Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, mire mindent végigolvasok, elfelejtem az elejét!

Megjöttünk, szuper helyen voltunk, jót pihentünk és Hanci is uolyan volt, mint itthonKép, uúgy aludt, ill. uúgy ébredt éjjel.Csak az volt a fura, h mi még sosem aludtunk Vele egyszobábanKép, de jó volt hallani ahogy szuszogKép. A víz is tetszett neki, csak a gyerekmedence vize kissé hűvöskésnek tűnt, a termálban meg csak 5-10 percet lehetett, de egy hangja sem volt.

Nana, nem felejtettem el,h kérdeztél, meg is fogom írni mailbenKép! Ja, Apukámm nem úszóedző, csak míg kicsi voltam sokat jártunk az usziba, és míg én edzésen voltam, Õ lelkes amatőröket "tanított", segített nekik.

Lina, szupi, h otthon vagy! Én is arra koncentráltam-merrt egybarátnőm mondta, h milyen ciki már ordítani-h nehogy túl hangos legyek, de nem is voltam az, de tényleg kár ezt megfogadni,mert ilyenfajta fájdalmad még nem volt, előre nem tudhatod,mit vált ki Belőled! De NE FÉLJ!

Mino, Kob, Bea képek nagyon jók!Kép

Bea, csak nem az ortopédiai dolgozót kell az ortopédián műteniKép?

Roz, sztem A vitaminhiány miatt repedezik, töredezik Niki körme, +ugye a szájacskája körül is van az az izé.

Most mennem kell!

Kép
seriff

Jó reggelt!
Seriff igen,most nem az a műtőasztal mellett fogok állni, hanem kipróbálom mennyire kényelmes. Kép
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.Hanci meg egy tündér, hogy ilyen jól viselte.Köztetek aludt, vagy utazóágyban?

Lina köszönjük a pelusokat.Pont jók Lillácskára.
Nagyon szép lesz Lilike szobácskája.Ha hazaértél az NST-ről,majd írj,hogy mi újság.

Mino annyira sajnálom.Tudom, hogy már mindent kipróbáltál, de esetleg próbáltad- e a Viborcul kúpot előre beadni?Nálunk az bevált.

Syg. köszönjük a kuponokat.Ne haragudj, hogy mi nem mentünk fel, de még egy csomó dolgunk volt.Aztán ha felmegyünkakkor tuti, hogy sosem végzünk, mert eldumálom az időt.Mino megtudja mondani, hogy a "csak tíz percből" is könnyen egy órácska lesz nálam.

Roz., hogy vagytok?

KépKép
KépKép
sbea

KépItt egy kép a szombati úszásról

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bepa!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok! Hogy vagytok???

Seriff!
Nagyon örülök hogy jól éreztétek magatokat. Ügyes kislány Hanna!!! Képek???

A szüléshez visszatérve én egy szóval sem mondtam hogy "Lina fogadd meg csendben szülsz..."??? Én nem azért nem kiabáltam mert "visszafogtam" magam. Nekem egyszerüen igy volt jó, nem kivánkozott a kiabálás. Bár hiszem hogy a végig orditozó anyuka nem jó a babának sem.

Roz,
Daninak is lemezekre hasad a körme és a körömágybőre is sokszor felszakad. Nem tudod esetleg, természetes formában miben van A vitamin?

Seriff, várom a mailt. Kép Persze ráér, majd he lesz időd.

KépKép
KépKép
nana09

sziazstok Kép

most jöttünk a dokitól
még a gyógyit be kell szednünk de már azért sokat javultak a gyeköcök Kép

nana
én ugy tudom hogy sárgarápa és sütötök és ilyen sárga gyümölcsökben mint pl barack .... meg a piros husú gyümi
mi most kaptuk ezt a zolajat mindent jól befogo ágyat ágynaműt ruhát Kép na meg ahogy kinéz niki szájja mindneki azt hiszi maszatos Kép ez a vitamin olaj öszinte leszek én ezzel most kicsit bekentem niinek azokat az ujjait amik nagyon csúnyán be vannak repedve vagy nagyon jön a bőr meglátjuk használ e

seriff
éppen ezt akartam én is kérdezni hogy ez a az ügyi nagylány az utazó ágyában aludt vagy közetetek
örülök hogy ilyen jól sikarült az első közös kirándulás Kép

bea
látom királyláy nagyon élvezi vizet Kép
nincs vizalatti kép még készen annyira kíváncsi vagyok Kép
csajok egész jól vannak Kép

syg
merre vagy ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,
az utazóágyban aludt,persze reggel,miután 7kor már kukorékolt,odavettük,hátha, de nem....Képek nincsenek,mert végig a táskában volt a fényképezőKép,a többiek talán csináltak,de mire mi azt megkapjuk......

Roz, olyan uszópelust vettünk,amit te is tudtál volna adni,de egyszerűen annyira rohanásban votunk pénteken, h a bevásárláskor ezt is beledobtuk a kosárba,mindegy mostmár van legalábbKép! örülök,h kicsit jobban vagytok!

Nana,mail mentKép!

Lilla nagyon édes ezen a képen is!

Mino, sajna nem tudok segíteni,és gondolom, h az sem vígasztal,h az én éjjeljólalvóm is megkergült,és jó másfél hónapja örülök,ha csak kétszer ébred és nem 3x,vagy mint múlthéten óránként...A mailed meg ráér,majd jön,csak pihenj ha tudsz!

Kép
seriff

Sziasztok!

A nagy, és hosszú üvöltések oka: nem tudott Bálint kakilni! Hiába tornásztunk, hiába masszíroztam, hiába volt a drasztikus hasnyomika, amit a doktorbácsi tanított meg... csak nem jött a tele gatyó! Kép Pedig Bálint napi 3 szaros pelenka alatt nem szokott megállni! Kép
Ma éjjel egészen jól aludtunk. kopkopkopkop
Hajnal 4-kor ébredés+szopi, aztán 5:15-kor végleges ébredés, +puki hegyek, +hasgörcs, próbálkozás a kaka fakasztásra! Kép
Este 21:30-5:15-ig persze azért többször bissza kellett símogatni a kis nyöszörgéseiből, de csak 2X ébredt! Kép
NA aztán 6 óra körül nem maradt már; hőmérőzés..
Bevált! A pihenőszékében és a játszószőnyegen telenyomta a pelót! Aztán a játszószőnyegen megkönnyebbülve olyan édesdeden (álmában szopikázva) aludt 3/4 órát a jó meleg trottyban..Kép Kép
Igazából nem értem, miért nem jött ki, mert (már azóta a második adag is megérkezett) krémes, püré szerű emésztett kaksika lett, és a pukizás az elmúlt 2 napban bőségesen szédített a nap bármely szakában..
Talán az almás-banános püré?? De az nagyon ízlik Életkének!Kép
Sbea
A Viburcolt minden este adjuk! Mi is lenne, ha nem adnánk!? Köszönöm a tanácsot! Kép Lilla a modell!Kép Kép Mi lett a víz alatti fotóssal?? Lettek képek?

Csatlakozom a minden jót kívánók táborához, de egy kis bővítménnyel; NGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS BEPÁNAK ÉS PATRIOTNAK IS! PUSSZ
Reméljük jól vagytok, és Zsivány Zsombor és Benedek ma sokat hagy benneteket pihenni, ünnepelni!
Seriff
Remek, hogy az első kirándulásotok ilyen remekül sikerült, és Hanna nem hazudtolta meg eddigi higgadt önmagát! Hagyott benneteket fitté válni, Õ meg a szokásos edzett formáját hozta! Kép Kép
Syg
Te is eljutsz legalább az időszakos olvasásig, mint én?? Hogy vagytok?? Tegnap javasoltak egy remek, gyakorlatban nagyon bevált könyvet, ami segítségével meg lehet tanítani egyedül aludni a babákat! Ha nem a két szememmel látom, hogy akinek szüxsége volt rá, mindenkinek sikere volt, szinte el sem hiszem.. Most próbálom megszerezni, vagy kölcsönözni, mert antikvár könyv. Hengerrel mit művel Leona? Bálcsi annyira imádja!!! KépKép

Liolga merre vagy? Jöttél, aztán megint eltüntél... Vagy skype...msn...inkább?

Jól telt a hétvégétek??

Huh...de kéne készülni a karácsonyra már a gyakorlatban is... Kép
Már kezdtem összeírni, hogy kinek-mit... de. Szégyenlem, (mint ahogy Seriff is írta egyszer...régen) nem érzem a karácsony filinget!Kép Valahogy gyerekként nem voltak "olyan" karácsonyaim..
Mi bármikor tudunk "olyan ünnepi hangulatot csinálni magunknak fenyő nélkül is! Az az ajcsi bontogatás meg.. A készülődésben mindig ott lebeg, hogy vajon mindenki örülni fog? Meg lesznek elégedve? Zyúfolt boltokba kell menni, amit utálok, pedig muszály, mert kaját venni kell..
Most próbálok nagyon céltudatosan csak a megfelelő helyekre menni.
Ne vessetek meg nagyon ezért! Légyszilégyszi.. Kép

Majd ha "nagyfiú" lesz Bálint, biztosan változnak az érzéseim..(pl: 2006 karácsonyán..Kép)

KépKép
mino

Mino,mi az a könyv? Nem vetünk meg!Kép

Boldog névnapot Bepa,Pat!

Kép
seriff

Sziasztok,

Bepa, Pat,
boldog névnapot!

Mino,
mi a könyv címe? Nekünk megvan az Aludj jól gyermekem (Estivill-Béjar), nem ez az?

Seriff,
jó, hogy tudtatok kirándulni, kell is az néha. Tegnap mi a főtérig jutottunk, Kamilla forgózott, amit először tavaly karácsonykor élvezett, előtte félt tőle. Most meg...

Karácsony: hát, én már nagyon várom. Igaz, ajándékot most is csak Kamillának meg Lackónak veszek, a többieknek csinálok... A boltokban nyomorgást most már nem szeretem. Próbálom a kajákat előre lefagyasztani, megcsinálni, két nap vendégeskedés is lesz.

Pelus-kommandó:
lehet, hogy péntken nem tudok hozni pelust, csak 21-én, az is jó? Bea, Mino, Syg, Roz!

Jaj,olyan jó, hogy átadták az autópályát! Milyen régóta vártam erre! Az 5-ös életveszély Kép Így meg 45 perc Szeged, vagy még annyi se Kép

Puszi, szép napot mindenkinek

Kép

Kép
kobudo

bepa
patriot sok boldog névnapot Kép

seriff
nagyon ügyi hanci akkor ha végig az ágyban aludt Kép

akkor a pelus érvényes bárkinek szívessen odadom
tehát haggis 7-12 ig uszópelus nekünk ugy sem kell vihet bárki Kép

mino Kép

én in azóta imádom a karácsonyt mióta van niki Kép
annyira édes ahogy örül és csillog a szem a fa láttán Kép na meg persze az ajándékoknak is engem tibor el szokot "felejteni" karácsonykor de ez nem lényeges mert niki meg adri meg mostmár áki is kárpotol mindenért
filling öszinte leszek kb 1 hete nekem is múlóban van már csak apu és anyu ajándéka nincs meg többit megvettem de valahogy ez sok "egyedül" lét kikszészit nincs kedvem semmihez igy karácsonyhoz sem sőt már előre utálom hogy ki kell menünk anyóshoz igy az én fillingem is elszállóban

Kép

Kép

Kép
roz23

Kob!!!!!

Igen, az az a könyv! Kérlekkérlekkérlek, add kölcsön, hogy kimásoljam belőle a lényeget!! Nagyon sokat tudnál segíteni... asszem. Szerinted??
Andrisom uncsitesójának a fia 10 hónapig jól aludt, aztán ő is mekergült egyik napról a másikra. Már totál ki voltak bukva, mire egy barátjuk segített ezzel a könyvel nekik! Volt 2 nagyon kemény éjszakájuk, a harmadikra már megtanulta Zalán, hogyan kell egyedül elaludni. Azóta is minden rendben van, még a délutáni alvás is!
Pela persze h jó 21-után is!

KépKép
mino

Rohanok, csak gyorsan annyit:

MINO!
Igen ez így van, majd meglátod amikor Bálcsi már 2,5-3 éves lesz, mennyire, de mennyire más lesz a karácsony. Kép

Tavaly elött ill. még tavaly is nekem sem jelentette a karácsony azt...szóval érted. De idén!!! Nagyon várom!!! Most először úgy mint pici gyerekkoromban utoljára. Én (egy önző dög vagyok) de a saját gyerekemre koncentrálok, de ezerrel! Kép

Dani már hetek óta lázba ég, annyira jó látni hogy őt mennyire elvarázsolja Télapó és Jézuska varázsvilága. És ő már akkora örömmel tudja majd a játékokat bontogatni..., ami MINDENNÉL TÖBBET ÉR!

Már írni akartam, de hát már korábban is annyiszor írtam... SZÉLCSÕ! csak úgy éreztem eme tanácsomat senki nem fogadta meg pocifájásra, pedig a legjobb és kiméletesebb mint a hőmérő.
Sajnálom szegény kis Bálintot és Örülök hogy végre megkönnyebbült szegényke. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

kob
nekünk akkor is jó Kép

de azért ne száguldozz az uj uton Kép
milyen ajándékokat csinálsz ?
nem tudod hogy hol lehet üveg v.
műanyag átlátszóü gömböt kapni ?karácsonyfára akaszthatót akarok festeni matrica festékkel tiborra egy plutót rá

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana
Igen, persze h eszembe jutott a szélcsövedKép! A házidokink azt javasolta, ha a szelek nem mennek, az t csak akkor alkalmazzam. De puki annyi volt, hogy totál kábultunk...Ezért sem értettem, hogy ez a lágy széklet miért nem jött ki?! A hőmérőnk nagyon vékonyka, és a koraszülöttön megtanítottak kíméletesen használni e-célból. De nagyon aranyos vagy, és szívesen veszem mindig a segíteni akarásod, tanácsaid! Kép Kép
Megint aludt egyet Bálint. Egyedül aludt el az ágyában. Látszik, h nagyon megkönnyebbült! Kép

Kob
Tényleg nagyon jó, h az autópályát átadták! Valóban biztonságosabb sokkal, főleg a gyerekekkel..Kép
Rozka, Nana
Én is erre gondoltam, h ha Bálintom majd érti, hogy mi ez a villogás, meg a sok papír zörgés, örömködés, vendégeskedés... majd akkor én is élvezni fogom!
Ser: köszönöm!! Kép Kép

KépKép
mino

jaj még azt akartam írni...

Alvás, szobatisztaság stb. szerintem semmit, de semmit nem szabad erőltetni.
Az én egyik barátnőm,ahogy elmúlt 1 éves a kislánya el kezdte erőltetni a szobatisztaságot, aminek 1 év állandoan bepisilés lett a vége. Kép
Az ő lánya se aludt, megvette ezt a könyvet, kiprobált mindent ami benne van, átmeneti sikerek, de végülis 3,5 éves a kiscsaj és még mindig altatni kell, felébred, csak az anya kell neki, nehezen alszik vissza stb.

Szóval én lehet hogy túl liberális vagyok és egyedül maradok a véleményemmel, de Dani 2,5 éves volt mikor elkezdtük a pelus mentességet... 1 hét alatt szobatiszta lett.

Dani 1 éves koráig a saját ágyában aludt utána éjszakánként átjött hozzánk, csak bebujt közénk és már aludt is. Mi nem erőltettük hogy igenis csak az ágyadban alszol és kész...és csodák csodája kb. 1 hete végig alussza az éjszakát a saját szobájában, a saját ágyában. Kép Kép
Eljött az ideje. Este egyedül bemegy, lefekszik, olvas egy mesét Brunonak (a macija) és elalszik.

Szóval lehet hogy nekem óriási szerencsém van, de én - ilyen tapasztaltan Kép - a második gyerekemnél sem csinálnám másként. Kép Ez csak az én szubjektiv véleményem és olvasva Spock-ot és hasonló nagyágyúkat... hát biztos nem lennék a kedvencük, de a gyerekem imád és nekem ez a lényeg!!! Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lányok
Indult egy új magyar TV csatorna. Deko a neve. Nekünk UPC-n van (műholdas), és szuper, mert kreatív műsorok vannak csak rajta! Kertépítés, ház- bútor felújítás, gyermek játékok készítése, dekorációk, selyemfestés.....
Asszem ez Kob és Roz kedvenc csatornája lehetne..
Van valakinek?

KépKép
mino

Roz,

a Mária utcai meg a Luther közi kreatív boltban is láttam mostanában ilyeneket. El tudsz menni, vagy vegyek Neked?

Mino,
igen, épp a TV Dekot néztem, szeretem! A könyvet persze, odaadom, próbáld ki, olvasd el. Bár, én is Nanával értek egyet, az egyedülalvásra is meg kell érni. Én is elég liberális vagyok, igaz, Nekem nincs akkora szerencsém, mint Nanának, Kamilla még nem alszik egyedül. De vannak biztató jelek,biztos vagyok benne, hogy érettségizni nem a mi ágyunkból fog menni Kép És semmit nem csinálok másként most sem, pedig megfogadtam, hogy Emese alvását nem így fogom csinálni, de nem ment. Nem tudok megváltozni, és persze nyugodt vagyok,mert szerintem Kamillánál is bevált, bár lehet, hogy mások nem így látják, nekünk így jó. A hangsúly a NEKÜNK-ön van. Szerintem...

Puszi

Kép

Kép
kobudo

kob

luther megszünt vagy elköltözött de mikor láttam a kiakolt üzletet nem mantem közelebb
mária utca az hol is van ?? a boszis krativba nem láttam

mino
hol hol hol van ez csatorna de jó lenne anyuknál van kábel csati megnekünk is van csak ninsc összeszererve elég febernetes tibor szerint ezt sem nézünk flét sem de jó lenne na meg is kéren töle ezt a csatornát
van ez tv paprika azt is ugy szertem nézni ott meg egésznap főznek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
a boszis kreatív nem tudom, melyik, ez a Kreatív Hobby katalógus cuccait áruló bolt. A Mária u. a valamilyen körúti (nem tudom, mindig keverem) ÁNTSZ-szel szemben van, asszem valami Öregház nevű vendéglő van mellette. Így?
A TV DEko a TV paprika mellett van, nézd meg, hátha van nálatok isKép

Kép

Kép
kobudo

Mino úgy örülök, hogy megkönnyebbült Bálcsika.Hátha mostmár az alvás is helyreáll, és te is tudsz mostmár egy picit pihenni.

Kob. én most nem is tudom igazán, hogy nekünk kell- e pelus, de majd Zsolti megmondja, mert elhoztuk amit Lina adott.

Tényleg, Lina?Nst?Hogy sikerült?

Nana én is egyetértek veled.Szerintem sem szabad erőltetni a gyerekre bármit is,mert az ember épp az ellenkezjét éri el vele.

Hát nekem sincs most az a hű de nagy karácsonyi jókedvem,bár én Lilla miatt,azért várom.Mégiscsak ez lesz az első karácsonya.
Állandóan apukám jár a fejemben.Egy hónapja, hogy meghalt, és rossz így nélküle.Még ki sem tudtam magam sírni.Állandóan lefoglalom magam valamivel,mindíg van valami dolgunk,és tartom magam,mert Lilla előtt nem sírhatok.Megijedne, nem értené mi a baj.Egyébként ő nagyon sok erőt ad nekem.

Roz. Mi az, hogy Tibor "elfelejt" karácsonykor?Egy névnapot még el lehet felejteni,de karácsonyt?

KépKép
KépKép
sbea

Bea,
akkor lehet, hogy keverek valamit, mintha Zsolti írta volna, hogy kell pelus...

Roz,
ezt én is akartam kérdezni, mi az, hogy elfelejt Karácsonykor? Minden ajándékot Õ vesz meg, vagy mi? Kép

Lina,
egyben?

Kép

Kép
kobudo

kob
a boszis kreatív hm... hoy is mondjam el a nagy posta és kéttemplom közti út az van egy kínai bolt is meg a szamosi divat meg egy zokin harisny táska bolt is tudom meliyk már a mária utca hm az egy kicsit messze van de majd valahogy összehozom

bea
tibornak ez nem fotos mármint az aándék én mindig vezsek neki mindenre vagy csinálok neki most is vettem már neki egy csomo mindent egy falmert bár ma megkapta merta másik kiszakadt neki ezt meg az ujat ahogy jöttük ki gyógyzsretárból neki ment egy fém szemetes kukáak és kiszakitotta egy kicsit na mindegy nem kap másikat ezt ahsználja meg 3 inget vettem neki ilyen kord inegt mert ár a többi nagyon kopott volt meg szertném ezt a gömböt megcsinálni
nálu igazán semmi nem volt ünnep gyerekkorukban az anyós is mindig rekámszatyorban az árával együtt adja oda az ajéndékot mondván ugyis tudjuk mennyi volt most kaptunk 15000 ft ot hogy vegyek mind az 5 nak valamit ők igy intézik el és sajnos tibornak ez a természetes velem szemben gyerekeknek meg máe egy csomo mindent vett mozdonyt ami füstöl vagonokkal me vasút állomásssal nagyon szupi me iylen fa abc táblát nikinek nagyon szép legot épitőkez kirakókat ... elét oda sem adjuk most szerintem még adrinak kell valamt venni mert 30. lesz 2. szülinapja Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Igazad van Kob Zsolti tényleg mondta, hogy kell pelus, de ezeket a pelusokat tegnap kaptuk, úgyhogy most van tartalékunk.De amúgy, majd ha hazajön, akkor megkérdezem.

Roz.már értem.Megbocsátok. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Na, végre végeztem a munkámmal!!! Kép Mármint csak azal amire a férjem kért meg. Még az egész lakás hátra van, minden a feje tetején áll, Dani ráadásul most aludt el és ilyenkor szinte semmit nem tudok csinálni, mert azért tiszteletben tartom az ő alvását azzal hogy nem zajongok. Kép

Kob, Roz,
Nagyon-nagyon irigylem tőletek hogy ilyen ügyesek és kreativak vagytok. Én kétbalkezes vagyok, nagyon béna! Kép Kép

Bea,
Lilla jobban van? Bár gondolom igen, hisz voltatok úszni. annyira aranyos mosolya van! Kép Igazi ki vigyori.

Lina nem értél még haza???

Pille, Erszényes, Sam ti merre jártok mostanában??? Cukker te is rég voltál. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
azért rossz gondolom, hogy Tibor így áll hozzá, nem? Lackó még háztartási cuccot sem hajlandó nekem venni (pedig sok mindent szeretnék), mert az nem az én személyes ajándékom, így mindig valami meglepit kapok. Tavaly 1 hónapon át kereste a megfelelő bőrkesztyűt. Én is szeretek meglepetést venni Neki, olyat, amit régóta szeretne, erre olyan jó készülni, nézni a várakozó tekinetüket. És perszenem csak a gyerekekét, hanem másét is.

Kép

Kép
kobudo

kob

igen elég rosszul esik ezt neki nem tudom megmagyarázni ez náluk igy volt szokás igy nőtt fel mikor neki veszek valamit bármikor nem csak karikor vagy ünnepkor akkor sem tud a dologgal mit kezeni olyan mintha elkönyvelé na ez is megvan beteszi a többi közé és kész pedig egy plutojáért is igazi hajtóvadászatot csinálok mert nagyon ritkánlehet kapni szerintem az idén bizti az lesz azajándék hogy megveszzük porszívót meg fényképező gépet amire el van téve a zsé már 3 hónapja tavaly ezt a pelgrim grillezős sütőt vettük én agyon örültem neki mert nagyon szertettem volna ( igaz a nagy karácsonyi sütés főzésben 4 nappal később ki is esett a sütőből az a hőálló üveg kiolvadta ragsztás közben Kép Kép ) én örülök az ilyen ajándékoknak mert nagyon kellenek csak szeretném ha kicsit törkedne hogy igazán mivel is tudna örömet szerzni hát nagyon meglepődék az tuti ha vamelyik éven lenne valami fa alatt nekem s amiről nem tudtam Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
ne keseregj emiatt, az én "szuper-apuka" férjem is ilyen. Kép

Õ azt mondja ő nem tudja nekem mi tetszik, ezért inkább én kiválasztom, ő megveszi szokott müködni. Mondjuk én is nagyon gyakorlatias vagyok, de ilyenkor azért mindig vmi személyeset választok magamnak.

Tavaly is kiválasztottam magamnak egy ajándékot, így persze tudtam hogy az van becsomagolva, de láttam a férjem arcán vhogy nagyon várja hogy kibontsam már és nagyon meglepödtem...a "tudott" ajándék mellett kaptam egy parfümöt is(azt legalább tudta milyet szeretek) Nagyon aranyos volt! Kép
de én nem veszem már zokon hogy nem kapok mindig meglepi ajándékot. Egyébként is dolgozik mint egy örült (ahogy gondolom a te férjed is), mindent megprobál megadni, most már egyre jobban megértem, mikor menne szegény még ajándékot is venni. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Sajnos nem nagyon van idom, igy "onzozok".

Nagyon jol telt a hetvegenk. Anyu atvallalta Katikat, igy szombat delutan kiugrottunk a Malomba vasarolni. Amiot megszuletett a lany, nem vettem magamnak semmit sem, most bepotoltam. Szegenykem delutan nem birt elaludni, hiaba altattuk, viszont ejszaka az esti 10-es szopi utan csak 4,40-kor kelt ujra. Ilyen is csak egyszer fordult elo. Vasarnap 6-kor indultunk vissza Bp-re, a Tesconal mar bealudt a lany es gyakorlatilag reggel 9-ig aludtunk. Szopi volt kozben, meg pelusozas, de az is felalomban.Kép

A Gabriellaknak boldog nevnapot kivanok!

Lina, drukkolok! Erezni fogod ha eljon az ido!

Gyerkocok edesek, vigyori Lilla ennivalo!Kép

D.

Lili, varom am a mailt!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nana

már én sem kesergek rajta igazán csak jól esne az elmult években (8) már megszoktam hogy nem kapok soha nem igazán édekel már meg mot hogy takaritottam nagyon sok dologra rájöttem SBEÁT olvasva
nem is tudom mit kesergek mikor akiket szertek itt vannak nagyon sajnálom hogy neki ez nem adatik meg én nagyon anyás -apás vagyok és én bizti meghülyülnék ha eleszteém őket ugyhogy egyre inkább arra jövök rá hogy nekem már az is ajándék hogy ők itt vannak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Úgy látszik, a férjek nagytöbbsége ilyenKép! Én is ált.gyakorlatias vagyok, de azért szeretnék meglepit is,és láss csodát a férjem kezd belerázódni, és azért karácsonykor meglep. Na ez nem volt mindig így,meg másoknak nem akar meglepetést okozni,csak,amit azok kérnek, de próbálok kompenzálni.Kép

Mino,ezt a könyvet én is olvastam,kb egy éve, de ez alapvetően sírni hagyós,nem? Tudom,sír,bemész megnyugtatod,uazon a szavakat,uazon a hangon mondod el.VAgy ez egy másik? Egyébként sztem ha gondolod próbáld ki, nem hiszem,h végérvényesen el tudnád rontani,mert a legnagyobb csávából is kisegítenek az ösztöneid! És már most Karácsonykor islesz csillogásBálcsi szemében, és a szaloncukor papírjánál nem nagyon van izgisebb dologKép!

Kép
seriff

Ez igy igaz (mármint amit Seriff) írt. Ilyenkor a "csili-vili" még a legnagyobb élmény Kép (én ezért is cseréltem le a natur és fa díszeinket kicsit csilogobbra, amikor Dan megszületett)
Seriff, Hanna elaludt?

KépKép
KépKép
nana09

khm, bocsi hogy csak kicsikre futja, de ez vn
nagyon köszi mindenkinek a jókívánságot:én nem vagyo nagyon fáadt mert még mindig átalusszuk az éjjeleket2-3 szopival persze...
voltunk tegnap brendonba szegeden és úgy elköltöttem volna a gyásomatKép
puszi mindenkinek

KépKép
KépKép
bepa77

Nana,igen, és most ébretünkKép

Kép
seriff

Seriff,
igen, ez a sírni hagyós, szoktatósKépMármint a könyv...

Kép

Kép
kobudo

Úgy olvasnálak titeket,de Rege üvölt a pelenkázón! Kép Nem tudom mi az oka.Nállunk még biztos nem a fog,de nem is a hasa,csak nyűglődik.Nem tud lelaludni.Ez a du.-i program.Csak eddig mindig 4 körül kezdődött,most meg már 2-kor.Tegnap is ezt csinálta.Nem mindig olyan tünci,mint a talin volt!Bár úgy lenne!Holnap remélem több időm lesz rátok!

Mino! A héten akkor nem zargatlak!Írd meg,ha alkalmas lesz a találka!Kitartás!Fájdalomcsillapító szirup vagy ilyesmi?

Puszi Mindenkinek!
mrege

Sziasztok!

Olvastalak benneteket ma is, jó, h. karácsonyra készül mindenki lélekben. Kép
Nálunk mindig jó hangulatúak voltak a karácsony esték, sírtunk is mindig, úgy szerettem. Anyáék mindig meghatódtak, hugom pedig mindig saját kis szerzeménnyel állt elő. Kép Rajzolt mindenkinek külön, személyre szólóan, és saját maga betanult műsort, amit elő is adott. Az előkészületekkor pedig nem lehetett bemenni a szobájába, "szigorúan titkos" néven. Kép Kép

Mino, szerintem egy kisbabával más értelmet nyer a karácsony. Kép Én annyira, de annyira várom a karácsonyt, a fenyőfát....kíváncsi vagyok Zsófi arcára. Tudom, h. biztosan sírni fogok. Kép Tudom, h. meg fogok hatódni, mert ez az év különleges volt, igazi kis családdá váltunk. Kép Nagyon boldog vagyok. Kép Olyan sok szép dolog történik velem, független attól, h. keveset látom Gabit. Kép Tudom, h. értünk teszi....
Én kijelentettem gabinak, h. Enya cd.t kérek, ami most jelent meg, imádom. De ő meglepit is fog nekem venni, ő szereti a meglepiket, ezért neki nehéz is mit kitalálni..... ha sétálnánk többet együtt, és mondaná: "De szép, de tetszik" na akkor azt meg is venném, de nem mondja... Kép
A sogornőm ezt csinálja karácsonykor, és várja, h. melyiket kapja. Kép
Én mondjuk szeretem, ha olyat kapok, ami hasznos, amit használok is, nem csak elrakom.

Dora, megy majd az e-mail, csak díszítek, meg a héten jön a rokonság 2.fele....szóval lesz sokminden. Kép

Nekem is megvan az Aludj jól gyermekem, nem olvastam még, eddig jókat alszik éjszaka, magától visszaalszik szopi után is, hallom, h. mozgolódik, meg ásítozik, de csendben van, nem szól, alszik tovább. Örülök nagyon. Kép

Már régóta megszeretném kérdezni, tőletek, h. lehet, h. keresztben találom Zsófit az ágyában minden esti szopi alkalmával? Hogy csinálja?

Jó éjt mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Holnap, ha tudok, jövök. Addig is olvaslak benneteket! Kép
birolili

Ja, még valami!

Nagyon tetszenek a képek Bálintról, Lilláról! Kép Kép Aranyosak együtt!
beáéék, mi szeretnénk menni úszásra januárba! Együtt is mehetünk majd! Kép

Én is teszek fel:

Kép
birolili

Zsófi királylány nagyon kis drágán alszik,kis pufók pofiKép! Sztem nincs azzal semmi gond, h keresztben találod, addig mocorog, miliméterről miliméterre,míg vhogy megfordulKép.

Kob, akinek a könyvét én olvastam, annak nem jött be, de egy másik ismerősnek akinek kölcsönadta,igen. Gondolom ez is gyereke,meg anyája függőKép!

Kép
seriff

Sünizik:Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Már délelőtt olvastalak benneteket, de olyan bő volt a termés, hogy a végén nem maradt erőm írni.

Hétvégén alig voltunk itthon, csak annyiban volt rossz, hogy sokat ültem. Bencéék csapata 2. helyezést ért el a versenyen, kaptak érmet.

Zsófi baba akár egy anygal úgy alszik.
Lilla nagy huncut, jó látni, hogy mennyire élvezi a vizet. Én vízalatti képeket is nagyon várom. Hanci is hozza a formáját. Kép

Sbea, Zsolt

A figurák, amiket vettem, egyenként mozgatható a végtagjuk és a kutyának meg kiugrik előre a szeme és a nyelve, ha megnyomok egy gombot.

Nálunk apa, aki sokkal jobban ügyel az ajándékokra és a meglepire. Igyekszem én is évről évre. Én is gyakorlatisasabb vagyok, és sajnálom a pénzt az esetlegesen haszontalan dolgokra. Neki névnapja is lesz karikor. Már minkettőnknek vettünk parfümöt, de kellene valami meglepi is. Én karikor szeretek valami látványosabb dolgot venni a lakásba. Pl most egy kisebb szekrényt szeretnék.
Gyerekkoromban nem sok szép alkalomra emlékszek vissza. Apu nagy ívben letojta az ünnepet, nem kaptunk semmit, ha rajta múlott még kaja sem volt. Általában akkor berúgott és csinált egy kis hangulatot is hozzá. Kép A most születendő unokájáról sem tőlem tud. Éppen ezért férjemmel mi sokszorosan bepótoljuk ezeket a dolgokat. Feldíszítjük a lakást már december elején, ünnepi zenét hallgatunk, mindent becsomagolunk, készítünk fényképeket.

Lina

Én is számolom veled a napokat. Kép Jót mosolyogtam, amikor írtad, hogy lassított felvétel a vásárlás. Nálam már régóta az, és örülök, hogy már csak ez van. Úgy 10 héttel ezelőtt nagyon el voltam keseredve, hogy ágyban hordom majd ki a terhességet. Szülésben nem tudok nyilatkozni, átaludtam.

Azt hiszem Anikó írta, hogy neki milyen fájdalmas volt a műtét, nekem gyorsan elmúlt. Igaz, nagyon sokáig éreztem a sebet, pl nem tudtam Bencét úgy ölembe venni még egy évesen sem, de nem fájt nagyon.

Lilla és Bálcsi a fotókon új bodyban vannak? Átöltöztettétek?

Kép

Kép
cukkermáz

Folyamatosan dézsmálom Bence miki csomagját. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff, ez a kép.....nem semmi! Kép Kép Kép
birolili

Sziasztok. Csak egy gyors bekukk mert nagyon sietek. Kicsit zsúfoltak a napjaim mostanában.

Jó látni a sok cuki apróságot a képeken. Nagyon édesek!!!!!
Kép

Lina: sokat gondolok rád és remélem minden a legjobban fog zajlani veletek.Kíváncsivagyok már Lilibaba sztárfotóira is. Meg persze hogy hogy ment a szülés. Kép

Cukker: néztem neked sem sok van már hátra.
Nekem szerencsém van mert mindig nagyon emlékezetesek voltak a akarácsonyoka családban(jó kaja,ajándék, rokonok jöttek stb.) és ez megy tovább most is a családban. (Bár megjegyzem az alkohllal a mi családunkban elég komoly gondok voltak Kép )

Én nemsokára indulok orvoshoz, mert 7-re megyünk. Jó lesz Janikát megnézni. Kép
Voltam múlt 7-en cukrosvérvételen: 4.8 lett evés után 1 órával.

Védőnéni is járt nálunk egyik déllőtt, de at mondta jön még szülés előtt. Nálatok hogy volt ez? Többször is kiment vagy egyáltalán nem??

Vágtunk 7 végén disznót, tele a hűtő hami nyamikkal egész 7végén ment a tkarítás meg minden hulla voltam, de megérte.
Kép

Még 4 nap meló aztán tényleg vége, már igy is 2 héttel tovább maradtam a megbeszéltnél.

Mindenkinek szép estét mejd még jövök, jövő héttől már több időm lesz. Kép

KépKép
erszényes

Mino, már rég akartam írni, h nagyon nagyon jó az a sörös kép!Kép

Cukker, jó hallani Felőled!Kép

Kép
seriff

ZSOLTI

Sziasztok!
Kob!
ha lehetne Nekünk is kéne pelus, mert azért az fogyóeszköz. Pár nap alatt elfogy rengeteg Kép

Kérdeznénk Tőletek, hogy milyen babaülést vegyünk Lillának kocsiba. Melyiket érdemes? Azt tudjuk, hogy 9-36 kg-ig jó legyen. A mostani hordozót kinőtte a drága. A megatoysban most van két kuponos ülés is:
http://www.megatoys.hu/
Szerintetek ez jó lehet, vagy nézzünk más kategóriásakat? Nekünk az a Dakar jobban tetszik, de lehet, hogy olyan magasítósat kéne venni? Hétvégén mindenképpen meg kell oldani ezt a problémát. Vasárnap iránmy a megatoys.

Cukker!
Ugyanott, tegfnap láttam Scoobys társasjátékot is.

Jó Éjt

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Megvagyok ám, csak "száműzetésben" voltam tegnap este óta anyuéknál. Szláva ma Pesten volt, és már tegnap elvitt anyuékhoz.

Szóval Lili baba olyan minősíthetetlen NST-t produkált, hogy megint értékelhetetlen lett a jó gépen, úgyhogy holnap reggel 9-re megyek megint.
A lényeg, hogy annyira mozgott, hogy állandóan lerúgta magáról a vizsgálófejet, a néni megkért, hogy próbáljam ráfogni, meg követni vele a mozgását, mert elment folyamatosan. Így végig 160 körüli volt a szívverése, de komolyan fél perc nem volt, amikor nem mozgott.

Bea,
örülök, hogy jók a pelusok, mi is köszönjük a popsitörlőt. Bocs, hogy nem mentem ki hozzátok, csak olyan macerás lett volna kimászni arról a székrőlKép

Bepa, Patriot
Boldog névnapot kívánok én is nektek!!!

Cukker,
hazajutott a pénztárcád, itt van nálam. Holnap du megyünk be Kecskemétre. Olyan 4-5 körül otthon vagytok, mert akkor be tudjuk adni.

Amúgy doktorbácsim ma felettébb jókedvű volt (a kórházban sokkal morcosabb, mint a magánrendelésen), ez kicsit jót tett a lelkivilágomnak. Mondta, hogy nem kell félni a szüléstől, egyszerűen túl kell esni rajtaKép
Csak azt a pillanatot nem tudom elképzelni, mikor rámjön majd, aztán szerintem szépen fokozatosan hozzászokom az egyre nagyobb fájdalmakhoz.

Balim,
ha jársz erre. A férjem kérdezi, hogy szerinted tudná-e a Knorr-nál hasznosítani az orosz tudását, vagy kit érdemes ott megkeresnie, mert nagyon elege van a mostani munkahelyéből.

Üdv:
Lina
39+1

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

zsolti nekem is a dakaros tetszik

ez kupon akcio ez hogy müködik ezt nem ismerem hogy lehet kupont szerezni ? az etezsők nagyon jó áron van nagyon kellene nekünk egy ilyesmi

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Megyünk a kórházba. Gyorsan Roznak!

Ez úgy van, hogy megveszed asszem a Kismamát, Vagy a baba magazint(???),és abban van a kupon, és azt be lehet mindegyiket is akár váltani. Sokat lehet spórolni vele. Az egyik újságban megatoysos a másikban brendonos kuponok vannak.

Semmi gond Lina. Jót ettetek?

KépKép
KépKép
sbea

Csajok, Az Anyák lapjában és a Baba magazinban vannak kuponok.
birolili

sziazstok Kép

bea
miért mentek a kórházba??
vagy már térded miatt?

és ez minden hónapban csak sima magazinban van nem kell rá előfizetni vagy hasonlók ?

seriff
zaklatnálak megint egy kérdéssel ha lehet Kép
tegnap voltam dokinál mert már kiakszt ez az állnadó feledékenység meg ez az állandó sulyváltozás meg megint elöjött légszomj meg heves szívd. a terhesség alatt alulműködött pajzsmiriyem a házidoki szerint megint ez van szóval csak annyit akarok kérdezni mert ezt sehol nem találtam meg hogy feledékenységet tényleg okozhatja a pajzsmirigy vagy menjek tovább vagy csak figyeljekk jobban oda Kép az a baj hogy házidoki nem egy csúcs nem veszi valmai komolyan az állását és nem is igen bizok benne amig szoptatam is kb 5 ször elmondtam neki anno mikor vizsgált mégis 4 ből 3 olyan gyógyit irt ami egyáltalán nem ajánlot szopi alatt szóval nem tudom mit csináljak hogy menjek el inkád egy másik dokihoz vagy tényleg a pajzsmirigyem miatt avgyok ilyen lökött félelmetes hogy mennyire elfelejtek mindent Kép köszike

jaj megyek mert adri tisztába teszi ákit a kakából Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?