Sziasztok!
A nagy, és hosszú üvöltések oka: nem tudott Bálint kakilni! Hiába tornásztunk, hiába masszíroztam, hiába volt a drasztikus hasnyomika, amit a doktorbácsi tanított meg... csak nem jött a tele gatyó!
Pedig Bálint napi 3 szaros pelenka alatt nem szokott megállni!
Ma éjjel egészen jól aludtunk. kopkopkopkop
Hajnal 4-kor ébredés+szopi, aztán 5:15-kor végleges ébredés, +puki hegyek, +hasgörcs, próbálkozás a kaka fakasztásra!
Este 21:30-5:15-ig persze azért többször bissza kellett símogatni a kis nyöszörgéseiből, de csak 2X ébredt!
NA aztán 6 óra körül nem maradt már; hőmérőzés..
Bevált! A pihenőszékében és a játszószőnyegen telenyomta a pelót! Aztán a játszószőnyegen megkönnyebbülve olyan édesdeden (álmában szopikázva) aludt 3/4 órát a jó meleg trottyban..
Igazából nem értem, miért nem jött ki, mert (már azóta a második adag is megérkezett) krémes, püré szerű emésztett kaksika lett, és a pukizás az elmúlt 2 napban bőségesen szédített a nap bármely szakában..
Talán az almás-banános püré?? De az nagyon ízlik Életkének!
Sbea
A Viburcolt minden este adjuk! Mi is lenne, ha nem adnánk!? Köszönöm a tanácsot!
Lilla a modell!
Mi lett a víz alatti fotóssal?? Lettek képek?
Csatlakozom a minden jót kívánók táborához, de egy kis bővítménnyel; NGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS BEPÁNAK ÉS PATRIOTNAK IS! PUSSZ
Reméljük jól vagytok, és Zsivány Zsombor és Benedek ma sokat hagy benneteket pihenni, ünnepelni!
Seriff
Remek, hogy az első kirándulásotok ilyen remekül sikerült, és Hanna nem hazudtolta meg eddigi higgadt önmagát! Hagyott benneteket fitté válni, Õ meg a szokásos edzett formáját hozta!
Syg
Te is eljutsz legalább az időszakos olvasásig, mint én?? Hogy vagytok?? Tegnap javasoltak egy remek, gyakorlatban nagyon bevált könyvet, ami segítségével meg lehet tanítani egyedül aludni a babákat! Ha nem a két szememmel látom, hogy akinek szüxsége volt rá, mindenkinek sikere volt, szinte el sem hiszem.. Most próbálom megszerezni, vagy kölcsönözni, mert antikvár könyv. Hengerrel mit művel Leona? Bálcsi annyira imádja!!!
Liolga merre vagy? Jöttél, aztán megint eltüntél... Vagy skype...msn...inkább?
Jól telt a hétvégétek??
Huh...de kéne készülni a karácsonyra már a gyakorlatban is...
Már kezdtem összeírni, hogy kinek-mit... de. Szégyenlem, (mint ahogy Seriff is írta egyszer...régen) nem érzem a karácsony filinget!
Valahogy gyerekként nem voltak "olyan" karácsonyaim..
Mi bármikor tudunk "olyan ünnepi hangulatot csinálni magunknak fenyő nélkül is! Az az ajcsi bontogatás meg.. A készülődésben mindig ott lebeg, hogy vajon mindenki örülni fog? Meg lesznek elégedve? Zyúfolt boltokba kell menni, amit utálok, pedig muszály, mert kaját venni kell..
Most próbálok nagyon céltudatosan csak a megfelelő helyekre menni.
Ne vessetek meg nagyon ezért! Légyszilégyszi..
Majd ha "nagyfiú" lesz Bálint, biztosan változnak az érzéseim..(pl: 2006 karácsonyán..
)