Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

Nem szeretnék még megszülni, de igencsak stresszes hónapoknak nézek elébe....
decemberben vizsga a főiskolán, januárban nyelvvizsga, államvizsga és ha mindez nem sikerülne, akkor a tandíjat (700.000 Ft-ot) vissza kell fizessem a munkáltatómnak. A párom nem talál munkát Szolnokon (ő jelenleg és per pillanat én is Monoron tartózkodunk)Tiszaföldváron fogunk lakni elvileg, oda vagyunk "berendezkedve" gyerekvárásra.

Na ennyi elég a panaszkodásból....

A Drágaságom, Kincsem őrülten mozgolódik, néha fáj, akkorákat bokszol, rúg, de IMÁDOM...

A kisszoba tele van gyerkőccuccokkal, csak át kell válogatni, mosni, vasalni pakolni őket. Csak így nehéz, mert ugye én itt (monor) vagyok, az otthonunk meg ott (tiszaföldvár)van.

Nicika!

Tennél fel egy friss táblázatot, hogy megtudjam ki hogy áll? Köszönöm!
csirippiri

Csirippiri!

A tábla titkosítva van! A cím:
http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

De előtte küldj lécci egy mailt hogy elküldhessem a jelszót hozzá! pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Csirippiri! Megvan a mail címed! Küldtem a jelszót!

KépKép
nicika

Lányok! Úgy néz ki van egy újabb eltüntünk! Mariskaris! Valaki nem tud valamit róla? Meg aztán a másik ikres maminkért is aggódok Márkus_eriért! Már mindketten eltűntek egy hónapja!

KépKép
nicika

Mamacka, jó ez a kép rólad a fekete ruciban. Kép

Bartika, jó volt olvasni a bejegyzésedet, és tök jó képet kaptatok a kilányotokról. Megértem a boldogságodat! Kép

Nancsi, tök jó a takaró, megnéztem! Kép Remélem a héten nekem is hasonló lesz. Kép Kép Akartam kérdezni, hogy milyen a házasélet????? Kép

Csirippiri, további kitartó pihenést és sok-sok szerencsét. Kép

Álmossághoz én is csatlakoznék, most is húnytam egy órácskát, viszont éjszaka minden nap 2-3 között fent vagyok egy órácskát. Nem is értem. Akár kialudtam magam, akár nem. Szerintetek ilyenkor lesz ébren a picimini????

Eszti
29+5
Vendég

Én és a fekete ruci köszöni a bókokat!
Alig ért már be rajtam! Kép egyedül nem is tudom felvenni, de aznap csiniben kellett feszítenem! Kép

Akkor viszek lapokat a talira!
Most mennem kell!
Sziasztok!

Bartika
Nagyon aranyos ezen a képen a kis pofija! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika, nagyon édes a kicsidKépKép

Mamacka, neked meg a pocakod, és nem is látszik a 6 kiló pluszKép

Csema, ugye most voltatok Gödöllőn?
Szombaton nem is voltunk mi itthon, tegnap meg ki se dugtuk az orrunkat se.Pedig gondoltam rátok.Melyik nap volt a verseny?
És hogy sikerült???
Én meg még azt se tudom, hol a Hajós iskolaKép
Pedig lehet Leventét oda kéne iratnom tavasszal.
Krisztiánnak javulástKép

Nancsika, heti2-3 alkalom????
Előtte meg napi????KépKépKépKép
Látszik, nagyon friss és óriási a szerelem!!!!
Csak így tovább!!!
Gratulálok!!!
Kép

Csirippi, neked további jó pihenést, és kitartástKép

Bori, nem is reagáltam a nagy pocidra.Állati nagyKép
Annyira tetszik, nagyon szépKépKép
Még az uramnak is megmutattam, ő is elámultKép

Nadine, nekem is van egy kis méhszájsebem, már Olivérrel megvolt, de semmit sem csináltak vele, és mondta is a doki,hogy vérezgethet akció alatt, de még nem vettem történt ilyen(mármint vérzés)

Köszi a poci, meg a snoopy dícséreteketKép
Snppoy, tök kis ócska gatyó, c&a-s, van még kék, meg piros is belőle.
Még akkor vettem , mikor Oli után jó húsban voltam,40-42-es méret,de lassan bele is növökKépKép
De aludni tök kényelmes.

Holnap megyek dokibácsihoz, apucival elvitetem magam, olyan hideg van, cipeljen csak kocsivalKép

Ildikó
24+3
vas

Köszönöm mégegyszer mindenkinek a tanácsokat és megnyugtatást, bár ideges tényleg nem vagyok, max kíváncsi. De akkor ezek szerint mással is előfordult már..

Csirippiri,
kitartás, izgulunk értetek! Kép

Angi,
meséljetek ám majd, mi volt az előadáson!

Bartika,
szuper, hogy minden rendben volt az UH-on, és a kép is nagyon jól sikerült! Kép

nadine81

Nicika! Megnéztem a táblát!

Köszönöm szépen, hogy még nem "írtatok ki", emilben küldöm én is a telefonszámomat.

Gyönyörűek vagytok!! Gratulálok mindenkinek!
csirippiri

Csirippiri! Bevallom hogy az eltűntek között voltál eddig! De már jó ideje nem törlök senkit sem a táblából! Hátha visszatértek... Mint te! Kép

KépKép
nicika

Nicika, a tábla csak nálam van elcsúszva, vagy nálad is? A kockák összevissza állnak.
Vendég

Eszti! Nálam oké a tábla, de azért majd törlöm és frissítve újra felrakom, hátha akkor nálad is rendbe jön!

KépKép
nicika

VisszatértemKép A bébiszobát csinálgattuk, illetve bútorasztaloskodtunkKép Márcsak a kiságyat kellesz összepakolni... olyan jó érzés, hogy mi csináljuk és egyáltalán,hogy meg tudjuk csinálni, mert nálunk apa nem épp egy ezermesterKép

Csirippiri: kitartást, sok erőt! Jó hallani felőletek!

Barti: nagyon édes a kiscsaj!Kép Annyira szépen látszik az arcocskája! Be is izgultam gyorsan a 4D miatt, 1 hét és mi ismegyünk!Kép

Eszti: van mikor nekem is el van csúszva a tábla, de olyankor frissitek, és szuper! Milyen az új lakiban alcsizni?

Angi: tessék majd mesélni az előadásra, mi is kíváncsiak vagyunk! Én is csatlakozom: egyre fáradékonyabb vagyok...

Mamacka: tényleg szépen nő a pocid, és nem látszik a + 6kg!Kép

Nadine: én tuti megkérdezném a dokit, hogy mi van! Igaz, én mindig (eddig 2x, remélem, több nem lesz)rohanok, ha van egy kis barna, pedig nem is volt semmi ilyen izgi előzményeKépKép Még jan. 4 elég messze van...

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

A táblát leszedtem és újra felraktam! Most már jónak kell lennie!

KépKép
nicika

Nicika, a tábla most már tökéletesen jön nálam is.
Köszííííííí Kép
Vendég

Nicika, a tábla most már tökéletesen jön nálam is.
Köszííííííí Kép
Vendég

Nicika! Nem szoktam beleolvasni, de szoktam látni márkus_eri nevét asszem az ikre topikban! Szal sztem csak ide nem ír! De mondom, nem szoktam azt a topicot olvasni!

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Hú, Anita, akkor szépül az a szoba nagyon! És így, hogy Ti csináljátok még nagyobb az öröm! Kép

Előadás: jó volt. A hüvelyi szülésről szólt és a szülés fogóval. Egy fiatal doki tartotta, jó fejnek tünt. Aztán megnéztük Eszterrel a szülőszobákat. 4 darab van és kettőben tapéta, nagyon szép képekkel, szupi nyomógombos ággyal, színes függönnyel. Az egyik lányos, mert bordó-magenta színű, a másik kék. Én ezek közül szertnék menni valamelyikbe. Éjjeli lámpák vannak és magnó. Szép!
Aztán láttunk egy újszülöttet, kis picike volt, de nagyon édes. Kép Az alapítványi szobákat is megnézhettük, azok is tetszettek. Ennyi!

Fáradtság: én is aludtam egy órát délután és este 10-kor hulla vagyok. Néha én is fent szoktam lenni éjszaka Eszter, ha kimegyek pisilni akkor utána fel szokott ébredni a baba, de vissza szokott aludni.</font> Kép
angi79

Sziasztok!

Ígértem hogy megírom ha meglesz az amniocentézis eredménye (remélem érdekel titeket!). Tehát:
egészséges kislányunk lesz!!! A fejében a két ciszta eltűnt, a vesetágulat normál határ alatt van (tehát nem kóros) és az amnio eredménye,hogy kromoszóma rendellenesség nincs!!! 46 XX,tehát kiscsaj! Kép
Annyira örülünk a férjecskémmel, meg az egész család meg a barátok is!
Mostmár remélem a következő 3 hónapban nem lesz semmi gond, és egészséges tündérbabánk fog születni!
Mindenkinek,akinek találtak vmi gondot,üzenem,hogy bízzon a babuciban és Istenben,hogy minden rendben lesz és pozitívan álljon a dolgokhoz,még ha sokszor nehéz is!
Az orvosok néha túlságosan megrémítik az embert,aztán legtöbbször kiderül,hogy minden oké.
Mindenkinek sok boldogságot és nyugalmat kívánok a babaváráshoz!!!

Mivel nem írtátok meg,megint megkérdezem,hogy tudok ide képet feltenni?Léccike írjátok meg!

Köszi mindenkienk,aki bíztatott és gondolt ránk!Látjátok nem volt hiába!Kép

Mi vagyunk a legboldogabbak a világon!
A babucink neve Anna lesz,Pankának fogjuk becézniKép

Vettem én is hasra kenegetős olajat,a bázisolaj sárgabarackmagolaj (az is jó,ugye?),meg bele rózsfaolajat,ahogy Esztipeszti írta.Remélem tényleg használ! A kismama tornát is elkezdtem Kállai Ildikó kazijára,jól is esik.

Mindenkinek szép estét és puszi:
Viki és Panka

23+4
visigo

<font color="119911"> Viki,
gratula Panka babához és a jó eredményhez!!!
Jó tornázást és további szép pocakosodást.</font>
angi79

Viki!

Nagyon örülök, hogy minden oké a Babucival!
Gratulálok!

Rita
(26+1)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Nah, nemi életem kitárgyalva.Kép

Most jöttünk meg Tecsóból. Alig vettünk valamit, és egy vagyon volt.Kép

Eszti!
A tábla lehet azért olyan, mert firefox a böngésződ. Nálam is szokott ilyet produkálni, de IE-ben tutis. Próbáld meg frissíteni (F5, vagy Ctrl+R) Ha így sem, akkor dobd ki a géped! KépKépKépKép

Viki!
Örülök, h rendben van a kiscsajoddal minden!!!

Nah, csináltunk pocifotót, Niki majd beteheted a táblába. De csak az egyiket! Kép

Kép

(csíkjaimon nem rosszúl lenni!)

Nah, és ez pedig a sexgép üzemanyagtartálya.KépKépKépKép

Kép

Pusza!

Nancsika & Alex 26+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

NancsikaKép
Én javasolnám az alsó kép betételét, sokkal előnyösebbKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Apa most örül, h szebb a pocija, mint nekem.Kép

Pusza!

Nancsika & Alex 26+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Eszti: a pizsit az Ázsia Center egyik földszinti boltjában vettem, ez sokat segít?Kép A lányommal kb. 5-ször jártuk körbe és már fogalmam sincs mi hol volt. bocs!!
Nálunk az első időben nem volt hálózsák, csak body+rugi+takaró, később (kb. 6 hónaptól)jött a takaró helyett a hálózsák, 1,5 éves kortól ismét takaró, mert azt kérteKép

A babákat azért nem szabad túlöltöztetni sem, mert az veszélyes!

Angi: úgy gondoltam, hogy a szopipárnát a térdem közé és a hasam alá teszem, akkor nem hallom a golyócskák zörgését.
Én most nem vagyok fáradt, viszont a hasam sokszor jelzi, hogy pihenni kéne.

Ildi: én minden nap elhatározom, hogy 1-es kódokat eszem, aztán átmegyek anyuhoz és 1-2 szaloncukor lecsúszikKép, hiába nála én vagyok a gyerekKép

Nadine: mit mondott a doki, ha kérdezted? Biztos csak érzékenyebb ilyenkor a nyálkahártya és az lehetett, főleg hogy más tünet nem volt!
Az első gyereknél tényleg kicsit bénább az ember, de ha előtte mindennek utánanéz, akkor könnyebb!

Anita: teljesen normális, hogy minden gondolatod a babáé, és ez nem is fog már elmúlni! Képzeld nálunk meg állandóan a 3 gyerek körül forog minden, nincs is más téma nagyon!Kép APA is a hajcsattok, hajgumik, szoknyák, babák tengerében fürdikKép
Na jó, azért foglalkozunk mással is, de a végén mindig a gyerek lesz a téma.

Mamacka: nagyon csini vagy!! én örülnék olyan "hurkáknak", ami neked van!!KépKép

Bartika: édes a picidKépKépKép

Szelivi: évek óta nem eszünk disznóhúst, sem felvágottat, kolbászt, szalámit.. Egyszerűen nem bírjuk. A húst (pipi) vidékről hozatjuk ismerőstől.
Most is volt a hírekben, hogy több tonna büdös húst találtak, amit be akartak darálni fasírtnak.
Na olyan előre gyúrt mirelit fasírtoktól is írtózom, ki tudja mik vannak beledarálva.
Bocs, aki szereti!!!

Csirippiri: jó, hogy jelentkeztél, én is kitartást és sok pihit kívánok!!

Viki: Örülök, hogy egészséges pici lány lakik a pocidbanKépKépKép

Tünde 31+4
Mondjuk mi élvezzük, ez az életünk értelme!!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Az utolsó mondat a gyerektémához tartozik!!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nancsi: APA nagyon jó fej (ill. hasKép) !

Mindenki alszik már?? Jól teszitek!

Jól ellevelezek itt magammalKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok! Jövök megint a talival Kép

Babanet 2006. tavaszi babásai találka
Időpont: december 16. péntek: 16.30-tól
Helyszín: Kicsi a világ Teázó, Bp. VII.ker. Madách Imre út 11.
http://kicsiavilag.hu/main.php?l=h&c=etelital
Térkép:
http://www.utcakereso.hu/utcakereso.php?utca1=Mad%E1ch+Imre+%FAt&ker1=7&utca=madách&ker=&kepter=&lang=
A Deák térnél, a Károly körút másik oldalán a Madách térnél kell bemenni

Résztvevők
1. Tünde: 17 után, de alkalmazkodik
2. GyeZsu: 16:30 - 17:30 Újpalotán énekel (pelenkák, hordókendők)
3. Szelivi: egész nap jó, de este hamarabb le kell lépnie
4. Angi79
5. Mariannka:
gyezsu

Jó reggelt!

Fél 5 óta ébren vagyok... Nem tudom, megint bírom még! Manóka úgy döntött,hogy eleget aludtunk! Focizik a gyomorszájammal, és boxol a hólyagommal...Kép
Legalább most haladok a tanulással, tételeket dolgozok ki...

Viki! Gratula Pankához! Tök jó, hogy jó lett az eredmény!

Nancsi! Szép a pocitokKép Mi is együtt várjuk a manót, szokta is mondani apa, hogy rajta is látszikKépKép

Angi! Akkor élmény volt az előadás! Szuper,hogy láttátok a szülőszobát! Gondolom megdobbant a szíved, mikor beléptél! Jaj, bizony szépül a szoba,már annyiszor bementem mióta felkeltemKép

Tünde: apa és a hajcsattok, hajgumikKép Ez aranyos! Hazaért a családod másik fele?

Szép napot!

Anita (29+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szép jó reggelt, sziasztok!

Anita,
szuper, hogy kész a szoba, olyan jó lehet! Én is hányszor, de hányszor benézek, pedig aztán egy macis bordűrön kívül semmi babás nincs még bent! Kép

Visigo,
veletek együtt örülök én is az egészséges kislányotokhoz! Hatalmas nagy megkönnyebbülés ez most neketek! Gratula! Kép

Tünde és Mindenki,
tegnap este aztán felhívtam a dokit és megkérdeztem mizújs lehet velem és azt mondta, amit ti is, hogy érzékenyebb és ezért vérzékenyebb a nyálkahártya meg ott minden egyéb és ezért lehetett a pici vérezgetés. És, hogy ha volt már ilyen korábban, terhesség előtt is, akkor nem kell külön azért aggódni, hogy ez pont most jött elő. Kérdezte, hogy elmúlt-e már és hogy van-e egyéb panasz és ha gondolom azért menjek el nyugodtan, ha akarok, mert megnéz, ha gondolom. De igazából nekem ennyi bőven elég volt.
Nahát! Hogy itt is milyen sok az okos nőgyógyi köztünk??!!

Mégegyszer köszönöm!

További szép napot Mindenkinek!
Itt esett a hó, nem olyan rengeteg, de ahhoz épp elég, hogy szép a táj! És legalább most nincs hideg!! Kép

Nadine 21+5 Kép

nadine81

Sziasztok.

Én hajnalban megint a szokásos módon fent voltam, 2-kor, mintha órára ébrednék. Aztán 3-kor visszaalvás. Nem is értem. Ma viszont uram is szolidaritott, ő sem aludt velem. Kép

Nancsi, szuper ez a kép. Amúgy nálunk is szoktuk nézni, hogy apa pocakja is növöget.....dehát milyen is egy apuci egészséges pockó nélkül? Kép

Tünde, én sem akarnám túlöltöztetni, mert tényleg nagyon jó idő van a lakásban. A hálózsák nem vastag, egy vékony rétegű frottír. Gondoltam, vagy body+rugi, vagy body+hálózsák. Meg a takaró. Meglátjuk, melyikben alszik jobban.

A héten szerdán mi is elkezdjük a kórházi szülésfelkészítő tanfolyamot, 6 előadás. Hát, bizony nagyon kezd izgi lenni, mert mire végigjárjuk a 6 előadást, már mehetünk is szinte szülni.

Tegnap olvasgattam a téli babás topicot, ott minden nap szül valaki, és hát meg kell mondjam, kellemesen beparáztam.

Ja, Nancsi, amúgy tényleg Firefox van, innen kevesebb vírus érkezik, mint az IE-ből. Gép marad. Kép

Na pusszanat.

Eszti
29+6

Ja, és fáj a fejem...........Kép
Vendég

<font color="119911"> Jó reggelt!
Kép
Anita,
"jó" tanulást! Kép
Eszti,
remélem múlik a fejfájásod. Én is fent voltam 2-kor. Kép
Tünde,
szerintem nagyon szép, hogy ilyen gyerekcentrikus család vagytok! Tényleg jó lehet apának a sok csajos dolog között. Megérkeztek tegnap?
Nancsi,
jók a pocifotók! Kép Férjem mindenkinek azt szokta mondani, hogy nem hízott a terhességem alatt, mert régebben pont az én súlyom kétszerese volt, most pedig kevesebb, mint 57*2. Kép Kép

Puszi:
Angi
31+4</font>
angi79

Angi, ez jó!!!! Kép Teccett...Kép
Vendég

Nadine, még nincs teljesen kész, de alakul! Már így is olyan jóKép Itt nincs hó, csak dér és nagy hideg!

Eszti: sajnálom, hogy fáj a fejed! Biztos megint vmi front közeleg. Nem semmi ez a 2-kor való ébredés! Tisztára belejön az egész család, ha Bencushoz ekkor kellesz ugraniKép Tényleg nagyon közeledik az időpont!

Angi: látom apa odafigyel a súlyára a terhességetek alattKép

Picifiú kezd lenyugodni, de azért már nem fogok lefeküdni!Kép Este biztos hamar kidőlök majd, mert délután sem fogok tudni aludni! Megyünk a babakocsi után, aztán meg a tesómmal kell matekozni!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti,
sajnálom, hogy fáj a fejed, csak elmúlik hamar!
Biztosan izgalmas és érdekes lesz a tanfolyam, majd mesélj te is! Ezt mikor érdemes elkezdeni? Illetve mikor érdemes utánajárni, hogy hol mikor csinálnak ilyet?

És én is fent voltam hajnaltájt és elég nehezen alukáltam vissza.. Kép
Talán du alszom kicsit.. Kép

Helloka

nadine81

Sziasztok!

Angi: az első terhességemnél a fickóm többet hízott, mint én Kép Én 5kg-t, ő 7-et Kép

Szerda óta antibiot szedek, erre mára elkezdtem viszketni. Muszáj lesz felhívnom a dokimat.

cory 26+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt Leánykák!
Itt esik a hó! Ma bakkancsot kellett felhúznom, hogy bejussak a munkahelyemre, annyira csúszik minden... így is mint a szarógalamb úgy totyogtam! Mindenki vigyázzon ma magára odakint... Kép

Esztipeszti! Gyógypuszi a buksifájásodra!!! Kép

Képzeld annyira belejöttem a kenegetésbe, hogy két hét alatt elhasználtam egy üveg mandulaolajat. De még mindig jobban megéri így 900 fori/2 hét... És imádom az illatát, az sem zavar, hogy a pizsim is olyan illatú tőle... ma megyek és veszek utánpótlást. Kép

Nancsi! Szép kis pocakméretek!!! Kép Nálunk még mindig APa vezet... Kép

Nadine, látod? Fordulj hozzánk bizalommal... Kép

Anita! Melyik nap is vizsgázol? Most szombaton, igaz? Le a kalappal előtted! HOgy van az, hogy én bezzeg nem forgolódok és alig bírom kiverni magam az ágyból 7-kor... Kép

Tündi! Ezt a disznóhús dolgot meg tudom érteni, én sem bírtam enni évekig és most az a furi, hogy nem kívánom a baromfi húst (rosszul vagyok a szagától is) és a disznóhúsra hajtok. Valszeg a vasam miatt is jobb most ezen élni, de azért mégis elég furi a szervezetünk, nem? Kép

VIKI! Jó, hogy jelentkeztél! Gratulálunk Panka babához!!! Örülök, hogy minden rendben! Kép

Angi! Meg tudod mondani, hogy ezt a hóeséses képet hol találom és be tudom-e szúrni az én amatőr technikai készségemmel e-mail formátumba is? Kép
Na megyek, ma is meló van, de még jövök ám! Kép

Puszi:

Barti+Pötty
24+1

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Cory! Kezd el nyomatni a laktacidos kúpot (Floragyn), az laktobacikat visz fel a hüvelybe és ilyenkor még segít!

Nici! Még el akartam mesélni mennyire tetszett Apának a táblád! Totál el volt ájulva, hogy valaki ennyire lelkiismeretesen képes követni az eseményeket és amit tegnap írtam, estére bele is került! Kép KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Cory, szegénykém! Kellett emlegetni az allergiát... az lehet? Kép Jobbulást, hívd a dokit!

Bartika! Igen most szombaton lesz megint a menetKép Képzeld, én is tök így vagyok a hússal. Szinte alig eszem húst, kb. kéthetente 1-2X hétvégén! Eddig a csirkemell volt a mindenem, de a baromfinak még a szagától is rosszul vagyok... Ha eszem húst, az vagy rántott karaj, vagy sült tarja, pedig évekig szinte meg sem ettem a disznót! Nagyon érdekes ténylegKép
jó a szarógalambos hasolatKép Vigyázz te is magadra odakinn!

Puszkó: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

http://gif.fpn.hu/

Itt vannak Bartika a képek! Mentsd le a képet és akkor be tudod illeszteni az emailba.
angi79

Anita: szerintem gomba Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Angi KÖszi! De épp ez nem megy... ha lementem, és utána bemásolom, akkor csak mellékletként jelenik meg az emilben... ide tudok feltölteni képeket, de emilbe nem megy... Kép BÉNA vagyok... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Egyelöre itt is szép fehér minden. Nemsokára szép barna lesz...Kép

Nicika!
Elküldenéd nekem is a jelszót? maminti3@freemail.hu
Köszi!

Maminti
22+2

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok kismamik!

Én is bekukkantottam!
Köszönjük a bókokat! Tegnap sikerült egyedül is felvennem a csini rucit... kiállításmegnyitón kellett benne feszítenem!
...azért Nancsika pocijának szőrös változata se semmi! Kép

Gyezsu
Adtam Katának mézest? ...vagy elfelejtettem?... ha igen akkor viszek neki a talira és persze ha nem felejtem el megint! Kép
Eddig sem voltam valami memória bajnok de mióta babás vagyok az elkezdett mondat végét is elfelejtem... Kép

Nicika!
Jelszót én is kérek! Kép drescher_marcsi@freemail.hu köszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok lányok,

tegnap írtam egy csomót, és most nem találom sehol a hozzászólásomat. Ti sem láttátok?
A lényeg:
tényleg kicsit eltűntem, de most újra itt vagyok!
Hétfőtől már nem dolgozom, így több időm lesz (remélhetőleg) netezni! De azért eltűnésem alatt is rendszeresen olvasgattalak titeket!
Amúgy minden rendben. Időközben egy újabb hólyaghurutom volt (terhesség alatt már a második), ezért kénytelen voltam én is antibiotikumot szedni.
Valaki küszködik még rajtam kívül az állandóan visszatérő hólyaghurut problémával? Kissé elkeserítő, hogy idén már harmadszorra jön ki rajtam...Ma megyek dokihoz, és megpróbálom kibeszélni vele a témát.
Betti
22

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom tegnap délután óta. Kép

Mamacka: nagyon szép a pocid és egyáltalán nem látszanak a + kilók.

Viki: szívből gratulálok az egészséges kislányotokhoz! Tényleg a pozitív gondolatokra kell fókuszálni és akkor helyre jönnek a dolgok. Kép

Csirippiri: örülök, hogy jelentkeztél, sok kitartást neked a vizsgákhoz, de azért pihizz jó sokat.

Rólunk: tegnap délután voltunk UH-n. Szerencsére Babó vesemedence tágulatai nem nőttek tovább, sőt. Az egyik veséjében egy mm-rel csökkent a tágulat. Kép Ennek nagyon örülünk. A becsült súlya 1533 gramm, a két fül közötti távolság 7,83 cm, a combcsont hossza 6,21 cm. Összességében négy nappal nagyobbnak tűnik, mint ahogy eddig számolták. A lepény és a magzatvíz mennyisége rendben van, a lelet szerint "Az arc eltérés nélkül. Épnek tűnő magzati anatómia." Azt nem mondom, hogy teljesen nyugodt vagyok, de semmiképpen sem parázom annyira, mint az UH előtt.

Pénteken a talira én is csak 16:30 körül mennék, hisz mit csinálnék ott egyedül két órán keresztül...

Dolgozik még valaki rajtam kívül?

Mariann
29+2 (vagy 29+6?)

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Kedves kismamik!
Az Örökmozgó moziban animációs és illusztrációs hét van! Vetítések kiállítás stb.
Érdemes bekukkantani!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt, vagy már lassan inkább delet Kép

Jöttem javítani a nemek arányánKép tegnap voltunk 4Dén is meg a klinikán sima uhán is, halmoztuk az élvezetet. Mondjuk a klinikai 4 órás várakozás nem volt éppen élvezetesnek nevezhető. Mivel a szentem medencevégű fekvésben volt, igy tutira nem tudta a doki megmondani mi van a lába között a szentemnek, meg ugye az alap adottságaim és a gép nem éppen legszuperebb voltával spékelve tovább akadályozta. Summa summárum ő azt mondta hogy lányos kinézetű. Még nem látta a fiamatKépKép akinek kiköpött kislány arcraKép
4D a dokinéni azt mondta hogy nem esküszik meg rá, de zacsit lát a lába között, mivel anno Daninál is ez volt, igy már bele is nyugodtam hogy totális férfiuralom lesz nálunk. Sajnos úgy jártunk hogy egy darab képet se tudott csinálni a babó arcáról, mert folyton belemászott a méhlepénybe és a hájamba, egyszerűen csak a kezeit volt és a lábait hajlandó megmutatni, minden rendben van vele és ez a lényeg, eleget fogom látni őt ha már kibujt. Jah és az uhá szerint a valódi menzesz időponthoz van közelebb a gyerek mérete, igy lehet hogy a kalkulált időpont visszaáll majd a két héttel korábbira.

Bocsi hogy önző módon most csak magunkról irok, de nem volt időm még visszaolvasni és lassan mennem kell a nőgyogyimhoz is, majd délután probálok még jönni, mielött befeküdnék a korházba.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok

Ági
27+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Mariannka
Ez jó hír! Meglátod nem lesz semmi baj!
Szép nagy már a babód! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika,
velem ugyanez előfordult. Mármint, hogy ide fel tudom tenni a dolgokat, de mailben nem jelenik meg. Igaz csak egyszer vagy kétszer próbálkoztam, de fel is adtam.

Betti,
sajnálom a hólyaghurutodat, bosszantó lehet, hogy kialakul, pláne ha harmadszor. Kép Én szerencsére még nem találkoztam vele..

Mariannka,
szuper, hogy minden rendben volt!! Kép Látod, nem kell annyit aggódni és milyen jó hírekkel tértetek haza! Ha legközelebb mentek, lehet már nem is lesz semmi, és mm-ben meg cm-ben csak a Babó méreteit hallgatjátok, semmiféle tágulatokat!! Kép

Husi: én minden husit megeszek!! Kép Bocsánat, kivéve a vadat. Apu vadászgat néha, így van otthon vadhusi is, de valahogy nem bírom megenni. Mindegy, hogy az fácánleves, pörkölt, vagy sült, egyszerűen nem megy. Lehet, hogy azért mert láttam néhány őzi-bőzit meg nyulacskát megnyúzva?? Kép Memtom. A kész kaja illata nagyon finom és a látvány is guszta, de megenni! Azt nem. Viszont pipi és disznócska jöhet minden mennyiségben, minden formában. Szárnyast mi is csak vidékről veszünk, azok szépek, frissek, guszták. Amit a boltokban látni néha, az engem nem dob túlzottan fel. Ott figyelnek combok, szárnyak, mellek, stb. és olyan száraznak és pirosnak tünik a bőrük. Nekem az olyan hatást nyújt, mintha nem lenne friss. Persze lehet, hogy az, de akkor is.
Viszont a disznóhusi mindig nagyon szép abban a boltban, ahol venni szoktuk. Darált húst is csak olyat, amit akkor, ott darálnak. Ezeket a nagyáruházas, papírtálcára csomagolt előre ledarált husikat én sem állhatom.
Jaj és amit még naaagyon-naaagyon szeretek az a kocsonyaa!! Kép Nyam-nyam. Én ugyan nem főztem kocsonyát még soha, de anyué nagyon finom. És nemsokára megint lesz!!

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?