Új privát üzeneted érkezett!

szia
aniko üdv itt köztünk Kép
miket probáltál ? nagyon sok módja van tejcsiszaporitásnak homeot sygnum tud majd van viszont szaporitó fejés és szerintem az is sokat segitene ha minnél többet tennéd mellre

linácska
nemsokára vége már Kép sajnálom hogy rossz élményeid vannak de ez ne idegsitsen erre most ne gondolj vannak akik nem bírják a fájdalmat de te ügyileszel meglásd Kép

bea
nagyon sajnálom és fáj is a lábad ? mikor műtik?

cukker
igen én is igy tudom Kép igy is használom a főleg hogy tápihoz mindig foralt viz kell

mrege
hu de szép lehetet az esküvőtök Kép irigykedem Kép nálunk tibor 0 romatikával rendelkezik
de ez biztos gyönyörű volt Kép nincsennek fotóitok ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sbea

Hú, szegény. Nagyon sajnálom, gáz az a műtét. Biztos, hogy kell műteni? Kolléganőmnek is műtötték, azóta kiújúlt neki.

Lina

Legalább most otthon pihizhetsz, ott egész más. Szerintem attól, hogy kinyíltál, még simán lehet egy hét hátra. A magzatvízvétel fájt?

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
nem vettek magzatvizet, csak valami fénnyel megnézték, hogy milyen a szine. Nem fáj jobban, mint egy vizsgálat 39. hetes terhesenKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

bea
kérdezd meg syget hátha tud rá valami okoságot mondani gyógytornász és hátha tud rá valamit mondani mármint a térdedre

mino merre vagy????

én sajna holnap is egész nap egyedül leszek egészen estig anyu sem viszi el csajokat ez ár a 3. szombat amit lemondott na mindegy

megyek összepakolok mert csajok olyan kupit csináltak hogy az örület ma nem bírnak magukkal

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy máris megpróbáltok segíteni. A tejszaporításra kipróbáltam a két féle homeobogyót, teát, sört, sok-sok folyadékot ittam, a cicit is ügyesen szopizza, de mindhiába. Egyszerűen nem megy, egy darabig beindult, aztán napról napra kevesebb. Még nem adtam fel, de azt hiszem már nincs remény a tejcsimre. Tápszerből a BebaHaStart-ot meg a MillumilHa-t próbáltuk ki. Most az a koncepció, hogy keverem a tejcsit meg a tápszert és úgy adom a manónak. Az a baj a tápszerrel, hogy nem igazán emészti meg.
hamarné_anikó

aniko

az mit jelent hogy nem emészti meg ? bocsi ez nem kötekedés csak kérdezem mert ilyet még tényleg nem hallotam ? leirod nekem ? Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

A nagy kórházasdiban elfelejtettem valamit. Kaptunk anyóstól egy szatyor kimaradt (nagyobb unokák most lettek szobatisztákKép)Pempers pelust, 4-es, 5-ös méret, ha jól emlékszem 11-20 kilóig, meg az egyel nagyobbat. Szerintem még vagy 1-2 év, mire Lilire jó lesz, úgyhogy ha valamelyikőtöknek ez jó, akkor szívesen odaadnánk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ZSOLT
Sziasztok!

Üdv itthon Lina.
Pelust Mi szívesen elhoznánk, de természetesen nem ingyen. Vmilyen árban majd megegyezünk.

Örülök Cukker, hogy találtál figurát. Mit is csinál valójában?

Kob!
Ha lehetne Mi is bejelentkeznénk pelusra (ma ilyen pelusos napom van).
A neten Bea talált egy pelenkafutárt és Õk kihozzák házhoz is az árut, de nem pampers,lebero pelusok. Ha valakit érdekel nézze meg itt:http://pelenka.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://pelenka.fpn.hu/

Szegény Kicsilány nagyon köhécsel, és nem tud rendesen aludni. Remélem gyorsan kilábalunk ebből. Sajna valszeg holnap elmarad a fényképeszkedés emiatt.

Lili! Minket tájékoztathanál bővebben erről a dologról, meg gondolom itt sokunkat érdekel a téma.

Jó Éjszakát!! (kezdődött a BKKép)

KépKép
KépKép
sbea

Hát, ha nem haragszotok, én írnék pár sort erről a CSAK VÍZZEL való tisztításról.

Royal Sales a cég neve, Horváthországban van a székhelye.
Sokféle terméket árulnak.

- A legjobb termékek szerintem a törlőkendők, amik mikroszálasak, van gumiseprű, gyorsfelmosó, ez is csak vízzel "működik", mosogatórongy.... szóval nekem ezek a kedvenceim, ablakot is nagyon könnyen lehet törölni ezzel a mikroszálas törlőkendővel, mert cseppmentesen és foltmenetesen szárad. Édesanyám nem hisz az ilyenekben, de nálam csak ezzel lehet ablakot törölni Kép, és beleszeretett. Azóta ő is ezzel töröl otthon ablakot. És még mindenféle koszt az ajtókon, meg ablakokon lehoz. Férjem a rászáradt bogarakat az autóról csak ezzel tudja szépre törölni. És az autót is le lehet vele törölni 2liter vízből. Ez nem vicc, mi kipróbáltuk.

- Vannak "vitamninok" (Spirulina, Aloa Vera kapszula, Almaecet kapszula, Gyümölcsrost tabletta....)

- Aztán vannak testápoló szerek (kristálykő-izzadás ellen, aloe vera gél-tömény, egy csepp elég belőle, krémek....)

És még nem is írtam a légmenetesen záródó edényekről....Kép

És még sok minden található a termékek között....

Bocsánat ezért a kis bemutatóért, hátha valakinek jobban felkeltette az érdeklődését. nem akarom offolni a beszélgetéseket, ezért ha valakit érdekel, szívesen írok bővebben, és van katalógus is róla, az e-mail címemet szerintem tudjátok. Kép

mégegyszer bocsi!
birolili

beáék
kösz cimet nem is olyan rosszak az árak a rengeri állatos és játszotere a tescos pelus és 10 ft al olcsobb itt mint a tescoban ezt most csak ugy gyorsan végigfutottam de szerintem ez is nagyon jó Kép

lili
nem zavartála beszámoloddal a prospektusod gépen va nyomtaott megnézném Kép köszi

megyek mosogatok egy kicsit, reggel be akarok nézni a tiszti klubb mellett lesz egy baba ruha-játék börze reggel 7.-től ákinak nem ártana egy két mászos ruci mert a szép rucijait már sajnálom hogy igy szét mássza Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Most ertem csak ide forumot olvasni. Rengeteget irtatok, annyi mindenre tudnek reagalni, de nem tudok, mert pakolnom kellene. Holnap utazunk Kmetre.

Nana, orulok, hogy tetszik az ovi es hogy jol sikerult a belepo. Az ovodavezetot Editnek hivjak? Nala voltam gyakorlaton, nagyon profi ovoneni. Hogy hivjak az ovoneniket, megkerdezhetem?

Linacska, en harom hetig voltam egyujjnyira nyitva. De mar kozel a nagy talalkozas!Kép

Roz, dehogynem feltem a lanyomat. A kutya tappancsat minden seta utan megmossuk, a bundajat attoroljuk. Egyelore meg a kanapen, a franciaagyon van a lanyzo, ahova a kutya nem johet fel. Ha elkezdodik a maszo korszak, akkor biztonsagi racs kerul a nappali ajtajaba, a kutya meg kint marad. Ezek a tervek.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

dóra

vigyázzatok reggel az uton vacak időt mond Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea,
akkor a pelusok átadását majd megbeszéljük. Egyébként ki ne találd, hogy árban akarsz megegyezni!!!! Mi is kaptuk, nekünk csak foglalja a helyet, szóval nagyon szívesen adjukKép

Jó éjt!
Lina

Ja, nem tudjátok mikor van telihold? Szláva meg van róla győződve, hogy Lili baba akkor fog kibújni. Én meg egyre jobban félek, hogy hogy fogom kibírniKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Szia Anikó,
jó, hogy csatlakoztál, bár sajna tejcsit nem tudok neked ajánlani, én ugyan adok egy babónak, de már folyóban van (az erőm...). A védőnőtök nem tud segíteni? Nekem is Õ közvetített. Az anyatejgyűjtőből mennyit tudsz kapni?
Armand egyébként jól van? Itt született Kecskeméten?
Rozinak igaza van, próbáltad sűrűn mellre rakni? Az nagyon jó, meg az együttalvás. Ilyenek. Nem akadékoskodás miatt kérdezem, csak segíteni szeretnék.

Zsolt,
ok, pelenkaigény jegyezve! 16-án megyek, üzenem Minonak is, hogy van pelus. Gondoljátok át, mennyi kellene, hozok. ÁLt. 30 db van egy zacsakban.
Szegény Lilla, olyan kis elesettek, amikor nem tudnak rendesen aludni!!! Nemsokára tavasz lesz, és megszűnik a betegeskedés! Puszi Neki!

Lili,
engem érdekelne a légmentes doboz, küldesz valamit róla emilben?

Kamilláról egy hintában alvós, kb. 1 éves lehetett:
Kép

Lina,
üdv otthon! Azért pihenj még, tényleg, egy kicsit! Nekem már a 36. héten nyílt a méhszája, aztán a 40. héten született Mesi.. SZóval bármi lehet. A szülés pedig a legcsodásabb fájdalom. Szerintem.

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, ez gyonyoruen irtad! Tenyleg a szules a legcsodalatosabb fajdalom.
Linacska ne felj! Gondolj a kicsidre, neki sem konnyu megszuletni!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

lina
fel a fejjel ne félj Kép minden rendben lesz ügyes leszel és kifogod birni Kép meg ott lesz férjed is hogy segitsen Kép
(ezért utálom hogy szülőszobán vizsgálnak nst-nek mert ha meghallod a másik embert szülni rögtön elkezdesz félni de nem szabad hidd el a fájadalomért meg kárpótol babuci mikor rádteszik már nem is emlékszel semmire Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina, ne félj!
Bárkönnyű ezt írni....látod, mi is túléltük! Kép Nagyon jó lesz, mikor Veled lesz Lili!!!!!! Akkor tényleg elfelejted a rosszat.....!
birolili

na mára végzetem még tusolás és fekvés Kép
remélem nem kell 100 szor kelni ma este Kép

seriff
ha még olvasod
jó utat és nagyon vigyázzatok magatokra Kép és pihenjetek sokat Kép érezzétek jól magatokat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenki kipihente magát! Az én kis manókám hála istennek alszik éjszaka, csak enni kel fel és szummant tovább. Nagyon féltem az éjszakától, mert tegnap már tápszert is kapott, amitől nagyon hasfájós szokott lenni.
Beleolvastam egy-két üzenetbe, hol és mennyiért szoktatok pelust venni? Mi a DM-be veszünk,bár teljesen mindegy milyet, mert kb. 35 Ft-ra jön ki 1 db.
Ha van valakinek anyatejjel kapcsolatban ötlete várom továbbra is.
Pusz
hamarné_anikó

Sziasztok!

Roz: Az emésztetlenség abban mutatkozik meg, hogy nyálkás és túrós a széklete a babának. Ha enyhébb a felszívódási zavar, akkor erősen savanyú a széklet, ha erősebb a felszívódási zavar- és ekkor nagyobb az emésztetlenségi arány -, akkor nagyon bűzös a széklet /ilyenkor azonnal orvos/. Nekem legalábbis a gyerekorvosom így mondta. Nálunk a BebaHa-nál erősebb volt az emésztetlenség, a MillumillHa-nál gyengébb. Most, hogy kénytelen leszek keverni neki, a MillumillHa-val próbálkozunk.

Kobudó: Szolnokon szültem /2005.11.06./
mert Altorjay az orvosom. Sectio-s voltam. Szolnokon 24 órás ruminning van, egy kicsit megviselt testileg a dolog /no pihi/. A szolnoki kórház csecsemőseiről tudnák mit mesélni, ha valaki ott akar szülni szívesen elmesélem a sztorit.
Az anyatej gyűjtőből 300-400 ml kapok jó esetbe, ami a közel 5 hetes csemetémnek 2 evésnyi /150-170 ml-ket eszik/. Van egy kedves ismerősöm, neki 7 hetes a lánykája, Õ is tud naponta 150 ml-t adni, és ennyi. Nekem jó esetbe 100ml van, ha kifacsarom magam.
Pusz
hamarné_anikó

aniko
szegény babód sajnálom és ez valami gyomor -bél rendelenneség ?? de aztért nagyon ügyi vagy hogy probálkozol a tejcsivel folyamatossa Kép
látom altorajaynál szültél mhogy voltál vele megelégedve? már szolnokon van (ugy látszik mindenhonnan kivágják )

megjártam börzét jó volt csak nekem "drága" már ugy értem drágát hogy én használt nadrágért nem adok 1150-1500 ft

zsolti -apu
ti vettetek valami lilácskának ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Szep hetveget mindenkinek!
Hamarosan indulunk haza.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Lina!

Mi mindjárt indulunk, csak neked akartam gyorsan írni. Az hogy vki ordit mint akit nyuznak nem azt jelenti hogy a szülés fájna neki ennyire.
Amikor én szültem a mellettem lévő lány, annyira orditott, már a szülésznők se nagyon birták idegekkel. 18 éves volt és valószinüleg kicsit mást jelentett neki a gyermekvállalás mint nekem vagy neked...
Engem egyébként nem zavart (ha szülsz téged se fog) én teljesen kikapcsoltam a külvilágot, nem is hallottam.
Én csöndben szültem, egy hang nélkül (és nem azért mert nem fájt) azt olvastam a babáknak is rossz a nagyon orditó anyuka. Nálam teljes átszellemülés volt, mint egy más világ.

És hidd el ha olyan borzalmas lenne, senki nem akarná átélni mégegyszer, de mint sokan én is akarom....Szeretnék szülni! Szeretek szülni! Nagyon várom!!! De komolyan! Kép
és ezzel te is így leszel. Kép

A férjednek igaza van, a babák nagyon szeretnek holdtöltekor "elindulni".

Megnéztem nektek, a legközelebbi TELIHOLD: DEC.15
(persze ez még magában nem jelent semmit)

KépKép
KépKép
nana09

nana

nagyon szépen leirtad Kép
bár már bizti elindultatok de vigyázzatok magtokra az uton Kép
meg pénztárcákra Kép

csajok az milyen vitamin hiányra utal ha nikinek körmei lemzessek tehát igy szét válnak meg az ujjain köbe a bőr jön le de nagyon ? vagy csak száraz a bőre a kezén?

én most direkt felirtam hogy áki 4-estétől 9 . ébred éjszak elősszőr 2 óra hosszig popit ráztunk 2 szer éjfélkor és 4 kr aztán meg csak éjfélkor kellt és ez minden hónapban megismétlődik megprobálommegfejteni hogy miért csak hónap elején megnézem holdállás meg hasonlókat

syg
remélem pihensz Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, igen, pihentemKép

Anikó,
én iszom a Herbalakt teát (ha érzem, h kevesebb a tejcsi) és szedem a homeobogyókat. Nem tudom, melyiket és hogy szedted, de leírom, én hogy tudom. 2-3 napig (van, hogy tovább is) napi 4*5 golyót, aztán még 3-4 napig 2*5 g-t. Urtica urens CH5, Ricinus communis CH5, vagy lehet még a Lac caninum CH5-ben. Elszopogatás előtt-után fél óráig nem szabad enni-inni-rágózni.
És amit a lányok is mondtak, sokat-sokat ciciztetni. Én eleinte óránként cicit adtam neki.
Nekem van egy bontatlan doboz Beba start HA tápszerem, azt odadom, ha kéred, bár írtad, h azt nem emészti meg.

Lina,
örülök, h otthonról indulhatsz szülniKép
Ne fogadd meg, h csendben fogsz szülni, ne az önkontrollra menjen el az erőd. Persze ez nem azt jelenti, h hisztizni kell, az egészen más. De sztem ha vkiből 1-2 kiáltás kiszakad, az jobb, mintha benntartanád.

Nana,
amikor én utoljára láttam Hannát a babakocsiban, akkor a sport része volt fent, de ő hasalt benne és nem ült.

Bea,
muszááááj? A műtét? Én csak végső esetben csináltatnám.

Megyünk répát enniKép

Kép
sygnum

syg

jó étvágyat a répához hoy tetszett kicsi leonak ?
nálunk áki imádja Kép ma brokkoli volt krumpival ez most annyira nem izlett neki pedig szokta szertni csak 2 dl körül evett belőlle
a éjszakátok hogy telt ?

Kép

Kép

Kép
roz23

nem tudjátok, hol lehet szépen (és jó áron) gravíroztatni?

Kép
sygnum

a katona szinház mögött van egy garavirozós ő szépen dolgozik viszonylag rövid határidővel és szépen nem is túl drágán
bár mi kutyáknak csiináltataunk annó bilétákat ahoz nem kell nagy szaaktudás meg szépség de láttam a kiraktaban egész szép munkit probáljátok meg otta sarkon van egy kinai üzlet az mellett

Kép

Kép

Kép
roz23

SYGNUM: Gravíroztatni szépen és olcsón lehet még a Bélyegzőstúdió Bt.-nél, a rendőrséggel szembe van a volt Erste Bank mellett. Nagyon alapos a srác, aki ezzel foglalkozik.
Igen az Altorjay Szolnokon van most. Igazándiból nem nagyon ismerem a múltját, azt sem tudtam, hogy kirúgták, mivel és a terhességem 24.hetébe kerültem hozzá. A Kacsa volt a dokim, vele nagyon baráti volt a kapcsolat, de sajna amikor támadt egy kis problémám a véreredményekkel, és találkoznunk kellett volna, Õ inkább egy fruskával enyelgett a privát rendelésén. Este 9.20-ig ott ültünk a párommal, utána meguntam, és orvost váltottam. Az Altorjayt a barátnőm ajánlotta.
Én is ezeket a módszereket követem a tejcsiszaporításhoz, de nem sok sikerrel. A manót most ahányszor csak lehet cicire teszem, majd meglátjuk. A doki azt mondta, hogy ez alkati adottság.

ROZ: A gyermekdoki nem mondta, hogy bélrendszeri betegség lenne a manókánál, inkább alergiás a tápszerre. Igazándiból én is alergiás vagyok sokmindenre, lehet, hogy tőlem örökölte. Egyébként, lekopogom, most, hogy keverem az anyatejcsivel, minimális a probléma.

A szüléssel kapcsolatban én is azt tudom mondani, hogy a legcsodálatosabb fájdalom a világon, és ha mégegyszer át kellene élnem a fiamért, megtenném. Mi nagyon sokáig "vártunk" rá, míg nagysokára sikerült. Igaz, sokan azt mondják, hogy nem éltem meg igazándiból a szülést, mert sectio-s voltam. Szívesen szültem volna simán - erre nem adtak lehetőséget, a gerincem "nem engedte" -, ezt mindenki elhiheti, a császár nagyon fájdalmas volt nekem. Igaz a kicsi még csak 5 hetes, de nekem még mindig fáj a sebem, a volt szobatársaim meg már el is felejtették.

Én is úgy tudom, hogy a holdtölte babaáradatot hoz, meg a front is.

Üdv.
hamarné_anikó

Sziasztok!

Anikó tényleg lehet, hogy ez alkati dolog, mert már írtadm neked, hogy nálam is ilyen probléma volt,sőt nálunk anyukám is nehezen szoptatott engem és a húgomat is.De drukkolok, hogy meginduljon az a tejcsi.Egyébként nem vagy ideges vagy feszült?Ha már "görcsösen" akaqrod, az is el tudja apasztani.

Lina a holdtölte tényleg beindítja a babókat, én is akkor szültem, és aznap a szülőszobán a gyerkőcök futószalagon érkeztek. Kép

Syg. sajna úgy néz ki, hogy muszáj, mert már akkora a térdem mint egy sárgadinnye (komolyan), fáj is, ráadásul már sántítok is egy pár napja, mert nem bírom behajlítani.Ráadásul a gyerekkel sem bírok leülni, fölállni.Az a baj, hogy azt a porcdarabot meg máshogyan nem lehet onnan kivarázsolni.Jó tudom, hogy nem lesz olyan nagy műtét, mert arthroscoppal veszik ki, de azért a babszempróba az pozitív.Kép

Roz Zsolti sem vett semmit, azt mondta hogy drágaság volt, úgyhogy csak nézelődtek.

Ma voltunk úszáson, és elkészültek a vízalatti képek.Amint megkapjuk, majd rakunk fel belőle.

KépKép
KépKép
sbea

Jaj ma beszéltem Minóval. Bálcsika nagyon ügyes ám.Kapott egy hengert és most az a minden.Nagyon ügyesen mozog rajta.Egyfolytában azon tornázik. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Minden egyenként jut eszembe. Kép
KOb. tök jó ez a kép Kamillkáról.Meg kell zabálni.Látom ő is kis gyúrnivaló gyerek volt.Jó kis vaskos lábszára volt. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Szóval akkor december 15-re készüljek? Kép
Az jó, ha 14-én este elindulna, akkor pont ügyeletes a dokim, és 15-re kibújik Lili baba.

Ma valahogy nem éreztem olyan jól magam, lehet, hogy ez a három nap kórházi döglés nem tett jót. Csak bementünk a tesco-ba, hogy a szép új hűtőnket feltöltsük, meg nem volt még seprűnk, meg szemetesünk, meg ilyen apróságok. Hát nem éreztem túl jól magam, elég lassított felvételre sikerült a vásárlás. Aztán egy fél órát pihentem itthon, aztán a Baumaxban még beszereztük a karnisokat, függönyt..., de ott is már ültem a munkalapok között. Lehet, hogy lassan tényleg jön Lili baba?

Kapott egy szép micimacis függönyt, ezért érdemes kibújniKép

Kob,
neked még tartozok a lakásképekkel. Szerdán USB-n magammal vittem, hogy majd aputól küldöm, de ugye másként alakultak a dolgok. Mennek e-mailben.

Bea,
a barlangásztársamnak is megműtötték a térdét, azt mondták, hogy 20 cm vágás..., majd mikor kezdték a műtétet, ő felpattant az ágyon, hogy muszáj az a 20 cm, hát akkor ő nem tud szoknyát venni. Az orvosok csak röhögtek, és megoldották 5 cm-relKép

Amúgy a sikítozó nő csak azért zavart, mert 6:15-re kellett mennem OST-re, és még aludtam volna, klassz félhomály volt, tökéletes, meg gondoltam, hogy akkor nem folyamatosan a gépet nézem, hogy mennyit mutat, csak mindig felriadtam.
Szerintem a síma NST-n is mindig az a gond, hogy nézem a gépet, és ha kicsit kezd nagyobb számokat mutatni, már stresszelem magam, az meg gondolom, hogy a babára is hat. Megfogadtam, hogy hétfőn rá se nézek, csak lehunyt szemmel ülök, és megpróbálok lazítani!!!!

Roz,
találtam egy cikket a szétváló körömről, abban nem vitaminhiányra fogják.
http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1003302
Egy másikban pedig az A vitaminhiányra.
http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=2685

Üdv:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
bőrrepedezésre nekem is az A-vit jutott eszembe.
Répát megette, de rizzsel volt keverve.
Éjjel 2*2 óra és 2*3 óra alvás volt.

Anikó,
én is ezt akartam még kérdezni, h nem vagy-e ideges, szorongó, aggódó, mert az árt a legtöbbet a tejnek. Nekem sikerült visszahozni homeoval, de agyban is helyre kellett tenni a dolgokat hozzá. Anélkül nem megy.
A sectio sztem sokkal-sokkal rosszabb, mint a sima szülés. Testileg-lelkileg. Én nagyon féltem tőle, de szerencsére sikerült simán. Miért nem engedte a gerinced?

Gravírozás ajándék lesz, Robinak nehogy említsétek, ha véletlenül találkoztok vele! Remélem ezt nem olvassa.

Bea,
hát az szar ügyKép Ez most hirtelen jött elő? Mikor sérült meg?
Nem jöttetek a kuponokért.

Kob, ha befér még az autóba, kérhetek én is pelust?

Kép
sygnum

beáék

kell az uszó pelus vagy az már lilácskára is kicsi ??

ha neketek nem kell ha kell valakinek tényleg szívessen odadom nekünk nem kell

pedig de jó lewnne uszni menni ákival

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz!
Szerintem Mi is azt használjuk. Szerintem nekünk már nem kell, mert kicsi lesz. Valaki másnak hátha jó lesz. Bár sajna senki nem jár úszni velünkKép Pedig jó kis altató. Pocok 2,5 órát aludt utána, úgy hogy előtte is alvásbó keltettük fel.

Syg!
Gravíroztatani még a tesco üzletsorán, középen egy srácnál is lehet. Még bent vásárolsz Õ megcsinálja.

Jó Éjt

KépKép
KépKép
sbea

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Kép

KépKép
KépKép
sbea

lillácska még mindig nagy huncutt és gyönyörű Kép

lina
köszi linkeket elolvastam Kép

jó éjt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

jó reggelt Kép
hogy aludtatok ?
a mi éjszakák elég gáz volt nikinek megint görcsöltek a lábai 1/2 2 ig masziroztam neki mert ha abbahgytam üvöltött adri is 2 szer volt fent ma is egyedül vagyunk ugyhogy majd jövök hozzátok Kép most megyek adok reggelit a gyerköcöknek

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!
Roz. nagyon sajnálom.Szegény Niki.Mitől görcsölt a lába.

A mi éjszakánk sem volt jobb.A szomszéd kutyája egész éjjel ugatott, amire Lilla többször is felébredt.Zsolti már ki is ment az utcára,hogy megnézze mit ugat, de nem volt ott semmi.

KépKép
KépKép
sbea

bea
nem tudom vannak iylen éjszakák hogy sir sikitozik hogy fáj a lába idáig mindig csak akkor volt ilyen ha túl sokat sétélt de ez a elmult pár napban csak az udvaron voltunk kint nem mászkáltunk semerre
itt álladóüan ugat a szomszéd kutyája már kiakaszt

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönöm, hogy hiányoltok! Seriff, még az emiledre sem válaszoltam, pedig a tartalma élénken él az agyamba... Megpróbálom... Bár ma is zsufi lesz a napunk! Rozkám, köszönöm az sms-t! Hát most leírom, mi van:

ÉJJEL NEM ALSZUNK!!! Nagyon elfáradtam.. Pedig milyen büszke voltam, hogy az én Kisfiam este 8-tól reggel 6:00-6:30-ig egyhuzamban szopi és ébredés nélkül alszik 2 hónapos kora óta... Kb. 1 hónapja kezdődött.. Először csak azzal, hogy miután az esti szokott ceremónia után lefektettem, egy órán belül visszaébredt, és újra kelett altatni. Aztán folyt, hogy éjjel 1X ébredt, és evett is. Aztán jött a 2X-i kelés+szopi, aztán következett a 1:00 után 1,5-2 óránkénti kelés.. Néha rosszat álmodik... Olyankor szinte hangtalanul nyöszköl, sírdogál Bálint, és egyszercsak űvöltésben tör ki, vagy pedig fel sem tudom ébreszteni a szipogásból..Tegnap szokásos 8-körül felvittem az ágyikójába. Persze ébredt, visasza altattam, aztán 11:30-tól kb. ébredt, szopi, vissza nem alvás, vagy csak 5-10 percekre.. Na, gondoltam, viszem magam mellé az ágyba, mert már annyira fáradt voltam, az utóbbbi hetek miatt, hogy szédelegtem. Persze így én egy szemet sem aludtam. Fél 4-től 6óráig egyfolytában üvöltött! Néha nálam megnyugodott, aztán néha Andrisnál... de 10-15-percet tudott csak aludni. Totál kétségbe vagyunk esve. A védőnő és a doki azt mondja, hogy a 3 foga, ami nem akar kibújni, az kínozza... Szerintem az is baj volt, hogy amíg melettem volt, sokszor szippantott a cicimről, és egész reggelig durrogott miatta.
A hülye hold, meg már megin bevilágít az ágyikójába...Kép Kép
Reggel aludtam vele 1,5 órát, most 45 percnyi után éppen ébredt. Ja és persze most Andris alszik lent a kanapén.
Én meg a szokottnál is gyenguszabb vagyok, mert Bálcsi mindent kiszippantott belőlem. Fogytam 3 kilót 1 hónap alatt, vashiáynos-anemia, erőteljes kalcium hiány... Most eszem a vasat, meg multivitamint, meg a Cseppem maradék kalcimusk-ját iszom. Kép
Mi ez a NAGYON nem alvás??? Segítsetek! Nappal jókedvű, játszik: Lásd Bea; (henger mánia), és alszik is kicsit!

folyt. köv...
most engem követel...

KépKép
mino

mino

jaj szegénykém kilehetsz Kép
irtam itt csajoknak én is hogy most feirom és megprobálok rájönni mi lehet a baj hogy szinte napra pontossan ha hónap forduló van onnantól 1 hétig nem alszik ez azt jelenti hogy elősőr óránként aztán fokozatossan csökken az ébredések száma
nem hasznltok valami fájdalom csillapítót
vagy viborucolt ? valamit ?szegény balcsi bizti fájhat neki probáljátok a chicconak van egy olyan jó kis iny masszirózoja egy rúd ainek a vége gömb és gumi tüskék vannak rajta áki már szétrágott eyett nagyon jó azért chiccisat irom van a nuknak is de az azért nem jó mert nincs rajta ilyen védő hogy ne nyomja be nagyon én alföldi alatt vetten 2 darabos szettben van ez amit irtam meg egy rendes fogkefe csak gumiból nekünk ngyon bejött

Kép

Kép

Kép
roz23

kép adósságok: Lilla, Sbea, Zsolti, Don Juan de Bálint
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
mino

mino
ez a za utolsó kép hát valami tüneményes a nagy heverok Kép nagyon cukki Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Rozkám Drága!

Bálintnál folyamatos mostmár a nem alvás... Tényleg kivagyok..(vagyunk...) Ezt a Ciccos bunkócskátKép kipróbáljuk! Eggyel több próbálkozás már nem árthat... Mint a hasfájásakor..Kép
Pár napja próbálgatjuk a gyümilevet, gyümi pürét. A kanalazás 3 napja sikerülget, igaz néha nem befelé nyeli, hanem kifelé fújja, mert a sok nyállal együtt nem tud mit csinálni a falattal.. Kép Kép Most is megevett 100ml alma-banán pürét!
Nem tudom, ha majd elkezdi enni a tartalmasabb kajákat, és mondjuk adok neki estére, akor talán átalussza az éjszakát?!? Vagy amíg nincs kibújva a foga, addig szenvedünk?!?

Niki lába a növés miatt fájdogál?

Lina
Hát ez nagyon klassz, hogy hazaengedtek...Ilyenkor már nem nagyon szokták az ember lányát.. Hogyhogy nem a patológián feküdtél az első emeleten? Telt ház volt talán??? A másofikon nőgyogyis betegek vannak... Miért nem a patológiás kismamákhoz raktak.. Nem értem. Bár én minden emeleten voltam... A 17-es kórterem 3 ágyas ugye?? Egyszer engem is áttettek kedvességből, de egy éjszaka után rámtört abba a pici helységben a régi klausztrofóbiám, és vissza kértem magam a 6 ágyasba. No meg a banda is jó volt!
Kiderült, hogy Patriot is bent volt pár napot akkor, amikor én bent feküdtem! Ráadásul a mellettem levő kórteremben!
Téged nem viselt meg az OPT?? (Bocs nem OST, hanem OPT.) Bálcsira annyira nem hatott az oxitocin, hogy totál ráturbóztak, hogy valamit produkáljunk! Olyan fájásaim lettek, mint a fene! A fájdalomra meg lezuhant a vércukrom.. Mellettem meg apás szülés ment, és a csajjal egyszerre voltak fájásaink! Kép Szar volt, és nagyon féltem, féltettem Bálintot!
Jó, hogy itthonról indulhattok szülni! Kép Kép

Kob! Pelus-híradót vettem! Nagyon köszönöm!!! Kép Kami hintás képe sem semmi!
Volt már Hannás (Sammel mi lehet???), Lillás, most Kamillkás..

Hogy még kinek s mit akartam írni...?? Kép Kép

Majd egyszer csak...eszembe jut..

Ja:
Szia ANIKÓ!!!! Puszika Nektek! Jó, hogy itt vagy! Kép

Kép
Kép

KépKép
mino

Mino,
írtam neked egy hosszút, aztán jól elszállt. Nem ígérem, hogy olyan hosszan leírom újra, de próbálkozom.

Szóval:
azért voltam a 217-ben, mert az elsőn nem volt hely. Nem is bántam, mert így azt hittem, egyedül leszek éjszaka. Nagyon nem tudok mással együtt aludni, szóval király lett volna. Erre éjfélkor hoztak egy másik kismamát, aki mint a bűn úgy horkolt, úgyhogy hajnal háromkor átmehettem egy másik szobába, de csak aludni. Egy órát sikerült, mert ugye 5-kor meg keltik az embert.
Nagyon ki voltam bukva, nagyon fáradt voltam. Délben mentem NST-re, azt fél óráig bírtam, aztán annyira bestresszeltem rajta magam, hogy az utolsó 10 percben ugrált a görbe rendesen. Tuti, hogy Lilire hat az én szívverésem, és úgy alakul az övé.
Na ezen meg jól kisírtam magam, és nem tudtam senkinek megmagyarázni, hogy egyrészt én ilyenkor nagyon megkönnyebbülök, másrészt ha nem tudok aludni horkolás miatt, az nálam a vég, a koli óta erre az egyre nagyon ki vagyok hegyezve.
Második éjszakára a nőt már levitték az elsőre, így egyedül maradhattam. Amúgy jó volt ott, mert egyedül voltam kismama, és mindenki nagyon aranyos volt velem, büszkén hívták a szülőszobát is, hogy lenne egy betegük OST-re...Kép
Na az oxitocin se rám, se Lili babára nem hatott.
Én a felét végigaludtam, csak azzal tudtam foglalkozni, hogy azzal a branüllel mit kezdjek a kezemben, még soha nem volt, és féltem mozgatni. Ja, amúgy a doki úgy szúrta meg (másodszorra sikerült), hogy utána hívni kellett a takarítónőt, hogy mosson fel, mert mindenhol a vérem volt.
Én csak a gépen láttam, hogy voltak fájásaim, de semmit nem éreztem, pedig felkészítettek, hogy vagy a derekam fog nagyon fájni, vagy erős menstruációs görcsöt érzek majd. Ezt szülés alatt is kibírnámKép
Lilike is tojt az egészre. Aztán mivel a magzatvíz is tiszta volt, hazajöhettem. Holnap újra NST, majd megpróbálok nem ránézni a gépre, és nyugodt maradni.

Tényleg egy kérdés: Hogy jön rá az emberre a "szülni kellene" érzés? Mondjuk ebéd, vagy mosogatás közben egyszer csak érzem, hogy hú ez mintha nagyon fájna, vagy azért van előjele?
A Szláva holnap megint Pestre megy, este már bevisz anyuékhoz, úgy nem szeretném, ha most jönne rám.

Lina
39+0

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bea,
pelusokkal mi legyen?
Ez az egész szatyor a tietekKép Nehogy Lilla baba is kinője a végénKép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina

ez lesz lili szobája nagy jó a színee Kép és hogy haladtok a berendezéssel ? meg lesz mire lili megszületik ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
igen, ez lesz Lili szobája. A pelenkázóval szemben még van egy háromajtós gyerekszekrény.
Tegnap megrendeltük a függönyöket is, kapott szép Micimacis függönyt, azok keddre lesznek kész. Amúgy már mindene megvan, csak anyunál raktározódik. Addig nem akartuk elhozni a matracot, ágyneműt..., amíg még karnist szerelünk, meg ilyesmi. Szerintem egyenlőre csak szőnyege nem lesz, az a baj, hogy legalább egy 2x2 méterest szeretnénk, de amit eddig láttunk gyerekszőnyeget, mind kisebb volt.

Ja és amúgy a dobozok a nappaliból fogynak, a spájzban gyűlnekKép Így könnyű haladni!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?