Csema,
Krisztiánnak jobbulást fizikailag, neked pedig lelkileg!!
Nekem Mindenkihez lenne egy kérdésem, illetve aki tud, mondjon valami okosat nekem.
Eddig ugye én voltam az, akinek az égadta világon semmi, de semmi baja/panasza nem volt. Igazából most sincs. Tegnapelőtt kicsit összebújtunk Apával. Csak úgy lightosan, nem dőlt össze az ágy..
Másnap viszont véreztem kicsit, ez mára szerencsére elmúlt, csak picuri barnás váladék van. Bocsi, ha nyersen fogalmazok, de ez van. Viszont sem szex közben, sem közvetlen utána, sem később, sem most nincs semmiféle fájdalom vagy görcs, semmi égő vagy csípő érzés sehol. Babót azóta is úgy és annyiszor érzem, mint eddig, egyéb panasz továbbra sincs.
Korábban, még jóval terhesség előtt volt méhszájsebem, amire kaptam kúpot és bogyót is. A doki szerint az nem is jó kifejezés, hogy méhszájseb, mert hogy ott nincs semmiféle seb, hanem kialakul egy vérzékeny kis terület, ami erőteljesebb (ez most nem olyan volt...
), érintés hatására kezd pecsételő vérzést produkálni.
Szóval ez volt anno. Most is ez lehet? Szaladjak vele most egyszerre dokihoz? Apának mondtam, hogy emiatt legyen pici pihi az összebújásban, amíg nem beszélek dokival, de valahogy úgy érzem nem olyan fontos. Elvégre lelkileg nyugis vagyok, nem izgatott fel nagyon a téma, nem ijedtem meg annyira, hogy most egyből rohanjak dokihoz. Terv szerint január 4-én megyek hozzá legközelebb.
Ti mit szóltok?
Köszike: Nadine 21+4