Sziasztok!
Anita, Angi: még csak most jönnek hazafelé! Na többet nem engedem el őket 4 napra!!
Nadine: örülök, hogy tényleg semmi gond nem volt a vérzésből!!
Eszti: tegnap én is olvasgattam a téli babásokat, most először! Van egy lány, aki a 28. héten szült, de minden rendben lett velük. Nemsokára mi is elkezdjük a babázást szép sorban, na jó, azért még várhatunk!
Jobbulást a fejednek!
Cory: Neked is jobbulást, biztos az antibo öli ki a hasznos bacikat, azért szaporodnak el a büdös dögök, amitől viszkedsz.
Bartika: én meg a marhahúst kívánom, tényleg a vas miatt lehet! Mondjuk most a hazatérő családnak főztem egy kis barackos-mézes csirkét
Nálunk a két lány és apa hangjára mindig beindul a pocibaba
Betti: már komolyan hiányoltalak! Nekem régebben volt 2-szer hólyaghurutom nem volt kellemes, csak antibio hatására múlt el. Terhesség alatt könnyebben bejutnak a bacik, amik okozzák
Jössz a talira?
Mariann: Nagyon örülök, hogy a vesetágulat nem nőtt!!!! Meglátod, semmi baj nem lesz, kinövi majd tényleg a kisfiad!!
Ági: akkor még lehet lány is, nem?
Szelivi: eddig sem szerettem a TESCO-t, mindig olyan dzsuvás
, de ez a patkányos story.
Az Auchanban is már láttam kisegereket a kiömlött mogyorón mászkálni, a múltkor a csokik között ült két macska
Az eladó mosolyogva mondta, hogy legalább megfogják az egeret!
Bori: gyönyörűek a mézeskalácsok! Nagyon ügyes vagy! Akkor jól vannak az ikrek, ennek örülök!
Scullyx: Isten éltessen!
Tünde 31+5
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.