Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Márkus_erit kerestem a babaneten, de az ikresekhez sem ír. A legeslegutolsó bejegyzése 12.02-én volt a gyermekbetegségek topicba! Kép Állítólag a www.ikresek.hu oldalon fent van, de ott sem találtam! Kép Remélem minden oké velük!

KépKép
nicika

És Vikóval mi lehet? Megszoktuk, hogy minden nap itt "csacsogott" Kép és most nincs sehol!
Vikó! Rendben van minden? Jól vagytok?
Jelentkezz! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Szaiztok! Bartika, itt vagyok én, csak nem tudok a dolgokhoz hozzászólni, der képben vagyok mindenkiről Kép Most épp az öcsikém világszép gyerekeivel zenélünk és zsírkrétázunk Kép

Puszka.

V.

indianyo

Úgy emlékszem volt, hogy Indianyó későn kelt fel, de nemtom szokott-e ilyen sokáig is szunyálni.. Kép Biztosan nincs semmi baj.
A táblában vannak már telcsiszámok, de én innen melóhelyről nemtom a címet. Reméljük jelentkezik nap folyamán.

nadine81

Sziasztok!

Na visszaolvastamKép Időm semmi, nyakunkon a karácsony, ma van a hugom szülinapja, azt is hétvégén tartjuk, jövő héten meg már nekem sütnöm kellKép A gyerek beteg, de rendesen, szal minden összejönKép

csiripiri jó hogy újra itt vagy!

Visigo! gratula a zegészséges kislányhoz!

Ágiboszi neked meg a kisfiúhozKép

Én a bolti húsban is megbízom, ha apa veszi mert ő ért hozzá, azé szakács...

A hasam iszonyatosan kezdett nőniKép Most már hordósodomKép Szvsz karácsonykor a vonaton me gfogom kapni hogy hogy merek én mindenórásan utazniKép Igyekszem ma csinálni képet, de nem igérek már semmit, mert nem százas, hogy be bírom tartani.

Nicika! A haskörfogatom 121 cmKép Mondom hogy nő mint a bolondgombaKép

Puszillak benneteket, megyek mert mi még csak most fogunk reggelizniKépKépKépKépKép

Zsu
27+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

No, akkor megvan!!! Kép Kép Kellemes időtöltést! Kép
Milyen hangszeren zenéltek?

nadine81

Szia Vikó! Akkor rendben! Gyakorold csak a babázást!!! Kép
Érdekes, Ti nem vettétek észre, hogy a pocaklakó reagál a gyerekzsivajra? A mi Pöttyünk hihetetlen aktivitásba kezd ha hallja a keresztfiaink indiánüvöltését és trappolását... Kép És akkor is rugdos, ha felveszek egy babát és az ölembe ültetem... hiába no, már most féltékenykedik... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika,
nálunk ritkán van gyerekcsapat a lakásban, de focimeccs a TV-ben az annál inkább!! Kép No nem üvölt, de szól. Én erre még nem éreztem intenzívebb mocorgást, pedig az apja nagy focista! Kép Azt mondta, ha lány lesz, ő akkor is viszi magával meccsre! Szép... Kép

nadine81

Ja, egyébként én az éjjel 20 perceket aludtam egyfolytában, majd kb egy órás szünet és ez így ment fél 8-ig, amikor is meguntam és kipattantam az ágyból - na jó, ez csak vicc volt, kb. fél perc alatt történt meg a villámesemény. De már megszoktam, hogy várandósan az ember oylan dolgokat produkál, amiket koráébban soha Kép

Na csók, vigyázzatok a közlekedéssel, csúúúúszik!

V.

ui. egyébként nem szoktam sokáig aludni, csak visszaalszom esetleg Kép

indianyo

Zsu,
jó étvágyat a reggelihez, hétvégére jó szülinapozást! Kép Az a poci akkor tényleg nő rendesen. Én ma tutti már lefotózom az enyémet, mert az uccsó kép 19+5 idősen készült és ma vagyunk 21+5. Szóval pont 2 hét és látni már a különbséget, nektek is meg akarom mutizni. De csak este, pancsi után, mert akkor veszem fel a pizsinadrágomat, amiben múltkor is voltam! Kép

nadine81

Jól van naaa!!! Kép Kép Kép Azt hittem!!! Kép Kép Kép

nadine81

Az én gyerekem egy lustaság, csak akkor rugdalózik, ha jól üldögélek vagy kényelmesen fekszem, akkor is csak délután-este... de a finom meleg tejeskávét szereti, meg a jó zenéket is.
Van egy jó kis kazettánk, a Zenebohóc szülinapja, az megy, ha jönnek a srácok, ez egy zenei alap akusztikus hangszerekkel, erre énekelünk meg ugrálunk - jó, ugrálni csak ők Kép én meg tapsolok hozzá meg kitalálunk mindenféle szöveget rá. No, most kimegyünk a szobából, hgoy Bubi el tudjon aludni, szasztok, további jónagyot!

V.

indianyo

Nadine, Te ma dolgozol? Sosem tudom mikor honnan írsz... Kép
Várjuk a pocifotót! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nem is mondtam!!!!

Ma megjött a pampers csillagom!!!! Már tök lemondtam rólaKépKépKépKépKép

Szóval lehet reménykedniKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Majdnem minden nap. De bírható, mert egyik héten csütörtök és szombat a szabad, másik héten szerda és vasárnap. És amikor hétköznap dolgozok, akkor is csak fél napot. Vagy 7-13-ig, vagy 13-19-ig. Ezt meg úgy kértem, ahogy Apa ritmusa van. Szóval így nem kerüljük egymást, hanem majdnem együtt jövünk-megyünk. A hétvégi meló viszont fél9-17-ig van. De már megszoktam. Pl Szenteste is dolgozok.. Kép Igaz csak fél9-13-ig, mert úgy vagyunk nyitva. Egyedül karácsony és újév napján vagyunk zárva, basszus.. Ja, és a szilveszter is nyitott nap, igaz szintén csak egyig. Azt hiszem idén nem került rám a sor. Kép Tényleg belerázódtam már, de azért mindig elcsodálkozok, hogy bannak emberek, akik pl. Szenteste délelőttjén vagy Karácsony másnap akarnak termálfürdőbe jönni.. Sőt, hallottunk olyat is, hogy állítólag 25-én! Volt néhány ember, akik megálltak a bejárat előtt és puffogtak, hogy miért nincs nyitva! Tényleg nem értem.. Hülyék.. Kép
Szóval igen, ma is melózok, de már csak egy órácskát!! Kép

nadine81

Ja és még egyKép Ma vagyunk 4 hónapos házasokKép
A hugom szülinapjánKép
Egy hónap múlva az én szülinapomon leszünk 5 hónaposak, Valentin-nap előtt egy nappal hat hónaposak, a kiírt születési dátumomkor meg hét hónaposakKép csupa nevezetes alkalomKép

Jó nap az a 13-aKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu,
akkor ti majdnem minden hónapban egymást ünneplitek! Kép Az elején még én is hónapokban számoltam a kapcsolatot, aztán valahol feladtam! Kép
Nektek hatalmas gratula mindenhez!
Nekünk csak annyi, hogy párom névnapján van a megismerkdésünk évfordulója, Karácsony másnap az eljegyzés évfordulója.
De az az igaz, amikor minden együtt töltött nap ünnep! Kép Szerintem mindenkinél! Kép

nadine81

Sziasztok Lányok!

Ma korán keltem, de nagyon fontos dolgot csináltam: apának varrtam a kocsijába sós zsákot, hogy felszívja a párát.

Nancsika!
Szép nagy pocid van. Én kis naiv, meg azt hittem, majd alulról fog csíkosodni. De látom, hogy akárhol elkezdődhet.

Tünde!
Mi szoktunk sertéshusit enni, de nekünk házi van, mert anyósék otthon nevelik. Például most holnap lesz vágás, még jó hogy nem vagyunk otthon, mert nagyon utálom.
Egyébként dolgozott ismerősöm a zalahúsnál és ő mondta, hogy az teljesen általános, hogy a nagyobb üzletek nem új szállítmányt kérnek, hanem új matricát. És egy másik ismerősöm takarít a tecsóban és ő meg azt mondta, hogy ott nagy műanyag kádakban tartják a nyers húst és éjszaka szaladgálnak rajta a patkányok. Reggel letörlik vizes ruhával és megy ki a pultra!

Gyezsu!
Úgy néz ki tudok maradni sokáig a bulin, mert apának is kell mennie céges bulira és csak másnap megyünk vidékre.

Nadine!
Örülök, hogy megnyugodtál!

Egyébként velünk semmi érdekes nem történt. Tegnap a media markt-ban kivertem a balhét, mert vettünk egy tanítható távirányítót a tv-hez, és hat különböző tévével se megy. Visszavittük, ahol közölték, hogy menjek vele szervízbe, mert lejárt a 3 nap. Na ekkor felhúztam magam, és mondtam, hogy nem rossz a távirányító, csak épp az nincs ráírva, hogy csak féléves tévékkel működik, a mi tízévesünkkel meg nem. Aztán kaptam levásárolós papírt, és benn az osztályvezető nagyon kedves volt, nézett nekünk egy programot a gépében, ami az összes tévémárka típusához megmondja, hogy melyik távirányító jó. Így a márkás thomson helyett valami gagyi meliconi control nevű jó a tévénkhez. És azt mondta, hogy ha nem jó, vigyük vissza másnap, keressük őt és visszafizeti az árát. Hát hálistennek megy ezzel a tv, csak máshogy vannak rajta a gombok.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Képzeljétek, megkezdtük a karácsonyi vásárlásokat. Tegnap kilátogattunk a budaörsi outlet centerbe és elég klassz áron tudtunk beszerezni egy-két márkásabb holmit. Ma pedig nekikezdünk a családnak szánt ajándékok bevásárlásának. Nem merjük tovább halogatni, mert mindenhol egyre többen lesznek, és az árak is mennek felfelé.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Szelivi,
erről a sós zsákról még nem is hallottam! Érdekes. Milyen anyagból van a zsák és milyen só van benne? Sima konyhasó? És mekkora méret? És a kocsi utasterében van? Azon belül mindegy, hogy hol? Bocsi a sok kérdésért, de tényleg nem hallottam róla.. Kép
A távirányítós sztori sem semmi!!

Mariannka,
én csak a tv-ben láttam a reklámot, de akkor tényleg igaz, hogy olcsóbbak a márkás holmik. Csak hát ez nekünk messzi van! Kép
Sikeres vásárlást a többi ajándékhoz!

nadine81

Lassan lelépek, ballagok haza. Eszek valami finomat (még nemtom mit.. Kép) aztán pihi. Hétvégén elkezdtem nézni videón a Sissit!! Kép Párom nagyijától kértem el. Nekem tök tetszik, és már régen adta a tv is. Pedig így kari tájékán szokták. Bár még nem láttam karácsonyi tv műsort, lehet, hogy leadja valamelyik adó. De ez a biztos! Kép Kép Szóval lehet, hogy folytatom.

Sziasztok!

Nadine 21+5 Kép

nadine81

mariannka, mi már egy ideje vásárlunk, ill már mindenkinek megvan az ajándéka, meg a kajához valók is megvannak már nagyrészt. Én leginkább novemberben szeretem elintézni, mert akkor még az árak is a földön járnak, és tömeg sincs, csak a múlt hónapban nagyon ne mmaradt pénzünkKép Most is csak apróságot adunk és azt is csak a szűk családnak. Nagyobb értékű ajándékot csak egymásnak adtunk és Bence kap. Neki a Duplo vasutat vettük meg 11e-ért, de szvsz nagyon fog tetszeni neki.

Mamacka! Akartam már írni hogy küldd már el lécci a címedet újra, mert azért nem küldtem a csomit, mert elveszett az összes levelemKép

Pusz

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
A hétvégi nagy sürgölődésben - mézeskalács készítés, csomagolás, vendégeskedés, karácsonyi készűlődés - nem igazán jutott időm veletek tartani, de azért bele-bele olvastam a levelekbe.
Pillanatnyilag is a mézeskalácsok festésével vagyok elfoglalva, és amire reagálni szerettem volna, mind elfelejtettem. Na mindegy, kicsit később újra visszaolvasok. Addig is rakok fel egy képet az elkészült mézeskalácsokról:
Kép

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Nadine, mi majdnem mindennap szoktunk egymásnak örülniKép Illetve mindig mikor a párom szabadnaposKép Ilyenkor nálunk az a szabály hogy egyikünk se kell fel míg a másik fel nem ébredt (vagy ha ideült a géphez, akkor rekordsebességgel húz vissza az ágyba) és fél-egy órán keresztül dédelgetjük egymást, meg az érzéseinkről beszélünkKép Ilyenkor én mindig feltöltődök szerelemmel, ami kitart amikor a párom dolgozikKép És ez két év alatt nekünk már rituálévá vált.

Ja és még egy jeles nap: a fiam féléves szülinapján jött hozzánk előszörKép két éve december 27.-énKép Mi attól számítjuk az évfordulónkat, mert előtte csak virtuálisan szerettük egymástKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Borka
Ezek a mézesek gyönyörűek! Nekem ritkán van türelmem ilyen aprólékoshoz! Bár igaz színesre festegetni is elég babra volt! Kép
Gratulálok!

Zsuzsófi
Én meg azért nem írtam mert azt hittem, hogy már elküldted, de kiderült, hogy az egyik rokonnak is ilyen van ezért még sem kell küldened! De nagyon köszönöm, hogy ilyen kedves vagy! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="119911"> Bori,
mint az sejthető volt, nem nagyon pihengetsz. Kép
Gyönyörűek ezek a mézeskalácsok!!! Mit kapnak a lányok karácsonyra?

Én már aludtam 1,5 órát, annyira hulla vagyok. Kép Aztán ma fél 3-kor lesz a védőben a kismamaklub, babaápolás témával. Lassan megpróbálom magam összeszedni...</font>
angi79

Nadine!
Eredetileg a belső tükörre tettünk egy 6×9 cm-est, ami dugig van töltve sima nagyszemcsés konyhasóval (nem vákumossal). Aztán a párom azt mondta, hogy tegyünk hátra a csomagtérbe is egyet. Ez nem tudom pontosan mekkora, kb 30×35 cm-es, kicsit nagy lett, egy zacskó só bőven elfér benne. Ez is sima konyhasós. Ja, és a tavaly szétszakadt nyári lennadrágom szárából csináltam őket. Simán bevarrtam az alját, meg varrtam rá gumiházat és fűztem bele maradék cipőfűzőt. Még hoszú távon nem próbáltuk ki, de a párom kollégája ajánlotta.

Bori!
Benned egy művész veszett el! Gyönyörűek ezek a kalácsok!

Megyek cérnát venni, mert varrógépet kunyiztam a tesómtól, de annyi eszem nem volt, hogy cérnát is kérjek. Pedig neki a szivárvány összes színében van.

Kép
szelivi

Köszönöm lányok a bókokat!

Angi! Pihenek, hisz a festés közben csak ülök Kép

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Szerintem az a művész egyáltalán nem veszett el, Bori, én nagyon is látom Kép Tényleg különlegesen szépek a mézeseid, csakúgy, mint a korábban mutatott festményeid. Nagyszerű, hogy ennyi mindenhez van energiád és ilyen magas szinten. Amikor az ikerbabákról beszéltem, akkor arra gondoltam, hgoy azt szívesen megélném, milyen az, amikor két kis élet ilyen testi-lelki közelségben fejlődik. Egészen különleges!

Lányok, szerintem ma van valami a levegőben, mert ahogy olvastam, többeteknek is volt alvás-, fáradtság-, fejfájásgondja...

Livi, én értem ezt a sózsákot, csak az nem világos, mi is a funkciója az autóban...

V.

indianyo

Sziasztok lányok!

Ma voltam terheléses vérckron, holnap lesz eredmény, remélem, hogy minden rendben lesz.
Képzejétek, ma vagyok 30 éves. És még csak nem is rúghatok ki a hámból. Kép Helyette ihattam hajnalban 75g cukrot.

Mindenkinek szép napot!
Scullyx
28+1

KépKép
KépKép
scullyx

Ja, Livi, itt van Neked egy másik sapi, nem én csináltam ezt, de hasonlót korábban már igen, gondolom, érted a fülmegoldást majd...
Kép

indianyo

Scullxy, kedves egészségedre a reggeli fröccsöt Kép én csütörtökön követlek Kép

És boldog harmincéves kort! Innen már egyre szebb azé élet, komolyen Kép

indianyo

Scullyx: boldog születésnapot! Kép

Bori: egy művész vagy! Ha minden jól megy, akkor én ma este fogom begyúrni a tésztát a mézeshez. A festés persze későbbre marad.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Indianyo, Mariannka
Köszönöm a köszöntést!

Indianyo,
vigyél citromlevet, bár sokkal jobb nem lett tőle.

KépKép
KépKép
scullyx

Köszi, nálunk az 1 zsömle 2 deci tejjel megy Kép Bár védőnéni szerint a kórházak többnyire csakazértse fodják el, viszont itt meg azt kérik az SZTK-ban.. Úgyhogy ez lesz a reggeli.

Azért egy kis tortát kapsz, ha már pezsit nem lehet is?

indianyo

Sziasztok! Megjöttem az UH-ról!
Babókám farfekvésű és balra tartja a végtagjait! Még van ideje szerencsére befordulni!
BPD:76.3mm
THQ:65.9mm
FL: 48.8mm
És képek:
Kép
Jobbra láthatjátok a fejecsékéjét illetve az arcát. Felül az arca mellett a kezecske ökölbe szorítva, a másik keze alul ki van nyújtva és fogja vele a fejét! Balra a pocija! Kép

Kép
Itt a két lába és közte a köldökzsinór!

Kép
Ez pedig itt jobbra a méhlepény, ami már a mellső állásból egészen oldalra csúszott! Mellette balra a baba!

KépKép
nicika

Ja és még mindíg kisebb egy héttel! A combája meg kettővel! De hát én már belenyugodtam hogy rövid combájú lánykám lesz. Kép Ja a nemét, mármint hogy kislány nem tudták megerősíteni a farfekvés miatt!

KépKép
nicika

Biztos kapok tortát, nagy bulit szervez a férjem, úgyhogy azért el leszek kényeztetveKép

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx!
Légy üdvözölve a 30-asok táborában! Boldog szülinapot!

Vikó!
Nem tudom, hogy magas szintnek tekinthető-e amit művelek, de hogy nem emészt fel sok energiát, az biztos. Mindenesetre egy ilyen kreatív - "kézműves" családba születtem, számomra természetes, és remélem gyermekeim is tovább adják majd az utódaikanak.
Az ikerterhességes cikkel nem akartalak elrettenteni, számomra is egy csodálatos, szinte felfogatatlan élmény ez a maga nehézségeivel együtt (sajnos a cikk írója nem így vélekedik), és nagyon boldog vagyok, hogy megadatott nekünk. Talán kárpótlás a sok veszteségért, ami az elmúlt pár évben ért minket.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Bori! Megkaptam az emailomat?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Anita, Angi: még csak most jönnek hazafelé! Na többet nem engedem el őket 4 napra!!

Nadine: örülök, hogy tényleg semmi gond nem volt a vérzésből!!Kép

Eszti: tegnap én is olvasgattam a téli babásokat, most először! Van egy lány, aki a 28. héten szült, de minden rendben lett velük. Nemsokára mi is elkezdjük a babázást szép sorban, na jó, azért még várhatunk!
Jobbulást a fejednek!

Cory: Neked is jobbulást, biztos az antibo öli ki a hasznos bacikat, azért szaporodnak el a büdös dögök, amitől viszkedsz.

Bartika: én meg a marhahúst kívánom, tényleg a vas miatt lehet! Mondjuk most a hazatérő családnak főztem egy kis barackos-mézes csirkétKép
Nálunk a két lány és apa hangjára mindig beindul a pocibabaKép

Betti: már komolyan hiányoltalak! Nekem régebben volt 2-szer hólyaghurutom nem volt kellemes, csak antibio hatására múlt el. Terhesség alatt könnyebben bejutnak a bacik, amik okozzákKépKép
Jössz a talira?

Mariann: Nagyon örülök, hogy a vesetágulat nem nőtt!!!! Meglátod, semmi baj nem lesz, kinövi majd tényleg a kisfiad!!Kép

Ági: akkor még lehet lány is, nem?

Szelivi: eddig sem szerettem a TESCO-t, mindig olyan dzsuvásKép, de ez a patkányos story.

Az Auchanban is már láttam kisegereket a kiömlött mogyorón mászkálni, a múltkor a csokik között ült két macskaKép Az eladó mosolyogva mondta, hogy legalább megfogják az egeret!

Bori: gyönyörűek a mézeskalácsok! Nagyon ügyes vagy! Akkor jól vannak az ikrek, ennek örülök!

Scullyx: Isten éltessen!KépKép

Tünde 31+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika!
Olvastam, csak elfelejtettem válaszolni. Mindjárt megteszem!

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!!

Na, beszéltem a szopipárnással. Azt mondta, hogy két ünnep közöttre tudná bevállalni, mert ugye sokat kérünk, meg most az akciók miatt sokat kértek. Akinek nem lenne jó, hogy csak 2 ünnep között érkezik meg a párna, az szóljon és megpróbálunk gyorsítani a dolgon. Kép
Kedves karácsony utániak: Nektek mikorra lenne jó? Mert ha 2 ünnep között jön meg a párna, akkor talán az már nektek is jó lenne. Kép De ha nem, az se baj. Megvarja a nőcike most az akciós anyagokkal és elmegyek érte januárban.

Nici! Téged is bediktáltalak, mint januári. Remélem hamarosan tudtok dönteni, mert még egy darabig tudunk variálni a dolgon. KépKép)
Szóval most így állunk:

Név

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok
Cserélhetnénk az 5-ös mintámat 1-esre? (kismadaras, holdacskás) Ha nem, nem gond.
Ez is 3590 Ft?

Scullyx

KépKép
KépKép
scullyx

Scully: Elméletileg 3590. Kép Megkérdezem a nőcit. Kép SZerintem menni fog. Kép

Átírom a táblázatban is. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vikó!
Elvileg nem párásodik be az autó tőle. A só magába szívja a nedvességet. Ezért kell például a sótartóba rizst tenni, hogy ne nedvesedjen bele.
És igen, akarok füles sapit kötni, és nem, még nem jöttem rá, hogyan csináljak fület neki. Kép Talán kezdjem az egészet a tetejéről? Te csináltál már ilyesmit?

Scullyx!
Boldog szülinapot! Én holnap megyek terheléses cukorra! De még bízok a zsömi+tej kombinációban!

Bori!
Szerintem a cikk írója csak próbálta felhívni a figyelmet, hogy nem gyerekjáték az ikerterhesség. Sajnos van olyan ismerősöm, aki a kerülőutat keresi, hogy neki igenis egyszerre két babája legyen. Még azt is mondta, hogy egyet nem is akar, csak egyszerre kettőt.

Tünde!
Szerencsére én még élőben nem láttam egeret boltban. otthon már fogtam viszont 98 patkányt, anyóséknál a vályog melléképület alatt laktak. Viszont az europarkban a fornettisnél a kaja között mászkált a nagy barna csótány, az árkádban pedig a kajás résznél az asztalok alatt meg a párnázott padon. Na beszéljünk inkább kellemes dolgokról!

Vettem világoskék cérnát! És láttam olyan anyagot, hogy bézs színű, tehenek vannak rajta piros meg kék kockás ruhában, és az anyag olyan, hogy több rétegű, belül vastagon (azt hiszem)vatta van. Szóval falvédőnek pont jó lesz, ha esetleg nem csinálnám meg a hungarocellt.

Kép
szelivi

Bocsi, 3490Ft, nem 3590Ft... Most néztem a táblázatot. KépKépKép

Eszter
Kép
Kép
vok

Scullyx: boldog szülinapot Kép

Tünde: ja, elég klasszikusan hozom a dolgokat, de olyan jellemző, hogy csak terhesen Kép

Auchan, Tesco és társaik: mi mindig ilyen helyen vásárolunk, mert a szemközti Smatchban meg nem rakják hűtőbe a hűtenivalókat Kép De találtam már penészes dolgokat Kaisersban is Kép Nem jó egyik sem, de egyelőre nincs jobb Kép

Viko: hova mész cukrozni? Én holnap megyek a Bártfaiba. NEm akarod előrébbhozni a tiédet? :D

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vok
Köszi. Ha mégsem menne a változtatás, akkor tényleg nem gond. Nekem teljesen jó a két ünnep között vagy januárban. Köszi, hogy intézed nekünk. Szólj, ha küldjük a pénzt, de megyek a talira is. NEked melyik az egyszerűbb?

KépKép
KépKép
scullyx

Vok! A január jó lesz nekem is! Én már döntöttem! Apa meg le van fügyülve! Kép De fizetni mindenképpen csak januárban tudok, mert idén már nem kapok pénzt!

Lányok! Láttátok az uh képeket? Felismerhető az első képen az arcocskája szerintetek?

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?