Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na most egyenlőre lépek, mert apa dolgozni akar a gépen! Majd jövök!

KépKép
nicika

Köszi a címet, nézem is. Itt a melóhelyen nem raktam be a kedvencek közé... Kép

nadine81

Köszi a címet, nézem is. Itt a melóhelyen nem raktam be a kedvencek közé... Kép

nadine81

Cory, köszi, oda is felakarom, ott már hirdettem mást isKép
Nicika, köszi, mindjárt meg is próbálomKép
vas

Cory, köszi, oda is felakarom, ott már hirdettem mást isKép
Nicika, köszi, mindjárt meg is próbálomKép
vas

Köszike, akkor jól gondoltam: PVC-alapú kellKép
Tényleg tuti, hogy nem hablatyoltatok a gyerkőcöknek össze-vissza, hanem komolyan elmagyaráztátok nekik! Szuper!Kép

Nancs, Betti! SziasztokKép Betti, sajna ilyenkor könnyebben összekapjuk ezeket a nyavalyákat, azért vigyázz magatokra!Kép

Nicika: szerintem kerekedett megint a pocidKép Szerencsé vagy kiló ügyileg, irigyekedem!

Ja, és Ildi: én tök hülye vagyok ezekhez, sorry!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszike, akkor jól gondoltam: PVC-alapú kellKép
Tényleg tuti, hogy nem hablatyoltatok a gyerkőcöknek össze-vissza, hanem komolyan elmagyaráztátok nekik! Szuper!Kép

Nancs, Betti! SziasztokKép Betti, sajna ilyenkor könnyebben összekapjuk ezeket a nyavalyákat, azért vigyázz magatokra!Kép

Nicika: szerintem kerekedett megint a pocidKép Szerencsé vagy kiló ügyileg, irigyekedem!

Ja, és Ildi: én tök hülye vagyok ezekhez, sorry!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Én is pvc-set néztem ki, a Kikában vannak aranyosak.
Azért a kókuszmatrac annyiban jobb talán, hogy sokkal keményebb, és így picit jobb a babának. Sokan a bölcsőhalál elkerülése végett is ajánlják a keményebb fekhelyet.

Amúgy mi is az allergia miatt is veszünk ilyet, nálunk is az egész család....Kép
Vendég

Én is pvc-set néztem ki, a Kikában vannak aranyosak.
Azért a kókuszmatrac annyiban jobb talán, hogy sokkal keményebb, és így picit jobb a babának. Sokan a bölcsőhalál elkerülése végett is ajánlják a keményebb fekhelyet.

Amúgy mi is az allergia miatt is veszünk ilyet, nálunk is az egész család....Kép
Vendég

Allergiások: majd nagyon figyeljetek oda a babahozzátáplálásánál az ajánlásokra! Ha aktuális lesz, linkelek cikket meg táblázatot. Nagyon fontos! Sajnos a hajlam élelmiszer allergiára is hajlamosít Kép Első körben majd ne fogyasszatok túl sok tejterméket a szopi alatt.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Allergiások: majd nagyon figyeljetek oda a babahozzátáplálásánál az ajánlásokra! Ha aktuális lesz, linkelek cikket meg táblázatot. Nagyon fontos! Sajnos a hajlam élelmiszer allergiára is hajlamosít Kép Első körben majd ne fogyasszatok túl sok tejterméket a szopi alatt.

cory
Budapest

Kismamik!

Gyezsu mondta, hogy esetleg még venne a képeslapokból ha megyek a talira!
Ha minden igaz megyek, már jeleztem is korábban nem tudom, hogy van-e valami lista!?
Ha esetleg még valakit érdekelne szóljatok és akkor viszek még lapokat!

pusza Marcsi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, engem változatlanul érdekel. A talira megyek, ha oda hozol, akkor át is venném.
Van a profilomban e-mail cím, ha oda átküldöd a mintát, majd írok, hogy melyikből mennyi kéne. OK így?
Vendég

Sikerült átmásolnomKépKépKéphi-hi-hi
Még sem vagyok olyan bénaKépKépKép
Ide is feldomom, nem gond?????

"Sziasztok!!!!

Eladó egy Peg Perego Pliko p3 completo babakocsi.
Esernyőre csukható, lábzsákkal, esővédővel, pohártartóval együtt, 2004-es modell.
5 pontos biztonsági öv, rugós kerekek, az elsők bolygósíthatóak, ill.fixálhatók.
Testvérfellépő, szabályozható magasságú tolókar,nyitható karfa, majdnem vízszintesig dönthető háttámla.
Cipzárral rögzíthető a lábzsák, és az esővédő is.
A hozzá tartotó primo viaggo hordozóval együtt eladó.
0-13kg-ig használható,rögzíthető talppal .3 pontos biztonsági öv, napfénytető, újszülött fejszűkítővel ellátva.A hordozó a babakocsihoz egy mozdulattal stabilan rögzíthető.

Ára:
babakocsi 53 ezer ft
hordozóval együtt 78 ezer forint

A hordozó önmagában nem eladó.

Érdeklődni a profilomban található e-mail címen lehet.
Vagy a 70-253-3866-os számon.

Kösz szépen

Ildikó"

És a képek:

KépKép
Kép
KépKép
vas

http://gportal.hu/picview.php?prt=56939&gid=648709&index=1

ESZTI elküldtem, de ide is velteszem ismét.
Biztos ami biztos! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

sziasztok!
jöttem Zsuzsófihoz, szégyenkezve,hogy mekkora marha feledékeny liba vgyokKépKépKép

Drága Zsum,
én hülye, a régi képeket nézegetve most jöttem rá, hogy Neked Ígértem a csÍkos rózsaszín együttest, de én mikor mentem Harihoz, akkor minden kinőtt ruhácskáját Lillának odaadtam, hogy Lili megörökölje!
Nagyon szégyenlem, mert tényleg odaígértem neked,
remélem nem haragszol és nem utáltál meg nagyonKép !
ígérem, hogy küldök másik szép rugit cserébe kettőt is rendben?Ha Lilla kinövi majd a 68-asokat!
Vannak neki ujjatlanok is, Így nem fog majd megsülni benne a lánykád,mire belenő!
Puszi és kérlek ne haragudj!!!
légyszi-légyszi, olyan rossz érzésem van, hogy nem tudtam betartani a szita agyam miatt, amit ígértem Neked!!!
Zsó
zsofy

Itt vannak a poci képek:
vagyis csak egy új(a nagy kép, a kicsi képen pont 3 hetes)
ennyit nőtt 3 hét alatt a kismuckóKép
Kép Kép
vas

Na, ez így nem jó, megpróbálom egymás mellé tenniKép
KépKép
21+3 --------------------- 24+3

Talán így jobban látható a különbség.
vas

Ildi,
tényleg jobb a két kép így egymás mellett, és látni a különbséget!
És az a Snoopy-s naci!! Kép Kép Kép Tök jó! Kép

nadine81

<font color="119911"> Vas,
igen, azért látszik, hogy nőtt Natasa babaháza. Csini vagy. Kép
Nici,
szerintem is picit nőtt a pocakod. Ha ez a hízás dolog nagyon zavar, akkor kérdezz rá a dokinál vagy védőnőnél. Szerencsés vagy. Kép
Mamacka,
Te meg ne aggódj a kilók miatt. Az a fontos, hogy miket eszel. Ha odafigyelsz oké lesz minden!
Anita,
mi is PVC alapút vettünk. Az okokat már leírták. Kókuszmatrac ügyben hasonló okok miatt vettünk ilyet.</font>
angi79

Angi! Én a te pocidat szoktam figyelgetni, mert nagyjából szerintem hasonló nagy mint az enyém! Leszámítva a 10 napos külömbséget! Kép Csak azt nem értem hogy te még vékonyabb vagy mint én és mégis többet híztál mint én! Kép A védőnőm azt mondta hogy ne aggódjak a kilók miatt, mert ő is csak összesen 6 kilót szedett fel a terhessége alatt és ő még a szopi alatt is folyamatosan fogyott! Azt mondta nem csupán alkat kérdése, hanem terhesség alatt mindenkinél lehet eltérő a hízékonyság, mint terhesség nélkül! Szóval én lehet hogy terhesség alatt abszolút nem vagyok hízékony! Azért majd a dokinál is rákérdezek! Hátha megnyugszik a lelkem! Kép

KépKép
nicika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Hahó!Kép

Matrac: Nekünk is kell venni, mert nem kértük a kiságyhoz. Kókusz nekem is bejönne, meg szerintem Alexnak is, de az ára miatt lehet a sima szivacs lesz. Annyira szeretnék mindent megvenni Alexnak, mert most Õ az első, de hát, ha lehetősek nem engedik, akkor mit tegyek? Brühühüüü.Kép

Ildi!
Nagyon kira a kocsi, teccik, meg még meg is venném, csak lehet, örökölünk egyet sógoréktól, mert Kata lányuk úgy döntött, h meg tanul járni.Kép
Pocika is nagyot nőtt.Kép Csini vagy. És az a gatyó.Kép Nagyon meleg.Kép

Jah, és ne felejtsétek majd megnézni:
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=3193543&i_where=1&i_where_tv=1

Pusza!

Nancsika & Alex 26+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok kismamik!
Vége a zűrös hétvégének, de a mai napom se sokkal jobb, beteg Krisztián így ma még ágyat csak reggel láttam, mikor felkelltem.
Ezért meg sem kisérlem a visszaolvasást.
NiciKép
Nem tudtam a táblába bekukkantani, elküldenéd a jelszót az eimail címemere?
TündiKép
Beszélni szeretnék Veled kérek egy telcsi számot, szintén az eimail címemre, légyszi!Bútor ügy!
Rólam! jól vagyok, szó, szó csak fáradt,elhízott bálnának érzem magam és kicsit kedvetlen, ennek oka van de ezt Nektek most nem szeretném leírni, mert csupa vidám kismamira van szükség!
Ha lesz időm majd jelentkezem, most is csak azért tudtam, mert Krisz elaludt:
Puszi: Csema

KépKép
csema

De Jó, hogy beraktad ezt a linket, Nancsika, köszi!!! A férjem épp most meséli, hogy látta szombaton, érdekes volt (ő egy kicsit szkeptikus még a baba-dologgal, nem kézzelfogható a dolog számára, pedig mikrobiológus a szentem eredetileg Kép )

Köszi mégegyszer.

V.

V.

indianyo

Csema,
Krisztiánnak jobbulást fizikailag, neked pedig lelkileg!! Kép

Nekem Mindenkihez lenne egy kérdésem, illetve aki tud, mondjon valami okosat nekem.
Eddig ugye én voltam az, akinek az égadta világon semmi, de semmi baja/panasza nem volt. Igazából most sincs. Tegnapelőtt kicsit összebújtunk Apával. Csak úgy lightosan, nem dőlt össze az ágy.. Kép Másnap viszont véreztem kicsit, ez mára szerencsére elmúlt, csak picuri barnás váladék van. Bocsi, ha nyersen fogalmazok, de ez van. Viszont sem szex közben, sem közvetlen utána, sem később, sem most nincs semmiféle fájdalom vagy görcs, semmi égő vagy csípő érzés sehol. Babót azóta is úgy és annyiszor érzem, mint eddig, egyéb panasz továbbra sincs.
Korábban, még jóval terhesség előtt volt méhszájsebem, amire kaptam kúpot és bogyót is. A doki szerint az nem is jó kifejezés, hogy méhszájseb, mert hogy ott nincs semmiféle seb, hanem kialakul egy vérzékeny kis terület, ami erőteljesebb (ez most nem olyan volt... Kép), érintés hatására kezd pecsételő vérzést produkálni.
Szóval ez volt anno. Most is ez lehet? Szaladjak vele most egyszerre dokihoz? Apának mondtam, hogy emiatt legyen pici pihi az összebújásban, amíg nem beszélek dokival, de valahogy úgy érzem nem olyan fontos. Elvégre lelkileg nyugis vagyok, nem izgatott fel nagyon a téma, nem ijedtem meg annyira, hogy most egyből rohanjak dokihoz. Terv szerint január 4-én megyek hozzá legközelebb.
Ti mit szóltok?

Köszike: Nadine 21+4 Kép

nadine81

Nadine
Valószínüleg az lehet amire gondolsz, de én a helyedben azért beszélnék a dokival! Jobb minden vérzést komolyan venni!
Január 4. pedig elég messze van!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csema!
Jobbulást Krisznek! Te pedig pihengessél sokat, ahogy teheted!

Viko!
Nincs mit. Valaki már írta, csak nem toom már ki volt. Régebben adták a TV-ben, de én okosan mindegyikről lemaradtam. Most viszont remélem megnézem, mert írtó kíváncsi vagyok rá.

Nadine!
Passzok, de szerintem ne aggódj.
Van, akinél terhesség nélkül is jelentkezik ez a kis vérzéske. Alkat kérdése szerintem. Nekem még nem volt ilyenem terhesség előtt, és azóta sem, pedig apa szokott döngetni rendesen.Kép Bár mióta Alex van, azóta sokkal óvatosabb.Kép Sőt, nem is mer kezdeményezni, mert fél, h én nem akarom. Szal én szoktam mászókázni, ha úgy érzem.Kép Már nem sokszor, pont elég heti 2-3.Kép
Biztonság kedvéért azért, ha úgy érzed, hívd fel a dokidat, h meg tudjon nyugtatni.

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Mamacka, Nancsika köszönöm, megfontolom.

Nancsika,
hozzád még annyit: heti 2-3??? Kép Kép Kép Jézus! Kép Kép Kép Egészségetekre!! Kép Kép Kép
Én ennyit mostanában nem bírnék!! Kép Kép Kép

nadine81

Jujj, kezd megint nagyon lelassulni... Kép

nadine81

Nadine, elég egy telefon a doktornak, akiben bízol és máris nyugodtabb leszel. Különben ez a vérzés ottmarad a gondolataidban január 4-ig... és pont most... Kép

Nancsi, VOK írta és CSema csatlakozott hozzá Kép

V.

indianyo

sziasztok!

Vok Eszter, köszi szépen a szoppantyú párna intézést, akkor januárban még beszélünk a dologról:-) a zsetont lehet hamarabb utalom, lehetséges, hogy a két ünnep között. Még egyszer köszi:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

sziasztok!

Vok Eszter, köszi szépen a szoppantyú párna intézést, akkor januárban még beszélünk a dologról:-) a zsetont lehet hamarabb utalom, lehetséges, hogy a két ünnep között. Még egyszer köszi:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Hát...öööö...KépKépKépKép Kezdetben naponta volt ennyi...KépKépKépKépKép

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Lányok!

Tünde!
Nem lehet, hogy a férjednek ezektől a mű tecsós disznótorosoktól fáj a gyomra? Mert az igaziban csak igazi husi van. Amit boltban lehet kapni, abban pedig szója és kb 50% nyesedék. Azért van olyan simára dolgozva, hogy ne lehessen felismerni, hogy mi van bennük.

Cory!
Hogy érted azt, hogy nem lehet pizsamában lenni? Leszedik rólam?

Vok!
Az én anyukám is be tud néha érdekeseket szólni. Hál Istennek anyósom nem ilyen. Ha hiszitek, ha nem, de nekem nagyon tuti anyósom (és apósom) van.

Anita!
Én nem nagyon tanultam a vizsgákra. Állandóan a következő UH járt a fejemben, meg az, hogy ne rázza szét a babát a HÉV (tudom hülyén hangzik), meg nehogy megfázzak, meg ilyenek.
Szerintem is csak a hajlam öröklődik az allergiára, aztán kell valami, ami kiváltja. Nálunk egyébként senki nem allergiás. Illetve a párom állítólag a kutya- és macskaszőrre, de még nem vette észre. Ja és a nővérkém: porallergiás. Falun, ahol csak por van. Mondjuk neki bejátszik az is, hogy naponta négy liter pepsi kólát iszik. Ez nem vicc!

Emlékszem a régi szép időkre, amikor anyukámat kérdeztem, hogy hol bújik ki a baba. Olyan kicsi voltam, hogy úgy tudtam, a lányoknak alul csak két luk van. Anyukám meg rávágta, hogy a harmadikon. Ezt meg nem akartam elhinni, és azt mondtam neki, hogy ha nem mondja meg az igazat, akkor átmegyek a szembeszomszédhoz, András bácsihoz és majd tőle megkérdezem. Szóval jobb az igazat elmondani!

Nadine!
Én is vérezgettem kétszer. De nekem nem volt ilyen esemény előtte, pedig a doki mindig erre kérdezett rá. Nekem a méhszájsebemet műtötték és az állítólag már nincs meg, viszont a terhességgel összeszedtem egy polipot, és az vérzett. De szerintem is menj el orvoshoz. Én mind a kétszer elmentem, pedig másodjára úgy gondoltam teljesen felesleges. Esetleg, ha a dokihoz nem tudsz addig elmenni, akkor menj el abba a kórházba, ahol majd szülni fogsz, ahol rendel a dokid.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nadine, én is beszélnék a dokival, ne idegeskedj még icipicit sem ünnepek alatt. Azt nekem az elején pl. elmondta a doki, hogy terhesség alatt a szövetek felpuhulnak, és az amúgy normális érintésre is akár pici pecsételés lehet.
Nekem pl. emiatt vérzik ennyiszer az orrom.

De azért tudod, fő a biztonság. Kép
Vendég

Nancsika!
Gratula az egészséges "mászókázáshoz" Az igazság az, hogy kedvem nekem is lenne egy két dologhoz, de mire rászánjuk magunkat, addigra beijedek és nem merem.

Ja és elfelejtettem írni, hogy a kisboci a pocimban egész éjszaka nem hagyott aludni, mindig azt az oldalam böködte, amin éppen feküdtem. Valamikor fél négy felé aludtam el, és csak délben keltem. Persze egész nap, amikor apa tapizná, akkor meg alszik!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nancs, ezek után nem is csodálom, hogy van Alex....Kép Kép
Vendég

Teszek fel képet!

21 hetes poci...
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hű ezen alsón elég előnytelenül hurkás vagyok! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nadine!
Remélem nekem végképp sikerül elhessegetnem a legutolsó kételyedet is. Velem ugyan ez történt, ici pici pecsételés, és nekem is méhszájsebem volt/van. Sőt a hüvely nyálkahártyám is érzékenyebb lehet, mert már egy kis sima kúpdugitól is rózsaszínes volt a betét. Szóval nem is biztos, hogy a méhszáj, én a nyálkahártyára gondolnék inkább, ilyenkor szerintem normális, hogy ott is vérzékenyebbek vagyunk. Szóval NYUGI!!! Kép

Jelentem mi megjöttünk 4D-ről, hát a kislányunk hozta a formáját, befelé fordulva és kezét, lábát maga elé húzva aludt egy nyekkenést sem tett... Annyi a lényeg, hogy egészséges és mindene megvan... Kép Nagy nehezen azért ennyit a végére sikerült kiderítenünk, hogy tiszta ANYJA!!! Kép Itt megy a képe... Kép
Már 70 dkg és 28 cm. Megint előrébb hozták a szülés időpontját, már UH alapján március 29-re tippeltek. Most madarat lehet velünk fogatni! Annyira jó volt látni! Ennyit arról, hogy mennyire zavaró az UH a babáknak: az én örökmozgó csemetém most bezzeg végig húzta a lóbőrt. Kép
Nici! Betennéd a táblázatba a változásokat? A kilóim száma nem nőtt, de hasam: 95 cm.
Köszönöm!!!
Puszi mindenkinek!

Egy nagyon boldog Bartika és az ő Pöttyje
24+0

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Eszti!
Én sem csodálkozok!Kép Ma vagyunk 9 hónaposak apával, és 1 hét 2 napos házasok. LOL.Kép

Mamacka!
Nagyon szép pocid van, és nem is vagy hurkás!!!
Látnál engem... juhújjj!Kép

Frissítettem Alex cuccait (lefotóztam, és feltöltöttem őket): http://www.nancsika.adatpark.hu/rolam/baby/alexruha/
Eszti! A szőnyeg is ott van.

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Mamacka! Nagyon csini a ruhád és a pocakod! Kép
És én mindenképpen szeretnék venni pár képeslapot, úgyhogy kérlek hozd magaddal őket! Kép

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nadine! Nálam is volt ilyen szex utáni vérezgetés, de aztán elmúlott! Fájdalom nálam sem volt csak pánik! Én nem mentem vele orvoshoz! (Igazság szerint akkor nálunk nem is szabadott volna szerelmeskedni! Szóval nem mertem megmondani a dokinak!) Aztán szerencsére nem lett semmi baj!
Talán tényleg az lehet amit te gondolsz, hisz terhességben nagyobb a vértöbblet odalent! Azért ártani nem árt ha a dokinál rákérdezel! Legalább megnyugszol!

KépKép
nicika

<font color="119911"> Bartika,
nagyon kis helyes arca van Pöttynek!! Örülök, hogy minden rendben van! Kép
Nadine,
csak a többiekkel tudok egyet érteni, tessék elmenni a dokihoz, hogy nyugodtabb légy.
Mamacka,
nagyon helyes ez a fekete ruha és a pocid szépen nő.
Nici,
én is a Te pocódat szoktam nézni mindig. Kép Meg a férjemnek is mutattalak és mondta is, hogy Te is biztos ropi voltál a terhesség előtt. Nem tudom neked akkor hova mennek a kaják? De a babád jól van, ez a lényeg! Kép

Ma megyünk Vokkal a Péterfybe előadásra. Szülés lesz a téma és ma megnézzük a szülőszobát is. Izgi!!
Csema,
jobbulást a kisfiadnak!

Akik így a 30.hét fele vannak nem fáradtabbak mostanában? Mindig Titati jut eszembe, hogy le a kalappal, hogy ő még mindig dolgozik!!!</font>
angi79

Mamacka! Csini a pocid! Szépen növöget neked is! Kép

Bartika! Tündéri a kiscsaj! Kép

Nancsika! Nagyon arik a rucik! A rugik meg kifejezettem nagyon-nagyon tetszenek! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!

Olyan régen nem voltam köztetek, hogy az idejét sem tudom már, sajnos nem is tudlak visszaolvasni benneteket teljesen.

A dokim szerint feküdnöm kell szigorúan a méhnyakrövidülésem miatt,és a rekeszizmom szúrkálása sem hagy hosszabb ideig állva, vagy ülve...

Lányok, mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok, lassan a finishez érünk!!!

Az én Babám (eddig Noémiztük, de a hétfői uh után úgy látszik kell keresnünk fiúnevet :-)) lehet, hogy korábban érkezik, mert a méhnyak és a méhem nem biztos, hogy bírni fogja a terhelést....

Lányok, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen...

Puszilok minden ismerőst és üdvözlök minden új kismamit!
csirippiri

Szelivi: le nem szedik rólad, de tudnak úgy viselkedni, hogy még inkább lennél meztelenül, mint pizsamában Kép Szerintem ennyit nem ér.

cory
Budapest

Angi! Ez tök jó! Én is egyre fáradékonyabb vagyok! Például már most is ásitozok! Kép Egyébként még a pocink formája is nagyon hasonló! És mindkettőnkében kislány lapul!

KépKép
nicika

Csirippiri: kitartás!!! Nagyon drukkolok!!!!

cory
Budapest

Csirippiri! Jó hallani rólad! Azért még nehogy megszülj itt nekünk! Hisz még csak 27 hetesek vagytok! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?