Sziasztok!
Eszti: a pizsit az Ázsia Center egyik földszinti boltjában vettem, ez sokat segít?
A lányommal kb. 5-ször jártuk körbe és már fogalmam sincs mi hol volt. bocs!!
Nálunk az első időben nem volt hálózsák, csak body+rugi+takaró, később (kb. 6 hónaptól)jött a takaró helyett a hálózsák, 1,5 éves kortól ismét takaró, mert azt kérte
A babákat azért nem szabad túlöltöztetni sem, mert az veszélyes!
Angi: úgy gondoltam, hogy a szopipárnát a térdem közé és a hasam alá teszem, akkor nem hallom a golyócskák zörgését.
Én most nem vagyok fáradt, viszont a hasam sokszor jelzi, hogy pihenni kéne.
Ildi: én minden nap elhatározom, hogy 1-es kódokat eszem, aztán átmegyek anyuhoz és 1-2 szaloncukor lecsúszik
, hiába nála én vagyok a gyerek
Nadine: mit mondott a doki, ha kérdezted? Biztos csak érzékenyebb ilyenkor a nyálkahártya és az lehetett, főleg hogy más tünet nem volt!
Az első gyereknél tényleg kicsit bénább az ember, de ha előtte mindennek utánanéz, akkor könnyebb!
Anita: teljesen normális, hogy minden gondolatod a babáé, és ez nem is fog már elmúlni! Képzeld nálunk meg állandóan a 3 gyerek körül forog minden, nincs is más téma nagyon!
APA is a hajcsattok, hajgumik, szoknyák, babák tengerében fürdik
Na jó, azért foglalkozunk mással is, de a végén mindig a gyerek lesz a téma.
Mamacka: nagyon csini vagy!! én örülnék olyan "hurkáknak", ami neked van!!
Bartika: édes a picid
Szelivi: évek óta nem eszünk disznóhúst, sem felvágottat, kolbászt, szalámit.. Egyszerűen nem bírjuk. A húst (pipi) vidékről hozatjuk ismerőstől.
Most is volt a hírekben, hogy több tonna büdös húst találtak, amit be akartak darálni fasírtnak.
Na olyan előre gyúrt mirelit fasírtoktól is írtózom, ki tudja mik vannak beledarálva.
Bocs, aki szereti!!!
Csirippiri: jó, hogy jelentkeztél, én is kitartást és sok pihit kívánok!!
Viki: Örülök, hogy egészséges pici lány lakik a pocidban
Tünde 31+4
Mondjuk mi élvezzük, ez az életünk értelme!!
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.