is. Pedig az Auchan kozelebb is van nekunk.

Mano: Mi is kepeslapirok vagyunk mint Anikoek. Minden karacsonykor kb. 30-40 kepeslapot irunk meg, de a kepeslapot mi csinaljuk. Keppel-szoveggel egyutt. Az idein Lili lesz rajta egy karacsonyfa mellett. Mi jobban ertekeljuk ezeket, mert szemelyesebb mint az e-mail es az sms. Nem is akarunk raszokni e ket utobbira.

Mese: Nagyon jo a dzseki. Kép Nem beszelve az ararol. Kép Tanulashoz sok sikert. Egyutterzek veled. Kép

Eszter: Nalunk en nem akarok harmadik babat. Kép En kettonel allapodok le. Endrevel igy is beszeltuk meg. De 2 hete amikor furdettuk a Lilit, es mint mar sokadszor arrol beszelgettunk, hogy milyen szerencsesek vagyunk, hogy ilyen szep es okos kislanyunk van, megkerdezte tolem, hogy mit szolnek egy harmadikhoz. Kép Kerdeztem nem viccel? Nem viccelt. Hat az en valaszom az volt, hogy: nem. Kép Nem mintha nem szeretnem a gyerekeket, imadom oket, de nekem muszaj lefogynom a masodik utan, ami ugye nem par honap lesz, a szoptatas miatt se, hanem jo par ev. Utana mar 36 felett leszek es akkor mar nem szeretnek szulni. Kép Amugy is kettoben egyeztunk meg, es kettore terveztuk a hazunkat kenyelmesre, hosszu tavra. Kép

Puszi nektek Rita
15+2 Kép

Kép
Kép
trita

Es egy kep Lilirol alvas utan a mama magassarkujaban. Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita:örülök,hogy tetszik a kép,szerintem is ez lett az egyik legjobb,nagyon szépek vagytok rajta.Kép
Nem tudsz nekem küldeni mailcímeket? Hátha a többiek nem akarják ide feltenni,de azért elküldeném Nekik is a képeket.Kép
Irigyellek,hogy a lánykád ilyen jókedvűen ébred,Bence majdnem mindig sírva.Kép
Képeslap:én nagyon szeretek írni és kapni is,mindig kidekorálom velük a lakást.Sajnos egyre kevesebben írnak,pedig olyan szép dolog.Kép Azért ez nem mind családnak megy,Attila megrendelőinek is szoktunk írni,azért ilyen sok.Nagyon jól esik Nekik,van,aki egyedül van,és nagy örömöt okozunk Neki ezzel.Akivel olyan viszonyba kerül,annak képet is szoktunk küldeni a gyerekekről.Kép
Babamozgás Kép

Andrea:tesód Kép Ismerős az érzés...Most olyan jó,hogy megint jóban vagyunk.Kép Nem értem ezeket a dokikat,védőnőket.KépEsetleg nem olvassa a Kismamát a hugod? Abban nagyon bíztatják a mamákat a szopira,hátha elgondolkozik,hogy talán neki nem mondták jól.
Kisfiad édes még mindig.Megkapta előre a karácsonyi ajándékot? Kép
Ne beszélj hülyeségeket, (szellemileg visszamaradott)minden gyerek más,egyszercsak komplett mondatokat fog mondani,most még csak figyel! Kép
Sajnos Bence és Kata is beteg,és nagyon félek,mert Bencus nem hajlandó bevenni a köptetőt(Fluimucil),és nagyon hörög.Remélem nem lesz gond belőle megint.Kép

Ezt most elküldöm,aztán majd meglátjuk,puszi:

Anikó
vakili

Sziasztok!

Anikó, a Flumimucil tényleg nem a legjobb ízű.Kép Az én fiaim valamilyen okból szeretik a gyógyszereket, soha nem volt még gond a bevételből. Rhinatiol szirupból van köptető és köhögéscsillapító is, na azt kifejezetten imádják. Tudom hogy nem szerencsés váltogatni a gyógyszereket, de hátha ezt bevenné. Vagy Fluimucilból van por is, esetleg belekeverni azt valamibe.
Remélem nem lesz nagyobb baj. Jobbulást mindkettőjüknek.
Remélem hugomnak lesz annyi esze hogy szoptat tovább, tápszerre úgysem lenne pénzük.?Kép Rengeteg újságot küldtem neki, nem tudom hogy elolvasta-e őket.
Minden holmit odaadtam nekik ami Dávidnak már nem kell, ruhák, 2 zsák játék, babakocsi, babahordozó, stb. Még egy köszönömöt sem kaptam.Kép
Szüleim felújítatták a házukat, megvették a babaszobába a bútorokat, szőnyeget, gyerekruhák amit még kellettek. Nekik sem köszönték meg.
Viszont mesélték a szüleimnek mesélték hogy a szomszéd milyen kedves volt, mert hozott a gyereknek egy csörgőt.
Úgy kell nekünk.

Rita, babamozgásKép. Én imádom a gyerekeimet, de tényleg sok a háromKép. Legalábbis nekem. Ráadásul meg is nyírbálják a három vagy több gyermeket nevelő szülők anyagi juttatásait. Nem az egy- és kétgyermekes szülők csp.-t sokkalom, csak azt hogy mi miért kapunk kevesebbet. Na mindegy, eddig sem ebből éltünk, csak furcsállom.
Sajnos a hugom nagyon eltávolodott a családtól, mindig én szoktam hívni, de egy idegennel is jobban el tudok beszélgetni mint veleKép.

Hogy állsz a tanulással és munkával? Tudsz azért pihenni?

A lovacskát eredetileg karácsonyra szántam, de a férjem hozott a fiúknak ajándékot Belgiumból, és így Dávid most megkapta ezt. Nagyon élvezi, pont az ő mérete.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Andrea!
Eddig a por alakú Fluimucilt próbáltam,de nem akarja meginni sehogysem.Pedig finom narancs íze van.Kép Megkérdezem a dokinénit,hogy melyik szirupot vegyem,hátha....
Hugod nem egyszerű eset,tudom,mert mesélted.
Miért kapunk mi kevesebb családit,én úgy tudtam,hogy többet adnak?
Akkor most törheted a fejed Dávidnak új ajándékon? Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Andrea!
Szerintem sincs semmi baj a babával! Hova siessen?
Vidd csak el dokihoz, és utána dörgöld a bőrgyógyász orra alá! Lehet, hogy jó orvos, de ez nem jelenti azt, hogy mindenhez ért!
tesód!Kép Sajnos mi is valahogy így. Most is úgy oldja meg a kérdést a karácsonnyal kapcsolatban, hogy elérhetetlen. Amikor beszéltünk, azt mondta jaj de jó, most meg sem Apum, sem én nem tudjuk elérni. Na látod, őt néha visszamaradottnak érzem, bár inkébb érzelmileg és icipicit értelmileg, mint testileg. Kép
ja, és nem csalódtam a baba neme miatt! Egészséges! Akkor csalódtam volna, ha valami baj lenne, így viszont csak nevetek, hogy " a fene a precíziós Apát", hát csak nem tud néha lefelejteni dolgokat!" Kép

Rita!
jaj de jó! Örülök nektek! Mindjárt uh!
Értem én a hármas kérdést, házviszonylatban mi is így vagyunk, és azt hiszem Apa is így gondolkozhat mint te, de ha csak a hely lenne gond, már kitaláltam a megoldást arra is.
Nekem hasznomra lenne több terhesség és szoptatás, mivel genetikai örökségem egy jó adag hajlam nőgyógyászati rákokra, de egyébként is olyan hamar elrepül az idő. Másrészt három csemete talán jobban megdolgoztatja magát, hiszen nem olyan egyértelműek az erőviszonyok és a szülőkön való osztozkodás. Szóval én magamat jól meggyőztem, de nem görcsölök rajta. Meglátjuk.
Azon egyébként is bosszankodom, hogy akinek egy is sok, ott van nyóc, ahol meg kéne, ott nincs.

Orsi!
Hogy vannak a tornaórák?
Vásárlás! Ne is mond! kerülöm az ilyen helyzeteket, mint a tüzet!
Cipzár! Szerintem jobban jársz egy cipzárcserével, mint új kabát vásárlásával! A piacotok környékén nézz körül, ott még szokták űzni az ilyen "régi ipart", mert sok néni jár még piacra, így megvan a vevőkör. Már ha úgy van ahogy gondolom! Kép

Vakili!
Köszi a képeket nagyon!
Cupp-cupp! Kép

Most elhúzok a kriptámba!
Ja, és megszakadt a szériánk! Olivér náthás lett, de remélem semmi komoly nem lesz belőle. egyenlőre orrcsepp, tea pici mézzel és szobájában kamillásbödön estére.
Én sem szeretnék lerobbanni, és még bírom is úgy tűnik!

Helló!
Eszter 19+6 (közmegelégedésre!Kép)

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Megpróbálok írni, de lehet, hogy nem fog összejönni.Kép Gergő megint nem akar aludni, nem tudok Vele mit csinálni, egyszerűen nem alszik, hiába álmos.Kép

Andrea
Apa-Mikulás: aranyos vagy!Kép
Szalvétagyűrű és cippzár tippet nagyon köszi! Megköszönném, ha leírnád a cippzárcsere címét, mert ha a környéken nem találok, akkor bevisszük. Néztem dzsekit, de írtó drága, így cippzárcsere lesz! Főleg, hogy még tök jó kis kabát, ráadásul szerintem még jövőre is jó lesz Gergőre!
Szalai doktornő: mi is hozzá járunk, nagyon jó orvos! Õ ott a fődoki néni.Kép Nem tudom miért mondja Dávidra, hogy visszamaradt fejlődésben, én is teljesen normálisnak látom! Nem lehet, hogy az ekcéma miatt? Hogy ezért akarja megnézetni? Remélem minden rendben lesz!
Lovacska nagyon cuki!Kép Dávid meg tündéri a képen!Kép
Hugod: sajnálom, hogy ennyire nem vagytok jóban!Kép A doki, meg a védőnéni meg szerintem felháborító! Tuti van valami érdekeltségük a tápszergyártónál! Nem is folytatom, mert csak jól felhúzom magam!

Anikó
Jobbulást Nektek! Gergő is beteg, péntek óta náthás és tegnap éjjel elkezett köhögni, igaz még nem tudjuk, hogy betegség-e, vagy csak a trutyitól a torkán. Ma dokinéni megnézte és szerinte tök tiszta a tüdeje. Amúgy jókedvű, eleven, van étvágya és csak enyhe hőemelkedése volt tegnap este. Remélem hamar elmúlik!
Képeket nagyon szépen köszönöm! Szuper lett mind!!!Kép

Rita
Nagyon édes Lili a képen!Kép Igazi nagylány!Kép
Cora, Auchan: sajna nekünk a Cora messze van. Amúgy már nagyon régóta se húst, se zöldséget, se halat nem veszek ilyen helyen, csak piacon és hentesnél! Tavaly még hétfőnként jártunk bevásárolni, akkor volt Karcsi szabadnapja, de most a péntek az és ezért szombat, vagy vasárnap jutunk el a boltba.Kép És akkor írtó sokan vannak!Kép

Eszter
Cippzárcserére már én is rájöttem! Köszi a tanácsot!Kép
Tornaórák: csinálom minden szerdán és járnak a lányok, egyre többen. És tetszik nekik!Kép
Sajna a fogyásról most letettem, jön a karácsony, meg az ünnepek.Kép De januártól keményen édességmentes leszek, remélem lemegy pár kiló!
Olivérnek jobbulást!

Na, ennyi voltam, mert közben elaludt Mókuskám és így gyorsan kihasználom a "szabadidőt" és elmegyek a klotyira.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Rita,gratula a mozgáshozKépde jó is az.Lili csuda édes a "topánkákban"KépMi is csak két gyereket tervezünk. Anyagi okai vannak elsősorban, meg ez a világ.....amilyen lehet, hogy néha még a kettő is sok!Ez durván hangzik amit írtam, de iszonyú néha miket lát, hall az ember a híradóbanKépSoxor elszomorodom, fertőzések, háborúk, meg ki tudja még mik!És csak könnybelábadt szemmel remélem, hogy felnevelem egészségben a gyerekeimet.Na, nem szomorítóként írtam itt a pocakosoknak főlegKépbocsi érte, csak én vagyis mi leginkább kettőnél megállunkKépDe én is várom már mindez rossz dolgok ellenére, hogy pocis legyek újraKép

Andrea, tesódKépKépnálunk az egyik nővérem ilyen!Mindíg van köztünk valami feszkó, pedig régen iszonyú jó tesók voltunk!Most meg......csak nagyon néha normálisKép
Azért szerintem jól néz ki a képen a "kis alultáplált" gyermekedKépKépKépNe aggódj, nem lesz ott semmi gondKép

Eszter, igaz a hír ezek szerint??Kisfiú ő is??KépSe baj a lényeg tényleg az egészségKépDe azért azt meg kell állapítanom, hogy igaz lehet az
a hülye poén, miszerint egy csőből egyfajta jön kiKépKépBár ennek én sem annyira örülnék, mert nálunk pedig fiúcska következnékKépMeglátjukKép

Orsi, szalvétagyűrűt még nézhetsz a Kátay-ban is, meg a KIKA-ban!

Most ennyi, mennem kell!
Ja, valki kérdezte ajándékvásárlást?!Igeeen, sikerült tök jókat venni, már szinte egy-két apróságtól eltekintve megvan mindenki! Most leginkább sok-sok játékot vettünk a sok-sok gyereknekKép
És a lényeg is megvan, vettünk végre hálószoba szekrényt isKép Így Eszti nepokon belül egyedüli szobabirtokló leszKépKép
puszi
manóci

Kis betegeknek jobbulástKépés sok, sok gyógypuszit
manóci

Orsi, a Röltex a Dózsa Gy. út 13. sz. alatt van, cippzárt helyben lehet venni. A Vezér Söröző mellett van.

Andrea
tandrea

Hali,

Vagyok én is csak nagyon elhavazva.

Orsi,
Köszönöm hogy hiányoltál, nagyon jólesett Kép

Eszter,
Nekünk eddig sem volt szerencsénk de ma aztán végképp nem. Visszamentünk a bőrgyógyászatra mert megint kijött egy pár szemölcs. Erre a doktornő közölte hogy ez már megint túl sok ahhoz hogy ő le tudja ott szedni és újra fel kell mennünk az osztályra bódításra Kép Kép Kép Január 12 az újabb kínzás dátuma.

Anikó,
Gyógyulást a gyerkőcöknek Kép Én is kérek képeket a kostyika@citromail.hu ra Köszi

Azért még elmesélem hogy hétvégén Debrecenben voltam céges kiránduláson + karácsonyi partin. Nagyon jó volt egy kis kikapcsolódás. Megnéztük a Nagytemplomot, hallgattunk orgonakoncertet, voltunk a kollégiumban, majd megnéztük a Déri múzeumban a Munkácsi kiállítást. este volt a vacsi majd páran elmentünk discoba. Hát mondjuk a zene nem volt a legjobb. Vasárnap volt masszázs (isteni volt) meg az élményfürdő. Fizikailag nem pihentem ki magam mert alig aludtam a két nap alatt de lelkileg nagyon jót tett. Annira jólesett hogy szinte mindenki odajött hogy hogy vagyok, mi van a manóval és hogy mikor megyek vissza dolgozni. Ja és a grátisz, kaptunk karácsonyra üdülési csekket. próbálom Robit rábeszélni hogy menjünk el a vizsgák után csak ketten egy kis wellness hétvégére Kép

előre is bocsánatot kérek ha a héten nem nagyon jövök mert jövő hétfőn vizsgázom, nagyon sok az anyag és csak ma este állok neki. Majd szorítsatok Kép

Puszi a többieknek is

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,
Ikea- ott láttam egy nagyon kis dizájnos szalvétagyűrűt, még mg is tanulmányoztam, hogy milyen kis "unisex" mert jó modernhez is, de sztem klasszikus cuccokhoz is. Sima, ezüst, bele van vágva a tetejébe egy névtábla papirka hely is, de csak egy vágás :-)

akartam mondani, én meleg gatyót is vettem 2000ért a T-ben, mi is a neve, elfelejtettem, tudod, ahol a vilkék dzsekit is,tök jó kis meleg gatya. Drágább: C&A 4000 kantáros, mi örökültünk egyet, olyan kis dögösen áll rajta :-) és idén is lehet kapni.

Andrea, elmeséltem férjemnek, na ne tudd meg..
a lényeg csak annyi finomitva :-) hogy az emberek azt hiszik az orvosokról, hogy mindent tudnak, pedig nem is, csak annyit, amit megtanultak :-)
és hogy az emberek azt gondolják, hogy nem vállalom a felelősséget, mert mi van ha.. (ez most ált.ban minden témában igaz is, ha belegondolunk) pedig nem lenne szabad igy.
Õ azt mondta, ő elvinné még 2 orvoshoz, +a saját magán véleménye, és ebből átlagolna.. és igy döntene :-)
persze ez is csak 1 vélemény a sok közül :-)

azt meg tényleg nem is értem, hogy lehet az hogy tesók ennyire eltávolodjanak egymástól?! Főleg a lány- lány. Imádom a hugimat, ő a keresztanyja a gyermeknek. :-)
na meg van 2 bátyám is.
Remélem a babák talán újra összehoznak titeket!

az pedig nagyon is igaz, hogy több gyerek elvan együtt, nem a mamin csüngenek, de inkább csak ha kicsi a korkülönbség (nálunk a korkülönbség: 3,1,0 megszülettem én!, majd 7év hugi a kis ráadás)
azért hugi mindig csak a "kis tesó" maradt :-)

mentem,
tanulni

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

SziasztokKép

Manó
A KIKA-ban néztem és nem volt, csak 1 féle, ami nem tetszett.Kép Azt hiszem leteszek erről az ötletről és keresek valami szép szalvétát hozzá, gyűrű nélkül.Kép

Andrea
Köszi!Kép

Andi
Kép
Debrecen: húúú, nagyon irígy vagyok! Egy jó kis masszázs....lehet hogy megkörnyékezem Karcsit!Kép
SzemölcsKépKépKép Drukkolok!
Vizsga: ehhez is drukkolok!Kép

Mese
Köszi, már vettem meleg gatyót a Máriában, ott kedvezményesen vásárolok és így az egyik 3450, a másik 2500 volt. De ez kellett. Egy világos, egy sötét.Kép Dzseki meg meg lesz reparáltatva.Kép

Na, megyek hímezni, nagyon szorít a határidő!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi!
No nem tolakodás képp, de a Mamád nem szereti a porcelán kütyüket? Csak mert épp most aukcióztatom a Nagyink egy rakat bizgentyűjét a tesz-vesz.hu-n. Nehogy tolakodásnak vedd kérlek, csak egy ötlet!
Zipzácsere!Kép Hajrá!
Ikeában is érdemes megnézni, mert tényleg többfélét szoktak tartani, de ha csak érdeklődsz, akkor szerintem telefonon is válaszolnak. Az aprócikk osztályt kérd, hozzájuk tartoznak a konyha miegymások és kiegészítők.

Tandrea!
Mikor mentek dokihoz? Talán pont ma? Nem lesz semmi baj!

Meske!
Engem vígasztal, ha olyen jó a kapcsolatotok tesókkal. talán épp ez az Xedik ok, hogy nem csak kettőt szeretnék! Akkor csak jóban kell lennie legalább kettőnek ahhoz, hogy a harmadikat "szadzhassák", aztán forognak tovább. Gondolom!Kép

Kostyika!
Ez ám a hétvége! Egészségedre!Kép

Rita!
nem is kérdeztem! Túléltétek a gyümilevesem?

Csemetémet réteskúrára fogtam. Addig amig készítettük a rétest, se cumi, se köhécselés de még orrfolyás sem! Kép
Olyan kis tündér volt4 Igaz akadt cukor tán még a pelusában is, de inkább takarítok, minthogy kihagyjam azt a kis komolykodó pofiját, ahogy kotyvasztottuk a túrós tölteléket!Kép
Ilyenkor szoktunk Apával összenézni és azt mondani "DUDUM-DUDUM" érzés!Kép

Már csak egy a bökkenő. Kilenc rúd rétesünk lett, ami hasznára lesz csemetémnek, no de az én senekemnek!Kép És holnap védőnő a rettegett mérlegével!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Eszter!Kép

Dehogy veszem tolakodásnak!Kép De már megvan az ajándék ötlet, csak idő kéne, amikor elmegyek nézni. Az meg nincs.Kép
RéteskúraKép Én még várok az ilyen kotyvasztósdival, mert Gergő ilyenkor csak játszana a kajával, szóval én még nem értem meg rá.Kép
Dudum-dudum érzés: Menő manó?Kép Nekem is kedvencem volt!Kép Azok a régi jó kis "szombat esti filmkoktélok"! Olyan más világ volt még akkor! Mi a tesómmal egyedül ilyenkor maradhattunk fent tv-t nézni, de akkor az egészet megnézhettük, a Meghökkentő meséket is. Persze Menő manó után a Muppet Show volt a másik kedvenc és aztán mindig röfikét meg brekit játszottunk esténként, lefekvés után.Kép
Ikeás tippet köszi, fel is hívom őket, meg itt a neten is megnézem.

pusziKép

Orsi

avocado

Eszter
Köszi, köszi, köszi!Kép Az Ikeában találtam olyan szalvétagyűrűt, ami szerintem jó lesz! Persze majd élőben látom igazán, de jónak tűnik.

PusssszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lili meg alszik, igy gyorsan bekoszonok. Kép Tegnap bent voltunk egesz nap a varosban. Szinte mindent megvettunk Karacsonyra. Meg csak egy-ket aprosag hianyzik. Lilinek vettem vagy 7 konyvet. Az egyik kozuluk jo nagy Micimackos konyv es van hozza zenelo. Az azt jelenti, hogy minden oldalon van egy dal, amit egy gomb megnyomasara a konyv le is jatsza es el is enekli. Kép
Ma delelott dokinal voltam. Minden rendben az eddigi leleteimmel es jovo het csutortokon megyek AFP-re. Es legkozelebb januar 11-en megyek UH-ra. Jo messze van meg. Kép Pedig mar olyan kivancsi vagyok.

Aniko: Kuldok neked egy tablazatot melyben egy parunknak megvan az e-mail cime. Azk kozul tudsz valogatni, ha meg nem kuldted el nekik a kepeket.
Gyerekek jobban vannak mar?

Andrea: Pihenes szot, mostanaban nem igazan ismerem. Reggel koran keles munka vagy rajz amig Lili fel nem kel, majd Lilizes. Ebed utani alvasnal munka vagy rajzolas, majd Lilizes es este Lili lefektetese utan szinten munka vagy rajz vagy tevezes. Kép Elofordul, hogy Endre ha korabban jon haza, akkor o Lilizik es en bezarkozom a dolgozoszobaba. Kép
Hugod. Kép Hat ezt nagyon sajnalom. Nincs is esely rendezni a baratsagotokat?

Orsi: hetvegen tenyleg nem szabad menni se a Cora-ba se az auchanba. Foleg Karacsony elott nem. De ha nem tudtok maskor, akkor sajnos ez van.

Mano: Egyaltalan nem szomorito amit irtal a gyerekvallalasrol. Nagy reszben igazad is van. Kép En is hasonloan gondolkodom. Kép

Eszter: Biztosan lesz majd harmadik babatok is. Kép Foleg ha te nagyon akarod. Kép Gyumileves Endre es Lili szerint isteni volt. Kép El is felejtettem akkor megirni. Kép En nem szeretem, de ahogy lattam, hogy az Endre joizzuen eszi, nem beszelve Lilirol, gondoltam, hogy rossz nem lehet. Kép Lili 3 napig azt evett ebed utan. nagyon izlett neki. Igy ferjem lelkere kotottem, hogy muszaj lesz csinalnia gyumilevest a lanyanak. En nem tudok csinalni, mert nem is szeretem. Kép Ez apa feladata. Kép

Andi: Szemolcs. Kép Hat ez nem tul jo hir, de drukkolok! Hetvegeert viszont irigy-irigy. Kép Nagyon jo lehetett. Nalunk ilyen nincsen.

Lanyok mi az a Dudum-dudum erzes?? Kép Fogalmam sincs mirol irogattok itten. Kép Mintha kinai nyelven irtatok volna.

Na megyek, mert lanykam ebredezik. Megyunk setalni.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita!
Dudum-dudum, amikor ránézel valami szívednek nagyon kedves dologra, vagy személyre és csak azt érzed odabbenn, hogy DUDUM-DUDUM! Kép
Jan 11! Hű de jó, akkor a hírekre pont hazaérünk! Kép
Gyümi leves! Na, akkor Endre biztos oda van értem, hogy csinálom neki a programot! Kép

Orsi!
remélem lesz olyan amit keresel a valóságban is. Javaslom a telefont, mert habokra azért ne menj. Félre ugyan nem raknak, de infot kell adniuk. ha tudod, mond be nekik a cikszámot és nevet, mert úgy egyszerűbb a gépben utánanézni nekik is!
Drukk!
Nem értél még meg rá! KépKépKépKépKép
Azok a régi szép esték! Remélem tudok majd én is ilyet adni a gyerekeknek, ilyen hosszú távú szép emlékeket! párom sajnos szinte semmire nem emlékszik gyerekkorából, mert Apukája sokszor elcsapta a hangulatot némi sörrel, pedig nem bírta az italt. Azt hiszem Guszti ezért "törölt" sokmindent a múltjából a fejében.Kép

Kostyika!
nem is írtam! Szemölcs!!!!!KépKépKépKépKépKép
Szegénykémek! Ezt aztán kikaptátok. Tudjátok, hogy honnan?

Sziasztok!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Most naggyon gyors leszek, mert már fönt vanKép

Anikó, küldesz nekem is képeket?KépProfilomba van a címem. Köszi

RitaKépÖrülök a hasonló gondolkodásnak. Már féltem, nehogy túl sok legyen itt belőlem meg a negatívkodásombólKép

Andrea, szemölcsökKépKépPedig már azt hittem vége! Szegény manócskád!De legalább szép kis ünnepe lesz, és csak januárban kell menniKép

Mindenkinek pusssz, aki kimaradt, de mannem kell!Izgalom van a köbönKépUgyanis de. építettünk egy hóembert a kertben, és már azt kiabálja a szóbábólKépGondolom nézegetné már!

manó
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?